PDA

Επιστροφή στο Forum : Καθυστερεί η WindAdsl σας;



tasgaz
18-12-07, 20:30
Έκανα άιτηση 9-11 περιοχή Πειραιά. Με διαβεβαίωναν ότι το μέγιστο μεχρι 9-12 θα ήμουν on-line. Tώρα 18-12 ακόμα τπτ. Παρόλο τον χαμό που έγινε μου λένε φταίει ο ΟΤΕ. Αντε τα ίδια με τους άλλους και αυτοί. Στην προτροπή μου να διακόψω για να παω αλλού μου είπαν να περιμένω να συνδεθώ ΠΡΩΤΑ και μετά!!!!

Πάμε καλά??? Εγώ θέλω να διακόψω για να μην περιμένω πότε θα αποφασίσουν να με συνδέσουν, και αυτοί μου λένε ότι πρέπει πρώτα να τους περιμένω να με συνδέσουν και κατόπιν να αποσυνδεθώ!!

Κατα τα άλλα φταίει ο ΟΤΕ. Αυτά βλέπει και ο ΟΤΕ και έχει βγάλει αντίστοιχες διαφημίσεις.

Καλή αρχή κάνει και το Wind Adsl. Και εις ανώτερα.

ΥΓ. Σε διαφορες συνομιλίες μου με το κ.εξ. άλλοι μου λέγανε ότι μπορώ να το διακόψω, άλλοι όχι, το μαγαζί μου έλεγε άλλα. Η ασχετοσύνη σε όλο της το μεγαλείο. Αν το ήξερα νωρίτερα ούτε καν που θα πλησίαζα το κατάστημα Wind

tmltd
19-12-07, 17:09
Έκανα αίτηση για σύνδεση στο WindADSL στις 30/10/07 και μέχρι σήμερα 19/12/07 δεν έχω συνδεθεί. Από την εξυπηρέτηση πελατών κάθε φορά μου λένε άλλα, τη μία ότι βρίσκεται στο τελικό στάδιο, την επόμενη ότι φταίει ο ΟΤΕ και δεν ξέρουν πότε θα γίνει η σύνδεση κλπ.
Μεγάλη κοροϊδία και κρίμα γιατί έτσι η WIND χαλάει το όνομα της και την αξιοπιστία της σαν εταιρία.
Σου υπόσχονται ότι σε 15 εργάσιμες ημέρες θα έχεις συνδεθεί οπωσδήποτε για να υπογράψεις την αίτηση και μετά το 15 μετατρέπεται σε απροσδιόριστο χρονικό μέγεθος…..

:rtfm:

Όταν στις 17/12/07 ζήτησα από το κέντρο εξ. πελατών 13833 γραπτή ενημέρωση για την πορεία της αίτησης και ημερομηνίες με αριθμό πρωτοκόλλου σχετικά με τον ΟΤΕ μου είπαν να στείλω email. Έστειλα email την ίδια ημέρα αλλά ακόμα δεν έχω λάβει απάντηση…

panospar
19-12-07, 23:12
Και με μένα ισχύουν ακριβώς τα ίδια. Έχω στείλει e-mail στην ΕΕΤΤ με όλο το ιστορικό και το έχω κοινωποιήσει στην ΕΕΧΙ. Που ακούστηκε να μην μπορείς να διακόψεις μια διαδικασία που δεν έχει τελειώσει; Απαράδεκτοι!!!

@ ADSLgr.com All rights reserved.