PDA

Επιστροφή στο Forum : H ACN πέρασε VIVODI και OTENET ετοιμάζεται και τη FORTHNET

elias24
29-08-03, 19:47
Μιλάω βέβαια για την ψηφοφορία του site για ISP. Η ACN βρισκότανε στο group των ISP με τους οποίους δεν ασχολούνταν κανείς, και έβλεπε τη σκιά των FORTHNET, OTENET, VIVODI. Και μέσα σε μια βδομάδα με την νεα προσφορά της, σάρωσε κυριολεκτικά την αγορά

Αυτό δείχνει αφ' ενός την δυσφορία μας για το service του πΟΤΕ και το πόσο θέλαμε να γλιτώσουμε απο τα "υποχρεωτικά", όπως μας τα λέγανε, modem, που πληρόνονταν και 2 φορές το βάρος τους σε χρυσάφι, το αστρονομικό ποσο των 59 Ευρώ για εγκατάσταση 5 λεπτών, αλλά και την άγνωστη αναμονή των τεχνικών, απο τη στιγμή της ενεργοποίησης της γραμμής, μέχρι να έρθουν για την εγκατάσταση

Αφ' ετέρου, δείχνει πως και άλλοι ISP θα έπρεπε να ενδοιαφερθούν για αντίστοιχες προσφορές, αν δε θέλουν να χάσουν την majority της πελατείας μέχρι τον Οκτώβριο. Δεν θα περίμενα την θυγατρική του πΟΤΕ, την πΟΤΕΝΕΤ να κάνει κάτι αντίστοιχο, αλλα ούτε και την FORTHNET, η οποία θέλει να ποζάρει σαν #1 provider, παρά να αντιγράφει κινήσεις αλλωνών. Αυτό θα μπορούσε να γίνει απο τους λοιπούς provider όμως πολύ χαλαρά

sonic
29-08-03, 22:07
Έχω την εντύπωση ότι έχει να κάνει με το γεγονός ότι μόνο η ACN αναλαμβάνει το κομματί της μετατροπής της γραμμής σε dsl, πράγμα που διευκολύνει κατα πολύ την όλη διαδικασία για τον χρήστη. Εμένα πάντως θα με βόλευε ,αν δεν είχα αποφασίσει να περιμένω μέχρι τον Οκτ.

bond
29-08-03, 22:46
Έχω την εντύπωση ότι έχει να κάνει με το γεγονός ότι μόνο η ACN αναλαμβάνει το κομματί της μετατροπής της γραμμής σε dsl, πράγμα που διευκολύνει κατα πολύ την όλη διαδικασία για τον χρήστη.

Αυτό νομίζω ότι είναι αδιάφορο. Το σημαντικό είναι ότι γλυτώνεις μοντεμ και τέλος εγκατάστασης.

Johny
29-08-03, 23:25
Αυτό νομίζω ότι είναι αδιάφορο. Το σημαντικό είναι ότι γλυτώνεις μοντεμ και τέλος εγκατάστασης.

Σωστός ο bond. Αυτός είναι κυριότερος λόγος που έκανε την ACN να ανεβεί τόσο γρήγορα.

ssotiris
30-08-03, 01:46
ektos apo ta parapano...toulaxiston pros to paron...i acn exei ena apisteuto ipeuthino kai eugeniko tmima exipiretiseis pelaton.

paradeigma simerino:
tous peira tilefono kai rotisa ti ginete me tin aitisi mou kai pote ipologizoun oti tha enrgopoiithei i grammi apo ton ote,auto egine stis 11 to proi,mou apantisan oti tha to psaksoun apo ton ote kai tha me paroun tilefono...den me pernoun mexri tis 3 to mesimeri kai arxizo kai fortono...tous perno pali mou zeitane xilia signomi alla o ote den tous eixe apantisei,mou zitisan signomi pou den me peiran na mou poune oti o ote den tous apantise....kai telika mou tilefonisan kata tis 8 to apogeuma kai mou eipan oti molis peiran apantisi apo ton ote....llooll...oti tha tous apantisei tin deutera...llooll...opote kai tha mou tilefonisoun amesa gia na ksero kai ego.

paradeigma proxtesino:
tous tilefono kai tous rotao tis diafores tou prastige 650R kai tou 652R kai ean ginete na to feroun autoi anti gia mena klp klp...mou lene oti distixos den mporoun na dosoun allo modem ektos apo ta proteinomena kai mou proteinoun ama thelo na allakso mexri kai tin idia mera tin energopoisis tis grammis,alla prin mou stalei me courier to modem spiti,oste na allaxei kai i timi sto timologio,kai na paro to modem pou ego thelo.
epeidi i kopela den ixere polla texnika stoixeia me sindese amesa me kapoion texniko pou milouse kai epeidi perimena 5-6min mou zitise xilia signomi pou perimena...

tetoia simperifora den pisteua oti iparxei stin ellada,edo kai 8 xronia me tin otenet pou exo mono pou den me vrizoun pou tous enoxlo kiolas...
den xero gia mena einai simantiko na se sevontai os pelati,deixnei mia genikoteri stasi tis etairias...

elias24
30-08-03, 10:10
Ναι, έτσι είναι το οργανωμένο service στον ιδιωτικό τομέα, αλλα η ACN φαίνεται να παραείναι οργανωμένη. Οι υπάλληλοι ευγενικοί (δεν είναι τυχαίο που είναι κοπέλες και με γλυκιά φωνή), ενημερωμένοι πλήρως για το τι γινεται και τι service παρέχει η εταιρία. Μόνο για πολυ εξεζητημένες ερωτήσεις, ρωτάνε τον boss.

Μοναδικό μελανό σημείο, είναι οι κοροϊδίες που κάνει η ALTEC στις πωλήσεις Η/Υ, σε όσους έρημους δεν ξέρουν και πολλά. Αλλα βέβαια εγώ δεν το κοιτάω αυτό. Εφ' όσον μου έχει μια καλή πρόταση σαν provider θα την επιλέξω

maik13
30-08-03, 22:57
Οι υπάλληλοι ευγενικοί (δεν είναι τυχαίο που είναι κοπέλες και με γλυκιά φωνή)

Εμενα γιατι μου τυχαινουν παντα αντρες. :D :lol:

Tromeros
30-08-03, 23:46
Einai epidi den se agapaei kaneis :mrgreen:

Johny
31-08-03, 00:22
Επειδή είσαι γκαντέμης. :twisted: :twisted:

smarag
31-08-03, 20:18
Ναι, έτσι είναι το οργανωμένο service στον ιδιωτικό τομέα, αλλα η ACN φαίνεται να παραείναι οργανωμένη. Οι υπάλληλοι ευγενικοί (δεν είναι τυχαίο που είναι κοπέλες και με γλυκιά φωνή), ενημερωμένοι πλήρως για το τι γινεται και τι service παρέχει η εταιρία. Μόνο για πολυ εξεζητημένες ερωτήσεις, ρωτάνε τον boss.

Μοναδικό μελανό σημείο, είναι οι κοροϊδίες που κάνει η ALTEC στις πωλήσεις Η/Υ, σε όσους έρημους δεν ξέρουν και πολλά. Αλλα βέβαια εγώ δεν το κοιτάω αυτό. Εφ' όσον μου έχει μια καλή πρόταση σαν provider θα την επιλέξω

Να ενημερωσω πως ή ACN σε καθε προβλημα καλει το χρηστη και στο κινητο του τηλεφωνο.

akrato
01-09-03, 12:26
Ήδη έχω κάνει αίτηση και περιμένω, όμως θέλω και εγώ να πω ότι από όλες τις ιδιωτικές υπηρεσίες που έχω χρησιμοποιήσει τα τελευταία χρόνια (τράπεζες, καταστήματα, υπηρεσίες κινητής τηλεφωνίας) είναι μια από τις καλύτερες στον τομέα της εξυπηρέτησης. Μπράβο τους αν και εγώ δεν έχω σε μεγάλη υπόληψη τη altec και κατά συνέπεια δεν είχα και την acn)

holy
02-09-03, 17:09
btw wraia psifoforia teleiws moufa mou fenete hahahahahaha Mia mera pou tin eida i acn itan teleuutea kai thn alli mera prwti kali fasi keep up the good work :)

David
02-09-03, 17:24
Oloi na pate ACN kai Vivodi, kalitera, etsi tha mas meni to bandwidth elethero.
:twisted: :twisted: :twisted:

elias24
02-09-03, 19:37
Oloi na pate ACN kai Vivodi, kalitera, etsi tha mas meni to bandwidth elethero.
:twisted: :twisted: :twisted:

Χεχε, σαφώς και θα απολαμβάνετε bandwidth, αλλά αμα πάρει τον κόσμο η ACN, τότε το να κάνει update τις εγκαταστάσεις της για να αντέχει παραπάνω κόσμο είναι εύκολο (με τα λεφτά που θα έχουμε στάξει) και μετά θα ποζάρει σαν provider με ικανότητα να αντέξει ισάριθμο αριθμό πελατών με αυτόν της ForthNet και της pOteNet.
Αρκούν μερικές έξυπνες κινήσεις που θα βγούν, σε μια εταιρία, για να φτιάξει και όνομα, αλλα και να πάρει κόσμο. Το ADSL ξεκινάει ένα νεο στοίχημα για τους ISPs και οι σωστοί χειρισμοί τώρα, μπορούν να αποβούν σημαντικοί για το μέλλον τους.
Και μόνο το γεγονός ότι η ACN οδηγεί την ψηφοφορία σε αυτό το site, της ανεβάζει το κύρος και φέρνει περισσότερες πωλήσεις. Και να φανταστείς ότι εγω την Altec την εχω σε κάκιστη εκτίμηση και σε όσους με ρωτάνε για PC, λεω μακρυά απο Altec. Φαντάσου πόσο καλή πρόταση έκανε για να πάρω ACN

ssotiris
02-09-03, 20:09
mporei i altec na einai apo ta xeirotera "magazia" tis agoras...alla i acn ekane sostes kiniseis ston sosto xrono kai mazepse ton kosmo.

ean sinexisei to idio apotelesmatika kai den xasei se poiotita tote mathimatika odigoumaste se mia megali dinami ston xoro.

ssotiris
02-09-03, 20:10
mporei i altec na einai apo ta xeirotera "magazia" tis agoras...alla i acn ekane sostes kiniseis ston sosto xrono kai mazepse ton kosmo.

ean sinexisei to idio apotelesmatika kai den xasei se poiotita tote mathimatika odigoumaste se mia megali dinami ston xoro.

Johny
02-09-03, 20:22
Όποιος κάνει τις σωστές κινήσεις τώρα θα πάρει όλους τους συνδρομητές και θα οικονομήσει πολλά φράγκα ώστε να μπορεί μετά να κάνει καλές επενδύσεις.

bond
02-09-03, 20:31
Όποιος κάνει τις σωστές κινήσεις τώρα θα πάρει όλους τους συνδρομητές και θα οικονομήσει πολλά φράγκα ώστε να μπορεί μετά να κάνει καλές επενδύσεις.

Ή θα αργήσει να κάνει τις επενδύσεις και οι συνδρομητές θα την κάνουν (βλ. Compulink).

grrrrr
02-09-03, 21:39

Οι σωστές κινήσεις είναι οι δωρεάν συνδέσεις που δίνουν με τα altec pc ?
σωστή κίνηση είναι που ξεκίνησε με τους κόμβους pop στα 2Mbps και μετά απο λίγο καιρό τους έριξε στα 256 Kbps ?
τί έσοδα έχουν δηλαδή σαν isp όταν δίνουν 2 χρόνια δωρεάν συνδέσεις με κάθε pc ?
όπως και η HOL που δίνει την ετήσια PSTN 50 ευρώ στις εταιρίες που πουλάνε υπολογιστές (άλλη μια "σπουδαία" εταιρία)

elias24
02-09-03, 22:17
Οι σωστές κινήσεις είναι οι δωρεάν συνδέσεις που δίνουν με τα altec pc ?

Για ποιές δωρεάν συνδέσεις μιλάμε δηλαδή; Πληρώνεις ένα PC στη διπλή τιμή απο την αξία του και η internet σύνδεση μετά τιτλοδοτείται "ΔΩΡΕΑΝ"; Μη σου πω τι έχει βάλει η ALTEC μέσα σε έρημους που δεν ξέραν και πολλά, και τους τα χρέωσε 1500 Ευρώ με "ΔΩΡΕΑΝ" 3 χρόνια INTERNET!

ssotiris
02-09-03, 23:00
oi sostes kiniseis einai afou exei mazepsei mia megali merida pelaton na ependisei ta xrimata se agora bandwidth kai na kratisei to simerino epipedo stin exipiretisi pelateias.

akrato
03-09-03, 13:22
Ο ανταγωνισμός των εταιρειών οφελεί πρώτα από όλα τους καταναλωτές. Η προσφορά της acn είναι τόσο καλή που οδήγησε ακόμα και όσους δεν ήθελαν να ακούσουν για altec μέχρι σήμερα (και εγώ μαζί) να την προτιμήσουν. Και ανάγκασε και τους άλλους να κάνουν προσφορές (βλέπε forthnet). Τώρα αν δεν έχει συνέχεια αυτή πολιτική της απλά ούτε εμείς θα έχουμε συνέχεια μαζί της. Μια ελεύθερη ανταγωνιστική αγορά έτσι πρέπει να λειτουργεί.

akrato
03-09-03, 13:26
Και επειδή στην συγκεκριμένη χρονική στιγμή το adsl και κατά συνέπεια και η προσφορά της acn είναι υπόθεση όσων έχουν κάποιες παραπάνω γνώσεις άρα και απαιτήσεις το εγχείρημά της έχει πολλούς κινδύνους. Αν δεν καταφέρει να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις μπορεί όλη η κίνηση να της γυρίσει μπούμεραγκ.

grrrrr
03-09-03, 14:39
Για ποιές δωρεάν συνδέσεις μιλάμε δηλαδή; Πληρώνεις ένα PC στη διπλή τιμή απο την αξία του και η internet σύνδεση μετά τιτλοδοτείται "ΔΩΡΕΑΝ"; Μη σου πω τι έχει βάλει η ALTEC μέσα σε έρημους που δεν ξέραν και πολλά, και τους τα χρέωσε 1500 Ευρώ με "ΔΩΡΕΑΝ" 3 χρόνια INTERNET!
η επιβάρυνση στην τιμή του κάθε pc είναι 50 ευρώ/χρόνο σύνδεσης.
Δέν νομίζω ούτε να έξοδα της να έβγαλε απο αυτό

elias24
03-09-03, 15:10
η επιβάρυνση στην τιμή του κάθε pc είναι 50 ευρώ/χρόνο σύνδεσης.
Δέν νομίζω ούτε να έξοδα της να έβγαλε απο αυτό

Μεγάλε πλάκα μου κάνεις; Αυτοί μπορεί να σου λένε πως η επιβάρυνση είναι όσο να'ναι, η και δωρεάν. Το θέμα είναι ΤΙ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ και ΤΙ ΠΑΙΡΝΕΙΣ. Πληρώνεις για ένα καλό PC και παίρνεις ένα άχρηστο μηχάνημα που κάνει μόνο για internet/office καιδεν αξίζει ούτε τα μισά απο όσα δίνεις. Έχει περιθώριο να σου βάλει ουκ ολίγες "δωρεαν" συνδέσεις

grrrrr
03-09-03, 19:10
τελευταίο σχόλιο απο εμένα γιατί το κουράσαμε το θέμα.

Στο ταμείο του ISP μπαίνουν 50 ευρώ για κάθε χρόνο σύνδεσης, ότι άλλα κέρδη (μικρά ή μεγάλα) πανε στην εταιρία κατασκευής του pc το ταμείο της οποίας KAMIA σχέση δέν έχει με του ISP.

νομίζω οτι είναι απλό και κατανοητό αυτό που λέω
.-

@ ADSLgr.com All rights reserved.