PDA

Επιστροφή στο Forum : Αποσυνδέσεις για το καλή χρονιά



Σελίδες : [1] 2

nobig
01-01-08, 13:56
Έχεται αποσυνδέσεις σήμερα βρε παιδιά; Με έχουν ταράξει απο τις 1:30 και μετά κάθε 2-3 λεπτά αποσύνδεση. Μέχρι στο μισό έριξα την ταχύτητα μπας και στρώσει

Dimitrios
01-01-08, 15:05
Απο αποσυνδεσεις οχι , αλλα απο τα χριστουγεννα περιπου και μετα το modem δεν συγχρονιζει με τιποτα πανω απο τα 11000kbs , αυτη την στιγμη ειναι στα 10204Kbs/down απο τα 11994Kbs που συγχρονιζε πριν, ολο και χαμηλοτερα!! , και να μην ξεχαστω Χρονια πολλα σε ολους και ελπιζω σε ενα 2008 με ποιοτηκοτερες υπηρεσιες και λιγοτερα προβληματα.

tazio nuvolari
01-01-08, 15:50
Αποσυνδέσεις δεν έχω, αλλά όπως και ο Dimitrios δεν συγχρονίζω με τίποτα πάνω από τα 11000kbs.

ermis333
01-01-08, 16:04
Εγώ συγχρονίζω στα 11996/1021, άλλα έχω προσέξει πως τις τελευταίες μέρες παίζει το SNR από 6-9 ενώ εδώ και τόσο καιρό ήταν σταθερά στα 8.5. Κανένα πρόβλημα με Disconnect πάντως,

pan82
01-01-08, 17:13
Kι εγώ φτου φτου φτου πρώτη φορά με το speedstream και με το κανονικό του firmware και είμαι πάνω από 30ώρες online χωρίς μία αποσύνδεση και χωρίς αποσυγχρονισμό (μιας και κάθε 1-2 ώρες αποσυγχρόνιζε η γραμμή). Εδω χθες ήταν 4-5 ώρες που το snr πρώτη φορά το έιδα από 6 στο 7,5, κουφό;;
Συγχρονιζω 11311/1021

panagiotis_f
01-01-08, 17:18
Εγω απο την αλλη δεν εχω κανενα disconnect απο το πρωι ο συχρονισμοσ μου ειναι ο ιδιος απο την αρχη της αναβαθμισης της γραμμης μου, αλλα το download και το browsing σερνονται.Τι ειναι τουτο παλι που μας βρηκε?

roulis
01-01-08, 18:08
ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ SNR 31 ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ?
ΑΝ ΟΧΙ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ?

MyLord
01-01-08, 18:51
Το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να αγοράσεις το σπίτι που μένεις, αν δεν είναι ήδη δικό σου, γιατί αλλιώς αν η ταχύτητα συγχρονισμού σου είναι στα 12mbps κι έχεις snr 31 μόνο κολοτούμπες μπορείς να κάνεις!

fadasma
01-01-08, 18:52
Κι εγώ μια από τα ίδια, από χθες κάθε 5 λεπτά αποσύνδεση. Έχω φορθνετ όχι τελλας.

aragorncb600
01-01-08, 19:37
ειχα και εγω σημερα αποσυνδεσεις την ωρα που ειπες,και διπλα μου ειχε ενας που ειχε ομως otenet μπορει κανενα προβλημα στην περιοχη στον βυρωνα.
ενταξει ομως εστρωσε τωρα

preditor
01-01-08, 20:32
καλη χρονια σε ολους και εγω εχω πεσει πλεων στο router κλειδωνει στα 10228

gnickos
01-01-08, 20:48
Ρε παιδια, τι γινεται εδω περα? Καθε 2 λεπτα αποσυνδεση και ταχυτητες dial up!:down:

Αντε και καλη χρονια...:down:

Dimitrios
01-01-08, 21:38
Απ' οτι βλεπω υπαρχουν αποσυγχρονισμοι και αρκετα "κλειδωματα" σε χαμηλοτερες ταχυτητες , αντε να δουμε τη μας περιμενει το 2008.:hmm:

tazio nuvolari
01-01-08, 22:27
μετά απο ένα reset που έκανα σήμερα επανήλθε στα 11996/1021
ευτυχώς :worthy:

rcs
02-01-08, 11:49
Περιμένω να περάσω την 100άρα για να σβήσω τα κεράκια!

Myrto
02-01-08, 12:17
Ego 2 mines tora exo aposindeseis sinexeia sxedon kai i taxitita extes itan sta 8 pira tilefono gia tis aposindeseis kai o texnikos pige na me bgalei trelei oti to fenete oti eimai sindedemeni 4 meres sinexomenes xoris diakopi !!!! :mad: kai toy apantisa oti me petakse apo 4 diaforetikoys servers se diaforetikes xores kai sti sinexeia pige na bgalei kai to router mou provlimatiko allaksa kai router pali ta idia.....Pali kala poy mpika kai diavasa ayto to post giati eixa arxisei na pisteyo oti eimai treli.

guskyr
02-01-08, 13:14
Kalh xronia se olous...

Eixa kai egw problhmata xthes to apogeyma, kai apo oti exw parathrhsei opote psilobrexei, emfanizontai kai oi diakopes sthn syndesh sto internet...

xthes egw den eixa mono diakopes alla den eixa syndesh apo tis 9 peripou to brady mexri shmera to prwi... den kserw an erxontan kai ksanaxanontan h syndesh, apo ena shmeio kai epeita den asxolithika...

Pantws oi typoi einai karagiozides, kai mono gia to mhnyma pou exoun sthn anamonh to opoio paizei edw kai 10 mhnes pou leei oti logw twn taktikwn elenxwn kai twn anabathmisewn pou pragmotopoiountai endexete na parousiastoun periorismenhs ektashs disleitourgies sto diktyo ths tellas... EDW KAI 10 MHNES PAIZEI AYTO TO G($#*%(*)&^% MHNYMA...

kai to basikotero apo ola einai pws stis ypoxrewseis ths etairias einai na parexei stathera kai monima prosbash sto diadiktyo...
Egw pantws tha balw dikhgoro kai as kanei oti mporei...

kai proteinw kai se esas pou exete problhma na kanete to idio h na to kanoume oloi mazi, GIATI OI TYPOI MAS DOYLEYOYN AGRIA!!!!!!!! :clap:

lepes
02-01-08, 18:58
ειναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΙ !!! και τελλας και ΟΤΕ!!! αποσυνδεσαν τον ξαδελφο μου απο ΟΤΕ 31/12!! ελεος ρε αυτο ειναι καφριλα και απο τον Οτε και απο τη Τελλας!!αφηνεις ανθρωπο χωρις τηλ αυτες τις μερες????

ΥΜΑΡΤΟΟΟΟΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝ:evil:

rcs
02-01-08, 23:43
Γιατί αν είχε τελλάς είσαι σίγουρος ότι θα μιλούσε?
Ενημερώνω το φόρουμ ότι σήμερα πρέπει να έσπασα κατά πολύ το φράγμα των
100 αποσυνδέσεων ανά ημέρα!Δυστυχώς δεν έπαιρνα ip και έκανα reset και έχασα τα αποδεικτικά.
Περιμένω τον επόμενο που θα με περάσει!
Ελπίζω να μπει στο στοίχημα.....

pan82
03-01-08, 00:22
Γιατί αν είχε τελλάς είσαι σίγουρος ότι θα μιλούσε?
Ενημερώνω το φόρουμ ότι σήμερα πρέπει να έσπασα κατά πολύ το φράγμα των
100 αποσυνδέσεων ανά ημέρα!Δυστυχώς δεν έπαιρνα ip και έκανα reset και έχασα τα αποδεικτικά.
Περιμένω τον επόμενο που θα με περάσει!
Ελπίζω να μπει στο στοίχημα.....

Περίεργα τα πράγματα εμένα οι καθημερινές αποσυνδέσεις ανά ώρα μειώθηκαν και με την αλλαγή της χρονιάς (από τις 31/12 βασικά) είναι ζήτημα να μου χει κάνει 3-4 αποσυνδέσεις και αυτές εκεί 10-12 το πρωί στο καπάκι η μια μετά την και ολη την υπόλοιπη μερα κομπλέ και με τη κανονικη εκδοση του 4200.
Περίεργα τα πραγματα ανα περιοχές πάει το πράγμα;; Και ο συγχρονισμός στα 11.600/1021

Davout
03-01-08, 00:30
Εμένα σήμερα το βράδυ για πρώτη φορά παρουσίαζει συνεχείς αποσυνδέσεις.

tazio nuvolari
03-01-08, 12:15
και εμένα από χτες το βράδυ ξεκίνησαν οι αποσυγχρονισμοί :hmm:

chosen0ne
03-01-08, 12:29
Εμένα μια φορά λίγο μετά την πρωτοχρονιά που μπήκα να δω mail κλπ πριν βγω, το modem αποσυγχρόνισε(έσβησε το λαμπάκι dsl και άρχισε πάλι να αναβοσβήνει μέχρι να συγχρονίσει..) και όταν συνδέθηκα στο interface του modem είχα SNR 28 :scared::blink::blink: και άλλαξε για ΠΡΩΤΗ φορά η ταχύτητα απο τότε που έβαλα tellas και πήγε στα 11996 (τρομερό ε? :lol:)κλείνω ξανανοίγω το μόδεμ (χοχο) και επανήλθε στα 11994 με φυσιολογικό 18snr :p Ε ρε τι αλλαγές κάνει αυτή η tellas μέσα σ'ένα χρόνο! :respekt::viking:medic:

kiriakosGR
03-01-08, 15:29
καλησπερα παιδια το att μου ειναι 28.0 ειναι καλο??


και αν ειναι δυνατον καποιος να αναρτησει ακριβως τις ρυθμισεις του ρουτερ του που εχει......και το μηχανημα του ''πεταει'' εχω speedstrean 4200

Davout
03-01-08, 21:00
Σε λάθος topic είσαι και για τις δυο ερωτήσεις σου.

Spanos
03-01-08, 21:03
Όσο αυξάνονται οι συνδέσεις πολλών Mbps, τόσο αυξάνεται και ο θόρυβος στις γραμμές. Τώρα που δίνει και ο ΟΤΕ γραμμές αρκετών Mbps σε χαμηλή τιμή θα γίνε πανηγύρι με την κατάσταση που βρίσκεται το δίκτυο χαλκού. Δύο-τρείς γειτόνοι να βάλουν 24άρα...καθαρισες ;)

anthoula
06-01-08, 03:17
Όσο αυξάνονται οι συνδέσεις πολλών Mbps, τόσο αυξάνεται και ο θόρυβος στις γραμμές. Τώρα που δίνει και ο ΟΤΕ γραμμές αρκετών Mbps σε χαμηλή τιμή θα γίνε πανηγύρι με την κατάσταση που βρίσκεται το δίκτυο χαλκού. Δύο-τρείς γειτόνοι να βάλουν 24άρα...καθαρισες ;)
Και μετά σου λένε ότι το Annex M προκαλεί πρόβλημα... και το απλό ADSL2+ (μέχρι 2.2 MHz) προκαλεί πρόβλημα και μάλιστα σε ευρύτερο φάσμα.

thenetpoet
06-01-08, 12:29
καλα, αν μιλατε για ανεβοκατεβασματα γραμμής δεν έχετε δει τίποτα.
Ανήκω στο κέντρο καλαμακίου, και εδώ και 2 βδομάδες έβαλλα tellas.
Αρχικά χρόνισε στα 8mbps αλλά από disconnections περίπου 800-900 την ημέρα.
SNR 6, attenuation 46.5... Δεν έχει να κάνει με την καλωδίωσή μου καθώς το σπίτι είναι καινούργιο και όλα τα καλώδια cat 5.
Τους πήρα τηλέφωνο και κλειδώσαμε στα 6mbps.. snr παίζει από 6-10.5, attenuation πάλι 46.5
Απ' όσο ξέρω είμαι αρκετά μακριά από το dslam (παναγίτσα π. φάληρο) αλλά και πάλι δικαιολογείται τέτοιο χάλι?
Ακόμη και τώρα δεν είναι σταθερό το snr.

JAY609
07-01-08, 09:49
Εγώ εδώ και περίπου μια εβδομάδα έχω συχνές αποσυνδέσεις μέσα στην ημέρα αλλά το πρόβλημα μου είναι ότι ο router μετά από κάποια φάση δεν μπορεί να συγχρονίσει και πρέπει κάθε φορά να του κάνω restart και μόνο τότε μπορεί να συνδεθεί...Έχει κανένας άλλος αυτό το πρόβλημα με τον router??? Έχω το speedstream 4200

PS:Δοκίμασα να τους πάρω τηλ όλο το σαββ/κο αλλά μου έσπασαν τα νεύρα διότι ήμουν στην αναμονή 1 ολόκληρη ώρα χωρίς τελικά να μιλήσω με κανέναν απο αυτούς:evil::evil:

chosen0ne
07-01-08, 13:27
Εγώ εδώ και περίπου μια εβδομάδα έχω συχνές αποσυνδέσεις μέσα στην ημέρα αλλά το πρόβλημα μου είναι ότι ο router μετά από κάποια φάση δεν μπορεί να συγχρονίσει και πρέπει κάθε φορά να του κάνω restart και μόνο τότε μπορεί να συνδεθεί...Έχει κανένας άλλος αυτό το πρόβλημα με τον router??? Έχω το speedstream 4200

PS:Δοκίμασα να τους πάρω τηλ όλο το σαββ/κο αλλά μου έσπασαν τα νεύρα διότι ήμουν στην αναμονή 1 ολόκληρη ώρα χωρίς τελικά να μιλήσω με κανέναν απο αυτούς:evil::evil:

ΑΚΡΙΒΩΣ το ίδιο πρόβλημα έχω κι εγώ απο χθες το πρωί! :hmm: Δεν πήρα στο 13800 επειδή φοβήθηκα μην μου κατεβάσουν και καμιά ταχύτητα για άσχετο πρόβλημα, όπως είναι αυτό.. :lol:

Πάντως να ξέρεις ότι γενικά το speedstream 4200 τρώει κολλήματα και ειδικά αν έχεις την έκδοση Α8Μ όπως εγώ, τρώει περισσότερα ακόμα... Εμένα έτσι στο άσχετο όσο δουλεύει το modem, το λαμπάκι "Power" αναβοσβήνει ΚΟΚΚΙΝΟ χωρίς να είμαι μέσα στο interface και με ακόμα και κλειστό τον υπολογιστή (!) :respekt:

:clap::clap::clap::worthy::rofl:

Davout
07-01-08, 16:30
Μου 'κανε 3 μέρες αποσυγχρονισμούς και την τελευταία το γύρισα σε ADSL2+ παλί και σταμάτησαν, δεν ξέρω αν είναι σύμπτωση.

Fotis21
07-01-08, 17:46
καλησπερα και καλη χρονια

εγω εχω βαλει εδω και 20 μερες tellas και με το speedstrem 4200 δεν εχω καταφερει να συνδεθω....συνεχεια κανει αποσυνδεσεις ανα 1 λεπτο.
μονο με το zyxel prestige 650H-E1 που εχω ειμαι οκ. Αλλα σε αυτο το προβλημα ειναι οτι υποστιριζει μεχρι 8mbps
μηπως εχει κανεις καμια λυση για το πως μπορω να του μεγαλωσω την ταχυτητα του ?? (αν γινετε φυσικα)

ευχαριστω

chosen0ne
07-01-08, 19:49
Εγώ χθες και σήμερα, απογευματινές ώρες, ναι μεν το modem συγχρονίζει με την πρώτη στα 11994, αλλά συνεχώς authentication failed... Αν το αφήσω το modem έτσι, μπορεί να συνδεθεί και μετά απο καμια ώρα (εννοείται ότι την επιλογή auto connect on disconnect την έχω enabled)ενώ αν το rebootάρω συνέχεια, κάποια στιγμή συνδέεται, όπως και τώρα που γράφω. Το θέμα είναι ότι ενώ στο intreface δε βλέπω κάτι, πρέπει να κάνει ΣΥΝΕΧΕΙΑ log out και login στο δίκτυο γιατί στο utorrent βλέπω ανεβαίνει σε kb το download και πέφτει σχεδόν μέχρι το 0 και άντε απο την αρχή...την ίδια ώρα που ΚΑΙ οι ιστοσελίδες φορτώνουν, σταματούν, συνεχίζουν...............άρα λογικά με πετάει έξω και ξανασυνδέεται επειδή έχω την επιλογή auto connect on disconnect. Τι μου προτείνεται να κάνω? Εφόσον ΔΕΝ αποσυγχρονίζει, μένει σταθερά στα 11994 ΣΥΝΕΧΕΙΑ, υποθέτω (σωστά?) ότι η γραμμή είναι απόλυτα εντάξει και δεν υπάρχει σφάλμα ανάμεσα στο modem και στο dslam. Να πάρω το 13800 (δεν έχω zisto για να πάρω το 1212) και να το δηλώσω ή το authentication failed είναι κάτι που γίνεται γενικά τις τελευταίες μέρες και σε πολλούς, οπότε δεν θα μου κάνουν τίποτα ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ σε μένα, αλλά θα το λύσουν απο μόνοι τους κάποια στιγμή σε όλους? Davout τι λες κι εσύ?

rstone
08-01-08, 00:22
Και εγώ εχω συνεχεις αποσυνδεσεις ,η κατασταση εχει γινει τραγικη!
Μετα απο 55 λεπτα αναμονη τα καλοπαιδα στις βλαβες με διαβεβαιωσαν οτι οι τεχνικοι τους κανουν το καλυτερο δυνατο και η μονη <λυση> που μου εδωσαν ειναι να μου ριξουν την ταχυτητα!
Οταν τους ρωτησα αν φταιει το SIEMENS το αρνηθηκαν μετα βδελυγμιας!
Ρε παιδια μπορει να βοηθησει καποιος γιατι θα τρελαθουμε με αυτους που μπλεξαμε?
Μηπως χρειαζεται καμια ρυθμιση το 4200?
Μηπως χρειαζεται πεταμα και αντικατασταση με αλλο? (και ποιο?)
Ας βοηθησει καποιος!!!!!:cry:

chosen0ne
08-01-08, 00:52
Και εγώ εχω συνεχεις αποσυνδεσεις ,η κατασταση εχει γινει τραγικη!
Μετα απο 55 λεπτα αναμονη τα καλοπαιδα στις βλαβες με διαβεβαιωσαν οτι οι τεχνικοι τους κανουν το καλυτερο δυνατο και η μονη <λυση> που μου εδωσαν ειναι να μου ριξουν την ταχυτητα!
Οταν τους ρωτησα αν φταιει το SIEMENS το αρνηθηκαν μετα βδελυγμιας!
Ρε παιδια μπορει να βοηθησει καποιος γιατι θα τρελαθουμε με αυτους που μπλεξαμε?
Μηπως χρειαζεται καμια ρυθμιση το 4200?
Μηπως χρειαζεται πεταμα και αντικατασταση με αλλο? (και ποιο?)
Ας βοηθησει καποιος!!!!!:cry:

Αυτό ακριβώς φοβήθηκα κι εγώ και δεν πήρα στο 13800... Καλά είμαστε στα 11994 :whistle:
Ούτως ή άλλως είναι γενικευμένο το πρόβλημα, άρα ΟΦΕΙΛΟΥΝ να το λύσουν για ΟΛΟΥΣ. :angryr::rainy::lamer

free_spirit
08-01-08, 02:05
συνεχος αποσυνδεσεις..μειωσεις ταχυτητας..ο internet κανει αποσυνδεσεις!!
φτιαχνουν κατι?
με 29,90 ο οτε δινει 24αρα..
εαν συνεχειστει,θα γυρισω στον ΟΤΕ!!
δεν λεει μαγκες..με αποσυνδει σε καθε download!!!:down:
:hmm::hmm::hmm::evil:

Fotis21
08-01-08, 12:24
το οτι το speedstream ειναι τις πλακας δεν το συζηταμε......με αυτο δεν εχω καταφερει να συνδεθω ποτε και ειπαν και σε μενα απο το 1212 οτι ισος να ριξουν την ταχητυτα αλλα αυτο δεν ειναι λυση....τους πληρωνουμε για 12mbps και οφειλουν να εχουν αυτη τη ταχυτητα.

μηπως κανεις εχει απαντηση στο ερωτημα μου ??


καλησπερα και καλη χρονια

εγω εχω βαλει εδω και 20 μερες tellas και με το speedstrem 4200 δεν εχω καταφερει να συνδεθω....συνεχεια κανει αποσυνδεσεις ανα 1 λεπτο.
μονο με το zyxel prestige 650H-E1 που εχω ειμαι οκ. Αλλα σε αυτο το προβλημα ειναι οτι υποστιριζει μεχρι 8mbps
μηπως εχει κανεις καμια λυση για το πως μπορω να του μεγαλωσω την ταχυτητα του ?? (αν γινετε φυσικα)

ευχαριστω

free_spirit
08-01-08, 12:48
το οτι το speedstream ειναι τις πλακας δεν το συζηταμε......με αυτο δεν εχω καταφερει να συνδεθω ποτε και ειπαν και σε μενα απο το 1212 οτι ισος να ριξουν την ταχητυτα αλλα αυτο δεν ειναι λυση....τους πληρωνουμε για 12mbps και οφειλουν να εχουν αυτη τη ταχυτητα.

μηπως κανεις εχει απαντηση στο ερωτημα μου ??

Το Netgear DG834G παρέχει την άριστες απόδοση, τη συμβατότητα και την αξιοπιστία ADSL2/2 + ..
εχτες το εκανα παραγκελια!

Fotis21
08-01-08, 20:18
Το Netgear DG834G παρέχει την άριστες απόδοση, τη συμβατότητα και την αξιοπιστία ADSL2/2 + ..
εχτες το εκανα παραγκελια!


εγω φιλε ρωταω μηπως γλιτωσω την αγορα νεου router....
αν ειναι να αγορασω νεο.....τοτε zyxel και μονο zyxel (που το εχω και δοκιμασμενο) :whistle: :whistle: :whistle:

mono
10-01-08, 02:36
εδω και μια ωρα με "πεταει" συνεχεια.......:evil:

chosen0ne
10-01-08, 12:02
το οτι το speedstream ειναι τις πλακας δεν το συζηταμε......με αυτο δεν εχω καταφερει να συνδεθω ποτε και ειπαν και σε μενα απο το 1212 οτι ισος να ριξουν την ταχητυτα αλλα αυτο δεν ειναι λυση....τους πληρωνουμε για 12mbps και οφειλουν να εχουν αυτη τη ταχυτητα.

μηπως κανεις εχει απαντηση στο ερωτημα μου ??


Όπως είπες μόνος σου, με το άλλο συνδέεσαι στα 8......εκεί είναι η λύση! :whistle: Το Speedstream γυρνάει σε adsl1 (δηλαδή να κλειδώνει ΕΩΣ 8) μέσω telnet, αλλά επειδή δεν ξέρω τις εντολές και είναι πολλές οι σελίδες να ψάχνω, είναι εύκολο να γράψει κάποιος τις εντολές ΑΚΡΙΒΩΣ να το γυρίσω σε adsl1? Επίσης αν το κάνω reset επανέρχεται μόνο του σε adsl2 ή πρέπει πάλι μέσω telnet? :)

chosen0ne
10-01-08, 12:28
Όσοι έχετε αποσυνδέσεις για δοκιμάστε και αυτό το firmware της optus (όχι το προβληματικό Α90, άλλο)... Βέβαια μην κοιτάτε καθόλου τα λαμπάκια...:scared::blink: Έχει όμως άψογο interface και συνδέθηκα με την 1η... Για να δούμε :hmm:

EDIT: Επίσης για να μπείτε στο interface του modem σας αντί για το κλασικό http://speedstream θα δίνετε http://10.1.1.1 αλλά........κοιτάξτε στην παρακάτω εικόνα αν αξίζει! Ποτέ δεν είχα ping κάτω απο 42ms στα 12mbps συγχρονισμό (adsl2) ;)

pan82
10-01-08, 12:52
Όσοι έχετε αποσυνδέσεις για δοκιμάστε και αυτό το firmware της optus (όχι το προβληματικό Α90, άλλο)... Βέβαια μην κοιτάτε καθόλου τα λαμπάκια...:scared::blink: Έχει όμως άψογο interface και συνδέθηκα με την 1η... Για να δούμε :hmm:

EDIT: Επίσης για να μπείτε στο interface του modem σας αντί για το κλασικό http://speedstream θα δίνετε http://10.1.1.1 αλλά........κοιτάξτε στην παρακάτω εικόνα αν αξίζει! Ποτέ δεν είχα ping κάτω απο 42ms στα 12mbps συγχρονισμό (adsl2) ;)

Το χω προτείναι κι εγώ από καιρό, εγώ έχω βάλει το Α90 της optus και πραγματικά τα σπάει, πολύ λίγες αποσυνδέσεις και σταθερά συγχρονισμένος πάνω από τα 11mbps. Περιμένω βέβαια από τελλας το speedtouch αλλά μέχρι να ρθει η μόνη λύση είναι η optus. Με το κανονικό firmware έχω αποσυνδέσεις και αποσυγχρονισμούς συνέχεια μέχρι το απόγευμα (πάνω από 10 την ώρα) και με το snr να πέφτει σε αρνητικά νούμερα πολλές φορές με της optus μια στο τόσο πχ από το πρωί σήμερα ούτε έναν όταν προχθες που είχα το παλιό firmware κάθε 10λεπτο η γραμμή έπεφτε και δε ξανασυνδεόταν κι όλας. Κάποια στιγμή έπεσε, πάλευα 5 λεπτά και δε συνδεόταν οπότε έβαλα της optus πάλι και βρήκα την υγειά μου. Το χα βγάλει και καλά γιατί έλεγα θα ρθουν από τη τελλας να μου το αλλάξουν να τους το δώσω με το κανονικό firmware αλλά που να φανούν 13 μέρες τώρα και το courier μου λέει δεν έχει λάβει καν αίτημα, αυτοί λένε το χουν στείλει από 29/12 τρέχα γύρευε δηλαδή.

Αυτή η έκδοση φίλε είναι πιο καινούργια από την Α90;; Ούτε εδώ παίζει το usb να υποθέσω ε;;

Demian31
10-01-08, 13:06
μου στειλανε το speedstream 4200 με ενα firmware 241 κτλ κτλ. οσες φορες κ αν προσπαθησα να το αλλαξω κ να βαλω αυτο που προτεινεται παραπανω εγινε fail. μηπως υπαρχει καποια λυση?

minovg
10-01-08, 13:16
Κι εμένα από χθες με πετάει πολύ συχνά. :mad: Full Disco και authentication failed. Πακέτο βλαβών, πότε το πρώτο, πότε το δεύτερο, πότε και τα δυο. :mad:

pan82
10-01-08, 13:21
Κι εμένα από χθες με πετάει πολύ συχνά. :mad: Full Disco και authentication failed. Πακέτο βλαβών, πότε το πρώτο, πότε το δεύτερο, πότε και τα δυο. :mad:
Mιας και είμαστε στο ιδιο dslam από το πρωί σήμερα είχες αποσυνδέσεις;; εγώ μιας και σήμερα βγήκα από στρατόπεδο το άνοιξα στις 9 το πρωί και μέχρι τώρα 0 αποσυνδέσεις. Γενικά έχεις;;

minovg
10-01-08, 13:30
Mιας και είμαστε στο ιδιο dslam από το πρωί σήμερα είχες αποσυνδέσεις;; εγώ μιας και σήμερα βγήκα από στρατόπεδο το άνοιξα στις 9 το πρωί και μέχρι τώρα 0 αποσυνδέσεις. Γενικά έχεις;;
Έλειπα 2 βδομάδες με ανοιχτό ρούτερ και από τα στατιστικά είδα ότι δεν είχε καμία απολύτως αποσύνδεση. Από χθες όμως και σήμερα μέχρι πριν κανά μισάωρο έχω πολύ συχνά αποσυνδέσεις. Το πολύ συχνά αναφέρεται για ένα διάστημα πχ. μισής ώρας μπορεί να έχω καμιά 10αριά αποσυνδέσεις και στην επόμενη ώρα να είναι οκ. Μόλις τώρα είχα πάλι. :mad:

chosen0ne
10-01-08, 13:47
Το χω προτείναι κι εγώ από καιρό, εγώ έχω βάλει το Α90 της optus και πραγματικά τα σπάει, πολύ λίγες αποσυνδέσεις και σταθερά συγχρονισμένος πάνω από τα 11mbps. Περιμένω βέβαια από τελλας το speedtouch αλλά μέχρι να ρθει η μόνη λύση είναι η optus. Με το κανονικό firmware έχω αποσυνδέσεις και αποσυγχρονισμούς συνέχεια μέχρι το απόγευμα (πάνω από 10 την ώρα) και με το snr να πέφτει σε αρνητικά νούμερα πολλές φορές με της optus μια στο τόσο πχ από το πρωί σήμερα ούτε έναν όταν προχθες που είχα το παλιό firmware κάθε 10λεπτο η γραμμή έπεφτε και δε ξανασυνδεόταν κι όλας. Κάποια στιγμή έπεσε, πάλευα 5 λεπτά και δε συνδεόταν οπότε έβαλα της optus πάλι και βρήκα την υγειά μου. Το χα βγάλει και καλά γιατί έλεγα θα ρθουν από τη τελλας να μου το αλλάξουν να τους το δώσω με το κανονικό firmware αλλά που να φανούν 13 μέρες τώρα και το courier μου λέει δεν έχει λάβει καν αίτημα, αυτοί λένε το χουν στείλει από 29/12 τρέχα γύρευε δηλαδή.

Αυτή η έκδοση φίλε είναι πιο καινούργια από την Α90;; Ούτε εδώ παίζει το usb να υποθέσω ε;;

Δεν γνωρίζω αν είναι πιο καινούργια απο την Α90 όμως σίγουρα είναι καλύτερη!!! Καταρχάς η Α90 μου έδινε "περίεργα" στατιστικά αφού το attenuation δεν ήταν στο 18 όπως είναι με την έκδοση Α8Μ αλλά και με αυτή της optus που παρέθεσα!!! Αυτή συνδέεται με την μια, έχει κανονικά στατιστικά 18 attenuation και 18 snr όπως πραγματικά έχω, εδώ και 2 ώρες περίπου δεν αποσυνδέθηκε καθόλου και επίσης αν και τα λαμπάκια φαίνονται αρχικά να λειτουργούν παράξενα, δουλεύοντας το βλέπεις ότι λειτουργούν καλύτερα και απο την έκδοση της siemens (!!!!!!!) Δηλαδή όσο είσαι ΜΟΝΙΜΑ συνδεμένος με το δίκτυο (tellas εν προκειμένω) το λαμπάκι activty μένει ΜΟΝΙΜΑ αναμένο, ενώ αν παρατηρήσετε όταν ανοίγετε το modem μόλις συγχρονίσει το λαμπάκι DSL το activivty αναβοσβήνει λίγες φορές, που σημαίνει ότι πάει να συνδεθεί, όπως επίσης και το λαμπάκι Ethernet μένει ΜΟΝΙΜΑ αναμένο όσο είσαι μέσα στα windows που σημαίνει ότι έχεις μόνιμη επικοινωνία υπολογιστή-modem ;) Ειλικρινά, αυτή η έκδοση είναι η καλύτερη που έχω δοκιμάσει!!!! Ίσως δεν χρειαστεί να την αλλάξω κιόλας.....!!!!!!! Και τα pings τα είδατε? :respekt: Κάντε και ένα adsl TEST εδώ απο το test που μας δίνει το adslgr.com να δείτε ότι ΟΝΤΩΣ πάει καλύτερα η σύνδεση...τίποτα παραπάνω δε θα πω, θα το καταλάβετε απο το 1ο test! ;)

Davout
10-01-08, 13:48
Μην ανησυχείς, 3 μερούλες υπομονή... :p

minovg
10-01-08, 14:55
Την τελευταία 1,5 ώρα βλέπω μια σταθερότητα στη γραμμή. :up:

Copyright Keen Notion Co (2002-2019) Copyright Keen Notion Co.