Επιστροφή στο Forum : Δέκα χιλιάδες δολάρια για χαρακτήρα του WoW
Δέκα χιλιάδες δολάρια ξόδεψε ο χρήστης με το όνομα Shaks για να αγοράσει ένα χαρακτήρα του WoW. Το ποσό φαίνεται υπερβολικό, αλλά ο χαρακτήρας που αγόρασε ο Shaks, ήταν ήδη στο επίπεδο 70, πλήρως εξοπλισμένος με σπαθιά, πανοπλίες κ.ά. από αυτά που αρέσκονται να μαζεύουν οι χρήστες του WoW. Πωλητής ήταν ο χρήστης με το όνομα Zeuzo.
Το κακό όμως για τον Shaks ήταν ότι τα 10.000 δολάρια δεν του εξασφάλισαν τη δημοσιότητα που ήθελε, παρά μόνο για περίπου 15 λεπτά, καθώς η Blizzard εξέδωσε μια οργισμένη ανακοίνωση λέγοντας ότι τέτοιες αγοροπωλησίες καταστρατηγούν τους όρους του παιχνιδιού, και παράλληλα προχώρησε στην απαγόρευση εισόδου του χαρακτήρα [ban].
Σιγα μην αφησει η blizzard να πλουτισουν κι αλλοι.... :)
KIT-XDestroyerGR
02-01-08, 04:03
ΚΑΛΑ υπαρχουν τετοια "κτηνοι" που μπορουν να δωσουν ακομα και τα ιδια τα λεφτα τους για χαζομαρες?
kostas_thess
02-01-08, 04:45
Αχ θεε μου καψιμο...
γιατί αυτοι δηλαδή που συμπληρώνουν 200 μέρες playtime μπροστά απο το wow είναι καλύτεροι ;
Γιατί βρε παιδιά; Κοψοχρονιά τον πήρε.
:p
Αρχίζει και μου φαίνεται τρομακτική η σύνδεση πραγματικού-εικονικού κόσμου. Ήδη στο second life υπάρχει σταθερά δομημένη εξάρτηση.
Zoύμε πλέον ημέρες Matrix.....μένει να δούμε πότε θα μας ξυπνήσει ο Neo....:(
Ρε παιδια τι τον κατακρινετε?
Προφανως εχει τοσα λεφτα που δεν ξερει τι να τα κανει το παιδι :rofl:
Αρχίζει και μου φαίνεται τρομακτική η σύνδεση πραγματικού-εικονικού κόσμου. Ήδη στο second life υπάρχει σταθερά δομημένη εξάρτηση.
Δηλαδη εσυ μπορεις να διακρινεις την εικονικοτητα απο την πραγματικοτητα;Το WOW ειναι πανω απο ολα ψυχαγωγια.οι περισσοτεροι που ασχολουμαστε εχουμε περασει απο την φαση του εθισμου στο κοσμο του αλλα....ειναι περαστικο.Γινεσαι σποραδικος παικτης μετα απο καποιο καιρο.
Ομως οσο αφορα την ειδηση τωρα.Η blizzard υποστηριζει πως καταστρατηγηθηκαν οι οροι του παιχνιδιου.Ξερει καποιος αν απαγορευται να πουλησω το acoυnt μου σε αλλον;Το λεει καπου στους ορους χρησης;
Υπαρχουν καποιοι που θελουν το χομπυ τους να το κανουν και επαγγελμα.Που ειναι το κακκο;
Η τρέλα πάει στα ... on line games...:(:(:(
καλα ε ρε atrus 87 καθε φορα κατω απο σενα γραφω τι θα γινει???:p Καλα δεν μπορω να καταλαβω πως υπαρχουν ανθρωποι που πεινουν απο τη μια και δεν εχουν να φανε και απο την αλλη κατι ΚΟΛΛΗΜΕΝΑ του wow (oχι ολοι) που δεν σκεφτονται τπτ αλλο... ΕΛΕΟΣ που εχουμε φτασει. . .:mad:
Χαχα!Αντε ξαναγράψε τωρα !
Λοιπόν λέω να πουλήσω κανα savegame για 5-6 χιλιάρικα,θα πάρει κανείς ?:twisted:
wireless_surfer
03-01-08, 00:56
Αχ θεε μου καψιμο...
τι να πεις γι αυτό μετά:
Online gamer killed for selling cyber sword (http://www.abc.net.au/news/newsitems/200503/s1334618.htm)
kostas_thess
03-01-08, 03:34
@wireless_surfer ελεος απλα... Τι Να Πει Κανεις..... Εκει Εχουμε Φτασει πλεον.... Αλλοι Πεθενουν απο τιν πεινα και αλλοι απο σπαθια... .....................
Δεν ειναι ο μονος που χαλαει τοσα λεφτα να εισαστε σιγουρο, απλα η περιπτωση του δημοσιοποιηθηκε
Burning Skies
03-01-08, 03:59
Δεν ειναι ο μονος που χαλαει τοσα λεφτα να εισαστε σιγουρο, απλα η περιπτωση του δημοσιοποιηθηκε
Εδώ άλλοι τα τρώνε σε μια βραδιά στα μπουζούκια...
Κάποιοι ξοδεύουν όλη τη ζωή τους στο WOW οπότε το θεωρώ πιο θεμιτό να τα σκάνε εκεί απ'ότι στο παραπάνω (φυσικά τίποτα από τα 2 δεν μου κάθεται καλά)...
Κάψιμο τρελλό, ένα καλό χέρι ξύλο είναι η μόνη λύση σε αυτές τις περιπτώσεις.
alexandrozz
03-01-08, 14:30
Η μεταπώληση χαρακτήρων επίσημα απαγορεύεται. Προφανός ο προηγούμενος που τον είχε ήταν αρκετά διάσημος και τον έκαναν report ότι δεν είναι αυτός.
Η μεταπώληση χαρακτήρων επίσημα απαγορεύεται. Προφανός ο προηγούμενος που τον είχε ήταν αρκετά διάσημος και τον έκαναν report ότι δεν είναι αυτός.
Και καλα απαγορευεται καθως υπαρχουν site που δινουν ετοιμους top char για ολα τα μεγαλα online rpg
ενταξει, ενας χαμος γινεται με τα mmorpg. Λεφτα να εχεις.
Καθημερινα πουλιονται chars στο ebay, τωρα μας κανει εντυπωση επειδη ειναι πολλα τα λεφτα?
Ενα μεγαλο ποσοστο των παιχτων, αγοραζουν virtual currency με πραγματικα λεφτα και συντηρουν ενα παγκοσμιο κυκλωμα παραοικονομιας.
Ολα αυτα η Blizzard και η καθε Blizzard τα ξερει. Απο οτι φαινεται ομως δεν την χαλαει.
O τύπος όχι απλά είχε τα λεφτά...
τα χε και του τρεχαν απ τα μπατζάκια
και για να μην παν χαμένα τα επένδυσε
στην ψυχαγωγία του :rofl:
Συμφωνούμε, το φαινόμενο υπάρχει και στο Ελλαδιστάν...
έχουν γίνει προσφορές για χαρακτήρες L.A.
όχι με τόσα πολλά λεφτα, αλλά και πάλι
είναι μ@λ@κια να σκάσεις τόσα λέφτα για κάτι
τέτοιο.
Τι να πεις; Αν έχεις να ξοδέψεις 10.000 δολλάρια σε κάτι τέτοιο λογικά έχεις και τον χρόνο να κάτσεις να λιώσεις 3-4 μήνες να φτιάξεις έναν αντίστοιχο χαρακτήρα. Ίσως να ήταν κάποιο πλούσιο παιδάκι που έχει μάθει ότι όλα αγοράζονται.
Mε το WOW την εχουμε πατησει οι περισσοτεροι στο εξης:Εχουμε την εντυπωση πως υπαρχει τελος.....και βιαζομαστε να φτασουμε εκει.
Αντε να παμε 70lvl και μετα θα περιμενουμε το expansion να παμε 80.Πας 70 βλεπεις tι φορανε τριγυρω....αρχιζεις τα instances.Για να μη μιλησω για τα professions....
Πωλείται account στο adslgr.com με 4 μόνο post!
σχεδόν αχρησιμοποίητος. pm me
Ολα αυτα η Blizzard και η καθε Blizzard τα ξερει. Απο οτι φαινεται ομως δεν την χαλαει.
Tο ξερουνε αυτο που συμβαινει,αλλα απο τη στιγμη που δεν γινει καποιο report δεν μπορουνε να κανουνε τιποτα.Δεν εχουν αποδειξεις οτι πραγματικα εχει γινει τετοια τραμπα,εκτος αμα καποιος τους κανει Official Report.
Aπο την αλλη, τα Rules που εχει η Blizzard οσο αναφορα τετοιες "παρανομες" καταστασεις,ειναι πολυ αυστηρη.Αμα αποδειχτει οτι εχει γινει κατι τετοιο,απλα και ομορφα το συγκεκριμενο account γινεται Ban για παντα.
Μπορει να σας φαινεται παραμυθι αυτο που σας λεω,αλλα εχω δει,να γινονται Lifetime Ban,accounts τα οποια ειχαν πωληθει μεσω ebay κτλ...
Σιγουρα ομως χρειαζεται πολυ ακομα δουλεια.Πιο πολυ ασχολουνται με τους Gold Farmers/Spammers, και τα Hacked Accounts,παρα να προσπαθουν να ανακαλυψουνε αγορασμενους accounts.
Τα εχω ζησει και ξερω ;)
Μπορει να κανουν αρκετα ban, αλλα η αληθεια ειναι οτι οι servers ειναι γεματοι απο gold farming bots.
Εχω κανει report καποια bots στο παρελθον αλλα δεν εγινε τιποτα.
Η λυση παντως στο θεμα δεν ειναι τα bans. Αλλα στη δημιουργια κωδικα, οσο εξυπνου χρειαζεται, για να ξεχωριζει τα bots απο τους παιχτες. Δεν νομιζω οτι ειναι κατι δυσκολο, και μπορουν οτι ωρα θελουν να το κανουν. Αλλα αμφιβαλλω αν θελουν να το κανουν.
Πωλείται account στο adslgr.com με 4 μόνο post!
σχεδόν αχρησιμοποίητος. pm me
:rofl: καλό. Διάβαζα σε μια εφημερίδα ότι κάπου στην Ασία (δεν θυμάμαι ποια χώρα) κάποιος έδωσε το account του σε ένα φίλο του, ο οποίος με τη σειρά του πούλησε ένα item σε κάποιον άλλο. Ο ιδιοκτήτης του account θολωμένος, όταν έμαθε το κατόρθωμα του φίλου του πήρε ένα μαχαίρι και
έγινε αναβίωση της σκηνής "Στέλλα κρατάω μαχαίρι". Έχουν ξεφύγει τελείως :p
:rofl: καλό. Διάβαζα σε μια εφημερίδα ότι κάπου στην Ασία (δεν θυμάμαι ποια χώρα) κάποιος έδωσε το account του σε ένα φίλο του, ο οποίος με τη σειρά του πούλησε ένα item σε κάποιον άλλο. Ο ιδιοκτήτης του account θολωμένος, όταν έμαθε το κατόρθωμα του φίλου του πήρε ένα μαχαίρι και
έγινε αναβίωση της σκηνής "Στέλλα κρατάω μαχαίρι". Έχουν ξεφύγει τελείως :p
Εχει κανα 2 χρονια η ιστορια αυτη.
Πριν καμμιά εβδομάδα περίπου τη διάβασα στο ethnos. Τώρα ή τα νέα στην Ελλάδα έρχονται μπαγιάτικα ή απλά η ιστορία επαναλαμβάνεται :rolleyes:
Την θυμάμαι και εγώ αυτή την ιστορία και έχει αρκετό καιρό. Πραγματικό κάψιμο
BTW Έχω ένα χαρακτήρα lvl 61 που έχω να πιάσω κάνα 6μηνο. Πόσο λέτε να πιάσει? :lol::lol::lol:
hellenicsun
17-01-08, 11:47
Πραγματική δολοφονία έχει πραγματοποιηθεί ανάμεσα σε δύο παίκτες του Lineage II. Παλαιά ιστορία, τα βίντεο της οποίας ακόμα κυκλοφορούν στο YouTube. Επίσης είχα διαβάσει σε εφημερίδα πώς πωλήθηκε στο WoW χαρακτήρας, ιδιοκτήτης νησιού (με εννέα γράμματα) έναντι κάποιων δεκάδων χιλιάδων δολαρίων. Μη ξεχάσω και τις εταιρίες που εδρεύουν στη Ταϊλάνδη και μοναδικός σκοπός τους είναι το ''ανέβασμα'' και η πώληση χαρακτήρων.
Η αγοροπωλησια αντικειμενων και virtual cash ειναι κατι που υπαρχει σε ολα τα παιχνιδια. Και εννοειται πως οι εταιρειες παιχνιδιων το "επιτρεπουν" καθως δινει την δυνατοτητα στους παιχτες να κρατανε ενεργο το ενδιαφερον τους και να μην εγκαταλειπουν το παιχνιδι.
Έτσι που φτάσαμε όταν ακούμε στις ειδήσεις για φόνους με επικεφαλίδα, "ξεκαθάρισμα λογαριασμών", το μυαλό μας πρέπει να πηγαίνει κάπου αλλού :crazy:
BTW Έχω ένα χαρακτήρα lvl 61 που έχω να πιάσω κάνα 6μηνο. Πόσο λέτε να πιάσει?
καλα κι εσυ αφου εκανες τον κοπο να τον πας 61 μετα τον παρατησες...;
καλα κι εσυ αφου εκανες τον κοπο να τον πας 61 μετα τον παρατησες...;
Eγώ τον παράτησα στο 67, 20 μέρες μετά το launch του BC. Την ψωνίζουν στα guild μωρε. Όταν παίζεις με κάποιους 2-3 μήνες, αρχίζει να ρολλάρει η μηχανή τέλεια και παίρνουν τα μυαλά τους αέρα.
Άσε που πήρα μια γεύση του επαγγελματικού παιχνιδιού και τρόμαξα. Γιατί απο την μια λες θα είμαι χαλαρός, αλλά αν σκοτώνεσαι 4 φορές σε κάθε instance, αναζητάς καλούς συμπαίκτες. Και δεν τρόμαξα απο τις απαιτήσεις τους, αλλά απο το πόσο γούσταρα όταν σαρώναμε τα instances ακόμα και με unbalanced parties.
Εγώ άρχισα σχετικά πρόσφατα να παίζω wow, αλλά αυτό που μου την δίνει είναι ότι σε αναγκάζει να αφήσεις την πραγματικότητα. Του στυλ, δεν έχει pause, όταν ξεκινας ένα instance δεν μπορείς να το αφήσεις μέχρι να τελειώσεις κλπ.
Eνταξει,υπαρχουν πολλοι τροποι να παιζεις.Εγω τσαντιστικα στο Karazan.Σε κανενα instance δεν με επρηζαν περισσοτερο απο αυτο.Ειχα διαβασει τα guides για το τανκ μου και γενικα για το πως πρεπει να αντιμετωπιζει το γκρουπ τα bosses.Υπηρχαν εξυπνακηδες ομως που σε αυτο το δυσκολο instance ηθελαν να περασει ο δικος τους τροπος και φυσικα ποτε τους εφταιγε το τανκ,ο hunter κλπ.
Εφυγα απο το guild αλλαξα kai realm και ασχολουμε μονο με proffesion.Xωρις guild.
Αυτοί (http://www.youtube.com/watch?v=HtvIYRrgZ04) παιδιά ποιό παιχνίδι παίζουν;
Αυτοί (http://www.youtube.com/watch?v=HtvIYRrgZ04) παιδιά ποιό παιχνίδι παίζουν;
παιζουν και νευροσπαστα...... :p
gastone_2005
18-01-08, 00:35
burn mthrfckr burn....:p
Γεια σας σε ολους.
παιζω 4 χρονια WoW εχω 5 χαρακτηρες 70 fulll epic και ειμαι εθισμενος με το WoW.
με τον συγεκριμενο παιχτη που πουλισε τον χαρακτηρα του 10κ $ παιζαμε στον ιδιο server.
ητανε στο καλυτερο guild του server και στο TOP 5 του παιχνιδιου, τα οποια ατομα παιζανε τοσο πολυ που ειχανε φτασει σε σημειο τα καλυτερα τα instance να τα εχουνε για ζεσταμα... κανανε full clear to black temple μεσα σε 5 ωρες. αφου μαθαμε τα νεα για το παλικαρι τον zeuzo κι εμεις μιας και παιζαμε στον ιδιο server, αφου πουλισε τον πρωτο χαρακτηρα ανεβασε ιδια κλαση, rogue δηλαδη αλλα gnome με ονομα zeuzonita και οι φιλοι του απο το guild τον εβαλαν παλι μεσα αφου πηγε 70 μεσα σε 6 μερες φυσικα και τον ντυσανε παλι με τα ιδια αντικειμενα.
Πουλισε τον χαρακτηρα του πριν απο 6 μηνες περιπου, καιρος να πουλισει και τον αλλον δεν νομιζετε? :P
φιλικα levi.
food for thought.
Κάτι μου θυμίζει το παραπάνω avatar :p
χαχα dark templar ftw! slash slash :D
Για να καταλαβουμε... γιατι να δωσει καποιος 10.000 στο WoW?
Λεφτα προφανως δεν θα κερδισει, οπότε, τι θα κερδισει? Δοξα και παγκοσμια καταξιωση?
Οχι πως αυτο δεν ειναι σημαντικο αλλα υπαρχει καποιος παγκοσμιος καταλογος οπου αναρτουνται οι ΤΟP παιχτες ωστε να τους πληροφορειται ο κοσμος?
Και αλλη μια ερωτηση: Πως ειναι εξασφαλισμενη η αδιαβλητοτητα του συναγωνισμου? Τοσο απ τους συμπαιχτες οσο κι απ τους διοργανωτες.
Εδω παιζεις Call of Duty multi και βλεπεις καθαρα οτι οι μισοι παιχτες κλεβουν!...
KLG λάθος merge έκανες, εγώ και ο παραπάνω Poster δεν είμαστε το ίδιο απλά έχουμε ίδιο avatar.
KLG λάθος merge έκανες, εγώ και ο παραπάνω Poster δεν είμαστε το ίδιο απλά έχουμε ίδιο avatar.
Aχμμμ, ζητάω ταπεινα συγγνώμη... μου ξέφυγε :oops:
Εδω παιζεις Call of Duty multi και βλεπεις καθαρα οτι οι μισοι παιχτες κλεβουν!...
Τιποτα δεν ειναι σιγουρο.Ομως ο κινδυνος του ΒΑΝ ειναι μεγαλος και αρκετος για να περιορισειτους κλεφτες.Κλεφτες εννοουμε αυτους που χρησιμοποιουν 3rd pαrty προγραμματα.
Αν ο παιχτης BANαριστει θα επιστρεψει με αλλο username, οπότε?...
Πολλοι servers δεν μπορουν να αναγνωρισουν αν ο παιχτης κλεβει ή, ακομα χειροτερα, το επιτρεπουν.
Οποτε τι να λεμε τωρα για 10.000 και μπαρμπούτσαλα οταν δεν υπαρχει αδιαβλητοτητα?
Προσωπικα πιστευω οτι τετοιες ειδησεις διαρρεουν εντεχνως για δημιουργια εντυπωσεων και διαφημιση.
Αν ο παιχτης BANαριστει θα επιστρεψει με αλλο username, οπότε?...P
Aν παιζεις WOW τοτε θα συμφωνησεις οτι δεν ειναι και το καλυτερο που μπορει να σου τυχει αν ανεβαζεις,ντυνεις κλπ εναν char για μηνες,να στον banαρουν και να αρχιζεις παλι απο την αρχη.
Πολλοι servers δεν μπορουν να αναγνωρισουν αν ο παιχτης κλεβει ή, ακομα χειροτερα, το επιτρεπουν.
που στηριζεις το 1ο και τι κερδος εχει η blizzard για το 2ο;
αν το εχεις το χρημα πως φαινεται......
P
Aν παιζεις WOW τοτε θα συμφωνησεις οτι δεν ειναι και το καλυτερο που μπορει να σου τυχει αν ανεβαζεις,ντυνεις κλπ εναν char για μηνες,να στον banαρουν και να αρχιζεις παλι απο την αρχη.
που στηριζεις το 1ο και τι κερδος εχει η blizzard για το 2ο;
Δεν παιζω wow. Aυτο που δεν καταλαβαινω ειναι τι κερδιζουν αυτοι που ξοδευουν μηνες οπως λες για να φτιαξουν εναν char. Mηπως το ονομα τους θα αναρτηθει σε καποιο παγκοσμια αποδεκτο top ten οποτε θα ειναι αναγνωρισιμοι?
Δεν μιλουσα για servers της Wizzard αλλα για γενικα servers οπως αυτοι που παιζουν Call of Duty. O λογος που στηριζουν το cheat ειναι προφανης: προσελκυση πελατειας.
Δεν παιζω wow. Aυτο που δεν καταλαβαινω ειναι τι κερδιζουν αυτοι που ξοδευουν μηνες οπως λες για να φτιαξουν εναν char. Mηπως το ονομα τους θα αναρτηθει σε καποιο παγκοσμια αποδεκτο top ten οποτε θα ειναι αναγνωρισιμοι?
Δεν μιλουσα για servers της Wizzard αλλα για γενικα servers οπως αυτοι που παιζουν Call of Duty. O λογος που στηριζουν το cheat ειναι προφανης: προσελκυση πελατειας.
Όπως παίζεις ένα παιχνίδι σαν το civilization ή το CoD ή neverwinter έτσι παίζεις και το WoW. Παιχνίδι είναι = χόμπυ = ψυχαγωγεία. Επίσης επειδή είναι online και έχει μια τεράστια κοινότητα, κερδίζεις αναγνώριση, ανεβαίνει η αυτοεκτιμηση σου και αποκτάς το συναίσθημα οτι ανήκεις σε μια ομάδα. Όπως ακριβώς στον αθλήτισμό, μόνο που τα ωφέλη σταματούν εκεί.
ειναι απλα ενα game ρε παιδια. ειναι χομπυ, περνας ωραια τον ελευθερωσου χρονο. οταν δε ξερεις να τα βαζεις σε μια ισοροποια τα πραγματα τοτε ειναι που δε ξεκολλας, ειναι καθαρα θεμα χαρακτηρα του καθε ενα μας.
For the allyance :p
@ ADSLgr.com All rights reserved.