PDA

Επιστροφή στο Forum : Outlook Problems

speedys
13-04-05, 18:18
Καλησπερα,
εχει μερικες μερες τωρα που κατεβασα κατι Updates για τον Norton!
Απο εκεινη την μερα και μετα δεν δουλευει αλλο το Outlook!!
Δεν στελνει αλλα ουτε και λαμβανει mail!
Ειχα το 2000 και σημερα εβαλα το Outlook 2003 μπας και λυθει το προβλημα αλλα ...τιποτα :(
Καμια ιδεα κανεις??
Ακομα και Disable να το κανω δεν κατεβαζει mail

sdikr
13-04-05, 18:22
πανε στα options του norton και βγάλε την προστασία για τα mail και δοκιμασε μετα

speedys
13-04-05, 18:51
Το εκανα αλλα παλι τιποτα!!
Γμτ δεν ξερω τι επαθε η μ@λ@κι@!!
Καμια αλλη ιδεα?

turbo3hp
13-04-05, 18:59
Δοκίμασε το Thunderbird για το email. :D

great
13-04-05, 23:05
Σβήσε το Profile σου στο outlook και ξαναφτοιαξτο απο την αρχη. Πολυ πιθανον να εχουν πειραχτει τιποτα smtp και pop settings

MichalisVolos
14-04-05, 01:37
Έχω και εγώ παρόμοιο πρόβλημα, έχω e-mail accounts στο yahoo και χρησιμοποιώ το Outlook express. Μου κατεβάζει κανονικά τα εισερχόμενα mails αλλά δεν μπορώ να στείλω mail και πρέπει όταν στέλνω να το κάνω ανοίγοντας το yahoo.

Τα smtp & pop είναι εντάξει, είχα για spam το spamkiller της McAfee το απεγκατέστησα και δεν δούλεψε. Επίσης όποτε προσπαθώ να στείλω το Antivirus (της McAfee και αυτό) μου βγάζει το παράθυρο που φαίνεται στην εικόνα το οποίο λέει ότι δεν στάλθηκε γιατί έχει protocol error.

και επίσης μου λέει και τα παρακάτω:

Protocol error: The e-mail server has rejected an e-mail message.

If a protocol error or system error occurs, the remaining e-mail messages for that session are still processed and sent to the server.

καμιά ιδέα τι θα πρέπει να κάνω, εκτός του να αλλάξω AntiVirus;

Χρησιμοποιώ το τελευταίο outlook, windows 2000 sp4

sdikr
14-04-05, 01:44
το yahoo έχει το πληρωμένο (με συνδρόμη) ή οχι;

MichalisVolos
14-04-05, 02:54
όχι χωρίς πληρωμή, αλλά δεν έχω δει πουθενά να γράφει οτι για να στείλεις μέσω outlook κτλ οτι χρειάζεται να είσαι στο πληρωμένο. Το έχω ψάξει αρκετά γιατί το σκέφτηκα, μόνο για την αποδοχή των διαφημίσεων έκανε λόγο.

dragon_syr
14-04-05, 13:12
το yahoo απ οτι ξερω για να δουλεψει με pop και οχι web πρεπει να πληρωσεις.....
ειχα και γω yahoo και δουλευε με ποπ....μετα απο αναβαθμιση των συστηματων τους δεν ξαναδουλεψε με ποπ. αυτο πριν απο χρονια.......ξαναψαξε το γιατι εγω θυμαμε οτι λεει καθαρα οτι μονο αυτοι που πληρωνουν μπορουν να παρουν email απο ποπ...
οι διαφημισεις περιλλαμβανονται στο web management του yahoo..
αν παρεις τα email απο ποπ δεν εχει διαφημησεις......κλεφτες θα γινουν? τι λες

yiapap
14-04-05, 13:40
όχι χωρίς πληρωμή, αλλά δεν έχω δει πουθενά να γράφει οτι για να στείλεις μέσω outlook κτλ οτι χρειάζεται να είσαι στο πληρωμένο. Το έχω ψάξει αρκετά γιατί το σκέφτηκα, μόνο για την αποδοχή των διαφημίσεων έκανε λόγο.
Έχω συνδρομή στο Yahoo για POP Access (Yahoo Mail Plus) με 19.99$ το χρόνο.
Το αναφέρει εδώ (http://help.yahoo.com/help/us/mail/pop/pop-35.html) και εδώ (http://mailplus.mail.yahoo.com/) βρίσκεται το Mail Plus

JohnGR
14-04-05, 21:19
Στους παλιότερους (δωρεάν) λογαριασμούς δουλεύει κανονικά το POP.

sdikr
14-04-05, 21:22
Στους παλιότερους (δωρεάν) λογαριασμούς δουλεύει κανονικά το POP.

Γιάννη ο λόγος που το εκανα με συνδρομή είναι γιατί κάποια στιγμή ο παλιός μου λογαριασμός επαψε να δουλέυει με pop!

Για αυτό πήρα pringles, μετα το Pop δεν έχεις stop! :mrgreen:

MichalisVolos
15-04-05, 01:43
Τελικά βρήκα τι έφταιγε και τώρα μπορώ και να στείλω mail από το outlook express μέσω του mail μου στο yahoo! :D

Αυτό που ήθελε ήταν να έχω τσεκάρι το κουτάκι: "my account requires password authetication"

Δεν ξέρω γιατί σε εσάς δεν λειτουργεί αλλά σε μένα όλα εντάξει χωρίς να χρειάζεται να ανοίγω το yahoo

Μήπως επειδή χρησιμοποιώ account με κατάληξη .gr αλλά δεν νομίζω
:D

MichalisVolos
15-04-05, 02:19
Σημειώνω ότι δεν πληρώνω τίποτα στο yahoo αλλά λειτουργεί τώρα τέλεια POP & SMTP

yiapap
15-04-05, 09:35
Ακριβώς όπως τα λέει ο Σπύρος είναι. Κι εγώ γι αυτό πήρα τη συνδρομή- και για το ότι είναι ο 2ος παλαιότερος λογαριασμός μου (κοντεύει 7ετία!)

Μιχάλης, πιθανότατα οι Ελληνικοί λογαριασμοι (yahoo.gr) έχουν ακόμη ενεργοποιημένο το POP- δεν το ήξερα!
Πάντως αν σου δουλεύει με το Express θα σου δουλεύει σίγουρα και με το Outlook. Αν θέλεις δοκίμασε να μεταφέρεις τις ρυθμίσεις.

@ ADSLgr.com All rights reserved.