PDA

Επιστροφή στο Forum : φευγω φανταρος :tips & συμβουλες

Σελίδες : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [10] 11 12 13 14

hulkmania
05-02-08, 17:15
οκ οκ το πιασα.τι χρωμα εχουν τα σεντονια του στρατου ειπαμε?χακι?
πρεπει επειγοντως να βρω ιδιου χρωματος σεντονια.

τελικα iloxos δεν μας εχεις πει.σχετιζεσαι επαγγελματικα με το στρατο?ή ειναι το χομπυ σου και ασχολεισαι?
γιατι το κατεχεις πολυ το πραμα και με εκπλησεις.

iloxos
05-02-08, 18:37
σε 2 χρόνια δε θα υπάρχει θητεία...

frodo
05-02-08, 18:41

είπε κάποιος πριν 10 χρόνια...

iloxos
05-02-08, 18:42
SOS Wan για σένα αδερφέ για να ξαναθυμηθείς το χακί

http://img170.imageshack.us/my.php?image=z718la0.jpg

http://img253.imageshack.us/my.php?image=z721hx4.jpg

http://img513.imageshack.us/my.php?image=z664bu3.jpg

http://img220.imageshack.us/my.php?image=z708dk1.jpg

http://img136.imageshack.us/my.php?image=z670bo1.jpg

http://img201.imageshack.us/my.php?image=x1pphu2k6hcg6r9szpgy1dzfe8.jpg

http://img403.imageshack.us/my.php?image=z691el7.jpg

http://img88.imageshack.us/my.php?image=z688lx5.jpg

megahead13
05-02-08, 19:18
iloxos ονόματα, διευθύνσεις και τηλέφωνα σε παρακαλώ πάρα πολύ... :whistle: :lol:

giannhs1984
05-02-08, 21:47
Τα ΑΚ-47 παραλήφθηκαν μεταχειρησμένα απο την ανατολική Γερμανία είναι ρωσικής κατασκευής και σε άριστη κατάσταση. Χρησιμοποιήθηκαν επιχειρισιακά στα ελληνοαλβανικά σύνορα απο τους αμφίβιους καταδρομείς, απο τα ΟΥΚ "εντός" της αλβανίας, και απο τους εθελοντές στη βοσνία. Πρέπει να υπάρχουν 70,000 κομμάτια σε αποθήκευση και αρκετά σε χρήση απο ΕΔ(ETA/MYK/ZMAK/13MEE) και συνοριοφυλακή. Δε παθαίνει ποτέ εμπλοκές αλλά δεν είναι εύστοχο λόγω μούφας πυρομαχικού.

Τα Fn FAL και FALO είναι σε αποθήκευση και πρέπει να είναι γυρω στις 100,000 μονάδες. Απλώς το καλύτερο όπλο στα 7,62 στην εποχή του. Σε συνοριακό επεισόδιο τέλη του 80 φημολογήται η διατρηση 2 τουρκων στρατιωτών που ατύχησαν να είναι στην ίδια ευθεία...

Το Μ-1 του Β'ΠΠ (μαζί με τα BAR, Μ-1 carbine) είναι σε αποθήκευση και σε χρήση απο την εθνοφυλακή - έχω δει βολές 8/8 στο κέντρο στα 600 μέτρα!!! απο 50χρονους. Δούλεψαν κάργα σε βουλγαρία, κορέα, κύπρο. Βαράει μέχρι τα 900 μέτρα ευθύβολα...

Τα Μ-14 ήρθαν το 91 μαζί με τα C.F Adams στο ΠΝ και χρησιμοποιούνται τροποποιημένα για ελεύθερη σκόπευση απο τους ΟΥΚάδες.
για τα ακ να σου πω δεν ξερω και πολλα πραγματι θελω πολυ να ριξω με αυτο με κανει σαν τρελο ο ηχος του:whistle:
την ξερω την ιστορια και ξερω και ποιος..(:nono:)οταν ειμουν φανταρος τον ειχα λοχια μια μερα ειχαμε βγει και μπυρες και μας ελεγε τεσπα τι εχει κανει και ποσα στρατοδικεια εχει περασει..κλασσικα δεν πιστεψαμε καθολου αλλα μετα μας εδειξε τα χαρτια και ενταξει μπορω να πω οτι ο τυπος ειναι το δαφνι το ιδιο ("φτερο" δεν εχει καθως οταν πηγαν να τον μαζεψουν στο σχολειο των ουκ περασαν με 20 μιλια... βγηκε οφφ αλλα μετα απο εναν χρονο ξαναπερασε και βγηκε..)
για τα μ14 ξερω και αλλου οτι τα εχουν μονταρει για σκοπευση αλλα εχουν βαλει και μεγαλυτερο διαμετρημα (βασικα το εχω ακουσει δεν ξερω κατα ποσο ειναι αληθεια)
εχεις παει ισραηλ???.....

bill2003
05-02-08, 21:59

Σίγουρο ή ράδιο αρβύλα!? :p
Αν είναι έτσι να πάρω και μία αναβολή για διδακτορικό και να ξεμπερδεύω.... :lol:

giannhs1984
05-02-08, 22:01
να πουμε κατι αλλο?

γιατι σχεδον ολα τα εποπια ειναι μεσα στην πρεζα? δεν μπορω να καταλαβω γιατι ενα ατομο που ειναι σε μια μοναδα πρωτης γραμμης να πινει πρεζα για να μπορει να τρεξει..

hulkmania
05-02-08, 22:45
ειπα να παω που λετε να παρω καμια φανελα απο τα στρατιωτικα τα μαγαζια και τελικα με πονεσε το κεφαλι μου και δεν πηρα τιποτα.μου δειχνανε λευκες φανελες με τιραντα.φανελες λευκες με κοντο μανικι αλλα μεγαλο ανοιγμα λαιμου να μην φαινεται απο τη στολη.χακι φανελες με κοντο μανικι και φανελες παραλλαγης.

για το χειμωνα μεσα απο τις στολες τι ενδεικνυται να φοραμε?τελικα τι απο ολα αυτα πραγματικα χρειαζομαι και ποσα απο το καθενα?

sdikr
05-02-08, 22:52
να πουμε κατι αλλο?

γιατι σχεδον ολα τα εποπια ειναι μεσα στην πρεζα? δεν μπορω να καταλαβω γιατι ενα ατομο που ειναι σε μια μοναδα πρωτης γραμμης να πινει πρεζα για να μπορει να τρεξει..

Εδώ πίνουν σε μονάδες που είναι δίπλα στο σπίτι τους, το πρόβλημα δεν είναι στην μονάδα, είναι αλλού

k_koulos
05-02-08, 23:08
για το χειμώνα πάρε μερικές πράσινες με μακρύ μανίκι σαν φούτερ παραπάνω [θα σε γελάσω πως τις λένε, νομίζω επενδύσεις τις λέγαμε].

απο μέσα φοράς οτι κοντομάνικό θές!!!!

για το καλοκαίρι θα αγοράσεις με την νέα κολεξίον την άνοιξη που θα αρχίσεις να παλιώνεις κίολας, μην ανχώνεσε απο τώρα!!!

pan05
06-02-08, 00:02
Καλησπέρα και από εμένα.

Καταρχήν respect τόσο στο φίλο hulkmania που είχε την ιδέα να ανοίξει το thread, όσο και σε όλους όσους συμμετέχουν σε αυτό. Οι πληροφορίες που συλλέγουμε από τους παλαιότερους είναι σκέτο "χρυσάφι" για μας τα "ψάρια"...

Η πρώτη ερώτηση: Το σημείωμα κατάταξης αναφέρει ότι πρέπει να έχουμε μαζί μας το βιβλιάριο υγείας. Μιλάμε για το κλασικό "βιβλιάριο Υγείας Παιδιού" που "κουβαλάμε" από γεννησιμιού μας ή κάτι άλλο (από τον οργανισμό ασφάλισης των γονιών ή τον δικό μας π.χ);

Και κάτι ακόμα: Συγκεκριμένα για ΕΠ, αναφέρει ότι πρέπει να έχουμε μαζί μας τις όποιες βεβαιώσεις εργασίας πάνω σε αντικείμενο πληροφορικής. Αυτές τις μέρες έμαθα ότι εφόσον αυτές αφορούν στον ιδιωτικό τομέα, δε μπορούν να επικυρωθούν από δημόσιες υπηρεσίες. Οπότε τι συμβαίνει σε αυτή τη περίπτωση; Αν τις συζήσουν περισσότερες από μια φορές, αρκεί μια φωτοτυπία των πρωτοτύπων ή θα έχουμε πρόβλημα;

ΥΓ: Ναι, οι ερωτήσεις μου φαίνονται (και είναι φυσικά) αρκετά n00bικες :p Παρακαλώ μη πυροβολείτε τον "νέο" :)

bill2003
06-02-08, 00:08
Μιλάμε για το κλασικό "βιβλιάριο Υγείας Παιδιού" που "κουβαλάμε" από γεννησιμιού μας

Ναι αυτό, αν και αμφιβάλλω αν θα το κοιτάξει κανένας...

Sovjohn
06-02-08, 00:11
Καλησπέρα και από εμένα.

Καταρχήν respect τόσο στο φίλο hulkmania που είχε την ιδέα να ανοίξει το thread, όσο και σε όλους όσους συμμετέχουν σε αυτό. Οι πληροφορίες που συλλέγουμε από τους παλαιότερους είναι σκέτο "χρυσάφι" για μας τα "ψάρια"...

Η πρώτη ερώτηση: Το σημείωμα κατάταξης αναφέρει ότι πρέπει να έχουμε μαζί μας το βιβλιάριο υγείας. Μιλάμε για το κλασικό "βιβλιάριο Υγείας Παιδιού" που "κουβαλάμε" από γεννησιμιού μας ή κάτι άλλο (από τον οργανισμό ασφάλισης των γονιών ή τον δικό μας π.χ);

Και κάτι ακόμα: Συγκεκριμένα για ΕΠ, αναφέρει ότι πρέπει να έχουμε μαζί μας τις όποιες βεβαιώσεις εργασίας πάνω σε αντικείμενο πληροφορικής. Αυτές τις μέρες έμαθα ότι εφόσον αυτές αφορούν στον ιδιωτικό τομέα, δε μπορούν να επικυρωθούν από δημόσιες υπηρεσίες. Οπότε τι συμβαίνει σε αυτή τη περίπτωση; Αν τις συζήσουν περισσότερες από μια φορές, αρκεί μια φωτοτυπία των πρωτοτύπων ή θα έχουμε πρόβλημα;

ΥΓ: Ναι, οι ερωτήσεις μου φαίνονται (και είναι φυσικά) αρκετά n00bικες :p Παρακαλώ μη πυροβολείτε τον "νέο" :)

α) Ναι, αυτό.

β) Ούτε που ξέρω...Βγάλε ένα επικυρωμένο φωτοαντίγραφο (νομίζω επ. φωτοαντίγραφα μπορούν να σου βγάλουν για το οτιδήποτε?) και πήγαινε αυτό. Ιγκό (αν και ΕΠ) ντεκ έκει εμπειρία γκιατί το 2007 τελείωσα :p (Ωστόσο αν έχεις το οτιδήποτε σε Αγγλικά ή άλλη γλώσσα θέλει μετάφραση, mind you)

giannhs1984
06-02-08, 00:19
Εδώ πίνουν σε μονάδες που είναι δίπλα στο σπίτι τους, το πρόβλημα δεν είναι στην μονάδα, είναι αλλού
πραγματικα απορω και δεν μπορω να καταλαβω απο που τα περνουν εχω κατσει ωρες απειρες εξω να δω εχω βαλει ατομα να μαθουν και τι δεν εχω κανει μπας και τα κοψω λιγακι αλλα δεν ειναι σαν να ερχονται απο το πουθενα..:hmm:

Chris2004
06-02-08, 00:33
Σίγουρο ή ράδιο αρβύλα!? :p
Αν είναι έτσι να πάρω και μία αναβολή για διδακτορικό και να ξεμπερδεύω.... :lol:

Και δεν παίρνεις; Και κάτι καλό θα κάνεις για τον εαυτό σου και το πιθανότερο είναι έχει μειωθεί η θητεία.

k_koulos
06-02-08, 00:51
το βιβλίαριο υγείας, το θέλουν για να δουν ποιά ελβόμια έχετε κάνει, αν δεν το έχετε απλά κάνουν μια γερή δόση απο όλα!!

αν μπορείτε και δεν φοβάστε κάντε τα εμβόλια, εγώ δεν είχα αρρωστήσει για 2 χρόνια ούτε απο γρίπη!!!

ardi21
06-02-08, 00:52
εγώ δεν είχα αρρωστήσει για 2 χρόνια ούτε απο γρίπη!!!

:rofl::rofl::rofl:

Avvocato
06-02-08, 02:15
Παιδεια ξεχασαμε να σας πουμε το πιο συμαντικο........ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ να παρετε μαζι σας ραδιοφωνακι ή MP3 Player. Δεν μπορειτε να φανταστειτε ποσο κουραστικο ειναι να κανεις σκοπια χωρις τη συντροφια λιγης μουσικουλας. Αλλα προοσχη μην σας πιασει κανενας εφοδευων.
Αναλογα τις συνθηκες θα το εχετε ειτε με ακουστικα να περνανε μεσα απο τα ρουχα ωστε να μην φαινονται τα καλωδια, ειτε θα εχετε κανενα με εξωτερικο μεγαφωνο, αλλα θα το κρυβετε αμεσως μολις πλησιαζει καποιος στη σκοπια.

Εκει που ημουν εγω βεβαια, ημασταν ΧΗΜΕΙΟ :p και ο αλλος επερνε μαζι λαπτοπ και φορητη lcd TV για να βλεπει τους αγωνες στο ποδοσφαιρο.
Ειλικρινα μου ελεγαν πως θα ηταν οι τελευταιες τζαμπα διακοπες μου και δεν το πιστευα.
Ο στρατος ειναι μια καλη φαση , αρκει να φροντισετε να μην τον παρετε αψηφιστα, αλλα ουτε και τελειως σοβαρα. και φυσικα να ειστε στην αναλογα καταληλη ηλικια, γιατι αν πας μετα τα 26-27 αντι να εισαι τραλαλα, εχεις χωθει μεσα στον αγωνα για επαγγελματικη αποκατασταση και καταξιωση και ο στρατος δεν σου προσφερει τιποτε αλλο εκτος απο χασιμο χρονου. Αν εισαι πιτσιρικας ομως αξιζει την εμπειρια, και τελικα καταληγεις να αναπολεις εκεινες τις ημερες και να γελας μαζι με τα φιλαρακια σου (τους παλιους, αλλα και τους νεους φιλους που θα εχεις κανει μεσα).

sdikr
06-02-08, 02:20
Παιδεια ξεχασαμε να σας πουμε το πιο συμαντικο........ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ να παρετε μαζι σας ραδιοφωνακι ή MP3 Player. Δεν μπορειτε να φανταστειτε ποσο κουραστικο ειναι να κανεις σκοπια χωρις τη συντροφια λιγης μουσικουλας. Αλλα προοσχη μην σας πιασει κανενας εφοδευων.
Αναλογα τις συνθηκες θα το εχετε ειτε με ακουστικα να περνανε μεσα απο τα ρουχα ωστε να μην φαινονται τα καλωδια, ειτε θα εχετε κανενα με εξωτερικο μεγαφωνο, αλλα θα το κρυβετε αμεσως μολις πλησιαζει καποιος στη σκοπια.

Εκει που ημουν εγω βεβαια, ημασταν ΧΗΜΕΙΟ :p και ο αλλος επερνε μαζι λαπτοπ και φορητη lcd TV για να βλεπει τους αγωνες στο ποδοσφαιρο.
Ειλικρινα μου ελεγαν πως θα ηταν οι τελευταιες τζαμπα διακοπες μου και δεν το πιστευα.
Ο στρατος ειναι μια καλη φαση , αρκει να φροντισετε να μην τον παρετε αψηφιστα, αλλα ουτε και τελειως σοβαρα. και φυσικα να ειστε στην αναλογα καταληλη ηλικια, γιατι αν πας μετα τα 26-27 αντι να εισαι τραλαλα, εχεις χωθει μεσα στον αγωνα για επαγγελματικη αποκατασταση και καταξιωση και ο στρατος δεν σου προσφερει τιποτε αλλο εκτος απο χασιμο χρονου. Αν εισαι πιτσιρικας ομως αξιζει την εμπειρια, και τελικα καταληγεις να αναπολεις εκεινες τις ημερες και να γελας μαζι με τα φιλαρακια σου (τους παλιους, αλλα και τους νεους φιλους που θα εχεις κανει μεσα).

Υπογράφω το ποιο πάνω,

Αν και πήγα λίγο ποιο μεγάλος, είμουν κάτω απο 21, πέρασα μια χαρά, αλλά έβλεπε συναδέλφους των 30 που είχαν κάποιο προβληματάκι,
Και πραγματικά θα ήθελα πάλι έτσι να ξεφύγω λίγο, χωρίς ευθύνες χωρίς τίποτα, ναι ήταν διακοπές ίσως όχι οι καλύτερες αλλά σίγουρα όχι οι χειρότερες

Avvocato
06-02-08, 02:20
το βιβλίαριο υγείας, το θέλουν για να δουν ποιά ελβόμια έχετε κάνει, αν δεν το έχετε απλά κάνουν μια γερή δόση απο όλα!!

αν μπορείτε και δεν φοβάστε κάντε τα εμβόλια, εγώ δεν είχα αρρωστήσει για 2 χρόνια ούτε απο γρίπη!!!

φιλε αυτο θα προσυπογραψω κι εγω, οσο ημουνα φανταρος με τα εμβολια που μας εκαναν δεν καταλαβαινα τιποτε. οταν απολυθηκα ομως και συγκεκριμενα επειτα απο 4-5 μηνες ξεκινησα και κολαγα τις ιωσεις την μια πισω απο την αλλη. Ειχα καταληξει να ειμαι για εναν ολοκληρο μηνα συναχωμενος, με δεκατα και βηχα.

φαινεται οτι τελειωσε η επειρια τους κι επειτα ο οργανισμος ηθελε το χρονο του για να ερθει στα ισια του.
Να σημιωσω εδω οτι γνωριζοντας τον εαυτο μου, αρρωσταινω συνηθως μια φορα το χρονο , αντε δυο το πολυ κι αυτο οταν κυκλοφορει καμια γενικοτερη ιωση που θα πρεπει να ειναι αρρωστος ολος ο κοσμος. Αρα λοιπον το οτι αρρωστησα 3 φορες τον ιδιο μηνα μετα το στρατο, αν και δεν εχω ιδεα με ιατρικη, μου βαζει υποψιες σχετικα με τα εμβολια.:hmm::hmm:

sdikr
06-02-08, 02:30
φιλε αυτο θα προσυπογραψω κι εγω, οσο ημουνα φανταρος με τα εμβολια που μας εκαναν δεν καταλαβαινα τιποτε. οταν απολυθηκα ομως και συγκεκριμενα επειτα απο 4-5 μηνες ξεκινησα και κολαγα τις ιωσεις την μια πισω απο την αλλη. Ειχα καταληξει να ειμαι για εναν ολοκληρο μηνα συναχωμενος, με δεκατα και βηχα.

φαινεται οτι τελειωσε η επειρια τους κι επειτα ο οργανισμος ηθελε το χρονο του για να ερθει στα ισια του.
Να σημιωσω εδω οτι γνωριζοντας τον εαυτο μου, αρρωσταινω συνηθως μια φορα το χρονο , αντε δυο το πολυ κι αυτο οταν κυκλοφορει καμια γενικοτερη ιωση που θα πρεπει να ειναι αρρωστος ολος ο κοσμος. Αρα λοιπον το οτι αρρωστησα 3 φορες τον ιδιο μηνα μετα το στρατο, αν και δεν εχω ιδεα με ιατρικη, μου βαζει υποψιες σχετικα με τα εμβολια.:hmm::hmm:

Είναι πως θα σου κάτσει, εγώ την πάτησα ενω ήμουν μέσα (ανεμοβλογια),πριν απο αυτό κρύωμα, και μετά κρύωμα

Avvocato
06-02-08, 03:59
Πωπωπωωπωπω, τι γκαντεμια ρε φιλε, να παθεις ανεμοβλογια μεσα στο στρατο.

Καλο απο θεμα οτι 15-20 μερες δεν θα εκανες τιποτε απολυτως, αλλα πικρα γιατι αν δε σε στηλανε νοσοκομειο ή σπιτι σου , εκτος του οτι θα κολαγες ολους τους αλλους, δεν θα ησουν και στις καλυτερες συνθηκες υγειηνης που ειναι απαραιτητες, ειδικα για την ανεμοβλογια και τα χιλιαδες γεματα πιον σπυρια.

Την περασα σε μεγαλη ηλικια κι εγω πριν 5 χρονια και ημουνα κλεισμενος στο σπιτι 2 εβδομαδες με 30 βαθμους θερμοκρασια εξω. Ο ανηψιος μου με εκανε μαγκα για τα καλα :rofl:

sdikr
06-02-08, 04:06
Πωπωπωωπωπω, τι γκαντεμια ρε φιλε, να παθεις ανεμοβλογια μεσα στο στρατο.

Καλο απο θεμα οτι 15-20 μερες δεν θα εκανες τιποτε απολυτως, αλλα πικρα γιατι αν δε σε στηλανε νοσοκομειο ή σπιτι σου , εκτος του οτι θα κολαγες ολους τους αλλους, δεν θα ησουν και στις καλυτερες συνθηκες υγειηνης που ειναι απαραιτητες, ειδικα για την ανεμοβλογια και τα χιλιαδες γεματα πιον σπυρια.

Την περασα σε μεγαλη ηλικια κι εγω πριν 5 χρονια και ημουνα κλεισμενος στο σπιτι 2 εβδομαδες με 30 βαθμους θερμοκρασια εξω. Ο ανηψιος μου με εκανε μαγκα για τα καλα :rofl:

10 μέρες πρίν χάλια, μετά στο 401, 1.5 βδομάδες, μιλάμε για εντέλως λιώμα, δεν καταλάβαίνα τίποτα, (μέχρι που μου δώσαν το πράσινο χαπάκι), χαρά και εγώ για την 15ημέρη, 15 μέρες στο κρεβάτι στο σπίτι με γρύπη

Να φαντάστεις μικρό με είχαν βάλει δίπλα στον αδερφό μου που είχε και αυτός ανεμοβλογιά για να κόλησω (γιατί ως γνωστό καλύτερο να την περάσει μικρός, και τίποτα ο κακουργος δεν κόλλησα )

Avvocato
06-02-08, 04:16
καλα κι εσυ το παραγκαντεμιασες, μετα την ανεμοβλογια πως κολησες γρυπη ρε γαμωτο ????

και παλι μπομπιρας πως την γλυτωσες ?????

Εγω απο την αλλη παντα που ρωτησα τη μανα μου αν την ειχα περασει (δεν θυμωμουν) και μου λεει μαλλον ναι, και πηγα να δω τον μικρο........τα αποτελεσματα τα φανταζεσαι.

Οχι μονο δεν την ειχα περασει, αλλα καταφερα να βγαλω τοσα σπυρια που με εβλεπα στον καθρεφτη και δεν με γνωριζα

sdikr
06-02-08, 04:27
καλα κι εσυ το παραγκαντεμιασες, μετα την ανεμοβλογια πως κολησες γρυπη ρε γαμωτο ????

και παλι μπομπιρας πως την γλυτωσες ?????

Εγω απο την αλλη παντα που ρωτησα τη μανα μου αν την ειχα περασει (δεν θυμωμουν) και μου λεει μαλλον ναι, και πηγα να δω τον μικρο........τα αποτελεσματα τα φανταζεσαι.

Οχι μονο δεν την ειχα περασει, αλλα καταφερα να βγαλω τοσα σπυρια που με εβλεπα στον καθρεφτη και δεν με γνωριζα

Λόγο πολλών παραγόντων ο οργανισμός δεν ήταν στα φορτε του, είχα ενα καλό κρύωμα, μετά φυλάκιο για 10 μέρες, μετά ανεμοβλογιά, και μετά πάλι κρύωμα.
Ναι με τον αδερφό μου την γλύτωσα περιέργος :p

Ασέ νέος με χαρά να λέω αααααα 15 μέρες οφφ, εεε ήταν 15 μέρες Off :(

dvm
06-02-08, 11:05
Ναι τα σεντόνια είναι τόσο βρώμικα. Η πρόταση μου; Πάρτε 2 ίδιου χρώματος. Εξαφανίστε τα σεντόνια που ήταν ήδη στρωμένα και βάλτε τα δικά σας. Θέλει όμως προσοχή: κατ'αρχήν να θυμάστε που βάλατε τα σεντόνια του ΕΣ για να τα ξαναβάλετε στη θέση τους όταν θα φεύγετε. Δεύτερον υπάρχει περίπτωση, εν τη απουσία σας, να διαταχθεί ο θάλαμος να αλλάξει σεντόνια. Οπότε προσοχή μην τα χάσετε.

Την μαξιλαροθήκη τουλάχιστον, αν έχετε λίγο χρόνο ρίχτε της ένα πλύσιμο από την 1η μέρα. Κι η κουβέρτα γερό τίναγμα παρέα με το παλικάρι του κρεβατιού σας.

Για το φαγητό εγώ σας είπα, στην Καλαμάτα τουλάχιστον ήταν από τα καλύτερα που έχω φάει. Είχε και κακές μέρες, αλλά η πλειονότητα ήταν πολύ νόστιμα γεύματα. Και τώρα θυμήθηκα και μια μέρα που είχα χτυπήσει 4 μπυρόνια και μετά σκοπετάκι :) Μέσα στο λιοπύρι, πολύ κάψιμο.

Για τα εμβόλια, κι εγώ τα είχα κάνει, παρ'όλο που είχα φέρει μαζί το βιβλιάριο. Πάντως τα παιδιά πολύ καλά, στο κέντρο, είμαι λίγο χέστης με τις βελόνες και μου φερθήκαν άψογα. Γλίτωσα πάντως να δώσω αίμα λόγω του βιβλιαρίου, ένα τσίμπημα λιγότερο (2-3 συνολικά) κάτι ήταν κι αυτό.

Μμ, τι άλλο; Α για τις φανέλες, εγώ είχα πάρει μόνο κοντομάνικες παραλλαγής. Δεν είχα πρόβλημα. Πρέπει να είχα καμιά 10αριά τέτοιες. Κι ανάλογα τη μονάδα, το πόσο συχνά θα αλλάζετε. Πχ Σαμοθράκη που είμασταν ΚΕΠΙΚ δεν τρέχαμε κι ιδιαίτερα, οπότε δεν ιδρώναμε, οπότε δεν χρειαζόταν αλλαγή καθημερινά. Τώρα αν σ'έχουν συνέχεια στην άσκηση, όπως στο κέντρο...

Γενικά μη μασάτε, ειδικά όσοι είστε μεγάλοι. Τι να σας πει ο 24χρονος; Τουλάχιστον όσα παιδιά βγαίνουν τώρα από την Ευελπίδων είναι σαφώς μορφωμένα, δεν είναι οι παλιοί χαζοί καραβανάδες. Εμείς στο κέντρο είχαμε έναν ανθυπολοχαγό που έψαχνε να βρει τα πατήματά του. Μια αυστηρός, μια πλάκα. Καλό παληκάρι. Κορυφαία σκηνή, στην εκπαίδευση. Έχουμε να μάθουμε το βιβλιαράκι του οπλίτη και είμαστε στο κιόσκι και μας εξετάζει, πριν να έρθουν από το ΓΕΣ να δούνε πόσο καλά κάνουν τη δουλειά τους τα παιδιά. Όσο προχωράει η ώρα, μπαίνει σε πιο δύσκολες ερωτήσεις με αποτέλεσμα να μην απαντήσουμε μερικές. 2-3 εβδομάδες στο κέντρο, δεν τον έχουμε δει να καπνίζει, ξαφνικά ζητάει τσιγάρο. Το ανάβει, έχει ένα κατσουφιασμένο ύφος..."Τι σας ζήτησα ρε σεις; Ένα βιβλιαράκι σας ζήτησα να μάθετε κι εσείς με γράφετε", τρελό γέλιο.

Γενικά νομίζω πάντως τα καλά του στρατού, η πλάκα, οι φιλίες, είναι περισσότερα από το τρέξιμο και το ξενέρωμα που τρως, εγώ γενικά τον θυμάμαι σαν μια καλή ανάμνηση (ίσως και γιατί στις άδεις έγιναν τα άνω κάτω στην προσωπική μου ζωή, θάνατοι και τέτοια), με αποτέλεσμα να πηγαίνω στρατό και να χαλαρώνω.

Οπότε μην μασάτε, πάτε εκεί και απολαύστε το και τα λελεδόνια θα κελαηδήσουν γρήγορα. :)

megahead13
06-02-08, 14:22
Και τώρα θυμήθηκα και μια μέρα που είχα χτυπήσει 4 μπυρόνια και μετά σκοπετάκι :) Μέσα στο λιοπύρι, πολύ κάψιμο.
Το θυμάμαι το σκηνικό ρε κερατά! :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

Οπότε μην μασάτε, πάτε εκεί και απολαύστε το και τα λελεδόνια θα κελαηδήσουν γρήγορα. :)
:up: :up: :up: :up: :up:

kostas2005
06-02-08, 14:51
το κολπο ειναι ενα
ονομάζεται ΜΔΜ (μη δυνάμεως μετακίνησης) και συνεπαγετε -- ελεύθερος υπηρεσίας σπίτι σου

πως γίνετε
όταν πάρεις άδεια και πας στον τοποσου μια μέρα πριν λήξει η αδεια πας στο φρουραρχείο με μια ηλίθια δικαιολογία πχ παίρνω χάπια για την ακμή και αισθάνομαι χάλια δεν μπορώ να κουνηθώ κλπ , αμέσως σου δίνουν χαρτί για 401 για εξετάσεις αίματος την επομένη
κατα 99% σε στέλνουν σπιτισου για να πας την επομένη για εξέταση
με την μόνη διαφορά οτι εμείς πάμε μεταξύ 1 με 2 το μεσημέρι όπου σχολανε οι γιατροί,
σου φτιάχνουν άλλο χαρτί να πας την επομένη
την επομένη πας στην ωρασου κάνεις την εξέταση .....και παίρνεις άλλο χαρτί να πας μετά απο 2-3 μέρες να πάρεις τα αποτελέσματα
έχεις κερδίσει 2-4 μερες
οταν βγουν τα αποτελεσματα ισχυρίζεσαι οτι το πρόβλημα εξακολουθεί
ο γιατρός δεν βλέπει τιποτα η σε στέλνει για παραπάνω εξετάσεις η σου δίνει άδεια ΜΔΜ 2-3 μέρες (μέχρι 7)
η άδεια αυτή δεν μετρά απο την κανονική
και παει λεγοντας

tips
αν το κάνετε συχνά και ο διοικητής του φρουραρχείου απειλη να σας στείλει πίσω στην μοναδασας με κλωτσιές
μπορείτε να πηγαίνετε μετά τησ 2 το μεσημέρι που είναι καπιος δόκιμος

ΠΡΟΣΟΧΗ
αυτά να τα κάνετε αν σας παίρνει γιατί αν και είστε 100% νόμιμοι με τα χαρτιασας
ο δικας στην μονάδα μπορεί να στραβωσει και να σας χώνει φυλακή για άσχετους λόγους

iloxos
06-02-08, 16:00
Επίσης λέγεται και ΕΓΚ (Εισιτήριο Για Κόρινθο)...:whistle:

hulkmania
06-02-08, 16:57
1)τελικα λεω να παρω και το διπλωμα μαζι στην καταταξη.αν γινω οδηγος ειναι καλη φαση?υπαρχει περιπτωση να με βαλουν στο πλοιο της αγαπης?

2)ποια ειναι η πιο καλη λυση για να μαλακωσουν το γρηγοροτερο οι αρβυλες?

Avvocato
06-02-08, 18:24
το κολπο ειναι ενα
ονομάζεται ΜΔΜ (μη δυνάμεως μετακίνησης) και συνεπαγετε -- ελεύθερος υπηρεσίας σπίτι σου

πως γίνετε
όταν πάρεις άδεια και πας στον τοποσου μια μέρα πριν λήξει η αδεια πας στο φρουραρχείο με μια ηλίθια δικαιολογία πχ παίρνω χάπια για την ακμή και αισθάνομαι χάλια δεν μπορώ να κουνηθώ κλπ , αμέσως σου δίνουν χαρτί για 401 για εξετάσεις αίματος την επομένη
κατα 99% σε στέλνουν σπιτισου για να πας την επομένη για εξέταση
με την μόνη διαφορά οτι εμείς πάμε μεταξύ 1 με 2 το μεσημέρι όπου σχολανε οι γιατροί,
σου φτιάχνουν άλλο χαρτί να πας την επομένη
την επομένη πας στην ωρασου κάνεις την εξέταση .....και παίρνεις άλλο χαρτί να πας μετά απο 2-3 μέρες να πάρεις τα αποτελέσματα
έχεις κερδίσει 2-4 μερες
οταν βγουν τα αποτελεσματα ισχυρίζεσαι οτι το πρόβλημα εξακολουθεί
ο γιατρός δεν βλέπει τιποτα η σε στέλνει για παραπάνω εξετάσεις η σου δίνει άδεια ΜΔΜ 2-3 μέρες (μέχρι 7)
η άδεια αυτή δεν μετρά απο την κανονική
και παει λεγοντας

tips
αν το κάνετε συχνά και ο διοικητής του φρουραρχείου απειλη να σας στείλει πίσω στην μοναδασας με κλωτσιές
μπορείτε να πηγαίνετε μετά τησ 2 το μεσημέρι που είναι καπιος δόκιμος

ΠΡΟΣΟΧΗ
αυτά να τα κάνετε αν σας παίρνει γιατί αν και είστε 100% νόμιμοι με τα χαρτιασας
ο δικας στην μονάδα μπορεί να στραβωσει και να σας χώνει φυλακή για άσχετους λόγους

ΔΕΝ ΣΥΝΙΣΤΩ σε κανεναν αυτες τις πρακτικες γιατι πρωτιστως ειναι ανηθικες για τους υπολοιπους συναδελφους σας φανταρους που θα χρεωθουν τις υπηρεσιες τις δικες σας οσο εσεις θα λειπετε. Το χειροτερο που μπορει να συμβει σε εναν φανταρο ειναι να μην τον σεβονται ,οχι οι ανωτεροι, αλλα οι ιδιοι οι φανταροι, γιατι αν χρειαστει (που θα χρειαστει) καπου να σε καλυψουν ή να σε βοηθησουν τοτε εκει θα φατε το αγγουρι το μεγαλο.
Οσο πιο ντομπροι ειστε τοσο καλυτερα θα ειναι τα πραγματα μεσα.

........Auto merged post: Avvocato added 4 Minutes and 49 Seconds later........

1)τελικα λεω να παρω και το διπλωμα μαζι στην καταταξη.αν γινω οδηγος ειναι καλη φαση?υπαρχει περιπτωση να με βαλουν στο πλοιο της αγαπης?

2)ποια ειναι η πιο καλη λυση για να μαλακωσουν το γρηγοροτερο οι αρβυλες?

1. αν παρεις ειδικοτητα οδηγου τοτε σου βγαζει ο στρατος διπλωμα,δεν χρειαζεται να εχεις το δικο σου. Για να οδηγησεις το πλοιο της αγαπης, λιγο χλωμο το βλεπω, για να το φορτωσεις ομως πολυ πιθανον

2. καμελ και παλι καμελ.....οχι ομος το αγοραστο, αλλα αυτο που σου δινει ο στρατος. Τις βερνικονεις καλα με πολυ πραμα στις αρχες και το βραδυ πριν πας για υπνο, αφου τις βερνικοσεις τις γυρνας τα μεσα εκσο στο ψηλο σημειο της μποτας. Μην ξεχασεις οσο πιο πολυ βερνικι βαζεις τοσο καλα ειναι. Σκεψου οτι εμεις ειχαμε χαλασει την πρωτη εβδομαδα σχεδον 3 κουτια βερνικι ο καθενας απο το γυαλισμα......το αρβυλο ομως ειχε γινει το πιο αναπαυτικο παπουτσι.

hulkmania
06-02-08, 18:38
τις βερνικωνεις βραδυ και πρωι γυαλιζεις?
σε τι χρησιμευει το γυρισμα του πανω μερους?
οσα βερνικα θες τα παρεχει ο στρατος?να βαζω αφοβα?

Avvocato
06-02-08, 23:09
Ο στρατος θα σου δωσει ενα κουτακι, αν θυμαμαι καλα, αλλα πιστεψε με θα ειναι το πιο ευκολο να βρεις βερνικι για τα αρβυλα. Πιο ευκολα βρισκεις βερνικι παρα γοπες στο πατωμα :p
Βαζε αφοβα δεν υπαρχει προβλημα, απλα ρωτα καποιον παλιο πως να το κανεις. Αν και βασικα ειναι ευκολο, παιρνεις την βουρτσα , βαζεις στην ακρη της λιγο και ξεκινας να απλωνεις. Εχει 2 βουρτες προσοχη, αυτη για το βερνικη ειναι η πιο κοντη, η αλλη ειναι για γυαλλισμα. επισης πρεπει να τα ξεσκονιζεις πριν βαλεις βερνικι.

Τα βερνικονεις βραδυ ναι και το πρωι γυαλιζεις.

Το γυρισμα του πανω μερους ειναι για να μαλακωσει το αρβυλο και να μην σε χρυπαει στη φτερνα. Εγω ποτε δεν το εκανα γιατι το ενιωθα καλα, αλλοι ομως το ειχαν σχεδον γυρισει τα μεσα εξω.

sadako
07-02-08, 00:43
Πωπω ρε παιδιά, πανικός.. Ζαλίζεσαι με τόσα πολλά που διαβάζεις..

Για τα άρβυλα, άλλοι λένε να πάρεις στο νούμερο σου, άλλοι ένα νούμερο μεγαλύτερο, για να έχεις περιθώριο το χειμώνα για διπλές και τριπλές κάλτσες σε παγωνιές.. Να πω την αμαρτία μου ως τώρα δεν έχω βερνικώσει παπούτσι ως τώρα στη ζωή μου, αν και δε νομίζω να είναι και τόσο πολύπλοκο πια.. Έχω πάρει και σιλικονούχους πάτους απο φαρμακείο.. Πέρα απο βερνίκι, στο μαγαζί με τα στρατιωτικά είδη μου έδωσαν και ένα κουτάκι λίπος, υποτίθεται κι αυτό για να μαλακώσει είναι.. Αυτό που δεν καταλαβαίνω ρε παιδιά, είναι, ειδικά τώρα στην αρχή που ακόμα θα ψάχνεσαι να δεις τι παίζει, που πατάς και που βρίσκεσαι, θα'χεις την άνεση χρόνου να τα βερνικώνεις το βράδυ, να τα αφήνεις ως το πρωί να τα γυαλίσεις?? Και κάτι άλλο σχετικό για τα άρβυλα. Πολλοί λένε που τα λουκετώνουν το ένα με το άλλο.. Αυτά, τα λουκετώνεις απλά μεταξύ τους? Ή και τα δένεις απο κάπου (ξέρω γω σε κανα πόδι απο το κρεβάτι :lol:)?!?

Τελικά ρε παιδιά με τα σεντόνια κλπ τι παίζει? Εγώ πήρα και sleeping bag απο τα στρατιωτικά είδη για να το στρώνω απο πάνω, οπότε σεντόνι είπα να μην πάρω.. Αλλά παίζει να μην επιτρέπεται? Απο ότι έχω καταλάβει είναι κάπως σαν "κοινό μυστικό".. Αλλά υπάρχει περίπτωση να σου την πουν για κάτι τέτοιο??

Πιστεύω, ότι το να φας στο στρατό καμπάνα απο κάτι σοβαρό, "αξίζει", γιατί ο όλος σκοπός είναι να μάθεις να πειθαρχείς (κάτι που μπορεί να σε βοηθήσει και γενικά στη ζωή σου). Αλλά το να φας καμπάνα πχ λόγω άρβυλας ή σεντονιού, ε, μαλακία μου ακούγεται...

ardi21
07-02-08, 01:00
Για τα άρβυλα, άλλοι λένε να πάρεις στο νούμερο σου, άλλοι ένα νούμερο μεγαλύτερο, για να έχεις περιθώριο το χειμώνα για διπλές και τριπλές κάλτσες σε παγωνιές..

Aπλα παρε ενα ζευγαρι ισοθερμικες καλτσες (6 ευρω περιπου) και εισαι κυριος. Εγω αυτο θα κανω.Απλα λεω να παρω ενα νουμερο μεγαλυτερο αρβυλες για να ειμαι "ανετος".

Οσον αφορα το sleeping καλυτερα δες τι παιζει και πες στους δικους σου να στο φερουν στο πρωτο επισκεπτηριο.

sadako
07-02-08, 01:06
Και ως το πρώτο επισκεπτήριο πως κοιμάσαι?? Πειράζει δλδ αν το έχεις απο την αρχή μαζί σου??

Αλήθεια, για φουτερ και τζάκετ και τέτοια έχω ακούσει, πήρα κι εγώ κανα 2 χακί.. Για παντελόνια φόρμας και τέτοια, δίνουν? για ύπνο κλπ..

ardi21
07-02-08, 01:31
Yπαρχει μεγαλη περιπτωση να στο πεταξουν, εξαρταται το στρατοπεδο.

Μεχρι το πρωτο επισκεπτηριο κοιμασαι...κανονικα.

Ρε παιδες εγω πηρα κατι βαθυ μπλε σεντονια παιζει να υπαρχει προβλημα με το χρωμα?

DOU
07-02-08, 01:43
Tι δεν πρεπει να παρουμε μαζι μας οπωσδηποτε στον στρατο?:hmm: Οσο για το ραδιοφωνακι που λετε οτι ειναι απαραιτητο γιατι δεν αντεχεται η βαρεμαρα, υπαρχουν κατι πολυ μικρα ραδιοφωνακια και χεριου μαλιστα που ειναι βολικα, αρκει βεβαια να μην σε πιασουν...:p

Avvocato
07-02-08, 12:07
Aπλα παρε ενα ζευγαρι ισοθερμικες καλτσες (6 ευρω περιπου) και εισαι κυριος. Εγω αυτο θα κανω.Απλα λεω να παρω ενα νουμερο μεγαλυτερο αρβυλες για να ειμαι "ανετος".

Οσον αφορα το sleeping καλυτερα δες τι παιζει και πες στους δικους σου να στο φερουν στο πρωτο επισκεπτηριο.

Νεος αμα δεν ξερεις μην συμβουλευεις τους αλλους, θα κανεις γκαφα. Ολοι εμεις που πηγαμε και μαθαμε μπορουμε να δινουμε συμβουλες, εσυ οχι. Γι αυτο το λογο σας λενε τους νεους ψαρια...

Αν παρεις μεγαλυτερο νουμερο αρβυλα για να εισαι "ανετος" σε βλεπω να κανεις παρελαση περπατωντας με τα χερια. Αν το ποδι παιζει μεσα στην αρβυλα θα πληγωθει και δεν θα μπορεις να σταθεις πουθενα. Τις αρβυλες θα τις διαλεξετε να ειναι ανετες, αλλα στο σωστο νουμερο, ουτε μεγαλυτερο ουτε τιποτε. Χωρια οτι η αρβυλα ανοιγειε μτα απο λιγες μερες λογο χρησεως και μαλακοματος του δερματος απο το βερνικι.

Και φυσικα υπνοσακο(sleeping bag) θα παρετε ολοι απο την πρωτη μερα. Αν δεν αφηνουν να τον χρησιμοποιειτε, το πολυ πολυ τον βαζεται παραπερα μαζι με τον πολιτικο σας σακο/βαλιτσα κτλπ.
Βλακειες του στυλ λες στους δικους σου να σου φερουν μετα κτλπ, ξεχαστε τες γιατι ηδη μια εβδομαδα θα κοιμαστε με τις κουβερτες και τα κλινοσκεπασματα του 60-70 κι ενα σωρο σκονη που θα εχουν επανω (αν δεν εχουν και τιποτε αλλο).

dvm
07-02-08, 12:19
Και ως το πρώτο επισκεπτήριο πως κοιμάσαι?? Πειράζει δλδ αν το έχεις απο την αρχή μαζί σου??

Αλήθεια, για φουτερ και τζάκετ και τέτοια έχω ακούσει, πήρα κι εγώ κανα 2 χακί.. Για παντελόνια φόρμας και τέτοια, δίνουν? για ύπνο κλπ..

Φίλε νομίζω ότι σ'έπιασε κότσο το μαγαζί. Εγώ σου λέω το μόνο που είχα πάρει από ρούχα παραπάνω είναι φανέλα παραλλαγής κοντομάνικη και κάλτσες. Και φουτεράκι θα σου δώσουν, και τζάκετ καλό θα σου δώσουν. Εντάξει δεν κρατάει αν έχει τρελή υγρασία έξω (μια φορά στη Σαμοθράκη έκανα Γερμανικό στην εξοχή και χοροπηδούσαμε για να ζεσταθούμε). Κι η σειρά του Φλεβάρη τι αγχώνεστε; Οι περισσότεροι μέχρι το Μάρτη θα είσαστε στα κέντρα εκπαίδευσης. Παραμεθώριο θα πάτε με την άνοιξη. Κι όταν με το καλό έρχεται το καλοκαίρι... θα έρθουν κι οι τουριστριούλες. ;)

Καμιά αλλαξιά πολιτικά πάρτε, δηλαδή τα ρούχα που θα μπείτε και άλλη μια. Να έχετε να αλλάζετε στις εξόδους.

hulkmania
07-02-08, 15:37
οσον αφορα τα σεντονια εγω ρωτησα σε μαγαζια και μου ειπαν οτι χακι χρωμα δεν εχουν και αποφασισα να μην παρω γιατι οποιοδηποτε αλλο χρωμα θα κανει μπαμ οτι ειναι αλλο απο τα προβλεπομενα.

λεω να βολευτω μια βδομαδα με του στρατου και αν ειναι στο πρωτο επισκεπτηριο περνω σλιπιν μπαγκ.
αν το παρω το σλιπιν απο την αρχη και δεν επιτρεπεται δεν παιζει να το βουτηξουν στον ελεγχο?

house
07-02-08, 15:44
Οχι απλα παιζει, παραπαιζει. Στο πρωτο επισκευτηριο αμα δεις οτι σε παιρνει ζητα νζ στο φερουν. Οπως και οτι αλλο χρειαστεις. Τωρα αμα θες παρε ενα ζευγαρι πατους σιλικονης. Εγω προσωπικα ειχα σωθει, οπως και πολλοι αλλοι, πατοι απλοι χαλανε γρηγορα.

Πως λενε το καλα βυσματουχο ψαρι?
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Σκυλοψαρο.

k_koulos
07-02-08, 16:28
εγω θηβα το 2003 ειχα κατι λουλουδατα σεντονια, το βραδυ τα εστρωνα πάνω απο την κουβέρτα, τον υποφάκελο απο πάνω και κοιμομουνα μια χαρα, τι να πώ πόσο βάρος έχουν 2 σεντόνια; τι έχεις να χάσεις;

hulkmania
07-02-08, 16:42
ε αμα ειναι ετσι παω πασο θα παρω κι εγω κατι σπιτικα που εχω.απλα νομιζα οτι πρεπει να βρω χακι και μονο χακι.
αλλα αφου εσυ ειχες λουλουδατα τοτε :respekt:

τι ειναι φακελος/υποφακελος?νομιζα οτι ηταν η τεχνοτροπια στρωσιματος του κρεβατιου.

pancon
07-02-08, 16:47
οσον αφορα τα σεντονια εγω ρωτησα σε μαγαζια και μου ειπαν οτι χακι χρωμα δεν εχουν και αποφασισα να μην παρω γιατι οποιοδηποτε αλλο χρωμα θα κανει μπαμ οτι ειναι αλλο απο τα προβλεπομενα.

λεω να βολευτω μια βδομαδα με του στρατου και αν ειναι στο πρωτο επισκεπτηριο περνω σλιπιν μπαγκ.
αν το παρω το σλιπιν απο την αρχη και δεν επιτρεπεται δεν παιζει να το βουτηξουν στον ελεγχο?

Στο κέντρο είναι σχετικά καινούρια τα κουβερλιά (sic), παλεύονται. Εγώ εφοδιάστηκα με σεντόνια, σλήπινγκ-μπαγκ κλπ μετά πριν πάω στη μονάδα (εκεί συνήθως τα πάντα είναι σε πιο άθλια κατάσταση οπότε χρειάζονται). Πάντως δυο σεντονάκια όπως είπαν τα παιδιά δεν πιάνουν και πολύ χώρο.

φακελος/υποφακελος

Είναι κάτι σαχλαμάρες που δεν έμαθα ποτέ να φτιάχνω (κάτι κουβέρτες που περικλείουν το μαξιλάρι).

21century
07-02-08, 21:10
Στην αεροπορία τους επιτρέπουν να παίρνουν στις μονάδες ότι κουβέρτες και σεντόνια επιθυμούν οποτε όλα ειναι μια χαρα..

Avvocato
07-02-08, 22:11

υπνοσακο θα παρεις απο την πρωτη μερα. Στη Θηβα δεν πας ????
Δεν εχουν προβλημα, επιτρεπεται κανονικα ο σακος.
σεντονια αμα εχεις σακο δεν χρειαζεσαι, εγω ποτε δεν πειρα σεντονια μαζι, εβαζα το σακο πανο απο τις κουβερτες και κοιμομουνα μια χαρα.

Οσο για το τι ειναι φακελος, υποφακελος κτλπ, θα τα μαθεις μεσα.
Ειναι ο τροπος που πρεπει να διπλωνεις τις κουβερτες, τη μια κατω απο την αλλη και το μαξιλαρι μεσα στην επανω κουβερτα. Δεν ειναι τιοποτε δυσκολο, αντιθετως ειναι πολυ απλο. Θα στο δειξουν εκει τις πρωτες μερες μην ανχωνεσαι.

Και το ξαναλεω υπνοσακο θα παρεις απο την πρωτη μερα, και αμα σου πει και κανενας Ψαρας τιποτε πεστου να παει να απαυτοθει ο καραγκιοζακος. Στη Θηβα επιτρεπεται κανονικοτατα, με διαταγη του διοικητη.

k_koulos
07-02-08, 22:13
Και το ξαναλεω υπνοσακο θα παρεις απο την πρωτη μερα, και αμα σου πει και κανενας Ψαρας τιποτε πεστου να παει να απαυτοθει ο καραγκιοζακος. Στη Θηβα επιτρεπεται κανονικοτατα, με διαταγη του διοικητη.

μπορεί να έχει αλλάξει ο διοικητής;)

άσε που δεν κάνει να δείχνει πάλιουρας απο την πρώτη μέρα!

τέσπα και γώ δεν πιστεύω οτι θα έχει πρόβλημα με τον σάκο στην θήβα, απλά ας πάρει 2 σεντονια για παν ενδεχόμενο!

wgibson1
08-02-08, 03:34
παιδια αλλη μια χαζη ερωτηση

τι χρωμα σεντονια , πετσετες , t-shirts(πρασινο ή παραλλαγη)
να παρω???

ευχαριστω

@ ADSLgr.com All rights reserved.