PDA

Επιστροφή στο Forum : φευγω φανταρος :tips & συμβουλες

Σελίδες : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 [11] 12 13 14

hulkmania
08-02-08, 04:05
πετσετες σεντονια οτι χρωμα θες.το t-shirt παιζει αναλογα που παρουσιαζεσαι.αν και τοσο το χακι οσο και το παραλλαγης φοριουνται σε γενικες γραμμες.εγω πηρα λευκες φανελες με μεγαλο ανοιγμα στο λαιμο να μην φαινονται απο τη στολη και οταν καλοκαιριασει που θα φοραμε τα παραλλαγης θα παρω και τετοια.

αν λεω κατι λαθος εδω ειναι οι παλιοι να διορθωσουν;)

KLG
08-02-08, 04:52
αν λεω κατι λαθος εδω ειναι οι παλιοι να διορθωσουν;)

E οχι και παλιοί... Βετεράνοι είμαστε, πλέον έφεδροι :p

hulkmania
08-02-08, 05:08
και λεω κι εγω ποιος θα απαντησει τετοια ωρα.ελα ομως που δεν ειχα υπολογισει τον KLG:p

αντε κι επειδη με επιασε καψουρα βραδυατικα να αφιερωσω αυτο στα υπολοιπα φανταρακια που μπαινουμε μαζι
http://www.youtube.com/watch?v=qUJGuWViFmc
ααααααααααααααννννα

megahead13
08-02-08, 06:11
Ά, ρε Μπιλάρα...

dvm
08-02-08, 13:29
Ρε σεις πετσέτες μας δώσαν αρκετές εμάς (ΚΕΔΒ), δεν νομίζω ότι χρειάζονται έξτρα. Πάρε μια προσώπου για καλό και για κακό, αλλά δίνουν αρκετές λογικά.

alexis_21
08-02-08, 15:50
Άντε, καλή θητεία παίδες! :oneup:

megahead13
08-02-08, 16:32
Ρε σεις πετσέτες μας δώσαν αρκετές εμάς (ΚΕΔΒ), δεν νομίζω ότι χρειάζονται έξτρα. Πάρε μια προσώπου για καλό και για κακό, αλλά δίνουν αρκετές λογικά.
2 σώματος, 2 προσώπου, 1 ποδιών συγκεκριμένα

Alex_13
08-02-08, 16:45
E οχι και παλιοί... Βετεράνοι είμαστε, πλέον έφεδροι :p

ΣουΤουΡου ΠουΖου σειρα270 Ευπειθώς αναφέρω :rofl:

iloxos
08-02-08, 16:51
ο παππούς έιναι σειρά 3.....:lock:

KLG
08-02-08, 17:00
ΣουΤουΡου ΠουΖου σειρα270 Ευπειθώς αναφέρω :rofl:

Ti σουτουρου ? Έφεδροι είμαστε, αν μας καλέσουν δεν παίρνουμε βαθμό? Έστω υποδεκανείς. Πως θα ξεχωρίζουμε απο τους νέοπες, όλη αυτή η γνώση για τις πετσέτες, τα φανελάκια και τα σεντόνια δεν πρέπει να φαίνεται στις στολές μας :lol:

iloxos
08-02-08, 17:03
μαζί με το G-3 θα σου δώσουν και μια ποδιά!!!

εμένα μαχαίρι για πατάτες κτλ

ΕΣ: φροντίζει για όλα

Alex_13
08-02-08, 17:23
Ti σουτουρου ? Έφεδροι είμαστε, αν μας καλέσουν δεν παίρνουμε βαθμό? Έστω υποδεκανείς. Πως θα ξεχωρίζουμε απο τους νέοπες, όλη αυτή η γνώση για τις πετσέτες, τα φανελάκια και τα σεντόνια δεν πρέπει να φαίνεται στις στολές μας :lol:

λολ, ετσι, οπως τα λες. Ποσα γιγα χωρο έχουμε χαλάσει στο κεφάλι για τετοιες χαζομάρες και να πάνε χαμένα? εμενα που με ειχανε ξαποστείλει και στη κυπρο κιολας.. Δε λεω πάντως, οκ ητανε, καθε τετράγωνο και "κεντρο διασκεδασης" είχε στην πρωτεύουσα :oops:

21century
08-02-08, 20:21
Καλά ο παλιος ειναι αλλιώς και αυτό δεν αλλάζει με τίποτα, έχουν καλέσει κανέναν έφεδρο εδώ και χρόνια για επανεκπαίδευση φίλε μου?

KLG
08-02-08, 20:38
Καλά ο παλιος ειναι αλλιώς και αυτό δεν αλλάζει με τίποτα, έχουν καλέσει κανέναν έφεδρο εδώ και χρόνια για επανεκπαίδευση φίλε μου?

Mερικούς τους καλούν σε ασκήσεις, εγώ όμως πήρα άσπρο χαρτί οπότε δεν προβλέπεται.

k_koulos
08-02-08, 20:49
ασπρό σαν το χίονι!!!! λελέ διαρκείας ένα πράγμα!:)

megahead13
08-02-08, 21:34
Κι εγώ ασπρουλιάρικο... :p

hulkmania
08-02-08, 23:10
πηρα κατι πατους ενεργου ανθρακα αλλα βρηκα και κατι πατους σιλικονης με 20 ευρα, να τσιμπησω κι απο αυτους ή φτανουν του ανθρακα?
επισης ο μαστορας εκει μου προτεινε ενα σπρευ που μαλακωνει τις μποτες πιο γρηγορα αλλα αυτοι και παπαδες πουλανε το θεμα ειναι αν χρειαζονται αυτα?

ardi21
08-02-08, 23:15
Oι σιλικονης νομιζω ειναι οι καλυτεροι.

Και 'γω με 20 γιουρο τσιμπησα ενα ζευγαρι.

Ψιλομαμακιες ειναι αυτα... Βερνικακι camel και αγιος ο Θεος.

k_koulos
08-02-08, 23:17
ενεργό άνθρακα βάζουνε στις μάσκες για τον χημικό πόλεμο! τώρα για τις αρβύλε πρώτη φορά το ακούω!

hulkmania
08-02-08, 23:25
πηρα και αντιψυλλικο σπρευ.μονο που φοβαμαι οτι θα μου το βουτηξουν στον ελεγχο γμτ.:mad:

(μαγκες μην ξεχασετε υγρα μαντηλια αν και ακουσα οτι μπορει κι αυτα να τα παρουν επειδη λεει φρακαρουν τις αποχετευσεις)

k_koulos
08-02-08, 23:27
θήβα είναι χαλαρά ο έλεγχος, αρκεί να μην είσαι και εσύ αρχιψαράς!

hulkmania
08-02-08, 23:40
k_koulos να παρω λες και το κινητο απο την αρχη να το κρυψω στο μπουφαν ή θα το ελεγξουν?

http://www.freeclipartpics.com/images/animatedfish.gif

k_koulos
08-02-08, 23:43
κοίτα αν δεν εχει κάμερα πάρτο, εγώ είχα πάρει και πολύμπριζο, είχα καβαντζώσει κρεβάτι δίπλα στην πρίζα και το έπεζα και μούρη [φόρτιζα κινητά τα βράδια]

hulkmania
08-02-08, 23:46
ωραια την καναμε:clap:

μονο πες μου ελεγχουν το μπουφαν γιατι εχω κατι χαπια να παρω και δεν εχω τη συνταγη του γιατρο (μη φανταστεις τιποτα σπουδαιο για τις καουρες του στομαχιου τα θελω)

k_koulos
08-02-08, 23:50
κοίτα τι να σου πώ, μια φόρα μου έτυχε δεν θυμάμαι ας απαντήσει κανας αλφαμίτης!!

γενικά στον σάκο θα έχεις πολλά πράγματα δύσκολο να στα ελέγξουν όλα, ειδικά αν δεν έχεις κάνει καμια βλακεία/συμεριφέρεσαι περίεργα!

εγώ είχα σε ένα μεταλικό κουτί ξυραφάκια, οδοντόκρεμες οδοντ΄βουτσες ασπιρίνες, χάπια απο τον γιατρό κτλ κτλ

ε απλά τους είπα ξυριστικά και ούτε τα κοιτάξαν!

έπρεπε να κάνω φασαρία στον γιατρό κατα την εξεταση για να μου βγάλει παραπεμπτικό για να κριθώ γιωτάς!

giannhs1984
09-02-08, 00:07
πηρα κατι πατους ενεργου ανθρακα αλλα βρηκα και κατι πατους σιλικονης με 20 ευρα, να τσιμπησω κι απο αυτους ή φτανουν του ανθρακα?
επισης ο μαστορας εκει μου προτεινε ενα σπρευ που μαλακωνει τις μποτες πιο γρηγορα αλλα αυτοι και παπαδες πουλανε το θεμα ειναι αν χρειαζονται αυτα?
ενεργος ανθρακας? εχω δει και πατους c4 :rofl::rofl::rofl:

Alex_13
09-02-08, 00:22
Εγω θα σου έλεγα να πας χωρίς πολλά πολλά, και να δεις τι χρειαζεσε στο ΠΣΚ μετα απο 3 βδομάδες.

hulkmania
09-02-08, 00:33
καλα πρωτη φορα ακουτε πατους ενεργου ανθρακα???:what:

για πατε σε ενα φαρμακειο να ρωτησετε.

k_koulos
09-02-08, 00:41
ρολά χαρτί υγείας και 1 συσκευασία νωπά και στεγνά χαρτομάνδηλα, ή μωρομαντηλα,
υγρό σαπούνι κρεμοσαπουνο, κ αφρόλουτρο.

[αν δεν τα εχεις παρει ηδη τρεξε]

DOU
09-02-08, 01:53
Δεν απαριθμουμε τι πρεπει τελικα να παρει καποιος πριν παει στρατο για να μπουν ολα σε μια σειρα?:p 1,2,3...

hulkmania
09-02-08, 02:52
εδω σεχω dou http://www.netmode.ntua.gr/~gkoutep/myarmy/ ξεκινα το τσεκαρισμα

megahead13
09-02-08, 04:33
Σχετικά με φάρμακα: Εγώ κάτι depon τα είχα βάλει στις κάλτσες. Τις είχα κάνει κουβάρι και μέσα είχα βάλει τα depon. Τίποτα το ιδιαίτερο, αλλά για να μην με πρήζουν (σε φίλο μου παλιότερα του τα είχαν πάρει). Εν τω μεταξύ οι γιατροί τα είχαν με τους παλαίουρες που έλεγχαν τα ψάρια: "Καλά τα gel για τα κουνούπια και τις σκόνες για τα πόδια μας έφεραν να ελέγξουμε;!;!; Έλεος ρε φούστη! Δώστε τα πίσω στα παιδιά!" Ότι να 'ναι δηλαδή... Βασικά εξαρτάται που θα πέσεις... Εμένα μου είχαν πάρει 1-2 περιοδικά RAM και σε έναν σειρά το cd/mp3 player του! :shock: Φυσικά μας επεστράφησαν...

Avvocato
09-02-08, 15:14
ανακεφαλαιονοντας λοιπον θα παρετε:

1. λουκετα (για οπλο, αρβυλες, σακους κτλπ)
2. εσωρουχα (10 τουλαχιστον αλλαξιες)
3. καλτσες (5-6 ζευγαρια - θα παρετε και απο το στρατο αλλα 2-3)
4. υπνοσακο (επιτρεπεται Ναι)
5. ραδιοφωνακι (για τις νυχτες μοναξιας)
6. κινητο (χωρις καμερα στο κεντρο και τις πρωτες μερες)
7. ενα σετ σεντονια (εγω δεν τα χρειαστικα ποτε)
8. πατους συλικονης για τα αρβυλα
9. γαντια ελαστικα μιας χρησης
10. 4-5 κολοχαρτα
11. ξυριστικα, σαμπουαν, σαπουνι, οδοντοβουρτσα, νυχοκοπτες (βρωμυλοι, η καθαριωτητα ειναι μισι αρχοντια)
12. κανα κουτακι DEPON MAXIMUM, ποτε δεν ξερεις ποτε θα σου χρειαστει
13. φανελακια κοντομανικα παραλαγης
14. βερνικι καμελ για να γυαλιζουν γρηγορα οι αρβυλες σε περιπτωση επιθεωρησης
15. Μπατονετες για τα αυτια ( θα χρειαστουν για να καθαρισετε το οπλο)
16. Ενα σφουγγαρακι scotzbright (κι αυτο για το οπλο)
17. Γομολαστιχα (κι αυτη για το οπλο)
18. Εσωτερικη επενδυση (αυτη η γκριζα μακρυμανικη μπλουζα) Ο στρατος σας δινει 1 ή 2 δεν θυμαμαι, αλλα καλο ειναι να εχετε αλλες 2 καβατζα
19. Φακο (οποσδηποτε)
20. Κανενα βιβλιο, περιοδικο,σταυρολεξο να περναει η ωρα στη σκοπια
21. καλη διαθεση

k_koulos
09-02-08, 15:21

11. ξυριστικα, σαμπουαν, σαπουνι, οδοντοβουρτσα, νυχοκοπτες (βρωμυλοι, η καθαριωτητα ειναι μισι αρχοντια)

για το 9 να πώ οτι καλό είναι να μην το ξέρει όλος ο λόχος/ουλαμός/πυροβολαρχία οτι τα έχετε μαζί σας, γιατι αυτομάτως σας προβιβάζει σε πρώτα θύματα για αγγαρείες! [σου λέει για να έχει γάντια μιας χρήσης =αγγαρειομάχος στις τουαλέτες]
για το 11 καλό είναι το αφρόλουτρο τύπου σαμπουάν αντι για το κλασικό σαπούνι, για να μην αγχώνεσαι που θα το ακουμπήσεις την ώρα που μπανιαρίζεσαι!

και επίσης πολλά μορομάντηλα!! και κανα κρεμοσάπουνο για τα χέρια

bill2003
09-02-08, 21:56
Ήδη έχω αγοράσει ότι θα χρειαστώ και είμαι έτοιμος για τη Δευτέρα... Σήμερα έχει πάλι ξενύχτι μέχρι το πρωί, αύριο λέω να παώ χαλαρά....

To thread αποδείχθηκε πολύ χρήσιμο! Ευχαριστώ όλους για τη συμμετοχή :D

Έβαλα και ανάλογη υπογραφή με αυτόματο countdown (κάνω 9μηνο).... :p

aa144
09-02-08, 22:18
Και παιδιά προσοχή, στο στρατό ΚΛΕΒΟΥΝ, συνήθως άνθρωποι που κοιμούνται δίπλα σου, όχι κανένας κλέφτης που μπαίνει απέξω. Τϊποτε μα τίποτε αξίας, και τίποτε που αν το χάσεις θα έχεις πρόβλημα, δεν το βγάζεις ποτέ από πάνω σου.

Στο θάλαμο στο κέντρο εκπαίδευσης που ήμουνα πιάστηκε μετά από μήνες ο κλέφτης, είχε ένα σάκο εκστρατείας (έξτρα) με τα κλοπιμαία κρυμένο στο υπόγειο στις αποθήκες. Είχε και αδερφό μόνιμο υπαξ/κό και τη γλύτωσε δυστυχώς, είχε κλέψει από τους πάντες, ότι μπορούσε. Πιθανόν κλεπτομανής, αλλά έτσι κι αλλιώς αυτό ισχυρίζονται για να πέσουν στα μαλακά όταν πιαστούν.

Στη μονάδα, ένας δικός μας έκλεψε μέχρι και μικρή φορητή τηλεόραση από φαντάρο άλλης διπλανής μονάδας, και ο διοικητής μας τον δελέαζε να επιστρέψει τα κλεμένα τάζοντάς του άδεια, γιατί τα είχε κρύψει και δεν μπορούσαν να τα βρούνε. Αυτό εστί στρατός δυστυχώς, η ξεφτίλα με στολή.

hulkmania
09-02-08, 23:07
τωρα που λες για κλοπες στο λουκανικο τι λουκετο βολευει καλυτερα?αυτα με το μακρυ λαιμο ή τα κανονικα.

giannhs1984
09-02-08, 23:45
Και παιδιά προσοχή, στο στρατό ΚΛΕΒΟΥΝ, συνήθως άνθρωποι που κοιμούνται δίπλα σου, όχι κανένας κλέφτης που μπαίνει απέξω. Τϊποτε μα τίποτε αξίας, και τίποτε που αν το χάσεις θα έχεις πρόβλημα, δεν το βγάζεις ποτέ από πάνω σου.

Στο θάλαμο στο κέντρο εκπαίδευσης που ήμουνα πιάστηκε μετά από μήνες ο κλέφτης, είχε ένα σάκο εκστρατείας (έξτρα) με τα κλοπιμαία κρυμένο στο υπόγειο στις αποθήκες. Είχε και αδερφό μόνιμο υπαξ/κό και τη γλύτωσε δυστυχώς, είχε κλέψει από τους πάντες, ότι μπορούσε. Πιθανόν κλεπτομανής, αλλά έτσι κι αλλιώς αυτό ισχυρίζονται για να πέσουν στα μαλακά όταν πιαστούν.

Στη μονάδα, ένας δικός μας έκλεψε μέχρι και μικρή φορητή τηλεόραση από φαντάρο άλλης διπλανής μονάδας, και ο διοικητής μας τον δελέαζε να επιστρέψει τα κλεμένα τάζοντάς του άδεια, γιατί τα είχε κρύψει και δεν μπορούσαν να τα βρούνε. Αυτό εστί στρατός δυστυχώς, η ξεφτίλα με στολή.
και εγω καποτε δελεαζα για χασισι να δουμε ποιος θα επεφτε τελικα πεπεσαν 7 ατομα και την επομενη φαγανε τετοιο καψωνι στο βουνο που βαρεσαν και οι τρεις τηλεφωνα για να φυγουν..(τελικα ομως επειδη ειχα εναν διοικητη με βαρια@@ τους κρατησε για εναν μηνα και τους εκανε αρνακια γλυκα..):rofl:

........Auto merged post: giannhs1984 added 0 Minutes and 55 Seconds later........

τωρα που λες για κλοπες στο λουκανικο τι λουκετο βολευει καλυτερα?αυτα με το μακρυ λαιμο ή τα κανονικα.
με το μακρυ ειαι δυσκολο να το ανοιξουν με λεβερμαν αλλα εχει μειωμενη αντισταση..

k_koulos
10-02-08, 00:23
τι σκέπτεσαι να βάλεις μέσα στο λουκάνικο που φωβάσε;

εγώ είχα μέσα όλα τα στρατιωτικά [δευτερο ζευγάρι, καλοκαιρινά ρούχα, πετσέτες επιπλεόν κτλ κτλ...]

τα σημαντικά στον πολιτικό σάκο στο φοριαμό [ποια σημαντικά τεσπα τα λίγο περισσότερο σημαντικά]

τα απολύτος σημαντικά πάνω σου [λίγα λεφτά κινητό πορτοφόλι]

hulkmania
10-02-08, 00:34
τι σκέπτεσαι να βάλεις μέσα στο λουκάνικο που φωβάσε;

εγώ είχα μέσα όλα τα στρατιωτικά [δευτερο ζευγάρι, καλοκαιρινά ρούχα, πετσέτες επιπλεόν κτλ κτλ...]

τα σημαντικά στον πολιτικό σάκο στο φοριαμό [ποια σημαντικά τεσπα τα λίγο περισσότερο σημαντικά]

τα απολύτος σημαντικά πάνω σου [λίγα λεφτά κινητό πορτοφόλι]

αν εχω φοριαμο αυτη την καταταξη σκεφτομουν να ακολουθησω.
ο φοριαμος ποσο ανοιγμα εχει περιπου?50 εκ? (γιατι εχω σακο με σκληρο πατο που δεν λυγιζει για να καταφερω να τον στριμωξω μεσα)

k_koulos
10-02-08, 00:41
παιζει απο μοναδα σε μοναδα κ απο πυροβολαρχια σε μοίρα κτλ κυλ

hulkmania
10-02-08, 00:49
κοιτα ο σακος εχει περιπου πλατος 35 εκ. με σκληρο πατο οποτε αν ο φοριαμος ειναι κατω απο 35 εκ δεν θα μπορω να τον βαλω μεσα.αλλα τι στο δι@λο ποσο μικρο να ειναι ειναι το ανοιγμα ενος φοριαμου?

megahead13
11-02-08, 05:00
λολ, ετσι, οπως τα λες. Ποσα γιγα χωρο έχουμε χαλάσει στο κεφάλι για τετοιες χαζομάρες και να πάνε χαμένα? εμενα που με ειχανε ξαποστείλει και στη κυπρο κιολας.. Δε λεω πάντως, οκ ητανε, καθε τετράγωνο και "κεντρο διασκεδασης" είχε στην πρωτεύουσα :oops:
Μου ήρθε φλασιά βραδυνιάτικα: Το "Τροκαντερό" το θυμάσαι;;; Όνομα και πράμα... :lol:

vikhr
11-02-08, 12:11

5. ραδιοφωνακι (για τις νυχτες μοναξιας)

Με ακουστικά να υποθέσω;

? Σε δύο τουλάχιστον κέντρα εκπαίδευσης που βρέθηκα δεν είδα κανέναν να τα χρησιμοποιεί.

10. 4-5 κολοχαρτα

Καλά ρε παιδιά, πόσο χέζετε κάθε μέρα;

16. Ενα σφουγγαρακι scotzbright (κι αυτο για το οπλο)

Απαράδεκτο και καταστρέφει το όπλο

21. καλη διαθεση
Προαπαιτούμενο

iloxos
11-02-08, 12:22
Αν δεν βρείτε γάντια σακουλάκι απο γαριδάκια κρουασαν. Αδιάβροχο και δεν περνάνε οσμές.

Χαρτιά υγείας πάρτε όσοι είστε ευαίσθητοι. Το χυ του ΕΣ είναι γνωστό στην αγορά και ως γυαλόχαρτο :p

Αν σας δούνε με μεταλλικό σφουγγαράκι τη @ουτσίσατε. Τεράστια καταστροφή στο τυφέκιο. Συνάδελφος ΥΕΑ καθάρισε G-3 με κρέμα για μπρούτζινα (!!!!!) έκανε το όπλο ΑΣΗΜΙ και φυσικά υπηρέτησε +2 μήνες....

ΥΓ Απο περιστατικά την 1η βδομάδα στο κέντρο για να γελάσουμε:
Μην ζητήσετε freddo capuccino ή mocca στο ΚΨΜ (ακόμα γελάω)
Μην καθίσεται κάτω (καθιστός) στην τούρκικη....(ακόμα ξερνάω)
Μην ψαρώσεται απο δήθεν παλιούς του τύπου άντε φέρε μου καφέ. Οι παλιοί στο κέντρο κοιμούνται, δεν ασχολούνται με ψάρια.

hulkmania
11-02-08, 14:24
τι εγινε μπηκαν τα πρωτα ψαρια σημερα?
εγω τωρα τοιμαζω τα πραματα.και αυριο πρωι πρωι αδιαβαστοι θα ρθουμε.

iloxos
11-02-08, 14:40
hulkmania απο εσωτερικές πληροφορίες τουλάχιστον 5 ΕΠΟΠ Δεκανείς σε περιμένουν με ανυπομονησία...:p

ετοιμάσου για πε και πε "πεννννννννήντα" ποντικοψαρά:p

hulkmania
11-02-08, 14:52
ναιαιαιαιαιαιαιαιαιαι:clap::lol:

frodo
11-02-08, 14:54
πείτε εντυπώσεις πάντως όσοι μπείτε!

το φόρουμ είναι εδώ στις δύσκολες στιγμές :p

hulkmania
11-02-08, 15:00
ενοειτε.με την πρωτη ευκαιρια στις αδειες θα τα λεμε εδω μεσα παιδια.μην χανομαστε.;)

@ ADSLgr.com All rights reserved.