PDA

Επιστροφή στο Forum : ADSL and phone

vasp1973
14-04-05, 13:04
Καλημέρα παιδιά.
Χτες με πήραν τηλ από Teledome για να με ενημερώσουν για την υπηρεσία τηλεφωνίας που με 0,099€ μιλάς όσο θες. Η σκέψη που μου ήρθε είναι η εξής:Αφού στο μαγαζί έχω ADSL, είναι δυνατόν να συνδέομαι μέσω τηλ, από το σπίτι μέσω Teledome και να χρησιμοποιώ τον Η/Υ του γραφείου σαν Gateway ? Έτσι θα είμαι online και από το σπίτι επί 24ώρου βάσης.

ogenikos
14-04-05, 13:32
Θα μπορούσες να κάνεις κάτι σαν το λεγόμενο call back, αλλα θα συνδεόσουν με την ταχύτητα μιας pstn και όχι adsl, γιατί την σύνδεση θα την έκανες με απλή γραμμή τηλεφώνου απο το σπίτι. αλλά είναι ψιλοπαλούκι το στήσιμο, κάτι παρόμοιο με το μοίρασμα μιας σύνδεσης σε δίκτυο υπολογιστών ή σαν τις παλιές καλές BBS, όπως θα θυμούνται οι παλιότεροι που έπαιρνες τηλέφωνο και συνδεόσουν....

ZORO
15-04-05, 00:22
Έτσι όμως δεν βλέπω κανένα κέρδος από αυτή την ενέργεια αφού και τηλέφωνο θα πλήρωνες αφού θα συνδέεσε με dialup από το σπίτι και ταχύτητες θα εχείς θα είναι ανάλογες μιας dialup. Οπώτε θα έλεγα ότι εάν βάλεις στην ζυγαρία τα πλεονεκτήματα με την δυσκολία στησίματος, μάλον δεν αξίζει ο κόπος.
Βέβαια πάλι εσύ ξέρεις καλύτερα.

vasp1973
15-04-05, 08:44
Zoro, η Vivodi με 0,099 € σου επιτρέπει να μιλάς όσο θές, εντός Ελλάδας.Άρα θα έχω μια always on σύνδεση dialup, αφού ποτέ δεν θα κλείνω την γραμμή. Και στο μαγαζί και στο σπίτι έχω ISDN.Καταλάβατε γιατί λοιπόν το σκέφτηκα ? Αν γίνεται, θα έχω μια always on dialup σύνδεση με 0,099€ ανά σύνδεση.

sdikr
15-04-05, 21:22
Τι λειτουργικό έχεις στο γραφείο;

frap
15-04-05, 22:00
Είναι σίγουρο ότι και για τις DATA κλήσεις πάνω από την ISDN ισχύει η ίδια τιμολόγηση;

@ ADSLgr.com All rights reserved.