Επιστροφή στο Forum : Αγορά Πλυντηρίου
Το πλυντήριο μας άφησε χρόνους. Πρέπει να αγοράσουμε ένα καινούριο άμεσα και θα ήθελα όποιος γνωρίζει να μου προτείνει κάποιο οικονομικό, με κυριότερο χαρακτηριστικό την αξιοπιστία και την διάρκεια. Το προηγούμενο ήταν ένα Pitsos Vario Li και άντεξε πάνω από 10 χρόνια.
Οταν μιλάμε για ηλεκτρικές συσκευές καλό είναι να μην πέρνουμε το φθηνότερο ειδικά αν θέλουμε να την κρατήσουμε χρόνια.
Πρόσφατα ο αδερφός μου αγόρασε ένα miele και επειδή ήταν κομάτι βιτρίνας απο 1000 το πήρε 500.
Μιλάμε το πλυντήριο είναι σαν τανκς. Αθόρυβο, ασήκωτο και συνδέεται και με υπολογιστη.
Πολλές από τις ακριβές συσκευές, είναι ακριβές για λόγους διαφορετικούς από την ποιότητα. Π.χ. Λόγω υψηλού κόστους διαφήμισης, λόγω "μάρκας", λόγω πολλών features, οι οποίοι δεν με ενδιαφέρουν. Γι'αυτό ρωτάω αν γνωρίζετε κάποιο που να συνδυάζει τιμή και ποιότητα, χωρίς πολλές ιδιότητες.
Οταν μιλάμε για ηλεκτρικές συσκευές καλό είναι να μην πέρνουμε το φθηνότερο ειδικά αν θέλουμε να την κρατήσουμε χρόνια.
Πρόσφατα ο αδερφός μου αγόρασε ένα miele και επειδή ήταν κομάτι βιτρίνας απο 1000 το πήρε 500.
Μιλάμε το πλυντήριο είναι σαν τανκς. Αθόρυβο, ασήκωτο και συνδέεται και με υπολογιστη.
Σορρυ ρε φιλε, αλλα τι το θελει το πλυντηριο που συνδεεται με υπολογιστη ???????
Μηπως καθαριζει τα mp3 απο τα παρασιτα :respekt::respekt::respekt:
Σορρυ ρε φιλε, αλλα τι το θελει το πλυντηριο που συνδεεται με υπολογιστη ???????
Μηπως καθαριζει τα mp3 απο τα παρασιτα :respekt::respekt::respekt:
Αυτό ήταν τυχαίο δεν το ήξερε οταν το αγόρασε. Φαντάζομαι για έλεγχο ή/και για αναβάθμιση. Μου είπε οτι βγήκε καλύτερο πλυντήριο του 2006.
Εξωτερικά είναι πολύ απλό ουτε οθόνες ουτε κατι περίεργο και είναι σαν ενα πλυντήριο μέσα σε ένα άλλο (έχει 2 πόρτες) εντελώς αθόρυβο.
Καλημέρα, είμαι χρόνια στο χώρο των συσκευών και σχεδόν όλα τα πλυντήρια έχουν αξιοπιστία και διάρκεια με την σωστή χρήση. Δώσε σημασία στο καλύτερο δυνατό service, απόφυγε τα πολλά χαρακτηριστικά. Δεν έχω πλύνει ποτέ πάνω από 600 στροφές, τα προγράμματα που χρησιμοποιώ είναι λίγα, και θερμοκρασίες εώς 60 βάθμους (για σεντόνια μόνο) και κάτω (συνήθως στους 40). Το χρακτηριστικό του χρονοδιακόπτη (έναρξη προγράμματος μετά 1 ή πλέον ώρα) είναι πολύ πρακτικό για το νυχτερινό ρεύμα. Οχι μεγάλο κάδο εκτός εάν είστε μεγάλη οικογένεια. Θα έλεγα μην ξοδεύεις πολλά (εκτός αν το αντέχεις).
Στη διάθεση σου
melinakir
Πάντως ένα bluesky της πλάκας δουλεύει εδώ και 7 χρόνια απροβλημάτιστα (3-5 πλύσεις τη βδομάδα), χωρίς να έχει χάσει την αποτελεσματικότητά του :p
Καλημέρα, είμαι χρόνια στο χώρο των συσκευών και σχεδόν όλα τα πλυντήρια έχουν αξιοπιστία και διάρκεια με την σωστή χρήση. Δώσε σημασία στο καλύτερο δυνατό service, απόφυγε τα πολλά χαρακτηριστικά. Δεν έχω πλύνει ποτέ πάνω από 600 στροφές, τα προγράμματα που χρησιμοποιώ είναι λίγα, και θερμοκρασίες εώς 60 βάθμους (για σεντόνια μόνο) και κάτω (συνήθως στους 40). Το χρακτηριστικό του χρονοδιακόπτη (έναρξη προγράμματος μετά 1 ή πλέον ώρα) είναι πολύ πρακτικό για το νυχτερινό ρεύμα. Οχι μεγάλο κάδο εκτός εάν είστε μεγάλη οικογένεια. Θα έλεγα μην ξοδεύεις πολλά (εκτός αν το αντέχεις).
Στη διάθεση σου
melinakir
Σ'ευχαριστώ για τις συμβουλές σου. Τα ίδια περίπου σκέφτομαι κι εγώ. Οχι πολλά χαρακτηριστικά καλό service. Αν και από το λίγο που κοίταξα, 2 χρόνια εχω δει οτι δίνουν όλοι, μέσα στα οποία θέλω να ελπίζω οτι δεν πρόκειται να συμβεί ουτως η άλλως τίποτα.
Είμαστε μεγάλη οικογένεια, οπότε είναι αναπόφευκτος ο μεγάλος κάδος, αλλά πάντα πλένουμε στους 40.
Αυτό με τον χρονοδιακόπτη είναι πολύ καλή ιδέα και δεν την είχαμε σκεφτεί :oneup:
Και ΣΙΓΟΥΡΑ δεν πρόκειται να δώσουμε πολλά!
SIEMENS ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ
COST/BENEFIT ΟΡΙΣΜΟΣ
ΑΣΕ ΤΑ ΜΙΕΛΕ
Αμα εχεις ασταθειες στο ρευμα μην παρεις πλυντηριο με ηλεκτρονικα συστηματα. Προτιμησε πλυντηριο με τη κλασικη τεχνολογια (μοτερ με πυκνωτη,προγραμματιστη με γραναζια.) Τα συγχρονα πλυντηρια σημερα κανουν παππαδες αλλα αμα σου βγαλουν ζημια στο ηλεκτρονικο μερος αστα! Εχουν μεγαλο κοστος επισκευης.
καλησπέρα
τα πιτσος ήταν ανθεκτικά και εμείς είχαμε επίσης πολύ καλά αλλα ακριβά ειναι τα miele και τα brandt αυτό για τον Τάσο........
Παιδιά όποιος ξέρει ας με βοηθείσει χάλασε η πλακέτα του πλυντηρίου είναι brandt πόσο κοστίζουν οι πλακέτες γνωρίζετε? μπορεί και ο προγραμματιστής του....
Ας με ενημερώσει κάποιος
το πλυντήριο είναι brandt....:oneup::oneup::oneup:
manoulamou
03-07-09, 17:53
Εχω παρει κατα σειραν Bauknecht, Ariston, Miele...
Το Ariston τα παιξε μολις εληξε η εγγυηση.
Το Miele δουλευει μετα απο 15 χρονια σαν σκυλι, μονο 2 επισκευες
κι αυτες τις εκανα προσφατα, γιατι δεν ειχα τα λεφτα για νεο Miele.
Δεν χρειαζεσαι περιεργα προγραμματα, ουτε πολλα κιλα, εαν δεν εισαι... πολυτεκνος!
Προσωπικα χρησιμοποιω 3-4: δυο για βαμβακερα=>αναμεικτα,
ενα για μαλλινα κι ενα πολυ γρηγορο...
Ακομη και τωρα που μειναμε 2 ατομα, παλι κατι σε γερμανικο θα προτιμουσα!
...όποιος ξέρει ας με βοηθείσει χάλασε η πλακέτα του πλυντηρίου είναι brandt πόσο κοστίζουν οι πλακέτες γνωρίζετε? μπορεί και ο προγραμματιστής του....
Γιατί δεν ρωτάς στο service;
(επίσης ρώτα το κόστος της εργασίας)
valadis volos
07-07-09, 22:55
ΣΩΣΤΟΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΣ
1) Οχι πάνω απο 600 στροφες αλλα κατα διαστηματα και 1.200(αν εχει) για να ξεκαπνιστει το μοτερ.:)
2) αποσκληρηντικο νερου σε καθε πλυση (CALGON) κατα προτιμηση:)
manoulamou
08-07-09, 09:17
(1)Δεν ηξερα πως τα νεα πλυντηρια εχουν επιλογη στροφων.
(2)Απαραιτητο το αποσκληρυντικο, αλλά το παναρχαιο Miele μου χωρις αυτο
μια χαρα δουλευε τοσα χρονια και ποτέ δεν ειχε προβλημα αλατων ...
:hmm:
Εγώ πήρα ένα LG. Δεν ξέρω και πολλά, απλά τα εμπιστεύομαι. Δεν ήταν και φθηνό, 7 κιλά, αθόρυβο. Το ήθελα να είναι και λίγο χαμηλότερο χαμηλό καθώς πάει κάτω από πάγκο στην κουζίνα (έπρεπε να έχει δυνατότητα εντοιχισμού) και αυτό ήταν 84,2 εκ σε σχέση με τα 85 των άλλων (και μετά αφαιρείς το πάνω κάλυμα που είνα 3 και το ρίχνεις κάτω από τα 82 που είναι το μέγιστο για εντοιχισμό).
εγω εχω ενα brandt το οποιο περναει απο 2πλυσεις την ημερα σχεδον καθε μερα εδω και 7-8 χρονια
αλατα μηδεν
προβλημα κανενα
το μονο κακο ειναι οτι εχει μικρο καδο 4-5 κιλα περιπου
valadis volos
08-07-09, 12:26
(1)Δεν ηξερα πως τα νεα πλυντηρια εχουν επιλογη στροφων.
(2)Απαραιτητο το αποσκληρυντικο, αλλά το παναρχαιο Miele μου χωρις αυτο
μια χαρα δουλευε τοσα χρονια και ποτέ δεν ειχε προβλημα αλατων ...
1) ναι εχουν
600 800 1000 1.200
αυτες ειναι οι επιλογες στο δικο μου
αν είσαι αθήνα πήγαινε και από την MIELE στη Μεσογείων και ζήτα να δεις τα Βήτα.
είναι κομμάτια που έχουν χτυπηθεί λίγο εξωτερικά, ή είχε χαλάσει η συσκευασία τους, ή ήταν κομμάτια έκθεσης ή είναι προηγούμενα μοντέλα. Έχουν εγγύηση όπως τα καινούρια.
Είχαμε πάρει πληντύριο πιάτων το προηγούμενο μοντέλο, από 1200 στα 770.
Τα MIELE, αν μπορείς να το εκμεταλευτείς, έχουν και μοντέλα που δέχονται και ζεστό νερό
Συνποπτικα:
1.Τα MIELE ειναι παρα πολύ καλα .Κατασκευαζονται εξολοκληρου στη Γερμανια και εχουν ανοξείδωτο λειο καδο που προστατευει τα ρουχα απο προωρη φθορα.
2.Τα SIEMENS ειναι επισης αρκετα καλα .Κατασκευαζονται στη Γερμανια και τα φτηνοτερα μοντελα στη Πολωνια.
3.Ακριβώς τα ιδια ισχυουν και για BOSCH.
4. Τα ΠΙΤΣΟΣ παλια ηταν καλα πλυντηρια τωρα μπορουμε να πουμε μετρια αλλα για τη τιμη τους καλα.Συνηθως ερχονται απο Ισπανια και εχουν φτηνο πλαστικο.
5.Τα ιταλικα ARISTON ειναι φτηνα αλλα συχνα χαλανε.
6.Τα iNDESIT επισης ιταλικα ειναι πιο αξιοπιστα για την τιμη τους.
7.Τα BRANDT ΤΑ ΟΡΘΙΑ ειναι παρα πολυ αξιοπιστα οχι ομως και τα εξηνταρια.Τα ορθια γινονται στη Γαλλια και τα κανονικα γινονται στην Τουρκια.
8.SCHAUB LORENZ,BEKO και αλλα τετοια που συνηθως ειναι προσφορα σε πολυ χαμηλη τιμη γινονται Τουρκια.
Δε σημαινει οτι οποιος παρει ΜΙΕΛΕ θα του κρατησει ενω οποιος παρει μαρκα μ εκαψες θα χαλασει.
Συνηθως χαλανε απο επιπλεον βαρος που τοποθετουμε εσωτερικα.
Leonidas33
24-07-09, 04:19
2-3-4) Υπάρχουν και Ελληνικά ,κατασκευής στο εργοστασιο του Pεντη καθώς και Τουρκίας .Aνήκουν στην ιδια εταιρία τα τελευταία χρόνια για κατασκευή και διανομή στην ΕΕ σε συνεργασία.
5-6)Υπάρχουν και Ρουμανίας φασόν απο Electrolux ή BEKO, καθώς όλα τα Αriston φτιαχνονται απο την Ιndesit.
8) Iταλικής κατασκευής Indesit ή Αν Ευρώπης (ΒΕΚΟ ή Electrolux) όχι μόνο Τουρκίας. (Η ΒΕΚΟ είναι πολυεθνική πλεον).
etsouk2000
24-07-09, 10:02
Τα MIELE, αν μπορείς να το εκμεταλευτείς, έχουν και μοντέλα που δέχονται και ζεστό νερό
Τι θα πει "δεχονται και ζεστο νερο";;; Ολα τα πλυντηρια δεν δεχονται ο,τι νερο τους βαλεις;;; Εγω εχω συνδεσει το πλυντηριο στην εξοδο του ζεστου στο θερμοσιφωνα και παιρνει ο,τι ζεστο νερο εχει ο θερμοσιφωνας. Αν εχει περισσεψει καυτο νερο, το παιρνει. Αν το εχω ξοδεψει εγω ολο κανοντας ντους, τοτε απλα παιρνει απο το θερμοσιφωνα κρυο...
Το πλυντηριο δεν νοιαζεται για την θερμοκρασια του νερου που εσυ του βαζεις. Νναλογα με την επολογη που εχεις κανει στον θερμοστατη, το πλυντηριο θα ζεστανει το νερο για να φτασει στην θερμοκρασια που θες. Αν ειναι ηδη στην ορισμενη θερμοκρασια ή αν ειναι πανω απο αυτην, τοτε απλα δεν θα το ζεστανει αλλο. Αν εγω θελω να πλυνω χρωματιστα σε κρυο νερο, αλλα εκ παραδρομης δωσω νερο καυτο απο τον θερμοσιφωνα, τοτε κακο του κεφαλιου μου...
manoulamou
24-07-09, 17:18
Σαφως και το πλυντηριο δεν "νοιαζεται" τι θερμοκρασια εχει το νερο που δεχεται...
Ομως καποτε ειχα κερδισει απο διαγωνισμο ενα μοντελο Ariston (χαλασε σε 2 χρονια:p)
με δυο παροχες νερου ειτε της ευδαπ ειτε του ηλιακου απ ευθειας και επελεγα ποιο προτιμουσα.
Μηπως εννοει κατι τετοιο ο pk33;
καλησπέρα
τα πιτσος ήταν ανθεκτικά και εμείς είχαμε επίσης πολύ καλά αλλα ακριβά ειναι τα miele και τα brandt αυτό για τον Τάσο........
Παιδιά όποιος ξέρει ας με βοηθείσει χάλασε η πλακέτα του πλυντηρίου είναι brandt πόσο κοστίζουν οι πλακέτες γνωρίζετε? μπορεί και ο προγραμματιστής του....
Ας με ενημερώσει κάποιος
το πλυντήριο είναι brandt....:oneup::oneup::oneup:
ΟΤΑΝ ΜΟΥ ΑΛΛΑΞΑΝ ΤΗ ΠΛΑΚΕΤΤΑ ΠΛΗΡΩΣΑ ΠΕΡΣΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ 250 ΕΥΡΩ ΑΛΛΑ ΜΕ 399 ΠΗΡΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ BRAND KAI ΟΣΟ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
ξεθαβω το παρον θεμα για να ρωτησω για αγορα πλυντηριου..
εχουμε ενα παλιο αριστον που τα ρουχα πιο πολυ τα λερωνει παρα τα καθαριζει. η γυναικα μου θελει να παρει πλυντηριο-στεγνωτηριο εγω δεν ειμαι και πολυ θετικος στην ιδεα.
ποια ειναι η γνωμη σας? σε οποια λυση και να παμε απο μαρκες που να κοιταξω?
Παιδια κανεις με πληντυριο LG με direct drive μοτερ? Αξιοπιστια αυτων?
Εγώ εχω ένα από το 2009, direct drive 8κιλο με λειτουργία ατμού. Κανένα πρόβλημα απολυτως, αθόρυβο πλην στυψιματος σε υψηλές στροφές και το καλύτερο στυψιμο που εχω δει, σχεδόν στεγνα βγαίνουν τα ρούχα.
Εγώ εχω ένα από το 2009, direct drive 8κιλο με λειτουργία ατμού. Κανένα πρόβλημα απολυτως, αθόρυβο πλην στυψιματος σε υψηλές στροφές και το καλύτερο στυψιμο που εχω δει, σχεδόν στεγνα βγαίνουν τα ρούχα.
Η λειτουργια ατμου τι ακριβως ειναι? Εγω εχω καταληξει σε αυτο http://www.skroutz.gr/s/256732/LG-Direct-Drive-F1068QD.html?keyphrase=LG+F1068QD
αλλα ολοι εχουν κολλησει σε pitsos, siemens... Απο τα χαρακτηριστικα και μονο καταλαβαινεις οτι αυτα τα πληντυρια ειναι σε αλλο επιπεδο, αποδοση πλυσης κτλ..τεχνολογια direct drive....
Εγω εχω αυτο (http://www.skroutz.gr/s/66973/LG-Direct-Drive-Steam-F1407TDSP6.html). Δεν ειναι Miele (δεν εβγαινε το μπατζετ και προτιμησα τα ηλεκτρικα της κουζινας απο το πλυντηριο), αλλα δεν εχω κανενα παραπονο και σιγουρα ειναι καλυτερο απο κατι ιταλικα που ειχα πριν απο αυτο (Indesit+Candy), οπως και απο ενα (παλαιοτερο ομως) Siemens και ενα Beko που εχουν οι γειτονες και ακουω απο το σπιτι μου καθε φορα που πλενουν.
Οσο για τον ατμο, αυτα λεει η LG. Δεν ξερω τι ισχυει για τις αλλεργιες κλπ, το μονο που εχω τσεκαρει ειναι οτι οντως με το φρεσκαρισμα φευγουν οι τσιγαριλες απο τα ρουχα.
Το καινοτόμο πλυντήριο ρούχων Steam Direct Drive™ της LG χρησιμοποιεί πραγματικό ατμό, για να επιτύχει απόδοση καθαρισμού ανώτερη από εκείνη του νερού.
Ο ατμός διεισδύει πιο αποτελεσματικά από το νερό. Είναι εκπληκτικά απλό. Τα μόρια ατμού είναι μικρότερα, θερμότερα και πιο ενεργά από το νερό, πράγμα που σημαίνει ότι εισέρχονται ανάμεσα στις ίνες και διαλύουν τη βρωμιά, απομακρύνουν τις οσμές και εξουδετερώνουν τα αλλεργιογόνα. Ο ατμός, επίσης, χρειάζεται λιγότερο χρόνο για καλύτερο αποτέλεσμα, διότι φθάνει σε υψηλότερες θερμοκρασίες πιο γρήγορα.
Τι είναι η τεχνολογία ατμού;
Η επαναστατική τεχνολογία ατμού της LG χρησιμοποιεί μια πραγματική γεννήτρια ατμού για να μετατρέψει το νερό σε ατμό, ο οποίος στη συνέχεια διοχετεύεται στο επάνω μέρος του κάδου μέσω ενός ακροφύσιου ψεκασμού που κατοχυρώνεται με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας. Ο ατμός, στη συνέχεια, διεισδύει στα υφάσματα για βελτιωμένη απόδοση καθαρισμού, που έχει ως αποτέλεσμα πιο φωτεινά λευκά και πιο έντονα χρώματα.
Τι είναι ο κύκλος πλύσης Medic;
Ο έξυπνος κύκλος πλύσης Medic της LG, στον οποίο δόθηκε η σφραγίδα έγκρισης του Βρετανικού Ιδρύματος Αλλεργιών, αφαιρεί το 99,8% ή περισσότερο των οικιακών ακάρεων και του τριχώματος ζώων.
Τι είναι ο κύκλος ανανέωσης ατμού;
Ο κύκλος ανανέωσης ατμού της LG χρησιμοποιεί πραγματικό ατμό, για να εξουδετερώσει στην κυριολεξία ζάρες και οσμές, κάνοντας τα υφάσματά σας να φαίνονται φρέσκα και ανανεωμένα μέσα σε 20 λεπτά μόνο. Η ανανέωση ατμού είναι τέλεια για να φρεσκάρετε στο τέλος της ημέρας ρούχα που έχουν φορεθεί λίγο ή να κάνετε πιο αφράτες και να φρεσκάρετε πετσέτες και κουβέρτες για τα πόδια.
patrickdrd
22-02-13, 14:26
hello,
ας ξεθαψω κ εγω το θεματακι,
μιας κ εγω ενδιαφερομαι για πλυντηριο, κατι 10κιλα που πετυχα σε φυλλαδιο τι λενε; πλενουμε κ κουβερτες σ' αυτα; http://www.insomnia.gr/public/style_emoticons/default/tongue.png
επισης, μοντελα που να συνδεονται με boiler/ηλιακους;
τελος, προφανως χαμηλη... ηχορυπανση κ καλο σερβις, τι προτεινετε;
Δεν πιστευω να υπαρχει καλυτερο πληντυριο, απο θεμα χωριτικοτητας(βγαζει μεχρι 12κιλα!!! σε κανονικες διαστασεις), θορυβο,εγγυηση(10 ετη στο μοτερ) και τιμη, απο τα LG.
H αξιοπιστια θα φανει στο μελλον.
Παιζει εδω και 2 χρονια ενα LG 8κιλο, απιστευτα αθορυβο, απιστευτα αποτελεσματικο. LG, made in china η κατασκευη, προφανως με πολυ υψηλα standards.
Τα κατατασω μαζι με τα MIELE, απλα τα μιελε δεν πλησιαζονται σε τιμη.
fuorigioco1981
29-10-14, 18:44
ερωτηση για πλυντηριο ΠΙΑΤΩΝ!Hotpoint ariston,zanussi η indesit?45cm ελευθερο κατω απο 350 ευρω!
manoulamou
30-10-14, 15:24
Προφανως αναφερεσαι σε πλυντηριο ΠΙΑΤΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ - απο 9 σερβιτσια και πανω
και οχι για ζευγαρια (6 σερβιτσια επι του) παγκου...
Δεν εχω εμπειρια απο τα μεγαλα, ομως απ ο,τι εχω ακουσει, τα Indesit γενικα ειναι αξιοπιστα...
Γιατι δεν κοιτας καποια αλλη μαρκα πχ Whirlpool?
Στα παγκου απεκτησα κατα σειραν Morris, Bosch (2 παρομοια) και δυο χρονια τωρα εχω το PITSOS powerjet 5, απ το οποιο ηδη απογοητευτηκα. Πριν τρεις μηνες αρχισε να μαδαει το εμαγιε της εξωτερικης επιφανειας και πριν μια βδομαδα προσεξα εντονο θορυβο κατα το ανοιγμα της πορτας - νομιζω οτι εμφανιζει μια ρυτιδα στο πλάι. :twisted:
fuorigioco1981
30-10-14, 20:30
Προφανως αναφερεσαι σε πλυντηριο ΠΙΑΤΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ - απο 9 σερβιτσια και πανω
και οχι για ζευγαρια (6 σερβιτσια επι του) παγκου...
Δεν εχω εμπειρια απο τα μεγαλα, ομως απ ο,τι εχω ακουσει, τα Indesit γενικα ειναι αξιοπιστα...
Γιατι δεν κοιτας καποια αλλη μαρκα πχ Whirlpool?
Στα παγκου απεκτησα κατα σειραν Morris, Bosch (2 παρομοια) και δυο χρονια τωρα εχω το PITSOS powerjet 5, απ το οποιο ηδη απογοητευτηκα. Πριν τρεις μηνες αρχισε να μαδαει το εμαγιε της εξωτερικης επιφανειας και πριν μια βδομαδα προσεξα εντονο θορυβο κατα το ανοιγμα της πορτας - νομιζω οτι εμφανιζει μια ρυτιδα στο πλάι. :twisted:εννοω 45αρια ορθια!νομιζω μας βολευουν πιο πολυ απο οτι τα παγκου.
παλικάρια τα φώτα σας.. ειδικά οι απο πανω συνφορουμίτες με τα LG.. μείνατε ευχαριστημένοι? ή να πάμε σε κανα AEG γερμανό?
konstandinos
06-11-14, 00:53
οποια μαρκα κι αν διαλεξεις,φροντισε ναναι γερμανικο,βοηθας ετσι τη γερμανια,την Ελλαδα και κυριως την ευρωπη.
παλικάρια τα φώτα σας.. ειδικά οι απο πανω συνφορουμίτες με τα LG.. μείνατε ευχαριστημένοι?Απόλυτα, εννιά χρόνια τώρα. Απλά άψογο.
prometheas
06-11-14, 16:20
Η LG κατασκευάζει οντως εξαιρετικά πλυντήρια και ψυγεία.
Για μένα σημαντικό πλεονέκτημα είναι και η πολύ καλή υποστήριξη της LG Hellas.
- - - Updated - - -
οποια μαρκα κι αν διαλεξεις,φροντισε ναναι γερμανικο,βοηθας ετσι τη γερμανια,την Ελλαδα και κυριως την ευρωπη.
Αν πάρεις Ιταλικο δεν βοηθάς την Ελλάδα και την Ευρώπη ; Γαλλικό ;
ΟΤΙ και να πάρεις εφόσον δεν παράγεται στην Ελλάδα και δεν έχει εγχώρια προστιθέμενη αξία (πρώτες ύλες, παραγωγή, εργασία κλπ) απλά επιβαρύνει το εμπορικό μας ισοζύγιο.
@ ADSLgr.com All rights reserved.