PDA

Επιστροφή στο Forum : Άρθρα για φθηνότερο Ινετ απο ΟΤΕ και υπηρεσίες Telepassport

Craven
04-09-03, 11:10
Τα 2 άρθρα απο εφημερίδες Κέρδος και Σύμβουλος αντίστοιχα σχετικά με τις αλλαγές στις χρεώσεις σύντομα απο τον ΟΤΕ και σχετικά με νέες shdsl! υπηρεσίες απο Telepassport...

Johny
04-09-03, 11:18
Γιατί οι φωτογραφίες δεν εμφανίζονται :?:

Dsltech
04-09-03, 11:48
Pou einai oi fotos kalie? mipos exeis to link toulaxiston na doume sta site tous?

CptBill
04-09-03, 11:48
shdsl? G.SHDSL? They have to be kidding....
Να βλέπαμε κιολας τα άρθρα καλά θα ήταν...

xenbast_
04-09-03, 12:01
εγώ τις είδα αν και είναι τεράστιες!!! αυστηρά για κατόχους adsl!!! :)

CptBill
04-09-03, 12:52
To γεγόνος ότι ο ΟΤΕ θα κράταγε το πάγιο όπως έχει ήταν σχεδόν σίγουρο. Τώρα απο το συγκεκριμένο άρθρο προκύπτει πως μάλλον θα γίνει κάποια ριζική αλλαγή στα τιμόλογια του ΟΤΕ.

JimBss
04-09-03, 13:01
Ή θα λείξει η προσφορά και θα πούνε επιδη είμαστε γενεοδωροι 25% έκτωση...

Crosstalk
04-09-03, 13:13
shdsl? G.SHDSL? They have to be kidding....
Να βλέπαμε κιολας τα άρθρα καλά θα ήταν...

LLU is the hot point.

Wolverine
04-09-03, 13:28
LLU is the hot point.

Τι; Δεν κατάλαβα τι λες.

ABEZ
04-09-03, 23:03
400 ΚΒ φωτογραφίες να βάζει ο καθένας σε κάθε θέμα και θα κλείσει το μαγαζί. Προσέχετε λίγο με τα συνημμένα.

Craven
05-09-03, 09:18
400 ΚΒ φωτογραφίες να βάζει ο καθένας σε κάθε θέμα και θα κλείσει το μαγαζί. Προσέχετε λίγο με τα συνημμένα.

η αρχικές ήταν 2mb η κάθεμία και τόσο που τις έριξα είδες πως έγινε η ποιότητα τους.... ντάξει σόρρυ κιόλας που πήγα να ενημερώσω επειδή έχω στα χέρια μου καθημερινά τέτοια άρθρα... αν είναι μπορείτε να τις σβήσετε ή να το κάνω εγώ.

Johny
05-09-03, 11:31
Στη ΔΕΘ θα γίνει της πουτ@ν@ς με το adsl.

Ducklord
05-09-03, 11:42
Παιδιά, άσχετο, μα επειδή θίχθηκε το θέμα των συννημένων...
Αυτές οι φωτογραφίες θα μπορούσαν να είναι 10-20κ η μία. Αν έχετε το φωτοσόπι, πριν στείλετε μια φωτογραφία, επιλέγετε απο το μενού File το Export to Web (ή κάπως έτσι) και σώζετε απο εκεί την εικόνα.

Φιλικά
Ducklord: άρχονας των σατανικών παπιών της κολάσεως... Φηλ δε φηρ... ΚΟΥΑΚ!

Craven
05-09-03, 15:03
Παιδιά, άσχετο, μα επειδή θίχθηκε το θέμα των συννημένων...
Αυτές οι φωτογραφίες θα μπορούσαν να είναι 10-20κ η μία. Αν έχετε το φωτοσόπι, πριν στείλετε μια φωτογραφία, επιλέγετε απο το μενού File το Export to Web (ή κάπως έτσι) και σώζετε απο εκεί την εικόνα.

Φιλικά
Ducklord: άρχονας των σατανικών παπιών της κολάσεως... Φηλ δε φηρ... ΚΟΥΑΚ!

συμφωνω πως όλα μπορουν να γίνουν.. αλλά έχω πολύ υλικό στα χέρια μου για ενημερωση... αυτό το υλικό μαζεύεται απο διάφορους που φτιάχνουν κάτι ΤΕΡΑΣΤΙΑ αρχεία TIFF΄.. όπως καταλαβαίνεις αυτό ΔΕΝ γίνεται σπίτι μου... οπότε εδώ δεν έχω τον χρόνο να σας δώσω όλα τα καλούδια που έχω θα τα σουλουπώνω κιόλας? :)
τεσπά απο δω και πέρα θα κάνω απλά μια λεκτική περίληψη :)

Ducklord
05-09-03, 16:44
Εγώ "για τα παιδιά" το έλεγα. Είμαι απο τους προνομιούχους που τσίμπησαν εηντιεσέλ. Οι "56άρηδες" όμως άντε να τα δουν αυτά. Άμα λάχει, στέλνα τα σε εμένα με μέηλ να στα επιστρέφω φτιαγμένα. Στείλε πράηβετ μήνυμα για διευθύνσεις και τα ρέστα...

Φιλικά
Παπιάρχοντας

Tony_Ts
05-09-03, 17:22
Εδώ είναι όλο το "ζουμί"!

"... τόσο η κυβέρνηση όσο και ο υπουργός, Ν. Χριστοδουλάκης βρέθηκα στη δύσκολη θέση να καθησυχάσουν την Ευρωπαϊκή Επιτροπή στην αξίωση του ΟΤΕ να "βγάλει χρήματα από επιδοτούμενες υπηρεσίες" !!"

Ducklord
06-09-03, 01:06
Χέστηκε η φοράδα στο αλώνι (μη ζητήσετε ακριβή γεωγραφική τοποθεσία... Πάρτε ΤζιΠιΕς)

Πιστεύω πως η τωρινή κυβέρνηση αισιοδοξεί πως θα βγει η αντιπολίτευση για να βγάλει το φίδι απο την τρύπα. Η αντιπολίτευση αισιοδοξεί πως δεν θα βγει, και θα τη γλιτώσει. Προβλέπω πολύ περίεργες εκλογές...

"Μα, φίλε Κώστα, πάρτε το Βόλο εσείς!"
"Μα, όχι φίλε Κώστα, πάρτε τον εσείς μαζί με τη Λάρισα!"
"Και γιατί να πάρουμε και τη Λάρισα;"
"Και γιατί όχι;"

κ.λπ..... ;-)

Φιλικά
Παπιάρχοντας

Wolverine
06-09-03, 01:16
Χέστηκε η φοράδα στο αλώνι (μη ζητήσετε ακριβή γεωγραφική τοποθεσία... Πάρτε ΤζιΠιΕς)

Πιστεύω πως η τωρινή κυβέρνηση αισιοδοξεί πως θα βγει η αντιπολίτευση για να βγάλει το φίδι απο την τρύπα. Η αντιπολίτευση αισιοδοξεί πως δεν θα βγει, και θα τη γλιτώσει. Προβλέπω πολύ περίεργες εκλογές...

Φιλικά
Παπιάρχοντας

Και αυτό είναι το λιγότερο. Έρχεται και το ασφαλιστικό εκεί να δεις φίδι που πρέπει να βγει από την τρύπα.

Crosstalk
06-09-03, 03:36
LLU is the hot point.

Τι; Δεν κατάλαβα τι λες.

Local loop unbundling--> apodesmopoiisi topikou vronghou (pliris elliniki metafrasi)

Johny
08-09-03, 01:12
Ξέρει κανείς τιμές για adsl από την tellepassport :?:

Tony_Ts
08-09-03, 11:19

"Μα, φίλε Κώστα, πάρτε το Βόλο εσείς!"
"Μα, όχι φίλε Κώστα, πάρτε τον εσείς μαζί με τη Λάρισα!"
"Και γιατί να πάρουμε και τη Λάρισα;"
"Και γιατί όχι;"

κ.λπ..... ;-)

Φιλικά
Παπιάρχοντας

Αν κρίνουμε από το παρελθόν τότε ο καθένας θέλει να εκλεγεί, όποιο κι αν είναι το κόστος!!

@ ADSLgr.com All rights reserved.