PDA

Επιστροφή στο Forum : Linksys WRE54g Range expander



evage
20-04-05, 17:31
Ένα δύσκολο παίδες. Πήρα το παραπάνω εργαλείο για να επεκτείνω το σήμα του 3com officeconnect 11g adsl modem-router και ναι μεν επεκτείνεται αλλά ο client που παίρνει και δίνει σήμα από αυτό δε μπορεί να δει ιντερνετ, ούτε και τους υπολογιστές που παιρνουν απ' ευθείας από το router. Υπάρχει πρόσβαση στο router, όχι όμως και παραέξω. Καμμιά ιδέα γιατί μ' έχει τρελλάνει;

sdikr
20-04-05, 17:34
Με τα gateway, dns έχεις δοκιμάσει;

evage
20-04-05, 17:36
Ναι, όλα είναι ίδια, 192.168.1.1

sdikr
20-04-05, 17:37
το extender τι ip έχει;

sdikr
20-04-05, 17:43
διαβάζοντας λίγο την σελίδα της Linksys βλέπω οτι το συγκεκριμένο είναι συμβατό μονο με linksys wifi AP

evage
20-04-05, 17:58
Το ip addr είναι 192.168.1.240. Δεν είδα πουθενά θέμα συμβατότητας στη Linksys οι ίδιοι δε σε επικοινωνία μου είπαν ότι θα πρέπει να δουλέψει.

sdikr
20-04-05, 18:04
ρίξε μια ματιά σε αυτό ftp://ftp.linksys.com/international/datasheets/WRE54G-EU-LA-UK-DS-Rev_NC.pdf


Δες τα minimum requirments

evage
20-04-05, 18:10
Μμμ, μιλάει για τα προιόντα της ίδιας φίρμας, αλλά δεν αποκλείει άλλους κατασκευαστές

sdikr
20-04-05, 18:20
τότε θα έλεγα πρώτα να γύρίσεις το 3com σε ρυθμιση που να μην έχει security, και μετά να τρέξεις το προγραμματάκι που έχει για το linksys να δείς αν συνδέονται

geosoftgr
08-09-05, 14:02
Για να λειτουργήσει το WRE54G, το router/access point πρέπει να υποστηρίζει WDS (wireless distribution system).

good luck

geosoftgr
23-01-06, 13:03
Για δοκίμασε και το καινούργιο firmware.

Το ακόλουθο μήνυμα είναι από το site τις linksys:
“firmware updated to version 1.06.05 to have universal repeater functionality. Universal repeater functionality means that it would repeat the signal from any model and brand of wireless access point but still there are instances that you would encounter problem because of hardware incompatibility”

imanol57
26-03-10, 19:29
Λίγο αργά ρωτάω, αλλά μόλις αγόρασα ένα linksys WRE54G v3 με στόχο να το συνδέσω με ένα router thomson TG585i v7.

Απ΄ότι καταλαβαίνω την πάτησα, γιατί το range expander συνδέεται μόνο με linksys routers.

Κατάλαβα καλά;

Seed
11-03-11, 23:46
Λοιπόν, έπεσε στα χέρια μου ένα wre54g v3 και παλεύω να βρω λύση στο ήδη υπάρχον πρόβλημά μου να συνδέσω ασύρματα τέταρτο όροφο με πρώτο. Το ρούτερ είναι στον τέταρτο και θέλω σήμα στον πρώτο.
Το ρουτερ είναι της baudtec που έδινε κάποτε ο OTE με WiFi. Στο pc του πρώτου υπάρχει ασύρματη κάρτα linksys wmp54g. Στο δεύτερο τοποθετώ το expander αφού το έχω ήδη σετάρει, χωρίς καθόλου ασφάλεια όπως λένε και οι περισσότεροι στο google search μου... Όλα ρολόι μέχρι εδώ.. καταφέρνω και συνδέω το pc(με πολύ άσχημο σήμα).

Οταν τοποθετώ ασφάλεια, ανεξάρτητα αλγόριθμου, οτιδήποτε συνδέεται με το expander δε μπαίνει ιντερνετ. Ουτε το pc ουτε το κινητό(με το οποιο εκανα τα τεστς για την καταληλη θεση του expander).

Τι γινεται μα τον Τουτατη???

@ ADSLgr.com All rights reserved.