PDA

Επιστροφή στο Forum : Πρόβληματάκια ....



NoYmErOs
28-04-05, 06:55
Μπήκα στο F@H εδώ και μέρες και έχω μερικές ερωτήσεις ...

Γιατί δέν βλέπω πουθενά το όνομά μου στην λίστα εδώ?
πχ αυτές τις μέρες είδα να έχω φτάσει σε πόντους οπως .. 2250 750 1250 σε κάθε restart που κάνω (μέρες = 2 βδομάδες)

Έχω 2 πσ και βλέπω οτι καί τα 2 δουλεύουν κανονικά με το ίδιο nickname μήπως κάτι δέν κάνω σωστά ?το λέω γιατί δέν έκανα αυτά με το key που είδα σε άλλο θρετ.

Δέν βλέπω stats πουθενά με το nickname μου .. μπορώ ? στο site στην μηχανή αναζήτησεις βάζοντας το nick δέν βλέπωι stats..

Γιατί όταν κάνω restart το pc δέν συνεχίζω απο τους ίδιους πόντους ?στο ένα pc ενώ στο άλλο όλα καλά ...

Στο ένα pc που είναι 24/7 δέν βλέπω το www.ADSLgr.com πάνω δεξιά ενώ στο 2 το βλέπω ..γιατι ? έχω καί στα 2 όμως το σωστό νούμερο ομάδα ...

Το nickname δέν μπορώ να το κάνω register κάπου ?γιατί στην μηχανή του F@H εκεί που βάζεις το όνομα ενώ έχω καί τα 2 πσ ανοιχτά με το ίδιο ονομα ,όταν βάζω να ψάξει για το nickname NoYmErOs δέν μου βγάζει αποτελέσματα ....

Τα pc ενώ είναι τα ίδια δλδ p4 2.4 512 το ένα την μέρα κάνει 700+900 πόντους(όσο βλέπω δλδ) ενώ το άλλο με το ζόρι 100 ... και μάλιστα αυτό που κάνει τους 900 έχω περισσότερες εφαρμογές ανοιχτές .. ενώ το 1ο δέν τρέχει τπτ εκτός απο τα βασικά των ΧΡ...

Δέν έχω κανένα WU .. άν και το σύνολο των πόντων νομίζω οτι θα έπρεπε να έχω ενα WU...

euri
28-04-05, 09:07
Νούμερε καλώς ήρθες.

Μάλλον έχεις μπερδέψει κάποια πράγματα.

Κατ'αρχάς, για να εμφαινιστείς στα στατιστικά, πρέπει να έχεις ολοκληρώσει τουλάχιστον ένα WU ΚΑΙ να έχει πάρει τα αποτελέσματα το Stanford.

Οι αριθμοί που αναφέρεις πιο πάνω, μήπως δεν είναι πόντοι, αλλά κάτι άλλο; Πού τα είδες; Αν θες κάνε επακριβώς ένα copy/paste. Πόντους παίρνεις όταν έχεις ολοκληρώσει κάποιο WU και έχει αποσταλεί στο Stanford, όχι κατά την επεξεργασία του.

Το nickname δε γίνεται register πουθενά.

NoYmErOs
28-04-05, 10:56
http://www.geocities.com/staurospal/FHOME.JPG

Το 175/2500 έχει πάει μέχρι 1250/2500 στο άλλο πσ μου ...και εχθές που έκανα restart ξαναπήγε απο την αρχή , στο 2ο restart συνέχισε απο εκεί που είχε τελιώσει .. 750/2500 , και συνεχίζει ακόμα, το μεσημέρι θα δώ πόσο έχει πάει..

Στο user stats μου δίχνει αυτό

http://www.geocities.com/staurospal/stats.JPG

EvilHawk
28-04-05, 11:12
Kαλώς ήρθες στην ομάδα μας!

Υπομονή να τελειωσει την πρώτη μονάδα εργασίας και θα εμφανιστείς στα στατιστικά! ;)

thama
28-04-05, 11:13
Αυτά τα δύο που δείχνεις συμφωνούν απόλυτα.
Το stanford κοιτά τα Finished WU (none)
To 175/2500 είναι το progress του unit που τρέχεις αυτή τη στιγμή.
Όταν τελειώσει θα προσπαθήσει να το στείλει μέσω νετ στο stanford. Αν τα καταφέρει καλώς, αλλιώς, θα προσπαθήσει να κατεβάσει και νέο WU, θα κρατήσει την παλιά στο queue και θα τη στείλει όποτε μπορέσει (συνήθως μαζί με την επόμενη, αλλά αυτό δεν είναι και 100% σίγουρο)
Επιπλεόν, για να μήν χάνονται τα ενδιάμεσα απότελέσματα και πρέπει να ξαναρχίζεις το proccess από την αρχή, αν ψάξεις λιγάκι τις επιλογές, θα βρείς κάποια που έχει σχέση με αυτόματη αποθήκευση των αποτελεσμάτων. Βάλτο σε κάτι μικρό και αποδεκτό...

NoYmErOs
28-04-05, 12:04
Πάντος μπορώ να το τρέχω απο 2 pc σωστά ?χωρίς να αλλάξω κάτι στις επιλογές του

EvilHawk
28-04-05, 12:08
Πάντος μπορώ να το τρέχω απο 2 pc σωστά ?χωρίς να αλλάξω κάτι στις επιλογές του

Φυσικά και μπορείς, το μόνο πρόβλημα είναι ότι αν δεν αλλάξεις το machine id σε 1 + 2 δεν θα σου δείχνει στα στατιστικά ποσους επεξεργαστές χρησιμοποιείς αλλά μονάχα ένα! ;)

dantouan
28-04-05, 12:45
Kαλώς ήρθες στην ομάδα μας φίλε NoYmErOs :thumbsup1

euri
28-04-05, 17:36
Φυσικά και μπορείς, το μόνο πρόβλημα είναι ότι αν δεν αλλάξεις το machine id σε 1 + 2 δεν θα σου δείχνει στα στατιστικά ποσους επεξεργαστές χρησιμοποιείς αλλά μονάχα ένα! ;)
Εγώ σε όλες τις ψησταριές έχω machine id =1 (εκτός από την ψηστιέρα με τον ΗΤ) και στα στατιστικά εμφανίζονται όλες οι CPU (αν και τελευταία χάνω λίγο το μέτρημα...καταραμένο Αλτσχάιμερ...)

Re-Ti-Re
28-04-05, 21:19
NoYmErOs, καλώς ήρθες.

Δεν έχω πειράξει κανένα ID υποθέτω ότι όλα θα είναι 1
Στο Stanford με βγάζει ότι έχω 4 CPU.
Και εγώ έχω 3 CPU
Δεν το έχω ψάξει και πολύ

euri
28-04-05, 21:40
Στο Stanford με βγάζει ότι έχω 4 CPU.
Και εγώ έχω 3 CPU
Δεν το έχω ψάξει και πολύ
Μήπως έκανες φορμάτ σε κάποιον από τους υπολογιστές που χρησιμοποιούσες και μετά ξαναέβαλες το Folding@Home;

Re-Ti-Re
28-04-05, 21:48
Μήπως έκανες φορμάτ σε κάποιον από τους υπολογιστές που χρησιμοποιούσες και μετά ξαναέβαλες το Folding@Home;Ναι
Αυτό θα φταίει :redface:

euri
28-04-05, 21:56
Yup !
Κάθε CPU όταν συνδέεται για πρώτη φορά στους servers του Stanford παίρνει ένα μοναδικό UserID, το οποίο αποθηκεύεται στη Registry στη θέση

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\PandeGroup\Folding@home
Οι servers στο Stanford μετράνε πόσα UserIDs έχει δηλωμένα κάθε nickname και καθορίζουν τον αριθμό των CPUs. Όταν εσύ έκανες format, έσβησες αυτό το κλειδί της Registry και μετά πήρες καινούργιο. Επομένως προς το παρόν το Stanford θεωρεί ότι έχεις μία παραπάνω CPU σε λειτουργία. ;)

Re-Ti-Re
28-04-05, 22:38
Νομίζω ότι κάποια στιγμή θα εμφανίζονται μόνο οι CPU που είναι active
Active processors
(within 50 days)Αν δεν αντιγράφω το κλειδί θα μαθαίνεται κάθε πότε κάνω εγκατάσταση :lol:

Νικαετός
28-04-05, 22:39
Παιδιά προφανώς το πρόβλημα του φίλου είναι διαφορετικό. Αυτό το ότι κάθε φορά που κάνει restart το pc , ξαναρχίζει από την αρχή δεν σας λέει κάτι ? Μήπως έχει δηλώσει την κονσόλα σαν service και την ξεκινάει και από την συντόμευση ?

Re-Ti-Re
28-04-05, 22:56
NoYmErOs, μήπως έχεις περισσότερα από ένα user accounts στο λειτουργικό σου ;

Πρόσεξε δεν μιλάω για το Folding@Home αλλά για το λειτουργικό..

XPHSTOS29
02-05-05, 11:13
Ενα προβλημα που ειχε εμφανιστει σε εμενα ηταν οταν εκανε ελενχο στον δισκο για σφαλματα μετα απο επανεκκινηση και ξεκιναγε παλι απο την αρχη το workunit.
Το αποτελεσμα ηταν να μην μπορει να ολοκληρωσει κανενα WU.
Μια λυση αποτελει το να θεσεις σαν checkpoint frequency το μεγιστο δηλαδη 30'

Κανε post αν μπορεις το FAHlog.txt η καντο επισυναψη για να μπορεσουμε να παρουμε περισσοτερες πληροφοριες.

NoYmErOs
03-05-05, 07:18
Μάλλον έπρεπε να κάνω έστο ένα WU τώρα βλέπω και stats και στο restart συνεχίζει κανονικά .. 1cpu βλέπει οπότε.. ευχαριστώ για την βοήθεια σας.

@ ADSLgr.com All rights reserved.