Επιστροφή στο Forum : «ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ»
Νέο ξεκίνημα, νέοι αγώνες !
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ, 24/01/2008
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ: «Εκατομμύρια πράσινες καρδιές»
απαιτούν ενότητα, συμμετοχή των φιλάθλων, πολυμετοχικότητα και νέο ξεκίνημα.
1. Ο «ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ» πρέπει να ανοίξει τις πόρτες του για να εγγραφούν δεκάδες χιλιάδες μέλη που αγαπούν τον Παναθηναϊκό ώστε να γίνει ο φορέας της συμμετοχής των φιλάθλων του στην ζωή και την Διοίκηση του Συλλόγου.
2. Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ και η ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ πρέπει να δεχθούν ευρύτατη συμμετοχή των εκπροσώπων του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ στα Διοικητικά τους Συμβούλια τα οποία και θα αποφασίζουν για όλα τα σοβαρά θέματα του σχεδιασμού, της επάνδρωσης και λειτουργίας των ομάδων τους.
3. Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ πρέπει να έχει σαν Σύμβουλο επί τεχνικών θεμάτων μια Τεχνική Επιτροπή που να απαρτίζεται από παλαιούς ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού εγνωσμένων ικανοτήτων και αξίας. Παράλληλα όλες οι διοικητικές και τεχνικές θέσεις (πλην ίσως προπονητού) πρέπει να επανδρώνονται κατά προτίμηση από παλαιούς ποδοσφαιριστές ή φιλάθλους του Παναθηναϊκού.
4. Εάν στα πλαίσια του επιχειρηματικού σχεδιασμού που θα συζητείται στα Διοικητικά Συμβούλια της ΠΑΕ και της ΚΑΕ υπάρχει υστέρηση των εσόδων έναντι των απαραίτητων εξόδων, εφ΄όσον οι υπάρχοντες μέτοχοι δεν επιθυμούν να καλύπτουν οι ίδιοι την διαφορά πρέπει να υπάρχει η δυνατότητα, μέσω αντίστοιχης αύξησης των μετοχικών τους κεφαλαίων, συνεισφοράς και συμμετοχής και από άλλους ισχυρούς οικονομικά φιλάθλους του Παναθηναϊκού, και
5. Η ιστορία και η παράδοση του Παναθηναϊκού επιβάλουν την συσπείρωση και συνεργασία των οργανωμένων φιλάθλων με επίκεντρο την θύρα 13. Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ πρέπει να κάνει μια ακόμη προσπάθεια να σταθεί δίπλα τους και αυτοί πρέπει να το ανταποδώσουν στηρίζοντας την ομάδα με κόσμιο και φίλαθλο τρόπο.
Κατά τη διάρκεια της Συνέντευξης Τύπου ο συντονιστής της ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΗΣ ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ κ. Ανδρέας Βγενόπουλος δήλωσε, μεταξύ άλλων, και τα εξής:
«Στην Παναθηναϊκή Οικογένεια, όπου προεξέχοντα ρόλο ελπίζουμε ότι θα έχουν για πάντα οι οικογένειες Βαρδινογιάννη και Γιαννακόπουλου, διαθέτουμε πάθος και γνώση και χρήματα για να καταστήσουμε τον Παναθηναϊκό «πρωταθλητή σ΄όλα τα σπορ» με σημαντική συνεισφορά στην Ελληνική κοινωνία. Όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε και την ποδοσφαιρική μας ομάδα πρωταγωνίστρια σε Ευρωπαϊκό επίπεδο. Εκατομμύρια πράσινες καρδιές απαιτούμε ενότητα, συνεργασία και νέο ξεκίνημα και τίποτα δεν μπορεί να μας σταματήσει».
Υ.Γ. Η ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ είναι επιθυμία και πρωτοβουλία ενός μεγάλου αριθμού επωνύμων και μη φιλάθλων και πρώην αθλητών του Παναθηναϊκού. Μεταξύ αυτών συμπεριλαμβάνονται και οι κ.κ. Γιάννης Αγγελάκης, Γιάννης Αλαφούζος, Ανδρέας Βγενόπουλος, Θεόδωρος Βενιάμης, Λεωνίδας Ευγενίδης, Πάνος Μπίτσος, Γιώργος Νίκας, Γιάννης Ξυλάς, Γιάννης Πατέρας, Στέφανος Δ. Πατέρας, Αδαμάντιος Πολέμης.
Γνώμες παρακαλώ...:hmm:
Και πάνω απ΄όλα.. ΕΠΙΠΕΔΟΟΟΟ !!! :rockon:
νομίζω ότι πρέπει να βάλουμε συνθήκη (όπως στο excel).
if (συμμετέχοντας=οπαδός του παναθηναικού; δικαιωμα ψήφου)
Μην ξεχνάμε ότι οι οπαδοί των αλλων ομάδων, θέλουν τζίγκερ μονοκουκι!!!!!!
Φυσικά, όπως κααταλάβατε από την υπογραφή μου....
επιτελους πρεπει να σταματησει αυτο με τα γκαλοπ στα φορουμς..
φιλε πες οτι εδω το 90% πει οτι ειναι ΜΕ ΤΟΝ ΤΖΙΓΚΕΡ ΜΕΧΡΙ ΚΟΚΚΑΛΟ,τι σημαινει αυτο?
οτι ο κοσμος της παναθας ειναι με τζιγκερ?
ΤΟ 99% ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ,αρκετα πλεον με τα γκαλοπ που δεν εχουν τπτ να προσφερουν..
Εχει παραγινει,ισα ισα γινονται αφορμη για να πει ο καθε αλλοθρησκος το μακρυ κ το κοντο του βγαζοντας το κομπλεξ του..
maxcp, τα γκάλοπ πάντα έχουν να προσφέρουν κάτι, ακόμα και στο αιώνιο δίλλημα "μελαχρινή ή κοκκινομάλλα"?
(το 2ο by the way)!
Όπως αντίστοιχα, δημοσκόπηση του σπορταιμ, έδωσε σε 10.600 ψήφους 95% στην ΠΕΚ, και στο In.gr, σε 10.000 ψήφους 75% μόνο. Ακόμα και το ότι θα βρεθούν οπαδοί άλλων ομάδων που μπορεί να ψηφίσουν τζίγγερ, ΥΠΕΡ ΜΑΣ είναι!
φιλε ξερεις πολυ καλα οτι το 99% ειναι ΥΠΕΡ του βγενοπουλου,απλα τωρα με αυτο το γκαλοπ δινουμε πατημα σε εγκαθετους,ανωμαλους κ υπάλληλους να πουν την αποψη τους κ να περασουν την γραμμη του τζιγκερ..
ειναι σαν να βαζαμε το 72 γκαλοπ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΧΟΥΝΤΑ?αυτο ειναι..Δενσου επιτιθεμαι απλα λεω οτι ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΙΚΗ Η ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΟΥ ΠΕΚ
φυσικά και είναι, και αυτό δε χρειάζεται να το βγάλουμε ως συμπέρασμα από ένα γκάλοπ σε ένα φόρουμ τεχνολογικό!
Όμως, θα είχε πολύ ενδιαφέρον να δω πόσοι είναι αυτοί που προτιμούν είτε 1)την ομάδα τους μίζερη (παναθηναικοί) είτε 2)τον αντίπαλό τους μίζερο (οσφπ,αεκ κλπ).
Οι υπάλληλοι αποκαλύπτονται, τίποτα δε μένει για πολύ καιρό κρυφό!!!!
συμφωνω οτι υπαρχουν ΠΟΛΛΟΙ υπαλληλοι κ πολυ ΑΝΩΜΑΛΟΙ που λογω ιδρυματισμου φοβουνται κ γουσταρουν τζιγκερ..
φιλε ξερεις πολυ καλα οτι το 99% ειναι ΥΠΕΡ του βγενοπουλου,απλα τωρα με αυτο το γκαλοπ δινουμε πατημα σε εγκαθετους,ανωμαλους κ υπάλληλους να πουν την αποψη τους κ να περασουν την γραμμη του τζιγκερ..
ειναι σαν να βαζαμε το 72 γκαλοπ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΧΟΥΝΤΑ?αυτο ειναι..Δενσου επιτιθεμαι απλα λεω οτι ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΙΚΗ Η ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΟΥ ΠΕΚ
Δηλαδή εγώ που ψήφισα αδιάφορο ρε φιλλλαράκι τι απο τα 3 ειμαι;;
Για πες μου γιατί εδώ και καιρό ψάχνω την ταυτότητα μου!!
Με το ποδόσφαιρο (όχι ως άθλημα αλλά όπως έχει καταντήσει με όλες αυτές τις Α.Ε.) ασχολούμαι ελάχιστα... Κοίταγα χθες στις ειδήσεις λίγο τα αθλητικά και έβλεπα "σοβαρούς" τύπους με γραβάτες και κοστούμια να ασχολούνται τόσο πολύ με το τόπι....
Ποιο το κέρδος τους? Χρησιμοποιούν τις ομάδες για να ξεπλύνουν χρήμα, για να πουλάνε μούρη ή απλά είναι το βίτσιο τους (ή και τα 3)?
bill2003, η απάντηση είναι και τα 3 συνήθως!
Επίσης... Δυστυχώς, παγκόσμια το ποδόσφαιρο προχωράει προς....κουστουμοποίηση, και ...θεατροποίηση...
To <<θα δουμε>> που ειναι στη δημοσκοπηση;
Αδιάφορο μου είναι, εγώ Παναθηναϊκός γεννήθηκα, Παναθηναϊκός θα πεθάνω. Τα παιχνίδια κάποιων με αφήνουν αδιάφορο, όπως πιστεύω πως θα πρέπει να αφήνουν αδιάφορο το πραγματικό φίλαθλο.
Δηλαδή εγώ που ψήφισα αδιάφορο ρε φιλλλαράκι τι απο τα 3 ειμαι;;
Για πες μου γιατί εδώ και καιρό ψάχνω την ταυτότητα μου!!
edit: δεν εισαι παναθηναικος,απλο
εισαι παναθηναικος?μαλλον ανωμαλος,αν σε αφηνει αδιαφορο η καταντια της ομαδας σου..
Με αφήνει αδιάφορο η ΠΕΚ!!
Το αν ειμαι παναθηναϊκός ή οχι, εισαι πολύ μα πάρα πολύ μικρός για να σου δώσω εξήγηση;)
Τράβα τώρα διάβασε την Ηχώ και την Πράσινη να έχεις αμέριστη γνώμη ;)
Πολυ καλα το παει ο Βγενοπουλος, στην ουσια μονο μιλαει και εχει παρει ολον ( ; ) τον κοσμο μαζι του.
Εγω επιμενω στην επιλογη <<θα δουμε>> αν την παρει.
Θα ηθελα πολυ να δω αν γινοταν το γκαλοπ μετα τον αγωνα με την Μπαρτσα τι θα λεγανε ολοι οι Βαζελες εδω μεσα και τι θα ψηφιζανε.
Με αφήνει αδιάφορο η ΠΕΚ!!
Το αν ειμαι παναθηναϊκός ή οχι, εισαι πολύ μα πάρα πολύ μικρός για να σου δώσω εξήγηση;)
Τράβα τώρα διάβασε την Ηχώ και την Πράσινη να έχεις αμέριστη γνώμη ;)
σοβαρεψου λιγο..το οτι εισαι mod δεν σου δινει το δικαιωμα να λες οτι θες..
εγω πιστευω οτι δεν εισαι παναθηναικος κ αν εισαι ΔΕΝ ΣΕ ΓΟΥΣΤΑΡΩ,δεν γουσταρω τετοιους παναθηναικους..
κ μιλα καλυτερα,δεν διαβαζω ηχω κ πρασινη αλλα ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ να τις διαβασω..
αρκετα πια με το να ειναι ΚΑΝΟΝΑΣ οτι πει ενας mod.εγω ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ οτι εισαι παναθηναικος αλλα κ να εισαι,εισαι απεναντι μου γιατι δεν θελω να εχω σχεση με παναθηναικους οπως εσυ
Υ.Γ. αν δεν γουσταρεις,διεγραψε το ποστ μου..
Υ.Γ.2 ΑΡΚΕΤΑ με την αθλιοτητα του ΙΝΤΕΡΝΕΤ,το 'εισαι πολυ μικρος για να κρινεις',βρειτε κατι αλλο..Σχεδον ιδια ηλικια εχουμε φιλαρακο κ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ αν ειμαι η οχι παναθηναικαρας οσο εσυ :worthy:..
Υ.Γ.3 πολυ επιθετικα μπηκες στο θεμα,εχεις καποιο προσωπικο μαζι μου?εγω μαζι σου οχι αλλα με τετοιους παναθηναικους οπως εσυ(οπως δηλωνεις) ΕΧΩ..
........Auto merged post: maxcp added 3 Minutes and 30 Seconds later........
Πολυ καλα το παει ο Βγενοπουλος, στην ουσια μονο μιλαει και εχει παρει ολον ( ; ) τον κοσμο μαζι του.
Εγω επιμενω στην επιλογη <<θα δουμε>> αν την παρει.
Θα ηθελα πολυ να δω αν γινοταν το γκαλοπ μετα τον αγωνα με την Μπαρτσα τι θα λεγανε ολοι οι Βαζελες εδω μεσα και τι θα ψηφιζανε.
βαζελος εισαι εσυ φιλε.εμει ειμαστε παναθηναικοι..:evil:
Darkride24
25-01-08, 18:18
Αδιάφορο μου είναι, εγώ Παναθηναϊκός γεννήθηκα, Παναθηναϊκός θα πεθάνω. Τα παιχνίδια κάποιων με αφήνουν αδιάφορο, όπως πιστεύω πως θα πρέπει να αφήνουν αδιάφορο το πραγματικό φίλαθλο.
Μαλλον βάζελος είσαι, όχι Παναθηναϊκός, άσε να ενδιαφερθούμε εμείς για τον Παναθηναϊκό, εσύ προφανώς τρως 4 και όλα βαίνουν καλώς...
Δεν σου επιτίθεμαι αλλά κάτι τέτοιες νοοτροπίες έφεραν τον Παναθηναϊκό σαυτή τη θέση. Δεν είπα να είσαι ενεργός, αλλά όχι να την λες και σε όποιον ασχολείται
Ουτε εγω επιτεθηκα σε κανεναν αλλα το να μου λενε ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Κ ΑΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΟΥ, με ενοχλει..Αν αγαπας κατι,δεν αδιαφορεις οταν ειναι πληγωμενο..
καλυτερα να λετε : ΚΑΠΟΤΕ ΗΜΟΥΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ...
Μα γιατί τσακώνεστε δε μπορώ να καταλάβω αφού η ΠΕΚ είπε οτι δεν θέλουν σώνει και καλά να φύγει η οικογένεια Βαρδινογιάννη απο τον Παναθηναικό, ούτε ο Βγενόπουλος θέλει να γίνει πρόεδρος. Ένα δικαίωμα συμ-μετοχής ζητάνε απο ότι έχω καταλάβει.
Darkride24
25-01-08, 18:37
Εδώ http://www.panathinaikosmas.com/onDemand.aspx δηλώνουμε έμπρακτα την υποστήριξη μας.
Μέχρι τώρα 15.376 εγγραφές
Αν κατηντησε ο Παναθηναικος αλλες <<μεγαλες>> ελληνικες ομαδες τι εχουν κανει;
Μου αρεσει ο Βγενοπουλος αλλα δε βγαινω σαν προβατο να τον επικροτω λες και ειναι μεσσιας.
Aν ειναι να την παρει, θα την παρει και θα δουμε τοτε.
Υ.Γ. Αληθεια αν ειχαμε τερματισει 10οι περυσι τι θα κανατε; Θα ειχατε βγει με Μολοτωφ να καψετε το Συνταγμα <<Παναθηναικοι>> μου;
Εδώ http://www.panathinaikosmas.com/onDemand.aspx δηλώνουμε έμπρακτα την υποστήριξη μας.
Μέχρι τώρα 15.376 εγγραφές
ΧΑΧΑ μεσα σε ελαχιστα λεπτα 15406
Darkride24
25-01-08, 19:00
Αν κατηντησε ο Παναθηναικος αλλες <<μεγαλες>> ελληνικες ομαδες τι εχουν κανει;
Μου αρεσει ο Βγενοπουλος αλλα δε βγαινω σαν προβατο να τον επικροτω λες και ειναι μεσσιας.
Aν ειναι να την παρει, θα την παρει και θα δουμε τοτε.
Υ.Γ. Αληθεια αν ειχαμε τερματισει 10οι περυσι τι θα κανατε; Θα ειχατε βγει με Μολοτωφ να καψετε το Συνταγμα <<Παναθηναικοι>> μου;
Δεν με απασχολούν άλλες μεγάλες ελληνικές ομάδες, για αυτές ας φροντίσουν οι υποστηρικτές τους.
Πρόβατο χαρακτηρίζεται κάλλιστα κάποιος που δεν αντιδρά σε μια αρρωστημένη κατάσταση και όχι το αντίθετο. Μετά από 30 χρόνια βγήκε κάποιος και μίλησε στην καρδιά εκατομμυρίων Παναθηναϊκων, αυτό μας έλειπε να χαρακτηρίζονται και πρόβατα και να χρειάζεται να δώσουν και το λόγο σε αυτούς που δεν κουνάνε το μικρό τους δαχτυλάκι για το καλό του Παναθηναϊκού.
Αρρωστημενη κατασταση; Επειδη βγηκες τριτος;
Οι οπαδοι της Λιβερπουλ τι επρεπε να κανυον δηλαδη;
Ή ας φροντισουν οι υποστηρικτες της;
Αλλα εμεις <<αγαπαμε την ομαδα μας>>.
Φυσικα δεν περιμενω ποτε απαντηση αλλα μισολογα και υπεκφυγες. Απλα θελετε να ειστε πρωτοι, δεν σας κανει κατι αλλο.
Αν δεν βγουμε ολοι να ταχτουμε 100% υπερ του Βγενοπουλου ειμαστε <<υπαλληλλοι>> λες και εχω να κερδισω κατι.
επιφυλακτικοι λοιπον.
Darkride24
25-01-08, 19:11
-10 στα 11 χαμένα πρωταθλήματα
-ΘΥΡΑ13 διωγμένη από το σπίτι της
-Διοικούν τον Παναθηναϊκό ρουφιάνοι και τεχνοκράτες
-Πλήρης απαξίωση της ομάδας από τον ίδιο της τον κόσμο
Μπορώ να σου γράψω ένα κατεβατό ολόκληρο αλλα δεν θα το κάνω γιατί δεν έχει νόημα
Φίλε μου δεν ξέρω πως τον έχεις στο μυαλό σου τον Παναθηναϊκό, πάντως εγώ δεν τον έχω για Πανιώνιο...
Μισόλογα και υπεκφυγές? Γιατί, μήπως κατέχεις το μοναδικό κλειδί της γνώσης? Συζήτηση κάνουμε, γιατί προτρέχεις χωρίς να ξέρεις τι πρόκειται να πει ο άλλος...
Υ.γ. Συγκρίνεις την μπάλα που παίζει η Λίβερπουλ και τους παίχτες της με αυτούς του Παναθηναϊκού?
Απάντησες και μόνος σου βέβαια, εγώ θα κρίνω τι θα κάνω αν ήμουν οπαδός Λίβερπουλ? Πως μπορώ να μπω στη θέση ενός οπαδού άλλης ομάδας και να γνωρίζω τα συναισθήματα του από τις εμπειρίες της ομάδας του?
To πιο σοβαρό απ'όλα είναι οτι τα μικρά παιδία δεν γίνονται πλέον Παναθηναικοί επειδή δεν έχει η ομάδα επιτυχίες σε Ελλάδα και Ευρώπη. Δηλαδή σε 10 χρόνια θα φτάσουμε σε σημείο να είναι Παναθηναικοί μονο οι 40ρηδες και πάνω, κάτι σαν τους παλιούς Απολλωνιστές δλδ :p
Δεν προτρεχω. Κανενα κλειδι δεν κατεχω.
Αλλα δεν καταλαβαινω γιατι ειναι ετσι ο κοσμος του ΠΑΟ.
Ολα αυτα που λες σχετικα ειναι εκτος απο τα πρωταθληματα. Η Θυρα 13 δεν με ενδιαφερει προσωπικα,ο κοσμος λογικο ειναι να εχει απαξιωσει την ομαδα αλλα δεν παει να πει αυτο οτι πρεπει ο Τζιγγερ να δωσει τσαμπουκα τον Βαζελο.
Συμφωνω οτι καποιοι δεν κανουν καλα τη δουλεια τους στο ποδοσφαιρικο τμημα αλλα διαφωνω με τον διωγμο που παει να γινει. Δε μου αρεσει ο τροπος, πως να το κανουμε.
νομίζω ότι πρέπει να βάλουμε συνθήκη (όπως στο excel).
if (συμμετέχοντας=οπαδός του παναθηναικού; δικαιωμα ψήφου)
Μην ξεχνάμε ότι οι οπαδοί των αλλων ομάδων, θέλουν τζίγκερ μονοκουκι!!!!!!
Φυσικά, όπως κααταλάβατε από την υπογραφή μου....
=if(συμμετέχοντας=τζιγκερόφιλος;" ") :p
Shamrocker
25-01-08, 19:37
Μην επιμένετε άδικα μάγκες...Δεν έχει νόημα. ;)
To πιο σοβαρό απ'όλα είναι οτι τα μικρά παιδία δεν γίνονται πλέον Παναθηναικοί επειδή δεν έχει η ομάδα επιτυχίες σε Ελλάδα και Ευρώπη. Δηλαδή σε 10 χρόνια θα φτάσουμε σε σημείο να είναι Παναθηναικοί μονο οι 40ρηδες και πάνω, κάτι σαν τους παλιούς Απολλωνιστές δλδ :p
+1 :oneup:
Με μια παρατήρηση..: ΥΠΑΡΧΕΙ και το Basketball - Volleyball..!
Φαντάζεστε να τα είχε και αυτά τα τμήματα ο Jigger...? :scared:
Δεν προτρεχω. Κανενα κλειδι δεν κατεχω.
Αλλα δεν καταλαβαινω γιατι ειναι ετσι ο κοσμος του ΠΑΟ.
Ολα αυτα που λες σχετικα ειναι εκτος απο τα πρωταθληματα. Η Θυρα 13 δεν με ενδιαφερει προσωπικα,ο κοσμος λογικο ειναι να εχει απαξιωσει την ομαδα αλλα δεν παει να πει αυτο οτι πρεπει ο Τζιγγερ να δωσει τσαμπουκα τον Βαζελο.
Συμφωνω οτι καποιοι δεν κανουν καλα τη δουλεια τους στο ποδοσφαιρικο τμημα αλλα διαφωνω με τον διωγμο που παει να γινει. Δε μου αρεσει ο τροπος, πως να το κανουμε.
Μην ασχολησε λοιπον. Η ΘΥΡΑ 13 ειναι η καρδια του ΠΑΟ. Ο Τζιγκερ εαν ειναι Παναθηναικος πρεπει να πουλησει...χθες. Δεν θελουμε αλλο...:evil:
Μαλλον βάζελος είσαι, όχι Παναθηναϊκός, άσε να ενδιαφερθούμε εμείς για τον Παναθηναϊκό, εσύ προφανώς τρως 4 και όλα βαίνουν καλώς...
Δεν σου επιτίθεμαι αλλά κάτι τέτοιες νοοτροπίες έφεραν τον Παναθηναϊκό σαυτή τη θέση. Δεν είπα να είσαι ενεργός, αλλά όχι να την λες και σε όποιον ασχολείται
Δε νομίζω ότι πρέπει να αρχίσουμε τις κόντρες, κάποιος ρώτησε κάτι και απάντησα. Απάντησε και εσύ και άσε τους άλλους να είναι ότι θέλουν, εσύ κάνε ότι θεωρείς καλύτερο για σένα.
σοβαρεψου λιγο..το οτι εισαι mod δεν σου δινει το δικαιωμα να λες οτι θες..
εγω πιστευω οτι δεν εισαι παναθηναικος κ αν εισαι ΔΕΝ ΣΕ ΓΟΥΣΤΑΡΩ,δεν γουσταρω τετοιους παναθηναικους..
κ μιλα καλυτερα,δεν διαβαζω ηχω κ πρασινη αλλα ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ να τις διαβασω..
αρκετα πια με το να ειναι ΚΑΝΟΝΑΣ οτι πει ενας mod.εγω ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ οτι εισαι παναθηναικος αλλα κ να εισαι,εισαι απεναντι μου γιατι δεν θελω να εχω σχεση με παναθηναικους οπως εσυ
Υ.Γ. αν δεν γουσταρεις,διεγραψε το ποστ μου..
Υ.Γ.2 ΑΡΚΕΤΑ με την αθλιοτητα του ΙΝΤΕΡΝΕΤ,το 'εισαι πολυ μικρος για να κρινεις',βρειτε κατι αλλο..Σχεδον ιδια ηλικια εχουμε φιλαρακο κ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ αν ειμαι η οχι παναθηναικαρας οσο εσυ :worthy:..
Υ.Γ.3 πολυ επιθετικα μπηκες στο θεμα,εχεις καποιο προσωπικο μαζι μου?εγω μαζι σου οχι αλλα με τετοιους παναθηναικους οπως εσυ(οπως δηλωνεις) ΕΧΩ..
........Auto merged post: maxcp added 3 Minutes and 30 Seconds later........
βαζελος εισαι εσυ φιλε.εμει ειμαστε παναθηναικοι..:evil:
Τι σχέση εχει το γεγονός οτι ειμαι moderator?
Ψάχνεις να βρεις κάπου να πατήσεις και πατας σε αυτό;;
Ναι ρε φιλε... Η ΠΕΚ μου ειναι αδιάφορη!!
Αν ήθελε ο βγενο και ο κάθε βγενό να έκανε επίσημη πρόταση στον σωφεράκο να πάρει την ΠΑΕ!
Όχι να βγει στα κανάλια!!
Αν το ήθελε πραγματκά να έκανε την κίνηση μετά το 1-1 με το Γαύρο, τοτε που όλες οι " φυλλάδες " εγραφαν διθύραμβους!! Όχι μετά την 4άρα να ερθει ο λυτρωτής πάνω στο άσπρο άλογό του!
Σίγουρα θέλω να την πουλήσει την ΠΑΕ ο Βαρδινογιάννης! Αλλά να ερθει κάποιος που να ειναι πρόεδρος! Όχι όπως ο Βγενό που λέει ότι ΔΕΝ έχει χρόνο να ασχοληθεί με την ΠΑΕ!
Αυτος δηλαδή θα βάζει μονο το χρήμα;; Δε θα έχει λόγο; Δε θα επεμβαίνει;
Δε νομίζω!! Άνθρωπος που έχει μοχθήσει όπως αυτος γι ανα κάνει 10 φράγκα δε τα πετάει ετσι.. ΕΝ λευκώ!!
Και ναι ειμαι ΒΑΖΕΛΟΣ!! Δεν ειμαι ουτε φίλαθλος ουτε οπαδός.. Ειμαι ΒΑΖΕΛΟΣ!!
Το ότι ειμαστε κοντά στην ηλικια δε μου λέει τπτ απολύτως.. και μεγαλύτερός μου να ήσουν, πάλι θα σου έλεγα οτι είσαι πολύ μικρός για να μου την πεις!!
The_StarGazer
27-01-08, 14:12
Αν ήθελε ο βγενο και ο κάθε βγενό να έκανε επίσημη πρόταση στον σωφεράκο να πάρει την ΠΑΕ!
[...]
Σίγουρα θέλω να την πουλήσει την ΠΑΕ ο Βαρδινογιάννης! Αλλά να ερθει κάποιος που να ειναι πρόεδρος! Όχι όπως ο Βγενό που λέει ότι ΔΕΝ έχει χρόνο να ασχοληθεί με την ΠΑΕ!
Πανω στη λυσσα σας να την πει ο ενας στον αλλο οπως επισης και απο τον ενθουσιασμο της προτασης του Βγενοπουλου ξεχνατε ενα πραγμα.
Ο Βγενοπουλος δεν ζηταει την ΠΑΕ απο τον Τζιγγερ. Δεν θελει να του την πουλησουν οι Βαρδινογιαννηδες.
Συμμετοχη στα κοινα θελει και αυτος , οπως συμμετοχη στα κοινα ειχε ζητησει και ο Τζιγγερ
απο τον Γιαννακοπουλο για τον ερασιτεχνη πριν απο κανα μηνα.
Τι ποιο λογικο. ;)
Πανω στη λυσσα σας να την πει ο ενας στον αλλο οπως επισης και απο τον ενθουσιασμο της προτασης του Βγενοπουλου ξεχνατε ενα πραγμα.
Ο Βγενοπουλος δεν ζηταει την ΠΑΕ απο τον Τζιγγερ. Δεν θελει να του την πουλησουν οι Βαρδινογιαννηδες.
Συμμετοχη στα κοινα θελει και αυτος , οπως συμμετοχη στα κοινα ειχε ζητησει και ο Τζιγγερ
απο τον Γιαννακοπουλο για τον ερασιτεχνη πριν απο κανα μηνα.
Τι ποιο λογικο. ;)
Για να γινει αυτό, θα πρέπει να πάρει μετοχές της ΠΑΕ.
Για να πάρει μετοχές πρέπει να γινει πρόταση στην ΠΑΕ.
Πράγμα που δεν έγινε!
Και όπως προ-είπα δε μου άρεσε καθολου η όλη ιστορία.
Αν πραγματικά θες να βοηθήσεις πας και λες στο σωφεράκο " Τζιγγα, πάρε αγόρι μου 40μιλιόνια και κάνε τα κουμάντα σου ".
Δεν βγάζεις ανακοινώσεις και οργανώνεις πρες κονφερανς όταν η ομάδα πονάει μετά την 4άρα!!!
Εμένα αυτο δε μου άρεσε καθολου.. Και για αυτο με αφήνει παντελώς αδιάφορο ο βγενό και ο κάθε βγενό!
Εργα θέλουμε στο Βάζελο.. απο λόγια χορτάσαμε!!!
[QUOTE]Αν ήθελε ο βγενο και ο κάθε βγενό να έκανε επίσημη πρόταση στον σωφεράκο να πάρει την ΠΑΕ!
Πάμε άλλη μια φορά! ΔΕ ΘΕΛΕΙ να αγοράσει την παε η πεκ! Συμμετοχή ζητάει! Ποσοστό μετοχών, και να επενδύσει τα χρήματά της! Τα οποία χρήματα, θέλει κάθε χρόνο να παίρνει πίσω, και υπογράφει ΝΟΜΙΚΑ ότι δνε επιθυμεί κέρδος από την παε, και ότι θα το επανεπενδύει.
Όχι να βγει στα κανάλια!!
Ο τζίγγερ είχε ήδη ενημερωθεί, αλλά δεν έδειξε διάθεση συζητήσης εκτός καναλιών!
Αν το ήθελε πραγματκά να έκανε την κίνηση μετά το 1-1 με το Γαύρο, τοτε που όλες οι " φυλλάδες " εγραφαν διθύραμβους!! Όχι μετά την 4άρα να ερθει ο λυτρωτής πάνω στο άσπρο άλογό του!
Σύμφωνα με τον βγενόπουλο, την τρίτη (αμέσως μετά το 1-1, και ΠΡΙΝ την 4αρα), ενημερωθηκε ο τζίγγερ ότι η κίνηση θα προχωρήσει. Απλά, η 4αρα, επισπευσε τις διαδικασίες. (το θεωρώ ως αληθές, γιατί διαφορετικά, θα είχε βγει από.....τους γνωστούς κύκλους της παε, ότι λέει ψέμματα,κλπ κλπ)!
Για ποιο λόγο αυτός που βάζει χρήματα, πρέπει να είναι και πρόεδρος?
Επειδή ο Χ βγενό,βαρδής,κλπ, είναι πολύ καλός στη δουλειά του, πάει να πει ότι είναι πολύ καλός και στις επιχειρήσεις? Ή επειδή ο βγενόπουλος έχει τη δέλτα, πάει να πει ότι μπορεί να τη διοικήσει? Θα βάλει τους καταλλήλους ανθρώπους, δίνοντά τους το κατάλληλο μπάτζετ!
Αυτος δηλαδή θα βάζει μονο το χρήμα;; Δε θα έχει λόγο; Δε θα επεμβαίνει;
Δε νομίζω!! Άνθρωπος που έχει μοχθήσει όπως αυτος γι ανα κάνει 10 φράγκα δε τα πετάει ετσι.. ΕΝ λευκώ!!
Δεν είναι μόνο ένας, είναι ΠΟΛΛΟΙ οι επιχειρηματίες αυτοί! το είπε, ΔΕΝ ΤΑ ΠΕΤΑΜΕ, τα θελουμε πίσω.
Και ναι ειμαι ΒΑΖΕΛΟΣ!! Δεν ειμαι ουτε φίλαθλος ουτε οπαδός.. Ειμαι ΒΑΖΕΛΟΣ!!
Όσο για αυτό...καλά να πάθεις! Εγώ πάλι , το θεωρώ ισάξια βρισιά με το να με πει κάποιος γάβρο...
Το ότι ειμαστε κοντά στην ηλικια δε μου λέει τπτ απολύτως.. και μεγαλύτερός μου να ήσουν, πάλι θα σου έλεγα οτι είσαι πολύ μικρός για να μου την πεις!!
Η αλήθεια είναι οτι η έκφραση αυτή είναι εκνευριστικότατη πάντως...
Πάμε άλλη μια φορά! ΔΕ ΘΕΛΕΙ να αγοράσει την παε η πεκ! Συμμετοχή ζητάει! Ποσοστό μετοχών, και να επενδύσει τα χρήματά της! Τα οποία χρήματα, θέλει κάθε χρόνο να παίρνει πίσω, και υπογράφει ΝΟΜΙΚΑ ότι δνε επιθυμεί κέρδος από την παε, και ότι θα το επανεπενδύει.
Ο τζίγγερ είχε ήδη ενημερωθεί, αλλά δεν έδειξε διάθεση συζητήσης εκτός καναλιών!
Ωραια.. και αρνήθηκε ο τζιγκα και αυτος βγήκε στα κανάλια!
Αυτο κάτι σαν εκβιασμός μου ακουγεται!
Σύμφωνα με τον βγενόπουλο, την τρίτη (αμέσως μετά το 1-1, και ΠΡΙΝ την 4αρα), ενημερωθηκε ο τζίγγερ ότι η κίνηση θα προχωρήσει. Απλά, η 4αρα, επισπευσε τις διαδικασίες. (το θεωρώ ως αληθές, γιατί διαφορετικά, θα είχε βγει από.....τους γνωστούς κύκλους της παε, ότι λέει ψέμματα,κλπ κλπ)!
Εγώ και εσυ δεν είδαμε να ακουγεται τπτ πριν την 4άρα.
Σίγουρα θα διέρεε κάτι μέσω του τύπου.. Δε περνάει στα μουλωχτά μια τέτοια είδηση;)
Για ποιο λόγο αυτός που βάζει χρήματα, πρέπει να είναι και πρόεδρος?
Επειδή ο Χ βγενό,βαρδής,κλπ, είναι πολύ καλός στη δουλειά του, πάει να πει ότι είναι πολύ καλός και στις επιχειρήσεις? Ή επειδή ο βγενόπουλος έχει τη δέλτα, πάει να πει ότι μπορεί να τη διοικήσει? Θα βάλει τους καταλλήλους ανθρώπους, δίνοντά τους το κατάλληλο μπάτζετ!
Για ποιο ίδιο λόγο που ο αμπράμοβιτς π.χ ή οι αμερικάνοι που έχουν την Λιβερπουλ και αν θες και στα εγχώρια ο Κόκκαλης έχουν άμεση συμμετοχή στα κοινά της ομάδος.
Δεν βάζουν τα λεφτά και δίνουν την εξουσία σε άλλον.
Εξάλλου είδαμε ότι το μοντέλο, Φιλλιπίδη, Μήτσου δεν φέρνει αποτελέσματα.
Δεν είναι μόνο ένας, είναι ΠΟΛΛΟΙ οι επιχειρηματίες αυτοί! το είπε, ΔΕΝ ΤΑ ΠΕΤΑΜΕ, τα θελουμε πίσω.
Άρα π.χ για την αγορά ενός παίχτη δεν θα έχει την απόφαση ένας αλλά ολη η ΠΕΚ μαζί με τον τζίγγκα. 3 :band: και 2 :rocker
Όσο για αυτό...καλά να πάθεις! Εγώ πάλι , το θεωρώ ισάξια βρισιά με το να με πει κάποιος γάβρο...
Ο καθένας μας κρίνει τα πράγματα με το δικό του μυαλό!
Η αλήθεια είναι οτι η έκφραση αυτή είναι εκνευριστικότατη πάντως...
Όταν μου απαντάνε χωρίς επιχειρήματα και πατάνε πάνω στην ιδιότητα μου για να πουν την κουταμάρα τους, τότε σόρρυ αλλά μονο αυτο ταιριάζει:)
Προς αποφυγήν παρεξηγήσεων. Σε καμια περίπτωση δεν θέλω να μείνει ο τζίγγα στο βάζελο. Γενικότερα η οικογένεια Βαρδινογιάννη. Αλλα όποιος θέλει να πάρει ( έστω να συμμετάσχει ) την ομάδα, έχει τρόπο να το κάνει. Πράξεις θέλω πλέον.. Απο λόγια χόρτασα
The_StarGazer
28-01-08, 13:45
Για να γινει αυτό, θα πρέπει να πάρει μετοχές της ΠΑΕ.
Για να πάρει μετοχές πρέπει να γινει πρόταση στην ΠΑΕ.
Πράγμα που δεν έγινε!
Απ' οτι ακουσα ειχε γινει και προταση στα € 80 εκ. Αλλα ... ξερεις την απαντηση.
Και όπως προ-είπα δε μου άρεσε καθολου η όλη ιστορία.
Αν πραγματικά θες να βοηθήσεις πας και λες στο σωφεράκο " Τζιγγα, πάρε αγόρι μου 40μιλιόνια και κάνε τα κουμάντα σου ".
Εεε ναι δε λεω αλλα θα θες και καποιες εγγυησεις. Δε νομιζεις ??
Εργα θέλουμε στο Βάζελο.. απο λόγια χορτάσαμε!!!
Καλα αυτο ειναι standard. Δε το συζηταμε.
Πράγματι ο Βγενό έχει κάνει όχι μία αλλά δύο προτάσεις εξαγοράς, ύψους 80 και 100 εκ. €. Οι προτάσεις έγιναν δίχως δημοσιοποίηση και σε ανύποπτη χρονική στιγμή. Ο Βαρδινογιάννης τις απέριψε δίχως συζήτηση.
Αν μιλούσαμε για μία συνηθισμένη Α.Ε., τότε ο ραλάκιας μπορούσε αν ήθελε να την βουλιάξει και να μην δίνει λογαριασμό σε κανέναν. Μονάχα οι εργαζόμενοι σε αυτήν και οι οκογένειές τους θα είχαν πρόβλημα.
Εδώ όμως μιλάμε για τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ. Η ομάδα ανήκει στους φιλάθλους της και αν οι φίλαθλοί της δεν επιθυμούν τον ραλάκια για ιδιοκτήτη, τότε αυτός είναι υποχρεωμένμος να φύγει (εφ' όσον πάρει ένα ικανοποιητικό ποσό.)
Χαζομάρες του στυλ "άμα δεν θέλει δεν πουλάει", "δικιά του είναι η ομάδα, ότι θέλει την κάνει" κ.λ.π. να λείπουν. Ο ΠΑΟ ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ στον Βαρδινογιάννη. Ακριβώς αυτό το νόημα έχει το σύνθημα "Ο ΠΑΟ δεν είναι μετοχές...".
Ο ραλλάκιας συνηδητοποίησε ότι η συντριπτική πλειοψηφία των φιλάθλων υποστηρίζει την ΠΕΚ και τον σιχαίνεται. Φοβισμένος και με την ουρά στα σκέλια ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΕ να σπρώξει λεφτά για μεταγραφές. Ακόμα και αν η ΠΕΚ δεν μπει στην διοίκηση της ΠΑΕ, θα έχει προσφέρει στην ομάδα, υποχρεώνοντας με το ζόρι τον γελοίο τον ραλλάκια να δώσει χρήματα για μεταγραφές.
Ωραια.. και αρνήθηκε ο τζιγκα και αυτος βγήκε στα κανάλια!
Αυτο κάτι σαν εκβιασμός μου ακουγεται!
Έχοντας πάντα υπόψη μας ότι οι ποδοσφαιρικές ομάδες δεν είναι ΑΚΡΙΒΩΣ ανώνυμες εταιρείες, μια που εμπεριέχουν τα συναισθήματα του κόσμου που τις ακολουθούν, τότε βρίσκω απόλυτα κατανοητό και θεμιτό ότι αν ο ρανταπλάν είπε ότι δεν πουλάει, να προσπαθήσει μέσα από την πίεση του κόσμου να ανοίξει τις πόρτες η παε.
Αλλωστε, σου Υπενθυμίζω, ότι ο ΙΔΙΟΣ ο ρανταπλάν ζήτησε να ανοίξουν οι πόρτες του ερασιτέχνη, για να βοηθήσει περισσότερος κόσμος!Εδώ, γιατί όχι?
Να σου ξαναμαναπω, άλλη μια φορά, πάλι, να το επαναλάβω και πάλι (!!!!!!), ότι απλά ζητάει να ανοίξουν οι πορτες της ομάδας, όχι να την αγοράσει.
Εγώ και εσυ δεν είδαμε να ακουγεται τπτ πριν την 4άρα.
Εγω κ εσύ δεν ακούσαμε τίποτα. Όμως, πιστεύεις πραγματικά ότι μια παε με έντονες τάσεις προς τον γκεμπελισμό, θα αφηνε να περάσιε έτσι ένα "ψέμΑ" της πεκ? Αυτό για μένα, από μόνο του δίνει διαστάσεις αληθείας στον ισχυρισμό της πεκ. (Μην ξεχνάμε τα αηδιαστικά ρεπορτάζ του μέγκα,κλπ)!
Σίγουρα θα διέρεε κάτι μέσω του τύπου.. Δε περνάει στα μουλωχτά μια τέτοια είδηση;)
Αν θέλεις να κάνεις μεγάλο ΜΠΑΜ, δε μαθαίνεται τίποτα!
Για ποιο ίδιο λόγο που ο αμπράμοβιτς π.χ ή οι αμερικάνοι που έχουν την Λιβερπουλ και αν θες και στα εγχώρια ο Κόκκαλης έχουν άμεση συμμετοχή στα κοινά της ομάδος.
Δηλαδή, τι εννοείς ως συμμετοχή? Συν-αποφασίζουν με τον προπονητή και τον γεν.διευθυντή? Αυτό δεν είναι συμμετοχή, είναι παρέμβαση! Συμμετοχή του προέδρου αμπράμοβιτς, είναι αντί να δώσει 50εκατ ευρώ για τον τζέραρντ που γούσταρε τρελλά, να δώσει 30εκατ στον εσσιέν γιατί τον ζήτησε ο προπονητής.
Αν εσένα σου αρέσιε το μοντέλο διοίκησης κοκκαλη, τότε ΔΕ γίνεται να σου αρέσει το μοντελο διοίκησης λίβερπουλ ταυτόχρονα, που ο μπενίτεθ ενώ η ομάδα έχει χρήματα, παίζει (εκτός τόρρες), με επιθετικούς λίγο καλύτεορυς από τον βαγγελάκη, και τους οποίους η διοίκηση τους πλήρωσε...
Ασε ,, που τεχνιέντως δεν ανέφερες πχ την μπάγερν, την γιουβέντους, τη ρεάλ, τη μπάρτσα, τη βαλένθια,την μάντσεστερ (ακόμα και τώρα, ο γκλέιζερ είναι μπροστά, αλλά μόνο λεφτά δίνει) κοκ...
Δεν βάζουν τα λεφτά και δίνουν την εξουσία σε άλλον.
Και όμως, αυτό κάνουν! Το ότι ο βγενόπουλος είναι πχ πετυχημενος στο χώρο των επενδύσεων, δεν τον κάνει καλό πρόεδρο ποδοσφαιρικής ομάδας. Γιατί να μην δώσει το τιμόνι και τη διαχείριση σε κάποιον αποδεδειγμένα άξιο, και να ρισκάρει ο ίδιος? (Το αυτό ισχύει κ για τον τζίγγερ)!
Εξάλλου είδαμε ότι το μοντέλο, Φιλλιπίδη, Μήτσου δεν φέρνει αποτελέσματα.
1ον) Φιλιππίδης= Ποια ήταν η σχέση του με το ποδόσφαιρο? Όσο και η δική μου με την κοπτική/ραπτική!
2ον)Μήτσου. Γιατρός είναι ο άνθρωπος, και μάλιστα τώρα τελευταία ευτυχώς που σταμάτησε, γιατί είχε σακατεψει τη μισή ομαδα. Επίσης, κλασσικός αχυράνθρωπος, μόνο κ μόνο για να μη φθίρεται ο ρανταπλάν. Ποτέ δεν πήρε κάποια σοβαρή απόφαση.
Άρα π.χ για την αγορά ενός παίχτη δεν θα έχει την απόφαση ένας αλλά ολη η ΠΕΚ μαζί με τον τζίγγκα. 3 :band: και 2 :rocker
Δηλαδή, στη ρεάλ, που έχει πρόεδρο, από πίσω ένα τεράστιο επενδυτικό σχήμα, και 100.000 μέλη, για κάθε μεταγραφή μαζεύονται όλοι αυτοί?
Ο καθένας μας κρίνει τα πράγματα με το δικό του μυαλό!
Συμφωνώ. Όποιανου του αρέσει το βάζελος, έχει τους λόγους του φαντάζομαι!
Προς αποφυγήν παρεξηγήσεων. Σε καμια περίπτωση δεν θέλω να μείνει ο τζίγγα στο βάζελο. Γενικότερα η οικογένεια Βαρδινογιάννη. Αλλα όποιος θέλει να πάρει ( έστω να συμμετάσχει ) την ομάδα, έχει τρόπο να το κάνει. Πράξεις θέλω πλέον.. Απο λόγια χόρτασα
Πες μου τον τρόπο, αν είναι άλλος από αυτόν που έπραξε η πεκ...
antonios13
29-01-08, 12:55
:hmm::hmm::hmm:
Συμφωνώ. Όποιανου του αρέσει το βάζελος, έχει τους λόγους του φαντάζομαι!
Σίγουρα τους έχει.. όπως τους έχω και εγώ;)
Πες μου τον τρόπο, αν είναι άλλος από αυτόν που έπραξε η πεκ...
Μην επαναλαμβάνω τα ίδια.
Βάζεις το δικηγόρο σου, να μιλήσει με τον δικηγόρο της εταιρείας που θες να αγοράσεις μετοχές και κάνεις την πρώτη επαφή.
Εκδηλώνεις ετσι το ενδιαφέρον σου στον ιδιοκτήτη.
Αν και εφόσον ο ιδιοκτήτης δεν ενδιαφέρεται να σου πουλήσει κάποιο πακέτο μετοχών, τοτε κάνεις πισω!
Αν ήταν εταιρεία εισηγμένη στο ΧΑΑ τοτε τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά.
Ας πούμε οτι θες να αγοράσεις ένα μέρος απο το μπακάλικο ( καθολου τυχαιο παράδειγμα ) της γειτονιάς σου λέγοντας στον ιδιοκτήτη οτι θα βάλεις λεφτά να γινει ανακαίνιση μεγάλη και να γινει mini market αντί για μπακάλικο!
Ο ιδιοκτήτης όμως ΔΕΝ θέλει συναίτερο. Τι θα κάνεις;
Θα του κανεις μήνυση ή θα βγάλεις flyer στη γειτονιά λέγοντας οτι ο ιδιοκτήτης δεν επιθυμεί την αναβάθμιση της γειτονιάς, η οποια θα γινει με το να έχει mini market και οχι μπακάλικο;
εκεί είναι η διαφωνία μας φίλτατε apok.
Η ποδοσφαιρική ομάδα, ΟΣΟ και να θέλουν κάποιοι πετρο-τζιγγερικοί, Δε θα γίνει ποτέ ΜΠΑΚΑΛΙΚΟ!
Υπάρχουν πολλά πράγματα που τη διαφοροποιούν από μια απλή εταιρεία, είτε μας αρέσει, είτε όχι.
Και μην ξεχνάμε και κάτι άλλο...
Όταν πήρε την παε η φαμίλια, ΔΕΝ ήταν επαγγελματικό το ποδόσφαιρο, κ η ομάδα εταιρεία.
Και τέλος, επιμένω σε κάτι! Ο ίδιος, ζήτησε ΔΗΜΟΣΙΑ, να ανοίξουν οι πόρτες του ερασιτέχνη παναθηναικού! Αυτό που ζήτησε δημόσια η πεκ, είναι να γίνει το ίδιο!!!!
εκεί είναι η διαφωνία μας φίλτατε apok.
Η ποδοσφαιρική ομάδα, ΟΣΟ και να θέλουν κάποιοι πετρο-τζιγγερικοί, Δε θα γίνει ποτέ ΜΠΑΚΑΛΙΚΟ!
Υπάρχουν πολλά πράγματα που τη διαφοροποιούν από μια απλή εταιρεία, είτε μας αρέσει, είτε όχι.
Και μην ξεχνάμε και κάτι άλλο...
Όταν πήρε την παε η φαμίλια, ΔΕΝ ήταν επαγγελματικό το ποδόσφαιρο, κ η ομάδα εταιρεία.
Και τέλος, επιμένω σε κάτι! Ο ίδιος, ζήτησε ΔΗΜΟΣΙΑ, να ανοίξουν οι πόρτες του ερασιτέχνη παναθηναικού! Αυτό που ζήτησε δημόσια η πεκ, είναι να γίνει το ίδιο!!!!
Εδώ ειναι η διαφωνία μας..
Ότι κατάφεραν και το έκαναν μπακάλικο!
Σου ειπα και πάλι οτι με βρίσκεις σύμφωνο στην πώληση.. οχι μετοχών.. αλλά της ΠΑΕ!!
Απλά θα πρέπει να γινει με διαφορετικό τρόπο!
Όχι με συνεντεύξεις τύπου κτλ κτλ κτλ. Εμενα αυτο μου θυμίζει δημαγωγία;)
Εδώ ειναι η διαφωνία μας..
Ότι κατάφεραν και το έκαναν μπακάλικο!
Σου ειπα και πάλι οτι με βρίσκεις σύμφωνο στην πώληση.. οχι μετοχών.. αλλά της ΠΑΕ!!
Απλά θα πρέπει να γινει με διαφορετικό τρόπο!
Όχι με συνεντεύξεις τύπου κτλ κτλ κτλ. Εμενα αυτο μου θυμίζει δημαγωγία;)
Από τη στιγμή λοιπόν που ο Τζίγκερ πιέστηκε με αυτόν τον κατ'εσέ "Δημαγωγικό" τρόπο και πήρε μπρός, καλώς έγινε ότι έγινε, καλώς πιέζουν οι οπαδοί, καλώς τον βρίζουν κτλ. Αν δεν καταλάβει ότι το διεφθαρμένο περιβάλλον του τον κοροϊδεύει, αν δεν καταλάβει ότι είναι μ@λ@κί@ το να κάνει λεονταρισμούς στον Νικοπολίδη και στον κάθε Νικοπολίδη σαν να είναι κακομοίρης εργαζόμενος του με 5 παιδιά που θα πεινάσει αν τον πετάξουν έξω απο τη φάμπρικα, δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι. Από τη στιγμή που άρχισαν να γίνονται κινήσεις ενδεικτικές του ότι κατάλαβε ότι το κλίμα δεν το σηκώνει αυτά είναι κέρδος του Παναθηναϊκού. Αν δεν έβγαινε ο Βγενόπουλος, αν δεν ήταν πιεστικοί οι οπαδοί θα πίστευε ακόμα ότι όλα βαίνουν καλώς, η τεσσάρα ήταν μια απλή ατυχία και το πενταετές πλάνο βαίνει καλώς! Δεν πιστεύω ότι ο Βγενόπουλος είναι τρελλός Παναθηναϊκός, αλλά αν ότι κάνει βοηθήσει να μαζευτεί ο αιθεροβάμων και ανίκανος Γιαννάκης, τότε είναι κέρδος. Γιατί όλη αυτή η υπόθεση μου θυμίζει λίγο ΠΑΣΟΚ που προτιμούν τον εντελώς αποπροσανατολισμένο και ανίκανο να χαράξει μια στοιχειώδη πολιτική Γιωργάκη και θάβουν οποιονδήποτε τον αμφισβητεί; Ε ρε γλέντια που θα κάνει ο Σωκράτης βλέποντας την εξουσία του πελάτη του Γιαννάκη να παραμένει ακλόνητη σε κάθε περίσταση και να ψήνεται η επόμενη "κηδεία" του Παναθηναϊκού.
Υ.Γ. Για να προλάβω όσους μιλήσουν για ηττοπάθεια: Με παίχτες στυλ Βύντρα και Σέριτς το μόνο που μπορεί να κάνει κανείς είναι να προσεύχεται παίζοντας με σοβαρούς αντιπάλους. Είναι σαν να βγάζεις κόκκινη κάρτα στον εαυτό σου. 1000 φορές να βάζει σε αυτές τις θέσεις το εφηβικό που τουλάχιστον ξέρουν από μωρά τι σημαίνει Παναθηναϊκός. Τυχαίο είναι ότι ο Νίνης αποδείχτηκε καλύτερος από άλλους που πληρώνονται με πολλαπλάσια λεφτά;
δε μπορεί να γίνει με διαφορετικό τρόπο, πλην της πίεσης από κόσμο και μμε (που παρεπιπτόντως, ξαφνικά έχουν ανακαλύψει όλες τις κρυφές πτυχές του ρανταπλάν,και τις εκθειάζουν)!
Όπως ο ίδιος ζήτησε ΔΗΜΟΣΙΑ να ανοίξουν οι πόρτες από τον θαναση, και εξέφρασε τη θλίψη του για τη καταντια του ερασιτέχνη, ετσι και η πεκ, ΔΗΜΟΣΙΑ ζήτησε να ανοίξουν οι πόρτες της παε,και εξέφρασε τη θλίψη της για τη καταντια του ποδοσφαιρικού τμήματος, την ώρα που ανακοίνωσε ότι οι πόρτες στον ερασιτέχνη επιτέλους άνοιξαν...
ΥΓ: Μπακάλικο έκαναν μόνο τον Παναθηναικο αυτά τα πεφωτισμένα μυαλά που τον διοικούν!!!
Από τη στιγμή λοιπόν που ο Τζίγκερ πιέστηκε με αυτόν τον κατ'εσέ "Δημαγωγικό" τρόπο και πήρε μπρός, καλώς έγινε ότι έγινε, καλώς πιέζουν οι οπαδοί, καλώς τον βρίζουν κτλ. Αν δεν καταλάβει ότι το διεφθαρμένο περιβάλλον του τον κοροϊδεύει, αν δεν καταλάβει ότι είναι μ@λ@κί@ το να κάνει λεονταρισμούς στον Νικοπολίδη και στον κάθε Νικοπολίδη σαν να είναι κακομοίρης εργαζόμενος του με 5 παιδιά που θα πεινάσει αν τον πετάξουν έξω απο τη φάμπρικα, δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι. Από τη στιγμή που άρχισαν να γίνονται κινήσεις ενδεικτικές του ότι κατάλαβε ότι το κλίμα δεν το σηκώνει αυτά είναι κέρδος του Παναθηναϊκού. Αν δεν έβγαινε ο Βγενόπουλος, αν δεν ήταν πιεστικοί οι οπαδοί θα πίστευε ακόμα ότι όλα βαίνουν καλώς, η τεσσάρα ήταν μια απλή ατυχία και το πενταετές πλάνο βαίνει καλώς! Δεν πιστεύω ότι ο Βγενόπουλος είναι τρελλός Παναθηναϊκός, αλλά αν ότι κάνει βοηθήσει να μαζευτεί ο αιθεροβάμων και ανίκανος Γιαννάκης, τότε είναι κέρδος. Γιατί όλη αυτή η υπόθεση μου θυμίζει λίγο ΠΑΣΟΚ που προτιμούν τον εντελώς αποπροσανατολισμένο και ανίκανο να χαράξει μια στοιχειώδη πολιτική Γιωργάκη και θάβουν οποιονδήποτε τον αμφισβητεί; Ε ρε γλέντια που θα κάνει ο Σωκράτης βλέποντας την εξουσία του πελάτη του Γιαννάκη να παραμένει ακλόνητη σε κάθε περίσταση και να ψήνεται η επόμενη "κηδεία" του Παναθηναϊκού.
Υ.Γ. Για να προλάβω όσους μιλήσουν για ηττοπάθεια: Με παίχτες στυλ Βύντρα και Σέριτς το μόνο που μπορεί να κάνει κανείς είναι να προσεύχεται παίζοντας με σοβαρούς αντιπάλους. Είναι σαν να βγάζεις κόκκινη κάρτα στον εαυτό σου. 1000 φορές να βάζει σε αυτές τις θέσεις το εφηβικό που τουλάχιστον ξέρουν από μωρά τι σημαίνει Παναθηναϊκός. Τυχαίο είναι ότι ο Νίνης αποδείχτηκε καλύτερος από άλλους που πληρώνονται με πολλαπλάσια λεφτά;
Φυσικά και συμφωνώ και είμαι απο τους πρώτους που τον βρίζουν*
Όσο για τον Νικοπολίδη ειναι πάγια τακτική της φαμέλιας ( βλ. Γεωργακόπουλο ).
*Η διαφορά των Παναθηναϊκών απο τους βάζελους ειναι οτι όταν π.χ παίρναμε 2-0 τον Αθηναϊκό στο ΟΑΚΑ και κερδίζαμε το κύπελλο, οι μπριγιαντινοπαναθηναϊκοί χειροκροτούσαν οι βάζελοι φωνάζαμε " βαρδινογιάννη **** βάλε στον *** τα λεφτά ". Ένα από τα πολλά παραδείγματα που μπορώ να σου πω.
Παναθηναϊκοί ειναι οι ΠΑ ΛΕ ΦΙΠ με αυτον τον γλοιώδη τύπο τον Γουναρη που γλυφει χρόνια τώρα την φαμέλια.
Βάζελοι ειναι - ήταν οι cockneys, mad boys και όλοι όσοι ξηλώθηκαν και πηγαιναν γήπεδο μεμονωμένα με μαυρα μπουφαν, σαν τα μαυρα πρόβατα της ομάδας.
Παναθηναϊκοί ειναι οι ΠΑ ΛΕ ΦΙΠ με αυτον τον γλοιώδη τύπο τον Γουναρη που γλυφει χρόνια τώρα την φαμέλια.
Βάζελοι ειναι - ήταν οι cockneys, mad boys και όλοι όσοι ξηλώθηκαν και πηγαιναν γήπεδο μεμονωμένα με μαυρα μπουφαν, σαν τα μαυρα πρόβατα της ομάδας.
Ωπα, ώπα, λάθος ορολογία! Βάζελοι , είναι ακριβως ο γούναρης, ο στεφανος, η κάτια, η παλεφιπ, ο γκόντζος,ο νικολογιάννης κ ο κοντός...
ΟΠΑΔΟΙ και ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΙ, είναι οι υπόλοιποι που αναφέρεις!
ΑΚόμα και όταν αυτοχαρακτηρίζονται, ποτέ μα ΠΟΤΕ δε θα τους ακούσεις να αυτοαποκαλούνται βαζελοι!
Θα σου θυμίσω το χαρακτηριστικό "Βαζέλες ε? ΝΑ" ...
ΥΓ: όλοι βλέπουμε τον καρκίνο μέσα στην ομάδα... Ας του ξεκινήσουμε χημειοθεραπείες, πριν να ειναι πολύ αργά...
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ, 1/02/2008
Αγαπητοί Φίλες, Φίλοι,
Η ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ («Π.Ε.Κ.») είναι πια δική σας, είναι όλων μας και είναι βέβαιο ότι «εκατομμύρια πράσινες καρδιές» στηρίζουν το όραμά μας για έναν Παναθηναϊκό πολυμετοχικό, ενιαίο και αδιαίρετο, έναν Παναθηναϊκό πρωταγωνιστή σε όλα τα αθλήματα, παράδειγμα λειτουργίας και συνεισφοράς στην Ελληνική κοινωνία.
Η Π.Ε.Κ. έχει ήδη πάνω από 23.000 υποστηρικτές που μέσω του διαδικτύου έχουμε δώσει όλα τα προσωπικά μας στοιχεία και θα επιδιώξουμε να υλοποιηθεί το κοινό μας όραμα.
Ο αριθμός αυτός, λαμβάνοντας υπόψη το μικρό χρονικό διάστημα της λειτουργίας της ΠΕΚ και το χαμηλό ποσοστό χρήσης του διαδικτύου στον Ελληνικό πληθυσμό, είναι ένα ανεπανάληπτο ρεκόρ που δείχνει το πάθος των φιλάθλων του Παναθηναϊκού για το νέο ξεκίνημα του Συλλόγου μας και στέλνει ένα πολύ δυνατό ενωτικό μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις.
Γνωρίζετε ότι ήδη το ενωτικό μας μήνυμα το έχουν αποδεχτεί ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ και η ΚΑΕ (μπάσκετ). Η ΠΑΕ (ποδόσφαιρο) δεν έχει τοποθετηθεί ακόμη, όμως, σεβόμαστε τις πιθανές άλλες προτεραιότητές της και, ούτως ή άλλως υπάρχει χρόνος, αφού οι πέντε επί μέρους προτάσεις που έχουμε υποβάλλει στοχεύουν σε ένα οργανωτικό μοντέλο που θα εφαρμοστεί για τις επόμενες δεκαετίες και θα οδηγήσει τον Παναθηναϊκό μας σε μεγάλες επιτυχίες.
Το όραμα της Π.Ε.Κ. δεν επηρεάζεται από προσωρινές επιτυχίες ή αποτυχίες σε ένα άθλημα και στηρίζεται στις αρχές ότι ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να είναι χωρισμένος σε μαγαζιά και ότι όλοι μαζί μπορούμε πάντα να πετύχουμε περισσότερα. Αυτός είναι και ο λόγος που οι προτάσεις μας είναι ακριβώς οι ίδιες π.χ. και για το μπάσκετ που μας κάνει υπερήφανους και για το ποδόσφαιρο που δεν έχει ακόμα ανάλογες αποδόσεις. Και αυτά τα συναισθήματα διαμορφώνονται σε βάθος χρόνου και δεν επηρεάζονται από επιτυχίες η αποτυχίες μιας χρονιάς ή λίγων αγώνων.
Σ’αυτά τα πλαίσια στέλνουμε ένα ειδικό μήνυμα στην ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ: Είμαστε δίπλα σας, από τον αρχηγό μέχρι τον φροντιστή. Πρέπει να φτιαχτεί μεγάλη ομάδα ευρωπαϊκών προδιαγραφών, να κερδίζουμε τίτλους και να πανηγυρίζουμε. Αν αυτό δεν συμβεί πρέπει να σας βοηθήσουμε.
Φίλες και Φίλοι
Οι επόμενες πράξεις της Π.Ε.Κ. μας περιλαμβάνουν και τα εξής:
1. Θα συναντηθούμε με εκπροσώπους του ΠΑΟ για να μας παρουσιάσουν την κατάσταση, τα προβλήματα και τις ανάγκες των ερασιτεχνικών τμημάτων του Συλλόγου ώστε να συνδράμουμε για μια ακόμη καλύτερη πορεία.
2. Θα δώσουμε την δυνατότητα στους φιλάθλους του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ να γράφονται υποστηρικτές της Π.Ε.Κ. και με άλλους τρόπους πλην του διαδικτύου με αρχικό στόχο την εγγραφή τουλάχιστον 100.000 υποστηρικτών.
3. Θα προσλάβουμε στελέχη από την τάξη των παλαιών αθλητών του Συλλόγου που θα συνδράμουν επαγγελματικά στην οργάνωση και την επιτυχία των στόχων μας και,
4. Θα αναβαθμίσουμε το site μας ώστε να χρησιμοποιηθεί σαν το κέντρο της επικοινωνιακής διάστασης των προσπαθειών μας.
Φίλες και Φίλοι
Το όραμα ενός Παναθηναϊκού πολυμετοχικού, ενιαίου και αδιαιρέτου, ενός Παναθηναϊκού πρωταγωνιστή σε όλα τα αθλήματα είναι απαίτηση 2.000.000 φιλάθλων και τίποτα δεν μπορεί να το σταματήσει.
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ
Υ.Γ. Προς κ. Γιάννη Βαρδινογιάννη: Η αγωνιστική διάθεση της ομάδας, οι μεταγραφές, οι θέσεις για τη διαιτησία, είναι προς τη σωστή κατεύθυνση.
Συνεχίστε!
Τώρα θα λένε και εμάς μέλη :lol:
Καλή σαν ανακοίνωση πάντως!! :oneup:
@ ADSLgr.com All rights reserved.