PDA

Επιστροφή στο Forum : Τι βλέπουμε...

thefan
05-05-05, 13:41
Ελληνική πραγματικότητα:

Παιδεία, υγεία, ασφάλιση: για κλάμματα (πλαφόν στις τιμές των βιβλίων, ανεργία, ταλαιπωρία πολιτών, μη εξοπλισμένα εργαστήρια στα σχολεία, βιβλιοθήκες με καθηγητές και όχι με βιβλιοθηκονόμους για υπέυθυνους βιβλιοθήκης κλπ)
Εξοπλιστικά προγράμματα: τεράστιο ποσοστό του προϋπολογισμού πάει σε αυτά, υπό τη σκιά δήθεν απειλών από ανατολή και βορρά
Ασυνόμευση παντού, κάμερες στην Εγνατία οδό, σε λωρίδες κυκοφορίες (π.χ. λεωφορειογραμμές κλπ)
Συνθήκη σέγκεν που καταργεί την υποχρεωτική στράτευση, αλλά δεν εφαρμόζεται από όσο ξέρω.
Τηλεοπτικοί σταθμοί που οργιάζουν
Ευρυζωνικές υπηρεσίες ακριβές και χαμηλής ποιότητας
Ακρίβεια γενικότερα
Γραφειοκρατία

Αναρωτιέμαι...υπάρχει κάτι που λειτουργεί απρόσκοπτα και ΥΠΕΡ του πολίτη χωρίς ουρές, χωρίς ταλαιπωρία, χωρίς θυσίες; Πληρώνουμε ένα σωρό λεφτά...δρόμους δεν έχουμε, διόδια ανεβαίνουν, νοσοκομεία στα νησιά, συνταξιούχους που πεινάνε, τρομονόμοι ψηφίζονται (άλλη καραμέλα η τρομοκρατία...)

Πού οδεύουμε;

asikamin
05-05-05, 13:44
Πού οδεύουμε;

http://www.ionianislands.gr/greek/paxoi/diadromi1/Gremos.htm

kubiak
05-05-05, 15:54
οδεύουμε εκεί που ψηφίσαμε, εκεί που ψηφίζουμε, και εκεί που θα ψηφίσουμε...

thefan
05-05-05, 16:24
Εν μέρει είναι σωστό αυτό, κι εγώ συμφωνώ, αλλά τι πρέπε,ι ή καλλίτερα, πώς πρέπει να ψηφίζουμε για να αλλάξει κάτι; Π.χ. να ψηφίζουμε ΚΚΕ; ΣΥΝ; ΛΑΟΣ; όλα από λίγο; τίποτα; οικολόγους; ΜΕΡΑ; Ένωση Κεντρώων; Να ψηφίζουμε όποιους πιστεύουμε ανεξάρτητα από κόμματα;

John_Nastos
08-05-05, 13:32
εγώ πάντως πάντα τους ψηφίζω όλους (κυριολεκτικά). Παίρνω ένα ψηφοδέλτιο και βάζω σταυρούς σε όλα τα ονόματα για να μη μείνει κανείς παραπονεμένος.

ReverseR
08-05-05, 14:07
Έχω αρχίσει και βαριέμαι αυτά τα θρεντς για το που πάει ελλάδα, τι θα γίνουμε κλπ

Σκατά είμασταν, είμαστε και θα είμαστε σαν χώρα. Από κει και πέρα ο καθένας μας ας προσέχει όσο μπορεί που πατάει και να τα αποφεύγει, και επίσης από καθήκον να μαζεύει και τπτ (για τα σκατά μιλάμε πάντα)

spyrosn
09-05-05, 09:15
Σκατά είμασταν, είμαστε και θα είμαστε σαν χώρα. Από κει και πέρα ο καθένας μας ας προσέχει όσο μπορεί που πατάει και να τα αποφεύγει, και επίσης από καθήκον να μαζεύει και τπτ (για τα σκατά μιλάμε πάντα)Σοφή κουβέντα.

crimson
10-05-05, 13:47
Γυρίζω τις πλάτες μου στο μέλλον, στο μέλλον που φτιάχνετε όπως θέλετε,
αφού η ιστορία σας ανήκει, σαρώστε τη λοιπόν αν επιμένετε.

Στ' αυτιά μου δε χωράν οι υποσχέσεις, το έργο το 'χω δει μη με τρελαίνετε,
το πλοίο των ονείρων μου με πάει, σε κόσμους που εσείς δεν τους αντέχετε.

Μένω μονάχος στο παρόν μου, να σώσω οτιδήποτε κι αν σώζεται,
κι ας έχω τις συνέπειες του νόμου, συνένοχο στον φόνο δε θα μ' έχετε.

Γυρίζω τις πλάτες μου στο μέλλον, το κόλπο είναι στημένο και στα μέτρα σας,
ξεγράψτε με απ' τα καταστιχά σας, στον κόπο σας δεν μπαίνω και στα έργα σας.

Του Διονύση Τσακνή, με βάση μαθητικά συνθήματα κάπου στην αρχή του '90.

@ ADSLgr.com All rights reserved.