Επιστροφή στο Forum : διακοπή ΔΕΗ
Γνωρίζει κανείς εάν μπορεί να κάνει κάποιος διακοπή από τη ΔΕΗ, ώστε να μην πληρώνει καθόλου ρεύμα. Π.χ. για σπίτι που μένει κλειστό. Και αν ναι, τι ποσό χρειάζεται για επανασύνδεση;
Γνωρίζει κανείς εάν μπορεί να κάνει κάποιος διακοπή από τη ΔΕΗ, ώστε να μην πληρώνει καθόλου ρεύμα. Π.χ. για σπίτι που μένει κλειστό. Και αν ναι, τι ποσό χρειάζεται για επανασύνδεση;
- Μπορείς.
- Δεν θυμάμαι να υπάρχει ποσό για την επανασύνδεση, παρά μόνο την προκαταβολή που θα ισχύει τότε.
- Εάν έχει περάσει 12ετία από την προηγούμενη κατάθεση διαγράμματος από ηλεκτρολόγο, θα σου ζητήσουν νέο διάγραμμα κατά την επανασύνδεση.
Σ' ευχαριστώ, είσαι πολύ σαφής.
Ωστόσο, δημιουργείται η απορία. Αυτό σημαἰνει πως ο ιδιοκτήτης δεν λαμβάνει λογαριασμό; Και αν ναι, πώς θα πληρώνει τα τέλη για τον Δήμο;
Για την ΕΡΤ, τώρα που το σκέφτομαι, πιθανόν να μην πληρώνει, εφ' όσον δεν θα έχει ρεύμα. Ο Δήμος όμως, δεν πρέπει να παίρνει τα χρήματά του;
αν θυμαμε καλα το ιδιο ισχυει και για μονιμη διακοπη
ΔΙΑΚΟΠΗ
Μερικές μέρες πριν μετακομίσετε επισκεφθείτε το αρμόδιο γραφείο της ΔΕΗ, προκειμένου να καταγγείλετε (διακόψετε) το συμβόλαιο που έχετε υπογράψει. Μπορείτε να συνεννοηθείτε και για την ημέρα, που ο υπάλληλός μας θα έρθει να καταγράψει την ένδειξη του μετρητή σας. Έτσι θ΄ αποφύγετε, μέσα στις φασαρίες της μετακόμισης, τη χρέωσή σας με καταναλώσεις που δε θα είναι δικές σας και για τις οποίες θα είστε υποχρεωμένος να πληρώσετε, εξαιτίας της παράλειψης να μη μας ενημερώσετε εγκαίρως, για την αλλαγή της διαμονής σας. Με βάση την τελευταία ένδειξη του μετρητή, θα εκδώσουμε τον τελικό λογαριασμό, τον οποίο μπορούμε να σας στείλουμε στη διεύθυνση που επιθυμείτε, την οποία όμως δεν πρέπει να ξεχάσετε να μας δηλώσετε.
• Ο τελικός λογαριασμός θα περιλαμβάνει την κατανάλωση μεταξύ της ένδειξης του τελευταίου (εκκαθαριστικού) λογαριασμού που πληρώσατε και της τελικής ένδειξης της ημέρας της διαγραφής σας.
• Κατά τον υπολογισμό του τελικού λογαριασμού θα συμψηφισθούν τυχόν εξοφλημένος λογαριασμός «ΕΝΑΝΤΙ», καθώς και η προκαταβολή έναντι κατανάλωσης ρεύματος που έχετε καταθέσει.
• Σε περίπτωση που υπάρξει υπόλοιπο θα σας επιστραφεί.
πας στο λογιστηριο δλδ στα γραφεια εξυπηρετησης και ρωτας ή περνεις στο 10500 ( Κέντρο Πληροφόρησης Πελατών )
@ ADSLgr.com All rights reserved.