PDA

Επιστροφή στο Forum : Εκλεισα domain.Θα μου το παρουν αν δεν κανω τιποτα με αυτο;

Base the Bass
28-01-08, 23:34
Χαιρετε,ειμαι καινουριος στο χωρο.
Εκλεισα ενα ονομα domain .gr και εγκριθηκε απο τον EETT πριν 10 μερες
Δεν εχω κανει καμια αλλη ενεργεια,απλα εκλεισα το ονομα και πληρωσα

Καποιος φιλος μου μου ειπε οτι αν δεν φτιαξω εστω κ μια υποτυπωδη ιστοσελιδα,μεσα σε μια προθεσμια ενος μηνος,θα χασω τα δικαιωματα του ονοματος;αυτο μου φαινεται παραλογο,ισχυει;ο λογος που δεν εχω κανει ακομα τιποτα ειναι οτι διαβαζω γενικως για τη δημιουργια ιστοσελιδων μιας και δεν ξερω σχεδον τιποτα.

LiveTVRadio
28-01-08, 23:37
Εκλειδα ενα ονομα domain .gr και εγκριθηκε απο τον EETT πριν 10 μερες

Καποιος φιλος μου μου ειπε οτι αν δεν φτιαξω εστω κ μια υποτυπωδη ιστοσελιδα,μεσα σε μια προθεσμια ενος μηνος,θα χασω τα δικαιωματα του ονοματος;αυτο μου φαινεται παραλογο,ισχυει;ο λογος που δεν εχω κανει ακομα τιποτα ειναι οτι διαβαζω γενικως για τη δημιουργια ιστοσελιδων μιας και δεν ξερω σχεδον τιποτα.

Εφόσον πληρώσεις το domain μπορεις να το έχεις άφτιαχτο χωρις να πειράζει.( Λογικά το έχεις κατοχυρώσει για 2 χρόνια, απλα πριν λήξουν τα 2 χρονια πρεπει να το ανανεώσεις, πληρώνοντας.)

Είναι πάρα πολλα domains που δεν ανοίγουν ιστοσελίδες , αλλα τα κρατάν στην καβάντζα.
( π.χ. κάτι κατοχυρωμενα για tv και radio τα οποια ψαχνουν αγοραστη.)
-----------
Να σου πω κι ενα κολπακι: αφου κατοχυρώσεις το domain μπορεις να ζητησεις να κάνει redirect σε μια σελιδα επιλογής σου.
π.χ. να έχεις μια free webpage και το domain να κατευθύνει εκει. ( Γλυτώνεις έτσι το κόστος της φιλοξενιας ιστοσελιδας).
( Για παράδειγμα έχω το domain www.airwaterplus.gr για το οποιο ζήτησα να κανει ανακατεύθυνση στο www.freewebs.com/airwaterplus και ο πελάτης πληρώνει μόνο το domain και την ανακατεύθυνση, και γλυτώνει 120 ευρω κάθε χρόνο , που θα πλήρωνε στη forthnet, για τη φιλοξενια).

Αν θέλεις να δοκιμάσεις δωρεάν domain μπορεις να δεισ το www.dot.tk εκει μπορεις να κατοχυρώσεις δωρεαν domain με ονομα ταδε.τκ το οποιο απλα κάνει ανακατεύθυνση σε μια άλλη σελίδα σου. Και αν δεν θελεις να βγαίνουν οι διαφημίσεις πάνω, μπορεις στην άλλη σελιδα σου να προσθεσεις μέσα στο <head> .... </head>

οπου .... βάζεις

<script language="Javascript">
<!--
if (top.location != document.location)
top.location = document.location;
//-->
</script>

και θα πετάει έξω το πάνω διαφημιστικό τμημα.
( απλα όταν κάνεις κατοχυρωση το ταδε.τκ να μην εχεις βάλει ακόμα το script , αλλα το προσθέτεις την επόμενη μέρα , αφου το δοτ.τκ θα έχει τσεκάρει ήδη τη σελίδα σου.)

jimmy81
28-01-08, 23:52
Να προσθέσω στην ήδη πολύ καλή και σωστή απάντηση οτι ακόμα και να λήξει το domain, για 15 μέρες θα μπορείς να το ξαναγοράσεις μόνο εσύ. Μέτα τις 15 μέρες, αν δεν κάνεις τίποτα, μπορεί να το αγοράσει ο καθένας.

DSLaManiaC
28-01-08, 23:54
Εκλεισα ενα ονομα domain .gr και εγκριθηκε απο τον EETT πριν 10 μερες

Όχι.. Μπορείς να το έχεις ανενεργό όσα χρόνια θες. Δε θα στο πάρει κανένας.
Σίγουρο 101% :oneup:

Base the Bass
29-01-08, 03:29
Οκ παιδια,ευχαριστω πολυ!Πολυ καλη η συμβουλη με το free site μεχρι να φτιαξω το κανονικο!

@ ADSLgr.com All rights reserved.