PDA

Επιστροφή στο Forum : βοήθεια για emule

nikolas04
11-05-05, 13:26
παιδια θελω βοηθεια γιατι θα το σπασω,εχω emule 0.45b και ενω ανεβαζουν απο μενα στο μεγιστο που εχω ρυθμισει κατεβαζω με αθλιες ταχθτητες,εχουμε και λεμε jetspeed520i otenet 384 ,high id και στα δυο δικτυα download 48kbs,upload 11kbs hard limit 200 max και connections 200 τα υπολοιπα ειναι τα στανταρ της εγκαταστασης και στο security options βγαζει αυτο το μηνυμα filter messages containing: Your client has an infinite queue|Your client is connecting too fast|fastest download speed,απο μενα τραβαν συνεχως ενω εγω σχεδον τιποτα,εχω 10-15 αρχεια για download και τιποτα,δοκιμασα να χαμηλωσω τα max connections και hard limit αλλα τιποτα,με βγαζει παντος με high id και τα ports ειναι ολα οκ,ιδεεσ πριν σηκωσω τη βαριοπουλα pleaseeee.

WAntilles
11-05-05, 13:52
παιδια θελω βοηθεια γιατι θα το σπασω,εχω emule 0.45b και ενω ανεβαζουν απο μενα στο μεγιστο που εχω ρυθμισει κατεβαζω με αθλιες ταχθτητες,εχουμε και λεμε jetspeed520i otenet 384 ,high id και στα δυο δικτυα download 48kbs,upload 11kbs hard limit 200 max και connections 200 τα υπολοιπα ειναι τα στανταρ της εγκαταστασης και στο security options βγαζει αυτο το μηνυμα filter messages containing: Your client has an infinite queue|Your client is connecting too fast|fastest download speed,απο μενα τραβαν συνεχως ενω εγω σχεδον τιποτα,εχω 10-15 αρχεια για download και τιποτα,δοκιμασα να χαμηλωσω τα max connections και hard limit αλλα τιποτα,με βγαζει παντος με high id και τα ports ειναι ολα οκ,ιδεεσ πριν σηκωσω τη βαριοπουλα pleaseeee.

Έχεις κάνει ό,τι είναι δυνατόν από μέρους σου.

Να πάρεις τη βαριοπούλα και να το σπάσεις, αλλά πρόσεχε ποιό, το φίσκα DSLAM της γειτονιάς σου του ΟΤΕ.

Αυτή είναι η αιτία του προβλήματός σου.

ΥΓ: Καλώς όρισες στο φόρουμ.

yiapap
11-05-05, 14:04
νικόλα,
Δοκίμασε να κατεβάσεις το upload στα 8 μήπως και γίνεται κάποιο μπάχαλο με re-transmitions από το jetspeed.
Επίσης απενεργοποίησε το upload SpeedSense στα extended options.
Αν όλα αποτυγχάνουν δοκίμασε να απεγκαταστήσεις το eMule, να σβήσεις το directory (για να κάνουν reset τα preferences) και να το ξαναεγκαταστήσεις (άλλωστε υπάρχει και η 0.46a διαθέσιμη)

nikolas04
11-05-05, 20:59
λοιπον δοκιμασα 2-3 εκδοσεις του emule αλλα τα ιδια σε 24 ωρες ολα και ολα 60mb σπασιμο,εβαλα τον Ποτε 3μηνο κυριως για emule για σειρες που δεν κυκλοφορουν ελλαδα και παλιες αλλα αν δεν μπορω να πιασω σοβαρη ταχυτητα τσαμπα τα λεφτα και με bittorrent παντως στα ιδια επιπεδα 80mb για 24 ωρες ειναι κοροιδια,μενω παγκρατι αν σας λεει κατι, ρωτω λοιπον μπορει να γινει κατι αφου οι ρυθμισεις ειναι μαλλον σωστες ,φιλος μου στον αγιο αρτεμιο κατεβαζει κανονικα με ταχυτητες ,το dslam της γειτονιας τι ρολο παιζει και μπορει να γινει τιποτα ,δοκιμαστε απο www.the-realworld.de αλλα φιλοι μου δεν εχουν προβλημα απο κει,μπορω εστω και με παραπονα στον Ποτε να κανω κατι,να ρωτησω και κατι αλλο,αν ρυθμισω το emule σε υπολογιστη στο πανεπιστημιο μεσω remote desktop θα μπορω να τραβαω οτι εχει κατεβει απο εκει,οποιεσδηποτε επεξηγησεις για dslam καλοδεχουμενες ευχαριστω

sdikr
11-05-05, 23:45
η λύση είναι απλή, άλλαξε το jetspeed, μετά απο 250 συνδέσεις τα παίζει!!

σίγουρα φταίει και το dslam, αλλά πχ με το Usr δεν έχω πάει κάτω απο 30, αυτό φυσικά για αρχεία που τα έχουν πολλοί και με το μουλάρι ανοιχτό συνεχώς (αν το κλείνεις χάνεις την σειρά σου)

fot
12-05-05, 05:39
sdir μπορείς να με βοηθεισεις στα ports τοu modem?USR 9105.το επελεξα μεσα απο το forum κ δεν ξερω πως να ρυθμισω τα ports tου modem (για emule κυριως αλλα και για p2p γενικοτερα).Αν μπορεις βαλε screen shots γιατι δεν ξερω τιποτα απο αυτα.plz.....
Ευχαριστω!

yiapap
12-05-05, 09:18
νικόλα,
Όταν γράφεις σε forum καλό είναι να μην το κάνεις υπό την επήρεια αμφεταμινών. Διάβασε το προηγούμενο post σου ξανά.
Είναι δυνατόν να μην έχεις ούτε μια τελεία;;;;;;;;
Και είμαι και ξενυχτισμένος... :whip:

fot
19-05-05, 23:19
Bρήκα πως να κάνω τα ports!
Τώρα γιατί δεν μου σθνδέεται το emule στο kad?
Βοήθεια παρακαλώ!

johnalepou
09-06-05, 14:41
Ναι Νικολα,κι εγω για τις σειρες θελω το εκνευριστικοτατο e mule.Τι θα κανουμε ρε παιδι μου?

dinap1
09-06-05, 14:54
το δικό μου μουλαράκι γιατί αρνείται να συνδεθεί παντού? μουλάρωσε το άτιμο! ( USR 9106, forthnet netkey, emule 0.46a)

τις πόρτες πώς ακριβώς τις ρυθμίζουμε? στο security/virtual servers βάζουμε τις 4662 και 4672 tcp/udp αντίστοιχα? και server ip? τον υπολογιστή μας? 192.168.1.3?

αυτό έκανα μα το μουλάρι μουλάρωσε! μου λέει ότι όλοι οι servers are dead!
τι κάνω λάθος?

σχετικο/άσχετο, δηλαδή αν έχουμε 2 υπολογιστές συνδεδεμένους στο μοντεμ και το μουλάρι εγκατεστημένο και στους 2?? ποια ΙΡ βάζουμε?

yiapap
09-06-05, 15:10
dinap1,
Αν έχεις 2 PC, τότε στο 2ο αλλάζεις τις πόρτες από το Options->Connection του eMule
Έτσι ανοίγεις την 4662,4672 προν το 192.168.1.3
και τις 5662,5672 προς το 192.168.1.4

johnalepou
09-06-05, 15:20
Ρε παιδια,εμενα το e-tsule μου κοβει τη συνδεση στο internet μόλις το ανοιξω.Καμια ιδεα?

Ducklord
09-06-05, 15:32
Ναι. Θέλεις πιο συντηρητικές ρυθμίσεις, και αν συνεχίσει να στο κάνει, ανατίναξη του μόντεμ/ρούτερ σου και αγορά καινούργιου.

Πρόσεξε πως αν έχεις κάποιο μοντάκι και όχι το "επίσημο" μουλάρι, μπορεί να έχει το λεγόμενο "φαστ στάρτ" και ακόμη και αν έχεις βάλει χαμηλές τιμές στις κανονικές ρυθμίσεις, να έχει οριστεί στο φαστ στάρτ πως θα ξεκινά με 500 συνδέσεις ανά δευτερόλεπτο και 20.000.000 πηγές. Άλλαξε ή απενεργοποίησέ τα (ααααν υπάρχουν)

Φιλικά
Παπιάρχοντας

dinap1
09-06-05, 16:25
yiapap thanx a lot!

να ρωτήσω και κάτι άλλο? συνδέομαι με νετκευ της φόρθνετ. να βάλω τον πρόξυ της φόρθνετ στο μουλαράκι? αν ναι, τι είδους πρόξυ είναι? http 1.1? sock 4/4a/5? θα βοηθήσει?

ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας, σήμερα μάλλον σας κούρασα με τις πολλές ερωτήσεις μου σε διάφορα σημεία του site, μα ήταν η 1η μέρα που έχω dsl και οι απορίες πολλες...
thanx again!

johnalepou
09-06-05, 20:48
Εγω DuckLord εχω το 0.44 και εχω παντα High ID και το Test Ports OK και οι αλλοι κατεβαζουν μια χαρα απο μενα (εχω βαλει 28 download και 7 upload, max sources 200 και max connections 200.Tι να κάνω Παναγία μου???????

sdikr
09-06-05, 20:58
Αν δεν κάνω λάθος έχεις το Jetspeed 520 έτσι;

Στο φορουμ του intracom κάποια sticky Που έχει τα διάβασες;

Ducklord
09-06-05, 21:05
Καταρχάς, βρες, κατέβασε και βάλε το Net Limiter. "Κόψε" το απ στα 7 και άσε το ντάουν χωρίς περιορισμό, προσοχή, ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΤ ΛΙΜΙΤΕΡ. Στο ίδιο το μουλάρι, βάλε το απ στο 12 και το ντάουν στο 0 (άπειρο). Επίσης, βάλε στις πηγές (σούρσες) ένα 200άρι, στις συνδέσεις άλλο ένα 200άρι, στις "συνδέσεις ανά 5 sec" (στο αντβάνσντ καλιέ) ένα 10άρι - 15άρι και ΨΑΞΕ-ΚΑΙ-ΒΡΕΣ-ΑΝ-ΛΕΕΙ-ΚΑΠΟΥ-"FAST START" ή κάτι παραπλήσιο. Εκείνο ή κόφτο εντελώς, ή βάλε ΤΑ ΙΔΙΑ νούμερα με τις αντίστοιχες, "κανονικές" ρυθμίσεις.

Διάβασε επίσης αυτά που έχω γράψει για το Ionix. Δες στο 2ο μήνυμα το "πως", και δοκίμασε με άλλα αρχεία.

Φιλικά
Παπιάρχοντας

yiapap
10-06-05, 01:10
@dinap1, Όχι να μην τον βάλεις. Είναι κλασσικός caching proxy και ως τέτοιος δεν κρατάει αρχεία P2P (για την ακρίβεια δεν περνάνε καν από αυτόν).

@johnalepou... Πως ακριβώς οι άλλοι κατεβάζουν μια χαρά όταν σου κόβεται η σύνδεση???
Μπορείς να περιγράψεις ΑΚΡΙΒΩΣ τι γίνεται; Όταν λες "κόβεται" πεθαίνουν τα πάντα; Png κάνεις; Ποιον router έχεις;

johnalepou
10-06-05, 02:04
YIAPAP: Εννοω πριν μου κοπει η συνδεση ,τοτε κατεβαζουν οι αλλοι απο μενα(για τα 10 λεπτα περιπου που κρατιεται ζωντανη,απο τη στιγμη που θα πατησω το connect στο E-tsule. Τι ειναι ο router θυμιστε μου!!!

DUCKLORD: Ειχα παλιοτερα το Netlimiter,ομως φαινεται ηταν trial ware και οταν εληξε δεν μπορεσα ποτε μεχρι σημερα να το επανεγκαταστησω.Οταν προσπαθω να το εγκαταστησω μου λεει οτι πρεπει να βγαλω το παλιο,ομως εγω εκανα τα παντα για να το εξαφανισω το παλιο, ομως οπως φαινεται το trial ware εχει κανει καποια πονηρια με το registry ωστε να μην μπορω να εγκαταστησω ξανα,μετα το τελος της περιοδου δοκιμης. Παρολο που εχω κανει και registry cleaning, ομως παντα τα ιδια¨μου λεει βγαλε το παλιο,γιατι εντοπιζω ιχνη!!!

SDIKR : Μολις ευκαιρησω θα κανω κι αυτο που λες κι εσυ

@ ADSLgr.com All rights reserved.