PDA

Επιστροφή στο Forum : F@H: Απορίες και ερωτήσεις για την λειτουργία

Σελίδες : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 [13] 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34

euri
24-02-06, 17:35
Εγώ τα παρακολουθώ μια-δυο φορές την ημέρα και αν δω κανένα να έχει σκαλώσει, τότε κάνω επανεκκίνηση την κονσόλα. 99,99% των περιπτώσεων το πρόβλημα διορθώνεται.

paradisegr
24-02-06, 22:29
Εγώ τα παρακολουθώ μια-δυο φορές την ημέρα και αν δω κανένα να έχει σκαλώσει, τότε κάνω επανεκκίνηση την κονσόλα. 99,99% των περιπτώσεων το πρόβλημα διορθώνεται.

Γιαυτό έβαλα το log file στο μύνημα .στο οποίο φαίνεται ότι έκανα 2 φορές restart αλλά τίποτα. Επίσης πριν από το log flie μπορεί κάποιος να διαβάσει ότι είχε 28 φορές retry. παλιότερα όταν κολλούσαν όντως ένα restart στη κονσόλα διόρθωνε τη κατάσταση, τώρα πια με τίποτα, και δε μιλάμε σε ένα και δύο μηχανάκια.

euri
27-02-06, 02:07
Τι να σου πω ρε φίλε, σε μένα πάντως συνεχίζει να πιάνει η επανεκκίνηση της κονσόλας. Μια φορά μόνο θυμάμαι να μη γίνεται τίποτα, τηλεφώνησα στο χρήστη του μηχανήματος, του είπα ότι ο υπολογιστής του έχει δημιουργήσει ένα πρόβλημα στο δίκτυο και πρέπει να κάνει επανεκκίνηση, έγινε, και η κονσόλα έπαιξε. Μια φορά όμως, όπως είπα και πιο πάνω.

dimitris_thass
27-02-06, 11:43
Εχω PSTN γραμμή και δεν μπορώ να στείλω τα αποτελέσματα, το πρώτο έκανα μια εβδομάδα με πολλές προσπάθειες και τώρα πάλι τα ίδια, στέλνει περίπου 300-500Κ και κόβετε η γραμμή ενώ μπορώ να κατεβάσω τα WU κανονικά
καμιά ιδέα κανένας που μπορεί να είναι το πρόβλημα.

vagskarm
27-02-06, 13:25
Εγώ όταν πρωτοξεκίνησα να διπλώνω είχα pstn και είχα ορίσει στις παραμέτρους να με ρωτάει πριν στείλει τα αποτελέσματα. Μόλις μου έβγαζε την ερώτηση, συνδεόμουνα, τα έστελνε και όλα καλά. Δεν είχα ούτε μία φορά τέτοιο πρόβλημα. Βέβαια, είχα απενεργοποιήσει εκείνο το χαζό παράθυρο που σε ρωτούσε αν ήθελες να κλείσει μόνο του την σύνδεση.

m3fisto
27-02-06, 13:47
είναι γενικότερο το πρόβλημα.έχω ένα πισί και ένα mac που διπλώνουν.Το mac στέλνει κανονικά ενώ το πισί έχει να ανεβάσει αποτελέσματα 2 εβδομάδες πια.Έχω δοκιμάσει πολλά πράγματα αλλά τίποτα.
ΥΓ.αν και δεν ανήκω στην ένδοξη ομάδα σας εύχομαι πολύ γρήγορα την 50άδα.

dimitris_thass
27-02-06, 14:11
Ευχαριστώ μάλλον θα πρέπει να κάνω υπομονή , αλλά σε πόσα πράγματα , υπομονή για ADSL,
να δούμε ποτέ θα το βάλουν και σε μας:worthy:

funk77
15-03-06, 06:50
Καλημερα σε ολους! κατεβασα και εγω το "folding@home" εβαλα και τον αριθμο της ομαδας του forum.. Tωρα το προγραμμα τρεχει και θα ηθελα να ρωτησω καποια πραγματακια!
θα πρεπει μηπως να κανω καποιες extra ρυθμισεις? πως ακριβως ολοκληρωνω την "δουλεια" που τρεχει στον η/υ? και γενικως ποιες να ειναι οι κινησεις μου..?
Διαβασα αρκετα post αλλα στο τεχνικο μερος τα πιο πολλα ηταν αρκετα εξηδικευμενα για εναν αρχαριο σαν και εμενα...
Ευχαριστω προκαταβολικα και συγχαρητηρια για την προσπαθεια αυτη!!

satel
15-03-06, 10:15
Δεν μας λες αν έχει τη γραφική κονσόλα ή την απλή.

Γενικά αν έχει κάνει τις ρυθμίσεις που προτείνονται στον οδηγό δε χρειάζεται τίποτα άλλο. Όταν τελειώσει τη δουλειά θα τη στείλει μόνο του χωρίς τη δική σου παρέμβαση. Σε κάθε περίπτωση μπορείς να παρακολουθείς την πρόοδο και την κατάσταση της κονσόλας με το FAH monitor.

Α, και καλως ήλθες.

funk77
15-03-06, 12:48
Ευχαριστω για το καλοσορισμα!:D
Την γραφικη κονσολα εχω!
Τωρα για ρυθμισεις τα εχω ολα οπως ηταν τσεκαρισμενα απο την αρχη, μονο την χρηση cpu εχω πειραξει που την εβαλα στο 100 τις 100!

Hwoarang
15-03-06, 12:49
Δες λίγο τον οδηγό που υπάρχει στο forum απο τον Evilhawk. Με βάση αυτό την έστησα και εγώ

Νικαετός
15-03-06, 14:08
Ευχαριστω για το καλοσορισμα!:D
Την γραφικη κονσολα εχω!
Τωρα για ρυθμισεις τα εχω ολα οπως ηταν τσεκαρισμενα απο την αρχη, μονο την χρηση cpu εχω πειραξει που την εβαλα στο 100 τις 100!

Σου συνιστώ ανεπιφύλακτα να βάλεις την απλή κονσόλα και όχι την γραφική . Αν ακολουθήσεις τις οδηγίες , δεν θα έχεις κανένα απολύτως πρόβλημα.

Καλώς μας ήλθες :up:

funk77
16-03-06, 00:12
ok:thumbsup1
Θα δοκιμασω και την απλη κονσολα! Ευχαριστω πολυ για την βοηθεια!!

lemonidas
19-03-06, 02:59
Μπορεί κάποιος γνώστης να μου πει αν αυτό που βλέπω στο fahmon είναι οκ, γιατί αν υποψιαστώ οτι θα χαθούν τόσες μέρες, θα ξενερώσω άσχημα.

Ο άλλος client λέει 77% και στο log από κάτω λέει completed xxxx of xxxxx steps (77)
Ο βαρβάτος όμως λέει 54% και στο log λέει 55.
Μήπως γίνει καμιά μ@λακία?

Όρίστε και ένα ss για να δείτε για τι μιλάω.
http://www.adslgr.com/forum/attachment.php?attachmentid=7040&stc=1&d=1142726314

Νικαετός
19-03-06, 03:13
Μια χαρά είναι μην ανησυχείς !

Agent M
20-03-06, 19:23
Ρε παιδιά αν τελειώσει το 1ο wu ξανακάνει το ίδιο ή στέλνει άλλο; Πως ακριβώς δουλεύει;
Μόλις τελείωσε και έστειλε τα αποτελέσματα έκλεισα την γραφική κονσόλα και ξεκίνησα να δοκιμάσω την απλή με το utility που κάνει monitoring. Επειδή τα ψιλοέκανα μπάχαλο και άκρη δεν βρήκα ξαναγύρισα στην κονσόλα με τα γραφικά. Ξανάρχισε το ίδιο wu? :rolleyes:

Ελπίζω να μη καίω τσάμπα... :rolleyes: :redface: :lol:

vagskarm
20-03-06, 21:28
Με τον ίδιο τίτλο project υπ0άρχουν πολλά διαφορετικά wu's. Το καθένα τρέχει για διαφορετικές συνθήκες θερμοκρασίας και υγρασίας. Αν προσέξεις στα log file, θα δεις τις διαφορετικές παραμέτρους. π.χ. θα βρεις το "[06:58:42] Project: 2108 (Run 75, Clone 60, Gen 0)", οι τιμές μέσα στην παρένθεση αλλάζουν.

Τσάμπα δεν καις, όσο στέλνεις τελειωμένα wu's και πέρνεις καινούργια για κάψιμο... Καλή συνέχεια

BTW τι πρόβλημα είχες με την απλή κονσόλα ? Εγώ έχω 9 και τρέχουν χωρίς πρόβλημα

Agent M
20-03-06, 22:15
Με τον ίδιο τίτλο project υπάρχουν πολλά διαφορετικά wu's. Το καθένα τρέχει για διαφορετικές συνθήκες θερμοκρασίας και υγρασίας. Αν προσέξεις στα log file, θα δεις τις διαφορετικές παραμέτρους. π.χ. θα βρεις το "[06:58:42] Project: 2108 (Run 75, Clone 60, Gen 0)", οι τιμές μέσα στην παρένθεση αλλάζουν. Αυτό δεν το ήξερα! Το λεω γιατί μόλις τελείωσε ένα wu με 250 frames άρχισε πάλι άλλο ένα ίδιο wu με τα ίδια frames και νόμιζα ότι έκανε το ίδιο. Κοίταξα στο log αλλά δεν ήμουν τελικά τόσο παρατηρητικός έτσι ώστε να το προσέξω. :redface:

Τσάμπα δεν καις, όσο στέλνεις τελειωμένα wu's και πέρνεις καινούργια για κάψιμο... Καλή συνέχεια Thnx! :) :oneup:
Εδώ και λίγες ώρες διπλώνω ένα wu με 500 frames! :D

BTW τι πρόβλημα είχες με την απλή κονσόλα ? Εγώ έχω 9 και τρέχουν χωρίς πρόβλημαΠρέπει να έκανα μερικά λάθη στην παραμετροποίηση. Ενώ έκανα όλα τα βήματα που έλεγε στο how to και αφού φόρτωσα το profile μου δεν έτρεχε κανένα project και μου έλεγε N/A κτλ.
Ε δεν το ήξερα το πρόγραμμα πως ακριβώς λειτουργεί και δεν χρειάστηκε και πολύ να μου σπάσει τα νεύρα και να το κλείσω. :rolleyes: :redface:
Απεγκατέστησα το πρόγραμμα με τη γραφική κονσόλα και ξαναέβαλα την απλή μέχρι που πάλι δεν δούλεψε και εγκατέστησα ξανά τη γραφική κονσόλα. :rolleyes: Κάτι κάνω λάθος γιατί κάπου πρέπει να τα έχω μπερδέψει...
Η απλή κονσόλα βασίζεται στα αρχεία της γραφικής κονσόλας ή μπορεί να λειτουργεί αυτόνομα μόνη της;

euri
20-03-06, 22:23
Η απλή κονσόλα από μόνη της χρειάζεται μόνο το εκτελέσιμο και ένα αρχείο ρυθμίσεων client.cfg Από κει και πέρα κατεβάζει από το νετ ό,τι άλλο χρειάζεται.

vagskarm
20-03-06, 22:37
Οσο έτρωγα κάτι πιτούλες με κάλυψε ο euri. :oneup:

euri
20-03-06, 22:43
Οσο έτρωγα κάτι πιτούλες με κάλυψε ο euri. :oneup:
Καλή χώνεψη, αν και με κάνεις να ζηλεύω! :lol:

Agent M
20-03-06, 22:53
Καλή χώνεψη, αν και με κάνεις να ζηλεύω! :lol:
Εμένα να δεις πως με κάνει να ζηλεύω που βρίσκομαι και σε δίαιτα! :D :lol:

Anyway. Ευχαριστώ Euri! ;) Κάποια στιγμή θα το ξαναδοκιμάσω. :)
Παρεπιπτόντως ξέρετε πως να βγάλω τα services που εγκαταστάθηκαν μετά τις αποτυχημένες μου προσπάθειες; :rolleyes:

euri
20-03-06, 23:00
Παρεπιπτόντως ξέρετε πως να βγάλω τα services που εγκαταστάθηκαν μετά τις αποτυχημένες μου προσπάθειες; :rolleyes:

Από regedit (ή regedt32):

HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services

βρίσκεις το/τα service(s) και delete...

Αν έχεις κάνει την αυτόματη διαδικασία δημιουργίας του service, τότε το όνομα θα είναι κάτι του στυλ FAH@C:+folding+FAH502-Console.exe

Agent M
20-03-06, 23:21
Με μια λέξη... Άψογος! :)
Ευχαριστώ και πάλι! ;)

persival
23-03-06, 18:07
Ποιές οι διαφορές της απλής κονσόλας με τη γραφική; έχω την 2η εγατεστημένη σε 2,5 μηχανάκια (το μισό πάει σε ένα pc που το έβαλα "στα μουλωχτά" και το κλείνουν σχεδον καθημερινά) και μου λειτουργεί μια χαρά απ'οσό φαίνεται. Έχω κάποιον σπουδαίο λόγο να την αντικαταστήσω;

Thanks!

hedgehog
23-03-06, 18:13
Θεωρώ πως είναι πιο "ελαφριά" και "σταθερή", ενώ βρίσκω μεγάλο πλεονέκτημα πως τρέχει χωρίς να μου τρώει χώρο είτε στο tray είτε στην taskbar, ενώ παράληλα μπορεί να τρέχει και χωρίς να έχει κάνει login ο χρήστης ;)

euri
23-03-06, 18:14
Έχουμε αναφερθεί πολλάκις σε αυτό το θέμα. Αν κάνεις μια αναζήτηση θα βρεις αρκετές συζητήσεις και συγκρίσεις.

Ο τρόπος επεξεργασίας και το αποτέλεσμα είναι το ίδιο, αλλάζει ο τρόπος λειτουργίας της κονσόλας.

peristergiou
12-04-06, 12:41
Καλημέρα σε όλους στην ομάδα!

Μετά από χρόνια θητείας σε κατανεμημένα προγράμματα (SETI, Einstein) είπα να αλλάξω λίγο τροπάρι και από το διάστημα να στρέψω την προσοχή μου στη Γη και συγκεκριμένα στον άνθρωπο... Έβαλα λοιπόν χτες το Folding και γράφτηκα και στην ομάδα, αλλά με έχουν μπερδέψει κάποια πράγματα και ζητάω ταπεινά τη βοήθεια των δημογερόντων του forum ;) ...

1) Τρέχω την πρωτεϊνη p2106_lambda_5way_melt_4_10011 σε gromacs, κάθε WU της οποίας θα έπρεπε σύμφωνα με τον κατάλογο των projects από το Stanford να αποτελείται από 100 frames. Όταν τρέχω το πρόγραμμα όμως βλέπω ότι αποτελείται από 10000 frames! Πού οφείλεται η διαφορά;

2) Υπάρχει μια ρύθμιση του κάθε πότε να σώζει τη δουλειά για να μην χάνεται η πρόοδος όταν κλείνει και ξανανοίγει ο υπολογιστής. Αν και την μείωσα από 15 λεπτά που ήταν αρχικά στα 3 (όσο πιο χαμηλά πήγαινε βασικά), παρατηρώ ότι μετά από επανεκκίνηση του προγράμματος συνεχίζει από την τελευταία ολοκληρωμένη 100αδα (π.χ. αν το κλείσω στο frame 2467 θα ξαναξεκινήσει από το 2400). Μήπως αυτό το 100 που αναφέρω στο προηγούμενο ερώτημα είναι η περίοδος με την οποία σώζεται η δουλειά; Αυτό πάντως επιβεβαιώνεται και από τα logs...

3) Αν και έχω βάλει το πρόγραμμα σε δύο μηχανήματα, σε κανένα δεν έχει ολοκληρώσει ακόμα κάποιο WU. Υποθέτω ότι γι'αυτό δεν φαίνομαι πουθενά στα στατιστικά της ομάδας (είτε στο Stanford είτε εδώ); Μάλλον γι'αυτό και η υπογραφή μου βγαίνει κενή...

Για να προλάβω τις ερωτήσεις σας, χρησιμοποιώ τη γραφική κονσόλα στα WinXP (αν και δεν νομίζω αυτό να επηρεάσει τις απαντήσεις σας).

Ευχαριστώ,
Ανδρέας.

vagskarm
12-04-06, 13:10
1. Μην σε μπερδεύει αυτό. Στο log file μπορείς να βλέπεις πόσα είναι completed σε σχέση με το σύνολο και σε παρένθεση το % αν και η γραφική κονσόλα σε ενημερώνει.

2. Εχει να κάνει με το σε πόση ώρα έκανε τα 67 (πάνω από το 2400) και αν πρόλαβε να σώσει το που βρίσκεται. Μην σε χαλάει αυτό, δεν έχει να κάνει με το 100 που αναφέρεις.

3. Ναι, μόλις στείλει το πρώτο τελειωμένο wu θα δεις και τον εαυτό σου στη λίστα.

Πάντως δες στα howto και την απλή κονσόλα. Θα έχεις λιγότερη κατανάλωση από πόρους στο μηχάνημά σου.

Καλώς ήλθες στην ομάδα, keep folding

peristergiou
12-04-06, 13:20
1. Μην σε μπερδεύει αυτό. Στο log file μπορείς να βλέπεις πόσα είναι completed σε σχέση με το σύνολο και σε παρένθεση το % αν και η γραφική κονσόλα σε ενημερώνει.

ΟΚ, ευχαριστώ, τώρα είναι πιο σαφές!

2. Εχει να κάνει με το σε πόση ώρα έκανε τα 67 (πάνω από το 2400) και αν πρόλαβε να σώσει το που βρίσκεται. Μην σε χαλάει αυτό, δεν έχει να κάνει με το 100 που αναφέρεις.

Δεν ξέρω αν γίνεται αυτό που λες, όλες οι εγγραφές στο log με οδηγούν στο συμπέρασμα ότι σώζει αποκλειστικά κάθε 100... και το κακό είναι ότι θέλει γύρω στο μισάωρο για κάθε 100αρα :(

3. Ναι, μόλις στείλει το πρώτο τελειωμένο wu θα δεις και τον εαυτό σου στη λίστα.

Πάντως δες στα howto και την απλή κονσόλα. Θα έχεις λιγότερη κατανάλωση από πόρους στο μηχάνημά σου.

Καλώς ήλθες στην ομάδα, keep folding

Θα δω πώς θα πάει και μπορεί να το αλλάξω. Σίγουρα πάντως αν θέλω να βάλω το γομαράκι της δουλειάς (Dual Xeon) δεν έχω άλλη επιλογή από την κονσόλα...

Σε ευχαριστώ για το καλωσόρισμα και τις χρήσιμες πληροφορίες! :oneup:

Ανδρέας.

vagskarm
12-04-06, 13:28
Δεν ξέρω αν γίνεται αυτό που λες, όλες οι εγγραφές στο log με οδηγούν στο συμπέρασμα ότι σώζει αποκλειστικά κάθε 100... και το κακό είναι ότι θέλει γύρω στο μισάωρο για κάθε 100αρα :( Ανδρέας.

Εγώ αυτό που έχω παρατηρήσει είναι ότι σε κάθε 1% που ολοκληρώνει σίγουρα σώζει, σε άλλα wu που έχει πολύ περισσότερα frames βλέπεις αυτό το ενδιάμεσο saving αν το κόψεις και το ξαναρχίσεις.

Το πόσο κάνει για κάθε 100άρα έχει να κάνει και με το μηχάνημα, πόσο δυνατό είναι. Πάντως όπως λέει και ο λαός μας "foldάριζε κι ας είν' και ρώγες" :lol:

iJohnnyCash
12-04-06, 14:57
Μια συντομη ερωτηση:

Πως μπορω να δωσω εντολη στο service του F@H μολις τελειωσει αυτο που επεξεργαζεται τωρα να ΜΗΝ κατεβασει αλλο αρχειο για επεξεργασια;

Re-Ti-Re
12-04-06, 15:06
Σταματάς το service και προσθέτεις την εντολή:
-oneunit (Instruct the client to quit following the completion of one work unit.)

Ξεκινάς το service και περιμένεις μέχρι να τελειώσει και να στείλει το WU.

iJohnnyCash
12-04-06, 16:17
Σε ποιες απο 2 παρακατω επιλογες βαζω αυτο που ειπες εσυ;

http://expbone.e-steki.com/scrs/FH.jpg (http://expbone.e-steki.com/scrs/FH.jpg)

peristergiou
12-04-06, 16:39
Έβαλα την έκδοση της απλής κονσόλας σε ένα μηχάνημα και με ρώτησε καθώς την σετάριζα αν θέλω να την κάνω να τρέχει σαν service. Συγκεκριμένα λέει το εξής:

Launch automatically at machine startup, installing this as a service (yes/no) [no]?

Τι πρέπει να κάνω; Το ρωτάω γιατί στις οδηγίες που είδα στο σχετικό sticky δεν αναφέρεται αυτή η ερώτηση κατά την αρχικοποίηση της κονσόλας (ίσως αναφέρονται σε άλλη έκδοση; εγώ έβαλα την 5.02) και τελικά για να τρέξει ως service το όλο θέμα προτείνεται η χρήση κάποιου τρίτου προγράμματος. Υπάρχει κανείς που το έχει δοκιμάσει;

Επίσης, αν το ορίσω να τρέχει ως service, θα μείνει ανοιχτό το παράθυρο της κονσόλας οπωσδήποτε ή μπορώ να το κλείσω και να τρέχει το F@H στο background;

Ευχαριστώ,
Ανδρέας.

Hwoarang
12-04-06, 16:41
ότι θες

εγώ έβαλα Ναι

κάθε φορά που θα ξεκινάει το μηχάνημα σου θα ξεκινάει και η κονσόλα χωρίς να χρειάζεται να την ανοίξεις εσύ

vagskarm
12-04-06, 18:38
peristergiou ρίξε μια ματιά εδώ:

http://www.adslgr.com/forum/showpost.php?p=205567&postcount=12

Re-Ti-Re
12-04-06, 19:21
Σε ποιες απο 2 παρακατω επιλογες βαζω αυτο που ειπες εσυ;

http://expbone.e-steki.com/scrs/FH.jpg (http://expbone.e-steki.com/scrs/FH.jpg)

Στο Path to Executable: στην δεύτερη φωτογραφία σου.
Το πώς εδώ: HOW TO: ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΠΛΗΣ ΚΟΝΣΟΛΑΣ Ver.5+ ΣΑΝ SERVICE (http://www.adslgr.com/forum/showpost.php?p=205567&postcount=12)

Τρέχουμε το regedit! Βρίσκουμε το κλειδί:

HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Servic es\FAH@Δισκος & Directory που τρέχουμε την κονσόλα\fah502-console.exe

και στο key : image path μπορούμε να ορίσουμε προσθέσουμε παραμέτρους εκκίνησης
πχ. C:\Program Files\Folding@Home2\fah502-console.exe -svcstart -local -forceasm -verbosity 9 -advmethods -oneunit

Σε κόκκινο αυτό που προσθέτεις

mich83
13-04-06, 17:52
Λόγω του ότι έκανε clean install άλλο O.S. κράτησα backup τον φάκελο work και τον έβαλα στο νεο setup (όπως διάβασα σε προηγούμενα μηνύματα). Πριν το backup είχα μια 400αρα πρωτείνη στο 70% περίπου. Όταν το ξανάρχισα με το νέο λειτουργικό κατέβασε καινούριο work data (μια 400άρα πάλι - ίσως την ίδια) και την άρχισε από το 0. Τελείωσε και αυτή και τώρα κατέβασε άλλη άσχετη. Στον φάκελο work υπάρχουν ακόμα τα αρχεία τις μισοτελειωμένης. Τι να κάνω για να την τελειώσει;:redface:

Re-Ti-Re
13-04-06, 22:21
Έβαλα την έκδοση της απλής κονσόλας σε ένα μηχάνημα και με ρώτησε καθώς την σετάριζα αν θέλω να την κάνω να τρέχει σαν service. Συγκεκριμένα λέει το εξής:

Launch automatically at machine startup, installing this as a service (yes/no) [no]?

Τι πρέπει να κάνω; Το ρωτάω γιατί στις οδηγίες που είδα στο σχετικό sticky δεν αναφέρεται αυτή η ερώτηση κατά την αρχικοποίηση της κονσόλας (ίσως αναφέρονται σε άλλη έκδοση; εγώ έβαλα την 5.02) και τελικά για να τρέξει ως service το όλο θέμα προτείνεται η χρήση κάποιου τρίτου προγράμματος.

Επίσης, αν το ορίσω να τρέχει ως service, θα μείνει ανοιχτό το παράθυρο της κονσόλας οπωσδήποτε ή μπορώ να το κλείσω και να τρέχει το F@H στο background;

Αν πατήσεις No την επόμενη φορά που θα κάνεις restart το PC θα χρειαστεί να ξεκινήσεις manual το πρόγραμμα.

Αν πατήσεις Yes την επόμενη φορά που θα κάνεις restart το PC δεν θα χρειαστεί να ξεκινήσεις manual το πρόγραμμα ξεκινάει μόνο του σαν service και δεν θα βλέπεις και το παράθυρο.

Hwoarang
16-04-06, 11:45
Καλημέρα παιδια
Έχω ένα πρόβλημαα

Έχω την κανονική κονσόλα και όλα πήγαιναν τέλεια

εχτες ενεργοποίησα τα Cool and Quiet και Speed Controller στο Bios καθώς έβαλα επίσης και Max Energy Saving

Όταν μπήκα στα windows παρατήρησα ότι η κονσόλα είχε ξεκινήσει κανονικά(στα servises ) αλλά το CPU ήταν στο 0% συνεχεια. Είχε σταματήσει να καίει. Οπότε πάω στον φάκελο του folding και πατάω double click στην κονσόλα και αρχίζει να κατεβάζει την πρωτεϊνη και καίει κανονικά. Όταν κλεινω το παραθυρό της κονσόλα τότε σταματάει να καίει πάλι. Δηλαδή καίει μονο όταν έχω ανοιχτό το παράθυρο της κονσόλα...

any ideas?

Νικαετός
16-04-06, 11:47
Πήγες στα administrations tools - services ? Υπάρχει εκεί ? Αν όχι ,ξανατρέξε το -configonly και βάλε την να τρέχει ως service .

Hwoarang
16-04-06, 12:59
Ναι υπάρχει και ειναι started

hedgehog
16-04-06, 13:07
Δοκίμασε να κάνεις δεξί κλικ και restart στο service.

σ.σ.: με διπλό κλικ στο αρχείο δεν τρέχεις το service, αλλά απο κονσόλα, το οποίο σταμαάτει να εκτελείτε μόλις κλείσεις το prompt ;)

Νικαετός
16-04-06, 13:10
So , μην ανοίγεις μόνος σου την κονσόλα . Απλά πάτα restart το service και παρακολούθησε από το task bar ,τι συμβαίνει . Αν συνεχίσει να είναι στο 0% , τότε μάλλον θα χρειαστεί να την ξαναεγκαταστήσεις σε άλλο folder .

Hwoarang
16-04-06, 18:16
Ακόμα 0% :(

πως κάνω απεγκατάσταση παιδια? απλα delete τον φάκελο του folding και τα αρχεία της registry?

Νικαετός
16-04-06, 19:24
yep ! :cool:

waste
17-04-06, 17:45
εμένα πάντως το cool&Quiet δεν δούλεψε καλά όταν το έβαλα. δοκιμάζοντας tinker πρωτεινες (που εχουν σταθερους πόντους) η απόδοση μου μειώθηκε στο μισό. Δεν πα να βαζα 100% στο CPU usage? τιποτα αυτο ναι μεν εγραφε 98% αλλά έτρεχε με τη μιση ισχυ (εκανε δηλαδη σχεδον τον διπλασιο χρόνο για κάθε frame). Οποτε αποφάσισα και απενεργοποίησα το Cool&Quiet και ησύχασα ;-)

Hwoarang
17-04-06, 17:49
ναι αλλα με το C&Q μειώνεται ο θόρυβος των ψυκτρών ;)

waste
17-04-06, 18:05
Δεν θα διαφωνίσω καθόλου, μόνο που

α) τι να τον κάνω εγώ τον athlon64 εάν δουλεύει σαν p3 στα 1000
β) ποιος σου είπε ότι είμαι εγω ο χρήστης του athlon64 χωρίς το Cool&quiet :twisted: :twisted:

για να είμαστε δίκαιοι δουλεύει σε περιβαλλον γραφείου και ο θορυβος του athlon ειναι τελικά ελάχιστος

@ ADSLgr.com All rights reserved.