PDA

Επιστροφή στο Forum : F@H: Απορίες και ερωτήσεις για την λειτουργία

Σελίδες : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 [17] 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34

paradisegr
14-07-06, 16:28
Κάποια pc βγαίνουν απευθείας και όχι από proxy αρα δεν έχουν τις ρυθμίσεις στον ie.

vagskarm
14-07-06, 16:33
Διάλεξε ένα από αυτά, βάλτο να βγαίνει από τον proxy και τέσταρε, είναι κρίμα να έχεις πρόβλημα εσύ ειδικά που μπορείς να έχεις μεγάλη παραγωγή.

Πάντως δεν έχει να κάνει με τον proxy, εδώ έχουν τον ISA, αν θυμάμαι καλά. Δεν έγινε καμμία ειδική ρύθμιση για το folding. Δεν θα μπορούσα να το ζητήσω άλλωστε, θα με έβριζαν.

paradisegr
14-07-06, 16:37
Αυτό το log τι σημαίνει συνδέεται ή όχι???

[13:32:41] - Ask before connecting: No
[13:32:41] - Proxy: 192.168.98.7:3128
[13:32:41] - User name: paradisegr (Team 36673)
[13:32:41] - User ID: 785EB98A5CE7C627
[13:32:41] - Machine ID: 2
[13:32:41]
[13:32:41] Work directory not found. Creating...
[13:32:41] Could not open work queue, generating new queue...
[13:32:41] + Benchmarking ...
[13:32:43] - Preparing to get new work unit...
[13:32:43] + Attempting to get work packet
[13:32:43] - Connecting to assignment server
[13:32:44] - Successful: assigned to (171.64.122.138).
[13:32:44] + News From Folding@Home: Welcome to Folding@Home
[13:32:44] Loaded queue successfully.
[13:32:46] - Deadline time not received.
[13:33:07] + Could not get Work unit data from Work Server
[13:33:07] - Error: Attempt #1 to get work failed, and no other work to do.
Waiting before retry.
[13:33:22] + Attempting to get work packet
[13:33:22] - Connecting to assignment server
[13:33:23] - Successful: assigned to (171.64.122.138).
[13:33:23] + News From Folding@Home: Welcome to Folding@Home
[13:33:23] Loaded queue successfully.
[13:33:27] - Deadline time not received.
[13:33:44] + Could not get Work unit data from Work Server
[13:33:44] - Error: Attempt #2 to get work failed, and no other work to do.
Waiting before retry.

Από τη μία λέει - Connecting to assignment server
[13:33:23] - Successful: assigned to (171.64.122.138).

Αλλά από την άλλη δεν κατεβάζει πυρήνα.....

vagskarm
14-07-06, 16:42
Αμα συνδέθηκε με assignment server, τότε πέρασες από τον proxy κι έφτασες stanford.

Μπορεί να είναι φορτωμένος ο assignment server και να μην μπορεί να στείλει. Για κατέβασε την κονσόλα και ξανατρέξτην. Εγώ όταν έχω τέτοια, κλείνω τις κονσόλες και τις ξανανοίγω.

paradisegr
14-07-06, 16:50
Ναι αλλά αυτό το κάνει πάντα με τον proxy ενώ απευθείας δεν το κάνει. Τέλος πάντων θα τον αφήσω να κάνει retry μέχρι να βρει τίποτα.

Εχω μηχανάκι που έχει φτάσει τα 250 !!!! και συνδέεται και απευθείας, φαντάσου!!

vagskarm
14-07-06, 16:58
Εχω δει σε δικό μου μηχανάκι να κάνει τέτοιο παλαβό (όχι μέχρι 250) και μόλις το κλείνω και το ξανανοίγω όλα να πηγαίνουν καλά.

Σε ένα amd διπύρηνο, κάτι παίζει με τη μνήμη, ούτε internet δεν μπορώ να μπω, και μόλις κάνω reboot όλα καλά, μόνο που η μία από τις δύο κονσόλες έχει χάσει το wu και ξανακατεβάζει καινούργιο. Αυτό συμβαίνει όταν είναι πάνω από εβδομάδα 24/7

paradisegr
19-07-06, 23:06
Τελικά παίζει μέσω του squid απλά κάνει παραπάνω ώρες να συνδεθεί στο server, είδα από τα log του ΣΚ 10 με 14 ώρες κατά μέσο όρο. Οπότε θεωρούσα ότι δεν μπορούν να συνδεθούν μέσω του proxy, που να φανταστώ ότι πρέπει να πάω Σούνιο και να γυρίσω.

Πάντως η λύση ανοιγμα κλέισιμο του client αφενος πολλές φορές δεν πιάνει αφετέρου υπάρχουν αντικειμενικές δυσκολίες όταν έχεις 30 - 40 μηχανάκια να το κάνεις αυτό. Στο σπίτι είναι πιο εύκολο με 2-3 μηχανάκια ( δε μιλάμε για σένα Nikoseagle :whistle: ).

Η κατάσταση στο Stanford θα το ξαναπώ έχει βγει εκτός ελέγχου και με τσαντίζει αυτή η κατάσταση να πρέπει να το ανέχομαι.

Νικαετός
20-07-06, 02:28
Αυτά έγιναν το ΣΚ και σήμερα , γενικά δεν συμβαίνει τακτικά όμως . Μην απελπίζεσαι paridise ;)

vagskarm
21-07-06, 10:50
Η κατάσταση στο Stanford θα το ξαναπώ έχει βγει εκτός ελέγχου και με τσαντίζει αυτή η κατάσταση να πρέπει να το ανέχομαι.

Συμφωνώ απόλυτα. Αυτοί εκεί στο Stanford πρέπει να είναι ρατσιστές με τις CPU. Στον P4 μου έχει δώσει δύο καλές (1 γαϊδούρι 392 πόντων και 1 των 153) ενώ στους διπύρηνους AMD που είναι σκυλιά, κάτι ψιλοκοκό των 36 πόντων. Υπ' όψιν όλα τρέχουν με τις ίδιες παραμέτρους άρα δεν δικαιολογείται.

EvilHawk
21-07-06, 11:09
Και που είναι το πρόβλημα βρε παιδιά, οι πόντοι ειναι υπολογισμένοι με βάση τον χρόνο που χρειάζεται να αολοκληρωθεί το work unit σε ένα μηχάνημα αναφοράς (δεν θυμάμαι cpu) επομένως οι με μικρότερους πόντους θα τελειώσουν πιο γρήγορα και θα πάρουν άλλο work unit ...

kadronarxis
21-07-06, 11:59
Αν μπορεί κάποιος να στείλει e-mail στο stanford(κάποιος με πολλούς πόντους), να ρωτήσει πότε θα βγει optimized client για intel macs.

vagskarm
21-07-06, 12:09
Και που είναι το πρόβλημα βρε παιδιά, οι πόντοι ειναι υπολογισμένοι με βάση τον χρόνο που χρειάζεται να αολοκληρωθεί το work unit σε ένα μηχάνημα αναφοράς (δεν θυμάμαι cpu) επομένως οι με μικρότερους πόντους θα τελειώσουν πιο γρήγορα και θα πάρουν άλλο work unit ...

Γενικά ναι, αλλά υπάρχει διαφορά ppd από project σε project στο ίδιο μηχάνημα. Νομίζω το μηχάνημα αναφοράς δεν είναι πλέον celeron 500, αλλά P4 2.8, αν θυμάμαι καλά.

paradisegr
21-07-06, 15:56
Ετσι όπως το περιγράφεις θα έπρεπε να είναι θεωρητικά όμως απέχει από την πράξη λόγω κάποιων πακέτων εντολών που έχουν κάποιοι επεξεργαστές ενώ άλλοι δεν έχουν και κάποιοι πυρήνες τις χρησιμοποιούν ενώ κάποιοι άλλοι πυρήνες όχι.

οσον αφορά αυτό που λέει ο vagskarm δεν ισχύει γιατί έχω σχεδόν μόνο P4 και δεν έχω πρωτεινη πάνω από 200 πόντους εδώ και μήνες!! η πλειοψηφία είναι 170 και 40 περίπου πόντων.

Το πρόβλημα είναι κυρίως από τις καθυστερήσεις που έχουν οι servers στο να δώσουν πρωτείνες. Σχεδόν μόνιμα έχω 30-60 retries πριν ξεκινήσουν. Αρα διπλώνουν περίπου τις μισές μέρες της εβδομάδας με μικρότερες πρωτείνες, να που ωφείλεται ο καταποντισμός μας σαν ομάδα συν τις διακοπές κάποιων μελών.

Thm@
29-07-06, 01:06
παιδες, εχω νουμπα ερωτηση.......πως θα κανω τον client να τρεχει σε backround σε slackware?

civil
05-08-06, 09:45
Κατεβάζετε την κονσόλα από εδώ: http://folding.stanford.edu/download.html
.......
.......

Machine ID ( 1-8 ) [1]?
Αν είναι η μόνη κονσόλα που τρέχουμε επιλέγουμε 1.

Για να τρέξουμε 2 κονσόλες μαζί φτιάχνουμε και δεύτερο φάκελο με άλλο όνομα πχ. Folding2 και κάνουμε την ίδια διαδικασία αλλά στο Machine ID βάζουμε 2.

Μπορούμε να τρέχουμε μέχρι 8 κονσόλες στο ίδιο μηχάνημα.

F@H σε Σύστημα με Dual CPU ή σε Σύστημα με P4 HyperTreading CPU

Δυστυχώς ο Folding@Home Client δεν μπορεί να αναγνωρίζει αυτόματα αν ένα σύστημα έχει δυο επεξεργαστές ή αν έχει εγκατεστημένο CPU με HyperThreading. Αυτό είναι ένα σοβαρό μειονέκτημα πρώτον για χρήστες οι οποίοι επιθυμούν να χρησιμοποιήσουν και τους δυο επεξεργαστές του συστήματος τους και δεύτερον γιατί οι περισσότεροι σημερινοί χρήστες χρησιμοποιούν P4 επεξεργαστές με HyperTreading το οποίο ξεγελά το λειτουργικό και το κάνει να νομίζει ότι υπάρχουν δυο επεξεργαστές στο σύστημα. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα το F@H να χρησιμοποιεί μόνο το 50% της ισχύς του συστήματος μας.

Η λύση σε αυτό το πρόβλημα είναι να εγκαταστήσουμε 2 κονσόλες στο σύστημα μας ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα.

Εγκατάσταση των clientsΔιαλέγουμε ένα φάκελο στον σκληρό μας και εγκαταστούμε την κονσόλα σε δυο υποφακέλους πχ.

Drive:\InstallationFolder\CPU01
Και
Drive:\InstallationFolder\CPU02

Παραμετροποίηση των clients

Μετακινούμαστε από την γραμμή εντολών στις τοποθεσίες CPU01 και CPU02 και κάθε φορά ρυθμίζουμε τις κονσόλες
ακολουθώντας τις προαναφερόμενες οδηγίες ρυθμίζουμε τα Username, Team Number, κτλ. Προσέχοντας μόνο στην δεύτερη κονσόλα (δηλαδή αυτή που βρίσκετε στο φάκελο CPU02) να δώσουμε Machine ID 2.

Εκτέλεση των Εφαρμογών

Η εκτέλεση των εφαρμογών γίνεται με παρόμοιο τρόπο όπως αυτόν που έχει προαναφερθεί.
Μπορούμε να φτιάξουμε δυο συντομεύσεις οι οποίες να τρέχουν την κάθε μια από τις κονσόλες από τους φακέλους CPU01 & CPU02 ή να τρέχουμε τις κονσόλες σαν δυο Services πχ FAH1 & FAH2

Προσοχή!!! Εδώ είναι απολύτως απαραίτητο το switch -local σε διαφορετική περίπτωση η ρύθμιση Machine ID 2 δεν αναγνωρίζεται.

Θελοντας να κανω πλήρη χρηση του ΗΤ στο P4 στην γραφική κονσόλα πού μπορώ να ορίσω το machine ID 2? Δεν βλέπω καποια ρυθμιση στα tabs....
Exω κανει 2 φακελους Folding@Home και Folding2 αλλά κατι δεν εχω καταλάβει και όποιο και να τρέξω εχω ID1.:hmm:
:)

EvilHawk
07-08-06, 00:58
Μπορείς νά κάνεις edit τα client.cfg αρχεία και να αλλάξεις την παράμετρο στο [settings] machineid=N (όπυ Ν ένας αριθμός απο 1-8 στο ίδιο μηχάνημα) ..

justice
14-08-06, 08:23
Και μιας που ήρθα ας κάνω και μια ερώτηση ! Έχω πάρει μία που είναι 5000 frames...
Nα υποθέσω ότι αυτή είναι από τις μεγαλύτερες ???
:hmm:

vagskarm
14-08-06, 09:10
Μην κοιτάς τα frames μόνο. Μπορείς να δεις στο παρακάτω link για τους πόντους που παίρνει η πρωτεϊνη:

http://fah-web.stanford.edu/psummary.html

justice
14-08-06, 10:11
Μμμμ... Ενδιαφέρον ! Δεν μπορώ να καταλάβω όμως.. Πώς γίνεται στο pc να μου λέει 5000 frames και στο link να αναγράφει 100 frames ??? :hmm:
Έχω το project 2053...
Και επίσης γιατί μερικές έχουν μηδενικά frames ???
p.s. Θα σας πρήξω λίγο....
:oops:

vagskarm
14-08-06, 10:25
Μήπως στο log file γράφει για steps και όχι frames?

Ποιά κονσόλα έχεις βάλει?

p.s.: δεν μας πρήζεις καθόλου, μπορεί με κάποια σου ερώτηση να κάνεις και εμάς να δούμε κάτι που δεν είχαμε προσέξει.

civil
15-08-06, 01:29
Μπορείς νά κάνεις edit τα client.cfg αρχεία και να αλλάξεις την παράμετρο στο [settings] machineid=N (όπυ Ν ένας αριθμός απο 1-8 στο ίδιο μηχάνημα) ..

OK το έκανα και εχουν διαφορετικό ΙD, αλλά μόνο το client με id=1 τρέχει.
Στο FahMon φαινεται οτι για το id=2 το ΕΤΑ δειχνει Ν/Α και δεν προχωράει καθόλου.:evil:
:hmm:

Νικαετός
15-08-06, 02:07
Απλά βάλε τις απλές κονσόλες και no more problems ;)

justice
15-08-06, 21:59
Μήπως στο log file γράφει για steps και όχι frames?

Ποιά κονσόλα έχεις βάλει?

p.s.: δεν μας πρήζεις καθόλου, μπορεί με κάποια σου ερώτηση να κάνεις και εμάς να δούμε κάτι που δεν είχαμε προσέξει.
Έχω την γραφική προς το παρόν αλλά θα την αλλάξω διότι έχω dual core !

Πάντως ως team πρέπει να τους πούμε να φτιάξουν και μια γραφική έκδοση για dual core διότι οι μισοί λογικά δεν θα ασχολούνται καν προκειμένου να παραμετροποιήσουν την κονσόλα για dual core cpus...
Anyway, λίγο περίεργα τα πράματα προς το παρόν αλλά θέλω να το ψάξω λίγο παραπάνω..
Με το F@H Log Stats v0.72 μου δείχνει την πρωτείνη ότι έχει 100 frames ενώ στο display μου δείχνει 5000 frames... :hmm:
Δείτε και την εικόνα που δίνω...

vagskarm
15-08-06, 23:33
Αυτό που βλέπεις σαν frames στην γραφική, στο log καταγράφεται ως steps. Ελπιζω όσο διπλώνει το μηχάνημα, να μην έχεις ανοιχτή την γραφική κονσόλα, όλο αυτό το display που κάνει refreshκλπ, όλο και κάποιους πόρους και process time θα καταναλώνει. Οσο πιο γρήγορα μπορείς βάλε την απλή και μια και έχεις dual core, σίγουρα και 2η απλή.

justice
16-08-06, 01:56
Αυτό που βλέπεις σαν frames στην γραφική, στο log καταγράφεται ως steps.
Ναι το είδα και εγώ αυτό, άρα στην γραφική μαλακίζονται λίγο..
Sorry για την έκφραση... :)

Την γραφική την είχα στο tray πάντα...

Λοιπόν ερωτήσεων συνέχεια..
Έβγαλα την γραφική και έβαλα κονσόλες μιας που έχω dual core.. Έβαλα την beta έκδοση, αυτό λοιπόν που αναγράφεται στο manual που έχετε φτιάξει, και είναι για τις παλαιότερες εκδόσεις, και έχει να κάνει με το start της κονσόλας πάντα από την συντόμευση μάλλον δεν ισχύει στην 5,04 beta. Και αναφέρομαι στις επιλογές -advmethods και -forceSSE που για την 1η σε ρωτάει στο σετάρισμα και την 2η την κάνει initialize μόνη της η κονσόλα !
Σωστά ?
Η 2η ερώτησή μου είναι ίσως λίγο χαζή. Έστω ότι θέλω να κλείσω τις κονσόλες για χ λόγους ! Ποιά είναι η διαδικασία που ακολουθώ ? Πατάω το Χ κατευθείαν έτσι ώστε να γίνει τερματισμός ?
Και η τελευταία ερώτηση, για σήμερα φυσικά, έχει να κάνει με τα stats στο signature ! Υπάρχει δυνατότητα να χρησιμοποιηθεί και ως signature σε forums εκτός του adslgr ???
Thank you in advance...

vagskarm
16-08-06, 09:25
1. Να το βάζεις το -advmethods, αν δεν το βάλεις θα δεις ότι συνδέεται σε άλλον server. Θεωρητικά παίρνεις καλύτερα wu's.

2. Ναι απλά πατάς το Χ και καθάρισες.

Για την τελευταία ερώτηση, νομίζω ότι παλιά δεν γινόταν, αλλά τώρα έχει φτιαχτεί και γίνεται.

Νικαετός
16-08-06, 09:47
1. δες το προηγούμενο ποστ
2. Πηγαίνεις από control panel ->perfomance and maintenance -> administrative tools -> services και κάνεις στοπ σέρβις ...στη συνέχεια πάλι με την ίδια διαδικασία την ξαναρχίζεις ;)
(Πατώντας το x , όταν ξαναρχίσεις την κονσόλα θα τρέχει πιο αργά !!!!! )

3. ότι και στο 1

Hwoarang
30-08-06, 19:31
Παιδια έχω μια απορία

Έχω ένα λαπτοπακι και φολντάρει σε ubutnu 6.06. Πάει πολύ αργά όμως. 24/7 ανοιχτό και πάει 1-2 % progress την ημέρα

Όταν του είχα XP πάνω του τότε 20-25% χτυπούσε την ημέρα στην ημέρα

Τι φταίει και πάει τόσο αργά??

Τα χαρακτηριστικά του είναι αυτά

P4 ~ 2,66
512 Ram

EvilHawk
31-08-06, 17:13
Παιδια έχω μια απορία

Έχω ένα λαπτοπακι και φολντάρει σε ubutnu 6.06. Πάει πολύ αργά όμως. 24/7 ανοιχτό και πάει 1-2 % progress την ημέρα

Όταν του είχα XP πάνω του τότε 20-25% χτυπούσε την ημέρα στην ημέρα

Τι φταίει και πάει τόσο αργά??

Τα χαρακτηριστικά του είναι αυτά

P4 ~ 2,66
512 Ram

Μήπως τρέχει κανένας deamon για χαμηλή κατανάλωση ενέργειας απο την cpu ?

Hwoarang
01-09-06, 21:24
Δεν ξέρω να σου πω και πως το βλέπω αυτο. Η όλη φάση ειναι απελπισια ρε γαμώτο. Το έκανα dual boot με windows μέχρι να βρω τι φταίει:evil:

EvilHawk
01-09-06, 21:40
Δεν ξέρω να σου πω και πως το βλέπω αυτο. Η όλη φάση ειναι απελπισια ρε γαμώτο. Το έκανα dual boot με windows μέχρι να βρω τι φταίει:evil:

Ιδέα δεν εχω απο ubuntu. Ρώτα τους ubuntu gurus του forum για λεπτομέρειες .. ;)

Hwoarang
01-09-06, 21:44
Tωρα φολντάρει σα σκυλι μία 600άρα στα XP. Όταν τελειώσει θα ξαναασχολήθω ;)

Hwoarang
02-09-06, 11:26
Ρε παιδια τι συμβαίνει? 7/9 μηχανήματα μου εδώ και 2 εβδομάδες παίρνουν συνέχεια πρωτεϊνες των 36 , 41 πόντων. Γιατι έτσι? σε όλους το ίδιο συμβαίνει?

vagskarm
02-09-06, 12:42
Εγώ τώρα τον Αύγουστο που έλειπαν πολλοί, πήρα κάτι καλό, τώρα που γύρισαν, πάλι ψιλολοϊδια μου δίνει. Υπομονή...

civil
02-09-06, 13:02
Ρε παιδια τι συμβαίνει? 7/9 μηχανήματα μου εδώ και 2 εβδομάδες παίρνουν συνέχεια πρωτεϊνες των 36 , 41 πόντων. Γιατι έτσι? σε όλους το ίδιο συμβαίνει?

H προηγουμενη ειχε 600 ποντους και αυτη που δουλευω τωρα παλι 600 :p
Δεν ηξερα πως υπαρχουν μονο με 36, 41 ποντους. Μαλλον ολιγον ατυχος ησουν.

Hwoarang
02-09-06, 13:03
:evil: Τόσο άτυχος πια? :evil:

EvilHawk
02-09-06, 14:25
Δεν εχουν σημασία οι λίγοι πόντοι , τελειώνουν πιο γρήγορα ...

civil
02-09-06, 15:10
Δεν εχουν σημασία οι λίγοι πόντοι , τελειώνουν πιο γρήγορα ...

Εχεις δικιο!! :oneup:

Hwoarang
02-09-06, 22:51
Ναι αλλα έτσι δεν πάω μπροστά:twisted: :twisted: :twisted:

sdikr
03-09-06, 00:03
Ναι αλλα έτσι δεν πάω μπροστά:twisted: :twisted: :twisted:

Και τι με αυτό;

Αυτό που μετράει ειναι η προσπάθεια!! :worthy:

Hwoarang
03-09-06, 20:50
Πλάκα κανω βρε παιδια. Απλα γίνονται κάτι άκυρα ρε γαμωτο. Στον laptop έρχοται κάτι 600αρες και το γονατίζουν το μηχανακι και στους δύο dual core έρχονται 36,41 συνέχεια

petaloudaki
05-09-06, 02:37
Είπα να βάλω και εγώ το μηχανηματάκι μου να δουλεύει στην ομάδα, αν και το είχα και πιο παλιά αλλά λόγω κάποιων προβλημάτων το είχα εκτός ενα διάστημα. Έχω όμως ένα πρόβλημα ρε παιδιά , όταν πατάω να δώ τα στατιστικά μου δεν με δείχνει πουθενά! Μηώς έχω κάνει κάτι λάθος? Έχω βάλει το Graphic Client 5.03. Καμιά ιδέα?

Hwoarang
05-09-06, 02:38
Πρέπει να παραδώσεις WU για να σε γράψει

petaloudaki
05-09-06, 02:41
A ok.. WU είναι όταν ολοκληρωθεί μια ομάδα απο frames? Δηλαδή τώρα είμαι στα 420 αό τα 500, όταν ολοκληροθούν και τα 500 τότε είνα ενα WU? Και κάτι ακόμα,πειράζει που έβαλα το Graphic Client και οχι την κονσόλα?

Hwoarang
05-09-06, 02:53
Ναι αυτό ειναι το WU. Όχι δεν πειράζει, απλά η κονσόλα ειναι πιο ελαφιά απο τον γραφικό client;)

petaloudaki
05-09-06, 02:58
οκ ευχαριστω! :)

civil
05-09-06, 19:33
Εχω την γραφική κονσόλα και Win XP, μπορώ να εγκαταστήσω και την απλή ώστε να εκμεταλευτώ το HT με machine id=1 στην γραφική και machine id=2 στην απλή?
Εναλλακτικά:
Μηπως πρέπει να βγάλω την γραφική για να τα εχω όλα στην απλή?

Προσπάθησα να τρεξω 2 ταυτοχρονα στην γραφική αλλά ενώ τα φόρτωνε ετρεχε μόνο το 1.
:drunk:

Hwoarang
05-09-06, 19:52
Για το HT βάλε δυο απλές κονσόλες. Ακολούθα τον οδηγό του που υπάρχει στα sticky εδώ στο φόρουμ

Νικαετός
05-09-06, 22:17
@civil , χωρίς να το έχω ψάξει μιας και κατευθείαν πέρασα μόνο απλές κονσόλες , η γραφική δεν υποστηρίζει το HT , οπότε βάλε δύο απλές να ξενοιάσεις ( μην ξεχάσεις να τις βάλεις σε διαφορετικό folder και να τις τρέχεις ως services με την παράμετρο local στην registry ;)

Νικαετός
06-09-06, 22:12
Λοιπόν , πριν λίγο τσέκαρα την λειτουργία της "φάρμας" και παρατήρησα τα εξής :

Σε 3 κονσόλες (από αυτές που τελείωσαν WU σήμερα , μου βγάζει το μήνυμα πως ο σέρβερ δεν έχει στοιχεία για την συγκεκριμένη WU και δεν μπορεί να στείλει αποτελέσματα (:hmm: :hmm: ) και σε άλλες τρεις παρόλο που έχει προσπαθήσει τρεις - τέσσερις φορές έως τώρα , δεν μπορεί να στείλει επίσης αποτελέσματα . Παρατήρησε κάποιος άλλος κάτι αντίστοιχο σήμερα ή και χθες ??

@ ADSLgr.com All rights reserved.