PDA

Επιστροφή στο Forum : F@H: Απορίες και ερωτήσεις για την λειτουργία

Σελίδες : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 [19] 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34

vagskarm
09-10-06, 17:45
Μετά από αρκετούς μήνες 24/7 100% κι εγώ κάνω τακτικά πλέον restart γιατί έχω παρατηρήσει κάποια κουφά. Αλλωστε τα 2 μηχανήματα από τα 4 δεν δουλεύουν πια 24/7 αλλά 16/7 λόγω λογαριασμού ΔΕΗ.

vobripper
09-10-06, 19:19
Πως μπορώ εφόσον έχω τρέξει console σαν service να αλλάξω nickname;

m4rk
10-10-06, 14:18
Πως μπορώ εφόσον έχω τρέξει console σαν service να αλλάξω nickname;

Τρέξε σε cmd το .exe του folding με το flag -config και αλλαξε το username.

EDIT: μπορείς και πολύ απλά να πειράξεις το αρχείο client.cfg μέσα στο φάκελο που έχεις εκγαταστήσει το F@h.

Hwoarang
10-10-06, 22:38
Ρε παιδια δεν ξέρω τι άλλο να κάνω...
Δοκιμάσα τα πάντα. Δοκίμασα να βγάλω όλες τις παραμέτρους, δοκίμασα μία μία τις παραμέτρους αλλα τίποτα. Το PC δεν μπορεί να πάρει πρωτεϊνη με τίποτα. ούτε το δικό μου ούτε ένας dual core. Μήπως να έβαζα την 5.04 beta κονσόλα?

vagskarm
10-10-06, 22:57
Δεν σβήνεις τα fah_core τα exeδάκια μήπως και τάχουν παίξει, να κατεβάσει νέα φρέσκα και γλυκά να πάρεις και κανέναν πόντο φίλε μου?

Εγώ έχω την beta 5.04 και σε κάποια φάση που μου έκανε δύο συνεχόμενα σφάλματα το ίδιο core το έσβησε μόνη της και ζήτησε καινούργιο. Δεν βάζεις την 5.04 ? Μπορεί να λέει beta αλλά τα πάει μια χαρά.

Νικαετός
10-10-06, 22:59
Ρε παιδια δεν ξέρω τι άλλο να κάνω...
Δοκιμάσα τα πάντα. Δοκίμασα να βγάλω όλες τις παραμέτρους, δοκίμασα μία μία τις παραμέτρους αλλα τίποτα. Το PC δεν μπορεί να πάρει πρωτεϊνη με τίποτα. ούτε το δικό μου ούτε ένας dual core. Μήπως να έβαζα την 5.04 beta κονσόλα?

Δεν είναι άσχημη ιδέα . ;)

lewton
13-10-06, 01:11
Πείτε μου ότι δεν έγινε μα...ία.
Αφού τελείωσε η πρωτεΐνη που πάλευα εδώ και 1.5 εβδομάδα, η κονσόλα πέταξε error και έκλεισε.
Όταν την ξαναάνοιξα άρχισε να δουλεύει νέα πρωτεΐνη... αλλά δεν πήρα πόντους.
Τους έχασα;

satel
13-10-06, 09:13
Μέσα στο directory work υπάρχει κάποιο αρχείο που να έχει το όνομα results?

lewton
13-10-06, 12:34
Τελικά τζάμπα ανησύχησα.
http://vspx27.stanford.edu/cgi-bin/main.py?qtype=userpage&username=DimitrisXP

pelasgian
22-10-06, 00:35
Αλήθεια Νίκο, πόσο ρεύμα σου έρχετε για τα πισί;
Έχεις δοκιμάσει να το μετρήσεις; (Μία μέρα να τα κλείσεις όλα και να δεις πόσο καις).
Μήπως να βάλεις ... νυχτερινό;

Νικαετός
22-10-06, 01:03
Νυχτερινό έχω ωρέ !!

Αυτό το τετράμηνο με την αύξηση δεν ξέρω ακόμα τι θα γίνει ... πάντως το έναντι ήλθε 400

mistac75
22-10-06, 11:06
Νυχτερινό έχω ωρέ !!

Αυτό το τετράμηνο με την αύξηση δεν ξέρω ακόμα τι θα γίνει ... πάντως το έναντι ήλθε 400

Ρε συ Nikoseagle, συγνώμη που επεμβαίνω κιόλας αλλα πόσα PCια εχεις ανοιχτα για να σου ερθει τόσο το έναντι; Αφήνεις ανοιχτή και την οθόνη; Εγω το έχω ανοιχτό (όχι για Folding για αλλο λόγο, uploading), εδω και 1.5 περίπου μήνα αλλά όποτε λείπω έχω πάντα την οθόνη κλειστή (υπόψην έχω ακομα CRT). Λες να μου ρθει και μένα τόσο; Αν είναι δυνατόν έχω μιλάμε τρομάξει. Θα με κυνηγάνε οι δικοί μου!!! :shock::shock::shock:

Νικαετός
22-10-06, 11:28
Στο σπίτι φολντάρουν ασταμάτητα 11 pc (μαζί με το λάπτοπ) . Συνήθιως (πριν την τελευταία αύξηση) ,στο τετράμηνο ο λογαριασμός έρχεται γύρω στα 800 ευρώ . (Οι οθόνες ναι , είναι όλες κλειστές ). Το όριο που έχω θέσει είναι τα 900 . Αν τα ξεπεράσω θα αρχίσω τις περικοπές , στα pc του σπιτιού και θα ανεβάσω την παραγωγή σε αυτά της δουλειάς . Πάντως την ημερήσια παραγωγή δεν την κατεβάζω , (όσο μπορώ να πληρώνω την ΔΕΗ LOL )

mistac75
22-10-06, 12:22
Στο σπίτι φολντάρουν ασταμάτητα 11 pc (μαζί με το λάπτοπ) . Συνήθιως (πριν την τελευταία αύξηση) ,στο τετράμηνο ο λογαριασμός έρχεται γύρω στα 800 ευρώ . (Οι οθόνες ναι , είναι όλες κλειστές ). Το όριο που έχω θέσει είναι τα 900 . Αν τα ξεπεράσω θα αρχίσω τις περικοπές , στα pc του σπιτιού και θα ανεβάσω την παραγωγή σε αυτά της δουλειάς . Πάντως την ημερήσια παραγωγή δεν την κατεβάζω , (όσο μπορώ να πληρώνω την ΔΕΗ LOL )

Μάλιστα. Δηλαδή εγώ που έχω μόνο 1 PC και κάνω απλό uploading και φυσικά παίζω και παιχνίδια, δεν πιστεύω να μου έρθει υπέρογκος λογαριασμός. Τις υπόλοιπες συσκευές του σπτιού τις χρησιμοποιούμε λογικά, όχι υπερβολική χρήση.

Νικαετός
22-10-06, 12:32
Όχι σε καμμιά περίπτωση . Και στο δικό μου σπίτι , που άνετα θα μπορούσε να πει κανείς , πως τα πράγματα είναι υπερβολικά ,από πλευράς χρήσης υπολογιστών , δεν είναι τα pc οι μόνες ηλεκτρικές συσκευές που λειτουργούν .

Υπάρχουν μονίμως ανοικτές και άλλες ηλεκτρικές συσκευές (δορυφορικοί δέκτες , modulators + οι νορμάλ ανάγκες μιας τετραμελούς οικογένειας (με 3 γυναίκες ) . Προσωπικά υπολογίζω την επιβάρυνση στο λογαριασμό της ΔΕΗ , αποκλειστικά λόγω folding από όλους αυτούς τους υπολογιστές γύρω στα 300 € max το τετράμηνο . (Δηλαδή 75 / μήνα) .

Hwoarang
22-10-06, 12:34
Ναi mistac75 χαλάρωσε. 11pc = πολλα MW. Αν έχεις ένα pc τότε δεν παίζει κανένα άγχος. Μην σκας. Εγω με 4 pc μέσα στο σπιτι και φόλντινγκ ασταμάτητο πληρώνω κάπου στα 100 ευρω λογαριασμο

mistac75
22-10-06, 12:44
Είπα και γω!!! Thanks παιδες

Enstolos
22-10-06, 12:54
....μιας τετραμελούς οικογένειας (με 3 γυναίκες )....

χαρα στο κουραγιο σου :worthy:

civil
22-10-06, 13:22
Μάλιστα. Δηλαδή εγώ που έχω μόνο 1 PC και κάνω απλό uploading και φυσικά παίζω και παιχνίδια, δεν πιστεύω να μου έρθει υπέρογκος λογαριασμός. Τις υπόλοιπες συσκευές του σπτιού τις χρησιμοποιούμε λογικά, όχι υπερβολική χρήση.

Ναι, κι εγω με 1 PC σε 24ωρη λειτουργία με την οθονη ανοικτη δεν εχω δει διαφορά.
Folding 4 ever !!
:oneup:

paradisegr
24-10-06, 22:44
Εχω παρατηρήσει ότι ορισμένοι πυρήνες στέλνουν συνεχώς upload σε σημείο υπερβολής. Δηλαδή βλέπω στο firewall 85mb upload μέσα σε 24 ώρες. Εχει τσεκάρει κανένας το log του firewall για κάτι τέτοιο. Μιλάμε κατά τη διάρκεια του folding και όχι στο τέλος. Επίσης όσες φορές και να σταμάτησα ή να ξεκίνησα το συγκεκριμένο πυρήνα υπήρχαν διαστήματα που έστελνε συνεχώς data μεγαλύτερης ποσότητας από ότι υπήρχε στο work file. Αυτό το έχω συναντήσει με αρκετούς πυρήνες όχι με όλους.

Για να πω την αλήθεια φοβάμαι μήπως έχουν χακεψει κάποιους πυρήνες και βάζουμε το λύκο στο μαντρί. Για σκεφτείτε λιγάκι είναι τόσο δύσκολο για κάποιους είτε μέσα από το Stanford είτε εκτός να προσθέσουν κάποιες γραμμες κώδικα? Το ότι θα το είχε ανακαλύψει κάποιος από όλους δεν με καθυσυχάζει γιατί είναι πολύ περιέργο, τι στο καλό μπορεί να στέλνει συνέχεια????

Νικαετός
24-10-06, 22:57
Κατά διαστήματα , είναι γεγονός πως οι πυρήνες στέλνουν "κάτι" , στο log file αναφέρεται πως στέλνει unsend results ... Nα υποθέσω πως στέλνει το αποτέλεσμα από την τελευταία πρωτεϊνη , και όταν γίνει σύγκριση με τα στοιχεία που έχει το Stanford ,απορρίπτεται ? Δεν γνωρίζω , τι άλλο να υποθέσω .

Το θέμα , paradisegr , είναι να υπάρχει εμπιστοσύνη . Αυτό είναι το βασικότερο στοιχείο . Αν δεν υπάρχει ...άστα να πάνε .

paradisegr
24-10-06, 23:42
Κατά διαστήματα , είναι γεγονός πως οι πυρήνες στέλνουν "κάτι" , στο log file αναφέρεται πως στέλνει unsend results ...

Αυτό το κάτι πόσο στο καλό είναι??????? 80-90 mb ???? Οταν μέσα στο φάκελο υπάρχουν 2-3 mb. Αμ το άλλο που έπαθα πριν από λίγο που ξανάγινε, έκλεισα τις κονσόλες και εξακολουθούσε και έστελνε για 10 λεπτά ακόμα!!! Κάνω netstat και βλέπω 4 connections με stanford. Στο firewall εξακολουθούσε να δείχνει το upload από το FAH να συνεχίζει ακάθεκτο και δε μπορούσα να κάνω τίποτα παρά να σταματήσω μέσω του firewall κάθε δικτυακή κίνηση αφού οι κονσόλες ήταν ήδη κλειστές. Εντω μεταξύ όταν γίνεται αυτό νεκρώνει κάθε δικτυακή κίνηση λόγω του upload και δεν μπορώ να κατεβάσω τίποτα.

Νίκο όσον αφορά την εμπιστοσύνη θα σου πω πως είναι κάτι που χτίζεται με τα χρόνια και καταστρέφεται στην στιγμή. Οταν το zonealarm - ο φύλακας -στέλνει πληροφορίες χωρίς τη γνώση μου ( γι αυτό και το έστειλα κατευθείαν) θα εμπιστευτώ χωρίς να το ψάξω-ελέγξω ένα πανεπιστημιακό αμερικάνικο project.

Επειδή δεν είμαι καταστροφολόγος ούτε και υπέρ των θεωριών συνωμοσίας γιαυτό ζητάω την βοήθεια σας να βρούμε εαν είναι κάτι που οφείλετε σε αστοχία του προγράμματος ή είναι δικό μου πρόβλημα ή όντως είναι κάτι ύποπτο. Κατά την γνώμη μου είναι σοβαρό ελάττωμα του προγράμματος εαν κάτι τέτοιο ισχύει σε ευρύτερο βαθμό και γιαυτό το αναφέρω ωστε εαν επιβεβαιωθεί και από άλλους να το επισημάνουμε στο forum του Stanford.

EvilHawk
25-10-06, 07:45
Επειδή δεν εχω παρατηρήσει παρόμοια συμπεριφορά, ρίξε ένα έλεγχο στα work dirs, δες άν υπάρχουν παλιά αποτελέσματα που έχει αποτύχει να στείλει, σταμάτησε την κονσόλα και τρέξε την με την παράμετρο - send all, τσέκαρε ξανά μήπως έχουν μείνει τίποτα σκουπίδια και διέγραψε ότι δεν χρειάζεται ...

paradisegr
25-10-06, 23:16
Επειδή δεν εχω παρατηρήσει παρόμοια συμπεριφορά, ρίξε ένα έλεγχο στα work dirs, δες άν υπάρχουν παλιά αποτελέσματα που έχει αποτύχει να στείλει, σταμάτησε την κονσόλα και τρέξε την με την παράμετρο - send all, τσέκαρε ξανά μήπως έχουν μείνει τίποτα σκουπίδια και διέγραψε ότι δεν χρειάζεται ...

Τα μεγέθη που βρίσκονται στα work dirs είναι της τάξης των 2-4 mb δεν εξηγείται η αποστολή 80 mb σε ένα 24ωρο και να συνεχίζεται αυτή η κατάσταση μέχρι να τελείωσει ο συγκεκριμένος πυρήνας. Προσωπικά το παρακολουθώ με το DU meter γενικά και με το Sygate firewall το incoming και outgoing traffic κάθε προγράμματος. Ασε που όπως είπα το καταλαβαίνω επειδή μου κόβεται για 5-10 λεπτά το ιντερνετ και καταλάβαίνεις τι σημαίνει 7min x 256 kbps =13,5 mb αποστολή δεδομένων τη φορά κατά μέσο όρο!!! Βεβαια ξαναλέω αυτό παρατηρείτε σε ορισμένους πυρήνες και όχι σε όλους.

EvilHawk
26-10-06, 13:41
! Βεβαια ξαναλέω αυτό παρατηρείτε σε ορισμένους πυρήνες και όχι σε όλους.

Τότε θα σου πρότεινα να σταματήσεις τίς κονσόλες, να σβήσεις τα fahcore_X αρχεία , μήπως έχεις κατεβάσει καμία early beta core (θα κατεβάσει αυτόματα ότι core χρειάζεται από την αρχή) ...

Θα έχει ενδιαφέρον να παρατηρήσεις ποιος core δημιουργεί αυτή την κίνηση και να το αναφέρεις στο folding@home forum ... ;)

Gordito
26-10-06, 20:57
Nαμαι και γω!!!
Αποριουλες αφου εχω να παω γρηγορα γρηγορα σε κατι Δημητρηδες:
1) 500αρα ειναι η πρωτεινη που εχει 500 frames?
2) Υπογραφη θα μπορω να βαλω μολις τελειωσει το πρωτο wu?
Μετακινω τη χρηση cpu αλλα δεν αλλaζουν τα estimated times. Απλα αργει να ανανεωσει ή εχουμε προβλημα?

Μαλλον ξερω τις απαντησεις αλλα I wanna make sure....:p

TheCondor
26-10-06, 21:09
500 ειναι οι ποντοι, τα frames ειναι πολλα περισσοτερα ;)

vagskarm
26-10-06, 21:59
nikchris καλώς ήλθες. Καλού κακού βάλε την υπογραφή πριν στείλεις το πρώτο wu, μην φύγει τίποτα ανυπόγραφο.

Οσο για τον προβλεπόμενο χρόνο, δεν φτάνει να αλλάξεις την χρήση της cpu. Θα πρέπει να ολοκληρώσει και ένα αριθμό frames έτσι ώστε να επανυπολογίσει προβλεπόμενο χρόνο.

Hwoarang
27-10-06, 04:53
Σας δουλεύει το site του standford?εμενα ούτε το site ανοιγει ούτε πρωτεϊνη μπορώ να πάρω

EvilHawk
27-10-06, 10:52
Πρέπει να είναι οκ τώρα, έστειλε μαζεμένες αρκετές wu ...

EvilHawk
27-10-06, 17:02
Εχω παρατηρήσει ότι ορισμένοι πυρήνες στέλνουν συνεχώς upload σε σημείο υπερβολής. Δηλαδή βλέπω στο firewall 85mb upload μέσα σε 24 ώρες. Εχει τσεκάρει κανένας το log του firewall για κάτι τέτοιο. Μιλάμε κατά τη διάρκεια του folding και όχι στο τέλος. Επίσης όσες φορές και να σταμάτησα ή να ξεκίνησα το συγκεκριμένο πυρήνα υπήρχαν διαστήματα που έστελνε συνεχώς data μεγαλύτερης ποσότητας από ότι υπήρχε στο work file. Αυτό το έχω συναντήσει με αρκετούς πυρήνες όχι με όλους.

Για να πω την αλήθεια φοβάμαι μήπως έχουν χακεψει κάποιους πυρήνες και βάζουμε το λύκο στο μαντρί. Για σκεφτείτε λιγάκι είναι τόσο δύσκολο για κάποιους είτε μέσα από το Stanford είτε εκτός να προσθέσουν κάποιες γραμμες κώδικα? Το ότι θα το είχε ανακαλύψει κάποιος από όλους δεν με καθυσυχάζει γιατί είναι πολύ περιέργο, τι στο καλό μπορεί να στέλνει συνέχεια????

Λοιπόν μόλις ανακάλυψα τι δημιουργεί αυτό το πρόβλημα, είναι αποτυχημένες προσπάθειες αποστολής wu στους servers του stanford, οι προσπάθειες που κάνει δεν είναι μόνο μία αλλά 2-3 συνεχόμενες με αποτέλεσμα το μέγεθος του upload να φαίνεται μεγαλύτερο απο το μέγεθος του αρχείου που στέλνει ...

Μπόρεσα να το ελέγξω τώρα που κάποιος απο τους servers είναι off, απο command prompt έδωσα εντολή να στείλει την τελειωμένη μονάδα εργασίας και είδα αυτό ακριβώς που περιγράφεις.

Σπαστικό ναι μεν, αλλά τουλάχιστον δεν υπάρχουν υπόνοιες για λύκους κλπ :p

EvilHawk
27-10-06, 17:19
Σας δουλεύει το site του standford?εμενα ούτε το site ανοιγει ούτε πρωτεϊνη μπορώ να πάρω

ο 171.65.103.160 είνια ακόμα down τελικά! :whistle:

vagskarm
27-10-06, 20:30
Λοιπόν μόλις ανακάλυψα τι δημιουργεί αυτό το πρόβλημα, είναι αποτυχημένες προσπάθειες αποστολής wu στους servers του stanford, οι προσπάθειες που κάνει δεν είναι μόνο μία αλλά 2-3 συνεχόμενες με αποτέλεσμα το μέγεθος του upload να φαίνεται μεγαλύτερο απο το μέγεθος του αρχείου που στέλνει ...

Μπόρεσα να το ελέγξω τώρα που κάποιος απο τους servers είναι off, απο command prompt έδωσα εντολή να στείλει την τελειωμένη μονάδα εργασίας και είδα αυτό ακριβώς που περιγράφεις.

Σπαστικό ναι μεν, αλλά τουλάχιστον δεν υπάρχουν υπόνοιες για λύκους κλπ :p

Τώρα που το ανέφερες, μια φορά που ήταν ένας server κάτω (είχα χρόνο και έβλεπα τι ακριβώς γινόταν), παρατήρησα ότι ναι μεν έλεγε στο log ότι δεν μπόρεσε να στείλει http request, παρακάτω όμως συνδεόταν σε κάποια ip, έστελνε το wu, έβγαζε μύνημα ότι είναι unassigned ή ότι δεν την βρήκε, και παρέμενε στο queue, όμως ένα αποτυχημένο send κάποια MB είχε γίνει.

Hwoarang
28-10-06, 16:22
Ακόμα τίποτα έτσι? Έχετε ιδέα τι μπορεί να φταίει? Καμια αναβάθμιση server ίσως ?

EvilHawk
28-10-06, 19:33
εγώ έλυσα το πρόβλημα με τους servers ώς εξής:

Έκλεισα τις κονσόλες απο τα services, στο home dir κάθε client έτρεξα την κονσόλα με την παράμετρο -configonly, απάντησα σε όλες τίς ερωτήσεις με enter εκτός απο αυτή που ρωτούσε αν θα χρησιμοποιεί τα settings του IE που απαντησα NO, αμέσω μετά έτρεξα την κονσόλα με την παράμετρο - send X (όπου X ο αριθμός της wu που δεν είχε καταφέρει να στείλει), done ! :oneup:

Νικαετός
28-10-06, 21:33
LOL , εγώ έχω σε όλες ΝΟ στην επιλογή για τον ΙΕ settings ...

Μια απορία και από εμένα . Έχει δοκιμάσει κανείς μας να τρέξει την κονσόλα στα Vista ως service ?? Προσπαθώ όλο το απόγευμα , αλλά δεν μου εμφανίζεται στην registry ...για να βάλω παραμέτρους local κλπ .

Αν κάποιος έχει καταφέρει κάτι , plz let me know , ευχαριστώ .

Hwoarang
29-10-06, 16:01
εγώ έλυσα το πρόβλημα με τους servers ώς εξής:

Έκλεισα τις κονσόλες απο τα services, στο home dir κάθε client έτρεξα την κονσόλα με την παράμετρο -configonly, απάντησα σε όλες τίς ερωτήσεις με enter εκτός απο αυτή που ρωτούσε αν θα χρησιμοποιεί τα settings του IE που απαντησα NO, αμέσω μετά έτρεξα την κονσόλα με την παράμετρο - send X (όπου X ο αριθμός της wu που δεν είχε καταφέρει να στείλει), done ! :oneup:

Που βλεπεις τον αριθμό της WU που δεν έχει στείλει?:oops:

Αφού έκανες αυτό κατάφερες να πάρεις αλλη πρωτεϊνη?

EvilHawk
29-10-06, 17:16
Μέσα στο work directory της κάθε κονσόλας να ρίξεις μια ματιά θα καταλάβεις, αλλά και το work unit να μην ξέρεις μπορείς να χρησιμοποιήσεις την παράμετρο -send all ;)

Hwoarang
29-10-06, 18:07
Oκ θα το κάνω αυτο. Μετά πήρες άλλη προτείνη ή απλα εδωσες την τελειωμένη και κάθεσαι και περιμένεις όπως όλοι μας?:hmm:

EvilHawk
29-10-06, 18:23
Πήρε κανονικά ..

Hwoarang
29-10-06, 18:27
Εχμμμμμμμμμμ
Θα το διορθώσουν αυτο όμως??????????????? Πως θα κανω και τα 15 μηχανηματα να πάρουν WU . Δεν μπορω να τρέχω Χιο τώρα για να τα φτιάξω παλι:evil: :evil: :evil: :evil:

TheCondor
29-10-06, 18:59
Εχμμμμμμμμμμ
Θα το διορθώσουν αυτο όμως??????????????? Πως θα κανω και τα 15 μηχανηματα να πάρουν WU . Δεν μπορω να τρέχω Χιο τώρα για να τα φτιάξω παλι:evil: :evil: :evil: :evil:

ssh :whistle: :whistle:

EvilHawk
29-10-06, 20:11
Τα προβλήματα με τους servers είναι περιστασιακά, σε εργάσιμες ώρες το πρόβλημα διορθώνεται σχεδόν άμεσα.

Νικαετός
29-10-06, 20:13
Ωρέ , κανείς ακόμα με μια λύση για τα Vista ?? (o καθένας με τον πόνο του )

cprotopapas
30-10-06, 15:04
Μηπώς το folding είναι εχθρικό στο περιβάλλον και αρκούντως ενεργοβόρο;:twisted:

hemlock
30-10-06, 19:33
Μηπώς το folding είναι εχθρικό στο περιβάλλον και αρκούντως ενεργοβόρο;:twisted:
Χμμμ και εγω αυτο πιστευω...:)
Βεβαια καποιοι νιωθουν οτι με το distribution βοηθανε την επιστημη.Πασο:cool:

cprotopapas
30-10-06, 19:42
Έχω μια απορία:έχει κανένα(ουσιαστικό) αποτέλεσμα;

EvilHawk
30-10-06, 20:41

Mπαααα πιο φιλικό είναι προς το περιβάλλον, στο γραφείο πχ. κάνω οικονομία στο πετρέλαιο :p
Από ότι μπορείς να διαβάσεις και στα παραπάνω μηνύματα ή κατανάλωση δεν έχει τεράστια διαφορά. Ειδικά σε pc που έτσι και αλλιώς θα έμενα 24/7 ανοιχτά η διαφορά είναι μηδαμινή ...

Έχω μια απορία:έχει κανένα(ουσιαστικό) αποτέλεσμα;

Φυσικά, υπάρχουν δημοσιευμένες εργασίες στο Stanford βασισμένες στα αποτελέσματα του folding.

EvilHawk
30-10-06, 20:42
Μήπως να βάλεις ... νυχτερινό;

Τι να το κάνει το νυχτερινό? Μπουγάδα θα βάλει? :rofl: :rofl: :rofl:

cprotopapas
30-10-06, 20:55
Mπαααα πιο φιλικό είναι προς το περιβάλλον, στο γραφείο πχ. κάνω οικονομία στο πετρέλαιο :p
Από ότι μπορείς να διαβάσεις και στα παραπάνω μηνύματα ή κατανάλωση δεν έχει τεράστια διαφορά. Ειδικά σε pc που έτσι και αλλιώς θα έμενα 24/7 ανοιχτά η διαφορά είναι μηδαμινή ...

Παιδιά,χωρίς να θέλω να σας κατηγορήσω,κάνετε ΦΟΒΕΡΗ ζημιά στο περιβάλλον,σπαταλώντας ενέργεια.Δεν ξέρω αν το έχετε ακούσει,αλλά οι καινούργιες γενιές ηλεκτρικών συσκευών(και σε λίγο και τα PC) ΔΕN θα έχουν standby mode.Και μην ξεχνάτε....το πετρέλαιο σε λίγο καιρό θα φτάσει στα ύψη,οι εναλλακτικές πηγές ενέργειας τώρα(στην Ελλάδα) αρχίζουν να διαδίδονται...Λυπηθήτε και την τσέπη σας και το περιβάλλον.

@ ADSLgr.com All rights reserved.