PDA

Επιστροφή στο Forum : F@H: Απορίες και ερωτήσεις για την λειτουργία

Σελίδες : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 [23] 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34

harris
26-01-07, 20:47
Να κάνω μια ερώτηση; Πότε συμπληρώνεται η πρώτη μονάδα ώστε να μπορέσω να έχω κι εγώ την υπογραφή με τα στατιστικά; Στο εικονίδιο του προγράμματος αναφέρει Working 3000/20000...

Ανάλογα με τον υπολογιστή που έχεις και πόσο τον αφήνεις ήσυχο να δουλέψει ;)

Εμένα έκανε 4 μέρες το πρώτο wu ;)

Νικαετός
29-01-07, 14:54
Άρα εσύ τι προτείνεις Νικαετέ; την απλή ή την γραφική; :hmm:

Φυσικά την απλή . Νόμιζα πως είναι ξεκάθαρο !

k_koulos
29-01-07, 15:01
άσχετο, μόλις χθες πήρα μια 755 σε windows απλή , Project 1498 και την ξεδιπλώνει απίστευτα γρήγορα, είμαι στο 65% σε περίπου 24 ώρες και θέλει άλλες 12 ώρες, what a pleasent surprise !!

Iannis
01-02-07, 18:38
Το θέμα με τις γραφικές ή τις απλές κονσόλες τώρα. Η απλή καταναλώνει σίγουρα λιγότερους πόρους από την γραφική . Από ταχύτητα είναι σχεδόν το ίδιο . Αλλά η απλή είναι μονόδρομος αν έχει ο επεξεργαστής ΗΤ και θέλουμε το 100% της ισχύος ..

Ετσι πιστευα και εγω πριν απο 2 χρονια
Εχω αλλη εμπειρία προσωπικη
Αναλυτικότερα εδω
http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=74354

Iannis
02-02-07, 19:26
άσχετο, μόλις χθες πήρα μια 755 σε windows απλή , Project 1498 και την ξεδιπλώνει απίστευτα γρήγορα, είμαι στο 65% σε περίπου 24 ώρες και θέλει άλλες 12 ώρες, what a pleasent surprise !!

Αυτη ειναι η καλυτερη MU που υπάρχει σημερα οσο αφορα points/day
Γι'αυτο βαλε 8 consoles ωστε να καβατζαρεις 8 ετοιμες μόλις τελίωνει η μια να ξεκινας την επομενη

aria
02-02-07, 19:31
Αυτη ειναι η καλυτερη MU που υπάρχει σημερα οσο αφορα points/day
Γι'αυτο βαλε 8 consoles ωστε να καβατζαρεις 8 ετοιμες μόλις τελίωνει η μια να ξεκινας την επομενη

Είναι WU (=Working Unit) :)

εκτός αν έχω χάσει κανα επεισόδιο . . . :rolleyes:

Iannis
02-02-07, 20:00
Είναι WU (=Working Unit) :)

εκτός αν έχω χάσει κανα επεισόδιο . . . :rolleyes:

Κανενα επεισοδιο δεν εχασες Εγω εκανα λάθος

harris
04-02-07, 14:58
Έχει κανείς ιδέα τι είναι τούτο; :hmm:

19373

nontasg
04-02-07, 15:03
Έχει κανείς ιδέα τι είναι τούτο; :hmm:

Εεεεεε;;;; :shock: :shock:
Μη λες τέτοια τώρα.......

harris
04-02-07, 15:16
Εεεεεε;;;; :shock: :shock:
Μη λες τέτοια τώρα.......

To γούγλησα, και από ότι είδα από τα πολύ λίγα αποτελέσματα, μάλλον μπερδεύεται το avast :hmm:

Αλλά θα ήθελα αν κάποιος από τους έμπειρους το έχει ξαναδει να μας πει τι γίνεται ;)

EvilHawk
04-02-07, 15:52
Πρόβλημα του avast είναι, μου έτυχε και εμένα σε μηχάνημα μου, το τσέκαρα με αρκετά άλλα antivirus (μεταξύ αυτών nod32, norton, kaspersky ...) ;)

No-Name
04-02-07, 15:53
Στα vista αρνείτε να πάιξει η έκδοση 5.03.....:down:
όταν πάει να ξεκινήσει πετάει error κατω αριστερά αλλά δεν προλαβαίνω να διαβάσω τι είναι

EvilHawk
04-02-07, 15:59
Στα vista αρνείτε να πάιξει η έκδοση 5.03.....:down:
όταν πάει να ξεκινήσει πετάει error κατω αριστερά αλλά δεν προλαβαίνω να διαβάσω τι είναι

Θα περιμένεις να μπεί στο Site ο Νικαετός, κάποια λύση είχε αναφέρει ... ;)

jpgr
17-02-07, 00:48
Αν έχουμε 2 υπολογιστές που μοιράζονται μια γραμμή adsl και βάλουμε και στους δύο το ίδιο username μοιράζεται η δουλεία ή ο δεύτερος δουλεύει τσάμπα;

harris
17-02-07, 00:51
Αν έχουμε 2 υπολογιστές που μοιράζονται μια γραμμή adsl και βάλουμε και στους δύο το ίδιο username μοιράζεται η δουλεία ή ο δεύτερος δουλεύει τσάμπα;

Μια χαρά θα δουλέψει, αρκεί να έχεις βάλει το ίδιο username και φυσικά την σωστή ομάδα και στα δύο ;)

k_koulos
17-02-07, 00:51
η δουλεία γίνεται απο τους πυρήνες και όχι απο το Ιντερνετ. Αρα αν δουλεύουν 2 μηχανήματα διπλώνεις 2 διαφορετικές δουλείες, με το ίδιο όνομα

jpgr
17-02-07, 01:01
Ωραία !!
Κάτι άλλο τώρα , στο 2ο μηχάνημα p4 2.4 όταν του βάζω να τρέξει το πρόγραμμα με τα γραφικά οχι την κονσόλα δηλαδή , κολλάει !

Μήπως η κονσόλα έχει λιγότερες απαιτήσεις ; Φυσικά έχοντας το πρόγραμμα ελαχιστοποιημένο.

Νικαετός
17-02-07, 01:03
Σαφώς και η κονσόλα έχει λιγότερες απαιτήσεις . Δεν σου απασχολεί την κάρτα γραφικών , όπως η γραφική κονσόλα (ακόμα και όταν είναι ελαχιστοποιημένη)

jpgr
17-02-07, 01:24
Λοιπόν, έστισα την κονσόλα φαντάζομαι όταν λέμε ότι τρέχουμε μέχρι 8 κονσόλες εννοούμε ότι έχουμε 8 pc και όχι 8 κονσόλες σε ένα pc.

Δεύτερον, έβαλα μεγίστη μνήμη 100mb, το task manager λέει ότι καταναλώνει 11mb. Αυτό οφείλεται στο μέγεθος της πρωτεΐνης; Στις ρυθμίσεις έλεγε το λιγότερο ότι θα πιάνει 64mb.

Τέλος εγώ το είπα να μην πηγαίνει πάνω από 35% και επέλεξα idle αλλά αυτό είναι κολλημένο στο 65%.

edit: Ξέχασα να ρωτησώ!!!
Το ένα μηχάνημα είναι a64 και το άλλο p4. Και για τα δύο θα δώσω στη registry -svcstart -local -forceasm -verbosity 9 -advmethods

harris
17-02-07, 01:26
φαντάζομαι όταν λέμε ότι τρέχουμε μέχρι 8 κονσόλες εννοούμε ότι έχουμε 8 pc και όχι 8 κονσόλες σε ένα pc.

Λάθος το φαντάστηκες!

Μπορείς να έχεις πολλές κονσόλες σε ένα πισί ;)

jpgr
17-02-07, 01:39
Τέλειωσα το config και στα δύο pc.
Στο a64 δουλεύει όσο cpu του έχω πει, στο δεύτερο pc p4 2.4 του είπα 30 και δουλεύει 65% καμία ιδέα;

Τι κερδίζουμε οταν τρέχουμε παραπάνω κονσόλες σε ένα pc;
Αν μπορείτε δείτε και τι έγραψα δύο posts παραπάνω στο #1119.
Ευχαριστώ.

k_koulos
17-02-07, 01:54
βασικά πρέπει να το δείς ολιστικά, του στυλ ποιός είμαι και τι κάνω.

Για ποιό λόγο διπλώνω και ποια η θέση μου στο μικρόκοσμο μου.

Αν διπλώνεις με πολλές κονσόλες, αρκετό cpu τότε καις ρεύμα/κουράζεις τον υπολογιστή, κτλ κτλ

αλλά πάλι μαζεύεις πόντους και ολοκληρώνεις πιο πολλές πρωτεΐνες.

Η λύση είναι κάπου στη μέση και δεν είναι δουλεία μας να επεμβαίνουμε στα προσωπικά σου:oneup:

Νικαετός
17-02-07, 02:01
Τέλειωσα το config και στα δύο pc.
Στο a64 δουλεύει όσο cpu του έχω πει, στο δεύτερο pc p4 2.4 του είπα 30 και δουλεύει 65% καμία ιδέα;

Τι κερδίζουμε οταν τρέχουμε παραπάνω κονσόλες σε ένα pc;
Αν μπορείτε δείτε και τι έγραψα δύο posts παραπάνω στο #1119.
Ευχαριστώ.

Σε P4 με ΗΤ , αν θέλεις να εκμεταλλευτείς το 100% του επεξεργαστή σου πρέπει να βάλεις 2 κονσόλες . Σε διπλοπύρηνους και Windows επίσης . Σε Linux βάζεις τον SMP client και με μια κονσόλα καθάρισες ( στα 64 μπιτ) .

Μην έχεις πρόβλημα βάλε 100% cpu και όλη την μνήμη στις ρυθμίσεις . Η κονσόλα είναι πολύ χαμηλής προτεραιότητας και αμέσως παραχωρεί τον επεξεργαστή σε οτιδήποτε άλλο κάνεις .

Μη φοβάσαι τίποτα .

(Το μόνο που χαλάς είναι το ρεύμα , οπότε αν είναι στο σπίτι σου θα πρέπει να το σκεφθείς , αν θα φολντάρεις 24/7 )

jpgr
17-02-07, 02:18
Χρόνια σου πολλά.....Κοιτάω τα στοιχεία σου στο πρώτο ποστ που μου απάντησες (~11 χθες) και βλέπω 48, Τα ξανακοιτάω τώρα και βλέπω 49. Λέω πάει παλάβωσα από το πολύ διάβασμα.. :rofl:

Στο p4 ότι και να κάνω αυτό δουλεύει 65% άνοιξα και δεύτερη κονσόλα.
Αυτό το pc είναι συνέχεια ανοικτό, άρα αν το cpu από ~5% πάει στο 65% θα καίει παραπάνω 37watt / sec

Σε ένα μέσο pc p4 3.0 με 100% τον επεξεργαστή έχουμε επιπλέον 65 watt....

Άρα υπολογίστε πόση ενέργεια θέλουν οι πρωτεΐνες και πόσο κακό κάνουν στο φαινόμενο του θερμοκηπίου αφού καταναλώνουμε τόση ενέργεια.

Και λογικά δεν πρέπει να υπολογίσουμε μόνο τα παραπάνω watt απο τον επεξεργαστή.

Κατεβάστε το pps file για να δείτε τι ζημία κάνουν τα extra watts. :sorry:

Νικαετός
17-02-07, 02:26
LOL , σε ευχαριστώ ...

Τώρα , ο προβληματισμός σου είναι λογικότατος . Όμως σκέψου και το καλό που θα κάνουμε αν βοηθήσουμε στη θεραπεία τόσων και τόσων ασθενειών ...

Προσωπικά , αποφάσισα να χρησιμοποιώ το ΙΧ όσο το δυνατόν λιγότερο και να μετακινούμαι αποκλειστικά με ΜΜΕ . Αποτέλεσμα ...τρεις μήνες είχα να μπω στο αυτοκίνητο (έμεινε από μπαταρία) .

Όλα είναι θέμα επιλογών . Σταθμίζεις τους παράγοντες και αποφασίζεις .

waste
17-02-07, 03:05
ώπα ώπα το εμπλέξες εκεί με τα Watt τε εμπλεξες λίγο. Σ'ένα p4 καις επιπλέον περίπου 40-45 βατ την ώρα εαν foldarεις με 100% της ισχύς Και μαλλον πολλά λέω αυτή τη στιγμή.. να καταλαβείς στον athlonXP μου ή διαφορά κατανάλωσης στην πρίζα μεταξύ 0%-100% CPU utils δεν είναι πάνω απο 15-20 watt.

Οποτε εάν σε απασχολεί η κατανάλωση ρεύματος κάνε αυτό που κάνω κι εγώ. Βαλε τις κονσόλες σου να διπλώνουν κοντά στο 100% όσο είναι ανοιχτός ο υπολογιστής σου. Οποτε έτσι θα έχει καταναλώσει καμιά 300αρια βατ παραπάνω συνολικά που με το συμπάθειο , αλλά εάν ηξερες τι καταναλώνει ο θερμοσίφωνας ή το ψυγείο σου δεν θα τους εδινες μεγαλη σημασία.

αντε και καλό folding

ΜΑΝΩΛΗΣ
17-02-07, 03:59
Yπάρχει κάποιος τρόπος οταν τελειώνει μια πρωτεϊνη απο την 1 κονσόλα να πηγαίνει αυτόματα στην 2 , μετα στην 3 κτλ? Επειδή αλλιώς κάθε φορά κατεβάζει οτι να ναι, ενω απο την άλλη εγώ εχω και στις 8 κοσνόλες μου 292αρες που μου τις ξεπετάει γρηγορότερα

waste
17-02-07, 11:46
εεε??? δηλαδη εχεις 8 κονσολες σε έναν υπολογιστη ??? μονοπύρηνο ή διπύρηνο??? διοτι δεν μπορω να καταλαβω ποιο το πλεονεκτημα του να εχεις 8 κονσολες σε 1 ή 2 πυρήνες.

ΜΑΝΩΛΗΣ
17-02-07, 13:14
Eχω 8 κονσόλες σε μονοπύρηνο. Ο λόγος ειναι οτι κατεβάζω 292άρες και όταν τελειώσει η μια αλλάζω κονσόλα για να μην ψάχνομαι κάθε φορά.

Hwoarang
17-02-07, 13:18
Αδυνατο να παρακολουθήσω τον συλλογισμό σου:hmm:

ΜΑΝΩΛΗΣ
17-02-07, 13:40
Βρε παιδιά ειναι απλό. Οι πρωτεϊνες που δίνουν 292 πόντους ειναι και γρηγορότερες και δίνουν και περισσότερους πόντους(τουλάχιστον σε εμενα) Αρα? Οταν τελειώσει μια αντί να κατεβάσει μια 186 αρα που αργεί και ποντους δεν δινει αλλάζω κονσόλα και βάζω να τρέξει αλλη μια 192αρα. Τώρα καταλάβατε?

Hwoarang
17-02-07, 13:43
Xαχαχαχαχαχα. Ολόκληρη επιστήμη το έκανες. Κeep folding:oneup:

ΜΑΝΩΛΗΣ
17-02-07, 13:44
Σιγά την επιστήμη που έκανα!:cool: Αντε γεράαααα

nontasg
17-02-07, 14:00
Μπράβο στα παιδιά που φολντάρουν,keep up the good work guys.
Μια ερώτηση τώρα : έβαλα την απλή κονσόλα σε υπολογιστή AMD Sempron 2800 με 384ΜΒ RAM και κολλάει συνέχεια...Έβαλα τη γραφική και δουλεύει τέλεια.Από τα λεγόμενά σας δεν θα έπρεπε κανονικά η απλή κονσόλα να δουλεύει πιο σωστά από τη γραφική;;;
:hmm:

Νικαετέ χρόνια πολλά και από μένα! ;)

Hwoarang
17-02-07, 14:01
Tι εννοείς κολλάει? :hmm:

nontasg
17-02-07, 14:05
Tι εννοείς κολλάει? :hmm:

Ενώ δουλεύει κανονικά μια πρωτεΐνη, κάποια στιγμή βγάζει μήνυμα λάθους και εγκαταλείπει το WU χωρίς να μου δίνει καθόλου πόντους και στη συνέχεια παίρνει καινούργιο WU...Αυτό έγινε πολλές φορές οπότε έβαλα τη γραφική που δεν το παρουσιάζει καθόλου αυτό το πρόβλημα...Τι να πω δεν ξέρω...:(

Hwoarang
17-02-07, 14:07
Αυτο το έχω ξαναδιαβάσει εδώ στο φόρουμ αλλά δεν θυμάμαι που. Κατα πάσα πιθανότητα φταίει το setup/options που έβαλες όταν εγκαθηστούσες την κονσόλα. Σύμφωνα με τον οδηγό την εβαλες?

mrsaccess
17-02-07, 14:37
Μια παρατήρηση! Δεν είναι καλό να κατεβάζουμε WU και να τις σβήνουμε επειδή δεν μας αρέσουν!
Κάθε WU που κατεβάζουμε το Stanford τη δεσμεύει και δεν τη δίνει σε άλλο χρήστη μέχρι να περάσει το επιθυμητό διάστημα επιστροφής (διαφορετικό από την ημερομηνία λήξης).

Με το να αχρηστεύουμε λοιπόν έτσι WU δεν βοηθάμε το project. Μην ξεχνάμε, foldάρουμε πρώτα από όλα για το κοινό καλό και όχι για τους πόντους!

nontasg
17-02-07, 14:58
Αυτο το έχω ξαναδιαβάσει εδώ στο φόρουμ αλλά δεν θυμάμαι που. Κατα πάσα πιθανότητα φταίει το setup/options που έβαλες όταν εγκαθηστούσες την κονσόλα. Σύμφωνα με τον οδηγό την εβαλες?

Ναι βάσει του οδηγού του Re-ti-re.....

Μια παρατήρηση! Δεν είναι καλό να κατεβάζουμε WU και να τις σβήνουμε επειδή δεν μας αρέσουν!
Κάθε WU που κατεβάζουμε το Stanford τη δεσμεύει και δεν τη δίνει σε άλλο χρήστη μέχρι να περάσει το επιθυμητό διάστημα επιστροφής (διαφορετικό από την ημερομηνία λήξης).

Με το να αχρηστεύουμε λοιπόν έτσι WU δεν βοηθάμε το project. Μην ξεχνάμε, foldάρουμε πρώτα από όλα για το κοινό καλό και όχι για τους πόντους!

Σωστό αυτό.Οι πόντοι είναι δευτερευούσης σημασίας.Αυτό που μετράει πάνω απ'όλα είναι το κοινό καλό. ;)

Iannis
17-02-07, 15:27
Μανολη μονο manual γινεται αυτο
Ευχαριστώ τον Νικ.... και ολα τα παιδια του folding για την συμπαρασταση στο επεισοδιακό μου thread για Lin:)

jpgr
17-02-07, 15:35
Όταν αλλάζεις τις παραμέτρους όπως πχ ανεβάζεις την μνήμη διαγράφει το παλιό project και παίρνει μεγαλύτερο αν μπορεί ;

Ρωτάω γιατί άλλαξα στο pc την ποσότητα της μνήμης του έκανα και ένα restart και από εκεί που έλεγε 2 εκατομμύρια σύνολο και είχε ολοκληρώσει 10 steps τώρα λέει 5 εκατομμύρια και έχει 0 steps.

Δεν έχω ενεργοποιήσει το deadline.

lewton
17-02-07, 16:51

:oneup:

jpgr
17-02-07, 17:26
Δεν το έκανα επίτηδες. Είναι η πρώτη μέρα μου κάνω folding και δε ξέρω πως έγινε. Το μηχάνημα την δούλευε είδη 15 ώρες και την είχα προχωρήσει 10/100 steps. Επειδή δε ξέρω πως έγινε δεν θέλω να ξαναγίνει, και ρωτάω για να το αποφύγω.

Το ίδιο έγινε και στο 1ο μηχάνημα. Είχα φτάσει 32 steps και δεν ξέρω πως έγινε μετά από ένα restart δουλεύει άλλο project. Η κονσόλα που ανοίγει σαν service συνεχίζει αυτόματα το ίδιο αρχείο; Για πόσο καιρό ;

Εξάλλου δεν ξέρω ούτε πόσους πόντους παίρνεις ούτε από που παίρνεις πολλούς και από που λίγους.

Π.χ άνοιξα 3 κλώνους της κονσόλας και όλες έλεγαν ότι δουλεύανε την ίδια. Γίνεται αυτό; Η μία έλεγε step 0 ή άλλη έλεγε step 1 και το project number ήταν το ίδιο.

edit: για κάθε step αυτή που τρέχει τώρα θέλει 45 λεπτά άρα 4500 λεπτά σύνολο. Δηλαδή 3 μέρες. Πρέπει να έχω συνεχόμενα το πσ ανοικτό για τρεις μέρες;

Λογικά θα υπάρχουν όλες αυτές οι πληροφορίες σε ένα μαζεμένο faq. ;;

nontasg
17-02-07, 17:37
Π.χ άνοιξα μια 2-3 και όλες έλεγαν ότι δουλεύανε την ίδια. Γίνεται αυτό; Η μία έλεγε step 0 ή άλλη έλεγε step 1 και το project number ήταν το ίδιο.

Ναι,γίνεται να δουλεύεις στην ίδια πρωτεΐνη με περισσότερες από μία κονσόλες.Απλά η καθεμία δουλεύει διαφορετικό κομμάτι της... ;)

edit: για κάθε step αυτή που τρέχει τώρα θέλει 45 λεπτά άρα 4500 λεπτά σύνολο. Δηλαδή 3 μέρες. Πρέπει να έχω συνεχόμενα το πσ ανοικτό για τρεις μέρες;

Όχι δε χρειάζεται να το έχεις συνέχεια ανοικτό.Μπορείς να το κλείσεις και όταν το ξανανοίξεις θα συνεχίσει από εκεί που σταμάτησε.Απλά έτσι θα κάνεις περισσότερο χρόνο για να τελειώσεις το WU.

harris
17-02-07, 17:38

Κάποιοι που έχουμε τα πισί μας ανοιχτά για άλλους λόγους, προφανώς τελειώνουμε τι πρωτεΐνες νωρίτερα...

Αν το αφήσεις συνεχώς ανοιχτό θα την τελειώσει σε 3 μέρες... αν το κλείνεις διακόπτει, και όταν το ξανανοίξεις συνεχίζει από εκεί που σταμάτησε... αρκεί να το βάλεις να σώνει συχνά σ'αυτή την περίπτωση για να μην χάνεις πολύ δουλειά ;)

jpgr
17-02-07, 18:06
Με το που ξεκινάει το pc βλέπω ότι τρέχει σαν service ο πυρήνας και η κονσόλα. Για να δω εγώ την κονσόλα τι πρέπει να κάνω;

Το λάθος που έκανα ήταν να πατάω την συντόμευση άρα άνοιγμα καινούργια κονσόλα άρα με τη σειρά της φόρτωνε και νέο πυρήνα.

Iannis
17-02-07, 18:51
Βαλε το EMIII η το Fahmonitor.
οτι θες εδω
http://www.adslgr.com/forum/showpost.php?p=205489&postcount=6

ΜΑΝΩΛΗΣ
17-02-07, 21:52
To fahmonitor είναι αντί για το emiii?

jpgr
18-02-07, 14:59
Ναι , το έβαλα χθες με 4mb ram καθάρισες , ελαφρύ και ωραίο. Κάνεις και monitor και τα pc στο lan.

mariosxania
18-02-07, 21:16
Παιδιά θέλω και εγώ να μπω στην ομάδα αν και ο επεξεργαστής είναι μικρός 3.2 πέντιουμ τι πρέπει να κάνω δεν ξέρω τπτ?

@ ADSLgr.com All rights reserved.