PDA

Επιστροφή στο Forum : F@H: Απορίες και ερωτήσεις για την λειτουργία

Σελίδες : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 [24] 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34

harris
18-02-07, 21:18
Παιδιά θέλω και εγώ να μπω στην ομάδα αν και ο επεξεργαστής είναι μικρός 3.2 πέντιουμ τι πρέπει να κάνω δεν ξέρω τπτ?

Mια χαρά είναι το πισί σου για την δουλειά ;)

Απλά ακολούθησε τις οδηγίες για την εγκατάσταση και όλα θα πάνε ΟΚ ;)

logan11
19-02-07, 07:56
Τί μου συμβαίνει γιατρέ μου. Γιατί δεν το "βλέπω"?
Kubuntu_6.10_x86-64 πλήρως ενημερωμένο έχω.

k64@kubuntu64:~/fah$ ls -l
total 448
-rwx--x--x 1 k64 k64 249556 2007-01-31 05:29 fah5
-rw-r--r-- 1 k64 k64 138220 2007-02-19 06:03 FAH_SMP_Linux.tgz
-rwx--x--x 1 k64 k64 68492 2006-11-21 18:12 mpiexec
k64@kubuntu64:~/fah$ ./fah5 –configonly
bash: ./fah5: No such file or directory
k64@kubuntu64:~/fah$ sudo ./fah5 –configonly
sudo: unable to execute ./fah5: No such file or directory
k64@kubuntu64:~/fah$ sudo -s -H
root@kubuntu64:/home/k64/fah# ./fah5 –configonly
bash: ./fah5: No such file or directory

EDIT:
Βρήκα τη λύση τελικά. Έπρεπε να εγκαταστήσω μια extra βιβλιοθήκη από το Synaptic (ia32-libs).
http://forum.folding-community.org/ftopic17223.html

ΥΓ. Γιατί δεν αναφέρεται αυτό στις δικές μας οδηγίες? Νομίζω πρέπει να προστεθεί.

Μάλλον χάλασα το νήμα με αυτό το post. Παρακαλούνται οι Mods όπως το μεταφέρουν εις άλλο νήμα.:oops:

waste
20-02-07, 02:17
Ενώ δουλεύει κανονικά μια πρωτεΐνη, κάποια στιγμή βγάζει μήνυμα λάθους και εγκαταλείπει το WU χωρίς να μου δίνει καθόλου πόντους και στη συνέχεια παίρνει καινούργιο WU...Αυτό έγινε πολλές φορές οπότε έβαλα τη γραφική που δεν το παρουσιάζει καθόλου αυτό το πρόβλημα...Τι να πω δεν ξέρω...:(

EARLY UNIT TERMINATION????

τετοιο μηνυμα λαθους σου βγαζει ??? διοτι αυτο συνηθως σημαίνει κακές μνημες ... δοκιμασε να τις χρονισεις λιγο χαμηλότερα μηπως και δεν εχες προβλημα....

ckoul
21-02-07, 11:27
Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα τρέχοντας τον client σε έναν Pentium IV HyperThreading (W32).

Σε κατάσταση idle ως γνωστόν απασχολείται το 50% της CPU. Όταν όμως δίνω π.χ. μια εκτύπωση (η οποία από μόνη της θα κατανάλωνε επίσης 50%), ο client συνεχίζει να καταλαμβάνει σταθερά το 50% της CPU (αφού το βλέπει ως idle) κι επειδή το HyperThreading δεν είναι multi-core και άρα κάποια κυκλώματα υπάρχουν x1, το αποτέλεσμα είναι ότι το σύστημα «σέρνεται».

Στα υπόλοιπα συστήματα (non-hyperthreading) «σταματάει» ο client, γίνεται η εκτύπωση και στη συνέχεια «ενεργοποιείται» και πάλι ο client με αποτέλεσμα να μη γίνεται εμφανής η παρουσία του. Σε HyperThreading γίνεται παραπάνω από αισθητή!

Υπάρχει κάτι που μπορεί να γίνει πέρα από την απενεργοποίηση του HyperThreading;

Iannis
22-02-07, 11:54
EARLY UNIT TERMINATION????

τετοιο μηνυμα λαθους σου βγαζει ??? διοτι αυτο συνηθως σημαίνει κακές μνημες ... δοκιμασε να τις χρονισεις λιγο χαμηλότερα μηπως και δεν εχες προβλημα....

Και εγω μια απο τα ιδια και οι Supertalent μνημας πανε για rma
Τρεξε memtest και 8α δεις

waste
22-02-07, 12:28
Και εγω μια απο τα ιδια και οι Supertalent μνημας πανε για rma
Τρεξε memtest και 8α δεις

μερικές φορές με λίγο χαμηλότερο χρονισμό δουλεύουν μια χαρα. Σε μία δική μου περίπτωση το memtest τις εβγαζε καθαρες, αλλα το FAH αρνουνταν να τελειωσει έστω και μία μοναδα...

:twisted::twisted::twisted: αληθεια μήπως είναι οι μνήμες που κούρασαν την παραγωγή σου??? :twisted::twisted::twisted:

:p:p:p:p

vagskarm
22-02-07, 13:06
:twisted::twisted::twisted: αληθεια μήπως είναι οι μνήμες που κούρασαν την παραγωγή σου??? :twisted::twisted::twisted:

:p:p:p:p

Δεν ντρέπεσαι να κοροϊδεύεις το συνάδελφο ? Πού θα πάει, έρχεται η ώρα σου, σε φτάνωωωω! :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:

waste
22-02-07, 14:04
ααα όλα κι όλα αυτός πέταξε πρώτος το γάντι μπρε :p
ακου εκεί να με πει κουρασμένο παλικάρι και έχω και κρίση ηλικίας.

Κι όσο για εσένα ετοιμάζω κάτι μυστικά όπλα πάνω στην δεδομένη έτσι κι αλλιως παραγωγή μου. Δηλαδή έβαλα εν WMware σε διπυρηνο Athlon 4200. να δουμε ανεβαζει παραγωγή αυτό ή μία απο τα ίδια θα είναι ??

αληθεια ξέρει κανείς ποσο κανει η SMP_ENSEV_03 σε έναν athlon τετοιας κλασης (περιπου, γιατι φοβαμαι μηπως τα bug του VMWARE τελικα μου τρώνε τη μιση υπολογιστική ισχύ

vagskarm
22-02-07, 15:19
Πάντως ο δικός μου 4200+ με native opensuse μου δίνει λίγο κάτω από 1000 πόντους την ημέρα.

Για την πρωτεϊνη πάρε τον αριθμό της (pNNNN) και τσέκαρε στο Stanford, ή πες μου τον αριθμό της να σου πω. Οι καλύτερες είναι οι 2604 - 2605 που δίνουν 1760 πόντους. Το φορητό τις ξεπετάει σε 35 ώρες έκαστη. Τώρα που σου γράφω από αυτό, έτσι και βάλω τηγάνι δίπλα στις γρίλιες, τηγανίζω αυγά, πατάτες, ότι γουστάρεις...

panosaoua
22-02-07, 15:28
αληθεια ξέρει κανείς ποσο κανει η SMP_ENSEV_03 σε έναν athlon τετοιας κλασης (περιπου, γιατι φοβαμαι μηπως τα bug του VMWARE τελικα μου τρώνε τη μιση υπολογιστική ισχύ

Από εδώ φαίνεται ότι αυτή που έχεις έχει 1440 πόντους.

ΕΔΙΤ: Τώρα είδα ότι εννούσες χρόνο. Αυτήν την πρωτείνη δεν την έχω πάρει, πάντως για αυτές με 587 και 716 πόντους κάνει 15 ώρες και για τα θηρία με τους 1760 πόντους κάνει 45 ώρες. (AMD Athlon X2 4200)

http://fah-web.stanford.edu/psummary.html

Πάντως ο δικός μου 4200+ με native opensuse μου δίνει λίγο κάτω από 1000 πόντους την ημέρα.

Για την πρωτεϊνη πάρε τον αριθμό της (pNNNN) και τσέκαρε στο Stanford, ή πες μου τον αριθμό της να σου πω. Οι καλύτερες είναι οι 2604 - 2605 που δίνουν 1760 πόντους. Το φορητό τις ξεπετάει σε 35 ώρες έκαστη. Τώρα που σου γράφω από αυτό, έτσι και βάλω τηγάνι δίπλα στις γρίλιες, τηγανίζω αυγά, πατάτες, ότι γουστάρεις...

Μπράβο ο φορητός παραγωγή! Εγώ θέλω 45 ώρες.

Core 2 Duo είναι το μηχάνημα φαντάζομαι.

Κάνουν καλή δουλειά τελικά.

nontasg
22-02-07, 15:40
Οι καλύτερες είναι οι 2604 - 2605 που δίνουν 1760 πόντους.

Εγώ ποτέ δεν έχω πάρει τέτοια...Όλο 186άρες και 396άρες μου δίνει.Δεν έχω πάρει ποτέ μεγαλύτερη και επιπλέον κάνει πάρα πολύ χρόνο για να τις ολοκληρώσει(έως και 10 μέρες). :(
Υποθέτω ότι για αυτό φταίει το μηχάνημα που έχω,celeron 2ghz με 512MB RAM...

waste
22-02-07, 15:41
εχουν τρελα χαμηλο deadline (3 meres). αρα λιγο αναλογικα εαν το δω εμενα αυτη με τους 1440 πόντους θα πρέπει να την εχει τελειωσει μεχρι το βραδυ δηλαδη 27-28 ώρες περίπου (το ρολοι του VMware είναι για τον σμπουτζο, ξερω ξερω φτιαχνεται αλλα οχι τωρα τωρα δουλευει το μηχανημα)... Αρα μαλλον σωστα δουλευει το vmware και δεν μου τρωει ιδιαιτερα CPU cycles

εχετε καποιο μη γραφικο logger να βαλω στην κονσολα μου?? γιατι λεω να την κρατησω, εαν συνεχίσει να μη μου ζοριζει υπερβολικά τον server (θα του πετάξω και μια μνήμη επανω για να νιωσει λιγο καλύτερα...

vagskarm
22-02-07, 16:05
Μπράβο ο φορητός παραγωγή! Εγώ θέλω 45 ώρες.
Core 2 Duo είναι το μηχάνημα φαντάζομαι.
Κάνουν καλή δουλειά τελικά.

Είναι ο Τ7200, σφαιράτος παρά το γεγονός ότι το linux είναι κάτω από vmware server.

Εγώ ποτέ δεν έχω πάρει τέτοια...Όλο 186άρες και 396άρες μου δίνει.Δεν έχω πάρει ποτέ μεγαλύτερη και επιπλέον κάνει πάρα πολύ χρόνο για να τις ολοκληρώσει(έως και 10 μέρες). :(
Υποθέτω ότι για αυτό φταίει το μηχάνημα που έχω,celeron 2ghz με 512MB RAM...

Δεν φταίει ο celeron φταίνε τα windows. Εμείς μιλάμε για linux SMP client.

harris
22-02-07, 16:06
Συγγνώμη, για να καταλάβω... μπορείτε να επιλέγετε ποιες πρωτεΐνες θα κατεβάζετε; Αν ναι, πως γίνεται αυτό; :hmm:

vagskarm
22-02-07, 16:09
Οχι harris, σε καμμία περίπτωση. Ανάλογα το client παίρνεις και από συγκεκριμένη ομάδα wu's.

k_koulos
22-02-07, 16:13
έχεις βάλει VMware σε λαπτόπι;;;;;;

Χμ χμ χμ, εγώ το έχω 24/7 μεν αλλά δεν έχω δοκιμάσει vmware, αν και στο σταθερό μου τρέχει αξιοθαύμαστα η φάση με vmware.

Μάλλον το weekend θα κοιτάξω να περάσω και στο λαπτοπ, ζήλεψα:cry:

panosaoua
22-02-07, 16:14
Συγγνώμη, για να καταλάβω... μπορείτε να επιλέγετε ποιες πρωτεΐνες θα κατεβάζετε; Αν ναι, πως γίνεται αυτό; :hmm:

Δεν επιλέγουμε πρωτείνες, απλώς για το SMP client έχει λίγες. (Αν κατάλαβα καλά την ερώτησή σου)

harris
22-02-07, 16:15
Οχι harris, σε καμμία περίπτωση. Ανάλογα το client παίρνεις και από συγκεκριμένη ομάδα wu's.

Άρα φαντάζομαι ότι εμείς δεν θα τις δούμε ποτέ :cry:

edit: Ναι panoaoua το έπιασα το "υπονοούμενο" :p

vagskarm
22-02-07, 16:27
έχεις βάλει VMware σε λαπτόπι;;;;;;

Χμ χμ χμ, εγώ το έχω 24/7 μεν αλλά δεν έχω δοκιμάσει vmware, αν και στο σταθερό μου τρέχει αξιοθαύμαστα η φάση με vmware.

Μάλλον το weekend θα κοιτάξω να περάσω και στο λαπτοπ, ζήλεψα:cry:

Θα στο συνιστούσα. Στο λαπτόπι είχα δύο κονσόλες windows και έβγαζαν 2 πρωτεϊνες (περίπου 2*390 πόντων) κάθε τρεις περίπου μέρες. Εβαλα το vmware και εγκατέστησα ubuntu και τώρα παίζει περίπου 1200 πόντους την ημέρα.

Πέρα από το θέμα των πόντων, μια και μάλλον υπάρχει επειδότηση στα smp linux client, πιστεύω ότι δίνουμε την ευκαιρία στο Stanford να φτιάξει και πιο εξελιγμένα προγράμματα επεξεργασίας, άρα και πιο σύνθετα wu's. Αυτό ίσως να δίνει καλύτερη ώθηση στην έρευνα που κάνουν.

Μου εύχομαι στο τέλος της χρονιάς να μπορέσω να βάλω τετραπύρηνο ή οχταπύρηνο

waste
22-02-07, 16:36
αι χασου βρε καταναλωτη που θελεις και τετραπύρηνο. να πρεπει δηλαδη εγω να στήνω κονσόλες σε 16 WINXP για να πιασω τον ενα τετραπύρηνο σου... η πλάκα είναι πως port σε windows δεν το βλεπω να ερχεται σύντομα με το SMP.

Πάντως η αλήθεια είναι πως μπορούμε να κανουμε ακομη πραγματα για την παραγωγή μας ως ομάδα.

ΥΓ δηλαδη έχω άλλους 3 dual core (core 2 duo) αλλα είναι σε χρήστες και δεν μπορω να τους φορτωσω όλοληρο Vmware ... γρουμφ

k_koulos
22-02-07, 16:39
θα δούμε, αν το υποστηρίζει θα το στήσω, έτσι και αλλίως τα downloads τα έχω έτοιμα οπότε μισή ώρα δουλεία είναι max το στήσιμο, και θα δούμε αποτελέσματα;)

nontasg
22-02-07, 18:06
Δεν φταίει ο celeron φταίνε τα windows. Εμείς μιλάμε για linux SMP client.

Χμμ,το υποψιάστηκα να σου πω την αλήθεια...Έχω και ubuntu 6.10,λες να στήσω εκεί τον SMP client για να "ψήνω" πιο γρήγορα;Μπορώ να έχω ένα link με οδηγίες για το στήσιμό του σε ubuntu,please; :worthy:

dioptra999
22-02-07, 18:51
http://vspx27.stanford.edu/cgi-bin/main.py?qtype=userpage&username=George

αυτό ειναι το λινκ που μου βγαζει όταν επιλέγω user stats και η ομαδα είναι άλλη

http://vspx27.stanford.edu/cgi-bin/main.py?qtype=teampage&teamnum=36673
αυτό είναι το λινκ που μου βγάζει οταν επιλέγω team stats.

Στο user εχω George και στο Τeam εχω 36673

Τι γίνεται μήπως τους πόντους τους παίρνει άλλη ομάδα???????

dioptra999
22-02-07, 19:13
http://vspx27.stanford.edu/cgi-bin/m...sername=George

αυτό ειναι το λινκ που μου βγαζει όταν επιλέγω user stats και η ομαδα είναι άλλη

http://vspx27.stanford.edu/cgi-bin/m...&teamnum=36673

Και δευτερον δεν μπορω να βάλω username στην κατασκευη της υπογραφής το dioptra999 και γενικά κανένα άλλο απο το george

vagskarm
22-02-07, 20:32
Φίλε έλεγξες αν κάποιος άλλος έχει σαν όνομα το George?

Οι πόντοι έρχονται στην ομάδα, αλλά δεν τους παίρνεις εσύ, απλά συμπληρώνεις τους πόντους κάποιου άλλου.

Alex_Oz
22-02-07, 20:35
Χμμ,το υποψιάστηκα να σου πω την αλήθεια...Έχω και ubuntu 6.10,λες να στήσω εκεί τον SMP client για να "ψήνω" πιο γρήγορα;Μπορώ να έχω ένα link με οδηγίες για το στήσιμό του σε ubuntu,please; :worthy:
Για να χρησιμοποιήσεις τον SMP client χρειάζεσαι διπύρηνο ή τετραπύρηνο επεξεργαστή με υποστήριξη 64bit extensions και πρέπει να εγκαταστήσεις 64bit linux.
Οδηγίες εδώ: http://www.adslgr.com/forum/showpost.php?p=998535&postcount=16

vagskarm
22-02-07, 20:36

Το client το κατεβάζεις από εδώ:

http://folding.stanford.edu/download.html

Λεπτομερείς οδηγίες έχει εδώ:

http://folding.stanford.edu/FAQ-SMP.html

Στο τέλος έχει λεπτομερείς οδηγίες εγκατάστασης σε linux.

nontasg
22-02-07, 20:46
Για να χρησιμοποιήσεις τον SMP client χρειάζεσαι διπύρηνο ή τετραπύρηνο επεξεργαστή με υποστήριξη 64bit extensions και πρέπει να εγκαταστήσεις 64bit linux.
Οδηγίες εδώ: http://www.adslgr.com/forum/showpost.php?p=998535&postcount=16

Μπαααα....Δεν έχουμε τέτοιο μηχανάκι οπότε.....:(

Το client το κατεβάζεις από εδώ:

http://folding.stanford.edu/download.html

Λεπτομερείς οδηγίες έχει εδώ:

http://folding.stanford.edu/FAQ-SMP.html

Στο τέλος έχει λεπτομερείς οδηγίες εγκατάστασης σε linux.

Thanks φίλε αλλά απ'ό,τι λέει το παιδί πιο πάνω δε γίνεται να το χρησιμοποιήσω εγώ.Νόμιζα ότι δουλεύει και σε 'αρχαία" μηχανήματα σαν το δικό μου.....

vagskarm
22-02-07, 20:51
Μπορείς να βάλεις το απλό linux client, έλεγξε το πρώτο από τα δύο link που σου έδωσα, έχει όλα τα διαθέσιμα client.

nontasg
22-02-07, 20:54
Μπορείς να βάλεις το απλό linux client, έλεγξε το πρώτο από τα δύο link που σου έδωσα, έχει όλα τα διαθέσιμα client.

Σωστός,τώρα το είδα.Είναι σίγουρα πιο γρήγορο απ'ό,τι στα windows έτσι;;

waste
22-02-07, 21:04
Σωστός,τώρα το είδα.Είναι σίγουρα πιο γρήγορο απ'ό,τι στα windows έτσι;;

ξέρουμε κατι τέτοιο ή απλα κανουμε προπαγανδα υπερ του λινουξ??:p

Iannis
23-02-07, 05:39
http://vspx27.stanford.edu/cgi-bin/main.py?qtype=userpage&username=George

http://vspx27.stanford.edu/cgi-bin/main.py?qtype=teampage&teamnum=36673

Υπαρχουν 29 ατομα στο project με user name George η george.

Εφ'οσον εχει σωστα το team number 36673 δεν πανε αλλου οι πόντοι

Γι'αυτο παμε γερααααα:clap:

dioptra999
23-02-07, 10:36

Οι πόντοι έρχονται στην ομάδα, αλλά δεν τους παίρνεις εσύ, απλά συμπληρώνεις τους πόντους κάποιου άλλου.

Κατι γίνεται λοιπον οι πόντοι έρχονται που είναι και το σημαντικό στην ομάδα, αλλα άλλαξα το όνομα μου σε dioptra999 και μου βγάζει αυτό:

http://vspx27.stanford.edu/cgi-bin/main.py?qtype=userpage&username=dioptra999

είναι απο εχθές και τρέχει και έχει κανει 1800/5000 τι γίνεται ρε γμτ????:evil::evil::evil:

waste
23-02-07, 11:20
τι εννοεις εχει κάνει 1800/5000 ??? εχεις συμπληρωσει μια μοναδα ως dioptra999 ???

Νικαετός
23-02-07, 11:26
Δεν έχεις συμπληρώσει ακόμα 1 WU, γιαυτό και σου βγάζει 0. Από τα άλλα λινκ που έδωσες , απλά υπήρχαν και άλλοι George (και μάλιστα αρκετοί) αλλά εσύ ήσουν οκ.

Προσπάθησα χθες να ποστάρω την απάντηση, αλλά δεν ανέβαινε ...κάπου είχε κολλήσει.Μια χαρά είσαι τώρα. Τσεκάρισε, μήπως έχεις αφήσει σε καμμιά κονσόλα το παλιό username.

Καλώς ήλθες και πάλι λοιπόν και καλό ψήσιμο.

dioptra999
23-02-07, 11:46
τι εννοεις εχει κάνει 1800/5000 ??? εχεις συμπληρωσει μια μοναδα ως dioptra999 ???

Δεν έχεις συμπληρώσει ακόμα 1 WU, γιαυτό και σου βγάζει 0. Από τα άλλα λινκ που έδωσες , απλά υπήρχαν και άλλοι George (και μάλιστα αρκετοί) αλλά εσύ ήσουν οκ.

Προσπάθησα χθες να ποστάρω την απάντηση, αλλά δεν ανέβαινε ...κάπου είχε κολλήσει.Μια χαρά είσαι τώρα. Τσεκάρισε, μήπως έχεις αφήσει σε καμμιά κονσόλα το παλιό username.

Καλώς ήλθες και πάλι λοιπόν και καλό ψήσιμο.

Ολα καλα λοιπόν...αντε και καλό μας ψήσημο!!!:rofl::rofl::rofl::oneup::oneup::oneup:

dioptra999
23-02-07, 14:44
λοιπον εκανα δυο απλες κονσολες και τρέχουν ταυτοχρονα για να παιρνω 100% απο τον δυπυρινο....!!! αλλα όταν τα τρέχω μου ανοιγει παράθυρο του cmd στην taskbar και δεν θέλω μπορώ να τα τρέχω έιτε σαν εικονίδιο ειτε τελείως silent σαν service?????

dioptra999
23-02-07, 14:53
λοιπον εκανα δυο απλες κονσολες και τρέχουν ταυτοχρονα για να παιρνω 100% απο τον δυπυρινο....!!! αλλα όταν τα τρέχω μου ανοιγει παράθυρο του cmd στην taskbar και δεν θέλω μπορώ να τα τρέχω έιτε σαν εικονίδιο ειτε τελείως silent σαν service?????

Νικαετός
23-02-07, 14:56
Φυσικά και γίνεται. Πες μας διανομή.

civil
23-02-07, 15:51

Κι εγω μετα απο αρκετους μηνες αποκλειστικης χρησης του "civil" ειδα οτι δημιουργηθηκε κι αλλος ενας με το ιδιο ονομα , σε αλλη ομαδα.
Οι ποντοι του προστιθενται στο civil αλλά πανε στην αλλη ομαδα.
(Κριμα..:twisted:"Διορθωνεται" αυτό? )

k_koulos
23-02-07, 15:57

ποιο; το οτι πάνε οι πόντοι στην άλλη ομάδα; :whistle:

civil
23-02-07, 16:01
ποιο; το οτι πάνε οι πόντοι στην άλλη ομάδα; :whistle:

Ναι ακριβως.

Alex_Oz
23-02-07, 16:37
Δε νομίζω, αφού έχει δηλώσει άλλη ομάδα στον δικό του client, θα πηγαίνουν εκεί οι πόντοι.

vagskarm
23-02-07, 17:41
Το πιο πιθανό είναι να δει ότι γίνεται μπέρδεμα με τους πόντους και να φτάξει τον civil2 (άντε civil βρέθηκε ο κλώνος σου).

harris
23-02-07, 17:55

Φυσικά και μπορείς! Διάλεξε μία από τις οδηγίες εγκατάστασης (http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=13613) (αυτή που σου ταιριάζει) και θα είσαι ΟΚ ;)

harris
23-02-07, 17:56
Κι εγω μετα απο αρκετους μηνες αποκλειστικης χρησης του "civil" ειδα οτι δημιουργηθηκε κι αλλος ενας με το ιδιο ονομα , σε αλλη ομαδα.
Οι ποντοι του προστιθενται στο civil αλλά πανε στην αλλη ομαδα.

Δε νομίζω ότι γίνεται αυτό που λες... οι πόντοι πηγαίνουν στον συνδιασμό username+team...

Οι πόντοι σου πάνε σε σένα και στην ομάδα μας ;)

Iannis
23-02-07, 19:07

http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=15603&page=179
ΠΟΣΤ 2671 η ερώτηση
ΠΟΣΤ 2673 η απαντηση

ενα απλο προγραματακι 170κ που κανει icon sto tray οτι 8ες απο την task bar

FORTZAAAAAAAAAAAAAAAAAAA:oneup::oneup::oneup::oneup: παλιικαρι

waste
24-02-07, 11:20
Νεα απότo VMware μέτωπο...

Μετά από κάμποσα restart το ubuntu console 64Bit 2CPU configuration δεν τρώει από μόνο του το 80% της ισχύς αλλά μόλις το 30-35%. Είναι λογικό αυτό το έχουν παρατηρήσει και άλλοι ??

γενικά το ρολοι είναι λίγο μπαχαλο (και πρέπει να κανω compile τα tools γιατι δεν υποστηριζονται λεει απο την εκδοση μου έτοιμα) , αλλά νομίζω πως τις πρωτεινες τις περνάει αρκετά καλά σε σχέση με αντιστοιχα μηχανήματα που είδαμε με τα παιδια εδώ...

συμπερασματικά μπορούμε να πούμε πως σε dual core μηχανηματα ακόμα και X2 που έχουν θεματάκια με το VMWARE το να στήσεις μια κονσολα λινουξ για να βάλεις SMP αξίζει τον κόπο.

dioptra999
24-02-07, 11:47
δεν μπορούμε να βάλουμε 2 γραφικές κονσόλες ε;κρίμα

dioptra999
24-02-07, 11:48
http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=15603&page=179
ΠΟΣΤ 2671 η ερώτηση
ΠΟΣΤ 2673 η απαντηση

ενα απλο προγραματακι 170κ που κανει icon sto tray οτι 8ες απο την task bar

FORTZAAAAAAAAAAAAAAAAAAA:oneup::oneup::oneup::oneup: παλιικαρι

ευχαριστώ πολύ αυτό έκανα!!!!!!!!!!!!!!

ΠΑΜΕ ΓΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ