PDA

Επιστροφή στο Forum : F@H: Απορίες και ερωτήσεις για την λειτουργία

Σελίδες : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 [25] 26 27 28 29 30 31 32 33 34

vagskarm
24-02-07, 11:49
waste:

Ανοιξε το ubuntu και απότο μενού του vmware δώσε install tools. Θα δεις μετά από λίγο mounted νομίζω ένα cdrom, το ανοίγεις και κάνεις εγκατάσταση (στο νήμα για αύξηση της παραγωγής είχα δώσει δύο link, το ένα από τα δύο περιέχει και το πώς εγκαθιστάς τα tools).

Πάντως μην νομίζεις, το ρολόι συγχρονίζει για λίγο, αλλά όταν είναι σε full folding πάλι ξεσυγχρονίζεται λιγάκι, αλλά μικρό το κακό. Μόλις δεις την αύξηση της παραγωγής που θα έχεις, να είσαι σίγουρος ότι δεν θα σε νοιάζει το ρολόι. Απλά θα τραγουδάς "θα πουλήσω το ρολόι και θα πάρω κομπολόι").

Ελα να ανεβαίνουμε :respekt:

waste
24-02-07, 12:28
waste:

Ανοιξε το ubuntu και απότο μενού του vmware δώσε install tools. Θα δεις μετά από λίγο mounted νομίζω ένα cdrom, το ανοίγεις και κάνεις εγκατάσταση (στο νήμα για αύξηση της παραγωγής είχα δώσει δύο link, το ένα από τα δύο περιέχει και το πώς εγκαθιστάς τα tools).

Πάντως μην νομίζεις, το ρολόι συγχρονίζει για λίγο, αλλά όταν είναι σε full folding πάλι ξεσυγχρονίζεται λιγάκι, αλλά μικρό το κακό. Μόλις δεις την αύξηση της παραγωγής που θα έχεις, να είσαι σίγουρος ότι δεν θα σε νοιάζει το ρολόι. Απλά θα τραγουδάς "θα πουλήσω το ρολόι και θα πάρω κομπολόι").

Ελα να ανεβαίνουμε :respekt:

ναι το εκανα αυτο και μου ζήτησε compile

τελοσπαντων, το προβλημα μου ειναι πως το vmware δειχνει να τρώει 35% της ισχυς απο μονο του. παντως διαφορα σε ποντους εχω δει ηδη

vagskarm
24-02-07, 13:11
waste δεν ξέρω τι CPU έχεις, εγώ πάντως σε T7200 (2GHz) βλέπω μεγάλη διαφορά από native linux σε AMD 2X. Ειδικά αν δεν κάνω τίποτα άλλο στο φορητό και παίζει μόνο το folding, πετάει.

Αντε, γιατί έχω συνηθίσει να είσαι μπροστά μου σε παραγωγή και μου κακοφαίνεται που έπεσε ο μέσος όρος σου.

waste
24-02-07, 13:42
με μπερδεψες μπρε . που βλέπεις μεγαλη διαφορα σε native linux?? εννοεις οτι ο T7200 με VMware τα παει πολύ καλύτερα απο native AMDX2 ? λογικό είναι βέβαια...

Ο υπολογιστής που δοκιμάζω είναι ένας AMDx2 4200 οποτε εάν ο δικό σου AMD είναι παραπλήσιος μπορώ να κάνω μια σύγκριση πχ. τώρα πήρα ένα 2605 με τους 1700 ποντους και το εχω παρει στις 9 το πρωι του σαββατου. θα δω ποτε θα τελειωσει σημερα που τον server δεν τον χρησιμοποιει κανεις και θα δουμε ποσo CPU Cycle πρόβλημα θα έχω.

ετσι ειναι η κακουργα κοινωνια ;-) αι συνθηκαι αναγκασαν τους ποντους μου να πεσουν, καθως οι πόντοι των project μειωθηκαν για απλες κονσολες WINXP κι εμενα τα 55+ πισια που έχω είναι WINXP. Επίσης πολύ λίγα τρέχουν 24/7 και μερικά απο αυτά είναι παλιά (p4@1,7 πχ χαχα). core2duo έχω μόλις 3 εκ των οποίων και τα 3 είναι σε χρήστες οποτε ουτε 24/7 τρέχουν, ούτε linux SMP μπορώ να βάλω... Κι ετσι η παραγωγή μου πέφτει ανάλογα με την πτώση των πόντων ... αυτα έχει η ζωή ;-).

Στα θετικά είναι πως δεν καταναλώνω παραπάνω ρευμα σε σχεση με το τι καταναλώνουν οι χρηστες και επίσης νιώθω πως τόσα GHz δεν πάνε χαμένα σε word και mail. ;-)

vagskarm
24-02-07, 13:50
Πάντως ο δικός μου ο Χ2 4200 θέλει γύρω στις 43 - 44 ώρες για να τελειώσει μια τέτοια (ανάλογα βέβαια αν τρέχω και άλλα πράγματα εγώ), ενώ το φορητό κάνει 35 ώρες να την τελειώσει.

Σου έχω μια πρόταση για τα pc που δεν τρέχουν 24/7. Να εισηγηθείς στην εταιρεία να δουλεύουν όλοι εθελοντικά 2 ώρες την ημέρα παραπάνω...

Εγώ έχω άλλο "πρόβλημα". Οταν είμαι στη δουλειά, και τελειώσει το φορητό μια wu δεν μπορεί να στείλει τα αποτελέσματα. Οπότε αναγκαστικά κλείνω την κονσόλα και την ξανανοίγω για να πάρει τουλάχιστον νέα wu (να μην κάθεται) και το απόγευμα την στέλνω από το σπίτι. Πρέπει να έχουν κόψει τελείως το upload. Κρίμα, γιατί αν σκεφτείς ότι στο κτίριο υπάρχουν πάνω από 600 pc's (όχι τελευταία γενιά, αλλά ο αριθμός είναι τεράστιος), κάτι θα μπορούσε να γίνει???????

nontasg
24-02-07, 14:01
Κρίμα, γιατί αν σκεφτείς ότι στο κτίριο υπάρχουν πάνω από 600 pc's (όχι τελευταία γενιά, αλλά ο αριθμός είναι τεράστιος), κάτι θα μπορούσε να γίνει???????

Γενικά αν στις διάφορες υπηρεσίες και ιδίως στα πανεπιστήμια συμμετείχαν έστω και για λίγες ώρες στο folding όλα αυτά τα pc που απλά κάθονται χωρίς να κάνουν τίποτα,θα είχαμε τεράστια παραγωγή στο folding σαν χώρα,αλλά...αδιαφορία.......:down: :down:
Τέσπα,εμείς με αρχαία ή σύγχρονα μηχανάκια συνεχίζουμε! :clap:

waste
24-02-07, 14:31
Πάντως ο δικός μου ο Χ2 4200 θέλει γύρω στις 43 - 44 ώρες για να τελειώσει μια τέτοια (ανάλογα βέβαια αν τρέχω και άλλα πράγματα εγώ), ενώ το φορητό κάνει 35 ώρες να την τελειώσει.

Σου έχω μια πρόταση για τα pc που δεν τρέχουν 24/7. Να εισηγηθείς στην εταιρεία να δουλεύουν όλοι εθελοντικά 2 ώρες την ημέρα παραπάνω...

Εγώ έχω άλλο "πρόβλημα". Οταν είμαι στη δουλειά, και τελειώσει το φορητό μια wu δεν μπορεί να στείλει τα αποτελέσματα. Οπότε αναγκαστικά κλείνω την κονσόλα και την ξανανοίγω για να πάρει τουλάχιστον νέα wu (να μην κάθεται) και το απόγευμα την στέλνω από το σπίτι. Πρέπει να έχουν κόψει τελείως το upload. Κρίμα, γιατί αν σκεφτείς ότι στο κτίριο υπάρχουν πάνω από 600 pc's (όχι τελευταία γενιά, αλλά ο αριθμός είναι τεράστιος), κάτι θα μπορούσε να γίνει???????

ωραια θα το τσεκαρω με τον δικο μου. καλή η εισήγηση σου, αλλα νομιζω πως εαν ανοιγαν τους υπολογιστες ολο το 8ωρο ολοι θα ειχαμε καλα αποτελεσματα.:whistle::whistle:

αλλά γενικά ξέρεις ο dual core σου πρέπει να βγάζει σε μια βδομαδα όσο βγάζουν 25-30 athlon 64 που λειτουργουν 8/5 ή μαλλον 8/4 για να ειμαστε ακριβείς. Οποτε απο άποψη κόπου/αποτελεσματος καλύτερα να εισηγηθω την αγορα νεου server (σιγά μη μου τον πάρουν δηλαδή)

nontasg
24-02-07, 15:19
Παιδιά με τον απλό client σε 32-bit linux(πχ σε ubuntu) τί πρωτεΐνες σας δίνει συνήθως;Εννοώ των πόσων πόντων;Εγώ με windows XP και με γραφική κονσόλα παίρνω σχεδόν πάντα 186άρες(την 3039 του GROMACS) ή 396άρες(την 2124 του GROMACS).

Iannis
24-02-07, 15:44
Παιδιά με τον απλό client σε 32-bit linux(πχ σε ubuntu) τί πρωτεΐνες σας δίνει συνήθως;Εννοώ των πόσων πόντων;Εγώ με windows XP και με γραφική κονσόλα παίρνω σχεδόν πάντα 186άρες(την 3039 του GROMACS) ή 396άρες(την 2124 του GROMACS).

186αρες ΟΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ

292 ΟΙ ΤΑΧΥΤΕΡΕΣ σε 5h:35min ωρες τελειωνω 2 τετοιες

nontasg
24-02-07, 15:58
186αρες ΟΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ

292 ΟΙ ΤΑΧΥΤΕΡΕΣ σε 5h:35min ωρες τελειωνω 2 τετοιες

Τόσο γρήγορα;;Δηλαδή περίπου 3 ώρες για 300 πόντους;;; :shock:
Εγώ τελειώνω μια των 396 σε μια βδομάδα.....Ααααα δεν παίζω,θα βάλω και εγώ το linux να ψήνει....:p
Και αν κατάλαβα καλά οι άλλες πρωτεΐνες των 500+ πόντων δίνονται μόνο σε διπύρηνους επεξεργαστές με linux;;Ή και σε windows;Για ρίξτε λίγο φως στην υπόθεση ρε συνάδελφοι.;)

Re-Ti-Re
24-02-07, 16:45
http://vspx27.stanford.edu/cgi-bin/main.py?qtype=userpage&username=George

αυτό ειναι το λινκ που μου βγαζει όταν επιλέγω user stats και η ομαδα είναι άλλη

http://vspx27.stanford.edu/cgi-bin/main.py?qtype=teampage&teamnum=36673
αυτό είναι το λινκ που μου βγάζει οταν επιλέγω team stats.

Στο user εχω George και στο Τeam εχω 36673

Τι γίνεται μήπως τους πόντους τους παίρνει άλλη ομάδα???????

Είσαι ένας από αυτούς τους Γιώργηδες http://fah-web.stanford.edu/cgi-bin/main.py?qtype=userpage&username=george

Και συγκεκριμένα αυτός http://fah-web.stanford.edu/cgi-bin/main.py?qtype=userpage&username=george&teamnum=36673

k_koulos
24-02-07, 17:11
τζiφος, το bios του vaio δεν υποστηρίζει vt άρα δεν μπορώ να βάλω την 64μπιτη πατέντα vm/ubuntu στο φορητό. ας ελπίζω σε κανα bios update:(

civil
24-02-07, 17:55
Τόσο γρήγορα;;Δηλαδή περίπου 3 ώρες για 300 πόντους;;; :shock:
Εγώ τελειώνω μια των 396 σε μια βδομάδα.....Ααααα δεν παίζω,θα βάλω και εγώ το linux να ψήνει....:p
Και αν κατάλαβα καλά οι άλλες πρωτεΐνες των 500+ πόντων δίνονται μόνο σε διπύρηνους επεξεργαστές με linux;;Ή και σε windows;Για ρίξτε λίγο φως στην υπόθεση ρε συνάδελφοι.;)

Mε P4 3GHz HT Win XP 1GB RAM εχω παρει και 600αρες πρωτεινες.
Πρεπει οταν εγκαθιστας την κονσολα να δεχτεις να λαμβανεις project με μεγεθος αποτελεσματων ανω των 5MB, αυτα δινουν τους πολους ποντους , αλλά απαιτουν απο 1GB RAM και ανω.

nontasg
24-02-07, 18:38
Mε P4 3GHz HT Win XP 1GB RAM εχω παρει και 600αρες πρωτεινες.
Πρεπει οταν εγκαθιστας την κονσολα να δεχτεις να λαμβανεις project με μεγεθος αποτελεσματων ανω των 5MB, αυτα δινουν τους πολους ποντους , αλλά απαιτουν απο 1GB RAM και ανω.

Ξέρω τι λες και το έχω ρυθμίσει έτσι.'Ομως έχω 512ΜΒ RΑΜ οπότε μάλλον γι αυτό δεν παίρνει μεγαλύτερες πρωτεΐνες.....:(

waste
24-02-07, 21:44
μπα δεν εχει τοση σχεση η ραμ που εχεις. μια χαρα παιρνουν και 600 τα μηχανηματα που εχουν 512... παντως οι ποντοι με μπονους δινονται σε GPU και σε διπυρηνους με linux επάνω.

γενικα θα προτεινα να μην καθεστε πανω απο την κονσολα και να καιτε ματζουνια για το τι πρωτεινη θα τραβηξει. απο εμπειρια σας λεω πως ειναι καθαρα συμπτωματικο. για την ακριβεια ανα μερικες ωρες συνηθως δινει τις ιδιες πρωτεινες και μολις μοιραστουν αυτες παει στις επομενες.

nontasg
24-02-07, 23:01
μπα δεν εχει τοση σχεση η ραμ που εχεις. μια χαρα παιρνουν και 600 τα μηχανηματα που εχουν 512... παντως οι ποντοι με μπονους δινονται σε GPU και σε διπυρηνους με linux επάνω.

γενικα θα προτεινα να μην καθεστε πανω απο την κονσολα και να καιτε ματζουνια για το τι πρωτεινη θα τραβηξει. απο εμπειρια σας λεω πως ειναι καθαρα συμπτωματικο. για την ακριβεια ανα μερικες ωρες συνηθως δινει τις ιδιες πρωτεινες και μολις μοιραστουν αυτες παει στις επομενες.

Εγώ πάντως πρωτεΐνη μεγαλύτερη των 396 πόντων δεν έχω πάρει.Τέσπα θα δοκιμάσω και με linux που απ'ό,τι κατάλαβα τις "ψήνει" πιο γρήγορα και βλέπουμε...Thanks για την ενημέρωση πάντως. ;)

mrsaccess
25-02-07, 20:23
Μου ήρθε μια 12άρα! Λολ, ολογραφώς: δώδεκα!
Τι είναι αυτό; Πλάκα μου κάνουν; Αυτή είναι για calculators τσέπης ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!

civil
25-02-07, 20:30
Μου ήρθε μια 12άρα! Λολ, ολογραφώς: δώδεκα!
Τι είναι αυτό; Πλάκα μου κάνουν; Αυτή είναι για calculators τσέπης ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!

12αρα!!!????
:rofl:
Ποια ειναι τα στοιχεια της?

mrsaccess
25-02-07, 20:32
p1491_Membrane!

Για τα υπόλοιπα δες εδώ: http://vspx27.stanford.edu/psummary.html

harris
25-02-07, 20:34
Δε μου λέτε βρε παιδιά, σας φαίνεται φυσιολογικό αυτό;

Current Work Unit
-----------------
Name: p2126_villin_sigd3
Download time: February 16 08:12:22
Due time: May 31 08:12:22
Progress: 6% [__________]

Το core τρέχει περίπου στο 45% συνέχεια (γιατί υπάρχει και 2ο ενεργό στο πισί μου ;) )

civil
25-02-07, 20:46
Δε μου λέτε βρε παιδιά, σας φαίνεται φυσιολογικό αυτό;

Current Work Unit
-----------------
Name: p2126_villin_sigd3
Download time: February 16 08:12:22
Due time: May 31 08:12:22
Progress: 6% [__________]

Το core τρέχει περίπου στο 45% συνέχεια (γιατί υπάρχει και 2ο ενεργό στο πισί μου ;) )

Απο 16 Φεβρουαριου μονο 6% ??
Μηπως ειναι μεγαλη? 600 ποντοι.
Ποσες ωρες ειναι αννοικτο το μηχανημα?
:)

mrsaccess
25-02-07, 20:54
Επίσης γιατί έχεις δύο κονσόλες; Έχεις διπύρηνο ή HT;

harris
25-02-07, 21:06
Απο 16 Φεβρουαριου μονο 6% ??
Μηπως ειναι μεγαλη? 600 ποντοι.
Ποσες ωρες ειναι αννοικτο το μηχανημα?
:)

Το μηχάνημα δουλεύει 24/7... Πως βλέπω πόσους πόντους παίρνει;

Επίσης γιατί έχεις δύο κονσόλες; Έχεις διπύρηνο ή HT;

Όχι... ούτε το ένα ούτε το άλλο, έναν amd sempron 3000+ έχω ;)

mrsaccess
25-02-07, 21:08
Τότε λογική είναι η πρόοδος είναι, εντάξει!
Εφόσον όμως δεν έχεις ούτε διπύρηνο ούτε ΗΤ δεν υπάρχει λόγος να έχεις δύο κονσόλες. Ίσα ίσα που χάνεις λίγο σε επιδόσεις σε σχέση με το να είχες μόνο μία και επιβαρύνεις άδικα τη RAM σου. ;)

harris
25-02-07, 21:13
Τότε λογική είναι η πρόοδος είναι, εντάξει!

Συνήθως τελειώνει μία ο καθένας ανά 6-7 μέρες... αργεί πολύ... αλλά δεν ξέρω μήπως είναι μεγάλη η πρωτεΐνη... :hmm:

Εφόσον όμως δεν έχεις ούτε διπύρηνο ούτε ΗΤ δεν υπάρχει λόγος να έχεις δύο κονσόλες. Ίσα ίσα που χάνεις λίγο σε επιδόσεις σε σχέση με το να είχες μόνο μία και επιβαρύνεις άδικα τη RAM σου. ;)

Είχα αποφασίσει να βάλω την δεύτερη διαβάζοντας αυτά που έλεγε ο Νικατεός κάπους περί της πλήρους χρήσης της CPU... αλλά μάλλον δεν είχα καταλάβει ότι μιλούσε για ΗΤ ή διπλοπύρηνους :whistle:

Νικαετός
25-02-07, 22:06
Είχα αποφασίσει να βάλω την δεύτερη διαβάζοντας αυτά που έλεγε ο Νικατεός κάπους περί της πλήρους χρήσης της CPU... αλλά μάλλον δεν είχα καταλάβει ότι μιλούσε για ΗΤ ή διπλοπύρηνους

Aκριβώς. Δεν χρειάζεται να βάλεις 2 κονσόλες σε υπολογιστή χωρίς ΗΤ (ή διπλοπύρηνο), απλά καθυστερείς περισσότερο με τον τρόπο αυτό. Βγάλε τη μια κονσόλα, αμέσως μόλις τελειώσει την επεξεργασία και άσε μόνο μια στο 100% . ;)

harris
25-02-07, 22:28
ΟΚ Νικαετέ! Θενξ :) :oneup:

Παρεπιπτόντως δίνοντας στο google "Protein: p2126_villin_sigd3", μαντέψτε ποια ήταν η Νο1 απάντηση: http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=67048 :respekt:

Πάντως τελικά η πρωτεΐνη δεν είναι μεγάλη... Όπως είδα εδώ (http://fah-web.stanford.edu/psummary.html), δίνει μόλις 373 βαθμούς... απορώ γιατί τόσο αργά :(

Κατέβασα και το FAHMON αλλά δεν μου δίνει όλες τις πληροφορίες... ξέρει κανείς γιατί;

vagskarm
25-02-07, 22:39
Κατέβασε τα νέα projects, έχει επιλογή στο μενού (έχω ξεχάσει που έχει την επιλογή, τώρα με το linux), μπορείς να το σετάρεις μόλις δεν βρίσκει localy τις πληροφορίες για κάποιο καινούργιο wu, να κατεβάζει αυτόματα νέα projects.

harris
25-02-07, 22:45
Κατέβασε τα νέα projects, έχει επιλογή στο μενού (έχω ξεχάσει που έχει την επιλογή, τώρα με το linux), μπορείς να το σετάρεις μόλις δεν βρίσκει localy τις πληροφορίες για κάποιο καινούργιο wu, να κατεβάζει αυτόματα νέα projects.

Ναι, έτσι όπως μου το είπες είναι... κατέβασα τα new projects και έδωσε τι πληροφορίες για την πρωτεΐνη αμέσως!

Θενξ και πάλι :oneup:

panosaoua
05-03-07, 11:05
Παιδιά να ρωτήσω κάτι;
Εχω την SMP κονσόλα σε λίνουξ.
Τρέχει σε τερματικό όπως προτείνεται στις οδηγίες εγκατάστασης.

Στον υπολογιστή έχω ups APC που η Fedora 6 αναγνώρισε αυτόματα και είναι ρυθμισμένο να κλέινει τον υπολογιστή μετά από 5 λεπτά σε περίπτωση διακοπής ρεύματος.

Την Κυριακή το πρωι είχαμε μεγάλη διακοπή ρεύματος και ο υπολογιστής έκλεισε.

Οταν ξύπνησα και τον άνοιξα και έβαλα την κονσόλα να ξαναξεκινήσει, ενώ πριν κλείσει ήταν στο 72 % , ξεκίνησε από το 0% απόρρίπτοντας το τελευταίο checkpoint.

Φτάνοντας στην ερώτηση μου, δεδομένου ότι τρέχω την κονσόλα από το τερματικό, υπάρχει περίπτωση όταν κλέινει αυτόματα ο υπολογιστής να μην γίνεται σωστός τερματισμός της κονσόλας;

Νικαετός
05-03-07, 12:00
Όταν για οποιοδήποτε λόγο δεν την τερματίζεις με ctrl+ C,το καταλαβαίνει και υπάρχει κίνδυνος να χάσεις όλη τη δουλειά σου. Ευτυχώς σε μένα δεν έχει συμβεί ακόμα ;)

panosaoua
05-03-07, 12:15
Οπότε τι μπορεί να γίνει στο λινουξ; Μπορώ να την βάλω αντίστοιχα ως service όπως στα windows και να κάνει σωστό τερματισμό;

mrsaccess
05-03-07, 12:19
Αν την ξεκινάς με διακόπτη -verbosity 9 τότε οι πιθανότητες να συμβεί το παραπάνω ελαχιστοποιούνται! Σε μένα έχει να συμβεί πάνω από χρόνο σε 2-3 linux machines στα οποία ποτέ δεν κλείνω την κονσόλα με Control+C. :)

Νικαετός
05-03-07, 12:45
Πιθανότατα η λύση να είναι αυτό που προτείνει ο Μάριος. (Σε όλες τις κονσόλες έχω το verbosity 9)

Παρόλα αυτά Μάριε σε windows, πάντα χάνω πρωτεϊνες σε διακοπή ρεύματος.

panosaoua
05-03-07, 12:54
Χρησιμοποιω κανονικά το verbosity 9.

Δεν ξέρω, ίσως ήταν κάτι που έτυχε.

Ευχαριστώ παιδιά.

aria
12-03-07, 18:44
:oops: Εμ, έχω κρύψει τις κονσόλες με το HideIt. Τώρα, αν θέλω να τις κλείσω πώς θα το κάνω; :oops:

(χθες βέβαια απλώς έκλεισα τον υπολογιστή με βαριά καρδιά αλλά ευτυχώς σήμερα συνέχισαν από κει που είχαν σταματήσει).

panosaoua
12-03-07, 21:30
Στην δουλειά που έχω την κονσόλα με τον ιδιο τρόπο, ποτέ δεν την έχω κλείσει κανονικά. :p

Δεν έχει χαθεί καμιά πρωτεινη μέχρι στιγμής (σε 6 μήνες ).

Καλό θα ήταν όμως να ακούσουμε και την γνώμη κάποιου πιο έμπειρου στο θέμα.

aria
12-03-07, 21:32
Καλό θα ήταν όμως να ακούσουμε και την γνώμη κάποιου πιο έμπειρου στο θέμα.

Άντε για, πού'ν'τος . . . :whistle:

EvilHawk
12-03-07, 21:37
Δύσκολα θα χάσετε κάτι, ειδικά άν χρησιμοποιείτε την παράμετρο -local στην γραμμή εντολών. :p

aria
12-03-07, 21:38
Εγώ άλλο ρώτησααααααααα :cry:

Νικαετός
12-03-07, 21:41
@aria, εσύ χρησιμοποιείς windows σωστά? Απλά κλείνε τον υπολογιστή σου, όπως έκανες έως τώρα. ;)

EvilHawk
12-03-07, 21:42
Εγώ άλλο ρώτησααααααααα :cry:

Kαλά ντέ μην βαράς, δεν το θυμάμαι το hide it αλλά θυμάμαι ότι είχε επιλογή να ανοίξεις τα παράθυρα που είχες κρύψει (right-click στο Hide-it's icon), απλά τα κλείνεις και θα συνεχίσουν από εκεί που σταμάτησαν.

aria
12-03-07, 21:44
Αχ, θα με σκάσετε (με όλο το σεβασμό :rolleyes:).

Ρωτώ ποιος τρόπος υπάρχει να κλείσω μία κονσόλα κρυμμένη, ΟΧΙ όταν είναι να κλείσω τον υπολογιστή το βράδυ, αλλά εντός της ημέρας για Χ ή Ψ λόγους :)

Νικαετός
12-03-07, 21:45
Σε 10 μηχανάκια, που το είχα στήσει παλιά στο ΙΙΕΚ, τα παιδιά έκλειναν τους υπολογιστές τους κανονικά χωρίς κανένα πρόβλημα. Τώρα αν θέλεις να σταματήσεις τον client χωρίς να κλείσεις το pc, ακολούθησε την συνταγή του evil.

aria
12-03-07, 21:45
Kαλά ντέ μην βαράς, δεν το θυμάμαι το hide it αλλά θυμάμαι ότι είχε επιλογή να ανοίξεις τα παράθυρα που είχες κρύψει (right-click στο Hide-it's icon), απλά τα κλείνεις και θα συνεχίσουν από εκεί που σταμάτησαν.

Κάτι τέτοιο έψαχνα, αλλά δεν το βρίσκω... Μάλλον αν χρειάζεται θα πρέπει να κάνω επανεκκίνηση μου φαίνεται...

EvilHawk
12-03-07, 21:47
Κάτι τέτοιο έψαχνα, αλλά δεν το βρίσκω... Μάλλον αν χρειάζεται θα πρέπει να κάνω επανεκκίνηση μου φαίνεται...

Καλά θυμόμουν:

You can later access it's window un-hiding it, you just need to right-click in the small Hide-it's icon in the system tray area and select it.

aria
12-03-07, 21:49
Δεν έχω εικονίδιο εκεί... :what:

Βρήκα αυτό από τις οδηγίες του:

Startup Commands :
...
...
...
-stop.......Shuts down all listed clients.
...
...
...
Examples:

-stop FAH3Console

:hmm:

EvilHawk
12-03-07, 21:52
Παίξε με τις επιλογές του, κάποια ρύθμιση θα υπάρχει να σου εμφανίζει τα κρυμμένα παράθυρα, αν όχι τώρα τουλάχιστον όταν κάνεις επανεκκίνηση. ;)

aria
12-03-07, 21:53
Ναι, ναι, θα το ψάξω και λιγάκι περισσότερο για τη λειτουργία του, θα κάνω και κανένα πειραματάκι, τώρα που άρχισα να ξεθαρρεύω :p

Ευχαριστώ! :)

Iannis
12-03-07, 22:20
Ναι, ναι, θα το ψάξω και λιγάκι περισσότερο για τη λειτουργία του, θα κάνω και κανένα πειραματάκι, τώρα που άρχισα να ξεθαρρεύω :p

Ευχαριστώ! :)

Δικο σου ειναι το PC μην τις κάνεις hide Απλα με αυτο βάζε τις στο tray για να μπορείς να τις ελέγχεις καλύτερα

Και μικρό (158kb)
http://www.snapfiles.com/get/iconize.html

Iconize
minimize programs to the system tray

Iconize is a simple tool, that allows you to minimize any window or application to an icon in the System Tray. Simply right click on the Iconize tray icon and select the program to minimize from the list. It also allows you to Minimize, Maximize, Restore, or Close all applications at once.

Freeware

Το κάνεις setup και παει στο tray ενα πράσινο βελάκι
του κανεις δεξι κλικ και σου εμφανίζει ολα τα προγράμματα που ειναι στο task bar και εσυ πας σε αυτο που θες να κανεις tray icon, στη περίπτωση μας τα 2 κόκκινα γρανάζια

@ ADSLgr.com All rights reserved.