Επιστροφή στο Forum : F@H: Απορίες και ερωτήσεις για την λειτουργία
alexopth69
16-04-07, 19:06
Τα δύο μηχανήματα είναι στο ίδιο LAN;
Τα δύο μηχανήματα είναι στο ίδιο LAN;
Ναι ...
alexopth69
16-04-07, 19:12
1. Υπάρχει περίπτωση ο Net Admin σου να αφήνει μόνο το ένα μηχάνημα να έχει πρόσβαση στο Internet;
2. Εκείνο το wininet μέσα στην παρένθεση έχω την εντύπωση ότι έπρεπε να είναι το IP address του server του stanford. Δεν είναι όμως σίγουρο.... Για συνδεσιμότητα αν λογικά ανοίξεις ένα command line και κάνεις "telnet folding.stanford.edu 80" και συνδεθείς είσαι 99% εντάξει
1. Υπάρχει περίπτωση ο Net Admin σου να αφήνει μόνο το ένα μηχάνημα να έχει πρόσβαση στο Internet;
2. Εκείνο το wininet μέσα στην παρένθεση έχω την εντύπωση ότι έπρεπε να είναι το IP address του server του stanford. Δεν είναι όμως σίγουρο.... Για συνδεσιμότητα αν λογικά ανοίξεις ένα command line και κάνεις "telnet folding.stanford.edu 80" και συνδεθείς είσαι 99% εντάξει
Thanks alexopth69 ... :oops:
Ξέχασα ότι σ'αυτό το μηχάνημα έχουμε περιορισμένο το internet... ΕΠΕΙΔΗ Η ΧΑΖΟΒΙΟΛΑ ΠΟΥ ΤΟ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΧΑΖΕΥΕ ΜΕ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ... γκρρρ...:wall:
Έχε πίστη φίλε andymen, και μην ανυσηχείς. Δεν θα χάσεις κανένα WU αν δεν σταλεί απευθείας, αρκεί να μην περάσει το deadline και δεν έχει σταλεί. Συνήθως όμως, όπως είδες και μόνος σου, η κονσόλα επικοινωνεί με τον server, και καταχωρούνται τα αποτελέσματα, υπάρχει όμως πάντα το ενδεχόμενο να μην μπορεί να γίνει αποστολή του .dat των αποτελεσμάτων του WU - τουλάχιστον αυτά τα συμπεράσματα έχω βγάλει από τις δικές μου "διπλωτικές" μηχανές!!!
Πάντως, παρόμοιο πρόβλημα με την αποστολή των αποτελεσμάτων αντιμετωπίζω κι εγώ, το οποίο όμως έχει να κάνει σχέση μάλλον με το προγραμματάκι που χρησιμοποιούμε σαν Proxy, το οποίο ναί μεν αφήνει τις κονσόλες να κατεβάζουν νέες WU's και να δουλεύουν, αλλά μπορούν να στείλουν τα αποτελέσματα μόνο αν τους πώ να χρησιμοποιήσουν τις ρυθμίσεις του IE (στις οποίες σε κάθε μηχάνημα έχω δώσει τις ρυθμίσεις του proxy!!!). Είναι λίγο παράλογο, αλλά μάλλον κάτι δεν του αρέσει του προγράμματος (το proxy εννοώ).
Κάτι ακόμη που έχω κάνει, είναι να διατηρώ σε ένα φάκελο στο δίκτυο υποφακέλους για το κάθε σύστημα που "διπλώνει", με την κονσόλα ρυθμισμένη στο κάθε ένα να χρησιμοποιεί IE settings, οπότε, όταν κάποια WU τελειώσει, να αντιγράφω στον αντίστοιχο φάκελο τα δεδομένα, και να τρέχω την αντίστοιχη κονσόλα από το μηχάνημα που έχει πρόσβαση στο δίκτυο μέσω του router απευθείας.
Με εξυπηρετεί αφάνταστα έτσι, και ειδικά με το FahMon, που μπορώ και παρακολουθώ μέσω του δικτύου την κατάσταση όλων των μηχανημάτων ανά πάσα στιγμή.
Με εξυπηρετεί αφάνταστα έτσι, και ειδικά με το FahMon, που μπορώ και παρακολουθώ μέσω του δικτύου την κατάσταση όλων των μηχανημάτων ανά πάσα στιγμή.
Μια ερώτηση : μπορώ με κάποιο τρόπο να παρακολουθώ τη λειτουργία μιας κονσόλας που έχω εγκαταστήσει σε απομακρυσμένο pc;Και αν ναι πως;
Με το fahmon (http://fahmon.silent-blade.org/) ;)
αλλη μια ερωτηση-διαπιστωση για να σας σπασω τα νευρα....
ακομα η υπογραφη μου να ενεργοποιηθει.......????
το πρωτο πακετο το τελειωσε και στο my stat λεει 1148 points
αλλα εδω στο αδσλγρ τιποτα.....
Αυτό έχω αλλά θέλω να το ρυθμίσω ώστε να βλέπω την κίνηση σε απομακρυσμένο pc και όχι μόνο στο δικό μου...Υποθέτω ότι το site που μου δίνεις έχει οδηγίες γι'αυτή την περίπτωση ε; :oops:
Θα πρέπει απλά ο φάκελος ο οποίος περιέχει το log να είναι προσβάσιμος από το δίκτυο.
Μετά απλά προσθέτεις το μηχάνημα ορίζοντας το path προς τον φάκελο αυτό, ;)
π.χ. \\myDesktop\Folding
alexopth69
17-04-07, 01:04
Υπομονή.... :)
αλλη μια ερωτηση-διαπιστωση για να σας σπασω τα νευρα....
ακομα η υπογραφη μου να ενεργοποιηθει.......????
το πρωτο πακετο το τελειωσε και στο my stat λεει 1148 points
αλλα εδω στο αδσλγρ τιποτα.....
Μέχρι να το καταγράψει ο σέρβερ του Stanford και του Adslgr θέλει κάποιο χρόνο.
Τις τελευταιες μέρες μου βγάζει το μήνυμα:
F@hQ attempting to get work packet
αλλά δεν παίρνει τίποτα και δεν τρέχει τίποτα. Το έχει δει κανεις άλλος αυτό;
Τις τελευταιες μέρες μου βγάζει το μήνυμα:
F@hQ attempting to get work packet
αλλά δεν παίρνει τίποτα και δεν τρέχει τίποτα. Το έχει δει κανεις άλλος αυτό;
Ναι μου είχε τύχει εμένα πριν κανά δίμηνο,αλλά αφού έκλεισα 2-3 φορές και ξανάνοιξα την κονσόλα μετά ξεκόλλησε.
Δες το λινκ που σου ειπe η aria.
Για συντομία θα σου πώ .
Εχεις 3 επιλογες
1-Linux απλή BSD κονσολα.
2-Win SMP
3-Win 2 απλές μη γραφικές (η καλύτερη επιλογη για σενα)
Οι SMP κονσόλες ειναι για multicore CPU Το HyperThreting ειναι μαϊμού multicore κατασταση.
Πώς μπορώ να τρέξω το Win Console στα Linux, με Wine;Αν ναι, μπορείτε να μου δώσετε οδηγίες για το Wine/παραπέμψετε σε άρθρο;Τις τελευταίες ημέρες κάνω folding σε Win, τώρα ξεκινώ τη διαδικασία για τα Linux.
Kαλημέρα και καλή εβδομάδα !!
Τελειωσα ένα WU (το πρώτο μου) και τώρα μου γραφεί waiting for core step 537,
Είναι φυσιολογικό αυτό?
Σας ευχαριστώ.
Υ.Γ μπαίνω με το folding home 5.03
επισυνάπτω και το log file
Kαλημέρα και καλή εβδομάδα !!
Τελειωσα ένα WU (το πρώτο μου) και τώρα μου γραφεί waiting for core step 537,
Είναι φυσιολογικό αυτό?
Σας ευχαριστώ.
Υ.Γ μπαίνω με το folding home 5.03
επισυνάπτω και το log file
Δεν μπορει να συνδεθει.
Το μαγικό φαρμακο στις ποιο πολλες περιπτωσεις ειναι:
Ανοιγωκλεινουμε την κονσολα 2-3 φορες μέχρι να συνδεθει και να κατεβασει νεο WU
ακόμα τίποτα, έκανα και επανεγκατάσταση
:wall:
Μην απελπίζεσαι!!! Έχει συμβεί σε όλους μας ;)
Κάνε μερικές ακόμη δοκιμές και βλέπουμε . . . :)
erateinos, το ip 0.0.0.0 μάλλον δείχνει ότι έχουν πρόβλημα αυτοί στους servers τους και όχι εσύ. Κάνε κλείσιμο και επανεκίνηση της κονσόλας κάθε μισάωρο, κάποια στιγμή θα κατεβάσει wu. Συμβαίνει τακτικά τώρα τελευταία.
ακόμα τίποτα, έκανα και επανεγκατάσταση
:wall:
Μετά την απεγκατάσταση και επανεγκατάσταση υποθέτω κράτησες το φάκελο work ε;Δοκίμασε αυτό που λένε τα παιδιά,κάποια στιγμή θα πάρει νέο WU.
Το erateinos έχει καμία σχέση με Ερατεινή;; :p
Σας ευχαριστώ !!
Ακόμα να το σκεφτεί , θα δοκιμάσω πάλι το απόγευμα
Υ.Γ 1 τον φάκελο work τον κράτησα
Υ.Γ 2 ο ερατεινός είναι ο αγαπητός
Χεχεχε,σωστός.Απλά υπάρχει και χωριό που λέγεται έτσι και έλεγα μήπως έχεις καμιά σχέση...;)
Σας ευχαριστώ !!
Ακόμα να το σκεφτεί , θα δοκιμάσω πάλι το απόγευμα
Υ.Γ 1 τον φάκελο work τον κράτησα
Οταν παρεις τη πρωτη βαθμολογία βαλε και τo πεδίο Score στη sig σου
Τωρα τελευται μας εχουν αλλαξει τα φωτα με τους sever τους:evil::evil:
Τωρα τελευται μας εχουν αλλαξει τα φωτα με τους sever τους:evil::evil:
Αυτό ξαναπέστο...Πάλι έχασα WU σήμερα.:evil:
Καλησπέρα :)
Με το γνωστό (άγνωστο πρόβλημα) που έχω από το πρωί και δεν μπορώ να κατεβάσω το επόμενο πακέτο. :cry:
Έχει κάποιος μαντικές ικανότητες ? :innocent:
Καλησπέρα :)
Με το γνωστό (άγνωστο πρόβλημα) που έχω από το πρωί και δεν μπορώ να κατεβάσω το επόμενο πακέτο. :cry:
Έχει κάποιος μαντικές ικανότητες ? :innocent:
Εχουν προβλημα στο Stanford οπως ειπε και ο κακογερακας:p
Ανοιγοκλεισε παλυ και ο θεος βοηθός
Πάνω που είχα μια υπερκινητικότητα σήμερα για να διπλώσω πρωτεΐνες. :)
Πιστεύω όταν πάθω Αλτσχάιμερ να με προσέξουν (άλλωστε εγώ δεν θα θυμάμαι τίποτα τότε) :rofl:
αν τυχει καποια στιγμη και φορμαρουμε το PC , πως θα γινει να κρατησουμε backup απο οτι πρωτεινες εχουμε επεξεργαστει? η ακομα και το σκορ?
Από ότι έχω καταλάβει, το κρατάνε οι servers του project ;)
δεν ξερω αν γινετε αυτο, γιατι δεν μπαινουμε με username και password , δεν μας κραταει στοιχεια δηλαδη, και το username που βαζουμε ειναι για τυπικους λογους για το σκορ πιο πολυ
δεν ξερω αν γινετε αυτο, γιατι δεν μπαινουμε με username και password , δεν μας κραταει στοιχεια δηλαδη, και το username που βαζουμε ειναι για τυπικους λογους για το σκορ πιο πολυ
Τι ακριβώς εννοείς;; :hmm: Πού δεν δίνεις user name & password; Δεν έχεις δηλώσει αριθμό ομάδας και όνομα;; Με αυτά τα στοιχεία σε θυμάται το Στάνφορντ.
Αν θέλεις να κρατήσεις τη δουλειά σου παίρνεις ένα μπακάπ όλο το φόλντερ fah που έφτιαξες. Διαφορετικά, πάλι δεν θα χαθεί η δουλειά, απλά θα θεωρήσει το Στάνφορντ ότι έβαλες νέο μηχανάκι για δίπλωμα, οι πόντοι σου όμως θα είναι καταχωρημένοι κανονικά ;)
Παιδιά από χθες δε μπορεί να λάβει νέο work unit. Όλο βγάζει Attempting to get work packet. Είναι φυσιολογικό;
Επίσης στο εικονίδιο στο tray όταν το ανοίγε μου δείχνει Finished WU's: 6, ενώ εγώ έχω τελειώσει σύμφωνα με τα στατιστικά του σάιτ τους 8 (χώρια 2-3 που χάθηκαν και σε μένα :mad: )
Τι συμβαίνει ρε παιδιά; :(
Παιδιά από χθες δε μπορεί να λάβει νέο work unit. Όλο βγάζει Attempting to get work packet. Είναι φυσιολογικό;
Επίσης στο εικονίδιο στο tray όταν το ανοίγε μου δείχνει Finished WU's: 6, ενώ εγώ έχω τελειώσει σύμφωνα με τα στατιστικά του σάιτ τους 8 (χώρια 2-3 που χάθηκαν και σε μένα :mad: )
Τι συμβαίνει ρε παιδιά; :(
Απλά τις τελευταίες μέρες υπάρχει πρόβλημα με τους servers....:evil:
Και μένα νωρίτερα πήγε να πάρει νέο πυρήνα και τα κατάφερε στη δέκατη προσπάθεια.....
Πάντως, εγώ που μόλις έλεγξα, έστειλε κανονικά το WU και πήρε αμέσως μετά νέο, στι 5 το πρωϊ περίπου :) Και με την πρώτη προσπάθεια μάλιστα.
Πάντως, εγώ που μόλις έλεγξα, έστειλε κανονικά το WU και πήρε αμέσως μετά νέο, στι 5 το πρωϊ περίπου :) Και με την πρώτη προσπάθεια μάλιστα.
Kι εμένα πήρε τελικά κατά τη διάρκεια της νύχτας κάποιο WU. :cool: Με τα χαμένα WU τι γίνεται όμως; Τζάμπα κόπος; :(
Γεια σας :)
Απεγκατάσταση κονσόλας πώς κάνω? :hmm:
Κατέβασα μια πρωτεΐνη Protein: p3405_dpdp-ii TIP3P ff03
Είμαι στα 4/4000 βήματα και θέλει ακόμα 83 μέρες :worthy:
Δεν έχω server καρδία μου
:oops:
Αποκλείεται να θέλει τόσο.
Μήπως είναι ο συνολικός χρόνος που σου δίνει για να ολοκληρώσεις;
Πόση ώρα έχει περάσει που τη δουλεύεις;; Έχεις βάλει γραφική κονσόλα; Συνήθως εκεί θέλει ένα μισάωρο για ν' αρχίσει να μετράει σωστά.
Αποκλείεται να θέλει τόσο.
Μήπως είναι ο συνολικός χρόνος που σου δίνει για να ολοκληρώσεις;
Πόση ώρα έχει περάσει που τη δουλεύεις;; Έχεις βάλει γραφική κονσόλα; Συνήθως εκεί θέλει ένα μισάωρο για ν' αρχίσει να μετράει σωστά.
Έτσι είναι.Πρέπει να περάσει λίγη ώρα για να σου δείξει σωστά πόσο θέλει για να την ολοκληρώσει.Κατέβασε και το fahmon (http://fahmon.silent-blade.org/index.php?n=Main.Download) για να έχεις πλήρη εποπτεία. ;)
3 ώρες
Αυτό είναι από ένα laptop που είπα να το βάλω στον αγώνα
τρέχει και η γραφική κονσόλα και η απλή στην απλή θέλω να κάνω απεγκατάσταση γιατί η cpu είναι 100%
Τι να κάνω?
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων .
Αν έχεις κάνει την απλή κοσνόλα εγκατάσταση σαν service, κλείνεις το service, τρέχεις την κονσόλα με την παράμετρο -configonly, στην ερώτηση για το άν θέλεις να τρέχει σαν service απαντάς ΟΧΙ και μετά απλά σβήνεις το directory εγκατάστασης (αν δεν τρέχει σαν service απλά την σταματάς και σβήνεις το directory).
Καλημέρα σε όλους ... :)
Ερωτησούλα ρε παιδιά... Αν έχει απαντηθεί στείλτε μου σχετικό link ...
Θέλω να κάνω restart σε 2 μηχανήματα που τρέχουν την SMP (όχι σαν service). Χρειάζεται να την σταματήσω πριν το κλείσιμο του μηχανήματος? Αν ναι... από που? Από το task manager ή απλά κλείνοντας το command prompt παράθυρο που δείχνει το fah να τρέχει?
Όταν γίνει το restart απλά ξανατρέχω το fah.exe ?
Έχουν πάρει από μια 1760άρα και είναι στο 5% το ένα και στο 10% το άλλο ... ;)
Δεν λέει να τις χάσω :sorry:
:help: :help:
dimitris_thass
03-05-07, 09:45
Πατώντας CTRL + C κλείνεις το command prompt παράθυρο, αν και έχω κακές εμπειρίες από το WIN SMP κλείνοντας το. Είναι ανάλογα τα κέφια του. Κάποιος άλλος maybe ξέρει καλύτερα.
Κλείσ' το όπως είπε ο Δημήτρης.Αν ανησυχείς, κάνε backup το φάκελο αντιγράφοντάς τον ώστε να συνεχίσεις από εκεί αν συμβεί κάτι.
Mε Ctrl + C, πρέπει πρώτα να κλείσεις τις κονσόλες, αν και προχθές η κόρη μου έκανε ρηστάρτ χωρίς να λάβει υπόψιν της την κονσόλα, συνέχισε κανονικότα. από το 80% και ολοκλήρωσε (ευτυχώς).
Προσωπική μου άποψη, αν όλα είναι καλά δεν κινδυνεύεις να τη χάσεις, αν όμως υπάρχει κάποιο πρόβλημα θα την χάσεις έτσι κι αλλιώς ;)
Thanks, παιδιά ... :oneup:
Θα κάνω καλού κακού ένα copy το φάκελο ...\work, και μετά το σταματάω κι ο Θεός βοηθός ... :worthy:
Πρόβλημα με την SMP δεν έχω, γι' άλλο λόγο κάνω restart ...
Thanks, παιδιά ... :oneup:
Θα κάνω καλού κακού ένα copy το φάκελο ...\work, και μετά το σταματάω κι ο Θεός βοηθός ... :worthy:
Πρόβλημα με την SMP δεν έχω, γι' άλλο λόγο κάνω restart ...
Μπορεί να μη φτάνει.Καλού-κακού κάνε backup όλο τον φάκελο, όχι μόνο τον subfolder /work.
Έχουν πάρει από μια 1760άρα και είναι στο 5% το ένα και στο 10% το άλλο ... ;)
Ερώτηση : η SMP μπαίνει κανονικά σε οποιονδήποτε διπύρηνο;Και βγάζει 1760 πόντους σε λίγες μέρες ε;Αδικία,αδικία θέλω κι εγώ τέτοιο μηχανάκι....:p
Ερώτηση : η SMP μπαίνει κανονικά σε οποιονδήποτε διπύρηνο;Και βγάζει 1760 πόντους σε λίγες μέρες ε;Αδικία,αδικία θέλω κι εγώ τέτοιο μηχανάκι....:p
Αναβάθμιση...:);)
1760 παίρνει ΜΟΝΟ η Linux64bit SMP κονσόλα
Αρα θες multi core CPU και Linux 64bit :oneup:
@ ADSLgr.com All rights reserved.