PDA

Επιστροφή στο Forum : F@H: Απορίες και ερωτήσεις για την λειτουργία

Σελίδες : 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34

TheCondor
18-08-05, 15:48
Ενας λιγοτερος επεξεργαστης ειναι σημαντικος φιλε Boromir, εγω που εχω πλεον δυο επεξεργαστες και διπλωνουν ( απο τρεις ) αισθανομαι οτι δεν προσφερω πλεον :(

Boromir
18-08-05, 16:08
Ενας λιγοτερος επεξεργαστης ειναι σημαντικος φιλε Boromir, εγω που εχω πλεον δυο επεξεργαστες και διπλωνουν ( απο τρεις ) αισθανομαι οτι δεν προσφερω πλεον :(
Συμφωνώ μαζί σου TheCondor, είχα πάρει πολύ ζεστά το θέμα και γι'αυτο λυπήθηκα που δεν μπορούσα να λύσω εγώ ή κάποιος άλλος το πρόβλημα μου. Ευτυχώς όμως λύση βρέθηκε και γι'αυτο συνεχίζουμε ΑΚΑΘΕΚΤΟΙ !!! :dwarf

dipa57
19-08-05, 18:20
Μετά από περίπου 3 εβδομάδες φολνταρίσματος (πως σκοτώνουμε τη γλώσσα μας !) θέλω να ρωτήσω κάτι.
Ξέρει κανείς πόσο μεγάλο είναι το project (πάλι τα καταπληκτικά ελληνικά μου) αυτό του Stanford, δηλ πόσα WUs πρέπει να διεκπεραιωθούν και πόσα έχουν ήδη διεκπεραιωθεί;
Για πόσο χρόνο μιλάμε, με την τρέχουσα ροή;
Ευχαριστώ

TheCondor
26-08-05, 18:08
Εμενα παντως ο ενας υπολογιστης δεν διπλωνει πλεον και δεν ξερω γιατι, λεει could not connect to assignment server, κατι τετοιο. Ελειπα για μερικες μερες διακοπες και τωρα γυρισα και το ειδα. Τι να παιζει ρε παιδες?

dantouan
29-08-05, 18:10
Εμενα παντως ο ενας υπολογιστης δεν διπλωνει πλεον και δεν ξερω γιατι, λεει could not connect to assignment server, κατι τετοιο. Ελειπα για μερικες μερες διακοπες και τωρα γυρισα και το ειδα. Τι να παιζει ρε παιδες?

Πηγαινε στα services και κανε stop και μετα παλι start το fah, μετα θα σου ξαναδουλεψει κανονικα... ;)

TheCondor
29-08-05, 22:16
Πηγαινε στα services και κανε stop και μετα παλι start το fah, μετα θα σου ξαναδουλεψει κανονικα... ;)

Βασικα το εφτιαξα εγκαθιστωντας το σε διαφορετικο φακελο, μαλιστα εκανα και post οτι το εφτιαξα αλλα ειχε καποια προβληματα και δεν δημοσιευτηκε και το ξεχασα!!!

Ευχαριστω παντως, ειμαι παλι μαχιμος :D ( αν και θα με περασεις σε λιγο :twisted: )

hedgehog
30-08-05, 20:38
Έχω εγκαταστήσει την κονσόλα ως service, και έχω ορίσει να με ρωτάει πριν συνδεθεί στους server τους.
Τώρα όμως που ολοκληρώθηκε ένα WU συμβαίνει το εξής:

Launch directory: C:\fah
Service: C:\fah\FAH502-Console.exe
Arguments: -svcstart

Launched as a service.
Entered C:\fah to do work.

[17:21:18] - Ask before connecting: Yes
.....
[17:21:19] Loaded queue successfully.
[17:21:19] + Benchmarking ...
[17:21:21] - Preparing to get new work unit...
[17:21:21] - Presenting message box asking to network.
[17:21:21] + Attempting to send results
[17:21:21] - Presenting message box asking to network.Το message box όμως δεν μου εμφανίζεται καθόλου και κατ' επέκταση δεν συνδέεται στοn server.
Δοκίμασα να σταματήσω και να ξαναξεκινήσω το service, έκανα και επανεκίνηση μήπως απλά έφαγε κάποιο σκάλωμα, αλλά εξακολουθεί να συμπεριφέρεται με τον ίδιο τρόπο!
Mήπως είναι normal η συμπεριφορά του και απλά δεν υποστιρίζεται η δυνατότητα αυτή σε service mode???

EvilHawk
30-08-05, 20:53
Mήπως είναι normal η συμπεριφορά του και απλά δεν υποστιρίζεται η δυνατότητα αυτή σε service mode???
Μάλλον αυτό φταίει, έπεσες σε bug!

hedgehog
30-08-05, 21:10
Μάλλον αυτό φταίει, έπεσες σε bug!
Οπότε μένει μόνο να το τρέχω σε application mode. :(
Κρίμα :( :(

thnx ;)

-----EDIT

Κάτι ακόμα...
στο HowTo (http://www.adslgr.com/forum/showpost.php?p=205468&postcount=3) προτείνεται η χρήση του -forceSSE όταν πρόκειται για επεξεργαστές AMD, παράμετρος η οποία δεν υποστιρίζεται (τουλάχιστον στην έκδοση 5.02) (δεν κατάφερα να βρώ κάποια παραπλήσια)

Bad argument: -forceSSE

dipa57
31-08-05, 08:19
Κάτι δεν πάει καλά με τα στατιστικά μας:

95 92,291 czappas 4,256 17 0 1,441
96 92,358 ssala 13,071 38 0 241
97 95,012 HAL 4,040 12 0 1,174

Από Stanford:

95 czappas 4256 17
96 ssala 4250 38
97 HAL 4040 12

NoYmErOs
02-09-05, 09:58
Εγκατέστησα και σε άλλο pc(intel) τον client κια βλέπω οτι το cpu δουλεύει στο 50% μόνο.. ενώ απο τον clinet είναι στο 100%, τα άλλα pc είναι amd και δεν είχα τέτοια προβλήματα.. τί κάνω ? βάζω και 2ο clinet ή θέλει κάποια ρύθμιση στα win ?
To άλλο περίεργο είναι οτι για μία 500άρα λέει το τρελό οτι θέλει 12 μέρες να την ετοιμάσει... είναι δυνατόν ???? p4 2,8 εδώ με τον amd 2.4 και λέι πολύ λιγότερο, μήπως φτέει οτι έχει μόνο 256 ram?το amd έχει 1024ram και 128κάρτα γραφικών ενώ το p4 έχει 64ram και 256ΚΓ. Tο P4 δεν τρέχει τπτ παραμόνο τα win.

Re-Ti-Re
02-09-05, 10:18
τί κάνω ? βάζω και 2ο clinet ή θέλει κάποια ρύθμιση στα win ?Δεν μπορείς να βάλεις δυο γραφικές κονσόλες.
Μπορείς όμως να βάλεις How To: ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΠΛΗΣ ΚΟΝΣΟΛΑΣ (http://www.adslgr.com/forum/showpost.php?p=205468&postcount=3)
Και να δώσεις προσοχή στην παράγραφο F@H σε Σύστημα με Dual CPU ή σε Σύστημα με P4 HyperTreading CPU
Για να έχεις 100% CPU Usage

Νικαετός
02-09-05, 10:55
@ Noymere (!) , θα βάλεις δύο απλές κονσόλες ως services με machine id 1 kai 2 αντίστοιχα . Διάβασε το how to που αναφέρει πιο πριν ο retire και καλό δίπλωμα .

NoYmErOs
02-09-05, 11:32
Το πρόβλημα είναι οτι δεν έχω πρόσβαση στο regedit και είναι η τελευταία λεπτομέρια που δεν έκανα και δεν ξεκινάει η κονσολα.

hedgehog
02-09-05, 11:47
Τι θες να κάνεις με το regedit??? Δεν απαιτήται κάποια επέμβαση στην registry

Νικαετός
02-09-05, 12:00
Τι θες να κάνεις με το regedit??? Δεν απαιτήται κάποια επέμβαση στην registry

Και όμως χρειάζεται , χρειάζεται .

Το θέμα είναι όμως γιατί δεν έχεις πρόσβαση ? Εγώ στο εργαστήριο της σχολής , παρόλο που δεν είμαι admin και μπαίνω ως απλός user , έχω .

Νικαετός
02-09-05, 12:02
Το πρόβλημα είναι οτι δεν έχω πρόσβαση στο regedit και είναι η τελευταία λεπτομέρια που δεν έκανα και δεν ξεκινάει η κονσολα.

Η κονσόλα ξεκινάει , δεν χρειάζεται εκεί η επέμβαση στη registry . Την παρέμβαση θα την κάνεις για να ορίσεις παραμέτρους (-local -verbosity κλπ )

NoYmErOs
02-09-05, 12:26
Μα δεν βλεπω τπτ στο task manager να ξεκινάει ούτε να κατεβάζει τπτ ούτε το cpu να δουλεύει ..

NoYmErOs
02-09-05, 12:28
Και όμως χρειάζεται , χρειάζεται .

Το θέμα είναι όμως γιατί δεν έχεις πρόσβαση ? Εγώ στο εργαστήριο της σχολής , παρόλο που δεν είμαι admin και μπαίνω ως απλός user , έχω .

Εχω δικαιώματα admin(μπαίνω με άλλο username) αλλά λέει οτι έχει απανεργοποιηθει απο τον administator.

hedgehog
02-09-05, 13:09
Δοκίμασε να πας στο gpedit.msc Ρυθμίσεις Χρήστη > Πρότυπα διαχείρησης > Σύστημα > Αποτροπή πρόσβασης στα εργαλέια επεξεργασίας Μητρώου

hedgehog
03-09-05, 11:10
Έχω εγκαταστήσει την κονσόλα ως service, και έχω ορίσει να με ρωτάει πριν συνδεθεί στους server τους.
Τώρα όμως που ολοκληρώθηκε ένα WU συμβαίνει το εξής:

Launch directory: C:\fah
Service: C:\fah\FAH502-Console.exe
Arguments: -svcstart

Launched as a service.
Entered C:\fah to do work.

[17:21:18] - Ask before connecting: Yes
.....
[17:21:19] Loaded queue successfully.
[17:21:19] + Benchmarking ...
[17:21:21] - Preparing to get new work unit...
[17:21:21] - Presenting message box asking to network.
[17:21:21] + Attempting to send results
[17:21:21] - Presenting message box asking to network.Το message box όμως δεν μου εμφανίζεται καθόλου και κατ' επέκταση δεν συνδέεται στοn server.
Δοκίμασα να σταματήσω και να ξαναξεκινήσω το service, έκανα και επανεκίνηση μήπως απλά έφαγε κάποιο σκάλωμα, αλλά εξακολουθεί να συμπεριφέρεται με τον ίδιο τρόπο!
Μία λύση που δούλεψε είναι απο τα Properties του service στο tab "Log On" να έχουμε επιλεγμένη την επιλογή "Allow service to interact with desktop"
Με το χρήστη logged in εμφανίζεται το popup κανονικά...
Μένει μόνο να δοκιμάσω πως συμπεριφέρεται αν δεν είναι κανείς χρήστης logged in ;)

NoYmErOs
03-09-05, 16:32
Δοκίμασε να πας στο gpedit.msc Ρυθμίσεις Χρήστη > Πρότυπα διαχείρησης > Σύστημα > Αποτροπή πρόσβασης στα εργαλέια επεξεργασίας Μητρώου

Προς το παρόν έβαλα την γραφική κονσόλα απλά δεν δουλεύει στο 100% ή 90% που ήθελα αλλά στο 50% ...

Yngwiedis
03-09-05, 17:00
Νομίζω πως σου είπανε και σε προηγούμενα posts, πως αυτό συμβαίνει γιατί ο επεξεργαστής σου είναι HyperThreading και η εφαρμογή του F@H "βλέπει" μόνο τον έναν εικονικό επεξεργαστή.
Με την γραφική εφαρμογή δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις το 100% της επεξεργαστικής σου ισχύος σε αυτή την περίπτωση.
Μόνο με την κονσόλα θα μπορέσεις.

NoYmErOs
03-09-05, 21:51
Το γιατί συμβαίνει το κατάλαβα , το θέμα είναι ότι δεν μπόρεσα να το λύσω αν και προσπάθησα...επίσης το pc είναι εταιρικό όποτε ξανά θα ασχοληθώ την Δευτέρα.... ;)

paradisegr
08-09-05, 00:49
Λοιπόν για βοηθείστε γιατί αρχίζει και μου τι δίνει να εξηγώ στον καθε χρήστη και να μην καταλαβαίνουν και αυτό να επαναλαμβάνεται συνεχώς.

Πως μπορώ να κρύψω το service από τον task manager ώστε να μη φαίνεται πιο process χρησιμοποιεί τη CPU. Μπορώ να απενεργοποιήσω τον task manager τελείως αλλά δεν θέλω κάτι τέτοιο γιατί μπορεί να χρειαστεί να γίνει kill κάποιο πρόγραμμα που κολλάει. Επίσης τα λεγόμενα rootkit χτυπανε στον antivirus και δεν θέλω να βάλω αυτούς τους διαόλους στο δίκτυο μου. Είπαμε να βοηθήσουμε όχι και να βγάλουμε τα μάτια μας μόνοι μας :(

Η εγκατάση της απλής κονσόλας και η απόκρυψη της δε νομίζω να λύνει το πρόγραμμα γιατί πρέπει να είσαι συνέχεια logon ενώ σαν service λειτουργεί και σε κατασταση stand by για logon.

Για βοηθάτε γειτόνοι γιατί έχω βαρεθεί να εξηγώ στον κάθε άσχετο ότι δεν είναι ιός και spyware και ότι δε φταίει που νομίζει ότι το Internet πάει αργότερα:evil:

EvilHawk
08-09-05, 09:57
Δεν νομίζω ότι υπάρχει κανένας άλλος τρόπος για να το κάνεις!
Εγώ θα προτιμούσα πάντως να το κάνεις με τον δύσκολο τρόπο, να τους εξηγήσεις τί κάνει, για ποιο σκοπό και πώς δεν επιβαρύνει την λειτουργία τπυ υπολογιστή τους και πάντα να έχεις την συγκατάθεση τους για την εγκατάσταση της κονσόλας ! ;)

paradisegr
08-09-05, 16:50
Κοίταξε να δεις εαν οι administrators ρωτάγανε την άποψη ή τη συγκατάθεση του κάθε χρήστη για το software που εγκαθιστούνε ή τις πολιτικές που εφαρμόζουν, ούτε κόψιμο στα sex sites θα είχαμε ούτε οι δίσκοι θα μας έφταναν από τα mpeg και τα υπόλοιπα αρχεία που κυκλοφορούν και πολλά άλλα. Ο administrator έχει την ευθύνη για την καλή λειτουργία του συστήματος και ο οποίος καλέιτε να αντιμετωπίση τυχόν προβλήματα που παρουσιάζονται.

Προσωπικά έχω τη δυνατότητα πολλών περισσοτέρων εγκαταστάσεων σε τερματικά όμως έχω κρίνει που μπορούν να μπουν χωρίς να δημιουργείται το παραμικρό πρόβλημα και με max CPU 70-80%. Λοιπόν το να μπεις σε μια τέτοια διαλογική με ανθρώπους που πράγματα που δεν γνωρίζουν διάκεινται εχθρικά απέναντι τους δεν πρόκειται να γίνει από εμένα. Εχω αρκετό φόρτο εργασίας για να μπω σαυτό το λούκι.

Εφόσον υπήρχε λύση ευχαρίστως να διέθετα από το χρόνο που δεν έχω για να την εφαρμόσω, αλλιώς απλά θα χάσουμε κάποιες κονσόλες

EvilHawk
08-09-05, 16:57
Κοίταξε να δεις εαν οι administrators ρωτάγανε την άποψη ή τη συγκατάθεση
Δεν εναφερόμουνα στίς περιπτώσεις που είσαι εσύ ο admin! ;)

cassidy
13-09-05, 16:33
Ρε παιδιά τι 3300 πόντοι... εμένα θέλει πάνω από 48 ώρες το workunit και στο τέλος παίρνω καμιά 150άρα πόντους νομίζω. Τις 100 ώρες πρέπει να τις έχω συμπληρώσει κι έχω κάπου 250 πόντους!

Αυτά με έναν athlon 1600xp. Αλλά πήρα καινούρια ψήκτρα τώρα, θα σας δείξω εγώ, θα δείτε τι θα πάθετε!

metsam
13-09-05, 18:26
Καλησπέρα κι από μένα...

Έχω μπει στην ομάδα εδώ και κάμποσο καιρό και απλώς έχω αφήσει το F@H να τρέχει στο background 24/7...

Μόλις τώρα πήρα πρέφα (δεν το είχα ψάξει καθόλου) ότι μπορώ να τρέξω και 2η κονσόλα στο ίδιο pc ή/και σε διαφορετικά pc.

Υπάρχει σοβαρή επιβάρυνση στις υπόλοιπες διεργασίες του pc εάν τρέχω παραπάνω από μια κονσόλες;

Υπάρχει κάποιο how - to απλό και λεπτομερές να μελετήσω;

Ευχαριστώ σας!!! ;)

NoYmErOs
13-09-05, 18:55
Καλησπέρα κι από μένα...

Έχω μπει στην ομάδα εδώ και κάμποσο καιρό και απλώς έχω αφήσει το F@H να τρέχει στο background 24/7...

καλώς ήρθες :thumbsup1

Μόλις τώρα πήρα πρέφα (δεν το είχα ψάξει καθόλου) ότι μπορώ να τρέξω και 2η κονσόλα στο ίδιο pc ή/και σε διαφορετικά pc.

Υπάρχει σοβαρή επιβάρυνση στις υπόλοιπες διεργασίες του pc εάν τρέχω παραπάνω από μια κονσόλες;.

Όχι το F@Η δίνει προτεραιότητα πάντα στα άλλα προγράμματα δηλαδή σαν να μην υπάρχει , μόλις κάποιο πρόγραμμα πρέπει να εκτελεστεί τότε σταματάει το F@H και το CPU δουλεύει για το πρόγραμμα που τρέχεις.

Υπάρχει κάποιο how - to απλό και λεπτομερές να μελετήσω;

Ευχαριστώ σας!!! ;)

Στις Συχνές Ερωτήσεις και Οδηγίες Εγκατάστασης (http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=13613) έχει οδηγίες ανάλογα τον CPU που έχουμε και τι πρόγραμμα να κατεβάσουμε ..
Λογικά εσύ έχεις p4 με ΗΤ τεχνολογία ?

iJohnnyCash
13-09-05, 23:18
Στις οδηγίες για το linux γράφει κάπου

Στο Team Number βάζουμε 36673 36673 (προσοχή μην κάνετε λάθος το νούμερο και πάρουν τους πόντους άλλες ομάδες) είναι τυπογραφίκο λάθος το δεύτερο 36673;

Re-Ti-Re
13-09-05, 23:56
είναι τυπογραφίκο λάθος το δεύτερο 36673;ναι είναι

metsam
14-09-05, 00:29
@ NoYmErOs
Ναι σωστά έχω P4@3.00 GHz HT (ελπίζω όχι για πολύ ακόμα...)

Πάω να μελετήσω το link που μου έδωσες και αν έχω καμιά απορία τα ξαναλέμε απο εδώ...

Πάντως δεν ήξερα ότι κατεβάζεις κάποιο πρόγραμμα ανάλογα με τη cpu που έχεις.. Εγώ κατέβασα κατευθείαν το πρόγραμμα από το site του F@H όπου εκεί δεν έλεγε κάτι τέτοιο..

Ευχαριστώ πάντως για την απάντηση...

metsam
14-09-05, 00:48
@ NoYmErOs

Διάβασα τις οδηγίες οι οποίες είναι πολύ κατατοπιστικές, απλά έχω το εξής πρόβλημα:

Μιλάει για κάποιο αρχείο F@H4Console.exe που του κάνουμε μια συντόμευση κλπ κλπ και προσθέτουμε τα switches -local -forceasm -advmethods αν το μηχάνημα μας είναι Intel....

Όμως εγώ έχω κατεβάσει την έκδοση 5.03 και παρότι άλλαξα την συντόμευση και πρόσθεσα τα παραπάνω switches, δε μου έβγαλε τις επιλογές που υπάρχουν στις οδηγίες...

Να σημειωθέι ότι το πρόγραμμα υπ΄ξρχε ήδη εγκατεστημένο και το απεγκατέστησα πριν κάνω τα παραπάνω...

NoYmErOs
14-09-05, 01:22
Υπάρχουν και update με την νέα έκδοση 5+ εδώ (http://www.adslgr.com/forum/showpost.php?p=205567&postcount=12) ί .. και εγώ ψιλομπερδεύτηκα αλλά τα βρήκα

Νικαετός
14-09-05, 01:27
metsam , για να κάνεις αυτά που περιγράφεις , πρέπει να κατεβάσεις την απλή κονσόλα , όχι την γραφική . Στην συνέχεια θα διαβάσεις στις οδηγίες ,το κομμάτι που λέει ,για εγκατάσταση της απλής κονσόλας ως service (είναι κάτω - κάτω προς τις τελευταίες οδηγίες) . Εφόσον έχεις υπολογιστή με ΗΤ , θα εγκαταστήσεις δύο τέτοιες κονσόλες σε διαφορετικά directories και με machine id , 1 και 2 αντίστοιχα .

Μπορεί να ακούγονται δύσκολα , αλλά δεν είναι . Αν έχεις κάποιο πρόβλημα ευχαρίστως να σε βοηθήσω και εγώ αλλά και όλοι μας εδώ.

Άντε keep folding :cool: :cool:

metsam
14-09-05, 01:45
Καλά παίδες η ανταπόκρισή σας έιναι τάχυστη...!!! Είμαι εντυπωσιασμένος!!!

Και επειδή η ώρα είναι λίγο δύσκολη και πρέπει να πάμε και δουλειά αύριο, θα το δοκιμάσω και 8θα σας πω...

Δε νομίζω να έχω πρόβλημα, αλλά μηδένα προ του τέλους μακάριζε...!!! :P

NoYmErOs
14-09-05, 08:27
Οταν τρέχω τις 2 κοσόλες σαν services των windows, αν κλείσω τα παράθυρα που ανοίγουν σταματάει και το πρόγραμμα?(χαζή ερώτηση)

Προσπαθώ να κρύψω τα παράθυρα αυτά αλλά δεν με βοηθάει το HideIt X!, μάλλον κάω κάτι λάθος..

Πώς θα καταλάβω οτι τρέχουνι κανονικά ?

κάνω reboot και βλέπω απο το task manager οτι δουλεύω 2 ίδια core(3ο pic) απο 45% CPU

Για το επόμενο core πρέπει να ανοίξω πάλι την κονσόλα ?

Ενώ βλέπω id1 & 2 νομίζω οτι τρέχω το ίδιο core ...

hedgehog
14-09-05, 09:39
Να υποθέσω πως έχεις ξεχωριστό directory για κάθε instance του service που τρέχεις??? αν όχι βρήκες τον ένοχο!!! ;)

NoYmErOs
14-09-05, 09:43
φυσικά έχω ξεωριστό φάκελο ...Νομίζω αυτό με το regedit που δεν κάνω λόγο οτι έχω disable το regedit κάτι πάει στραβά ..

hedgehog
14-09-05, 09:48
Δεν κάνεις μια πάσα τα log files μήπως και βοηθήσουν....

NoYmErOs
14-09-05, 10:06
Κάπου μπερδεύομαι .. νομίζω τώρα που τα ξανα έκανα εγκατάσταση οτι είναι σωστα

euri
14-09-05, 11:18
Εχμμμ, όταν οι κονσόλες τρέχουν ως services δεν ανοίγουν παράθυρα. Μήπως κάτι δεν έκανες σωστά;

Νικαετός
14-09-05, 11:30
@ Euri . με πρόλαβες αυτό ακρίβώς ήθελα να πω και εγώ .

Μήπως όμως τις ανοίγει για να τσεκάρει τι γίνεται , οπότε μετά του μένουν αμανάτι ?
@ Νούμερε , να ανοίγεις το fah log txt , όχι την κονσόλα . Ακόμα καλύτερα , βάλε το FAHMON, και παρακολούθησε την κατάσταση από εκεί .

NoYmErOs
14-09-05, 11:37
Τις κονσόλες δεν τις ανοίγω.. αυτά είναι απο τιν στιγμή που έκανα εγκατάσταση και δεν τα έκλεισα..

hedgehog
14-09-05, 11:44
Αν κάνεις μια επανεκκίνηση του συστήματος θα πρέπει να αρχίσει να τρέχει το service χωρίς να δεις την κονσόλα ;)

cassidy
14-09-05, 11:53
Παιδιά στη κονσόλα κάνουμε folding χωρίς να έχουμε 100% cpu utilization;
Έχω προβλήματα με τη θερμοκρασία

hedgehog
14-09-05, 11:58
Παιδιά στη κονσόλα κάνουμε folding χωρίς να έχουμε 100% cpu utilization;
Έχω προβλήματα με τη θερμοκρασία
Παραμετροποιείτε κατα την εγκατάσταση να χρησιμοποιεί το ποσοστό της CPU που επιθυμείς ;)

NoYmErOs
14-09-05, 12:12
Αν κάνεις μια επανεκκίνηση του συστήματος θα πρέπει να αρχίσει να τρέχει το service χωρίς να δεις την κονσόλα ;)

Κάνω επανεκκίνηση και φσικά δεν ανοίγουν κονσόλες .. αλλά στο task manager τι θα βλέπω ?1 FahCore_78 ή 2 ?

CPU Usage Βλέπω 50-60 .. ενώ τις κονσολες τις είχα απο 95% και τις 2.

@ ADSLgr.com All rights reserved.