PDA

Επιστροφή στο Forum : Barça campeón de Liga 2004-05 !!!

giannisbarca
15-05-05, 05:13
Επιτέλους ύστερα από 6 χρόνια ο τίτλος γύρισε στη Βαρκελώνη.
Ύστερα από 6 χρόνια προσμονής όλοι οι Blaugrana μπορούν να πανηγυρίζουν τη μεγάλη αυτή στιγμή για την ομάδα της Καταλονίας.

lukasbayern
17-05-05, 10:11
Τι λες γι' αυτό:

giannisbarca
19-05-05, 04:05
Μεγάλη ομάδα είναι και η Bayern αλλά όπως και να το κάνουμε άλλο το ισπανικό και άλλο το γερμανικό ποδόσφαιρο/πρωτάθλημα .
Δεν ξέρω αν το άκουσες αλλά σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές της Βαρκελώνης 900.000 άνθρωποι βγήκαν στους δρόμους για να πανηγυρίσουν την επιτυχία της ομάδας τους.
Συν αυτούς που βρίσκονταν στο κατάμεστο Camp Nou ,δηλαδή 100.000, φαντάσου την ατμόσφαιρα που επικρατούσε.

dantouan
19-05-05, 14:26
Στην Ισπανια ειναι Μπαρτσα και τα μυαλα στα καγκελα, ενω στην Γερμανια ειμαι Μπαγιερν και τα μυαλα στα καγκελα, οποτε η χαρα μου ειναι διπλη (αν και για την Μπαρτσα χαιρομαι περισσοτερο γιατι ειχε και καιρο να παρει πρωταθλημα) :thumb_dup :thumb_dup :thumb_dup

Πιο πολυ ομως και απο τις δυο, χαιρομαι για την Λιβερπουλ, μια ομαδα που ολοι οι πιο παλιοι εχουν μεγαλωσει μαζι της και μετα απο τοσα χρονια ληθαργο καταφερε να παει στον τελικο του Champions legaue με αντιπαλο την ομαδα που υποστηριζω στην Ιταλια, την Μιλαν...

Αντε να δουμε τωρα πως θα ξεμπερδεψουμε...

@ ADSLgr.com All rights reserved.