Επιστροφή στο Forum : Ελλείψεις σε όλα τα ασύρματα router;;
Έχει κάνει κανείς καινούρια σύνδεση conn-x την τελευταία εβδομάδα ή και παραπάνω και να του έχουν πει ότι υπάρχει έλλειψη σε όποιο ασύρματο router δίνει ο ΟΤΕ;;γιατί εδώ και 2 εβδομάδες εμένα μου λένε ότι έχουν έλλειψη στις αποθήκες και δεν έχει πουθενά!ισχύει ή μούφα?ξέρει κάποιος κάτι?
Έχει κάνει κανείς καινούρια σύνδεση conn-x την τελευταία εβδομάδα ή και παραπάνω και να του έχουν πει ότι υπάρχει έλλειψη σε όποιο ασύρματο router δίνει ο ΟΤΕ;;γιατί εδώ και 2 εβδομάδες εμένα μου λένε ότι έχουν έλλειψη στις αποθήκες και δεν έχει πουθενά!ισχύει ή μούφα?ξέρει κάποιος κάτι?
Νομιζω οτι το πιο καταλληλο και υπευθυνο να απαντησει ειναι το 134.:oneup:
Εγω εκανα αιτηση για conn-x στις 11-1 και στις 16-1 μου ηρθε ασυρματο Baudtec...
Exoυν έλειψη απο speedtouch. Εγώ πήρα ασύρματο philips.
Leonidas33
06-02-08, 14:09
-Η προσφορά με δωρεάν ρουτερ τελείωσε,και χρεώνεται περίπου 35 ευρώ με κάθε νέα σύνδεση-Οτι υπάρχει στοκ από τις προσφορές των γιορτων δίνετε ακόμα δωρεάν.:whistle:
-O OTE συνεργάζεται αυτή την περίοδο με Philips,Sagem και Bautec(στα όποια εχει περισσότερα )-Μερικά μοντέλα είναι αρκετά καλά για το δίκτυο του και για την τιμή τους.:oneup:
-Επίσης υπάρχουν μερικά speedtouch 530V6 και 585iV6 (ΙSDN) υπόλοιπα σε καταστήματα και για αντικαταστάσεις υπάρχοντων συνδρομητών.Δεν θα ξανάρθουν προς το παρόν γιατί πρώτα πρεπει να τελειώσει το υπάρχων στοκ +κοστίζουν ακριβότερα,και δεύτερο πρέπει να γίνουν νεες προσφορές ή υπηρεσίες για να υπάρχει μεγάλη ζήτιση για προμήθειες πχ νέες τιμές στο Conxx ... :hmm:
Εγώ συγχρονίζω πάντως με το Philips στα 18,333 και μου είπαν αρκετοί ότι με άλλο ρουτερ θα συγχρόνιζα πολύ ψηλότερα και με πιο σταθερές ταχύτητες.. παίζει ρόλο το ρουτερ.. ίσως χτυπήσω κανα robotics.
Εγώ συγχρονίζω πάντως με το Philips στα 18,333 και μου είπαν αρκετοί ότι με άλλο ρουτερ θα συγχρόνιζα πολύ ψηλότερα και με πιο σταθερές ταχύτητες.. παίζει ρόλο το ρουτερ.. ίσως χτυπήσω κανα robotics.
Λες να μην εχει? Το ιδιο ειναι ενα router 35E και ενα των 150Ε? :whistle:
Leonidas33
06-02-08, 16:08
Η τιμή δεν είναι το πάν,γιατί ο ΟΤΕ παίρνει γιγαντιαίες ποσότητες για να βγαινει 65 ευρώ που χρεώνει τo Philips CGA5722N ακόμα και το Alcatel 585 όταν υπήρχε.Τα μαγαζιά δεν μπορούν να παιξουν με τέτοιες ποσότητες για καλύτερες τιμές.
Παρόλα αυτά το Philips CGA5722N δεν είναι ότι καλύτερο.Περισσότερα στο αντίστοιχο thread για Philips http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=127884
Λίγο περίεργο να μην έχουν ούτε Philips ούτε Sagem ή Baudtec :hmm:
Η πολύ ευγενική κοπέλα στο 13 επιβεβαίωσε ότι στην κεντρική αποθήκη δεν έχει μείνει ούτε ένα ρουτερ ασύρματο...από μέρα σε μέρα τα περιμένουν είπε...όλα,είπε...και speedtouch,άραγε...???:hmm:
Επρεπε να της πεις να σου κανει μια κρατηση ενα speedtouch αφου το θελεις τοσο πολυ :)
Speedtouch θέλουν όλοι! Οι γνώστες τουλάχιστον!:oneup:
Ο μοναδικός τρόπος όμως να το πάρεις είναι να πάρεις σβάρνα τα oteshop και τα γραφεία του 134 και να παρακαλάς να τους έχει ξεμείνει κανένα...:whistle:
Αυτά με άδειες αποθήκες είναι σχετικά γιατί τα αποθέματα τους αμφιβάλλω αν ενημερώνονται σωστά. Παράδειγμα εγώ: μισή ώρα επέμενα στο 134 για ένα speedtouch και η κοπέλα με διαβεβαίωνε οτι δεν υπάρχει ούτε για δείγμα. Πήγα λοιπόν εκεί και έφυγα με ένα 530v6 και μια απόδειξη για baudtec!!!:clap:
Τα εξαφανισμένα είναι τα 585 ν6.
530 και 585i v6 υπάρχουν.
giannhs1984
07-02-08, 12:14
ε ναι ο κυριος φιλιπς ειναι πρωτη μουρη:rofl:
περα απο την πλακα την πρωτη μερα που εκανε νερα μετα εφτιαξε και καθε μερα με δικαιωνει που το επελεξα
........Auto merged post: giannhs1984 added 0 Minutes and 57 Seconds later........
Speedtouch θέλουν όλοι! Οι γνώστες τουλάχιστον!:oneup:
Ο μοναδικός τρόπος όμως να το πάρεις είναι να πάρεις σβάρνα τα oteshop και τα γραφεία του 134 και να παρακαλάς να τους έχει ξεμείνει κανένα...:whistle:
Αυτά με άδειες αποθήκες είναι σχετικά γιατί τα αποθέματα τους αμφιβάλλω αν ενημερώνονται σωστά. Παράδειγμα εγώ: μισή ώρα επέμενα στο 134 για ένα speedtouch και η κοπέλα με διαβεβαίωνε οτι δεν υπάρχει ούτε για δείγμα. Πήγα λοιπόν εκεί και έφυγα με ένα 530v6 και μια απόδειξη για baudtec!!!:clap:
ναι ρωτησα στο 134 αλλα μου λεει οτι δεν..
Η πολύ ευγενική κοπέλα στο 13 επιβεβαίωσε ότι στην κεντρική αποθήκη δεν έχει μείνει ούτε ένα ρουτερ ασύρματο...από μέρα σε μέρα τα περιμένουν είπε...όλα,είπε...και speedtouch,άραγε...???:hmm:
Εμένα πάλι με διαβεβαίωσε πως έχουν 585 , παρήγγειλα και μετα από 1 βδομάδα μου φέραν Sagem... Τους πήρα τηλέφωνο αλλά μου είπε το παλικάρι πως έκανε βλακεία ή προηγούμενη και πως οι τηλεφωνητές δεν μπορούν να ξέρουν αν έχει στην αποθήκη ή όχι.
Το πήγε βέβαια ο πατέρας μου σε 2-3 μέρες στον ΟΤΕ στο Περιστέρι ή Πατήσια ( δεν θυμάμαι :lol: ) και του το αλλάξαν μέσα σε 5-10 λεπτά ;)
@ ADSLgr.com All rights reserved.