PDA

Επιστροφή στο Forum : Πως βαζω το FAH να ξεκιναει οταν κανω login?



TheCondor
18-05-05, 20:47
Καλησπερα σε ολους/ολες :thumbsup1

Μολις σεταρα το διπλωμα στον υπολογιστη που χρησιμοποιω καθημερινα και ειναι και πιο δυνατος απτον αλλον που κανει folding εδω και ποσο καιρο τωρα.

Ηθελα να ρωτησω, σε περιπτωση που χρειαστει να κανω restart η logout πως γινεται να ξεκιναει απο μονο του το folding? ( δεν συνηθιζω να κανω restart η logout αλλα καμια φορα πεφτει για πολλη ωρα το ρευμα -εχω και ups- και τοτε τα πραγματα δυσκολευουν )

Χρησιμοποιω Ubuntu με Gnome, οποια βοηθεια ευπροσδεκτη :D

giageo
18-05-05, 21:08
Θα φτιάξεις ένα bash script: Ανοίγεις text editor και βάζεις τις εντολές που χρειάζονται
πχ
#!/bin/sh
cd ~/FAHfolder
./FAH502-Linux.exe -local
και το σώζεις ως αρχείο με κατάληξη .sh
Μετά στις ρυθμίσεις στο session θα βάλεις να εκτελείται το .sh αρχείο που έφτιαξες αυτόματα.

TheCondor
18-05-05, 21:32
Θα φτιάξεις ένα bash script: Ανοίγεις text editor και βάζεις τις εντολές που χρειάζονται
πχ
#!/bin/sh
cd ~/FAHfolder
./FAH502-Linux.exe -local
και το σώζεις ως αρχείο με κατάληξη .sh
Μετά στις ρυθμίσεις στο session θα βάλεις να εκτελείται το .sh αρχείο που έφτιαξες αυτόματα.

Συγγνωμη αν ειναι ηλιθια η ερωτηση αλλα μετα στο Session πως την βαζω σαν εντολη? Ονομασα το αρχειο FAH.sh και το αποθηκευσα στο home dir μου, εκει που στο session μου ζηταει την εντολη να βαλω ./FAH.sh? :oops:

TheCondor
18-05-05, 21:36
Ακυρο!!! Το βρηκα και το εβαλα και δουλευει! Η εντολη ειναι sh ./FAH.sh ( τι μ@μ@κ@ς ειμαι ) το θυμηθηκα και το εβαλα και τωρα δουλευει. ( το βλεπω απτη cpu ). Και ερχεται και ενα αλλο ερωτημα τωρα : Πως βλεπω σε τι progress ειναι το folding? ( αφου δουλευει απο μονο του δεν ανοιγει τερματικο παρα μονο δουλευει στο background )

Νικαετός
18-05-05, 21:59
Από το FAHlog.txt condor . Είναι στο ίδιο directory που έχεις και την κονσόλα.

TheCondor
19-05-05, 03:32
Από το FAHlog.txt condor . Είναι στο ίδιο directory που έχεις και την κονσόλα.

Σωστοοοος!! Ευχαριστω πολυ! Ειναι ρυθμισμενο στο 50% της cpu αφου εχω HT, και απο οτι εχω προσεξει δεν 'ενοχλει' το ολο υπολοιπο συστημα, τα παντα ανοιγουν-δουλευουν οπως και πριν. Αντε να κερδισουμε και αλλους ποντους!!!!! :D

Νικαετός
19-05-05, 09:10
Αυτό σημαίνει πως αφήνεις ανεκμετάλλευτο το υπόλοιπο 50% του επεξεργαστή όταν δεν δουλεύεις σε αυτόν. Άρα τάχιστα και δεύτερη κονσόλα με machine id 2 ,και είσαι οκ .

(Για οδηγίες δες τα how to του Evil και προχώρα) .

TheCondor
19-05-05, 20:37
Δεν θα αργει ομως ο υπολοιπος υπολογιστης ετσι? Στο priority του εβαλα low και οχι idle παρεπιπτοντως. Θα κοιταξω να το κανω αμα ειναι γιατι τωρα πλεον δεν τον πολυχρησιμοποιω, απλα ειναι always on ( and downloading ... :) ) και καμια φορα καιω και κανα cdaki κτλ.

Νικαετός
19-05-05, 21:00
Καθόλου δεν θα επιβαρύνει το πι σι σου όταν εργάζεσαι και idle priority να βάλεις , κανένα απολύτως πρόβλημα .

TheCondor
19-05-05, 21:30
Καθόλου δεν θα επιβαρύνει το πι σι σου όταν εργάζεσαι και idle priority να βάλεις , κανένα απολύτως πρόβλημα .

Ενταξει λοιπον!! ΩΡΑ ΝΑ ΚΑΨΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ PC!!! ΓΟΥΣΤΑΡΩ!! :D :D

panoscnr
23-11-05, 15:17
Για να μην ανοίγω καινούριο νήμα η ερώτηση είναι στη debian πως το κάνουμε να τρέχει με το άνοιγμα του υπολογιστή γιατί το κάνω με ssh και υποχρεωτικά έχω τερματικά ανοιχτά με αποτέλεσμα αν για κάποιο λόγο θέλω να κάνω restart το pc να κόβω το folding.

@ ADSLgr.com All rights reserved.