PDA

Επιστροφή στο Forum : Vista x64 και Intel ICH9

Yonah
12-02-08, 22:08
Έχω μια μητρική της Gigabyte, την P35 DS4. Ωραία μητρική, μπλα μπλα...

Πρόσφατα πέρασα τα Παραθύρια Vista x64 (κατά τα άλλα διαβάζουμε για την εξεταστική:rofl: ).

Όλα καλα με τους οδηγούς, το ένα το άλλο, αλλά πάιζει ένα θέμα με το ICH9 της Intel. Ενώ το αναγνωρίζει και βλέπει κανονικά τα πάντα, τσούπ μετά από λίγο δέν αναγνωρίζει τον εξωτερικό σκληρό που έχω πάνω σε eSata interface (η μητρική έχει κάτι αντάπτορες που μετατρέπουν το εσωτερικό σατα σε εξωτερικό).

Πέρασα καινούριους οδηγούς απο την ιντελ και πάλι τα ίδια, το chipset λειτουργεί κανονικά, όπως και το καλώδιο (έχω και XP και απο εκεί κανένα απολύτως πρόβλημα).

Βοηθήστε, γιατί τα βλέπω να παίρνουν πόδι και εγώ άλλο δίσκο:hmm:

Patentman
12-02-08, 22:21
Σταματαει να βλεπει τον εξωτερικο δισκο eSATA ή απλα οταν τον κλεισεις ή αποσυνδεσεις τον δισκο τοτε δεν τον ξανα αναγνωριζει;

Yonah
12-02-08, 22:25
Σταματαει να βλεπει τον εξωτερικο δισκο eSATA ή απλα οταν τον κλεισεις ή αποσυνδεσεις τον δισκο τοτε δεν τον ξανα αναγνωριζει;

Σου δίνω ένα παράδειγμα...

Ακούω μουσική ωραία και καλά... Ξαφνικά σταματά να παίζει, ανοίγω να δώ το partition, άφαντο...
Κοιτώ στο device manager, ο σκληρός φαίνεται να έχει αποσυνδεθεί (ενώ λειτουργεί κανονικά και είναι συνδεμένος-αναμμένος)

Για να τον ξανά αναγνωρίσει πρέπει να τον αποσυνδέω και μετά ξανά σύνδεση και "scan for new hardware" από το device manager. Και μετά πάλι τα ίδια.

Yonah
14-02-08, 02:50
Κανείς;
Μάλλον θα πρέπει να περιμένω κάποιο patch από την M$ :(

@ ADSLgr.com All rights reserved.