Επιστροφή στο Forum : Συμπλοκές αλλοδαπών στους δρόμους
Αναρωτιέμαι αν είναι συμπτωματικό ή έχουν περισσέψει το τελευταίο καιρό;
Χθες στο κέντρο της Αθήνα κοντά στη πλατεία Καραισκάκη είδα έναν να βαράει τον άλλον με κράνος μηχανής και με την ευκαιρία να σπάνε και ένα αμάξι.
Σήμερα έξω από το σπίτι μου, το ίδιο σκηνικό. Όταν μάλιστα τους είπα να σταματήσουν αλλιώς θα καλέσω την αστυνομία, πούλησαν και μαγκιά ότι έτσι και το κάνω θα το σπάσουν, θα μπλέξω μαζί τους κλπ.
Παίδες, με τις κάμερες στο χέρι, όπου τους βλέπετε, φωτογραφία και κατευθείαν στην αστυνομία. Επίσης δε κατάλαβα, ποιο το νόημα να έχουμε την «κακιά δεξιά» αν δεν τους μαζεύουν με κλούβες πλέον;
Πάντως η αναφορά και μόνο της αστυνομίας τους έκανε να γίνουν λούηδες. Βοήθησε ότι όταν με απείλησε ο ένας τους, του είπα «χαμογέλα στο πουλάκι, έχω τη φωτογραφία σου, αν βρω έστω και γρατζουνιά θα τη δώσω στην αστυνομία.»
Επίσης δε κατάλαβα, ποιο το νόημα να έχουμε την «κακιά δεξιά» αν δεν τους μαζεύουν με κλούβες πλέον;
πάει χάλασε και η δεξιά, ούτε σε αυτούς μπορούμε να ακουμπήσουμε για προστασία.
στις επόμενες εκλογές σταυρώνουμε βεργή
Ναι ρε γαμώτο, είχα και εγώ μία χαρά :mrgreen: , «επιτέλους ξύλο και καταστολή» και μας το γύρισαν και αυτοί «στο ψωμί του λαού», την «καθημερινότητα του Έλληνα», την «πολυπολιτισμικότητα», το «φτηνό ιντερνετ για τους φοιτητές». Τι πρέπει να ψηφίσει κανείς σε αυτή τη χώρα για να αστυνομευτούν οι γειτονιές; τον Καρατζαφέρη και τον Βορίδη; Ο Βεργής τι φρούτο είπαμε ότι είναι;
Πέραν της πλάκας πάντως, είχα τη πρώτη εμπειρία σήμερα με απειλή «ότι δεν με ξέρεις εμένα και μη με μάθεις» και μάλιστα στο σπίτι μου, δίπλα στην ασφάλεια ΑΘηνών. Σκέψου δηλαδή τι γίνεται στη Τρούμπα, στη Πλατεία Αμερικής, ή κάτω από την Αθηνάς.
mastermind
29-05-05, 20:51
Που είναι οι φίλοι μας οι υποστηρηχτές των μεταναστών να πουν κάτι... Το πόσο καλά παιδιά είναι και εμείς τους αδικούμε! Μετά εμείς είμαστε οι ξενοφοβικοί! Δηλαδή και κερατάδες και γδαρμένοι. Και μην ακούσω κανέναν να λέει για ολυμπιάδα,εργάτες και εκμετάλευση γιατι μάλλον βλέπει πολύ starterk και όχι ειδήσεις (εφημερίδες όχι κ@λοκαναλα όπως το star).
John_Nastos
29-05-05, 20:53
Με τις συμπλοκές των ημεδαπών τι θα γίνει;
mastermind
29-05-05, 21:00
Αν αναφέρεσαι στα γήπεδα εγω θα πρότεινα όποιας ομάδας οι φίλαθλοι δημιουργήσουν το παραμικρό επεισόδιο κατευθείαν λήξη του αγώνα με νίκη του αντιπάλου!! Επίσης αν υπάρχουν αμφότερες προκλήσεις τότε μηδενισμός και -3 βαθμούς!! Ονομαστικά εισητήρια και ταυτότητα στην είσοδο...
John_Nastos
29-05-05, 21:07
Και τι σε κάνει να νομίζεις ότι η πολιτεία έχει τη διάθεση και την όρεξη να έρθει σε ρήξη με τους πολυαγαπημένους ιδιοκτήτες - επενδυτές των ομάδων;
mastermind
29-05-05, 21:13
Δεν θέλει να χάσει τους δικούς της "επενδυτές"!! Αντε τώρα να ψάχνει για νέους "σπόνσορες",άσε που όλοι ξεπλένουν το χρήμα τους... Αλλο όμως το γήπεδο που πάνε με σκοπό να πλακωθούν με ηλίθιες ιδέες και άλλο η μαφία και οι σπίρες.
Το πόσο καλά παιδιά είναι και εμείς τους αδικούμε!
Mastermind είσαι σίγουρος πως δεν βλέπεις κρυφά star channel, αννίτα πάνια και κακαουνάκη;
Από αυτά που γράφεις πάντως δεν μπορεί κάποιος να βγάλει το συμπέρασμα πως βλέπεις μόνο ΝΕΤ, ΕΤ1, και ενημερωτικά ντοκιμαντέρ. ;)
Καλά, ότι με μανία βλέπεις λιακόπουλο το ξέρουμε, το έχεις εκμυστηρευτεί σε άλλα posts του φόρουμ. Αυτός θα είναι και ο λόγος που δεν θα επικεντρωθώ σε αυτή την αναπηρία σου, όλοι έχουμε κουσούρια. Απλά κάποια από αυτά οδηγούνε και σε εγκεφαλική παράλυση. :-k
Για να σου αποδείξω λοιπόν την κατάσταση της εγκεφαλικής λειτουργίας σου.
Ο pelasgian είδε κάποιους τύπους που έτυχε να είναι ξένοι να πλακώνονται, εσύ προχωράς τον «συλλογισμό» σου στο σχήμα:
Μια παρέα μεταναστών πλακώνεται ---->όλοι οι μετανάστες πλακώνονται
χρειαζονται περισσότερες αποδείξεις ότι είναι επιπέδου νηπιου ο συλλογισμός αυτός; :cool:
Δηλαδή και κερατάδες και γδαρμένοι :shock: :shock:
μην μου πεις ότι τους έχεις δει στους δρόμους να γαμιουνται, δημόσια θέα!!!!!
pelasgian
Βοήθησε ότι όταν με απείλησε ο ένας τους, του είπα «χαμογέλα στο πουλάκι, έχω τη φωτογραφία σου, αν βρω έστω και γρατζουνιά θα τη δώσω στην αστυνομία.»
Αν προλάβεις....
χεχε
Τέτοια να λες και θα σε βρούνε πουθενά χαντακομένο! Ή με σπασμένο αυτοκήνιτο κτλ...
Καλύτερα είναι να μην μπλέκεσε όταν πέφτει ξύλο, ούε να ανταπαντάς, αλλά να αλλάζεις δρόμο...
mastermind
29-05-05, 21:49
@no_logo έχεις μια τάση να διαστρευλώνεις τα γεγονότα! Εσυ έκανες τον συλλογισμό : μεταναστες->όλοι οι μετανάστες ίδιοι κάτι που δεν ισχύει,εγω απλά μίλησα για το φαινόμενο να τσακώνονται και να δημιουργούν επεισόδια,δεν είδα πολλούς ντόπιους να αρχίσουν τις απειλές στα καλά καθούμενα!
Επίσης έβγαλες το συμπέρασμα οτι βλέπω μανιωδώς λιακόπουλο. Δηλαδή είμαι ένας μανιολιακοπαρακολουθητής? Δεν νομίζω να είπα είτε υπονόησα τέτοια πράγμα! Το παλικάρι είναι καλός στα λόγια,το αν τα πράγματα είναι έτσι θα το κρίνουμε στο μέλλον!
Αν πηγαίνεις κάθε μέρα στην Αθήνα ειδικά πλατεία βικτορίας,πατησίων,εξάρχεια κλπ θα καταλάβεις τι πάει να πει καυγάς...δεν πιστεύω κανέναν λιάγκα όσο και αν φωνάζει :)
Υ.Γ: Σε κάποιο περασμένο post μου είχα πει για ένα γεγονός στην περιοχή μου όπου όχι 1,2,3 αλλα 40 νταγλαράδες είχαν κάνει κατάληψη σε δημοτικό+γυμνάσιο για 2 χρόνια(απογευματινές-βραδυνές ώρες) και είχαν φτάσει σε σημείο να τραβήξουν μαχαίρι σε παιδί δημοτικού επειδή τους ζήτησε να φύγουν για να παίξει με την παρέα του.
pelasgian
Αν προλάβεις....
χεχε
Τέτοια να λες και θα σε βρούνε πουθενά χαντακομένο! Ή με σπασμένο αυτοκήνιτο κτλ...
Καλύτερα είναι να μην μπλέκεσε όταν πέφτει ξύλο, ούε να ανταπαντάς, αλλά να αλλάζεις δρόμο...
Ήμουνα σε ταράτσα, και το αμάξι δεν ήταν δικό μου! :mrgreen:
Εντέλει πώς πάει το πράγμα, κοίτα να δεις που θα βάλουν και κάμερα και θα χαρούμε στη γειτονιά μου.
Πάλι ενας τίτλος με αλλοδαπούς, γιατί τα δικά μας τα παιδιά δεν τα κάνουν;
Που είναι οι φίλοι μας οι υποστηρηχτές των μεταναστών να πουν κάτι... Το πόσο καλά παιδιά είναι και εμείς τους αδικούμε!
Δεν ειναι όλοι τους έτσι, οπώς δεν είναι ολοι οι έλληνες καλά παιδιά
Λοιπόν, να τους βγάλουμε όλους έξω και μετά να αφήσουμε να ξαναμπούν αυτοί που «μας κάνουν» πώς σας φαίνεται για ιδέα; Επίσης έλεγχος χαρτιών στους δρόμους; Να ντύσουμε και τους αστυνομικούς με ναζιστικές στολές, ώστε να δίνει την αυθεντική αίσθηση; Papiere!
Πέραν της πλάκας, φοβάμαι μήπως η επικρατήσει η ακροδεξιά λόγω της κακής αστυνόμευσης των περιοχών της Αθήνας που διαμένουν οι μετανάστες. Έχει παρατηρήσεις κανείς (ή μπορεί να βρει στοιχεία) σχετικά με την άνοδο των ακροδεξιών τάσεων στις περιοχές με την έντονη παρουσία ξένων; (πέραν του προφανούς ότι έχασαν οι σοσιαλιστές).
Επίσης, κάποιος να κάνει μία τοποθέτηση σε συνδυασμό με το «ΟΧΙ» των Γάλλων, όπου κέρδισε η άποψη του Λεπέν, δηλαδή «αγαπώ τους ξένους, αλλά στη χώρα τους». Όσο πιο λογικές αρχίσουν να φαίνονται τέτοιες απόψεις, τόσο πιο πολύ εξασθενεί η Ευρωπαική Ένωση.
Εκείνο για το οποίο ανησυχώ είναι ότι φαίνονται σχεδόν λογικές πλέον οι προτάσεις τους και ότι για αυτό φταίει η αστυνομία μας.
Lord_British
29-05-05, 23:12
Τα πραγματα ειναι πλεον για κλαμματα στην Αθηνα.Βγαινεις 11-12 το βραδυ και νιωθεις οτι απο καπου θα σου 'ρθει και θα ψαχνεσαι.Η κατασταση κυριως με τους αλλοδαπους ειναι περα απο ανησυχητικη. Θυμαμαι το 97 που πηγαινες στο μετρο του Λονδινου και απο το απογευμα και μετα φοβοσουν οτι θα σε καθαρισουν για μια λιρα. Σημερα 2005 κυκλοφορεις παντου 12 το βραδυ και δεν φοβασαι τιποτα. Βεβαια οι Αγγλοι τοσα χρονια(και ειδικα μετα το 2001)εκαναν βηματα μπροστα ενω καποιοι αλλοι ακομα και σημερα κανουν βηματα προς τα πισω.
Φιλικα.
@no_logo έχεις μια τάση να διαστρευλώνεις τα γεγονότα! Εσυ έκανες τον συλλογισμό : μεταναστες->όλοι οι μετανάστες ίδιοι κάτι που δεν ισχύει,εγω απλά μίλησα για το φαινόμενο να τσακώνονται και να δημιουργούν επεισόδια,δεν είδα πολλούς ντόπιους να αρχίσουν τις απειλές στα καλά καθούμενα!
νομίζω πως την απάντηση την έδωσε ο sdikr λίγο πιο κάτω από την δικιά σου σε μένα, ρίξε μια ματιά (http://www.adslgr.com/forum/showpost.php?p=268576&postcount=13)
mastermind
29-05-05, 23:39
Αν δεις το τμήμα του μηνύματός μου που έχεις κάνει quote θα καταλάβεις τι πιστεύω για το θέμα! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ!!! Αυτοί που κάνουν την δουλειά τους είναι σαν τους Έλληνες,μαζεύονται σπίτια τους και κοιτάνε την δουλειά τους,δεν δημιουργούν προβλήματα κλπ. Υπάρχει ένα ποσοστό που είδε την χώρα μας σαν παράδεισο να κάνει ότι γουστάρει. Δεν στρέφομαι ενάντια στους ξένους αλλα αυτούς που νομίζουν οτι εμείς είμαστε μ@λ@κες. Ας πήγαινε στην Γερμανία να το παίξει τσαμπουκάς σε ντόπιο...
Αυτή η συμπεριφορά μερικών ξένων και ημεδαπών μου θυμίζει μια ψυχολογική κατάσταση οπου το άτομο δεν νιώθει τμήμα της κοινωνίας και στρέφεται κατα αυτής. Αν ένιωθε έλληνας και ήθελε να ζήσει την ζωή του σε αυτή την χώρα τότε δεν θα προέβαινε σε τέτοιες πράξεις. Σκεφτείτε το πολύ απλοϊκα σαν έναν user που μπαίνει στο forum λέει την μ@λ@κια του και δεν τον νοιάζει αν τον διώξεις ή όχι επειδή δεν είχε σκοπό ούτος ή άλλως να μείνει...
mastermind
29-05-05, 23:48
Πέραν της πλάκας, φοβάμαι μήπως η επικρατήσει η ακροδεξιά λόγω της κακής αστυνόμευσης των περιοχών της Αθήνας που διαμένουν οι μετανάστες. Έχει παρατηρήσεις κανείς (ή μπορεί να βρει στοιχεία) σχετικά με την άνοδο των ακροδεξιών τάσεων στις περιοχές με την έντονη παρουσία ξένων; (πέραν του προφανούς ότι έχασαν οι σοσιαλιστές).
Αν εξαιρέσεις τους διεθνηστές,η μεγαλύτερη μερίδα του λαού δεν βλέπει πια τους ξένους όπως πριν 10 χρόνια όταν πρωτοήρθαν! Δεν έχει εντελώς άδικο αλλα βρίσκουν την ευκαιρία οι επιτήδειοι να στρατολογίσουν 15αχρονα που δεν έχουν ακόμα σταθερές ιδέες και να πατήσουν για να φτιάξουν το "αρρωστο" οικοδομιμά τους με πρόσωψη τον πατριωτισμό(που καταλήγει σε σωβινισμό). Απο περιοχές που είναι έντονο το φαινόμενο ξέρω την Καλλιθέα,Μενίδι,Ηλιούπολη,Δυτική Αττική και βέβαια το κέντρο της Αθήνας...
Αν δεις το τμήμα του μηνύματός μου που έχεις κάνει quote θα καταλάβεις τι πιστεύω για το θέμα! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ!!!
τώρα το διορθώνεις
Αυτοί που κάνουν την δουλειά τους είναι σαν τους Έλληνες,μαζεύονται σπίτια τους και κοιτάνε την δουλειά τους,δεν δημιουργούν προβλήματα κλπ.
και εδώ το ξαναχάνεις, τέτοιες συμπεριφορές δεν είναι χαρακτηριστικό εθνικών ομάδων.
διατρέχουν αντίστοιχα και κομμάτια των ελλήνων
Υπάρχει ένα ποσοστό που είδε την χώρα μας σαν παράδεισο να κάνει ότι γουστάρει. Δεν στρέφομαι ενάντια στους ξένους αλλα αυτούς που νομίζουν οτι εμείς είμαστε μ@λ@κες. Ας πήγαινε στην Γερμανία να το παίξει τσαμπουκάς σε ντόπιο...
ισχύει για όλες τις εθνικές, κοινωνικές, θρησκευτικές και δεν ξέρω τι άλλο ομάδες. υπάρχουν και ελληνες με τέτοια δράση, ανάλογα να κρίνεις ανά περίπτωση, ανα άτομο.
Αυτή η συμπεριφορά μερικών ξένων και ημεδαπών μου θυμίζει μια ψυχολογική κατάσταση οπου το άτομο δεν νιώθει τμήμα της κοινωνίας και στρέφεται κατα αυτής.
η κοινωνία ή καλύτερα η οικονομία εδώ και χρόνια πετάει τον κόσμο στο περιθώριο
Αν ένιωθε έλληνας και ήθελε να ζήσει την ζωή του σε αυτή την χώρα τότε δεν θα προέβαινε σε τέτοιες πράξεις. Σκεφτείτε το πολύ απλοϊκα σαν έναν user που μπαίνει στο forum λέει την μ@λ@κια του και δεν τον νοιάζει αν τον διώξεις ή όχι επειδή δεν είχε σκοπό ούτος ή άλλως να μείνει...
γιατί να νοιώσει έλληνας;
ο έλληνας στην γερμανία δηλώνει γερμανός
mastermind
30-05-05, 00:09
και εδώ το ξαναχάνεις, τέτοιες συμπεριφορές δεν είναι χαρακτηριστικό εθνικών ομάδων.
διατρέχουν αντίστοιχα και κομμάτια των ελλήνων
ισχύει για όλες τις εθνικές, κοινωνικές, θρησκευτικές και δεν ξέρω τι άλλο ομάδες. υπάρχουν και ελληνες με τέτοια δράση, ανάλογα να κρίνεις ανά περίπτωση, ανα άτομο.
γιατί να νοιώσει έλληνας;
ο έλληνας στην γερμανία δηλώνει γερμανός
1) Απλα αντι να αναφέρομαι σε εμάς ως ντόπιους μας λέω έλληνες. Σαφέστατα δεν είμαστε όλοι αγγελούδια ούτε θα γίνουμε ποτέ.
2) Το ίδιο με το 1
3) ο έλληνας της γερμανίας νιώθει πιο έλληνας απο εμάς αλλα σέβεται την χώρα που πήγε. Ταυτόχρονα σέβονται και εκείνοι την χώρα τους και έστειλαν πίσω τα βλαστάρια μας που την είδαν κάπως και άρχισαν τις μαγκιες κλπ
3) ο έλληνας της γερμανίας νιώθει πιο έλληνας απο εμάς αλλα σέβεται την χώρα που πήγε. Ταυτόχρονα σέβονται και εκείνοι την χώρα τους και έστειλαν πίσω τα βλαστάρια μας που την είδαν κάπως και άρχισαν τις μαγκιες κλπ
Απο προσωπικη εμπειρια παντα, οι Ελληνες της Γερμανιας μας βλεπουν σαν παρακατιανους αλλα παρ'ολα αυτα λενε οτι αγαπανε την Ελλαδα! Ξεχωρα αν αυτοι μας σνομπαρουν τρελα και νομιζουν οτι εχουν πιασει τον παπα απο τα αμελετητα.
Και οσον αφορα στο αρχικο θεμα.... κλαφτα χαραλαμπε.
Δεν λεω οτι οι Ελληνες ειναι αγγελουδια κτλ, εχει γεμισει ο τοπος απο μαλακισμενα καβουρια και απο σφιχτηδες που πανε στο γυμναστηριο επειδη δεν εχουν γκομενα να μαμησουν και σε αγριοκοιτανε λες και εισαι λεπρος. Αλλα ειναι 'καπως' να φοβασαι να βγαινεις στους δρομους επειδη καποιοι τσογλανοι παρενοχλουν την κοπελα σου, σε ενοχλουν τον ιδιο και σε απειλουν για τη ζωη σου, και γενικα φερονται με απιστευτο μισος στους πολιτες της χωρας που τους εχει δωσει δουλεια και σπιτι.
Εδω που μενω εχουμε ( ειχαμε μαλλον ) πολλους αλβανους που καλως η κακως ( καλως για μενα τουλαχιστον ) μετα απο καποια επεισοδια, δεν τολμουν να κανουν την παραμικρη μαλακια. Δεν ειναι βεβαια η κατασταση τραγικη οπως κατω αθηνα, αλλα για μια περιοδο σου ερχοταν να τους πυροβολησεις.
Προσωπικα δεν με ενδιαφερει ΚΑΘΟΛΟΥ αν δεν ειναι ολοι ιδιοι οπως λενε μερικοι. ( και καλα κανουν - αποψη τους στο κατω κατω ) Εμενα με ενδιαφερει στο σπιτι ΜΟΥ, στη γειτονια ΜΟΥ να μην ερχεται ο αλλος να μου σπαει το αμαξι και να κολλαει στα πιτσιρικια του δημοτικου και σε οποιον βρει, γιατι θα κανω οτιδηποτε δυνατο να τον στειλω στον νοσοκομειο για μηνες. ( και δεν μιλαω μονο για ξενους, απλα οι ξενοι ειναι κατα 99% πιο προκλητικοι και συνηθιζουν να κανουν τετοιες πραξεις )
Και οσον αφορα στην αστυνομια, καλα χαιβανια ειναι και αυτοι. Την αλλη φορα κοντεψανε να μας βγαλουν οπλο στο μεταξουργειο που ειχαμε παει για την γνωστη σε ολους τσαρκα, ενω πριν απο κατι στενα ηταν γεματο πακιστανους, ναρκομανεις, αλβανους και δεν ξερω και γω τι που αλλοι ηταν βαπορακια αλλοι περιμεναν να ερθει η δοση τους, και δεν συμμαζευεται ( δεν κανω πλακα ) Και εγω επειδη αντι να βγαλω μονο την ταυτοτητα απο την τσεπη, εβγαλα ολο το πορτοφολι και ο μπατσος μου την ειπε και απο πανω. Τα ιδια ΣΚΑΤΑ ειναι και αυτοι, διαιωνιζουν μια κατασταση που τους συμφερει να ειναι ετσι για να πουλανε μουρη σε εμας που δεν τους εχουμε δωσει και ποτε δικαιωμα.
Εξαλλου, οπως ειχε πει και ο παππους μου ( R.I.P. ) : Eγω δεν ειμαι ρατσιστης, ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΒΑΝΟΙ :evil::rtfm:
Εγω παιδιά εχω επιλέξει και μένω Βόρεια Προάστεια και απορώ ΠΩΣ ο κόσμος μένει ακόμα σε Πλατείες Καραϊσκάκη και Μεταξουργεία!!
Και δε μιλάω για φοιτητές και ανθρώπους χαμηλότατου εισοδήματος αλλα για οικογένειες αστικής τάξεως που μπορούν μια χαρά να πουλήσουν όσο όσο το σπίτι και να πάνε καπου ΣΑΦΩΣ καλύτερα ακόμα και Πατήσια μια χαρά είναι!!!!
Είχα την ατυχία η πρώην μου να μένει κοντά στο Σταθμό Λαρίσης και μιλάμε 1 στις 5 φορές που την άφηνα ή πηγαινα να την πάρω είχα πρόβλημα... τι μαστούρια και μεθυσμένοι πέφταν στο αυτοκίνητο τι αλβανοί κακοποιοί ψάχναν αφορμή για τσαμπουκά... αφήστε που μερικές φορές που έλειπαν οι γονείς της κοπέλας μου κοιμόμουν εκεί γιατί φοβόταν και το πρωι έβρισκα το αυτοκίνητο γεμάτο γόπες κουτάκια κοκακόλας ή ακόμα και κατουρημένο... και να της λέω φύγετε απο εδώ που ζείτε?? οχι οχι μας βολεύει είναι κοντά όλα να μου λέει!! Οταν κέρδισε η Αλβανία την Ελλάδα στο ποδόσφαιρο έκαναν να βγούν 2 μέρες απο το σπίτι γιατί στην πολυκατοικία της είναι 80% αλβανορουμάνοι... δεν είμαι ρατσιστής και σίγουρα υπάρχουν καλοί και κακοί παντού αλλά η κατάσταση ήταν χαλια!!!
Η αστυνομία @@ κάνει... 50 μέτρα απο τα κεντρικά της Τροχαίας και έχουν βάλει 1 περίπολο με τζιπ κάθε βράδυ στην εκκλησία Αγίου Πέτρου πως την λένε... 3-4 άτομα με πολυβόλα σαν αστακοί.. ΩΡΑΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΩΡΑΙΑ ΖΩΗ...
Εγω παιδιά εχω επιλέξει και μένω Βόρεια Προάστεια και απορώ ΠΩΣ ο κόσμος μένει ακόμα σε Πλατείες Καραϊσκάκη και Μεταξουργεία!!.
Καλώς ήρθες στην πραγματικότητα.Κ'εγώ όταν άρχισα να κυκλοφορώ πέρα απ'τα ΒΠ την ίδια απορία έχω.Πριν 11 χρόνια που έβγαλα αμάξι και άρχισα να πηγαίνω σε περιοχές εκτός τρένου-μετρό είδα τα χειρότερα.
Δυστυχώς η κατάσταση με την έλευση του "βρωμόκοσμου",χειροτέρεψε.Κάποτε είχες να κάνεις με ντόπια κουτσαβάκια,που σου κλέβαν καμμιά αρβύλα,σου ξηλώναν κανα ραφτό,αντε και καμμιά ανάποδη αν έκανες το λάθος να πεις τη ομάδα είσαι.
Αυτό που συμβαίνει τα τελευταία 10 χρόνια δεν έχει προηγούμενο.Αλβανοί που δεν έχουν μπέσα,σου τραβάν μαχαίρι,ανατολικού μπλοκ μαφιόζοι και μπεκρήδες αλωνίζουν,μαύροι χάροι στην Κυψέλη κυκλοφορούν με σάπια Φορντ & Γκολφ (Γερμανικές πινακίδες),Ρουμάνοι μπουκαδόροι μπαίνουν απ'τα σιφώνια που δεν έχουν σίτα (σαν κατσαρίδες)...
Πριν κατηγορηθώ για ρατσισμό,που στην τελική δεν με απασχολεί,να επισημάνω ότι η γυναίκα μου είναι Πολωνέζα,ο Maxi Jazz κολλητός μου και εγώ Πόντιος
Προτιμώ τους δικούς μου εγκληματίες από τα αλλοδαπά.-πολύ αέρα έχουν πάρει
mastermind
30-05-05, 16:12
Εγω μένω νότια προάστια και μπορώ να πω οτι τα πράγματα είναι υπερβολικά καλά σε σχέση με άλλες περιοχές! Το θέμα είναι οτι η σχολή είναι στο κέντρο και αναγκαστικα τρώω στην μάπα όλη την κατάσταση. Απο την μια είναι καλό διοτι βλέπω την πραγματικότητα και δεν ζω κλεισμένος στο καβούκι μου αλλα οταν φεύγω στις 10+ απο εκεί βλέπεις ολο περίεργες φάτσες...
Για να συνεχίσω οτι έγραψα παραπάνω για την φιλοσοφία μερικών μεταναστών θέλω να πω οτι δεν τους νοιάζει τι θα κάνουν γιατι δεν έχουν σκοπό να μείνουν. Ριμάζουν τον τόπο,βιάζουν,σκοτώνουν,κλέβουν αλλα σκασίλα τους,εμείς είμαστε ξένοι για αυτούς, σιγα μην μας λυπηθούν. Οταν πήγαν οι παππούδες μας στο εξωτερικό είχαν ήθος οι άνθρωποι,όποιοι δεν ηταν εντάξει τους έστελναν πακέτο πίσω. Πήγαν με χαρτιά,διαβατήρια,ποινικά μητρώα καθαρά,βιβλίο υγείας... Εδω όλη η μούχλα μαζεύτικε.
Το βασικό πρόβλημα είναι ότι ενώ αυτοί δεν έχουν τίποτα να χάσουν ακόμα και αν σκοτώσουν Έλληνες, διότι ο νόμος δεν τους ακουμπά, το ακριβώς αντίθετο ισχύει για τους Έλληνες.
Στο μυαλό μου είναι πεντακάθαρο ότι μπορούν να κάνουν τα πάντα και να μην έχουν συνέπειες, δηλαδή:
1) μπορούν να μπουν και να βγουν από τη χώρα χωρίς κανείς να τους παρεμποδίσει
2) μπορούν να κάνουν οποιοδήποτε παρεμπόριο ναρκωτικών χωρίς κανείς να τους βρει
3) μπορούν να τρομοκρατήσουν τον οποιονδήποτε χωρίς καμία συνέπεια
4) μπορούν να σκοτώσουν, βιάσουν, ληστέψουν, κακοποιήσουν ανενόχλητοι
5) μπορούν να διαφύγουν αν εντοπισθούν και η ιντερπολ να μην τους ενοχλήσει
Αντιθέτως, ο Έλληνας που ζει χρόνια σε μία γειτονιά και είναι γνωστό το σπίτι του και το αμάξι του, μπορεί να δεχτεί οποιαδήποτε επίθεση από συμμορίες οι οποίες χτυπάν και φεύγουν σαν τους αντάρτες. Μας βλέπουν σαν ένα είδος προβάτων θεωρώντας τους εαυτούς τους λύκους. Το θέμα είναι πώς μπορεί κάποιος να προστατεύσει τον εαυτό του, την οικογένειά του και τους φίλους του, χωρίς να πέσει στο επίπεδό τους, χωρίς να γίνει vigilante, και χωρίς να βρεθεί στη φυλακή (όπου και θα τον πηδάνε όλοι αυτοί.)
Μετά, τι γίνεται με τις φυλακές; Θα φτιάξουν τίποτα καινούργιες; Είναι δυνατόν τώρα να ακούς ότι άνθρωπος με χρέη προς το δημόσιο μπήκε εκεί για έξη μήνες και βγήκε με AIDS γιατί τον πήδηξαν όλοι οι Αλβανοί στο κελί του;
Είναι σαφές πάντως στο μυαλό μου ότι έχει δημιουργηθεί ένα εκρηκτικό μείγμα το οποίο μπορεί να οδηγήσει (ειδικά αν συνεχιστεί η οικονομική κρίση) σε μεγάλες αναταραχές και σφαγές πληθυσμών ανάλογες αυτών στη Σερβία και τα Σκόπια αν η αστυνομία δεν λάβει μέτρα. Διότι, ως πότε θα δέχεται ο Έλληνας να φύγει από σπίτι του «για να πάει στα βόρεια προάστια;»
Οι Εγγλέζοι μείωσαν ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ την εγκληματικότητα με τις κάμερες, τις ομάδες περιφρούρησης γειτονιών από τους κατοίκους (πολίτες που περιπολούν με ασυρμάτους, κινητά και φορητές κάμερες και «δίνουν στεγνά» τους ταραξίες). Στην Ελλάδα φοβάμαι ότι θα βγουν παράνομα πυροβόλα όπλα και καραμπίνες, πρωτού αντιδράσουμε τόσο ψύχραιμα, γιατί από τη φύση μας δεν είμαστε ψύχραιμοι. Αντιθέτως, φορτώνουμε, φορτώνουμε, φορτώνουμε και μετά παίρνει ο χάρος πολύ κόσμο. Όποιος διαβάσει την ιστορία μας, θα δει αυτή την επαναλαμβανόμενη πατέρνα.
Προσωπικά νομίζω ότι οι πυκνωτές ψυχραιμίας και ανοχής έχουν αρχίσει να παρουσιάζουν διαροές στον ηλεκτρολύτη και «σφυρίζουν» επικίνδυνα. Μήπως πρέπει να γίνουμε αστυνομικοί;
Οι Εγγλέζοι μείωσαν ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ την εγκληματικότητα με τις κάμερες, τις ομάδες περιφρούρησης γειτονιών από τους κατοίκους (πολίτες που περιπολούν με ασυρμάτους, κινητά και φορητές κάμερες και «δίνουν στεγνά» τους ταραξίες). Στην Ελλάδα φοβάμαι ότι θα βγουν παράνομα πυροβόλα όπλα και καραμπίνες, πρωτού αντιδράσουμε τόσο ψύχραιμα, γιατί από τη φύση μας δεν είμαστε ψύχραιμοι. Αντιθέτως, φορτώνουμε, φορτώνουμε, φορτώνουμε και μετά παίρνει ο χάρος πολύ κόσμο. Όποιος διαβάσει την ιστορία μας, θα δει αυτή την επαναλαμβανόμενη πατέρνα.
Και οι μ@μ@κες που μας κυβερνούν (σημερινοί και χθεσινοί)
τι κάνουν άραγε??
mastermind
30-05-05, 19:48
Και οι μ@μ@κες που μας κυβερνούν (σημερινοί και χθεσινοί)
τι κάνουν άραγε??
1) Ζουν στα βόρεια προάστια
2) Κυκλοφορούν με 2-3 φρουρούς που τους πληρώνουμε εμείς
3) Το κ@λοβαράνε στην βουλή. Εχετα αράξει ποτέ στο καφενείο τους? Οι καναπές είναι υπέροχοι!!
4) Μας κοροϊδευουν
Ναι αλλά αν βάλουν στους έλληνες κάμερες κλπ, θα αρχίσουν να λένε κάτω οι κάμερές . οχι ο ,μεγαλος αδερφος, όχι η νεα τάξη κλπ
Δεν γίνεται και ο πιτα ολόκληρη και ο σκύλος χορτάτος.
Στο εξωτερικό λένε αν θα βγώ να πιω δεν θα οδηγήσω, εδώ λένε ελα μωρε ο θείος να ειναι καλα!
αλλά τώρα θα έρθουν οι κατά τις νεας τάξης (οπώς το λένε)
Ωρες ώρες πιστέυω οτι η Δημοκρατία δεν είναι για εμάς.
Το βασικό πρόβλημα είναι ότι ενώ αυτοί δεν έχουν τίποτα να χάσουν ακόμα και αν σκοτώσουν Έλληνες, διότι ο νόμος δεν τους ακουμπά, το ακριβώς αντίθετο ισχύει για τους Έλληνες.
Πολυ σωστα, αυτο ειναι το κυριο προβλημα του αν μπλεξεις με κανενα μαλακα απο ολους αυτους. Γιατι την αλλη μερα ερχονται και σε σφαζουν και την κανουν για αλβανια ( που να καει ολοκληρη ) και ειναι κυριοι.
Το θέμα είναι πώς μπορεί κάποιος να προστατεύσει τον εαυτό του, την οικογένειά του και τους φίλους του, χωρίς να πέσει στο επίπεδό τους, χωρίς να γίνει vigilante, και χωρίς να βρεθεί στη φυλακή (όπου και θα τον πηδάνε όλοι αυτοί.)
Σε αυτη την περιπτωση, αναιρωντας βεβαια τα παραπανω που ειπα, αν το φερει η περισταση παιρνεις το νομο στα χερια σου και οποιον παρει η μπαλα. Δεν θα κανεις το μαλακα εσυ επειδη γουσταρει ο αλλος να κανει ο,τι θελει. Θα κατσει φρονιμα γιατι αλλιως θα τονε γ@μησεις οπως λενε και στο χωριο μου.
Εγω παντως αν ειχα την ευκαιρια ακομα και να σκοτωνα καναδυο πουχω βαλει στο ματι εδω που μενω, ειλικρινα μιλαω θα το εκανα και χωρις καθολου τυψεις μαλιστα. Μιλαμε για την προσωποποιηση της αλητειας και της αυθαδειας, του -εγω κανω ο,τι θελω- κτλ κτλ
Εμεις εδω αν γινει κατι τετοιο θα βγουν ολοι οι ψευτοιδεολογοι και θα πουν οχι καμερες γιατι μπορουν να μας παρακολοθουν ο,τι και να κανουμε και αλλες μουφες. Εμ βεβαια, τετοια παιδεια που την εχουμε δεν προκειται να δουμε βελτιωση σε τιποτα. Εγω δεν λεω για καμερες, αν και θα ηταν καλο, θα ελεγα για τους αστυνομικους που τα ξυνουν ολη μερα και αντι να κανουν κανενα ντου να τους μαζεψουνε και να ριξουν ξυλο, καθονται και μας πρηζουν καθε βραδι που αραζουμε και μας την λενε και απο πανω.
Προσωπικά νομίζω ότι οι πυκνωτές ψυχραιμίας και ανοχής έχουν αρχίσει να παρουσιάζουν διαροές στον ηλεκτρολύτη και «σφυρίζουν» επικίνδυνα. Μήπως πρέπει να γίνουμε αστυνομικοί;
Εγω παντως το 'καθηκον' μου το ειχα κανει οταν επρεπε. Κουτσαινα για 1-2 μηνες μετα απτις κλωτσιες που εριξα αλλα πιστεψε με ηταν ο πιο γλυκος πονος που εχω ζησει ποτε μου!! Να ακους τον αλλον στο πατωμα να κλαιει και να μην μπορει να αρθρωσει λεξη και εσυ να ριχνεις ανελεητα!!! ΕΚΣΤΑΣΗ!!!
Ενδιαφέρον, απο όλα τα καλά της Αγγλίας το μόνο που ζηλέψατε είναι οι κάμερες????
Χμμμμ γιατί άραγε δεν ζηλέψατε και την πολυπολιτισμικότητα της!
Ενδιαφέρον, απο όλα τα καλά της Αγγλίας το μόνο που ζηλέψατε είναι οι κάμερες????
Χμμμμ γιατί άραγε δεν ζηλέψατε και την πολυπολιτισμικότητα της!
off topic mode on
Εγω ζηλευω και το DSL της παντως! ;)
off topic mode off
Χμμμμ γιατί άραγε δεν ζηλέψατε και την πολυπολιτισμικότητα της!Evil, οι καμερες ειναι το λιγοτερο. Οπως εχω ξαναπει εζησα 8 χρονια εκει και μπορω να σου πω οτι ουδεποτε με πειραξε που ημουν μαζι με αλλες 20 εθνικοτητες, το αντιθετο. Οι αλλοδαποι ομως εκει και σεβοντουσαν την "φιλοξενια" αλλα επισης ηξεραν οτι αν κανουν κατι την ειχαν βαμμενη... ;)
Εδω συμβαινει ακριβως το αντιθετο...
Πραγματικα πολλες φορες σε οδηγουνε να γινεις ρατσιστης
αλλα επισης ηξεραν οτι αν κανουν κατι την ειχαν βαμμενη...
Φαντάζομαι ότι κάτι τέτοιο θα ίσχυε και για αυτούς που "πονούσαν τα πόδια τους για 2-3 μήνες" όμως! ;)
Επίσης καλό θα είναι να βάζουμε μερικά πράγματα στην θέση τους, η παραβατικότητα στην Αγγλία και στην Ελλάδα δεν έχουν καμμία σχέση και σύγκριση ούτε ποιοτικά ούτε ποσοτικά!
Η τρομολαγνεία και η τυφλη απόδοση ευθυνών σε εθνικές ομάδες πληθυσμού, έτσι απλά και γενικά, μονάχα αποπροσανατολισμό απο το πραγματικό πρόβλημα μπορεί να φέρει !
Φαντάζομαι ότι κάτι τέτοιο θα ίσχυε και για αυτούς που "πονούσαν τα πόδια τους για 2-3 μήνες" όμως! ;)
Επίσης καλό θα είναι να βάζουμε μερικά πράγματα στην θέση τους, η παραβατικότητα στην Αγγλία και στην Ελλάδα δεν έχουν καμμία σχέση και σύγκριση ούτε ποιοτικά ούτε ποσοτικά!
Η τρομολαγνεία και η τυφλη απόδοση ευθυνών σε εθνικές ομάδες πληθυσμού, έτσι απλά και γενικά, μονάχα αποπροσανατολισμό απο το πραγματικό πρόβλημα μπορεί να φέρει !
Σε εμενα αναφερεσαι? :-k
Την πολυπολιτισμικότητα την εζησα και εγω δυο χρονια στην Ιταλια και συμφωνω με τον Lazy Dog που λεει πως αν καναμε κατι την ειχαμε βαμμενη, αλλιως δεν σε πολυπειραζανε! ( δεν ηταν και ροδινα βεβαια, αλλα σε γενικες γραμμες υποφεροταν η κατασταση ) Ειναι κατι καλο, μια εμπειρια ωραια να μπορεις να εισαι με ατομα διαφορετικων εθνικοτητων που σε ΣΕΒΟΝΤΑΙ και τους ΣΕΒΕΣΑΙ, οχι αυτο που ζουμε καθημερινα εδω περα
μια εμπειρια ωραια να μπορεις να εισαι με ατομα διαφορετικων εθνικοτητων που σε ΣΕΒΟΝΤΑΙ και τους ΣΕΒΕΣΑΙ
Ποιός μπορεί να διαφωνίσει με κάτι τέτοιο! ;)
Για να υπάρχει πολυπολιτισμικότητα, πρέπει να υπάρχουν και πολλοί φορείς πολιτισμού.
Για τους μεν Αλβανούς έχω ελπίδες. Για εμάς πάντως έχω χάσει τις ελπίδες μου.
Βλέπεις, ο πολιτισμός είναι κάτι το συλλογικό και με εξαίρεση τους παρόντες, η χώρα μας δεν φημίζεται για το συλλογικό πνεύμα, πλέον ακόμα και οι παρέες έχουν χαθεί. Όταν υπάρχει μία άρχουσα τάξη που πλέον ούτε καν τα προσχήματα κρατάει στην νοοτροπία της «άρπα τα λεφτά και τρέχα», τι να κάνει δηλαδή και ο πολίτης; θα ξεχάσει την ατομικότητα και θα αρχίσει να σκέφτεται συλλογικά;
Όταν ακούς για αστυνόμους που τα παίρνουν, δικαστές που τα παίρνουν, δικηγόρους που τα παίρνουν για να λαδώσουν δικαστές, πανεπιστημιακούς που μετατρέπονται σε δικτατορίσκους, εργοδότες που σε πηδάνε με τα ένσημα, ταμεία που καταρρέουν, πουλημένο τύπο, ξυσοτέτοιο δημόσιο και πολιτική των επιγόνων (Γιωργάκης και Κωστάκης), τότε απογοητεύεσαι για την αξία της όποιας συλλογικότητας.
Το θέμα είναι, πώς προστατεύεσαι από τους μαλάκες. Πλέον δε συζητάμε για υψηλή πολιτική, συζητάμε πώς δεν θα μας πηδήσουν κάνα βράδυ εδώ πέρα οι νταβατζήδες που μπήκαν στο σπίτι μας από το παράθυρο και επειδή δε μπορούμε να τους βγάλουμε, τους νομιμοποιήσαμε.
Τι σόι χώρα είναι αυτή ρε γαμώτο; Τι τραβεστί καρικατούρα κράτους έχουμε; Για αυτά αγωνιστήκαν οι πατεράδες μας; Πάλι με καδρόνια θα πρέπει να βγούμε στο δρόμο για να διεκδικήσουμε το σεβασμό των αυτονόητων; Υπάρχουν αστυνομικοί να βάλουν σε κάθε γωνία, αλλά είναι όλοι τους στο ταβλάκι και πέρα βρέχει και ο μήνας έχει εννιά;
Έχουν δύναμη να μας φυλάξουν, αλλά επειδή «δεν βγάζουν αρκετά για να σκοτωθούν» παίρνουν και τους ειδικούς φρουρούς, που τώρα τους μονιμοποίησαν και αυτούς, οπότε θα πρέπει να πάρουν τώρα και τους υπερειδικούς φρουρούς, που και αυτοί θα υπερμονιμοποιηθούν οπότε και θα πάρουν τους supa-dupa ειδικούς φρουρούς (που θα τους βαφτίσουν ΟΤΕτζήδες) για να μην μονιμοποιηθούν;
Εντω μεταξύ, ψηφίζετε εσείς μεγάλα κόμματα, και περιμένετε να δείτε αστυνομικούς στους δρόμους. Του αγίου τέτοιου ανήμερα.
Πελασγε, συμμεριζομαι τους φοβους/ερωτηματα σου.
Δεν σας κρυβω πως ωρες ωρες μετανοιωνω που γυρισα στην Ελλαδα και σκεφτομαι να γυρισω εκει που γεννηθηκα(Καναδας). Ελπιζω ομως(γιατι η ατιμη η ελπιδα πεθαινει τελευταια) οτι θα αλλαξουν τα πραγματα.
Αν και φοβαμαι οτι ακομα ειμαστε στην αρχη του κακου...
Δεν σας κρυβω πως ωρες ωρες μετανοιωνω που γυρισα στην Ελλαδα και σκεφτομαι να γυρισω εκει που γεννηθηκα
Καλά θα σε περιλάβω εγώ το καλοκάιρι στίς ουζο-ποτο-κοψιδιο κρεπάλες και θα δούμε άν θα θές να γυρίσεις! :haha
Καλά θα σε περιλάβω εγώ το καλοκάιρι στίς ουζο-ποτο-κοψιδιο κρεπάλες και θα δούμε άν θα θές να γυρίσεις! :hahaΕ, και να εφευγα(λεμε τωρα) θα ερχομουν τα καλοκαιρια... ;) Τοσο ευκολα νομιζεις θα την γλυτωνατε :shock: :lamer
Εγω θα το ελεγα του αγιου πεους ανημερα.
Παντως τα προβληματα δεν τα δημιουργουν μονο οι αλλοδαποι. Εχουμε καταστημα στο κεντρο της Αθηνας, απο το '73 στη Σωκρατους και τα τελευταια 7 χρονια εχουμε μεταφερθει στη Σοφοκλεους. Μεχρι και πριν λιγο καιρο κανενα απολυτως προβλημα με αλλοδαπους και μη. Με το καλημερα του κανουριου κεντρου χορηγησης μεθαδωνης του ΟΚΑΝΑ στη Σοφοκλεους αρχισαν τα προβληματα. Το τελευταιο μηνα μονο εχουν σπασει τρια αυτοκινητα στο κομματι του δρομου μπροστα απο το καταστημα μας και τη δευτερα μαλιστα εκλεψαν και εμενα. Παρ'ολα αυτα, και ενω ειναι γνωστο στην αστυνομια οτι στους παρακειμενους δρομους γινεται εμποριο, κανεις αστυνομικος, ουτε για δειγμα... Η μανα μου ειδε πρεζονι να φιλα τα ποδια εμπορου για να του δωσει τη δοση του.
Και ας πουμε οτι μπλεκω με κανενα απο αυτα τα απολειφαδια, ποιος μου λεει οτι το βραδυ που δεν μπορω εκ των πραγματων να ειμαι στο μαγαζι να το προσεχω δεν θα το σπασουν ή δεν θα πεταξουν καμια μολοτοφ;
Υπαρχει κανεις που μπορει να μου πει οτι δεν κανω καλα που ψαχνω για δουλεια στο εξωτερικο;
Τζανερμαν
Τι σόι χώρα είναι αυτή ρε γαμώτο; Τι τραβεστί καρικατούρα κράτους έχουμε; Για αυτά αγωνιστήκαν οι πατεράδες μας; Πάλι με καδρόνια θα πρέπει να βγούμε στο δρόμο για να διεκδικήσουμε το σεβασμό των αυτονόητων; Υπάρχουν αστυνομικοί να βάλουν σε κάθε γωνία, αλλά είναι όλοι τους στο ταβλάκι και πέρα βρέχει και ο μήνας έχει εννιά;
Αυτό που με πονάει περισσότερο σ'αυτή τη χώρα είναι ο βιασμός του αυτονόητου.
Από τον μανάβη, που πουλάει τη μεταλλαγμένη ντομάτα (με γεύση πατάτας) σε 3πλάσια τιμή, μέχρι τους πολιτικούς που όταν ανοίγουν το στόμα τους δεν ξέρεις... να γελάσεις ή να
κλάψεις.Και για να έρθω στο θέμα, τι χρειάζεται για να μειωθούν τα φαινόμενα αυτά? Νομίζω πολιτική βούληση, Νόμοι και επαγγελματική ευσυνειδησία απο τα όργανα. Δηλαδή το αυτονόητο.Και μετά... ξαναξύπνησα
To θεμα ειναι οτι οι νομοι υπαρχουν, αλλα κανεις δεν τους εφαρμοζει...
Τζανερμαν
To παρήγορο είναι ότι οι βρωμότουρκοι φάγαν πόρτα απ'τους Γαλάτες.
-1,000,000 μετανάστες στη χώρα μας!
To παρήγορο είναι ότι οι βρωμότουρκοι φάγαν πόρτα απ'τους Γαλάτες.
-1,000,000 μετανάστες στη χώρα μας!
Αν αρχισουν να ερχονται και τουρκαλαδες θα κανω φονο :evil::evil:
To θεμα ειναι οτι οι νομοι υπαρχουν, αλλα κανεις δεν τους εφαρμοζει...
Τζανερμαν
Μπα θα διαφωνήσω. Δεν υπάρχουν νόμοι ούτε εφαρμόσιμοι ουτε λειτουργήσιμοι σε πολλές περιπτώσεις. Επίσης υπάρχει έλλειμα στον αυτοέλεγχο που πρέπει να γίνεται στην κάθε μορφη εξουσίας, τη στιγμή μάλιστα που ή χώρα έχει σημαντικότατα προβλήματα διαφοράς.
Ποιος θα ελεγξει αν ο μπατσος κάνει καλά τη δουλειά του;;;Κανείς.
Ε ο μπάτσος τότε φυσικά ΔΕΝ θα κάνει καλα τη δουλειά του, δεν χρειάζονται αμφιβολίες για αυτό. Και από βαπόρια θα πάρει κλπ κλπ...
Αν αρχισουν να ερχονται και τουρκαλαδες θα κανω φονο :evil::evil:
Είναι ήδη εδώ ,(Θράκη-Κομοτηνή-Κύπρος-Νησιά Αιγαιου),το θέμα είναι να μην αυξηθούν και κατηφορίσουν.
Είναι ήδη εδώ ,(Θράκη-Κομοτηνή-Κύπρος-Νησιά Αιγαιου),το θέμα είναι να μην αυξηθούν και κατηφορίσουν.
Πλακα πλακα, αυτο δεν το σκεφτηκα :oops:
Το θεμα ειναι οτι οι Αλβανοι ειναι πλεον πανταχου παροντες!! Αυτο ειναι χειροτερο πιστευω. Δεν θα ειχα προβλημα αν οι αλλοδαποι και κυριως οι Αλβανοι δεν δημιουργουσαν τοσα προβληματα, και σεβοντουσαν την χωρα που τους φιλοξενει, γιατι πολυ απλα δεν με νοιαζει οταν ο αλλος δεν με ενοχλει. Το θεμα ειναι ομως οτι επειδη εκμεταλλευονται την αγνοια των περισσοτερων συμπολιτων μας, αλλα κυριως των ηλιθιων που μας κυβερνουν κανουν ο,τι θελουν και εμεις απλα κοιταζουμε αδιαφορα χωρις να μπορουμε να κανουμε τιποτα.
Αν ερθουν τουρκοι και εξαπλωθουν οπως οι αλβανοι ΑΛΛΑ ειναι σωστοι και δεν εκμεταλλευονται τις περιστασεις, τοτε αμφιβαλλω αν θα με πειραζει που βρισκονται στην Ελλαδα
Το πρόβλημα δεν είναι ότι υπάρχουν άξεστοι. Πάντοτε υπήρχαν, πάντοτε θα υπάρχουν. Το πρόβλημα είναι ότι η εκτελεστική εξουσία, η δικαστική εξουσία, η πολιτική εξουσία και η δημοσιογραφική εξουσία κάνουν πως το πρόβλημα ΔΕΝ υπάρχει. Βάζουν το κεφάλι τους ανάμεσα στα πόδια τους και φιλάνε το κώλο τους και σου λένε: «δεν είναι αυτοί κακοί, εσείς είσαστε οι κακοί οι κωλορατσιστές».
Και μόλις ακούσει ο Έλληνας ότι τον είπαν ρατσιστή, μπαίνει στην αμυντική λογική και χάνεται η μπάλα. Όταν πρωτοήρθα και εγώ από την Αγγλία και άκουγα «οι κωλοαλβανοί έτσι», «οι κωλοαλβανοί αλλιώς» και «έξω οι αλβανοί» κλπ, αγριευόμουνα γιατί το θεωρούσα υποανάπτυκτο να είναι κανείς ρατσιστής και να λέει για ΟΛΟΥΣ τους ανθρώπους ενός έθνους ότι είναι σκάρτοι, κάτι το οποίο πιστεύω και σήμερα.
Το θέμα είναι ότι δεν μπορώ να θεωρήσω ότι και όλοι οι Έλληνες που διαμαρτύρονται έχουν άδικο και ότι όλοι οι Έλληνες είναι ΑΥΤΟΙ σκάρτοι και ρατσιστές. Εδώ το πρόβλημα δεν είναι αν είναι ο ένας λαός ή ο άλλος λαός σκάρτος. Εδώ το θέμα είναι αν θέλει ο ένας λαός να συνυπάρξει με τον άλλο λαό και αν ναι, μετά από πιο ποσοστό θεωρούνται εισβολείς και όχι φιλοξενούμενοι.
Διότι, 1εκκ Αλβανοί, εκ των οποίων το 80% μένει στην Αθήνα, εμένα μου κάνει ότι 1 στους 3 είναι Αλβανός, το οποίο το θεωρώ και επικίνδυνο και ενοχλητικό. Δεν είναι μαλάκες οι Αμερικάνοι που λένε «φέτος θα φέρουμε και τόσες χιλιάδες από αυτούς, γιατί δεν εκπροσωπούνται αρκετά στις ΗΠΑ». Εντάξει, να έχουμε ξένους, αλλά είναι ανάγκη να μας προκύπτουν όλοι οι ξυπολυτοι και οι εξαθλιωμένοι;
Και τέλος πάντων, αν είναι να μην μπορούν να φυλάξουν τα σύνορα και τις πόλεις, τι τους πληρώνουμε όλους αυτούς του στρατιωτικούς και τους αστυνομικούς; Για να μας κάνουν χούντα μία στο τόσο και να μας ρίχνουν πρόστιμα όταν παρκάρουμε παράνομα σε μία πόλη που δεν έχει χώρο για τα αυτοκίνητα;
Αγαπητοί μου φίλοι, υπάρχει πιστεύω μια ουσιώδης διαφορά με την Αγγλία. Όλοι λέτε: "΄σέβονται τη χώρα που τους φιλοξενεί". Το λάθος είναι οτι δεν τους φιλοξενεί. Είναι μέρος της χώρας αυτής. Πριν από κάποιες γενιές τους φιλοξενούσε, αλλά τώρα είναι (και θεωρούνται από τους περισσότερους) πολίτες ισότιμοι σε όλα. Δουλεύουν. πληρώνουν φόρους, και το κυριότερο, όταν δουλεύουν, πληρώνονται, δεν τους καρφώνει το αφεντικό στην αστυνομία (αφού έχουν τελειώσει τη δουλειά) για να γλιτώσει τα μεροκάματα. Εμείς εδώ, λέμε Αλβανός λες και λέμε Σκατά. Και αυτό είναι το πρόβλημα. Δεν διαφωνώ , πολλοί είναι εγκληματίες, αλλά και πολλοί γίνονται επιθετικοί ,όταν νιώθουν τέτοια έχθρα απέναντι τους. Όταν ο συνταξιούχος, του οποίου τον κήπο φτιάχνουν, τους κοιτάει με μισό μάτι. Ή όταν μπαίνουν στο λεωφορείο και γυρνάνε βλέμματα αηδίας πάνω τους. Σκεφτείτε πως θα νιώθατε εσείς στη θέση τους. Και μη μου πει κανείς αν δεν τους αρέσει να πάνε από εκεί που ήρθαν γιατί όσο και αν σας φαίνεται παράξενο, μπορεί κάποιος να μην έχει επιλογή, αν θέλει να επιβιώσει, άλλη από το να φύγει από τη χώρα του (δεν μιλάω για τους Αλβανούς μόνο ούτε για τους εγκληματίες, αλλά εμείς αντιμετωπίζουμε έτσι ΟΛΟΥΣ ανεξαιρέτως). Και εμείς εδώ ακόμα τους «φιλοξενούμε». Που αν δεν ήταν όλοι οι μετανάστες-εργάτες ή δεν θα είχαμε στέγαστρο (για τους ολυμπιακούληδες μας) ή δεν θα είχαμε λεφτά για ψωμί, γιατί θα είχαμε μπει τόσο μέσα με την κατασκευή που θα πληρώναμε 4πλάσιους φόρους. Αλλά τότε δεν μας πειράζουν. Αρκεί να μην κυκλοφορούνε κοντά μας. Στις οικοδομές τους!
Όσο για το φίλο που πονάει το πόδι του, να του πω οτι λάθος δρόμο ακολούθησε IMHO. Γιατί αν πάρεις το νόμο στα χέρια σου, να δω τι θα πεις όταν θα σε σφάξει σε αυτοάμυνα. Έστω όμως οτι αυτό το δέχομαι, και περνάς με το αυτοκίνητο σου από τη γειτονιά μου έχοντας στο τέρμα το τελευταίο χιτάκι της Παπαρίζου. Φταίω εγώ να σε πλακώσω στα νεράντζια και μόλις κατέβεις από το αυτοκίνητο, να σε πλακώσω και στις μπούφλες που μου ταράζεις την ηρεμία της γειτονιάς μου? Αφού το κράτος δεν κάνει τίποτα για αυτή τη μάστιγα που λέγεται «δυνατή αντιαισθητική μουσική» (τυχαίο το παπαρίζου μην πέσετε να με φάτε) κάτι πρέπει να κάνουμε εμείς οι πολίτες! Και άλλες πολλές εφαρμογές του παίρνω το νόμο στα χέρια μου που μπορούν πολύ εύκολα να ξεφύγουν και να μας γυρίσουν μπούμερανγκ.
Για μένα , αν η αστυνομία έκανε σωστά τη δουλειά της, και όταν λέω σωστά εννοώ να μην πλακώνει όλους τους Αλβανούς μόνο και μόνο επειδή είναι αλβανοί (αυτό που κάνει σήμερα), δημιουργώντας έτσι μελλοντικούς εγκληματίες, αλλά αντ’αυτού να έπιανε τους κακούς και να τους διαολόστελνε. Και αν εμείς κάναμε το χρέος μας ως άνθρωποι και σταματούσαμε να τους βλέπουμε σαν αντικείμενα (και μάλιστα βρωμερά) και τους δεχόμασταν στην κοινωνία, τότε θα γινόμασταν Αγγλία και θα σεβόντουσαν τη χώρα που τους «φιλοξενεί»
(τόσκισα το θέμα ε? Σόρρυ για το μέγεθος! :roll:)
Δεν ποναει ακομα, το περιστατικο εγινε πριν καναδυο χρονια και ολα αρχισαν επειδη οι αλβανοι στο πισω αμαξι μας πεταξαν μπουκαλι του νερου στο αμαξι χωρις κανενα λογο.
Αν διαβασες παραπανω τι εγραψα, ειπα οτι για τον λογο που δε 'λεει' να γινει τιποτα το σοβαρο μεταξυ ελληνων-αλλοδαπων ειναι το οτι οι δευτεροι μη εχοντας χαρτια, ταυτοτητες κτλ σε σφαζουν που λεει ο λογος και δεν τρεχει και τιποτα. Απλα σε μερικες περιπτωσεις ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ
Εμενα αυτο με ενοχλει. Το οτι εγω δεν προκαλω γιατι δεν θελω καλα καλα να τους μιλαω, και ο καθε τυχοντας με στραβοκοιταει και τρεχα γυρευε μετα. Δεν θα ειχα κανενα προβλημα αν συμπεριφεροταν σωστα. Αλλωστε, ποσες αναφορες εχουν γινει σε αυτο το thread σε αλβανους και ποσες σε πακιστανους ας πουμε?? Το σκεφτηκε κανεις αυτο? Μηπως γιατι οι δευτεροι δεν εχουν καμμια σχεση με τους πρωτους? Μεταναστες δεν ειναι και οι δυο, με εφαμιλλα προβληματα στις χωρες τους που τους ωθησαν να ερθουν να δουλεψουν?? Ποσες φορες ειπε καποιος : ' οι κωλοπακιστανοι ' και ποσες : ' οι κωλοαλβανοι '??
Αυτο δεν ειναι καθολου τυχαιο λοιπον. Υπαρχει λογος που οι περισσοτεροι αισθανονται οπως αισθανονται για τους αλβανους. Και οταν ερχεται ο τσογλανος που του νοικιαζεις το σπιτι για να μεινει και δεν εχει χαρτια και μπορει να σε πανε μεσα, και ΑΠΕΙΛΕΙ ΤΗ ΖΩΗ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΣΟΥ τοτε συγγνωμη, εγω θελω να ειμαι ρατσιστης-φασιστας-μαλακας οπως θελετε πειτε το, παρα να επιτρεψω σε μ@@νοπανα σαν και αυτους να κανουν το παραμικρο εναντιον εμου η και της οικογενειας μου.
Οσον αφορα στο παραδειγμα με το χιτακι της Παπαριζου, σε πληροφορω οτι φροντιζω παντα να μην εχω δυνατα την μουσικη οταν περναω απο σπιτια και γειτονιες, ασε που και να την εχω τερμα τα ηχεια τα εχουν παιξει ( ασχετο αλλα λεμε τωρα ). Και αυτο το κανω γιατι πολυ απλα δεν θα μου αρεσε να περναει ο οποιοσδηποτε με τερμα την μουσικη. Θα με εξοργιζε ας πουμε αν κοιμομουν.
Οσο για τους αστυνομικους, τα ιδια παντελακη μου τα ιδια παντελη μου. Δεν εχω σκοπο να βγω εξω με τη χατζαρα και να παιρνω ζωες επειδη ετσι μου καπνισε, αλλα οταν αδικηθω, οταν απειληθω, οταν ερθω στο αμην, τοτε θα υπερασπιστω τον εαυτο μου οπως ο οποιοσδηποτε θα εκανε πιστευω, και ο,τι γινει ας γινει. Αφου η αστυνομια ειναι ανικανη και ΔΕΝ θελει να λαβει μετρα για αυτα τα περιστατικα και αυτες τις συμπεριφορες, τοτε δεν μου μενει τιποτα αλλο απτο να εμπιστευομαι μονο τον εαυτο μου και κανεναν αλλον αν συμβει καμια στραβη.
Οπως λεει ο pelasgian το θεμα δεν ειναι οτι υπαρχουν αυτοι που υπαρχουν, το θεμα ειναι οτι επειδη αδιαφορουν αυτοι που πρεπει να μας προστατευουν, η κατασταση αυτη διαιωνιζεται και φτανει πολλες φορες στο απροχωρητο. Και αυτο εχει σαν αποτελεσμα διαταραχες και συμπλοκες στους δρομους, δικαστηρια και συν τοις αλλοις, μας αποκαλουν ξενοφοβικους και ρατσιστες.
UP YOUR ASS που λεμε και στο χωριο μου
@ ADSLgr.com All rights reserved.