PDA

Επιστροφή στο Forum : Περιεργα πραγματα απο Utorrent τελευταια

newbie691
23-02-08, 15:30
Γεια χαρα,
Χρησιμοποιω το utorrent καιρό και αυτη τη στιγμη εχω την εκδοση 1.7.7. (build 8179).
Εδω και λίγες ημερες ομως παρατηρησα οτι τα torrents απο εναν συγκεκριμενο private tracker κολλάνε σε μηδενικη κίνηση αδικαιολογητα,
Χαρακτηρηστικο παραδειγμα, 1) μπορει να κατεβαζω με 300 και να βλεπω οτι υπαρχουν 100 seeders, και να βγω και ξαναμπώ και να μην βλεπει τιποτα και να καθεται στο 0 για ωρες.
2) Το ανοίγω, εχω 3 torrents στην ουρα, περιμενω περιμενω δεν ξεκινα τιποτα! (Συνηθως με το που το ανοιγα μεσα σε λιγα δευτερολεπτα εβρισκε πηγες και ξεκιναγε). Φορτωνω λοιπόν μετα απο λιγο ενα torrent απο αλλον private tracker το οποίο ξεκινά και αμεσως βλέπω οτι "ζωντανευουν" και τα αλλα 3 που κάθονταν τοση ωρα υποτιθεται με 0 πηγες....
Επισης δεν ξερω αν φταινε τα torrents (διαθεσιμοτητα) αλλα οι ταχυτητες εχουν πεσει αρκετα, βεβαια πρεπει να το τσεκαρω και με τον δευτερο private tracker που συνηθως ειναι πιο γρηγορος.
Πριν 2 εβδομάδες επιανα μεχρι και 830 KB/s και στους 2 trackers με utorrent και τις τελευταιες μερες ενα 300αρι max...

Σκέφτομαι να δοκιμάσω κάποιο εναλλακτικο torrent application αν και το χρησιμοποιω χρονια... κανείς άλλος με παρόμοια προβλήματα? Μηπως πρεπει να γυρισουμε σε παλιότερες εκδόσεις (θρυλικη 1.6.1) ???

valessakis
24-02-08, 01:33
1.6.1 και χωρις προβλήματα 1 χρόνο έχω αυτην την έκδωση και δεν την αλλάζω για κανένα και για τίποτα

Shade
29-02-08, 01:30
Και εγω εχω αυτο το προβλημα...

Forthnet full :/

gkandir
29-02-08, 01:36
Δοκιμάστε την 1.8 beta.

teorid
29-02-08, 15:29
Οντω δοκιμασε την 1.8beta,ειναι πολυ σταθερη

papdoux
29-02-08, 15:39
που βρισκεται η 1.8beta;

Moνο την εκδοση 1.8alpha βρηκα.

johnny21
29-02-08, 16:20
http://download.utorrent.com/beta/utorrent-1.8-alpha-8682.upx.exe

newbie691
02-03-08, 18:03
Παιδια δεν ξερω αλλα εχω αρχισει και υποψιαζομαι πως δεν φταιει το utorrent αλλα οτι εχει μπει "κόφτης" απο την Otenet στο utorrent ή σε παρομοια προγραμματα. Δεν ξερω αν αυτο γινεται γενικά, αν έστω ειναι δυνατον να γίνει περιορισμος αποκλειστικα σε torrent προγραμματα (γιατι απο rapidshare κατεβαζω ακομα με 700-800 kB), ή αν αυτο που λεω ειναι μια μεγαλη βλακεία, παντως ειναι πολυ περιεργο το γεγονός μολις εβαλα τη συνδεση τον πρωτο μηνα να κατεβαζω με 700-850 τα καινουρια και καλα torrents (πολλες πηγες), και πλεον με ιδια (αντιστοιχα) torrents να ξεκινα σιγα σιγα απο τα 50 και να φτανει μετα απο ωρα τα 150-200 το πολυ.

Λες και με πηρανε χαμπαρι και μου μειωσανε το bandwith στα torrents μου μοιαζει (μπορει ξαναλεω να λεω βλακειες αυτη τη στιγμη απο τεχνικης αποψης, παντως ετσι μου δινει την εντυπωση).

ΥΓ. εχω otenet 8mbps/384

Νικαετός
02-03-08, 18:07
http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=178518 :whistle::whistle:

newbie691
02-03-08, 20:40
αυτο που αναφερεται περι bypassing το ts ενεργοποιώντας το encryption στα torrent applications δουλεύει ωστε να διαπιστωσουμε αν οφειλεται πραγματι στην συγκεκριμενη αιτια ή το έχουν προβλεψει και αυτό? γενικά κάποιος τρόπος να παρακάμπτεις το ts υπάρχει τη συγκεκριμενη στιγμή?

faethie
03-03-08, 19:49
αυτο που αναφερεται περι bypassing το ts ενεργοποιώντας το encryption στα torrent applications δουλεύει ωστε να διαπιστωσουμε αν οφειλεται πραγματι στην συγκεκριμενη αιτια ή το έχουν προβλεψει και αυτό? γενικά κάποιος τρόπος να παρακάμπτεις το ts υπάρχει τη συγκεκριμενη στιγμή?

Δουλεύει - προς το παρόν. Σοβαρά, διάβασε το thread που λένε πιο πάνω. Είναι πολλά τα posts, αλλά είναι άκρως διαφωτιστικό.

Α, αμα το κάνεις (βάλεις στην 1.8 encryption και δεις διαφορά, βασικά μιλάμε 2 με 3 φορές μεγαλύτερη ταχύτητα) στείλε μια τα στοιχεία σου στον mod να συμμετάσχεις στη καταγγελία.

@ ADSLgr.com All rights reserved.