Επιστροφή στο Forum : Ερυθρόλευκη στρατιά
Κάποιοι θέλουν να τους μιλάμε όπως τους αρμόζει για να φάμε και εμείς μπάνιο (όπως κάποιοι άλλοι με μικρότερες αντοχές) και να "αλωνίζουν" ακόμη πιο ελεύθερα στα χωράφια μας. :whistle:
Αμ δε... Χτυπηθείτε όσο γουστάρετε αλλά δεν θα σας περάσει... :twisted:
........Auto merged post: Burning Skies πρόσθεσε 1 λεπτά και 44 δευτερόλεπτα αργότερα ........
Το κριτήριο είναι αδιάψευστο. Όποτε βλέπω ΠΑΟ (άντε στο 95% των περιπτώσεων για να μην υπερβάλλω) κουτουλάω από την νύστα. :twisted:
Όταν βλέπεις ολυμπιακό να φανταστώ, δεν κουτουλάς.. τα 10λεπτα ξεσπάσματα ανα 2 (εντός) αγώνες είναι αρκετά να σε κρατήσουν στην τσίτα...
Πάντως κι εγώ όταν βλέπω ολυμπιακό κουτουλάω.. στο ίδιο έργο θεατές.
Μόνο όταν έχει show από καναν Ντουντού ανεβαίνω, και βέβαια όταν βλέπω τα κλαδευτήρια σου να προστατεύουν τους αντίπαλους παίχτες :cool:
BS, πραγματικα πρεπει να ψαξω πολυ να βρω πιο δηθεν ατομο και πιο υποκριτη απο εσενα.
Πραγματικα εχω κατεβασει επιπεδο μιλοντας μαζι σου.
ΥΓ Εσυ σε λιγο θα μας πεις οτι η διαφορα θα επρεπε να ειναι και 30 βαθμους αλλα μας εχει βοηθησει η διατησια.
Burning Skies
15-02-09, 15:03
Το καταλαβαινω αυτο, αλλα απο την στιγμη που βλεπουμε τετοια ευνοια, δεν μπορεις να φερνεις σαν επιχειρημα την υπεροχη σου..
Τι να την κανω την υπεροχη σου, οταν δεν μπορεις να νικησεις κ χρειαζεσαι την βοηθεια των διαιτητων?
Δεν θα μπω σε πιο υποκειμενικα θεμαμτα, τυπου υπεροχης , ανωτεροτητας κλπ.
Αυτο που ολοι αμφισβητουμε ειναι την πλασματικη διαφορα που εχει με τον Παναθηναικο λογω ευνοιας διατητων στον Ολυμπιακο στα ματς που δεν καταφερνει να κερδισει στα ισια, αλλα τον βοηθανε οι διατητες, ενω στον Παναθηναικο γινεται το αντιθετο σε μερικα ματς, τον δυσκολευουν.
Δεν ειδα κ πολλους Ολυμπιακους να βγουν κ να πουν:
α) με τον Θρασυβουλο μας ευνοησε η διατησια στο 80+. Πηραμε καλπικο πεναλτι κ βαθμους .
β) με την Ξανθη πηραμε καλπικο πεναλτι κ καπλικη αποβολη. Μαλιστα αρνηθηκε ο διαιτητης καθαρο πεναλτι στην Ξανθη στο τελος του αγωνα. Κι αλλοι καλπικοι βαθμοι.
γ) με τον Αρη μας χαρισαν καλπικο γκολ(ηταν οφσαιντ), εδωσαν πολυ αυστηρη αποβολη σε παικτη του Αρη, ενω σε δικο μας την χαριστηκαν. Κι αλλοι νικη με βοηθεια διατησιας
Αντιθετα στον Παναθηναικο, υπαρχουν ματς που εχει αδικηθει, πχ:
1) με την Αεκ , οπου του αρνηθηκαν πεντακαθαρο πεναλτι στο τελος του αγωνα. Νικη-βαθμοι που στερηθηκε ο Παναθηναικος.
Κ στο τελος να κανει καποιος την σουμα (πχ κ εσυ) κ να πει οτι η διαφορα ειναι καλπικη-εικονικη λογω της ευνοιας της διαιτησιας.
Τα ματς-πρωταθληματα κερδιζονται με γκολ (ψευτικα ή οχι) κ οχι με υπεροχη κ "καλες εμφανισεις".
Ε, ο Ολυμπιακος τα κερδιζει με γκολ, απλα μερικα απο αυτα ειναι καλπικα..
Πρωταθλητης ειναι η ομαδα που μαζευει τους περισσοτερους βαθμους..
Κ ειδαμε πως τους μαζευει η ομαδα με τα κοκκινα.
Ρε φίλε πόσο ποιο ξεκάθαρο να στο κάνω;
-ΝΑΙ η διαφορά είναι πλασματική ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙΣ δεν μπορεί βα ξέρει ποια θα ήταν η πραγματική (στηρίζεστε δηλαδή σε βολικές υποθεσεις).
-ΝΑΙ ευνοήθηκα και αδικήθηκες.
-Για μένα ο Ολυμπιακός είναι πρωταθλητής δίοτι ΔΕΝ με ενδιαφέρουν οι βαθμοί και βλέπω την ομάδα μου να υπερέχει αγωνιστικά. Εσύ που έχεις άλλη άποψη (και σε νοιάζουν οι βαθμοί) αμφισβητείς τους βαθμούς στηριζόμενος σε υποθέσεις. Ε ΔΕΝ γίνεται αυτό το πράγμα αφού ΔΕΝ μπορείς να προεξοφλήσεις ότι ο ΟΣΦΠ δεν θα ήταν και πάλι πρώτος (κάτι που μάλλον δεν θα άλλαζε ούτε καν αν όλα τα υποθετικά σενάρια που έχουν θέσει κάποιοι κατέληγαν σύμφωνα με τα πράσινα συμφέροντα)..
........Auto merged post: Burning Skies πρόσθεσε 0 λεπτά και 51 δευτερόλεπτα αργότερα ........
Όταν βλέπεις ολυμπιακό να φανταστώ, δεν κουτουλάς.. τα 10λεπτα ξεσπάσματα ανα 2 (εντός) αγώνες είναι αρκετά να σε κρατήσουν στην τσίτα...
Πάντως κι εγώ όταν βλέπω ολυμπιακό κουτουλάω.. στο ίδιο έργο θεατές.
Μόνο όταν έχει show από καναν Ντουντού ανεβαίνω, και βέβαια όταν βλέπω τα κλαδευτήρια σου να προστατεύουν τους αντίπαλους παίχτες :cool:
Ότι και να σου πω δεν έχει νόημα. Έχουν απαντήσει ήδη άλλοι βάζελοι για μένα στο thread σας...
........Auto merged post: Burning Skies πρόσθεσε 2 λεπτά και 10 δευτερόλεπτα αργότερα ........
BS, πραγματικα πρεπει να ψαξω πολυ να βρω πιο δηθεν ατομο και πιο υποκριτη απο εσενα.
Πραγματικα εχω κατεβασει επιπεδο μιλοντας μαζι σου.
ΥΓ Εσυ σε λιγο θα μας πεις οτι η διαφορα θα επρεπε να ειναι και 30 βαθμους αλλα μας εχει βοηθησει η διατησια.
Άμα καταλαβαίνεις ότι γουστάρεις φίλαθλε δεν μπορώ να σε βοηθήσω...
Σε ευχαριστώ πάντως που πέφτει η μεγαλειότητα σου στο επίπεδο μου και έχω κάτι να ασχολούμαι (και να γελάω) ...:twisted:
wi fi thief
15-02-09, 15:04
Κ στο τελος να κανει καποιος την σουμα (πχ κ εσυ) κ να πει οτι η διαφορα ειναι καλπικη-εικονικη λογω της ευνοιας της διαιτησιας.
ειστε ασχετοι στα γαυρομαθηματικα
ποια ειναι η πραγματικοτητα:
Τώρα που κι ο Ολυμπιακός κι ο Παναθηναϊκός έχουν παίξει ίδιο αριθμό αγώνων κόντρα σε ΠΑΟΚ, Άρη, ΟΦΗ και Λάρισα, θα σημειώσω σε τούτη την στήλη τι αποτελέσματα έχει φέρει ο Παναθηναϊκός και τι ο Ολυμπιακός με αυτή τη συγκεκριμένη κατηγορία ομάδων, που φέρεται να έχουν πολύ καλές σχέσεις με διάφορους μεγαλομετόχους της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.
Ο ΠΑΟ, λοιπόν, έχει πάρει 14 πόντους σε έξι ματς με Άρη (4-0 μέσα και 2-1 έξω), ΠΑΟΚ (3-0 μέσα και 0-0 έξω), ΟΦΗ (3-0 έξω) και Λάρισα (1-1 έξω).
Ο Ολυμπιακός έχει πάρει 11 πόντους σε έξι ματς με Άρη (2-1 μέσα και 0-1 έξω), ΠΑΟΚ (2-0 μέσα), ΟΦΗ (2-1 μέσα και 0-0 έξω) και Λάρισα (1-1 έξω).
Η διαφορά είναι τρεις βαθμοί υπέρ του ΠΑΟ. Κι ας βρίσκεται τέσσερις-πέντε φορές περισσότερους βαθμούς πίσω στη βαθμολογία.
Η δε διαφορά γκολ των δύο αιώνιων αντιπάλων σε αυτούς τους αγώνες με τις συγκεκριμένες ομάδες είναι 13-2 για τον ΠΑΟ και 7-4 για τον Ολυμπιακό! +9 ο μεν, μόλις +3 ο δε…
Και κάτι μου λέει πως όταν συμπληρωθούν οι αγώνες του ΠΑΟ και του Ολυμπιακού με αυτές τις τέσσερις ομάδες, ο μεν ΠΑΟ θα έχει πάρει άλλους έξι πόντους και θα έχει φτάσει τους 20, ο δε Ολυμπιακός άντε να έχει πάρει άλλους τέσσερις και να έχει πιάσει τους 14. Βαριά βαριά.
Είδατε…περίεργα πράγματα που συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο…
Όπως περίεργο ήταν ότι ο Άρης ενώ δεν έβγαλε τσιμουδιά για το παντελώς ανύπαρκτο πέναλτι με το οποίο στο μεταξύ τους πρόσφατο παιχνίδι στο ΟΑΚΑ ο ΠΑΟ άνοιξε το σκορ. Τότε που ο Ζιλμπέρτο Σίλβα…κλότσησε το πόδι του, χθες ξεσήκωσε τον κόσμο για τη διαιτησία στο Φάληρο. Η, μήπως δεν είναι περίεργο;
http://www.sport-fm.gr/article/165278
εκει που μας χρωσταγανε, μας πηρανε και το βοδι...
δεν υπαρχει κανενας λογος να εκθετουμε τους γαυρους: τα καταφερνουνε οι ιδιοι καλυτερα απο εμας ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ανετα και αβαδιστα :p
Είδατε…περίεργα πράγματα που συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο…μπεεεεεε!
-Για μένα ο Ολυμπιακός είναι πρωταθλητής δίοτι ΔΕΝ με ενδιαφέρουν οι βαθμοί και βλέπω την ομάδα μου να υπερέχει αγωνιστικά. Εσύ που έχεις άλλη άποψη (και σε νοιάζουν οι βαθμοί) αμφισβητείς τους βαθμούς στηριζόμενος σε υποθέσεις. Ε ΔΕΝ γίνεται αυτό το πράγμα αφού ΔΕΝ μπορείς να προεξοφλήσεις ότι ο ΟΣΦΠ δεν θα ήταν και πάλι πρώτος (κάτι που μάλλον δεν θα άλλαζε ούτε καν αν όλα τα υποθετικά σενάρια που έχουν θέσει κάποιοι κατέληγαν σύμφωνα με τα πράσινα συμφέροντα)..
Η μαγικη λεξη ειναι "για μενα" που ειπες..
Απλα υπαρχουν μερικοι που θελουν να βλεπουν τα πρωταθληματα να κρινονται δικαια..
Κ θα συμφωνησω οτι ο Παναθηναικος δεν θα ηταν μπροστα στην βαθμολογια..
Θα ηταν ομως πολυ πιο κοντα.
Για αυτο ειναι πλασματικη η διαφορα.
Κ οτι συνεχιζεται η ευνοια, θα επρεπε να μας ανησυχει καπως..
Ρε φίλε πόσο ποιο ξεκάθαρο να στο κάνω;
-ΝΑΙ η διαφορά είναι πλασματική ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙΣ δεν μπορεί βα ξέρει ποια θα ήταν η πραγματική (στηρίζεστε δηλαδή σε βολικές υποθεσεις).
-ΝΑΙ ευνοήθηκα και αδικήθηκες.
Κραταω αυτα! Απλα μερικοι αλλοι Ολυμπιακοι ,ουτε αυτο δεν μπορουν να δουν..
Κ με πλασματικες διαφορες, σε ωραιο-αξιοπιστο πρωταθλημα συμμετεχουμε κ βλεπουμε.
@BS,
Γιωργο το παραπανω πηγαινε στον Gedo...oχι σε σενα..και φυσικα παρ'ολες τις διαφωνιες μας δεν ανηκεις στους <παραπανω>
Burning Skies
15-02-09, 15:37
Η μαγικη λεξη ειναι "για μενα" που ειπες..
Απλα υπαρχουν μερικοι που θελουν να βλεπουν τα πρωταθληματα να κρινονται δικαια..
Κ θα συμφωνησω οτι ο Παναθηναικος δεν θα ηταν μπροστα στην βαθμολογια..
Θα ηταν ομως πολυ πιο κοντα.
Για αυτο ειναι πλασματικη η διαφορα.
Κ οτι συνεχιζεται η ευνοια, θα επρεπε να μας ανησυχει καπως..
Ελάχιστοι θέλουν να βλέπουν τα πρωταθλήματα να κρίνονται δίκαια και οι περισσότεροι από αυτούς αμφιβάλλω αν ασχολούνται με την διαιτησία (διότι έτσι απλά τρέφουν το πρόβλημα), Αυτοί που ασχολούνται με την διαιτησία συνηθως επιζητουν την δική τους εύνοια και απλα κρύβονται πίσω από το δάκτυλο τους.
Κάτι σαν τους οπαδούς της αξιωματικής αντιπολίτευσης στον δικομματισμό... :p
Κραταω αυτα! Απλα μερικοι αλλοι Ολυμπιακοι ,ουτε αυτο δεν μπορουν να δουν..
Κ με πλασματικες διαφορες, σε ωραιο-αξιοπιστο πρωταθλημα συμμετεχουμε κ βλεπουμε.
Μα από τότε που γεννήθηκα δεν έχω δει ποτέ πρωτάθλημα που να μην είναι πλασματική η βαθμολογία...
Γι' αυτό και έμαθα να μην στέκομαι σε αυτήν...
Και κατι άσχετο με σένα φίλε μου:
Γουστάρω πολύ που οι "δήθεν" έχουν βγει από τα ρούχα τους και αρχίζουν να παραληρούν. :p
........Auto merged post: Burning Skies πρόσθεσε 2 λεπτά και 26 δευτερόλεπτα αργότερα ........
@BS,
Γιωργο το παραπανω πηγαινε στον Gedo...oχι σε σενα..και φυσικα παρ'ολες τις διαφωνιες μας δεν ανηκεις στους <παραπανω>
Sorry Νικόλα - παρανόηση...
ειστε ασχετοι στα γαυρομαθηματικα
ποια ειναι η πραγματικοτητα:
http://www.sport-fm.gr/article/165278
εκει που μας χρωσταγανε, μας πηρανε και το βοδι...
δεν υπαρχει κανενας λογος να εκθετουμε τους γαυρους: τα καταφερνουνε οι ιδιοι καλυτερα απο εμας ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ανετα και αβαδιστα :p
μπεεεεεε!
Πωπω το διαβασα και εγω αυτο πριν, αλλα ο μαγκας δεν εχει κανα mail :twisted:
Dimitris_80
15-02-09, 16:17
Παραπέμπονται οι διαιτητές του Ολυμπιακός-Άρης
15/02/2009, 10:22 | Διαβάστηκε 6819 φορές Αποστολή
Αρκετά πιθανό είναι οι δύο βοηθοί προπονητή του χθεσινού αγώνα Ολυμπιακός-Άρης, Χρήστος Γενναίος και Ιωάννης Σταματόγλου, να έχουν παραπεμφθεί στην πειθαρχική επιτροπή της ΚΕΔ από τον παρατηρητή της αναμέτρησης, Αντώνη Σίπκα, για κακή εφαρμογή των κανονισμών. Σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες, ο κ. Σίπκας έβαλε χαμηλό βαθμό και στον «άρχοντα» του ματς, Ναθαναήλ Χαραλαμπιδη, αφού στην έκθεσή του αναφέρει ότι στη φάση του πέναλτι θα έπρεπε να αποβάλει με απευθείας κόκκινη τον Μάριο Ρεγκέιρο, όπως και να δείξει δεύτερη κίτρινη στον Παρασκευά Άντζα, σε μαρκάρισμα επί του Σέρχιο Κόκε.
http://www.sport-fm.gr/article/165267
Μάλιστα... Δηλαδή παραπέμπεται ο διαιτητής όχι γιατί δεν ήταν πέναλτι, αλλά γιατί δεν έδωσε κόκκινη στον Ρεγκέιρο. Δεν περιγράφω άλλο.-
Η νέα γενιά γάβρων που έρχεται, που είναι τώρα 15-20 και ήτανε κάτω από 10 όταν άρχισαν τα όργια του γάβρου, σε 10 χρόνια θα αδυνατεί να κατανοήσει τη χρησιμότητα να παίζουν 11 παίχτες και από τον αντίπαλο.
Dimitris_80
15-02-09, 16:30
Ακόμα και πριν την εκτέλεση του πέναλτι η φάση μετά έπρεπε να θεωρείται ως μη γενόμενη... Δείτε το στοπ-καρέ και δείτε πού βρίσκεται ο Αβραάμ... Ο οποίος μετά παίρνει τη μπάλα...
Λοιπόν έχουμε και λέμε:
- Ανύπαρκτο πέναλτι
- Μπαίνει νωρίτερα ο Αβραάμ στην περιοχή, άρα δεν υπάρχει μετά φάση.
- Οφσάιντ ο Γκαλέτι στο γκολ
ΣΤΙΣ ΠΟΣΕΣ ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΥΡΩΘΕΙ ΕΝΑ ΓΚΟΛ;
Burning Skies
15-02-09, 16:43
Νλήμα του Άρη δεν υπάρχει να τα γράψεις αυτά; Το λέω διότι εδώ σαφώς και τα εμπεδώσαμε τόσες φορές που γράφτηκαν. Από την άλλη μάλλον εδώ βρίσκεις μεγαλύτερο κοινό από αφηνιασμένους αντιγαύρους σε ρόλο chorus οπότε είναι λογικό το spamming..
Για την ιστορία πάντως έχεις δίκιο σε όλα εκτός από το πέναλτι (το οποίο ήταν και μοιραία επισύρει και κόκκινη κάρτα).
Dimitris_80
15-02-09, 16:50
Νλήμα του Άρη δεν υπάρχει να τα γράψεις αυτά; Το λέω διότι εδώ σαφώς και τα εμπεδώσαμε τόσες φορές που γράφτηκαν. Από την άλλη μάλλον εδώ βρίσκεις μεγαλύτερο κοινό από αφηνιασμένους αντιγαύρους σε ρόλο chorus οπότε είναι λογικό το spamming..
Για την ιστορία πάντως έχεις δίκιο σε όλα εκτός από το πέναλτι (το οποίο ήταν και μοιραία επισύρει και κόκκινη κάρτα).
A μάλιστα... Σπαμάρουμε κιόλας...
Ε ναι, αυτο ηταν καθαρο πεναλτι!! (ρε μηπως παιζουν μπασκετ οπου αυτο ισως σφυριζοταν φαουλ?)
Αλλα πχ στο Παναθηναικος -ΑΕΚ δεν ηταν πεναλτι στο 80φευγα...
Τι αλλο θα ακουσουμε εδω μεσα..
Κ εδω μια κλασσικη κιτρινη καρτα:
http://www.youtube.com/watch?v=fNhADvt-RsM
Καλα παμε:
1) γκολ που δεν ηταν οφσαιντ(αφου μας το ειπε (http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?p=2642674#post2642674) ο φιλος μας ο johnson, που δεν ξερει ουτε τα βασικα περι οφσαιντ),
2) ωραια καθαρη (http://www.youtube.com/watch?v=fNhADvt-RsM) δευτερη κιτρινη καρτα
3) ωραιο καθαρο πεναλτι,
4) γκολ που δεν ηταν οφσαιντ στο πεναλτι. (ο φιλος Dimitris_80 ειναι κορυφαιος στο photoshop κ εχει πειραξει το στοπ-καρε (http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?p=2643467#post2643467) για να φαινεται οφσαιντ ο Γκαλετι, ενω δεν ειναι!)
:rofl::rofl:
Εκτος απο τα μαγικα 5λεπτα κ την υπεροχη που εχει ο Ολυμπιακος, φαινεται εχει και αλλα κρυμμενα χαρτια για οταν δεν μπορει να βαλει γκολ..
Burning Skies
15-02-09, 17:03
Ε ναι αυτο ηταν καθαρο πεναλτι!!
Αλαλ πχ στο Παναθηναικος -ΑΕΚ δεν ηταν πεναλτι στο 80φευγα...
Τι αλλο θα ακουσουμε εδω μεσα..
Μην ακούς τότε ρε αδερφέ - άλλωστε θεωρητικά νήμα γαύρων ειναι, οπότε τι σε κόφτει... :p
Είπα σε όλα σχεδόν έχουν δίκιο οι Αρειανοί (άσχετα αν δικαιολογείται κατά τη γνώμη μου το ανθρώπινο λάθος 100% στα offside που τα πήραν πρέφα όλοι κατόπιν εορτής και 100 replay) αλλά διαφωνώ στο πέναλτι, τι να κάνουμε τώρα;; Αν δεν σας αρέσει αδειάστε το υποκειμενικό νηματάκι μας να πούμε και καμιά δικιά μας π@π@ρια...
Μίλησε κανείς για το Παναθηναϊκός-Άεκ;;; Που κολλάει αυτό;
........Auto merged post: Burning Skies πρόσθεσε 1 λεπτά και 30 δευτερόλεπτα αργότερα ........
A μάλιστα... Σπαμάρουμε κιόλας...
Σαφώς... Και εγώ το έχω κάνει πλείστες φορές σε άλλα thread αλλά τουλάχιστον το παραδέχομαι που και που...
To παραμυθάκι με το thread μου, thread σου, troll κλπ πρέπει να τελειώσει κάποια στιγμή δεν νομίζεις??
Δεν σε έχει ορίσει κανείς κάτι από όσο γνωρίζω.. :hmm:
Burning Skies
15-02-09, 17:15
To παραμυθάκι με το thread μου, thread σου, troll κλπ πρέπει να τελειώσει κάποια στιγμή δεν νομίζεις??
Δεν σε έχει ορίσει κανείς κάτι από όσο γνωρίζω.. :hmm:
Last time I checked το νήμα λεγόταν Ερυθρόλευκη στρατιά.
Last time I checked σε όλα τα υπόλοιπα οπαδικά νήματα οι πολλοί χαλιόντουσαν όταν γινόταν hijacked το thread της ομάδας τους από "αλλόθρησκους".
Last time I checked το παρόν νήμα ήταν το μόνο που έπασχε τόσο σφόδρα από το εν λόγω φαινόμενο (με αποτέλεσμα να έχει εγκαταλειφθεί από την πλειοψηφία των Ολυμπιακών θαμώνων του).
Από τη στιγμή λοιπόν που μπαίνεις εδώ (που είναι θεωρητικά θέμα Ολυμπιακών) είναι επόμενο και ότι θα πρέπει να ανεχθείς την όποια υποκειμενικότητα τους.
Και για να στο πω και λίγο τραβηγμένα, αν εγω είμαι φαλλοκράτης και μπω σε thread που λέει "σύνδεσμος φεμινιστριών αθηνών" θα είναι προκλητικό να χαλαστώ αν μου πουν "αν δεν σου αρέσουν οι απόψεις μας μισογύνη, άδειασε μας την γωνιά"...
Τόσο απλά είναι τα πράγματα.
Φυσικά και δεν με έχει ορίσει κανείς κάτι εδώ πέρα, αλλά αυτό δεν μου απαγορεύει να εκφράζω την γνώμη μου - ή μήπως κάνω λάθος;;;
Εμένα ποιος και τι μου απαγορεύει να εκφέρω την γνώμη μου για την διαιτησία του χθεσινού αγώνα??
Burning Skies
15-02-09, 17:28
Εμένα ποιος και τι μου απαγορεύει να εκφέρω την γνώμη μου για την διαιτησία του χθεσινού αγώνα??
Κανείς... Είπε κανείς κάτι τέτοιο; Σου είπα ποτέ ξεκουμπίσου να φύγεις;; Άλλο αυτό και τελείως διαφορετικό το "όποιος δεν γουστάρει τις γνώμες των γαύρων σε ένα thread του γαύρου μπορεί να μας αδειάσει την γωνιά..." (τι ποιο λογικό άλλωστε;;; )
Από εκεί και πέρα μπορεί να θεωρώ ότι η πρακτικές σας έχουν μαμίσει το thread (κυρίως κάποιον άλλον που λειτουργούν πιο ύπουλα και όχι τόσο οι δικές σου) αλλά από τη στιγμή που είναι ανοιχτό δεν μπορώ να κάνω κάτι.
Γι'αυτό άλλωστε αποφάσισα να το πάρω στην πλάκα από εδώ και πέρα...
Dimitris_80
15-02-09, 19:50
Eπειδή λοιπόν σπαμάρουμε και τρολάρουμε διάβασε τα παρακάτω...
http://diaitisia.gr/content/view/2671/370/
Όλα λοιπόν ήταν μια άτυχη στιγμή... Ή μάλλον 2-3 άτυχες στιγμές... Κατά σύμπτωση απλά ήταν υπέρ του Ολυμπιακού. Ο διαιτητής πρέπει να παραπεμφεί γιατί δεν έδωσε κόκκινη στον Ρεγκέιρο. Αυτη είναι η μόνη φάση που ελέγχεται...
Αν εσύ Μπέρινγκ για τις εντυπωσεις παραδέχεσαι κάποια πράματα τότε μπράβο σου. Οι άλλοι χιλιάδες συνοπαδοί σου έχουν πραγματικά την εντύπωση ότι αδικήθηκαν (βλέπε προωτοσέλιδο Πρωταθλητή σήμερα «2-1 αντί 5-0») και ότι η νίκη τους ήταν πέρα για πέρα δίκαιη.
........Auto merged post: Dimitris_80 πρόσθεσε 9 λεπτά και 54 δευτερόλεπτα αργότερα ........
Υπάρχουν κι άλλες φάσεις εν τω μεταξύ... Μην στέκεστε μόνο σε αυτά που έχουμε ήδη πει...
http://www.youtube.com/watch?v=sZ1S8bwtB2w&fmt=18
Για δείτε το 0:45... ΕΙΝΑΙ Η ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΕΝΑΛΤΙ ΤΟ ΚΑΒΑΛΙΚΕΥΜΑ ΤΟΥ ΓΑΒΡΑΑΜ πάνω στον παίκτη του Άρη Βλόνταρτσικ;
Δείτε και το 2:26...
Τι να λέμε τώρα...
ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ. ΟΧΙ ΤΡΟΛΑΡΙΣΜΑ. ΤΟ ΤΡΟΛΑΡΙΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΣΑΣ.
Τι είναι τρολάρισμα θα το αποφασίσω εγώ και τα υπόλοιπα μέλη της Σ.Ο.
Δεν θέλετε να αρχίσουμε να εφαρμόζουμε τον κανόνα.
wi fi thief
15-02-09, 22:24
Τι είναι τρολάρισμα θα το αποφασίσω εγώ και τα υπόλοιπα μέλη της Σ.Ο.
Δεν θέλετε να αρχίσουμε να εφαρμόζουμε τον κανόνα.
εμενα παντως στο sport fm με πηρανε χαμπαρι και με κοψανε απο τη γαυροσελιδα:
51775
:p
nnn, ελπιζω να μην παρεις ιδεες απο αυτους:sorry:, στο adslgr υπαρχει δημοκρατια :biggrin:
Burning Skies
15-02-09, 23:54
Υπάλληλος του Κόκκαλη είναι φαίνεται και ο Σταματόπουλος (προπονητής Πανιωνίου) :twisted:
Όσο για τον βάζελο π@π@ρια μέντολες αδικήθηκε σήμερα (τώρα είδα τις φάσεις αφού αυτή τη φορά ήταν αρκετή η σκέψη ότι παίζει ο ΠΑΟ για να με πάρει ο ύπνος από πριν). :p
Απλά απέδειξε για μια ακόμη φορά ότι (πλασματικά ή όχι) δικαίως βρίσκεται στη θέση που βρίσκεται.
Πέρα πάντως από τα σκορ και το κατά πόσο είναι δίκαια ή όχι είδαμε και πάλι πώς στέκεται ο κακός Ολυμπιακός (διατηρούσε ελαφριά υπεροχή σε απόδοση και φάσεις) απέναντι σε έναν καλό Άρη και πώς στέκεται ο (ως συνήθως) κάκιστος ΠΑΟ απεναντι σε έναν κακό Ηρακλή (ο Ηρακλής ήταν περισσότερο επικίνδυνος)...
...
Απλά απέδειξε για μια ακόμη φορά ότι (πλασματικά ή όχι) δικαίως βρίσκεται στη θέση που βρίσκεται.
.....
Θα συμφωνησω!
Φανηκε ξεκαθαρα γιατι ο Παναθηναικος ειναι σε αυτην την θεση:
οταν ο Παναθηναικος δεν βαζει γκολ κ δεν νικαει, δεν εχει βοηθεια(επιτηδες ή καταλαθως) απο τους διατητες για να νικησει.
οταν ο Ολυμπιακος δεν βαζει γκολ κ δεν νικαει, εχει βοηθεια(επιτηδες ή καταλαθως) απο τους διατητες για να νικησει..
Όσο για τον βάζελο π@π@ρια μέντολες αδικήθηκε σήμερα (τώρα είδα τις φάσεις αφού αυτή τη φορά ήταν αρκετή η σκέψη ότι παίζει ο ΠΑΟ για να με πάρει ο ύπνος από πριν). :p
Eτσι ακριβως.
Αυτο ειδαν ολοι οι υγιεστατοι οπαδοι σημερα, οτι @@ μαντολες αδικηθηκε ο ΠΑΟ, και οτι δικαιως βρισκεται εκει που βρισκεται.
Οπως και χτες ειδαν την μπαλαρα που επαιξε ο Γαυρος και δικαιως παιρνει το Πρωταθλημα.
Burning Skies
16-02-09, 01:37
Θα συμφωνησω!
Φαβηκε ξεκαθαρα γιατι ο Παναθηναικος ειναι σε αυτην την θεση:
οταν ο Παναθηναικος δεν βαζει γκολ κ δεν νικαει, δεν εχει βοηθεια(επιτηδες ή καταλαθως) απο τους διατητες για να νικησει.
οταν ο Ολυμπιακος δεν βαζει γκολ κ δεν νικαει, εχει βοηθεια(επιτηδες ή καταλαθως) απο τους διατητες για να νικησει..
Για θέση μίλησα - όχι για βαθμολογική διαφορά... Επίσης άλλο πράγμα είπα εγώ και άλλο εσύ οπότε δεν καταλαβαίνω σε τι συμφωνείς...
........Auto merged post: Burning Skies πρόσθεσε 3 λεπτά και 39 δευτερόλεπτα αργότερα ........
Eτσι ακριβως.
Αυτο ειδαν ολοι οι υγιεστατοι οπαδοι σημερα, οτι @@ μαντολες αδικηθηκε ο ΠΑΟ, και οτι δικαιως βρισκεται εκει που βρισκεται.
Οπως και χτες ειδαν την μπαλαρα που επαιξε ο Γαυρος και δικαιως παιρνει το Πρωταθλημα.
Μα αυτό λέω. Ότι η κακή μπάλα του ΟΣΦΠ είναι καλυτερη από τη σύνηθη μπάλα του ΠΑΟ. Και ναι σαφώς και έπαιξε καλύτερα ο (κακός) ΟΣΦΠ με τον Άρη απ' ότι ο ΠΑΟ με τον Ηρακλή... (τελικά δεν είσαστε πελάτες μόνο του Εργοτέλη)
Μα αυτό λέω. Ότι η κακή μπάλα του ΟΣΦΠ είναι καλυτερη από τη σύνηθη μπάλα του ΠΑΟ. Και ναι σαφώς και έπαιξε καλύτερα ο (κακός) ΟΣΦΠ με τον Άρη απ' ότι ο ΠΑΟ με τον Ηρακλή... (τελικά δεν είσαστε πελάτες μόνο του Εργοτέλη)
Εχεις δικιο.
Παρολαυτα, οταν εγω εχω παιξει κακη μπαλα, ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ, αλλα παντα καποιος εποπτης εδινε οφσαιντ, παντα με κλοτσαγαν μες την περιοχη και δε μου διναν τιποτα, παντα επετρεπαν στον αντιπαλο να με κλοτσαει ατιμωρητο.
Εχεις παρουσιασει καλυτερο θεαμα σε μερικα δεκαλεπτα; ΝΑΙ.
ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΟ ΠΑΙΡΝΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΒΑΘΜΟΥΣ, και εμενα αυτους μου τους στερουν. Εσενα στους χαριζουν.
Για θέση μίλησα - όχι για βαθμολογική διαφορά... Επίσης άλλο πράγμα είπα εγώ και άλλο εσύ οπότε δεν καταλαβαίνω σε τι συμφωνείς...
Σαφεστατος ημουν κ συμφωνω με την τοποθετηση σου:
...
.....
Σε αυτην την αγωνιστικη αποδειχθηκε για μια ακομη φορα γιατι ο Παναθηναικος βρισκεται εκει που βρισκεται:
α) ο Ολυμπιακος οταν δεν μπορει να βαλει γκολ, του χαριζουν 2 γκολ οφσαιντ
β) ο Παναθηναικος αντιθετα βαζει γκολ, αλλα του τα ακυρωνουν ..
Αυτο που συνεβει σε αυτην την αγωνιστικη , εχει συμβει κ σε αλλες αγωνιστικες:
Οταν ο Ολυμπιακος δεν βαζει γκολ, φροντιζουν οι διαιτητες για αυτο.(με καλπικα πενταλτι, μη αποβολες παικτων Ολυμπιακων, κατοχυρωνουν οφσαιντ γκολ του Ολυμπιακου, δεν δινουν πεναλτι σε αντιπαλους του, καλπικες αποβολες αντιπαλων Ολυμπιακου)
Οταν ο Παναθηναικος βαζει γκολ, φροντιζουν οι διαιτητες για να τα ακυρωνουν ή να μην του δινουν πεναλτι κλπ.
Ο Παναθηναικος βρισκεται εκει που βρισκεται για τους λογους που ειδαμε σε αυτην την αγωνιστικη:
Οταν ο Ολυμπιακος δεν βαζει γκολ, φροντιζουν οι διαιτητες για αυτο.
Οταν ο Παναθηναικος βαζει γκολ, φροντιζουν οι διαιτητες για να τα ακυρωνουν ή να μην του δινουν πεναλτι κλπ.
Σταματα, θα σπασει η καρεκλα απο τα γελια, η ομαδα σου δεν μπορει να παρει τα ποδια της και εσυ μου κοιτας τους βαθμους κτλ κτλ
Για πες μας για τη βουτια του Σιλβα; Αντε....... παλιοβαζελε.
Δευτεροτριτος μια ζωη θα μεινεις γιατι εχεις αυτη τη νοοτροπια, με κατι τετοιους σαν και εσενα δεν παει μπροστα το Ελληνικο Πρωταθλημα.
Παρε τωρα να εχεις και ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ:
51782
Burning Skies
16-02-09, 01:57
Εχεις δικιο.
Παρολαυτα, οταν εγω εχω παιξει κακη μπαλα, ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ, αλλα παντα καποιος εποπτης εδινε οφσαιντ, παντα με κλοτσαγαν μες την περιοχη και δε μου διναν τιποτα, παντα επετρεπαν στον αντιπαλο να με κλοτσαει ατιμωρητο.
Εχεις παρουσιασει καλυτερο θεαμα σε μερικα δεκαλεπτα; ΝΑΙ.
ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΟ ΠΑΙΡΝΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΒΑΘΜΟΥΣ, και εμενα αυτους μου τους στερουν. Εσενα στους χαριζουν.
Δεν θα διαφωνήσω στα περισσότερα (εκτός από το ότι θεωρώ πως ΣΥΝΟΛΙΚΑ έχω παρουσιάσει αρκετά καλύτερη απόδοση από τον ΠΑΟ - ακόμη και εκτός των 10λεπτων και στο ότι δεν είναι δεδομένο ότι θα έπαιρνες όλα τα παιχνίδια που αδικήθηκες ή ότι εγώ θα έχανα όλα όσα ευνοήθηκα) αλλα εχω πει 1000 φορές ποια είναι η δική μου οπτική γωνία.
Και αυτός οι ορισμός του πρωταθλητή δεν με εκφράζει προσωπικά (παρά το γεγονός ότι θεωρώ δεδομένο πως και με σωστή διαιτησία θα έπαιρνα βαθμολογικά το πρωτάθλημα με άνεση φέτος).
Sorry παρεμπιπτόντως που παραφέρθηκα προηγουμένως...
Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει την κυριαρχία του Ολυμπιακού από το πρώτο μέχρι το τελευταίο παιχνίδι του πρωταθλήματος.
Τάδε έφη Κωνσταντίνου. Μέλος και αυτός;; :p
Τάδε έφη Κωνσταντίνου. Μέλος και αυτός;; :p
Η υπεροχη κ η κυριαρχια δεν δινει πρωταθληματα.. Δινει καλυτερο θεαμα.
Τα πρωταθληματα τα δινουν οι περισσοτεροι βαθμοι. (κ οι καλπικοι μεσα σε αυτους)
Burning Skies
16-02-09, 02:04
Σαφεστατος ημουν κ συμφωνω με την τοποθετηση σου:
Σε αυτην την αγωνιστικη αποδειχθηκε για μια ακομη φορα γιατι ο Παναθηναικος βρισκεται εκει που βρισκεται:
Οταν ο Ολυμπιακος δεν βαζει γκολ, φροντιζουν οι διαιτητες για αυτο.(με καλπικα πενταλτι, μη αποβολες παικτων Ολυμπιακων, κατοχυρωνουν οφσαιντ γκολ του Ολυμπιακου, δεν δινουν πεναλτι σε αντιπαλους του, καλπικες αποβολες αντιπαλων Ολυμπιακου)
Η τοποθέτηση μου φίλε μου δεν ηταν μια αράδα. Αν ήταν μια αράδα και έβγαινε από αυτήν νόημα για αυτό που θέλω να πω τότε δεν θα έγραφα και τις υπόλοιπες.
Το συνηθίζεις να απαντάς αποσπασματικά σε όσα γράφει ο άλλος και να επιμένεις σε ένα συγκεκριμένο πράγμα που θες να περάσεις. Το κάνεις μέχρι να σου πει κάποιος "ΝΑΙ μεν ΑΛΛΑ" κρατάς το ΝΑΙ που σε βολεύει και αγνοείς το ΑΛΛΑ.
Ε αυτό sorry αλλά δεν είναι διάλογος και είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό για τους συνομιλητές σου (τελείως φιλικά στο λέω)...
........Auto merged post: Burning Skies πρόσθεσε 1 λεπτά και 39 δευτερόλεπτα αργότερα ........
Η υπεροχη κ η κυριαρχια δεν δινει πρωταθληματα.. Δινει καλυτερο θεαμα.
Τα πρωταθληματα τα δινουν οι περισσοτεροι βαθμοι. (κ οι καλπικοι μεσα σε αυτους)
Για το πρωτάθλημα μιλούσε...;)
Ότι υπάρχουν σοβαρά ατοπήματα αλλά απολύτως δίκαια βρίσκεται ο ΟΣΦΠ εκεί που βρίσκεται...
Η τοποθέτηση μου φίλε μου δεν ηταν μια αράδα. Αν ήταν μια αράδα και έβγαινε από αυτήν νόημα για αυτό που θέλω να πω τότε δεν θα έγραφα και τις υπόλοιπες.
Το συνηθίζεις να απαντάς αποσπασματικά σε όσα γράφει ο άλλος και να επιμένεις σε ένα συγκεκριμένο πράγμα που θες να περάσεις. Το κάνεις μέχρι να σου πει κάποιος "ΝΑΙ μεν ΑΛΛΑ" κρατάς το ναι που σε βολεύει και αγνοείς το ΑΛΛΑ.
Ε αυτό sorry αλλά δεν είναι διάλογος και είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό για τους συνομιλητές σου (τελείως φιλικά στο λέω)...
Φιλε μου, απορω τι δεν καταλαβες..
Εγω ειπα οτι συμφωνω μαζι σου οτι και σε αυτην την αγωνιστικη ειδαμε τους λογους για τους οποιους ο Παναθηναικος βρισκεται εκει που βρισκεται...
Το συμφωνω πηγαινε στο οτι ειδαμε τους λογους,οχι οτι συμφωνουμε στους λογους..
Οτι εγω ειδα διαφορετικους λογους απο τους δικους σου, δεν αλλαζει το γεγονος οτι συμφωνουμε οτι ειδαμε τους λογους(διαφορετικους για τον καθενα μας) που ο Παναθηναικος εκει που βρισκεται..
Τοσο απλα..
........Auto merged post: haHa πρόσθεσε 3 λεπτά και 32 δευτερόλεπτα αργότερα ........
Για το πρωτάθλημα μιλούσε...;)
Ότι υπάρχουν σοβαρά ατοπήματα αλλά απολύτως δίκαια βρίσκεται ο ΟΣΦΠ εκεί που βρίσκεται...
(ο Ολυμπιακος για κανενα λογο δεν βρισκεται απολυτως δικαια στο +14 :nono:)
Μα κ εγω συμφωνω οτι θα ηταν μπροστα..
Αλλα θα ηταν +14 μπροστα?
Κ το -14 (ή -9 πιο πριν κλπ) κ οι συνεχεις αδικιες ,ποσο επηρεαζει τους παιχτες του Παναθηναικου?
Πχ αν ηταν -2 απο τον Ολυμπιακο αντι για -12, θα επαιζαν με λιγοτερο ή περισσοτερο παθος σημερα εναντιον του Ηρακλη??
Πως νιωθουν οταν οι διατητες τους στερουν βαθμους κ αντιθετα χαριζουν βαθμους στον Ολυμπιακο?
Πως νιωθουν οι φιλαθλοι?
Πχ οι φιλαθλοι του Ολυμπιακου εφυγαν χθες φανταζομαι ευχαριστημενοι με την νικη της ομαδας τους. (εστω κ με 2 γκολ οφσαιντ).
Εγω πχ ειπα να δω αυτο το ΣΚ λιγο ποδοσφαιρο κ εκτος απο το μετριο θεαμα, σιχαθηκα απο τα επαναλαμβανομενα διαιτητικα λαθη..
Burning Skies
16-02-09, 02:22
Φιλε μου, απορω τι δεν καταλαβες..
Εγω ειπα οτι συμφωνω μαζι σου οτι και σε αυτην την αγωνιστικη ειδαμε τους λογους για τους οποιους ο Παναθηναικος βρισκεται εκει που βρισκεται...
Το συμφωνω πηγαινε στο οτι ειδαμε τους λογους,οχι οτι συμφωνουμε στους λογους..
Οτι εγω ειδα διαφορετικους λογους απο τους δικους σου, δεν αλλαζει το γεγονος οτι συμφωνουμε οτι ειδαμε τους λογους(διαφορετικους για τον καθενα μας) που ο Παναθηναικος εκει που βρισκεται..
Τοσο απλα..
Καθόλου απλά, αρκεί να διαβάσεις σε τι απαντάς και πώς απαντάς. Εγώ πάντως από την απάντηση σου δεν καταλαβαίνω ούτε σε τι απαντάς (αφού αυτά που έχω πει δεν εκφράζονται πουθενά) αλλά ούτε και τι εννοείς με την απάντηση σου.
Αν μη τι άλλο το ξερό "θα συμφωνήσω" έχοντας ως quote μία φράση μου που από μόνη της δεν έχει κανένα νόημα δεν μου λέει τίποτα απολύτως...
........Auto merged post: Burning Skies πρόσθεσε 1 λεπτά και 48 δευτερόλεπτα αργότερα ........
Σταματα, θα σπασει η καρεκλα απο τα γελια, η ομαδα σου δεν μπορει να παρει τα ποδια της και εσυ μου κοιτας τους βαθμους κτλ κτλ
Για πες μας για τη βουτια του Σιλβα; Αντε....... παλιοβαζελε.
Δευτεροτριτος μια ζωη θα μεινεις γιατι εχεις αυτη τη νοοτροπια, με κατι τετοιους σαν και εσενα δεν παει μπροστα το Ελληνικο Πρωταθλημα.
Παρε τωρα να εχεις και ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ:
51782
Είχα την ψευδαίσθηση ότι είχες διάθεση να μιλήσεις σοβαρά (μεγάλο αμάρτημα το να είσαι καλόπιστος με τους άλλους).
My bad - δεν το ξανακάνω (ελπίζω)...:sorry:
Η συγγνώμη πάντως ισχύει στο ακέραιο αφού πράγματι παραφέρθηκα (και δυστυχώς δεν μπορώ να υποσχεθώ ότι δεν θα το ξανακάνω) ;)
........Auto merged post: Burning Skies πρόσθεσε 7 λεπτά και 24 δευτερόλεπτα αργότερα ........
(ο Ολυμπιακος για κανενα λογο δεν βρισκεται απολυτως δικαια στο +14 :nono:)
Μα κ εγω συμφωνω οτι θα ηταν μπροστα..
Αλλα θα ηταν +14 μπροστα?
Κ το -14 (ή -9 πιο πριν κλπ) κ οι συνεχεις αδικιες ,ποσο επηρεαζει τους παιχτες του Παναθηναικου?
Πχ αν ηταν -2 απο τον Ολυμπιακο αντι για -12, θα επαιζαν με λιγοτερο ή περισσοτερο παθος σημερα εναντιον του Ηρακλη??
Πως νιωθουν οταν οι διατητες τους στερουν βαθμους κ αντιθετα χαριζουν βαθμους στον Ολυμπιακο?
Πως νιωθουν οι φιλαθλοι?
Πχ οι φιλαθλοι του Ολυμπιακου εφυγαν χθες φανταζομαι ευχαριστημενοι με την νικη της ομαδας τους. (εστω κ με 2 γκολ οφσαιντ).
Εγω πχ ειπα να δω αυτο το ΣΚ λιγο ποδοσφαιρο κ εκτος απο το μετριο θεαμα, σιχαθηκα απο τα επαναλαμβανομενα διαιτητικα λαθη..
-Μίλησε κανείς για το -14;;; Το "εκεί που βρίσκεται" σημαίνει πρώτος...
-Οι παίχτες σου μια χαρά νιώθουν. Έχουν και έτοιμη καραμέλα που την πλασάρει και ο προπονητής, γιατί να κουράζονται;; Κορόιδα θα ήταν αν έπαιζαν τέτοια νοοτροπία που έχει ο κόσμος...
-Φίλαθλοι αποκλείεται να έφευγαν ευχαριστημένοι. Οι φίλαθλοι όμως είναι είδος προς εξαφάνιση - όπως και οι σοβαροί οπαδοί. Οι βαθμοθήρες οπαδοί σαφέστατα θα έφευγαν ευχαριστημένοι. Και ΝΑΙ αυτοί είναι η πλειοψηφία. Όπως πλειοψηφία είναι και στην δική σου ομάδα όπου επίσης θα έφευγαν ευχαριστημένοι από ένα ματς που ευνοήθηκες από την διαιτησία και πήρες αποτέλεσμα (το έχουν αποδείξει και οι δικοί σου άπειρες φορες αυτό στο πρόσφατο παρελθόν).
Κάνεις λάθος... γιατί αν το -14 ήταν -4 αλλιώς θα παιζόταν τα ματς. Και γω όταν παίζω στο τάβλι ένα παιχνίδι που δε γυρνάει παίζω μηχανικά. Αυτό που είδαμε φέτος δεν ήταν πρωτάθλημα, ήταν κωμωδία.
To "εκεί που βρίσκεται" σημαινει κ στο +14 , καθως κ στο οτι ειναι πρωτος.. ( εκτος αν ο Ολυμπιακος δεν βρισκεται στο +14 κ βλεπω αλλο πινακα βαθμολογιας)
Οποτε οχι, ο Ολυμπιακος δεν ειναι απολυτως δικαια εκει που βρισκεται.. (στο +14)
Στο οτι θα ηταν πρωτος , με πολυ μικροτερη ομως διαφορα, δεν διαφωνω..
-Οι παίχτες σου μια χαρά νιώθουν. Έχουν και έτοιμη καραμέλα που την πλασάρει και ο προπονητής, γιατί να κουράζονται;; Κορόιδα θα ήταν αν έπαιζαν τέτοια νοοτροπία που έχει ο κόσμος...
-Φίλαθλοι αποκλείεται να έφευγαν ευχαριστημένοι. Οι φίλαθλοι όμως είναι είδος προς εξαφάνιση - όπως και οι σοβαροί οπαδοί. Οι βαθμοθήρες οπαδοί σαφέστατα θα έφευγαν ευχαριστημένοι. Και ΝΑΙ αυτοί είναι η πλειοψηφία. Όπως πλειοψηφία είναι και στην δική σου ομάδα όπου επίσης θα έφευγαν ευχαριστημένοι από ένα ματς που ευνοήθηκες από την διαιτησία και πήρες αποτέλεσμα (το έχουν αποδείξει και οι δικοί σου άπειρες φορες αυτό στο πρόσφατο παρελθόν).
- Για τους παικτες, φαινεται εσυ ξερεις καλυτερα απο αυτους, που δηλωνουν δυσαρεστημενοι με την διαιτησια.
- Για τους οπαδους ,που οπως λες ειναι πλειοψηφια, θα συμφωνησω οτι απο οποια ομαδα κ αν ηταν, θα εφευγαν ευχαριστημενοι αν νικαγε η ομαδα τους, εστω κ με διαιτητικη ευνοια.
Ομως φετος, ο Ολυμπιακος ειναι αυτος που ευνοειται πολυ περισσοτερο απο τους υπολοιπους κ ετσι οι οπαδοι του φευγουν ευχαριστημενοι με τις καλπικες νικες που κλεβει με την βοηθεια των διαιτητων..
Αντιθετα, οι οπαδοι αλλων ομαδων φευγουν δυσαρεστημενοι..
Κι αυτο οσο να ειναι , βοηθαει την ομαδα..
Burning Skies
16-02-09, 02:45
Κάνεις λάθος... γιατί αν το -14 ήταν -4 αλλιώς θα παιζόταν τα ματς. Και γω όταν παίζω στο τάβλι ένα παιχνίδι που δε γυρνάει παίζω μηχανικά. Αυτό που είδαμε φέτος δεν ήταν πρωτάθλημα, ήταν κωμωδία.
Τι να σου πω - εγώ είμαι μέλος οπότε δεν μετράει η γνώμη μου. Ο Κωνσταντίνου όμως που είναι δικός σας υπάλληλος διαφωνεί και αυτός μαζί σου... :p
Πάντως ακόμη και δίκιο να είχες υπάρχει ένα πράγμα που λέγεται ΤΙΜΗ. Αν τώρα εσένα δεν σε ενοχλεί που προπονητής και παίχτες δεν τιμούν την φανέλα της ομάδας σου τότε πάω πάσο. (άστους να ξεκουραζονται και να φτάσει η διαφορά στους 30)
........Auto merged post: Burning Skies πρόσθεσε 11 λεπτά και 2 δευτερόλεπτα αργότερα ........
To "εκεί που βρίσκεται" σημαινει κ στο +14 , καθως κ στο οτι ειναι πρωτος.. ( εκτος αν ο Ολυμπιακος δεν βρισκεται στο +14 κ βλεπω αλλο πινακα βαθμολογιας)
Οποτε οχι, ο Ολυμπιακος δεν ειναι απολυτως δικαια εκει που βρισκεται.. (στο +14)
Στο οτι θα ηταν πρωτος , με πολυ μικροτερη ομως διαφορα, δεν διαφωνω..
Ρώτα τον Κωνσταντίνου τι εννούσε τότε. Αν πάντως εννούσε το δεύτερο δεν νομίζω να έλεγε ότι μόνο τυφλός θα αμφισβητούσε την δίκαιη επικράτηση του φετινού ΟΣΦΠ.
- Για τους παικτες, φαινεται εσυ ξερεις καλυτερα απο αυτους, που δηλωνουν δυσαρεστημενοι με την διαιτησια.
Ναι βρε. Πόσο μάλλον από τη στιγμή που δεν τους βολεύει και καθόλου να το κάνουν (παρόλο που σας αρκεί ως δικαιολογία για το ότι σέρνονται...)
Αν εσύ είχες έτοιμη καραμέλα να την πασάρεις για να σέρνεσαι και να πληρώνεσαι θα την πετούσες ή θα την προωθούσες ; :p
- Για τους οπαδους ,που οπως λες ειναι πλειοψηφια, θα συμφωνησω οτι απο οποια ομαδα κ αν ηταν, θα εφευγαν ευχαριστημενοι αν νικαγε η ομαδα τους, εστω κ με διαιτητικη ευνοια.
Ομως φετος, ο Ολυμπιακος ειναι αυτος που ευνοειται πολυ περισσοτερο απο τους υπολοιπους κ ετσι οι οπαδοι του φευγουν ευχαριστημενοι με τις καλπικες νικες που κλεβει με την βοηθεια των διαιτητων..
Αντιθετα, οι οπαδοι αλλων ομαδων φευγουν δυσαρεστημενοι..
Κι αυτο οσο να ειναι , βοηθαει την ομαδα..
Ξέρεις τι βοηθάει τις πονηρές διοικήσεις;
(ξέχνα την ομάδα - την ομάδα την βοηθάνε και οι πράσινοι αλλά και οι κόκκινοι οπαδοί αφού ΓΕΜΙΖΟΥΝ το γήπεδο)
Το να μην τους αποδίδονται ευθύνες. Ε και σε αυτό το κομμάτι λοιπόν ΟΛΟΙ είναι ευχαριστημένοι. Τα κόκκινα πρόβατα επειδή είναι πρώτοι και αυτό τους αρκεί και τα πράσινα πρόβατα διότι τους αρκεί η καραμέλα της διαιτησίας ακόμη και σε μια χρονιά που είναι σαφέστατα υποδεέστεροι από τον αντίπαλο τους. ΚΑΝΕΝΑΣ λοιπόν (ή για την ακρίβεια ΚΑΜΙΑ πλειοψηφία οπαδών) δεν ζητά ευθύνες από τις διοικήσεις μας.
Κάντε λοιπόν ότι παραθέσεις γουστάρετε από τα διάφορα ΜΜΕ (δεν αναφέρομαι σε σένα) - όλα τα ΜΜΕ τα παραπάνω θα προωθήσουν ("μαμάμε και δέρνουμε" ή "φταίει η διαιτησία") ανάλογα σε ποια πρόβατα απευθύνονται.
Η ουσία λοιπόν είναι ότι ο κόσμος στηρίζει και τις διοικήσεις και τις ομάδες μας οπότε δεν στέκει αυτό που λες ως δικαιολογία...
Πάντως ακόμη και δίκιο να είχες υπάρχει ένα πράγμα που λέγεται ΤΙΜΗ. Αν τώρα εσένα δεν σε ενοχλεί που προπονητής και παίχτες δεν τιμούν την φανέλα της ομάδας σου τότε πάω πάσο.
Ποιος σου είπε οτι δε με ενοχλεί; Αλλά, καλώς ή κακώς, αυτό δεν ακυρώνει αυτό που είπα. Συμβαίνει και στα καλύτερα σπίτια. Μερικές φορές λέγεται και απογοήτευση, άλλες φορές λέγεται και εχμ... κοπροσκυλίαση.
Κάτι άλλο. Ποιος σου είπε ότι περιμένω να ακούσω τι λεει ο ένας και ο άλλος υπάλληλος για να σχηματίσω γνώμη; Τέλος ΤΙΜΗ μαζί με άλλα είναι να κερδίζεις αντρίκια μέσα στο γήπεδο. Εγώ δε συμφωνώ με αυτό που λεει ο Νικρις "Πατέρα πάρε τη διαιτησία". Εγώ θέλω να βλέπω μπάλα σωστή και αντρίκια μέσα στο γήπεδο. Θέλω να βλέπω ποδόσφαιρο και όχι θέατρο με ρόλους μοιρασμένους. Θέλω το αυτονόητο, ότι μέσα στο γήπεδο παίζουν 11 με 11, 50-50 και ας χάσω. Μέσα στο ποδόσφαιρο είναι η ήττα. Εδώ έχουν αλλοιωθεί συνειδήσεις και πολλοί δεν το καταλαβαίνουν.
Burning Skies
16-02-09, 03:04
Ποιος σου είπε οτι δε με ενοχλεί; Αλλά, καλώς ή κακώς, αυτό δεν ακυρώνει αυτό που είπα. Συμβαίνει και στα καλύτερα σπίτια. Μερικές φορές λέγεται και απογοήτευση, άλλες φορές λέγεται και εχμ... κοπροσκυλίαση.
Κάτι άλλο. Ποιος σου είπε ότι περιμένω να ακούσω τι λεει ο ένας και ο άλλος υπάλληλος για να σχηματίσω γνώμη; Τέλος ΤΙΜΗ μαζί με άλλα είναι να κερδίζεις αντρίκια μέσα στο γήπεδο. Εγώ δε συμφωνώ με αυτό που λεει ο Νικρις "Πατέρα πάρε τη διαιτησία". Εγώ θέλω να βλέπω μπάλα σωστή και αντρίκια μέσα στο γήπεδο. Θέλω να βλέπω ποδόσφαιρο και όχι θέατρο με ρόλους μοιρασμένους. Θέλω το αυτονόητο, ότι μέσα στο γήπεδο παίζουν 11 με 11, 50-50 και ας χάσω. Μέσα στο ποδόσφαιρο είναι η ήττα. Εδώ έχουν αλλοιωθεί συνειδήσεις και πολλοί δεν το καταλαβαίνουν.
Συμφωνώ απόλυτα ΜΕ ΟΛΑ όσα λες (αν και κλίνω στο κοπροσκυλίαση σε συνδυασμό με ανικανότητα)...
Ρώτα τον Κωνσταντίνου τι εννούσε τότε. Αν πάντως εννούσε το δεύτερο δεν νομίζω να έλεγε ότι μόνο τυφλός θα αμφισβητούσε την δίκαιη επικράτηση του φετινού ΟΣΦΠ.
O Ολυμπιακος βρισκεται εκει που βρισκεται: +14 βαθμους μπροστα απο Παναθηναικο κ 1ος στην βαθμολογια..
Για κανενα λογο δεν θεωρω οτι ειναι δικαια εκει που βρισκεται..(+14 ποντους μπροστα)
Θεωρω ομως οτι με σωστη διατησια θα ηταν παλι πρωτος ,αλλα με πολυ μικροτερη διαφορα.(κ το λεω για πολλοστη φορα)
Το τι λεει κ τι ακριβως εννοει ο Κωνσταντινου (τωρα εμαθα το επωνυμο του), ο καθε Κωνσταντινου, το καθε φερεφωνο της καθε διοικησης, ποσως με ενδιαφερει..
........Auto merged post: haHa πρόσθεσε 9 λεπτά και 43 δευτερόλεπτα αργότερα ........
+1
Ολοσωστος!
Εγώ γελάω με τις απόψεις πολλών εδώ μέσα....
Χρειάστηκαν 15 replay για να καταλάβουμε ότι υπήρχαν offside, ενώ και ο ίδιος ο speaker μετά από 53 replay κατάλαβε ότι βρήκε τη μπάλα και ο Diogo!!!
Eπίσης κατά τη διάρκεια του αγώνα κανείς παίχτης του Άρη επίσης δεν κατάλαβε ότι υπήρχαν offside...αφού ούτε ένας δεν σήκωνει το χέρι του και ΚΑΝΕΝΑΣ δεν διαμαρτυρήθηκε.
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ περίπτωση στην φυσιολογική ροή του αγώνα να δεί κάποιος ότι υπήρχε offside στις φάσεις.
Πέναλντυ υπήρχε στη φάση του Ντουντού ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ όσες κωλοτούμπες και να κάνεται.
Κόκκινη δεν υπήρχε όμως στη φάση του Πάντου.
ΤΟ δίκαιο αποτέλεσμα ήταν νίκη του ΟΣΦΠ...17 σούτ ο ΟΣΦΠ 5 ο Άρης.....4 τετ-α-τετ ο ΟΣΦΠ....1 ο Αρης...ακόμα και το γκόλ που βάλανε το έβαλε ο Ολυμπιακός.
Τα υπόλοιπα είναι γκρίνιες.
wi fi thief
16-02-09, 10:47
@ ερμης: για την εμφανιση της ομαδας σου εχεις κατι να πεις?
εισαι ικανοποιημενος απο τους παικτες και τον προπονητη σου?
αποδιδουνε συμφωνα με τις δυνατοτητες τους?
οι "επενδυσεις" ικανοποιουνε τις προσδοκιες σου?
αξιζει να πληρωνεις χρηματα για να πηγαινεις στο απορθητο φρουριο?
ολα τα παραπανω (και αλλα που ενδεχομενως παραλειπω και θεωρεις σημαντικα στο ποδοσφαιρο) ειναι θεματα που λειπουνε οντως απο το νημα σας (με εξαιρεση, τουλαχιστον στις τελευταιες σελιδες, τον nnn και τον johnson που αναφερθηκαν σε κριτικη αυτου που ειδανε στο καραισκακη και οχι μονο σε κριτικη των γραφομενων απο τους αλλοθρησκους στο νημα (δλδ σε π@παρολογια)
οσοι γελατε με τη διαιτητολογια ισως θα επρεπε να γραφετε περισσοτερο γι' αυτα παρα να αναλωνεστε απαντωντας σχεδον αποκλειστικα σε πραγματα που κατα τα λεγομενα σας ειναι κομπλεξισμοι και συνομοσιολογια που κανουνε κακο στο ποδοσφαιρο ;)
δνε περιμενω να εισαι τοσο αναλυτικος οσο ητανε ο johnson o οποιος αναφερθηκε σε ολους ξεχωριστα τους ποδοσφαιριστες αλλα εστω να αναφερθεις σε καποια πραγματα που σου αρεσαν και σε καποια που δεν σου αρεσαν για να καταλαβουμε ποιες ειναι οι απαιτησεις και εοιτελους να γινει μια συζηηση για μη "αστεια" πραγματα
διαβαζοντας το μηνυμα σου, μου δινεις την εντυπωση οτι το μονο που σε ενδιαφερει να σχολιασεις για το παιχνιδι ειναι τα διαιτητικα και στην ουσια να δωσεις ετσι δικιο σε αυτους που ισχυριζονται οτι προχτες πρωταγωνιστης ητανε ο κορακας και οι εποπτες ;)
ευχομαι στον αγωνα της τεταρτης να μην γινουνε λαθη διαιτητικα και με το σκεπτικο οτι παιζεις με εναν αντιπαλο που δεν εχει φανατικους οπαδους στο νημα να αναφρθεις στην ομαδα σου και την (ευχομαι καλη) αποδοση της και οχι στο να απαντας σε τρολς :cool:
Dimitris_80
16-02-09, 12:36
Χρειάστηκαν 15 replay για να καταλάβουμε ότι υπήρχαν offside, ενώ και ο ίδιος ο speaker μετά από 53 replay κατάλαβε ότι βρήκε τη μπάλα και ο Diogo!!!
Eπίσης κατά τη διάρκεια του αγώνα κανείς παίχτης του Άρη επίσης δεν κατάλαβε ότι υπήρχαν offside...αφού ούτε ένας δεν σήκωνει το χέρι του και ΚΑΝΕΝΑΣ δεν διαμαρτυρήθηκε.
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ περίπτωση στην φυσιολογική ροή του αγώνα να δεί κάποιος ότι υπήρχε offside στις φάσεις.
Πέναλντυ υπήρχε στη φάση του Ντουντού ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ όσες κωλοτούμπες και να κάνεται.
ΤΟ δίκαιο αποτέλεσμα ήταν νίκη του ΟΣΦΠ...17 σούτ ο ΟΣΦΠ 5 ο Άρης.....4 τετ-α-τετ ο ΟΣΦΠ....1 ο Αρης...ακόμα και το γκόλ που βάλανε το έβαλε ο Ολυμπιακός.
Ερμή για απάντησέ μου ρε παλίκαρε στο παρακάτω:
Υπάρχουν κι άλλες φάσεις εν τω μεταξύ... Μην στέκεστε μόνο σε αυτά που έχουμε ήδη πει...
http://www.youtube.com/watch?v=sZ1S8bwtB2w&fmt=18
Για δείτε το 0:45... ΕΙΝΑΙ Η ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΕΝΑΛΤΙ ΤΟ ΚΑΒΑΛΙΚΕΥΜΑ ΤΟΥ ΓΑΒΡΑΑΜ πάνω στον παίκτη του Άρη Βλόνταρτσικ;
Δείτε και το 2:26...
Τι να λέμε τώρα...
Επίσης πώς είναι δυνατόν ΟΛΑ τα αμφισβητούμενα να είναι υπέρ του Ολυμπιακού; Καταρχάς σε κάθε χαμένη εκτέλεση πέναλτι η default ενέργεια όταν πετυχαίνει ο ίδιος παίκτης γκολ στην επαναφορά είναι να είναι οφσάιντ, το ξέρεις αυτό; Κι όμως για τον Ολυμπιακό οι default διαιτητικές ενέργειες είναι υπέρ του ΟΛΕΣ.
Να κ ενας που θεωρει οτι τα ματς κ οι βαθμοι κερδιζονται με καλες εμφανισεις, υπεροχη, καλυτερα στατιστικα..
Τα ματς , οι βαθμοι κ τα πρωταθληματα κερδιζονται με γκολ..Κ στα γκολ αυτα δυστυχως περιλαβμανονται τα καλπικα γκολ οφσαιντ, τα κατα φαντασια πεναλτι κλπ..
Κριμα φιλε που πιστευεις οτι επειδη ησουν καλυτερος, επρεπε να νικησεις με καλπικα γκολ. Κριμα.
Ερμή για απάντησέ μου ρε παλίκαρε στο παρακάτω:
Επίσης πώς είναι δυνατόν ΟΛΑ τα αμφισβητούμενα να είναι υπέρ του Ολυμπιακού; Καταρχάς σε κάθε χαμένη εκτέλεση πέναλτι η default ενέργεια όταν πετυχαίνει ο ίδιος παίκτης γκολ στην επαναφορά είναι να είναι οφσάιντ, το ξέρεις αυτό; Κι όμως για τον Ολυμπιακό οι default διαιτητικές ενέργειες είναι υπέρ του ΟΛΕΣ.
Και όμως υπάρχει απάντηση σε όλα αυτά...
ΧΟ ΧΟ ΧΟ!
Βράζουν στον Ολυμπιακό με τις αποφάσεις της διαιτησίας (http://www.gazzetta.gr/content/view/25359/2/)
Το Ελληνικο Πρωταθλημα εχει καταντησει γελοιο.
Εδω βλεπω μελη, σαν τον Ερμη και τον γνωστο BS, που ακομα και μετα απο αυτο το Σ/Κ, πανε να μας πουνε και ηλιθιους.
Και βγαινει ο Θειος, στην πιο γελοια ανακοινωση που εχω δει, και 'βραζει' κατα της διατησιας.
Και καθεται ο αλλος και στεκεται στα 10λεπτα μπαλας που εχει παιξει, το αξιζει λεει το Πρωταθλημα.
Ο αλλος (Ερμης) παει να δικαιολογησει τις αποφασεις του διατητη. Γελαει κιολας.
ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΛΗΞΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ, ο ΠΑΟ αδικειται συστηματικα, ακομα και σε αγωνες που κερδιζει.
Ο ΟΣΦΠ ΟΠΟΤΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΟΡΑΚΙ, ΤΟ ΕΧΕΙ!!!!
Και θα πειτε τι; Οτι δεν παιζουμε μπαλα. ΤΩΡΑ; ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ;
Rebel Scum
16-02-09, 15:36
Βράζουν στον Ολυμπιακό με τις αποφάσεις της διαιτησίας (http://www.gazzetta.gr/content/view/25359/2/)
Το Ελληνικο Πρωταθλημα εχει καταντησει γελοιο.
Εδω βλεπω μελη, σαν τον Ερμη και τον γνωστο BS, που ακομα και μετα απο αυτο το Σ/Κ, πανε να μας πουνε και ηλιθιους.
Και βγαινει ο Θειος, στην πιο γελοια ανακοινωση που εχω δει, και 'βραζει' κατα της διατησιας.
Και καθεται ο αλλος και στεκεται στα 10λεπτα μπαλας που εχει παιξει, το αξιζει λεει το Πρωταθλημα.
Ο αλλος (Ερμης) παει να δικαιολογησει τις αποφασεις του διατητη. Γελαει κιολας.
ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΛΗΞΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ, ο ΠΑΟ αδικειται συστηματικα, ακομα και σε αγωνες που κερδιζει.
Ο ΟΣΦΠ ΟΠΟΤΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΟΡΑΚΙ, ΤΟ ΕΧΕΙ!!!!
Και θα πειτε τι; Οτι δεν παιζουμε μπαλα. ΤΩΡΑ; ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ;
Χο, χο, χο δεν έχει στο τέλος η ανακοίνωση;:rofl:
Α ρε θείο...πάντως τον παραδέχεσαι, μιλάμε για μέγιστο Ελληνάρα!!
Ότι και να νιώθω σαν Παναθηναϊκός, του βγάζω το καπέλο, ο τύπος έπρεπε να κυβερνήσει τη χώρα.
Καλησπέρα σε όλους σας...
Θα ήθελα να ρωτήσω όλους τους Παναθηναικούς πόσα replay χρειάστηκαν να δουν αυτά τα off side...
Το επιχείρημα οτι όλες οι αμφισβητούμενες φάσεις δίνονται υπέρ του Ολυμπιακού δεν ισχύει λόγω του οτι δεν ήταν αμφισβητούμενες...
Αμφισβητούμενες τις έκανε τa 5 replay.
Πόσοι απο εσάς αντέξατε να δείτε τα παλικάρια του Τεν κατε??
Είσασταν χάλια τελείως???
Αξίζατε νίκη???
Η διοίκησή σας , το παίζει καλα το παιχνίδι...Πάρα πολύ καλά αφού χρησιμοποιεί σαν πιόνια εσας όλους...
........Auto merged post: patrikata πρόσθεσε 2 λεπτά και 55 δευτερόλεπτα αργότερα ........
Και πείτε ότι θέλετε με αυτό που θα γράψω τώρα αλλά έτσι μας έχετε κάνει με την κλάψα σας...
Σας περιμένω στο Καραισκάκη να φάτε 3 γκολ.
2 κανονικά και 1 αν γίνετε με πέναλτυ απο την σέντρα..
Ειλικρινά θα το χαρώ πολύ...
Θα ήθελα να ρωτήσω όλους τους Παναθηναικούς πόσα replay χρειάστηκαν να δουν αυτά τα off side...
Το επιχείρημα οτι όλες οι αμφισβητούμενες φάσεις δίνονται υπέρ του Ολυμπιακού δεν ισχύει λόγω του οτι δεν ήταν αμφισβητούμενες...
Πόσοι απο εσάς αντέξατε να δείτε τα παλικάρια του Τεν κατε??
Αξίζατε νίκη???
Η διοίκησή σας , το παίζει καλα το παιχνίδι...Πάρα πολύ καλά αφού χρησιμοποιεί σαν πιόνια εσας όλους...
........Auto merged post: patrikata πρόσθεσε 2 λεπτά και 55 δευτερόλεπτα αργότερα ........
Και πείτε ότι θέλετε με αυτό που θα γράψω τώρα αλλά έτσι μας έχετε κάνει με την κλάψα σας...
Σας περιμένω στο Καραισκάκη να φάτε 3 γκολ.
2 κανονικά και 1 αν γίνετε με πέναλτυ απο την σέντρα..
Ειλικρινά θα το χαρώ πολύ...
Κόντος ψαλμός αλληλούια.
Πρωτον , τα replay δεν τις εκαναν αμφισβητουμενες, αλλα εδειξαν οτι ηταν πραγματι πεναλτι..
Εκτος αν εσυ ακομα θεωρεις οτι δεν ηταν οφσαιντ.
Βεβαια , μερικοι γαυροι εχουν συνηθισει σε διαφορετικους κανονισμους..
Πχ τρανο παραδειγμα ο φιλος johnson (http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?p=2642674#post2642674) που εφηύρε δικους του κανονισμους.
Οσο ειδικα για το δευτερο γκολ οφσαιντ(μετα τον πεναλτι) ηταν πεντακαθαρο.
Αλλωστε οταν ο εκτελεστης του χαμενου πεναλτι βαζει γκολ μετα απο "ριμπαουντ" απο σουτ που εκανε συμπαικτης του (που αυτος με την σειρα του πηρε πρωτος το "ριμπαουντ" απο το χαμενο πεναλτι), τοτε ο εκτελεστης του πεναλτι ειναι οφσαιντ στις περισσοτερες των περιπτωσεων..
Αξίζατε νίκη???
Να κ αλλος ενας που θεωρει οτι τα ματς κ οι βαθμοι κερδιζονται με καλες εμφανισεις, υπεροχη, καλυτερα στατιστικα..
Τα ματς , οι βαθμοι κ τα πρωταθληματα κερδιζονται με γκολ..Κ στα γκολ αυτα δυστυχως περιλαμβανονται τα καλπικα γκολ οφσαιντ, τα κατα φαντασια πεναλτι κλπ..
Πχ ο Ολυμπιακος κερδισε χθες τον Αρη με 2 καλπικα γκολ οφσαιντ. Ο καθενας κερδιζει οπως μπορει.
patrik, οι φάσεις ήταν αμφισβητούμενες... μετα τα ριπλει επαψαν να είναι αμφισβητουμενες. Τα έχεις μπερδεψει.
Επίσης το οφσαιντ του Μαντζιου ηταν αμφισβητουμενο. Μετα το ριπλει επαψε να ειναι αμφισβητουμενο.
@ ADSLgr.com All rights reserved.