Επιστροφή στο Forum : Ερυθρόλευκη στρατιά
εγω θελω να προσθεσω ενα link μονο....
http://www.uefa.com/footballEurope/Club=2610/club.html
Ελπίζω να τελειώσει σύντομα η απεργία των λιμενεργατών, γιατί η αγορά δεν έχει εμπόρευμα!
Έναν καναπέ που ήθελα από το ΙΚΕΑ μου είπαν μετά τις γιορτές.
Όποιος θέλει πρέπει να μπει σε λίστα αναμονής και να δώσει κινητό ή email για να τον ενημερώσουν όταν έρθουν.
Σήμερα λέω να κρατήσω μία μέρας σιγής (όχι ένα λεπτό) και να κάνω μόνο τα απαραίτητα, όπως ν΄ αναπνέω, να πίνω νερό και να κατουράω, μη σκάσουμε κιόλας!!
Το παρακάτω εξάρτημα είναι για τον Domi
http://www.google.gr/images?q=tbn:KBIOe4hV53JKTM:http://www.funkypancake.com/blog/stuff3/2006/06/DSC09377-thumb.jpg
Χθες στο γήπεδο ήταν και μία σημαία του Ερυθρού Αστέρα, ελπίζω να μην τιμωρηθούμε και για αυτό.
Σήμερα λέω να κρατήσω μία μέρας σιγής (όχι ένα λεπτό) και να κάνω μόνο τα απαραίτητα, όπως ν΄ αναπνέω, να πίνω νερό και να κατουράω, μη σκάσουμε κιόλας!!
Το παρακάτω εξάρτημα είναι για τον Domi
http://www.google.gr/images?q=tbn:KBIOe4hV53JKTM:http://www.funkypancake.com/blog/stuff3/2006/06/DSC09377-thumb.jpg
Χθες στο γήπεδο ήταν και μία σημαία του Ερυθρού Αστέρα, ελπίζω να μην τιμωρηθούμε και για αυτό.
γιατι μονο για Domi; Babagida και Παντος δε θελουν απο μια; εγω θα εβαζα και μια σε Ριβαλντο-Τζορτζεβιτς
gladiator79
06-12-06, 12:58
Αφού δεν ασχολείσαι τι μας πρήζεις τότε ρε φίλε?
Μαλλον κόμπλεξ ήθελες να βγάλεις τελικά!!!
Με το αγωνιστικο κομματι δεν ασχολουμαι.Ειδες να γραψω πουθενα για το χτεσινο αποτελεσμα?Οταν βλεπω ομως τετοιες ειδησεις με τους γνωστους καφρους,τοτε ασχολουμαι.Και τα ιδια θα εγραφα & για οπαδους οποιαδηποτε ομαδας,αν ειχαν την ιδια συμπεριφορα.
Είμαστε άξιοι της μοίρας μας.
Σήμερα.
Ολοι.
Δρόμο.
Ακου αλλαγή στο 82 ο σταυρολεξάκιας!!
Ζεβλάκοφ στα χαφ?
Δε πάμε καλά!!!
Να δούμε πόσοι απο τα τριετίας θα ανανεώσουν!
Και λόγω βουστασίου, η επόμενη ευρωπαϊκή σεζόν θα ξεκινήσει... καμπανιζέ.
:rotfl:
O Ζεβλάκωφ έπαιζε στόπερ, όχι χαφ.
Και ο Ριβάλντο μαζί με το Σέζαρ και τον αντιπαθέστατο Καστίγιο ήταν σαν τις μύγες μες το γάλα. όλοι οι υπόλοιποι τίποτα.
Ο Ζεβλακωφ επαιζε μαζι σε Σεζαρ κεντρικο αμυντικο διδυμο και τα πηγαν πολυ καλα.
Ο Νερι ηταν χαμενος και κλεισμενος.
Ο Ριβαλντο σε τι βοηθησε εκτος απο το να τρεχει λιγο περισσοτερο και να προσπαθει τοσο πολυ ωστε να χαλαει το παιχνιδι;
Στολτιδης, Μαριτς, Τζολε ηταν χαμενοι στις χαμενες πασες τους και ο μπαμπαγκιντα στον κοσμο το δικο του.
Επισης, Nτομι & Παντος χαμενοι και αυτοι στην μετρειοτητα.
Νικοπολιδης μια εξοδο εκανε και αυτη χαλια
Ετσι για να βαλουμε μυαλο...:lol:
wi fi thief
06-12-06, 20:35
παιδια ο ολυμπιακος ειναι πολυ αργη ομαδα και σε ταχυτητα και σε σκεψη, οπως αλλωστε ολο το ελληνικο ποδοσφαιρο πλην ΑΕΚ (φετος).
Αυτο ειναι το προβλημα και οχι οι παικτες.
Τι να σου κανει ο Ριμπο και ο Μαστιγιο?
Και τρια dimms DDR3 800αρια να βαλεις, αν το τεταρτο ειναι 400αρι, η μητρικη 400αρια θα τα βλεπει ολα.;)
Για την υπογραφη του papdoux:
καποτε ο Αετος εκει που πετουσε ψηλα αντικρισε ξαφνου τον γυμνοσαλιαγκα διπλα του να πεταει επισης. "Πως βρεθηκες εσυ εδω πανω?" τον ρωτησε.
"Σερνοντας, γλυφοντας και με τα κερατα μου" η απαντηση.
Το ειπε ο Ανευλαβης σε τηλεπαραθυρο.
Θα παίζει φίλε κλέφτη, απλά τα 400άρια έχουν φάει τρελό overclocking (βλ. Τζόλε/Geo) και θα σκάσουν από στιγμή σε στιγμή. Ώρα για απόσυρση πριν πάθουν κανά έμφραγμα.
Και επομένως για όλους τους υπόλοιπους καί σαμπανιζέ.
τραγικος ο ολυμπιακος , για πολλα γελια. αφου ρε σεις δε σας παει , πειτε οκ θα περνουμε τα πρωταθληματα αλλα αφηστε καποια αλλη ομαδα να παιζει εξω , καντε μας τη χαρη :p
Ο νέος σπόνσορας του Ολυμπιακού:
13467
:rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:
Για την υπογραφη του papdoux:
καποτε ο Αετος εκει που πετουσε ψηλα αντικρισε ξαφνου τον γυμνοσαλιαγκα διπλα του να πεταει επισης. "Πως βρεθηκες εσυ εδω πανω?" τον ρωτησε.
"Σερνοντας, γλυφοντας και με τα κερατα μου" η απαντηση.
Το ειπε ο Ανευλαβης σε τηλεπαραθυρο.
Μηπως να κανω και εγω τα ιδια; :)
Ουαντου τελος. Αντε να βρουμε αλλο κεντρικο αμυντικο.
Αλλα ξεχασα, εχουμε το Γιωργακη και ειμαστε μια χαρα. Με τσαλιμακια και κλαρινα θα παμε μπροστα.
Αντε να δουμε μεχρι ποτε καποιος θα ανεχεται αυτου του ειδους τις καταστασεις.
Μεχρι ποτε θα βγαινουν ανικανοι καποιοι για να ικανοποιησουμε τους γνωστους ρουφιανους.
Μεχρι ποτε θα υπαρχουν προβληματα με τις γυναικες των ποδοσφαιριστων.
Μεχρι ποτε θα εχουμε ανυπαρκτους τραυματισμους.
Μεχρι ποτε θα φταιει η Αθηνα και ο τροπος ζωης της.
Μεχρι ποτε θα γνωριζουμε κανενα γκομενακι σε συμπαικτη και να μην μπορει να παρει τα ποδια του μετα.
Μεχρι ποτε θα εχουν ψυχολογικα καποιοι.
Ο νέος σπόνσορας του Ολυμπιακού:
13467
:rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:
μηπως γνωριζομαστε γιατι αυτη την εικονα την προωθησα εχτες μεσω mail :rofl::rofl:
wi fi thief
08-12-06, 11:29
αυτην την εικονα την εδειξε χτες στην εκπομπη του και ο Μακης. Ρε papdoux μηπως εχεις μουσι και γιλεκακι σαφαρι?:p
μηπως γνωριζομαστε γιατι αυτη την εικονα την προωθησα εχτες μεσω mail :rofl::rofl:
Δεν ξέρω.
Πάντως και μένα μου ήρθε εχθές μέσω mail από φίλο.
Ρε σεις ακούγεται οτι θα έρθει για λίγο ο μεταλάς Κωωωωφίδηηηηηηςςςς! :eguitar :thrasher: :rocker :thumbsup:
http://www.tanea.gr/print_article.php?e=A&f=18711&m=O02&aa=1
wi fi thief
08-12-06, 13:01
οποιος και να ερθει, το "για λιγο" ειναι το θεμα.
Καλος ο Κωφιδης. Και απ' οτι εδειξε στις γριες μπορει να δουλεψει με νεα παιδια.:oneup:
Ο γαυρος μπορει???:hmm:
Καλος ο Κωφιδης. Και απ' οτι εδειξε στις γριες μπορει να δουλεψει με νεα παιδια.:oneup:
Aφού τα πήγε καλά με τις κολόγριες :p , στους γέρους θα κολήσει? ;)
Θα πάρουμε και νέους κάποια στιγμή, έχουν βάλει στο μάτι 2-3
αυτην την εικονα την εδειξε χτες στην εκπομπη του και ο Μακης. Ρε papdoux μηπως εχεις μουσι και γιλεκακι σαφαρι?:p
μου θυμιζει το STAR που παιρνουν κατι τετοια mails και τα βγαζουν στις ειδησεις για πρωτα θεματα :lol:
Μακαρι να ημουν αυτος. Τσαμπα μαγκας και πλουσιος θα ημουν.
αμα παρουμε τον Κωφιδη τοτε θα παμε ετη φωτος μπροστα. Επισης παιζουν οι Λουξεμπουργκο, ο Ιρουρετα, Κουπερ, Λιπι και ολοι οι προπονητες Ισπανιας (εγιναν μοδα πλεον), Γαλλιας, Ισπανιας, Γερμανιας.
Αρχισε ο χορος των σεναριων. Καπου θα πεσουν μεσα και μετα θα λενε οτι ειναι και πρωτες μουρες. Ελεος πλεον που γραφουν οτι θελουν για να πουλησουν. Αλλα αφου εχει κοπει το ρευστο τοσο καιρο τι να κανεις, βγαζεις τη χολη τωρα.:down::down:
Πρίν μερικά χρόνια κερδίζατε στο ΤΣ.Λ, αλλά γινόσασταν ρεζίλι στην Ελλάδα.
Τώρα που γίνεστε ρεζίλι και στα 2 πώς το αντέχετε;
:rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:
Ασε ρε Νικο, που θα παρουμε τον Κωφιδη.
Να φωναξει στον Τζολε και να φαει τιποτα χαστουκια.
Θελουμε ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ.
ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ,που διωξαμε τον Ντουσαν.
Υ.Γ
Δεν εχω διαβασει σχολια, κομπλεξικουληδων-λαχανουληδων και λοιπων,
για να μην μου ανεβει το αιμα στο κεφαλι και κανουμε μαθημα θρησκευτικων εδω μεσα.
Βγαλτε χολη με ξενα κολυβα και τον Μαιο τα ξαναλεμε, πελατακια.
Ασε ρε Νικο, που θα παρουμε τον Κωφιδη.
Να φωναξει στον Τζολε και να φαει τιποτα χαστουκια.
Θελουμε ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ.
ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ,που διωξαμε τον Ντουσαν.
Υ.Γ
Δεν εχω διαβασει σχολια, κομπλεξικουληδων-λαχανουληδων και λοιπων,
για να μην μου ανεβει το αιμα στο κεφαλι και κανουμε μαθημα θρησκευτικων εδω μεσα.
Βγαλτε χολη με ξενα κολυβα και τον Μαιο τα ξαναλεμε, πελατακια.
α) μπορει να διωξαμε τον μπαγεβιτς αλλα το πνευμα του ακομα υπαρχει
β) Γιατι ειναι μεγα λαθος; για να παιζουμε τσουκου-τσουκου μπαλα και να κοιμομαστε; ή να παιζουμε αμυνα συνεχεια; ή για να ειμαστε συνεχεια πεθαμενοι;
Καλα καναμε και τον διωξαμε και ειναι καιρος να διωξουμε και το πνευμα του απο πανω μας
wi fi thief
08-12-06, 15:03
@ papdoux : καλα τι θα ακουσουμε παλι στις φυλλαδες ο Θεος και η ψυχη τους το ξερουνε.
Αλλα ειπαμε : 10 πανελληνιες "εφημεριδες" x 30 σελ. μεσο ορο, τι να γραψουνε και αυτοι για το ελληνικο ποδοσφαιρο? Τα απαντα του Αντερσεν, σε συνεχειες. Και οταν αφου θα παρουσιασουνε 200 προπονητες ως υποψηφιους, θα πεσουνε αναγκαστικα σε καποιον μεσα θα βγουνε με πρωτοσελιδο : "η φυλλαδα μας ειχε γραψει πρωτη για τον κο Φουφοτο"...
@ gedo : Ποιος Τζολε ???? Με τον Τζολε και τον Ανατολα θα πατε παλι?
Για τον πριγκηπα, ξαναπεστο !!!:oneup:
edit : ηρεμα Γιωργακη... τελειωσαν οι απογραφες ? Τα λεμε το απογευμα μετα το μπιμπερο !!!:p
edit : ηρεμα Γιωργακη... τελειωσαν οι απογραφες ? Τα λεμε το απογευμα μετα το μπιμπερο !!!:p
Οχι απογραφες, budget 2007 για το τμημα μου ετοιμαζα:evil:.
Μονο μπιμπερο, εχουμε παει και σε κρεμουλα τωρα :p
..... απ'τα διάφορα γίδια, βουστάσια καναρίνια κτλ και μας αρέσει και ο ΑΥΤΟΣΑΡΚΑΣΜΟΣ και επειδή θα σκάσουνε και μερικοί εδώ,
Ο Αποστολάκης ο Μπαρμπαγιάννης (που είναι αεκάκι καταραμένο ο @#((#@@ ) μας έκανε μια αφιέρωση σήμερα στην Ελληνοφρένεια.... Πάρτε την :D
wi fi thief
08-12-06, 15:38
Οχι απογραφες, budget 2007 ετοιμαζα.
Μονο μπιμπερο, εχουμε παει και σε κρεμουλα τωρα :p
αναβαθμιση παντου...:p :rofl:
edit : σας πηρανε χαμπαρι αντρεα !!!:p
..... απ'τα διάφορα γίδια, βουστάσια καναρίνια κτλ και μας αρέσει και ο ΑΥΤΟΣΑΡΚΑΣΜΟΣ και επειδή θα σκάσουνε και μερικοί εδώ,
Ο Αποστολάκης ο Μπαρμπαγιάννης (που είναι αεκάκι καταραμένο ο @#((#@@ ) μας έκανε μια αφιέρωση σήμερα στην Ελληνοφρένεια.... Πάρτε την :D
:rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:
Για τον πριγκηπα, ξαναπεστο !!!:oneup:
Πριγκηπας της μιζας ειναι και του "διαλεγω τους δικους μου γιατι κανω και management παικτων"
αχαχαχαχαχαχαχα θεικο το μπ3
α) μπορει να διωξαμε τον μπαγεβιτς αλλα το πνευμα του ακομα υπαρχει
β) Γιατι ειναι μεγα λαθος; για να παιζουμε τσουκου-τσουκου μπαλα και να κοιμομαστε; ή να παιζουμε αμυνα συνεχεια; ή για να ειμαστε συνεχεια πεθαμενοι;
Καλα καναμε και τον διωξαμε και ειναι καιρος να διωξουμε και το πνευμα του απο πανω μας
α) Δεν νομίζω, Ο Σόλιντ άλλαξε αρκετά πράγματα...προς το χειρότερο δυστυχώς....
β) Ο Λαχαναϊκός με Τσούκου-Τσούκου μπόλ πήγε σχετικά καλά στην Ευρώπη. Η Εθνική Ελλάδος με Τσούκου Τσούκου μπόλ, πήρε το Euro. Τέλος η Εθνική Ιταλίας πάλι με τσούκου τσούκου μπόλ πήρε Παγκόσμιο. Τώρα το θέμα είναι...θέλεις να βλέπεις επιθετικό ποδόσφαιρό; Η να κερδίζεις; Πάντως στον σημερινό Ολυμπιακό δεν βλέπουμε κανένα απο τα 2.
Όσο για τα σενάρια ναι ακούγονται πολλά. Ιρουρέτα, Κωφίδης, Αντιραανσεν...να δείτε που στο τέλος θα πάρουμε τον Αλέφαντο.
εγώ πάντως θα προτιμούσα να έπαιζα την μπάλα που παίζει η arsenal και ας έχανα! :worthy:
Στο εορταστικο κλιμα των ημερων, ας αυτοσαρκαστω και εγω.
Με τιμη σας παρουσιαζω την νεα μας εμφανιση
http://img244.imageshack.us/img244/1873/untitledcn7.th.png (http://img244.imageshack.us/my.php?image=untitledcn7.png)
gedo έχω μάθει ότι έχει κυκλοφορήσει ένα video με τον sollied που στο τέλος φεύγει για Νορβηγία και κατά τη διάρκεια δείχνει όλες τις "επιτυχίες" με εξώφυλλα εφημερίδων. Έχεις κανά λινκ;
gedo έχω μάθει ότι έχει κυκλοφορήσει ένα video με τον sollied που στο τέλος φεύγει για Νορβηγία και κατά τη διάρκεια δείχνει όλες τις "επιτυχίες" με εξώφυλλα εφημερίδων. Έχεις κανά λινκ;
Ναί το άκουσα και γώ. Λέει ότι δείχνει που κάναμε ρόμπα κάτι Λαχανούληδες μέσα έξω, και που ρίξαμε σε μιά ομάδα με κίτρινόμαυρη εμφάνιση 12 γκόλ σε 3 μάτς - επίσης Ρόμπα.
Επίσης δείχνει ότι για κάποιον περίεργο λόγο το Πρωτάθλημα τελείωσε απο τον Φεβρουάριο.
Ναι ο Σόλιντ απέτυχε στην Ευρώπη, αλλά στην Ελλάδα σας έκανε να τρέχετε...
Δεν θελω ουτε να ακουω ουτε να διαβαζω αυτο το ονομα.
ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΟΣ να γραφετε.
Οχι δεν το εχω δει, αλλα θα μου το στειλουν, τοσα και τοσα μου εχουν στειλει.
"επιτυχίες" με εξώφυλλα εφημερίδων.
Αααα βρήκα ένα εξώφυλλο, πιστεύω να σου αρέσει.
Γεια σου ρε chris! Το ότι αυτό το βιντεάκι το έκαναν ολυμπιακοί να υποθέσω ότι δεν σε πολυνοιάζει.
Ίσως το γεγονός ότι φέτος μας κερδίσαμε μόνο στο πόλο, ούτε αυτό να σου λέει κάτι. Τέσπα, πικραμένος και δικαιολογημένος είσαι.
Βρέ καλά κάνανε και το φτιάξανε.
Όπως σου είπα στην Ευρώπη απέτυχε, αλλά μην τα ισοπεδώνουμε όλα.
Πέρυσι δεν έχασε ούτε ντέρμπι, καθάρισε το Πρωτάθλημα απο τον Φεβρουάριο και πήρε και το Κύπελλο (Ντάμπλ).
Το γεγονός ότι δεν σας έχουμε κερδίσει ακόμα φέτος...όχι δεν μου λέει κάτι, ειδικά απο τη στιγμή που είμαι 5 βαθμούς μπροστά παίζοντας ΑΘΛΙΟ ποδόσφαιρο...τί να κάνουμε δεν μπορούμε να κερδίζουμε συνέχεια.
Όπως σου είπα στην Ευρώπη απέτυχε, αλλά μην τα ισοπεδώνουμε όλα.
Δηλαδή για να καταλάβω!
Το γεγονός πως η ομάδα σου για μία ακόμη χρονιά κατάφερε να διασυρθεί στην Ευρώπη, το γεγονός ότι πλέον δεν παίζει μπάλα, το γεγονός ότι ο προεδρός σας αντί να δίνει λεφτά να παίρνει παίκτες ουσίας φέρνει κάτι τελειωμένους-κοντά-στη-σύνταξη-πρώην-σουπερσταρς, το γεγονός ότι έτσι όπως πάτε το καλοκαίρι θα πρέπει να στήσετε ομάδα από το 0 με 12 γεροντοπαλλίκαρα να συνταξιοδοτούνται, αυτά όλα δεν σε πειράζουν?!
Το μόνο δλδ που σε ενδιαφέρει να μας απαντάς είναι τα παραγκο-πρωταθλήματά σας;
Είναι πολύ δυστυχές (όχι μόνο για σένα προσωπικά) να νομίζετε ότι όλοι οι υπόλοιποι μιλάνε μόνο για να σας "θάψουν" ή για να κάνουν κηδεία με ξένα κόλυβα! Την βαρεθήκαμε την καραμέλα σας. Αποφασίστε κάποτε να κάνετε κουβέντα με επιχειρήματα και όχι με συνθήματα ;)
το γεγονός ότι πλέον δεν παίζει μπάλα, το γεγονός ότι έτσι όπως πάτε το καλοκαίρι θα πρέπει να στήσετε ομάδα από το 0 με 12 γεροντοπαλλίκαρα να συνταξιοδοτούνται, αυτά όλα δεν σε πειράζουν?!
Mπάλα δεν παίζουμε, και ως ένα σημείο μας πειράζει. Από κει και μετά, δεν μας πειράζει αφού
δεν παίζει κανείς άλλος στο χωριό μας καλύτερα από μας.
Αν τα γεροντοπαλίκαρα έχουν προσφέρει θέαμα και Doubles, είναι παγκόσμιοι πρωταθλητές, έχουν πάρει και χρυσή μπάλα, και είναι και μισοί gonzales εμάς δεν μας χαλάνε.
Κολλάνε τα ένσημα τους, κολλάνε και κανα γκολάκι στους από κάτω, και η ζωή συνεχίζεται
στην supaa dupaa λίγκα. Μην είμαστε και πλεονέκτες. Ελληνικό πρωτάθλημα έχουμε και οχι καμπιονάτο.
Σ' αυτό είπαμε όχι το 40! Georgiou speaking!
Κολλάνε τα ένσημα τους, κολλάνε και κανα γκολάκι στους από κάτω, και η ζωή συνεχίζεται
στην supaa dupaa λίγκα. Μην είμαστε και πλεονέκτες. Ελληνικό πρωτάθλημα έχουμε και οχι καμπιονάτο.
Γιατί ρε γμτ πρέπει να κάνουμε τόση έκπτωση στις απαιτήσεις από τα ελληνικά πράγματα γενικώς (και ποδοσφαιρικώς ειδικώς)... Γιατί πρέπει μονίμως να προευόμαστε με τη λογική "εντώ είναι Ελλάντα" δλδ?!
Δεν μπορούμε να καταλάβουμε ότι όσο στηρίζουμε αυτούς τους προεδράρες (μιλάω για όλους και όχι μόνο για τον δικό σας), δεν θα δούμε ποτέ μπάλα στην Ελλάδα?! Και ότι θα είμαστε μια ζωή τα sfaliara boyz της Ευρώπης?!
Και μετά μου λέτε να πάω στο γήπεδο! Να δω τι ρε σεις?! Αυτούς που κολλάνε ένσημα?! Ε ΟΧΙ ρε παιδιά! Κάποια στιγμή πρέπει να καταλάβουμε πως, αν πραγματικά αγαπάμε τις ομάδες μας, πρέπει να βρούμε έναν τρόπο να αντιδράσουμε. Και η αποχή από τα γήπεδα είναι μάλλον ο μόνος τρόπος!
(ββββββζζζζζζζζζζζζζζουυυυυυυυυμμμμμμμμμμμμ εντάξει... προσγειώνομαι τώρα :p:oops: )
α) Δεν νομίζω, Ο Σόλιντ άλλαξε αρκετά πράγματα...προς το χειρότερο δυστυχώς....
β) Ο Λαχαναϊκός με Τσούκου-Τσούκου μπόλ πήγε σχετικά καλά στην Ευρώπη. Η Εθνική Ελλάδος με Τσούκου Τσούκου μπόλ, πήρε το Euro. Τέλος η Εθνική Ιταλίας πάλι με τσούκου τσούκου μπόλ πήρε Παγκόσμιο. Τώρα το θέμα είναι...θέλεις να βλέπεις επιθετικό ποδόσφαιρό; Η να κερδίζεις; Πάντως στον σημερινό Ολυμπιακό δεν βλέπουμε κανένα απο τα 2.
Όσο για τα σενάρια ναι ακούγονται πολλά. Ιρουρέτα, Κωφίδης, Αντιραανσεν...να δείτε που στο τέλος θα πάρουμε τον Αλέφαντο.
φιλε μου ειναι η διαφορα που μας κανει γαυρους. Αμα θελεις το αντιποδοσφαιρο τοτε να σου πω οτι λυπαμαι. Δε μου αρεσει το Τσούκου-Τσούκου μπόλ και απεχθανομαι να το βλεπω. Το θεωρω καταστροφη του ποδοσφαιρου. Ο Σολιντ αλλαξε μερικα πραγματα αλλα αυτο που επρεπε να αλλαξει και δεν το καταφερε ειναι το φαντασμα του κερμιτ. Αλλα για να φυγει αυτο επρεπε να φυγουν και μερικα παλικαρια απο την ομαδα. Αλλα αυτα βλεπεις ο προεδρος τα χαϊδευει και μετα ψαχνουμε να βρουμε γιατι δεν παει μπροστα η ομαδα. Γιατι εχουμε παιχτες με γυναικες τρελες. Γιατι καποιοι θελουν να φυγουν ή ειναι μονιμα τραυματιες.
Εγω θελω επιθετικο ποδοσφαιρο και ας χανω. Η Αρσεναλ και η Μπαρτελονα ποσο αμυντικο ποδοσφαιρο επαιξαν; Αμα εχεις σοβαρο προπονητη και σοβαρους παικτες που να τρεχουν, να μαρκαρουν, να εχουν λιγη φαντασια και να ακολουθουν την τακτικη της ομαδας τοτε δε χανεις ευκολα οσο επιθεση και να παιζεις. Αμα τωρα θελεις να γινουμε βαζελος, να ειμαστε στην αμυνα και να κανουμε καμια αντεπιθεση σαν μικρη ομαδουλα τοτε ειμαστε αξιοι να παμε στον πατο.
θελω να βλεπω επιθετικο ποδοσφαιρο και για να το δω πρεπει να αλλαξουν καποιοι παικτες πρωτα και μετα ο προπονητης. Με τα τσαλιμακια και τους χορους ομως δεν παμε μπροστα.
Δεν θελω ουτε να ακουω ουτε να διαβαζω αυτο το ονομα.
ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΟΣ να γραφετε.
Τωρα εγινε ακατανομαστος; επειδη δεν πηγες μπροστα στη ευρωπη; ή επειδη βγηκαν στην επιφανεια μερικα προβληματα της ομαδας που υπαρχουν τοσα χρονια και εχουν γινει καθεστως;
αυτος που εφερε ενα Τουρε και που τον πουλησαμε κακην κακως απο την ομαδα. Αλλα ξεχναω φταιει η γυναικα του. Κοιτα συμπτωση, και η γυναικα του Ουαντου ειχε τα ιδια. Ρε τις τρελες. Αλλα πως συναιβει το ιδιο με την γυναικα του Πολγκα; αυτες πρεπει να ειχαν τηλεπαθεια τελικα. Αλλα και ο Αντζας εεε; μια απο τα ιδια; Αλλα ετσι ειναι ο ακατανομαστος φταιει. Αααα και το μπλοκακι γιατ πρεπει να μαθουμε τι εγραφε. Αφου σταματησαν οι μιζες ομως και οι εκ τως εσω πληροφοριες δεν ειχαμε με τι να ασχοληθουμε και να γραψουμε οποτε φταιει το μπλοκακι.
Φυσικά και θέλω να βλέπω επιθετικό ποδόσφαιρο, αλλά δεν μπορείς να παίζεις επιθετικό ποδόσφαιρο όταν αντιμετωπίζεις την Μπαρτσελόνα....θα φάς 5!!! Ας μην ισοπεδώνουμε ούτε το Έργο του Μπάγιεβιτς, έφτιαξε ομάδα που κράτησε 10 χρόνια. Σίγουρα ούτε αυτός μπορεί να μας πάει μπροστά στην Ευρώπη...αλλά κάτι έκανε.
@Harris
Τις καλύτερες καραμέλες τις έχουν οι Λαχανούληδες....Το παραγκοπρωτάθλημα, πουλημένη διαιτησία, ο Κόκκαλης, η Ριζούπολη κτλ κτλ....έχετε ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΙΚΙΛΙΑ σε καραμέλες...
Απο κεί και πέρα....απο το 2003...(Ριζούπολη) διώξατε όλη την ομάδα και κάνατε Ριζική Ανανέωση ΜΗΠΩΣ και μπορέσετε να κερδίσετε τα γεροντοπαλίκαρά μας....Ακόμα ΔΕΝ το έχετε καταφέρει και ας είναι στα τελευταία ένσημα.
Πού είναι η ανανέωση στην ομάδα σας. Όταν μας νικήσατε καταλάθος, νομίσατε ότι κάνατε ομάδα....αλλά στον Άρη τη πατήσατε....ενώ τα γεροντοπαλίκαρά μας έριξαν 3.
Για να καταλάβω εγώ λοιπόν..
Εσένα δεν σε πειράζει που είσαι 5 βαθμούς πίσω απο τα γεροντοπαλίκαρα και μία ομάδα που είναι στη ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΔΥΝΑΤΗ ΦΟΡΜΑ ΤΗΣ 10ετίας;
Γνωρίζω ομάδα που προσπάθησε να «πιάσει» διαιτητή, κατήγγειλε ο Β.Γκαγκάτσης
http://www.in.gr/sports/article.asp?lngEntityID=761309&lngDtrID=1101
Ωραιος ο Βασιλης, μας ειπε κατι ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ.
Πραγματικα βλεπω τους φιλους ολυμπιακους και ειλικρινα μενω αναυδος με τις δηλωσεις τους. Ειλικρινα λυπαμαι για ολους εκεινους που ασχολουντε ακομα με το ελληνικο πρωταθλημα. Δεν καταλαβαινω τι μπορει να προσφερει σε καποιον ποδοσφαιροφιλο η παρακολουθηση ενος αγωνα ελληνικου ποδοσφαιρου. Φυσικα και η "παραγκα" ειναι ακομα εκει, και θα ειναι για οσο καιρο υπαρχει η ΕΠΟ. Αλλα αυτο εμενα δεν με νοιαζει και τοσο. Αυτο που με νοιαζει ειναι η ποιοτητα των ελληνικων ομαδων, οι ποδοσφαιρικες υποδομες της χωρας, η ασφαλεια στα γηπεδα.
Εχουμε ενα πρωταθλημα με ελαχιστες ομαδες απο την επαρχια. Ενας Αγγλος που μενει στο Liverpool πολυ δυσκολα θα ειναι Arsenal. Ενας Γιαννιωτης ομως θα ειναι ΠΑΣ??? Εχουμε οπαδους κανιβαλους που τα σπανε ολα τα καινε κλπ , αλλα κανεις δεν κανει κατι για αυτο. Φυσικα ο χουλιγκανισμος ευνοει τους "παραγοντες/λαμογια" του ελληνικου ποδοσφαιρου. Κοντευει σχεδον το 2007 και στην ελλαδα υπαρχει μονο ενα συγχρονο ποδοσφαιρικο γηπεδο, τα υπολοιπα ειναι απλως απαραδεκτα. Και τελικα , τι θεαμα προσφερουν οι ελληνικες ομαδες ??? Απαισιο, σιγουρα απαισιο. Ελπιζω οτι οι ελληνες θα απαξιωσουν ακομη περισσοτερο το ελληνικο ποδοσφαιρο και θα αναγκασουν ετσι την πολιτεια να κανει τα δεοντα, αυτα που επρεπε να ειχε κανει απο την γεννηση του επαγγελματικου ποδοσφαιρου.
http://img244.imageshack.us/img244/1873/untitledcn7.th.png (http://img244.imageshack.us/my.php?image=untitledcn7.png)
χαχαχαχαχαχα, ωραιο.
Μακαρι να μην εβγαινε καμια ελληνικη ομαδα στο CL για τα επομενα 5-10 χρονια. Θα αλλαζαν πολλα.
Στο εορταστικο κλιμα των ημερων, ας αυτοσαρκαστω και εγω.
Με τιμη σας παρουσιαζω την νεα μας εμφανιση
Τέλειο! :oneup:
@ ADSLgr.com All rights reserved.