Επιστροφή στο Forum : Ερυθρόλευκη στρατιά
Αυτό το κατάλαβες από το ματς με την Κέρκυρα? Μόνο το χρυσό κλειδί της πόλης δεν δώσαν στον Ερνέστο :p
Ο Βαλβιδας παιρνει τα κλειδια :rolleyes: και βαζελος το 5ο!!! φετινο πεναλτι σε 12 παιχνιδια....... :whistle:
Ο Βαλβιδας παιρνει τα κλειδια :rolleyes: και βαζελος το 5ο!!! φετινο πεναλτι σε 12 παιχνιδια....... :whistle:
Eτσι, κατα τις προσταγες του προεδρου (http://www.gazzetta.gr/super-league/article/item/248852-exallos-o-marinakes).
Ματωσε ο ΟΣΦΠ σημερα!!!
Πάντελιτς, wow. Δε τον πολύ πάω σαν παίκτη γιατί δε πολυμαρκάρει ενώ συνήθως θέλει τη μπάλα στο μισό μέτρο για να το κάνει γκολ αλλά ότι κάνει μετά, το κάνει σωστά. Καλό θα είναι να τον βλέπουμε να παίρνει ακόμα περισσότερο χρόνο για να ξεκουράζονται και οι υπόλοιποι.
ΤΡΑΓΙΚΟΣ Αμπντούν. Ω τι νέο και αυτό. Βαλβέρδε έλεος δε μπορώ να πιστέψω ότι τόσο καιρό βγάζει μάτια στις προπονήσεις και τον βάζεις βασικό. Εκτός κλίματος από τότε που ήρθε στην ομάδα.
Ο Παντελιτς ειναι για να τα κανει αυτα σε ομαδες επιπεδου Κερκυρας.
Μεχρι εκει ομως, παραπερα δεν.....
Αμπντούν. Οχι τραγικος, ξεφτιλα ειναι......
........Auto merged post: opener πρόσθεσε 3 λεπτά και 26 δευτερόλεπτα αργότερα ........
Eτσι, κατα τις προσταγες του προεδρου (http://www.gazzetta.gr/super-league/article/item/248852-exallos-o-marinakes).
Ματωσε ο ΟΣΦΠ σημερα!!!
- "Τι κανεις Gordito?"
- "Κουκια σπερνω"
--------------------------------------
5 στα 12.
Σ' αυτο εχεις να πεις κατι; Αν οχι τοτε παραθεσες και απαντας σε λαθος μηνυμα.......
Γιατί τον έχεις δει πολλές φορές με σοβαρές ομάδες; Το τελείωμα είναι τελείωμα. Το θέμα είναι αν θα μπορέσεις να ξεμαρκαριστείς το ίδιο καλά και στις 2 περιπτώσεις και αν θα σου έρθει η ίδια καλή ασσίστ. Για μένα έχει πολύ καλό πόδι και έχει βάλει αρκετά όμορφα γκολ, από πέρσι. Πιστεύω ότι δε παίζει για άλλους λόγους (ταχύτητα, αντοχή, άμυνα).
Αμπντούν. Οχι τραγικος, ξεφτιλα ειναι......
........Auto merged post: opener πρόσθεσε 3 λεπτά και 26 δευτερόλεπτα αργότερα ........
- "Τι κανεις Gordito?"
- "Κουκια σπερνω"
--------------------------------------
5 στα 12.
Σ' αυτο εχεις να πεις κατι; Αν οχι τοτε παραθεσες και απαντας σε λαθος μηνυμα.......
Ναι αμε. Εχω να πω οτι οι διατητες ειναι ολοι πρασινοι. Ολα ειναι καλπικα. Οπως και το σημερινο, πρεπει να ειναι βαμμενος ο ρεφερι για να το δωσει.
Επισης, σημερα ο Παναθηναικος επαιξε πολυ αντιαθλητικα, επρεπε να εχει παρει περισσοτερες κιτρινες.
furthermore, η μπαλα δεν επρασε ποτε την γραμμη και ο Κατσουρανης ηταν offside.
Τέσπα επειδή το μαμήσατε και επειδή μόλις είδα τις φάσεις (το παιχνίδι δε το είδα). Κλασσικό χαζό μη-πέναλτι που με το που αισθάνεται ο Λέτο λίγο το πόδι του, κάνει τη βουτιά και το παίρνει. Κατ'εμέ δεν είναι πέναλτι, αλλά στην Ελλάδα αυτά δίνονται και κατά καιρούς όλοι παίρνουμε. Κακώς τα δίνουν, τσάμπα διαμαρτύρεστε (όσοι διαμαρτύρεστε). Αν ήθελαν οι παίκτες της Άρσεναλ παίρνανε εύκολα 2-3 τέτοια στο μεταξύ μας παιχνίδι αλλά επέλεξαν να παίξουν από το να κλέψουν. Προφανώς και μπορούσε ανετότατα να συνεχίσει τη προσπάθεια του ο Λέτο αντί να πέσει και εννοείται πως έπεσε για να το πάρει. Στην Ελλάδα δεν υπάρχει fair play σε κάτι τέτοιο. Όλοι εκμεταλλεύονται καταστάσεις ακόμα και όταν ρεζιλεύονται (φωνάζουν ενώ έχουν άδικο, σηκώνουν συνέχεια χέρια για offside ενώ ξέρουν ότι δεν είναι. κλπ. κλπ.). Όχι ότι έξω δε γίνονται καθόλου αυτά, αλλά εδώ το έχουμε παραχέσει. Βέβαια στα Ευρωπαικά παιχνίδια δεν διαμαρτύρονται το ίδιο εύκολα γιατί είναι πιο εύκολο να φάνε τη κίτρινη παρά να "πείσουν" πως έχουν δίκιο για να τύχουν καλύτερης αντιμετώπισης.
Λογικό δεν είναι; Ο Παναθηναικός έχει μπροστά τον Λέτο που κεντάει και ο Ολυμπιακός τον βαρυ Τζιμπούρ, τον Αμπτούν που περπατάει και τον Μιραλάς που τα στέλνει άουτ.
O Λέτο φταίει που έκανε την παπαριά του ο ξυλοκόπος.
Αλλά εντάξει, αν δεν είναι το γκολ τρία μέτρα offside δε λέει.
Εμπρός στον δρόμο που χαράζει ο πρόεδρος, όλοι σας :bless:
Rebel Scum
12-12-11, 01:57
Έλεος ρε παιδιά ούτε ο Πανιώνιος δεν διαμαρτύρεται για το πέναλτι...μόνο ένας παίκτης του (μάλλον αυτός που το χρεώθηκε) είπε ότι ο Λέτο (και γενικά οι παίκτες των μεγάλων ομάδων) εκβιάζουν διαιτητικές αποφάσεις με τον τρόπο τους.
Έχουμε δει κι έχουμε δει από φαλτσοσφυρίγματα, με αυτό ασχολείστε;
Έλεος ρε παιδιά ούτε ο Πανιώνιος δεν διαμαρτύρεται για το πέναλτι...μόνο ένας παίκτης του (μάλλον αυτός που το χρεώθηκε) είπε ότι ο Λέτο (και γενικά οι παίκτες των μεγάλων ομάδων) εκβιάζουν διαιτητικές αποφάσεις με τον τρόπο τους.
Μίλησε ο πρόεδρος και αυτό είναι υπεραρκετό όπως εύκολα μπορείς να καταλάβεις. Η γραμμή δόθηκε.
Θέλω διπλό στο ΟΑΚΑ με τέτοιο καθαρό και ξάστερο πέναλτι. :whistle:
Rebel Scum
12-12-11, 02:23
Θέλω διπλό στο ΟΑΚΑ με τέτοιο καθαρό και ξάστερο πέναλτι. :whistle:
Εγώ είπα τη γνώμη μου, δε θα με βάλεις εσύ στη διαδικασία αυτή με σχόλια για το redplanet και το leoforos.
Θα συνεχιστεί πολύ το ύφος των μηνυμάτων των 2 τελευταίων σελίδων?
Εγώ είπα τη γνώμη μου, δε θα με βάλεις εσύ στη διαδικασία αυτή με σχόλια για το redplanet και το leoforos.
Κι εγώ τη δική μου λέω φίλε μου αλλά δεν προσπαθώ να πείσω τον άλλο να μην ασχολείται με αυτό που βλέπουν τα μάτια του. Αυτή η βουτιά πέναλτι μόνο στο Λέτο θα μπορούσε να δοθεί.
Αυτή η βουτιά πέναλτι μόνο στο Λέτο θα μπορούσε να δοθεί.
:rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl: (15χρονια ROFLS)
:closed:
:worthy:
:respekt:
Αυτή η βουτιά πέναλτι μόνο στο Λέτο θα μπορούσε να δοθεί.
Μην ανησυχείς... τώρα έρχεται ο Ντιογκο πίσω.
http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=S20B6a8PmKM#t=127s
Μην ανησυχείς... τώρα έρχεται ο Ντιογκο πίσω.
http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=S20B6a8PmKM#t=127s
Αυτό φοβάμαι, ότι θα αρχίσει τις Καραγκουνιές :twisted:
Mέχρι και ο αγαπημένος σας Βασιλάκης είπε πέναλτι του Λέτο, φαουλ εκτός περιοχής του Μοδέστο.
http://www.youtube.com/watch?v=_OuFT4Hvoe0&feature=player_embedded
senkradvii
12-12-11, 13:23
Εγώ πάλι ξέρω πως το ΑΕΚάκι είναι 1ο.. :whistle:
Ο αγαπημένος μας Βασιλάκης που δουλεύει για τον Αλαφούζο. Oh yes!
Mέχρι και ο αγαπημένος σας Βασιλάκης είπε πέναλτι του Λέτο, φαουλ εκτός περιοχής του Μοδέστο.
http://www.youtube.com/watch?v=_OuFT4Hvoe0&feature=player_embedded
Επίσης, λέει ότι η φάση στον Σιαλμά είναι πέναλτι! Ούτε στη Β'Ιταλίας δεν είναι! Απορώ γιατί ασχολείστε -όλοι σας- με τα λεγόμενα των "καθηγητών" διαιτησίας.
Υ.Γ. Του Λέτο είναι πέναλτι.
Καλή η πλάκα αλλά δείτε και τη φάση.
Τα γκολ σας στην Κέρκυρα τα είδατε; που ο τερματοφίσκουλας τά 'τρωγε και σφύραγε αδιάφορα; ούτε τα προσχήματα πλέον δεν κρατάνε τα παραρτήματα. :whistle:
Μάλλον θέλει να δείξει τις γνώσεις που πήρε από την θητεία του στο λιμάνι.Όποιος παίχτης που έρχεται κάνει τέλειες βουτιές:lol:Πώς το καταφέρνετε πάντα αυτό...περίεργα πράγματα:hmm:
Αλλά και πάλι ήταν πέναλτυ....
Πως γίνεται να παραδέχεστε από τη μία ότι ο άλλος βουτάει και από την άλλη ότι είναι πέναλτι, δεν θα το καταλάβω ποτέ. :whistle:
Πως γίνεται να παραδέχεστε από τη μία ότι ο άλλος βουτάει και από την άλλη ότι είναι πέναλτι, δεν θα το καταλάβω ποτέ. :whistle:
Εδώ δεν έχεις καταλάβει τι έκανε o θείος 15 χρόνια...
+1.
Ερώδιε επαφή υπήρχε,απλά πήγε να πάρει το πέναλτυ και αυτό φάνηκε.Δεν τίθεται θέμα αν ήταν ή όχι.
Και εγώ ξαναλέω ότι η απλή επαφή δε πρέπει να δίνεται. Όταν η επαφή δε δικαιολογεί από μόνη της τη πτώση, το θεωρώ τατανιά να πέσει για να το πάρει. Βλέπεις κάτι Αγγλάκια να τρώνε κλωτσιές σοβαρές και να μη θέλουν να πέσουν. Αυτό είναι το σωστό. Το έχουν κάνει το άθλημα σαν το μπάσκετ... υπάρχει επαφή λένε όλοι. Αυτό έλειπε να μαρκάρουν με τα μάτια. Ο Λέτο, ο Μιραλλάς κλπ κλπ. καλό είναι να παίξουν μπάλα και να αφήσουν τις βουτιές. Άλλο να σου ανακόπτουν όντως τη πορεία και άλλο να σου δίνουν το δικαίωμα να το κάνεις να φανεί σαν να σου την ανακόπτουν. Και αν παρατηρήσετε αρκετά πέναλτι έτσι είναι. Της πλάκας. Κέρδισε το πέναλτι... λαχνός είναι;
Το πιο αστείο της υπόθεσης είναι ότι πρόκειται για παίκτες που δεν είναι ζαχαρένιοι να πεις ότι ΟΚ τον φύσηξε και έπεσε γιατί δε μπορούσε ο μικρός. Παίκτες τύπου Μιραλλάς και Λέτο που όταν "τα παίρνουν" τους βλέπεις να παλεύουν να σκοτώνονται στα τζαρτζαρίσματα και μόλις περάσουν τη γραμμή ξαφνικά "ωχ με ακουμπήσανε λίγο, πέφτω". Πότε επιτέλους θα σταματήσουν να δίνουν τέτοια πέναλτι;
btw
Πάμε τρένο με τη 2η ομάδα.
Ο Γκρμπιτς γιατί παίζει από αριστερά;
Κατάλαβες εσύ κι αυτό μου αρκεί :twisted:
........Auto merged post: Erwdios πρόσθεσε 20 λεπτά και 6 δευτερόλεπτα αργότερα ........
+1.
Ερώδιε επαφή υπήρχε,απλά πήγε να πάρει το πέναλτυ και αυτό φάνηκε.Δεν τίθεται θέμα αν ήταν ή όχι.
Και τι παίζουμε, μπάσκετ? Handchecking κλπ? (Μην αρχίσουμε πάλι τα δυναμόμετρα και τα περί Ντουντού, γιατί ούτε εκείνο θα το έδινα πέναλτι εγώ.)
Δε βαρεθήκατε με τα πέναλτυ;
Την σωστή κουβέντα την είπε ο johnson. Δε μπορεί ρε φίλε να φυσάει και να πέφτεις. Θυμάστε το ξεφώνημα που είχε φάει ο Γεωργάτος στην Bolton από κερκίδα και συμπαίκτες, όταν κάθε τρεις και λίγο έπεφτε; Του έλεγαν "ο κόσμος ήρθε να δει ποδόσφαιρο και όχι εσένα να κάνεις βουτιές"...
Τον Γιαννακόπουλο εννοείς μήπως?
Ουπς... :oops:
Σόρρυ, έχεις δίκιο.
btw
Πάμε τρένο με τη 2η ομάδα.
Ο Γκρμπιτς γιατί παίζει από αριστερά;
Βλέπεις κάτι Αγγλάκια...
Τραίνο στα φιλικά...
Το οτι ασχολείστε τόσο πολύ ξαφνικά με τον Παναθηναικό δείχνει και πόσο πολύ σας πονάει, απο εκεί που μας λέγατε οτι είχατε σίγουρο το πρωτάθλημα απο τον πρώτο γύρο και 20 βαθμούς διαφορά ξαφνικά βλέπετε οτι τα παλτά που έφερε ο πρόεδρας το καλοκαίρι δε τραβάνε, πάλι αποκλεισμός στοΤσαμπιονς Λίγκ, δευτεροτρίτοι στην Ελλάδα και το γυρνάτε στη διατησία.
Ασχολείστε 3½ μέρες με ένα πέναλτι που μέχρι και ο Αλέφαντος παραδέχτηκε οτι ήταν και προσπαθείτε να πείσετε οτι απο αυτά
ΤΑ ΠΕΝΑΛΤΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΚΑΣ - YouTube (http://www.google.gr/url?sa=t&rct=j&q=%CF%84%CE%B1%20%CF%80%CE%B5%CE%BD%CE%B1%CE%BB%CF%84%CE%B9%20%CF%84%CE%B7%CF%83%20%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%B3%CE%BA% CE%B1%CF%83&source=web&cd=1&ved=0CB0QtwIwAA&url=http%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3D9iChwYChuiM&ei=WePoTvndNeHl4QSen8jwCA&usg=AFQjCNHn6hjsw3juQBSWxy2iEPbbplW2sA&sig2=gcqGMMrGJofJ23LbDqid0Q&cad=rja)
με τα οποία πανηγυρίζατε επι 15 χρόνια ξαφνικά σας έπιασε ο πόνος γιατί δε γίναμε Αγγλία και οι παίκτες δε προσπαθούν να σταθούν όρθιοι όταν τρώνε κλωτσίες. Σώβρακο δεν είχε ο Γιάννης....γαρύφαλλο στ'αυτί, που λέει και οι παροιμία και ολοι εσείς οι "αγγλόφιλοι" δε μας λέτε πόσες ατιμώρητες κλωτσίες τρώει ο Λέτο σε κάθε παιχνίδι και πόσες οι παίκτες του Ολυμπιακού και αν στην Αγγλία οι μικρές ομάδες είναι παραρτήματα των μεγάλων και ανοίγουν τα πόδια τα "αγγλάκια".
http://www.youtube.com/watch?v=8-as71io1lU
http://i.imgur.com/iScjU.gif
Τραίνο στα φιλικά...
Το οτι ασχολείστε τόσο πολύ ξαφνικά με τον Παναθηναικό δείχνει και πόσο πολύ σας πονάει, απο εκεί που μας λέγατε οτι είχατε σίγουρο το πρωτάθλημα απο τον πρώτο γύρο και 20 βαθμούς διαφορά ξαφνικά βλέπετε οτι τα παλτά που έφερε ο πρόεδρας το καλοκαίρι δε τραβάνε, πάλι αποκλεισμός στοΤσαμπιονς Λίγκ, δευτεροτρίτοι στην Ελλάδα και το γυρνάτε στη διατησία.
Ασχολείστε 3½ μέρες με ένα πέναλτι που μέχρι και ο Αλέφαντος παραδέχτηκε οτι ήταν και προσπαθείτε να πείσετε οτι απο αυτά
ΤΑ ΠΕΝΑΛΤΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΚΑΣ - YouTube (http://www.google.gr/url?sa=t&rct=j&q=%CF%84%CE%B1%20%CF%80%CE%B5%CE%BD%CE%B1%CE%BB%CF%84%CE%B9%20%CF%84%CE%B7%CF%83%20%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%B3%CE%BA% CE%B1%CF%83&source=web&cd=1&ved=0CB0QtwIwAA&url=http%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3D9iChwYChuiM&ei=WePoTvndNeHl4QSen8jwCA&usg=AFQjCNHn6hjsw3juQBSWxy2iEPbbplW2sA&sig2=gcqGMMrGJofJ23LbDqid0Q&cad=rja)
με τα οποία πανηγυρίζατε επι 15 χρόνια ξαφνικά σας έπιασε ο πόνος γιατί δε γίναμε Αγγλία και οι παίκτες δε προσπαθούν να σταθούν όρθιοι όταν τρώνε κλωτσίες. Σώβρακο δεν είχε ο Γιάννης....γαρύφαλλο στ'αυτί, που λέει και οι παροιμία και ολοι εσείς οι "αγγλόφιλοι" δε μας λέτε πόσες ατιμώρητες κλωτσίες τρώει ο Λέτο σε κάθε παιχνίδι και πόσες οι παίκτες του Ολυμπιακού και αν στην Αγγλία οι μικρές ομάδες είναι παραρτήματα των μεγάλων και ανοίγουν τα πόδια τα "αγγλάκια".
http://www.youtube.com/watch?v=395aLMzwAYw
Πάλι αποκλεισμός λέει ο φίλτατος Σπανός, όταν έχει αποκλειστεί στην προκριματική φάση από Οντένσε και Μακάμπι. :lol:
Το επόμενο μήνυμα με περιεχόμενο πέναλτυ θα φύγει αμέσως.
Ματωσε ο ΟΣΦΠ σημερα!!!
ρε τι τραβανε κι αυτοι οι κακομοιροι οι συμβουλατορες του προεδρα...
τοσο καιρο τον κρατανε με νυχια και με δοντια να μην ανοιγει το στομα του,
τους το παιζει happy hippo, "παω στο Λονδινο για τα Χριστουγεννιατικα ψωνια",
και την τρωνε απο εκει που δεν το περιμενουνε.
τουλαχιστον κολλανε ενσημα βαρεα και ανθυγειινα?
Όπως τα λέγαμε, κάτι τέτοια ματς περιμένει να ξεμπουκώσει ο Μιραλάς. Στο νησί δεν του κατσε, αλλά τώρα τα έδωσε όλα.
Νέο 5αετές ελπίζω να υπογράψει μετά από αυτό :whistle:
senkradvii
15-12-11, 14:15
Όπως τα λέγαμε, κάτι τέτοια ματς περιμένει να ξεμπουκώσει ο Μιραλάς. Στο νησί δεν του κατσε, αλλά τώρα τα έδωσε όλα.
Νέο 5αετές ελπίζω να υπογράψει μετά από αυτό :whistle:
Τι σε νοιάζει που βάζει γκολ, για πόσα χρόνια και αν θα υπογράψει ο Μιραλάς εσένα δηλαδή;
Κράτα τον Ευρωπαικά ξεμπουκωμένο Λέτο σου και άσε τον Μιραλάς σε μας.
Τι σε νοιάζει που βάζει γκολ, για πόσα χρόνια και αν θα υπογράψει ο Μιραλάς εσένα δηλαδή;
Κράτα τον Ευρωπαικά ξεμπουκωμένο Λέτο σου και άσε τον Μιραλάς σε μας.
Με ποιους θα ασχολούμαι δε σε αφορά. Κουμάντο εκεί που σε παίρνει ;)
senkradvii
15-12-11, 14:19
Με ποιους θα ασχολούμαι δε σε αφορά. Κουμάντο εκεί που σε παίρνει ;)
Same here.
Όμως οι τρολλιές δεν χρησιμεύουν σε τίποτα πέρα την δημιουργία εντάσεων που με τόσο κόπο προσπαθείς να δημιουργήσεις ακόμα και τώρα. ;)
Same here.
Όμως οι τρολλιές δεν χρησιμεύουν σε τίποτα πέρα την δημιουργία εντάσεων που με τόσο κόπο προσπαθείς να δημιουργήσεις ακόμα και τώρα. ;)
Αν θεωρείς ότι είναι τρολιά μπορείς να κάνεις αναφορά, και να μην κάνεις τον κόπο να αρχίσεις εσύ το τρόλινγκ.
Εγώ πάλι θυμάμαι παλαιότερα μηνύματα όσον αφορά τον Μιραλά, που αφορούσαν την επαφή του με τα δίχτυα μετά από κάτι στραπάτσα. Είχα πει ότι σε κάποιο φιλικό θα ξεμπουκώσει. Ε τώρα ήρθα να περηφανευτώ :rolleyes:
senkradvii
15-12-11, 14:25
Αν θεωρείς ότι είναι τρολιά μπορείς να κάνεις αναφορά, και να μην κάνεις τον κόπο να αρχίσεις εσύ το τρόλινγκ.
Εγώ πάλι θυμάμαι παλαιότερα μηνύματα όσον αφορά τον Μιραλά, που αφορούσαν την επαφή του με τα δίχτυα μετά από κάτι στραπάτσα. Είχα πει ότι σε κάποιο φιλικό θα ξεμπουκώσει. Ε τώρα ήρθα να περηφανευτώ :rolleyes:
Φούσκωσε από υπερηφάνεια λοιπόν Ζus! :up:
:lol:
Φούσκωσε από υπερηφάνεια λοιπόν Ζus! :up:
:lol:
Ε ναι, φούσκωσα από φορουμική υπερηφάνια :p
Απορώ πάντως γιατί αρπάχτηκες. Όταν έλεγα ότι ο Μιραλάς δεν το χει το γκολ σε σημαντικά ματς, μετά από ευρωπαική επιτυχία του γαύρου δεν θεωρούνταν τρολιά. Ενώ τώρα που γράφω, ότι εμφανίζεται μόνο σε φιλικά είμαι τρολ? :hmm:
senkradvii
15-12-11, 14:39
Ε ναι, φούσκωσα από φορουμική υπερηφάνια :p
Απορώ πάντως γιατί αρπάχτηκες. Όταν έλεγα ότι ο Μιραλάς δεν το χει το γκολ σε σημαντικά ματς, μετά από ευρωπαική επιτυχία του γαύρου δεν θεωρούνταν τρολιά. Ενώ τώρα που γράφω, ότι εμφανίζεται μόνο σε φιλικά είμαι τρολ? :hmm:
Δεν διαβάζω ΟΛΑ τα μηνύματα που γράφονται στο νήμα Zus και πιθανώς να μην το πέτυχα. Το θέμα είναι πως τώρα δεν υπήρχε κάποια κουβέντα αναφορικά με τον Μιραλάς και έρχεσαι και λες (ειρωνικά υποθέτω) πως ελπίζεις να υπογράψει νέο 5ετίας. Η απορία μου ήταν εύλογη. Και να υπογράψει εσένα τι σε ενδιαφέρει; Εφόσον μάλιστα τον θεωρείς ικανό μόνο για μικρά ματς, εσύ θα έπρεπε να χαίρεσαι να υπογράψει νέο 5ετίας, άσχετα αν σου έχει πετάξει και κανά 2 so far.. :p
Γενικά εγώ προσωπικά δεν είμαι της λογικής να κάθομαι και να κοιτάω τι κάνουν οι παίκτες της αντίπαλης ομάδας, παρά προτιμάω να ασχολούμαι, να κρίνω και να συζητάω για τους παίκτες της δικής μου ομάδας. Ελπίζω να σου εξήγησα γιατί "αρπάχτηκα". ;)
Ελπίζω να κατάλαβες, ότι την επόμενη φορά πριν αρπαχτείς, θα ήταν καλό να το ξανασκεφτείς ;)
Αν είχαμε κι εμείς έναν Λέτο να βουτάει και να εκτελεί τα πέναλτι ο Μιραλάς, πρώτος σκόρερ θα ήταν τώρα και με διαφορά. :whistle:
(Η απάντηση πάει στον senkra, μη κατηγορηθούμε ότι παραβιάζουμε και καμιά λίστα στα καλά του καθουμένου :rolleyes: )
Ούτε εγώ θεωρώ τα 6 γκολ χωρίς πέναλτι απέναντι στον ΠΑΟ, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ σε λιγότερο από 1μιση χρόνο σημαντικά Zus :whistle:
Απλά τουλάχιστον τα 4 ήταν γκολάρες για αυτό τα θυμόμαστε :lol: Είδαμε και τον Σισέ στα ντέρμπι πόσα περισσότερα έβαζε χωρίς τα πέναλτι στο κανονικό πρωτάθλημα :rolleyes:
Και τέλος πάντων για χαφ μια χαρά τα πάει. Όλες οι γκρίνιες είναι γιατί μπορεί πολύ καλύτερα. Αν ήταν ανέκαθεν ατομιστής δε θα γκρινιάζαμε τόσο, αλλά δεν ήταν τόσο. Πέρσι δε σε έβλεπα να λες τίποτα που έπαιζε επιθετικός και στα κάρφωνε μέσα έξω.
Εμ βέβαια τι να πεις...
@ ADSLgr.com All rights reserved.