PDA

Επιστροφή στο Forum : Φέρτε μας τη Βραζιλία!! -- Confederations Cup 2005

Σελίδες : [1] 2 3

John_Nastos
13-06-05, 00:44
Ξεκινάει την Τετάρτη στη Γερμανία η πρόβα εν όψει του παγκοσμίου κυπέλλου 2006. Συμμετέχουν 8 ομάδες χωρισμένες σε ομίλους των τεσσάρων. Εμείς αντιπροσωπεύουμε την Ευρωπαϊκή ήπειρο ως κάτοχοι του Euro 2004. Είμαστε στον ίδιο όμιλο με τους παγκόσμιους πρωταθλητές Βραζιλιάνους, τους πρωταθλητές Ασίας Ιάπωνες και τους πρωταθλητές κεντρικής αμερικής Μεξικάνους.

Η αποστολή για το τουρνουά είναι η εξης:

Νικοπολίδης (Ολυμπιακός)
Χαλκιάς (Πόρτσμουθ)
Σηφάκης (ΟΦΗ)

Φύσσας (Μπενφίκα)
Σεϊταρίδης (Ντ. Μόσχας)
Βύντρα (Παναθηναϊκός)
Γκούμας (Παναθηναϊκός)
Ταυλαρίδης (Λιλ)
Καψής (Μπορντό)
Κυργιάκος (Παναθηναϊκός)

Κατσουράνης (ΑΕΚ)
Μπασινάς (Παναθηναϊκός)
Ζαγοράκης (Μπολόνια)
Γιαννακόπουλος (Μπόλτον)
Καραγκούνης (Ίντερ)
Τσιάρτας (Κολωνία)
Λάκης (ΑΕΚ)
Καφές (Ολυμπιακός)

Χαριστέας (Άγιαξ)
Βρύζας (Θέλτα)
Αμανατίδης (Καϊζερσλάουτερν)
Παπαδόπουλος (Παναθηναϊκός)
Γκέκας (Παναθηναϊκός)

Πρώτο παιχνίδι στη Λειψία με τη Βραζιλία την Πέμπτη. Μετά πετάμε για Φρανκφούρτη. Ο Ζαγοράκης χάνει τους δύο πρώτους αγώνες και ο Καψής σίγουρα τον πρώτο. Ακολουθεί η αποστολή της Βραζιλίας με την οποία δεν παίρνει μέρος ο Ρονάλντο.

Ντίντα (Μίλαν)
Μάρκος (Παλμέιρας)
Γκόμεζ (PSV)

Μπελέτι (Μπαρτσελόνα)
Λούσιο (Μπαγερν)
Ρόκε Ζούνιορ (Λεβερκούζεν)
Ζιλμπέρτο (Χέρτα)
Τσιτσίνιο (Σαο Πάολο)
Ζουαν (Λεβερκουζεν)
Λουιζαο (Μπενφικα)
Λεο (Σάντος)

Έμερσον (Γιουβεντους)
Κακά (Μίλαν)
Ζε Ρομπέρτο (Μπάγερν)
Ζιλμπέρτο Σίλβα (Αρσεναλ)
Ζουνινιο (Λυών)
Ρενάτο (Σεβίλλη)
Μπαπτίστα (Σεβίλλη)
Εντου (Βαλένθια)

Ρομπίνιο (Σάντος)
Ροναλντίνιο (Μπαρτσελόνα)
Αντριάνο (Ιντερ)
Ολιβέιρα (Μπέτις)

Ο Αντριάνο μάλλον θα είναι εκτός για τον αγώνα με την Ελλάδα.

Ακολουθεί άρθρο από το contra.gr:

Εύχαριστα ήταν τα νέα της Κυριακής από τη Λειψία για την Εθνικής μας ομάδα ποδοσφαίρου, καθώς προπονήθηκε για πρώτη φορά μετά από αρκετές ημέρες ο Γιάννης Αμανατίδης. Ο 23χρονος επιθετικός έτρεξε χαλαρά κυρίως για προληπτικούς λόγους και ο γιατρός της Εθνικής μας ομάδας Αρης Παναγιωτόπουλος αισιοδοξεί ότι ο Αμανατίδης θα συμμετάσχει στον αγώνα της Πέμτπης κατά της Βραζιλίας.

Στο μεταξύ, δηλώσεις έκανε ο Οτο Ρεχάγκελ, ο οποίος τόνισε ότι "οι Βραζιλιάνοι ήταν και παραμένουν η καλύτερη ομάδα στον κόσμο", ενώ για την αναμέτρηση της Πέμπτης έκανε μία πληθυσμιακή σύγκριση των δύο χωρών τονίζοντας ότι "θα μπορούσαν άνετα να φτιάξουν πέντε εθνικές ομάδες επιπέδου". Οι Βραζιλιάνοι προπονήθηκαν την Κυριακή στην "Μπάι Αρένα" παρουσία 8.000 θεατών. Η όλη προπόνηση θύμιζε περισσότερο πανηγύρι με ορχήστρες που έπαιζαν σάμπα και χορούς. Τόσο πολύ ώστε αναγκάστηκε ο Παρέιρα (http://www.contra.gr/story.61126.html) να ζητήσει μέσω των υπεθυνών του σταδίου ησυχία, γιατί οι παίκτες του δεν μπορούσαν να ακούσουν τις εντολές.

Από την προπόνηση της Βραζιλίας απουσίαζαν οι Αντριάνο (βρίσκεται στο Μιλάνο για τον τελικό του Κόπα Ιτάλια) και ο Ρικάρντο Ολιβέιρα της Μπέτις, που έφτασε μετά τον τελικό του ισπανικού κυπέλλου την Κυριακή στη Γερμανία. Ελαφρύ τρέξιμο έκανε και ο Ζουνίνιο της Λιόν.

Την Κυριακή συγκεντρώθηκε στη Φρανκφούρτη και η Εθνική ομάδα της Γερμανίας με τον Κέβιν Κουράνι να συγκεντρώνει πάνω του τα φλας μετά την ανακοίνωση της μεταγραφής (http://www.contra.gr/story.61117.html) του στη Σάλκε. Τους 23 παίκτες περίμενε ο Κλίνσμαν, που αφήχθη στη Γερμανία με την πρώτη πρωϊνή πτήση. Ως γνωστόν ο 40χρονος τεχνικός διαμένει μόνιμα στις ΗΠΑ.

Σεβασμός, όχι φόβος

Ο Γιάννης Γκούμας και ο Λουκάς Βύντρα έκαναν δηλώσεις στους εκπροσώπους του Τύπου ενόψει των υποχρεώσεων στο κύπελλο Συνομοσπονδιών.
Ο Γιάννης Γκούμας προκάλεσε εντύπωση με τις δηλώσεις του, τονίζοντας χαρακτηριστικά: "Σεβόμαστε τη Βραζιλία αλλά δεν την φοβόμαστε. Θα μπούμε στο γήπεδο με στόχο να κερδίσουμε το παιχνίδι και όχι για να κάνουμε μια καλή εμφάνιση για να δεχτούμε όσο το δυνατόν λιγότερα γκολ. Μπορεί να λείπουν πολλά παιδιά, αλλά έχουμε τους αντικαταστάτες. Θέλουμε να κάνουμε καλές εμφανίσεις και να δείξουμε ότι δεν είναι τυχαία η κατάκτηση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος".

Από την πλευρά του, ο Λουκάς Βύντρα είπε: "Εχουμε τη θέληση για να παίξουμε καλά. Οι Βραζιλιάνοι μπορούν να κάνουν τα πάντα μέσα στον αγωνιστικό χώρο αλλά το θέμα είναι να μην τους δώσεις το χώρο να παίξουν όπως θέλουν".

Lazy Dog
13-06-05, 01:10
Θα φαμε καλα! :haha

stamiak
13-06-05, 01:16
Το πλήρες πρόγραμμα των αγώνων για όσους ενδιαφέρονται:

Οι αγώνες θα γίνουν σε τρεις φάσεις από 15/06/2005 μέχρι 29/06/2005:

Φάση Ομίλων

Ομιλος Α
15 Ιουνίου : Αργεντινή - Τυνησία
15 Ιουνίου : Γερμανία - Αυστραλία
18 Ιουνίου : Τυνησία - Γερμανία
18 Ιουνίου : Αυστραλία - Αργεντινή
21 Ιουνίου : Αυστραλία - Τυνησία
21 Ιουνίου : Αργεντινή - Γερμανία

Ομιλος Β
16 Ιουνίου : Ιαπωνία - Μεξικό
16 Ιουνίου : Βραζιλία - Ελλάδα
19 Ιουνίου : Ελλάδα - Ιαπωνία
19 Ιουνίου : Μεξικό - Βραζιλία
22 Ιουνίου : Ελλάδα - Μεξικό
22 Ιουνίου : Ιαπωνία - Βραζιλία

Ημιτελικοί

25 Ιουνίου : Ο πρώτος του Α' ομίλου με τον δεύτερο του Β' ομίλου
26 Ιουνίου : Ο πρώτος του Β' ομίλου με τον δεύτερο του Α' ομίλου

Μικρός Τελικός

29 Ιουνίου : Οι χαμένοι των δύο ημιτελικών

Τελικός

29 Ιουνίου : Οι νικητές των δύο ημιτελικών

Η πρώτη φορά στη ζωή μου που ΔΕΝ θα είμαι με τη Βραζιλία! (τουλάχιστο όσο παίζει η Εθνική μας...)

-

poromenos
13-06-05, 10:42
γερα ελλαδαρα {μαλον βεβαι θα παρουμε το ... το μακρυτερο}

Νικαετός
13-06-05, 10:57
Λέτε οι δικοί μας να ζητάνε αυτόγραφα από τους Βραζιλιάνους την ώρα του αγώνα ? :twisted: :twisted:

Προτείνω και δημοσκόπιση - κουίζ , σχετικά με το ποιος δικός μας θα πάρει την φανέλλα του ροναλντίνιο

α). στο τέλος του α' ημιχρόνου , β) στο τέλος του αγώνα .

poromenos
13-06-05, 11:13
ςγω λεω οτι πριν αρχισει ο αγωνας εκτος απο αυτογραφα θα ζητησουν να βγουν και μια φοτογραφια μαζι ! !

papdoux
13-06-05, 11:22
εγω πιστευω οτι θα ερθουμε ισοπαλια ή θα κερδισουμε με ενα γκολ.

poromenos
13-06-05, 11:40
:warn :allcards :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:

stamiak
13-06-05, 12:14
Όταν, πριν το EURO, είχα κάνει προβλέψεις στις οποίες είχα αποτύχει παταγωδώς (ποιος περίμενε τέτοια πορεία άλλωστε) και όταν κατά τη διάρκεια του EURO, πριν τον αγώνα με τη Γαλλία έλεγα ότι θα φάμε 4 και μετά οι Γάλλοι θα σταματήσουν, μετά τις νίκες, δεν μου άρεσε που χαιρόμουν χωρίς να έχω πιστέψει στην ομάδα.

Οπότε τώρα, λέω ότι θα πάμε στον Τελικό και θα παραδεχτώ το αντίθετο, μόνο όταν μπει η ομάδα στο αεροπλάνο για να επιστρέψει.

Νίκη με τους παιχταράδες της Βραζιλίας :banned:

Νίκη με τα μηχανάκια της Ιαπωνίας :safemotor

Νίκη με τους ματσίσμο των ραντσερίας :banjoplay

Και ξανά Νίκη επί της βραζιλίας στον τελικό!

-

nickolas2005
13-06-05, 12:15
Εμεις όμως θα παίξουμε χωρίς αγχος γιατί οι ποδοσφαιριστές μας καταλαβαίνουν την ανωτερότητα της Βραζιλίας σαν ομάδα. Με αυτή την λογική μπορεί να το πάμε και ισοπαλία το παιχνίδι :thumbsup1

papdoux
13-06-05, 18:52
Επειδη με τον αντιπαλο τη Βραζιλια δε θα ειμαστε με την πλατη στον τοιχο οπως εγινε με την Ουκρανια, που επρεπε να παιξουμε επιθετικα και να κερδισουμε (εμεις μια αμυντικοτατη ομαδα) παση θυσια, λεω οτι θα ερθουμε τοπυλαχιστον ισοπαλια γιατι θα παιξουμε το γνωστο συστημα 5-4-1 με αντεπιθεσεις. Αυτο που εσπασε ολα τα συστηματα στο ΕURO.

supermario
14-06-05, 13:57
Το πλήρες πρόγραμμα των αγώνων για όσους ενδιαφέρονται:

Οι αγώνες θα γίνουν σε τρεις φάσεις από 15/06/2005 μέχρι 29/06/2005:

Φάση Ομίλων

Ομιλος Α
15 Ιουνίου : Αργεντινή - Τυνησία
15 Ιουνίου : Γερμανία - Αυστραλία
18 Ιουνίου : Τυνησία - Γερμανία
18 Ιουνίου : Αυστραλία - Αργεντινή
21 Ιουνίου : Αυστραλία - Τυνησία
21 Ιουνίου : Αργεντινή - Γερμανία

Ομιλος Β
16 Ιουνίου : Ιαπωνία - Μεξικό
16 Ιουνίου : Βραζιλία - Ελλάδα
19 Ιουνίου : Ελλάδα - Ιαπωνία
19 Ιουνίου : Μεξικό - Βραζιλία
22 Ιουνίου : Ελλάδα - Μεξικό
22 Ιουνίου : Ιαπωνία - Βραζιλία

Ημιτελικοί

25 Ιουνίου : Ο πρώτος του Α' ομίλου με τον δεύτερο του Β' ομίλου
26 Ιουνίου : Ο πρώτος του Β' ομίλου με τον δεύτερο του Α' ομίλου

Μικρός Τελικός

29 Ιουνίου : Οι χαμένοι των δύο ημιτελικών

Τελικός

29 Ιουνίου : Οι νικητές των δύο ημιτελικών

Η πρώτη φορά στη ζωή μου που ΔΕΝ θα είμαι με τη Βραζιλία! (τουλάχιστο όσο παίζει η Εθνική μας...)

-

Γνωριζει κανεις αν μεταδιδει τα παιχνιδια (ολα, οχι μονο της Εθνικης) καποιο ελληνικο καναλι;;;
Αν ναι, ποιο;;;;
Ευχαριστω

OK, το βρηκα! Η ΝΕΤ θα δειξει ολα τα παιχνιδια...

Νικαετός
14-06-05, 14:15
Λοιπόν πρόβλεψη : Βραζιλία - Ελλάδα 3 - 0
Μέξικο - Ελλάδα 2 - 1
Ιαπωνία - Ελλάδα 1 - 1

Καλό καλοκαίρι , εθνική .

stamiak
14-06-05, 14:59
Πρόβλεψη

Βραζιλία - Ελλάδα 2 - 2
Μέξικο - Ελλάδα 0 - 1
Ιαπωνία - Ελλάδα 0 - 1

Βραζιλία 1η (καλύτερη επίθεση)
Ελλάδα 2η

Αργεντινή - Ελλάδα 4-5 στα πέναλντι

Ελλάδα - Βραζιλία 2-1

Σήκωσέ το
το τιμημένο
Δεν μπορώ, δεν μπορώ να περιμένω!

Και τώρα
Καλό Καλοκαίρι

(γιατί, όταν το πήραμε στην Πορτογαλία, Επιστημονική φαντασία δεν ήτανε;...)

-

dantouan
14-06-05, 15:04
Αν παιξουμε οπως στα τελευταια δυο παιχνιδια (με Τουρκια λιγοτερο και με Ουκρανια πιο πολυ) την εχουμε βαψει....

Ελπιζω να θυμηθουμε τον παλιο καλο μας εαυτο :!: :!: :!:

The_StarGazer
14-06-05, 15:38
Σήκωσέ το
το τιμημένο
Δεν μπορώ, δεν μπορώ να περιμένω!

Ωπα ωπα, ορτσα μεγαλε...Μεγαλε τι τιμημενο και τετοια ξενερωτα. Πες το κανονικα.

Δευτεροι στον ομιλο και ας μην πεσουμε με Αργεντινη στο επομενο. Και μετα ΒΟΥΡ ολοι για την Ομονοια. :cool: :cool:

gassim
14-06-05, 22:14
εγώ πάντως έπαιξα στοίχημα την εθνική, για νίκη επί της Βραζιλίας με 1-0.

Lazy Dog
14-06-05, 22:34
εγώ πάντως έπαιξα στοίχημα την εθνική, για νίκη επί της Βραζιλίας με 1-0.Ετσι, ετσι να βλεπω θετικες γνωμες :D

poromenos
15-06-05, 10:02
εγώ πάντως έπαιξα στοίχημα την εθνική, για νίκη επί της Βραζιλίας με 1-0.ετσι κερδιζει χρηματα ο κοκαλης{που εχει το ''παμε στοιχημα''}

ΝΤΡΟΠΗ

stamiak
16-06-05, 10:56
Το καλύτερο που άκουσα σήμερα:

Η Εθνική θα έχει δύσκολο έργο σήμερα.

Οι βραζιλιάνοι μπορεί να θέλουν να μας εκδικηθούν που στείλαμε πίσω τον ...Ζιοβάνι.

-

The_StarGazer
16-06-05, 11:01
@poromenos
Δε κανεις ενα resize το bannerακι του WRC, γιατι βγαζει οριζοντιο scroll bar ο browser??? thx !!!

chrispen
16-06-05, 11:12
Πρόβλεψη

Βραζιλία - Ελλάδα 1 - 1
Μέξικο - Ελλάδα 1 - 1
Ιαπωνία - Ελλάδα 0 - 2

Νικαετός
16-06-05, 11:52
Πληροφορίες , πως κάναμε αίτηση στην Φιφα σήμερα να παίξουμε με 22 ποδοσφαιριστές γιατί δεν μας έβγαιναν τα μαν του μαν , ελέγχονται ως ανακριβείς ...μάλλον 33 ζητήσαμε LOL .

Αν πάρουμε έστω και έναν βαθμό στους 3 αγώνες μας κερνάω τις μπύρες στο επόμενο meeting...

stamiak
16-06-05, 12:25
μάλλον 33 ζητήσαμε

Με τη Βραζιλία; Βάλε και 2-3 τερματοφύλακες για σιγουριά :-)

poromenos
16-06-05, 16:52
@poromenos
Δε κανεις ενα resize το bannerακι του WRC, γιατι βγαζει οριζοντιο scroll bar ο browser??? thx !!! :offtopic: πως να το κανω resize :offtopic:

hedgehog
16-06-05, 17:04
πως να το κανω resizeΚόιτα εδώ ;)

opimis
16-06-05, 17:07
Θα προσπαθήσω να είμαι αντικειμενικός…:cool: :-k

Βραζιλία - Ελλάδα 1-2
Ελλάδα-Ιαπωνία 1-2 edit
Ελλάδα-Μεξικό 1-0

dantouan
16-06-05, 18:38
Θα προσπαθήσω να είμαι αντικειμενικός…

Βραζιλία - Ελλάδα 1-2
Ελλάδα-Ιαπωνία 1-3
Ελλάδα-Μεξικό 1-0

:lol: :lol: :lol:

opimis
16-06-05, 19:07
:lol: :lol: :lol:

:what: Μα γιατί γελάς; Δεν ήμουν απόλυτα αντικειμενικός μήπως;
Τώρα που ξανά βλέπω τις προβλέψεις μου έχεις δίκιο να γελάς!!!

Λοιπόν αλλάζω το 1-3 της Ιαπωνίας με 1-2

papdoux
16-06-05, 19:32
:offtopic: να δω τον αγωνα παρεα με μια πιτσα ή παρεα με σουβλακια; :offtopic:

Παντως ειμαι πιο αισιοδοξος με τον σημερινο αγωνα παρα με αυτο της Ουκρανιας. Γκολ ο Γιαννακοπουλος στο 85 μετα απο σεντρα του Καραγκουνη και κεφαλια του Χαριστεα, που υστερα απο αποκρουση του βραζιλιανου τερματοφυλακα, εφτασε στα ποδια τοιυ Φυσσα και αυτος με σουτ προς το τερμα και καταληξη στην δεξια πλευρα της περιοχης, η μπαλα βρηκε τον Γιαννακοπουλο στην πλατη και αλλαξε πορεια και κατεληξε στο αντιπαλα διχτυα αφου κρεμασε τον τερματοφυλακα, χτυπησε στο αριστερο δοκαρι, μετα στο οριζοντιο, τελος στο δεξι και γκοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοολ

TheCondor
16-06-05, 19:43
Tι ωρα παιζουμε ρε παιδες?

TheCondor
16-06-05, 19:45
:offtopic: να δω τον αγωνα παρεα με μια πιτσα ή παρεα με σουβλακια; :offtopic:

Παντως ειμαι πιο αισιοδοξος με τον σημερινο αγωνα παρα με αυτο της Ουκρανιας. Γκολ ο Γιαννακοπουλος στο 85 μετα απο σεντρα του Καραγκουνη και κεφαλια του Χαριστεα, που υστερα απο αποκρουση του βραζιλιανου τερματοφυλακα, εφτασε στα ποδια τοιυ Φυσσα και αυτος με σουτ προς το τερμα και καταληξη στην δεξια πλευρα της περιοχης, η μπαλα βρηκε τον Γιαννακοπουλο στην πλατη και αλλαξε πορεια και κατεληξε στο αντιπαλα διχτυα αφου κρεμασε τον τερματοφυλακα, χτυπησε στο αριστερο δοκαρι, μετα στο οριζοντιο, τελος στο δεξι και γκοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοολ

Σωστος !! Μονο που αυτο θα ειναι το 5-1 απο 5-0 !!!

TheCondor
16-06-05, 19:46
Πιτσα η σουβλακια??? Παρε 1 πιτα γυρω απο ολα για αρχη και με το που τελειωσει το πρωτο ημιχρονο παραγγειλε μια σπεσιαλ πιτσα να ισιωσεις !! Τι, μισες δουλειες τωρα?

papdoux
16-06-05, 20:18
Tι ωρα παιζουμε ρε παιδες?
21:45 απο ΝΕΤ. Τοτε αρχιζει το παρτυ και μετα στην Ομονια για χορο και τραγουδι με τις βραζιλιανες

coftaras
16-06-05, 20:51
ΟΧΙ παλι ο Βρυζας μεσα.Ελεως.
http://fifaworldcup.yahoo.com/06/en/c/mcast/mc.html?id=4

Νικαετός
17-06-05, 00:56
Μουδιασμένους μας βλέπω ...και δεν μιλάω για τους παίκτες , εδώ για μας το λέω.

Είχαμε λοιπόν την πρώτη μας τριάρα , (μέχρι στιγμής πάω καλά στις προβλέψεις) . Δεν είναι για στενοχώρια αλλά θα πρέπει να πάρουμε ένα μήνυμα και να το καταλάβουμε όλοι (και κυρίως ο Ότο) πως αυτή η ομάδα έχει τελειώσει ...χρειάζεται σταδιακή ανανέωση οπωσδήποτε . Όσο έβλεπα σήμερα το κενό ανάμεσα στην μεγάλη περιοχή της Βραζιλίας και την σέντρα τόσο τρελλαινόμουν . Ωραία , παίξαμε άμυνα και φάγαμε 3 . Και τι κερδίσαμε ? Τίποτα . Τέλος πάντων ...Ας μην γίνομαι από τώρα κακός .

Τώρα έχουμε Ιαπωνία ? Νομίζω είχα προβλέψει Χ , αν είναι όντως έτσι το αλλάζω ...Ήττα και με τους Ιάπωνες , γιατί έχασαν σήμερα και θα χτυπήσουν το ματς . :twisted: :twisted:

apos74
17-06-05, 01:20
Δεν ημασταν και τοσο χαλια αν αναλογιστουμε και τις ελλειψεις της εθνικης μας.

Και μην ξεχναμε οτι παιζαμε και με την κορυφαια ομαδα του κοσμου που ανετα θα μπορουσε να εχει 5 εθνικες.

Να δουμε και τι θα κανουμε με τους Fujitsu και τους Μεξικο guys. Μακαρι να κανουμε 2 νικες και να προκριθουμε. Ονειρο?? Μπορει. Αλλα δεν εχουμε να χασουμε και τιποτα. Μια γιορτη ειναι και ας χαρουμε το ποδοσφαιρο γιατι το αξιζουμε.

Lazy Dog
17-06-05, 02:08
Νικο το προβλημα(αν και δεν ειναι ενα) ειναι οτι πολυ απλα δεν εχουμε τελειωμα στις φασεις. Δηλαδη ειναι ολοφανερο...θα μπορουσαμε ανετα να εχουμε βαλει τουλαχιστον ενα γκολ...

Δεν εχουμε επιθεση, δεν εχουμε φαντασια στο τελειωμα της φασης...Αν ειδατε σημερα το σκηνικο το ιδιο, καλες μακρινες σεντρες αλλα απο τη μια το κατεβασμα τζιφος και απο την αλλη οποτε κατεβαινε σωστα δεν υπηρχε υποστηριξη και ικανοτητα να τριπλαρουν ρε παιδι μου και να κανουν ενα καλο σουτ.

Δεν ειμαι προπονητης ουτε το παιζω αλλα αυτον τον Βρυζα πρεπει επιτελους να τον βγαλει. Δεν τραβαει το παιδι οπως τραβαγε καποτε...

dantouan
17-06-05, 04:13
Δεν εχουμε επιθεση, δεν εχουμε φαντασια στο τελειωμα της φασης...Αν ειδατε σημερα το σκηνικο το ιδιο, καλες μακρινες σεντρες αλλα απο τη μια το κατεβασμα τζιφος και απο την αλλη οποτε κατεβαινε σωστα δεν υπηρχε υποστηριξη και ικανοτητα να τριπλαρουν ρε παιδι μου και να κανουν ενα καλο σουτ.

Δεν ειμαι προπονητης ουτε το παιζω αλλα αυτον τον Βρυζα πρεπει επιτελους να τον βγαλει. Δεν τραβαει το παιδι οπως τραβαγε καποτε...

Πολυ σωστα, αλλα οπως εχουμε ξαναπει ο Οττο στηριζεται σε ελαχιστους παικτες, οσο αναφορα τον Βρυζα εδω και 2-3 ματς οντως δεν την παλευει...

dantouan
17-06-05, 04:16
Να δουμε και τι θα κανουμε με τους Fujitsu

Πολυ καλο :lol: :lol: :lol:

Τώρα έχουμε Ιαπωνία ? Νομίζω είχα προβλέψει Χ , αν είναι όντως έτσι το αλλάζω ...Ήττα και με τους Ιάπωνες , γιατί έχασαν σήμερα και θα χτυπήσουν το ματς .

Ελα ρε Νικολα μην εισαι τοσο απαισιοδοξος...

Nick2k2
17-06-05, 04:59
Και πως να μην είμαστε απαισιόδοξοι βρε παιδιά. Η ομάδα κυριολειτκά σερνόντανε σε όλα. Οι βραζιλιάνοι ούτως η άλλως ήταν πύραυλοι και οι δικοί μας δεν μπορούσαν να τη παλέψουν σε τέτοιους ρυθμούς. Απλά απο οτι κατάλαβα αυτος ο αγώνας ήταν εξαρχής χαμένος μιας και με την αμυντική τακτική που παίζουμε εμείς δεν πρόκεται να δούμε προκοπή. Μπορει αυτη η τακτική να πέτυχε μια δυο τρεις πέντε δέκα και να μας ευνόησε να πάρουμε και το Euro, αλλά δεν θα συμβαίνει αιωνίως. Ετσι πως το πηγαίναμε θελαμε απλα να ερθει ενα ωραιο 0-0 στο ημίχρονο, να το παμε ετσι και στο δευτερο και αντε απο καμια αδυναμία η λαθος της Βραζιλίας να βάζαμε και κανα γκολ. Εμ ομως δεν είναι καμια ομαδίτσα η Βραζιλία, και μπορεί στην αρχή να τους είχαμε χαλάρα αλλά μετά πήραν μπρος και άρχισαν να τα καρφώνουν το ενα μετα το άλλο τα γκολ. Και ηδη και οι υπόλοιπες ομάδες μας έχουνε μάθει πλέον και δεν πιάνει το κόλπο πια. Αν δεν γίνουν ουσιαστικές αλλαγές στην σύνθεση και στην τακτική που παίζουμε και να γίνουμε πιο επιθετικοί με περισσότερες φάσεις πολύ φοβάμαι οτι ούτε καν στα τελικά του Παγκοσμίου κυπέλλου δεν πρόκεται να προκριθούμε.

Γιατι πολύ απλα με τον τρόπο που παίζουμε γκολ δεχόμαστε δύσκολα μεν, αλλα ακόμα πιο δύσκολα βάζουμε. Γιατι μην μου πείτε οτι καταφέραμε ποτέ έστω και σε ένα παιχνίδι να βάλουμε πάνω απο 1-2 γκολ, και αυτά μόνο απο στημένες φάσεις. Ακόμα και στο Ευro έτσι παίζαμε. Κάθε αγώνα με την ψυχή στο στόμα τον παίρναμε και μας ευνόησε και αρκετές φορές και η τύχη. Αλλά αυτα πλεον επαψαν να ισχύουν και ομάδες όπως Βραζιλίες, Αργεντινές, Μεξικά δεν μασάνε σε κάτι τέτοια. Θα φάμε πάλι τα μούτρα μας όπως γινόνταν και παλιότερα και θα μας ταράξουν στα γκολ. Ειλικρινά δεν θα το αντέξω να δω εμφανίσεις όπως στα παλαιότερα μουντιαλ που παίρναμε μια 4αρα σε κάθε αγώνα και ησυχάζαμε.

Αν και θέλω να πιστεύω οτι αυτό το παιχνίδι ηταν απλά σαν ο υπέρτατος αγώνας που θέλαμε απο ανέκαθεν να παίξουμε και δεν νομίζω οτι είχε κανείς ελπίδες οτι θα κερδίζαμε τέτοια ομάδα. Και οι παίκτες δεν νομίζω να το πήραν και πολυ στα σοβαρά, απλα στα πλαίσια μιας γιορτής ήταν. Ευελπιστώ τουλάχιστον με Japan και Mexico να παίξουμε καλύτερα αν και ένα 0-0 ή 1-1 θα είναι υπεραισιόδοξο σενάριο πιστεύω με αυτές τις ομάδες. Δεν πειράζει τουλάχιστον ας δείξουμε μια αξιοπρεπή εμφάνιση και εκεί και να μην ξεφτιλιστούμε γιατί αλλιώς θα αρχίσουν οι γνωστές μιζέριες πως καταλήξαμε έτσι και πως βγήκαμε πρωταθλητές Ευρώπης και δεν τραβάει η ομάδα και ο Ρεχάγκελ είναι έτσι και γιουβέτσι κτλ.

predator
17-06-05, 06:57
παιδια οτι και να γινει, και μονο να χανουμε απο δω και περα δεν πρεπει σε καμια περιπτωση να γκρινιαξουμε.
οκ και εγω το βλεπω πως χρειαζεται ανανεωση η ομαδα, γιαυτο αλλωστε και εβαλε τον βυντρα και τον παπαδοπουλο να παιξουν με την βραζιλια.
δεν μπορει ομως να στερησει τετοια χαρα απο τα παιδια που φτασαν την ομαδα μεχρι το confederation.
η αλλαγη θα γινει σταδιακα και σε αγωνες που επιτρεπουν πειραματα, οπως καλη ωρα η διοργανωση του confederation.
ο rehhagel ξερει και πιστευω ακραδαντα πως κανει το καλυτερο δυνατον με τις δυνατοτητες των παικτων που διαθετει.
οπως ειπε και στην συνεντευξη τυπου ειμαστε λαος 14 εκ. και δεν εχουμε πολλες επιλογες.

και μην ακουω κουταμαρες οτι πειραμε τυχαια το euro και κατι τετοια αστεια γιατι θα τα παρω!
το οτι αξιζαμε το euro το αποδειξαμε στην πορτογαλια, τωρα ειναι η επομενη μερα και παμε για αλλα!
και στην τελικη να μην παμε στο μουντιαλ ουτε η πρωτη ουτε η τελευταια πρωταθλιτρια ευρωπης θα ειμαστε που δεν προκριθηκε (βλεπε δανια παλιοτερα κλπ)

προσωπικα αν προκριθουμε στο μουντιαλ θα ειμαι ευχαριστημενος μονο και μονο που θα παμε! μην ειμαστε υπερβολικοι!ας ειμαστε λοιπον ρεαλιστες και ας στηριξουμε την ομαδα μας!
τα παιδια αυτα θελουν την συμπαρασταση μας!
οι κλασικοι ελληναρες που με το πρωτο κακο αποτελεσμα αρχιζουν την γκρινια πεθαναν στην κρεμαλα!!!

stamiak
17-06-05, 07:27
Το θέμα είναι πως η Εθνική παίζει με πίεση και κλειστή άμυνα. Αυτοί όμως δεν κλείνονται με τίποτα!

Είτε έχεις άμυνα είτε όχι, το γκολ του Αντριάνο και του Ζουνίνιο, το γλυτώνεις μόνο αν έχεις 2-3 τερματοφύλακες οπως λέγαμε πιο πριν.

Χάθηκε και το ...αήττητο απέναντι στη Βραζιλία.

Πάντως προσπάθησαν. Αισιοδοξία και πάμε για τους επόμενους!

-

The_StarGazer
17-06-05, 08:55
Χάθηκε και το ...αήττητο απέναντι στη Βραζιλία.

XAXAXA :lol: :lol: :lol:
Εμ με τετοια κωλ@φαρδια που ειχαν οι Brazilians.

Νικαετός
17-06-05, 09:58
Κανένας δεν προσπαθεί να μειώσει την αξία της Εθνικής και του άθλου της Πορτογαλίας ...ούτε είναι θέμα "κλασσικού Ελληνάρα" να καταλάβεις πότε μια ομάδα τραβάει και πότε σέρνεται .

Όταν έχεις μάτια και κρίση βλέπεις και καταλαβαίνεις . Οπωσδήποτε ο Όττο ξέρει πολύ καλύτερα από όλους μας . Πίστεψε στα παιδιά αυτά και τα παιδιά τον δικαίωσαν . Ο Όττο όμως μην ξεχνάτε πως έχει συμβόλαιο μέχρι το μουντιάλ (αν πάμε , που ΔΕΝ θα πάμε) , είναι επαγγελματίας και θέλει και τα πριμ . Δεν είναι δική του δουλειά η ανανέωση , είναι το τελευταίο που τον ενδιαφέρει. 3 ματσάκια έχει ακόμα , θα τα δώσει θα μας χαιρετίσει και θα φύγει δοξασμένος ότι και να γίνει σε αυτά. Η εθνική όμως δεν τελειώνει με τον Όττο . Ίσα ίσα που πρέπει να αρχίσει με αυτόν .

Όταν πήραμε το euro δεν είμασταν 14 μιλιόνια ? Τώρα που άρχισαν οι ήττες το θυμηθήκαμε ? Και οι Δανοί είναι 8 και οι Βέλγοι ακόμα λιγότεροι (ή το ανάποδο) , τι μαλκς λέμε τώρα ?

Αρίωνα , πού ακριβώς θα μπορούσαμε να βάλουμε γκολ χθες ? Δεν το κατάλαβα (ίσως έβλεπα άλλο ματς LOL) , με τις κεφαλιές του Χαριστέα προς τα πίσω , του Κυριάκου στο ...κόρνερ και του Γκούμα στον Θεό ? Ή μήπως εννοείς εκείνη την τσαρουχιά του Άγγελου στην έξω πλευρά της εστίας ? Εδώ ούτε από οφσάιντ δεν μπορούσαμε να βάλουμε γκολ (Γιαννακόπουλος) ...

Το πήγαμε καλά δεν το κατάλαβα επίσης . Το καλά ήταν ποιο ? Το ότι μέχρι το 40 είμασταν 0-0 ? Μα είμαστε πρωταθλητές Ευρώπης , δεν είμαστε ομαδούλα , τι είναι αυτά που λέτε ωρέ ? Ποιος είναι ο ηττοπαθής ? Προσωπικά χθες , θα προτιμούσα να παίξει η ομάδα πιο επιθετικά , να βάλει 2 γκολ και ας φάμε 5 ...να αγωνιστούμε και να πέσουμε όρθιοι . Να ξαπλώσει και 2 - 3 φορές ο Dida και όχι να παραγγέλνει φραπεδάκια , το ένα πίσω από το άλλο . Μετά το 60 η Γερμανοί που ήταν στο Γήπεδο μας δούλευαν , σας το είπαν ? (Θα το διαβάσετε ίσως στις εφημερίδες σήμερα) ...αυτή είναι η εικόνα που θέλετε να έχει η Εθνική ?

Αυτά περί χαράς συμμετοχής είναι πατάτες ...τότε ο Τσιάρτας γιατί δεν έπαιξε ? Αυτός δεν έπρεπε να πάρει μέρος στην χαρά ? Η εθνική και μετά το 2 - 0 έπαιξε για να μην φάει το τρίτο και σε καμμία περίπτωση για να βάλει γκολ .

Μην ξανακούσω για ηττοπάθεια , ειδικά για μένα . Μακριά . Εγώ θέλω η Εθνική να αγωνίζεται για την νίκη και όχι για την ισοπαλία . Θέλω να την χειροκροτούν όλοι γιατί ακριβώς αγωνίζεται και όχι να την σφυρίζουν ή να την δουλεύουν ...θέλω όταν κλωτσάνε το τόπι να το κλωτσάνε ίσια και όχι να κάνουν τσαφ .

Αυτά η εθνική ΔΕΝ τα έχει αυτή τη στιγμή . Δεν είναι λοιπόν ηττοπάθεια όταν λέω πως θα φάμε 3 από την Βραζιλία και τρώμε 3 ...ηττοπάθεια είναι όταν λέμε όλη τη βδομάδα πως θα την πατήσουμε , θα τους σκίσουμε κλπ , και μετά την (φυσιολογικότατη) τριάρα βγαίνουμε και λέμε , έλα μωρέ τα παιδιά έπαιξαν καλά ,προσπάθησαν ήταν άτυχοι , κουρασμένοι , τους είχαν κάνει μάγια , τους είχαν ματιάσει και άλλα τέτοια , παίζαμε με τους πρωταθλητές κόσμου (που έφαγαν σε ένα ημίχρονο 3 για πλάκα από την Αργεντινή ) τι περιμένατε να κάνουμε κλπ κλπ .

Μάγκες , όταν έχεις ομάδα έχεις ομάδα ...είτε παίζεις με την Πορτογαλία ή με την Αλβανία ή με την Βραζιλία , όταν δεν έχεις σου φταίνε όλα . (Εμείς φέτος δεν έχουμε ομάδα και είναι φυσικό . Δεν μπορεί να αποδίδει το 120% των δυνατοτήτων της συνεχώς για περισσότερα από 2 χρόνια ) .

Αφήστε λοιπόν τα περί ηττοπαθειών και ελληνάρων και δείτε τα πράγματα όπως είναι και όχι όπως θα θέλαμε να είναι . Η ανανέωση δεν έγινε και τώρα είναι αργά για δάκρυα ..Στέλλα . Η εθνική θέλει 10 καινούργια πρόσωπα , σταδιακά μέχρι την επόμενη μεγάλη διοργάνωση. Καιι τα ήθελε χθες και όχι αύριο.

Όλα τα άλλα είναι για τα ελληνόπουλα της προσχολικής ηλικίας . Αυτό δεν σημαίνει πως θα πάψει έστω και για μία στιγμή να είναι η επίσημη αγαπημένη όλων των ελλήνων .

HaRRy
17-06-05, 10:35
Και λίγα ήταν!!!!
Αν δεν υπήρχε ο Ζαγοράκης σε 2 φάσεις και ο Κυργιάκος σε άλλες 2 τότε μιλάμε για ενα χαλαρό 7-0...
Αυτά τα άχρηστα κορμιά Μπασινά και Βύντρα τι τους θέλει μέσα??
Καθόταν ο Βυντρας Τούντρας με την πλάτη στους επιθετικούς της Βραζιλίας ... ΟΥΤΕ καν κοίταξε γύρω του στη φάση του γκολ απο τον ΣαςΕκαναΡομπ(α)-ίνιο...
Το άλλο?? Στήριξε όλη την επίθεση στο Γιαννακόπουλο και οι άλλοι ταβλι στα πλάγια παίζαν...
Τι να κλάσει ο Στελιος με τα γομάρια ρε της Μπραζίλ??
Τεσπα...
Περαστικά και σαν εμπειρία καλό ήταν... όπως το one night stand ενα πράμα...

stamiak
17-06-05, 11:20
Παιδιά

Πετύχαμε κάτι πολύ σπουδαίο και βαρύτιμο στην Πορτογαλία, όμως έγινε χωρίς να είμαστε αντικειμενικά οι καλύτεροι. Αυτό λοιπόν θα βγει και σε καλό και σε κακό κάποιες φορές.

Ότι πετύχαμε έγινε λόγω της αλάνθαστης κατά 100% άμυνας που εκνεύριζε τον αντίπαλο σε τρομακτικό βαθμό και λόγω της σταθερής αποδοτικότητας, 1 γκολ κάθε 7 προσπάθειες.

Οι απώλειες του Καψή και του Δέλλα είναι τεράστιες για αυτή την ομάδα και το παιχνίδι της.

Αν μιλάμε ότι για να φτιάξουμε εθνική ομάδα χρειάζεται επαγγελματικό σύστημα ακαδημιών, τότε σύμφωνοι.

Όμως, αν μιλάμε ότι, βάζοντας τον Σαλπιγγίδη, τον Ανατολάκη, τον Λυμπερόπουλο ή όποιον άλλο, θα φτιάξουμε οπωσδήποτε μια ομάδα καλύτερη από αυτήν τότε ΔΕΝ υπάρχουν στοιχεία που να μας αποδεικνύουν κάτι τέτοιο.

Τόσα χρόνια αυτό γινόταν. Ο κάθε "καλός" έμπαινε κι όμως τρώγαμε πάντα τα μούτρα μας.

Ήρθε ο Ρεχάγκελ, και 100% έφτιαξε μια ομάδα με την εμμονή του και μόνο. Έκανε 20 παίκτες οικογένεια που γνωρίζουν ο ένας τον άλλο με κλειστά μάτια και μπήκε στο γήπεδο και πέταξε όλων μας τα μάτια έξω.

Ένας μάγκας υπάρχει, και αυτός είναι ο Ρεχάγκελ. Έχουμε καταγράψει στο ενεργητικό μας Πρωτάθλημα Ευρώπης αλλά όχι και την καλύτερη ομάδα. Έτσι είναι. Αυτή είναι η αλήθεια.

Και αυτό το κατέφερε ΜΟΝΟ αυτή η ομάδα, καμία άλλη. Πέτυχε το θαύμα με τις εμμονές του, και αυτό αρκεί να μας βάλει στη γωνιά μας.

Δηλ.

Ο Ρεχάγκελ θέλει να χάνει;
Ο Ρεχάγκελ θέλει να παίζει με τραυματίες;
Ο Ρεχάγκελ ΔΕΝ θέλει καλούς παίχτες;
Ο Ρεχάγκελ ΔΕΝ θέλει τους καλύτερους;

Όταν όμως αυτός που κατάφερε τον Άθλο, κάνει αυτό που κάνει, τότε αυτόματα σημαίνει πως ξέρει.

Και αυτό που ξέρει καλύτερα από εμάς που δεν είμαστε προπονητές είναι πως κάθε αλλαγή προσώπων σε μια μεσαίας δυναμικότητας ομάδα που στηρίζεται στο σύνολο και μόνο, είναι μειονέκτημα και όχι πλεονέκτημα όπως νομίζουμε εμείς.

Αυτός, τουλάχιστον απέδειξε ότι ξέρει τι κάνει. Ας επανέλθουμε τότε, στο παλιό σύστημα όπου επί 50 χρόνια πάντα πήγαιναν στην εθνική οι "καλύτεροι". Κι όμως τρώγαμε πάντα τα μούτρα μας.

Από τα δύο συστήματα, έχει πετύχει ΜΟΝΟ το ένα. Αυτό του Ρεχάγκελ και λόγω του Ρεχάγκελ.

Επειδή ξαναείπα πως το πρωτάθλημα Ευρώπης δεν σημαίνει ότι είμαστε οι καλύτεροι, θα ξέρουμε, ΕΠΡΕΠΕ ήδη να ξέρουμε, ότι θα έρθουν και δύσκολες μέρες που πρέπει να τις αντέξουμε.

Κάθε φορά που ΔΕΝ θα είμαστε αλάνθαστοι θα χάνουμε.
Κάθε φορά που ΘΑ είμαστε αλάνθαστοι 100% θα φέρνουμε "Χ" ή θα νικάμε.

Για μένα, δεν υπάρχει Εθνική Ελλάδας γενικώς.

Δεν μπορεί να ζητάμε, και ΑΥΤΗ την ομάδα ΚΑΙ τον Ρεχάγκελ, ΚΑΙ όπως τα θέλουμε, ΚΑΙ με ολίγη από γιουβέτσι ΚΑΙ με παικταράδες ΚΑΙ με ανανέωση ΚΑΙ με απαξίωση των πρωταθλητών.

Έχουμε Ακαδημίες; ΟΧΙ
Υπάρχει Ελληνικό Ποδόσφαιρο; ΟΧΙ

Άρα, Υπάρχει ΑΥΤΗ η συγκεκριμένη ομάδα ΚΑΙ ο Ρεχάγκελ. ΜΟΝΟ.

Τα άλλα είναι δικές μας εμπνεύσεις. Όμως εμείς δεν είμαστε προπονητές και κανένας από αυτούς που είναι, δεν πήρε πρωτάθλημα Ευρώπης.

Όταν φύγει και αλλάξει η ομάδα, τότε θα έρθει η ώρα της αλήθειας.

-

papdoux
17-06-05, 11:34
Εγω παντως πιστευω οτι το χθεσινο παιχνιδι δε βοηθαει για συμπερασματα, απλα ηταν ενα παιχνιδι για διασκεδαση. Ειδαμε πολυ εντυπωσιακα γκολ, τρεξιμο, ωραιο ποδοσφαιρο και φαγαμε τρια γκολ. Μια χαρα ειναι και παμε να παιξουμε τα επομενα παιχνιδια. Με τις ελλειψεις που εχουμε και με τη στρατιγικη που ακολουθουμε παντα μπορω να πω οτι πηγαμε πολυ καλα.

Σταύρος
17-06-05, 11:46
Η αλήθεια είναι ότι αυτή η Εθνική έχει τελειώσει .
Ο Ρεχάγκελ πήρε μέτριους έως ασήμαντους παίκτες , διψασμένους για μία
διάκριση , μακριά από την μιζέρια των προέδρων και
των παρατρεχάμενων και
όλοι μαζύ έφτιαξαν ένα θαύμα , μία από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις
όλων των εποχών .
Είμαστε τώρα πρωταθλητές Ευρώπης .
Τι κάνουμε από εδώ και πέρα ;

Το είπε ο Νίκος ο Αετός . Ολική ανανέωση .
Για πολλούς λόγους .
Πρώτα για να μείνει αυτή η Εθνική η πρωταθλήτρια Ευρώπης .
Οι παίκτες της , Ζαγοράκης και οι υπόλοιποι , αισθάνονται το θαύμα που
έγινε , απέδειξαν ότι το ακατόρθωτο είναι γεγονός ,
έχουν πλέον την αναγνώριση που ζητούσαν . Δεν μπορούν
άλλο . Δεν μπορείς να ζητάς από τους ίδιους ανθρώπους καθημερινώς
θαύματα . Εφτασαν στην κορυφή των ικανοτήτων τους
και την ξεπέρασαν . Τελος .
Δεν μπορούν άλλο .
Φεύγουν , ώστε η εικόνα τους να μείνει αλώβητη και φέρνεις νέους ,
διψασμένους για διάκριση ,
με την επιθυμία να φτάσουν και να ξεπεράσουν τους άθλους
του Ζαγοράκη και των υπολοίπων .
Ετσι κάνουν όλοι άλλωστε μετά από κάποια μεγάλη επιτυχία , ακόμα
και η εθνική Βραζιλίας .
Δεν σέρνεις τους πρωταθλητές να εξευτελίζονται .

Το ερώτημα είναι μπορεί να κάνει την ανανέωση ο Ρεχάγκελ και να
αρχίσει πάλι από την αρχή ;
Δεν το πιστεύω .

poromenos
17-06-05, 11:49
εγω παρατηρησα 2 κυρια πραγματα.δεν επρεπε με τιποτανα εχει βασικο τον βρυζα{ευτυχως που εφυγε στο ημιχρωνο!! !!}ο μπασινας κοιμοτανε ορθιος οπως και στο παιχνιδι με την ουκρανια οπως και με την τουρκια
και....και..και....
γενικοτερα δεν πηγαμε να υπερασπιστουμε τον τιτλο μας αλλα για να παιξουμε ενα φιλικο και για να κανουν οι βραζιλιανει προπονηση{το ειπε και αυτος που μετεδηδε το ματς ''οι βραζιλιανει κανουν ασκησεις για να σπαν αντιπαλες αμηνες""}

παντα εκφερω προσοπικη αποψη! !

@ ADSLgr.com All rights reserved.