Επιστροφή στο Forum : .dll
sgt.peterman
07-03-08, 20:37
Καλησπερα παιδια...το λαπτοπ ενος φιλου εχει ενα προβλημα..στα vista οταν ανοιγει τα εγγραφα μου η τον σκληρο η οποιαδηποτε εφαρμογη που συνδεεται με το συστημα-οχι προγραμματα-του τα κλεινει μετα απο λιγα seconds...εν τω μεταξυ οταν ανοιγει ο υπολογιστης βγαινει μην.οτι λειπουν καπoια dll αρχεια απο το temp..ο υπολογιστης ειχε της παναγιας τα ματια μεσα...popuper trojan virus κτλ..τα σβησαμε αλλα μαλλλον δεν φταινε αυτα...το λειτουργικο ειναι vista...καμια ιδεα?
Κάντο ένα format η επαναφορά συστήματος(αρχικό)
sgt.peterman
07-03-08, 21:06
αυτο με τα μην. στην αρχη, του το εχει εμφανισει πολυ προσφατα...τι μπορει να ειναι?
hellenicsun
07-03-08, 22:12
Επίσης δοκίμασε την επιδιόρθωση μέσω του DVD εγκατάστασης
Απο προσωπικη εμπειρια σου λεω πως τα .dll που λειπουν ειναι 90% drivers της καρτας γραφικων τα οποια διεγραψε κατα λαθος το antivirus...Ψαξε ακριβως την ονομασια του αρχεια σε διαφορα φορουμ και σιγουρα θα βρεις απο που μπορεισ να τα κανεις download.
Ακομα δοκιμασε να κανεις search sto Google για dll library.
sgt.peterman
09-03-08, 12:50
Απο προσωπικη εμπειρια σου λεω πως τα .dll που λειπουν ειναι 90% drivers της καρτας γραφικων τα οποια διεγραψε κατα λαθος το antivirus...Ψαξε ακριβως την ονομασια του αρχεια σε διαφορα φορουμ και σιγουρα θα βρεις απο που μπορεισ να τα κανεις download.
Ακομα δοκιμασε να κανεις search sto Google για dll library.
Εψαξα τα dll ακριβως με το ονομα τους αλλα η αναζητηση στο google δεν μου εβγαλε τιποτα...
DSLaManiaC
09-03-08, 12:52
Start -> Run -> sfc /scannow
sgt.peterman
09-03-08, 12:54
Start -> Run -> sfc /scannow
Τι δειχνει αυτη η εντολη?
DSLaManiaC
09-03-08, 12:55
Σκανάρει τα αρχεία συστήματος για corruption.
Βασικα δεν ειναι corrupted το αρχειο αλλα κατεστραμενο απο το antivirus, πιστευω...:hmm:
Αφου δεν το βρηκεσ στο google ψαξε στο site του κατασκευαστη του λαπτοπ για drivers καρτας γραφικων με αυτο το ονομα, εγω ετσι ελυσα το προβλημα...
Καλησπερα παιδια...το λαπτοπ ενος φιλου εχει ενα προβλημα..στα vista οταν ανοιγει τα εγγραφα μου η τον σκληρο η οποιαδηποτε εφαρμογη που συνδεεται με το συστημα-οχι προγραμματα-του τα κλεινει μετα απο λιγα seconds...εν τω μεταξυ οταν ανοιγει ο υπολογιστης βγαινει μην.οτι λειπουν καπoια dll αρχεια απο το temp..ο υπολογιστης ειχε της παναγιας τα ματια μεσα...popuper trojan virus κτλ..τα σβησαμε αλλα μαλλλον δεν φταινε αυτα...το λειτουργικο ειναι vista...καμια ιδεα?
Η καλύτερη λύση είναι να επαναφέρεις το σύστημα στην εργοστασιακή του κατάσταση και αυτό γίνεται με το DVD επαναφοράς που πρέπει να δημιουργήθηκε με την πρώτη έναρξη των windows vista. Εκτος και αν ο καταστκευαστης έχει ήδη αυτό το DVD στην συσκευασια.
Πάντως χρησιμοποιησε και προγραμματα καθαρισμου registry οπως το ccleaner.
@ ADSLgr.com All rights reserved.