PDA

Επιστροφή στο Forum : βοηθεια για linksys am200 κ γενικοτερα

tolisfecal
12-03-08, 15:40
Γεια χαρα παιδια.Πρωτη φορα γραφω στο forum, αν και ειμαι μελος εδω και αρκετο καιρο.Εχω βρει πολλες φορες λυσεις σε διαφορα προβληματα και ελπιζω σε κατι αναλογο και τωρα..
Εδω και μια βδομαδα αντικατεστησα το crypto adsl modem που ειχα, με ενα linksys am200, γιατι εκανα αναβαθμιση της γραμμης μου απο τα 2 στα 24 mbps(altec) και το crypto εφτανε μεχρι τα 8mbps, oποτε κ χρειαζομουν adsl+2.To εβαλα λοιπον το linksys am200 σε λειτουργια,μετα απο κοπο, γιατι δεν ειχε χρειαστει να ξαναρυθμισω modem με τοσες πολλες επιλογες στο set up.Δουλευει κανονικα το internet, αλλα το προβλημα ειναι οτι οχι μονο δεν ειδα καμια βελτιωση της ταχυτητας, αλλα μπορω ευκολα να διαπιστωσω πως η συνδεση μου στο surfing,downloading(torrents & γενικοτερα) εχει γινει και λιγο πιο αργη απο οτι ηταν με το cryptο.
Πιθανων να ειναι καποιες απο τις ρυθμισεις στην ip set up σελιδα του linksys am200,που δημιουργουν το προβλημα.Please αν μπορει καποιος να με "φωτισει" αναλυτικα για το ποιες επιλογες πρεπει να κανω στο set up, με καμια φωτογραφια ή οπως αυτος νομιζει οτι μπορει,θα του ημουν υποχρεος...thanx προκαταβολικα friends..καλα να περνατε

@ ADSLgr.com All rights reserved.