PDA

Επιστροφή στο Forum : 134 και νεες τιμες

waste
18-09-03, 08:28
φυσικα οπως ολοι περιμενατε 4 στους 4 υπαλληλους του 134 δεν ειχαν ιδεα για τις νεες τιμες (αφου δεν πληρωνω παιρνω 3-4τηλεφωνα μηπως πετυχω κανεναν πιο εξυπνο και κανω και γκαλοπ)

αλλα το σημαντικο δεν ειναι αυτο. 2 στους 4 μου ειπαν οτι ειναι στο προγραμμα και η μη υποχρεωτικη αγορα μοντεμ...

κατι που ακουγεται πολυ σωστο καθως.
με 50%μειωση στο Jetspeed φτανουμε στα 110ευρα που σημαινει πολυ κοντα στις τιμες του ανταγωνισμου.

αρα δεν ειναι απιθανο να σταματησουν να μας κοτσαρουν και το μοντεμ...

η ιστορια με το υποχρεωτικο μοντεμ δεν θα εβγαινε ποτε σε δελτιο τυπου καθως κατι τετοιο θα εδειχνε την παρανομια του οτε. Οποτε μπορει απλα με μια εσωτερικη εγκυκλιο να τις κοψουν τις χαζομαρες.

παντως η υποχρεωτικη εγκατασταση μαλλον θα παραμεινει. ας μην ξεχναμει οτι υποχρεωτικη εγκατασταση εχεις και στις απλες γραμμες... (εκει τουλαχιστον πηγαινουν μεχρι το ΚΑΦΑΟ και συνδεουν δυο καλωδια

XTCgr
18-09-03, 15:34
Επικοινώνησα 2 φορές με 134,η πρώτη κλήση στις 9.30 και η δεύτερη στις 13.45 με σκοπό να μάθω τι θα γίνει με την αίτηση που έκανα χθές το πρωί-αν ισχύουν και για εμένα οι νέες μειωμένες τιμές...την πρώτη φορά ο υπάλληλος με άφησε να περιμένω για λίγο και ρώτησε έναν-προφανώς- πιο υπεύθυνο...τελικά μου είπε να ξανακαλέσω αύριο για standard απάντηση... την δεύτερη φορά ο υπάλληλος πάλι με άφησε να περιμένω για λίγο, τελικά επέστρεψε και μου ζήτησε όνομα και τηλέφωνο ώστε να με ξανακαλέσει σε λίγο με απάντηση...μέσα σε 3 λεπτά με είχε καλέσει λέγοντας μου οτι οι νέες τιμές θα ισχύουν και για μένα :lol:

momo
18-09-03, 21:55
pote ekanes aitis dsl_worshipper?

XTCgr
18-09-03, 22:50
Χθές το πρωί(Τετάρτη)

@ ADSLgr.com All rights reserved.