PDA

Επιστροφή στο Forum : επιστροφή DVD που κολάν στα video seven net

mgp
18-03-08, 09:59
Πριν μερικές μέρες έστειλα την παρακάτω επιστολή (email) στα seven, διαβάστε:

Αγαπητό Seven,

Πριν μερικές μέρες δανείστηκα από το κατάστημα της Λαμπράκη (άνω Τούμπα, Θεσσαλονίκη) τρεις ταινίες, Azur et Azmar, Ratatouille και Niels Holgerson. Οι δύο πρώτες ταινίες έπαιξαν ΟΚ αλλά η τρίτη (Niels Holgerson) κολλούσε λίγο μετά την αρχή και δεν προχωρούσε. Να διευκρινίσω ότι δεν έχω τηλεόραση και DVD player αλλά μόνο Η/Υ για την αναπαραγωγή DVD. Δοκίμασα και στο Laptop μου αλλά πάλι τίποτα. Καθάρισα την επιφάνεια με ειδικό μαντιλάκι με μικρο-ίνες που χρησ. και για τα γυαλιά μου αλλά πάλι τίποτα.
Όταν επέστρεψα τις ταινίες διηγήθηκα όλα τα παραπάνω στην υπάλληλο του καταστήματος <ονοματεπώνυμο> η οποία αφού δοκίμασε το προβληματικό DVD σε ένα player του καταστήματος (και έπαιξε) μου είπε πως θα χρεωθεί κανονικά και εάν σε μια δοκιμή που θα κάνει σε κάποια άλλη στιγμή στον Η/Υ του καταστήματος κολλήσει τότε και μόνο τότε θα μου επιστραφεί η χρέωση. Να τονίσω ότι στο ίδιο κατάστημα για παρόμοιο λόγο άλλος υπάλληλος μου έδωσε τρία (!) αντίγραφα μέχρι να δουλέψει κάποιο. Το γιατί τα DVD players των Η/Υ κολλάνε ποιο εύκολα είναι άκρως τεχνικό και τέλος πάντων δεν νομίζω να ενδιαφέρει. Αυτό που περιμένω από εσάς στην διοίκηση του Seven είναι να τοποθετηθείτε στο θέμα και να μου πείτε ποιου υπαλλήλου η στάση εκφράζει την πάγια πολιτική σας. Γιατί θεωρώ άκρως προσβλητική την στάση της <ονοματεπώνυμο> γιατί υπονοεί σαφώς πως έχω πρόθεση να πω ψέματα ότι δεν παίζει το DVD. Νομίζω ότι σαν πελάτης πρέπει να έχω την εμπιστοσύνη του καταστήματος όταν λέω ότι δεν μπόρεσα να πάρω αυτό που καλούμε να πληρώσω.

Η απάντηση σας μαζί με το παρόν κείμενο θα δημοσιευτεί στο blog μου όπως και στο www.adslgr.com.

ευχαριστώ για την προσοχή,

Επικοινώνησε μαζί μου ένας ευγενικός υπάλληλος από τα κεντρικά γραφεία της εταιρείας ό οποίος αφού μου είπε πως μου έχουν δώσει πίστωση για το DVD που δεν έπαιξε μου είπε σαφώς πως είναι πάγια πολιτική των seven να μην επιστρέφουν τα χρήματα σε ταινίες που παίζουν στα players του καταστήματος ενώ ο πελάτης λέει πως δεν παίζουν στο δικό του. Το εντελώς κατά τη γνώμη μου αντιφατικό και μέχρι ένα σημείο υποκριτικό είναι πως ο ίδιος μου είπε πως άτυπα έχουν δώσει 'γραμμή' στα καταστήματα να είναι πολύ ελαστικά με το θέμα των επιστροφών και πρακτικά να κάνουν τα στραβά μάτια και να δέχονται να μην χρεώνουν τους πελάτες για DVD που δεν παίζουν. Πρέπει να βεβαιώσω εδώ ότι και από την εμπειρία μου όντως σχεδόν πάντα δέχονται τις επιστροφές χωρίς το παραμικρό πρόβλημα. Η συγκεκριμένη υπάλληλος που αναφέρομαι είναι και η διαχειρίστρια του καταστήματος και γι' αυτό ίσως εφάρμοσε κατά γράμμα την πολιτική. Την επόμενη φορά πάντως που θα πάω να πάρω ταινία θα το ξεκαθαρίσω από πριν ή θα πηγαίνω με το laptop για επί τόπου δοκιμή ;)

Αυτά για την ενημέρωση των φίλων καταναλωτών και caveat emptor

M.

babality
18-03-08, 10:59
το να πας εκει με λαπτοπ δεν ειναι λυση. ισως η ταινια σου κολλησει σε καποιο σημειο στη μεση της ή οπου ναναι. γενικα δε βρισκεις ακρη αλλα ολοι δεχοντε την επιστροφη σαν προβληματικη χωρις προβλημα.

mgp
18-03-08, 11:12
αυτό για το laptop το έβαλα για πλάκα (δες το smiley). Το θέμα είναι ότι η επίσημη θέση του καταστήματος είναι "δεν σε πιστεύω εάν παίζει στο dvd μου" αλλά υπάρχει ανεπίσημη ανοχή. Συγνώμη αλλά αυτό είναι απαράδεκτο και υποκριτικό.

WAntilles
18-03-08, 11:21
Να ελέγχεις σχολαστικά ένα DVD από κάτω, πριν φύγεις από το video club.

Αν είναι γεμάτο, νυχιές, μπίχλες και κοντοσούβλια, να τους το επιστρέφεις αμέσως.

ESP1982
18-03-08, 11:43
Αν είναι γεμάτο, νυχιές, μπίχλες και κοντοσούβλια, να τους το επιστρέφεις αμέσως.

Πάει δηλαδή το 80-90% των ταινιών. :p Άσε. Λες και τα χρησιμοποιούν για σουβέρ ή frisbie. :whip:

supermario
18-03-08, 11:47
Πάει δηλαδή το 80-90% των ταινιών. :p Άσε. Λες και τα χρησιμοποιούν για σουβέρ ή frisbie. :whip:

Αυτο ειναι αληθεια!!! Καθε φορα που παιρνω DVD απο DVD club, τα κοιταω απο κατω και ειναι λες και επαιζαν γατιά με τα DVD!!!!

mgp
18-03-08, 12:04
ειδικά τα παιδικά είναι πονεμένη ιστορία. Δοκίμασα και εγώ να (ψιλο) ελέγχω για γρατσουνιές αλλά πρακτικά όλα όσα δεν είναι τελευταίας κυκλοφορίας είναι ένα χάλι. όπως είπαν και οι φίλοι παραπάνω, πάει το 90+% των παιδικών DVD έτσι

babality
18-03-08, 12:20
2 λεπτα..."παιδικα" ποια εννοειτε?:p

mgp
18-03-08, 12:32
παιδικά = π.χ. η χιονάτη, δες και εδώ (http://www.movieland.com.gr/products.asp?TypeID=1&product_category=11)

Τι άλλο να εννοεί κανείς δηλαδή...

shaq141a
18-03-08, 13:15
Δυστυχως ενώ τα Blu ray στην αρχή είχαν cartige στη συνέχεια το έβγαλαν. Με τέτοια συμπεριφορά στα 7 αναρωτιούνται ακόμα γιατί στρέφονται κάποιοι στην πειρατία.

FFGR
18-03-08, 13:25
Να ελέγχεις σχολαστικά ένα DVD από κάτω, πριν φύγεις από το video club.

Έχω πετύχει 2-3 DVD που δεν έπαιζαν σε DVD υπολογιστή λόγω κλειδώματος (αρκετά χρόνια πριν). Επίστροφή και in-store credit.

Μην μου λέτε για παιδικά :rofl:
Εκεί είχαν βάλει τα Hentai όταν είχαν πρωτοφέρει σε ένα κατάστημα. Φαντάζεστε να έπαιρνε κανένα κανείς μπόμπιρας ; :rofl:

babality
18-03-08, 16:56
παιδικά = π.χ. η χιονάτη, δες και εδώ (http://www.movieland.com.gr/products.asp?TypeID=1&product_category=11)

Τι άλλο να εννοεί κανείς δηλαδή...

αστο φιλος δεν πειραζει..:p

Kurozuka
19-03-08, 01:29
οχι απλως τα δεν τα εχουν τα hentai σε καποιο αλλο χωρο για τους 18+ αλλα με νευριαζει που τα εχουν μαζι με τα αλλα ανιμε και τα λενε και μανγκα απο πανω-ε οχι και ετσι

@ ADSLgr.com All rights reserved.