Επιστροφή στο Forum : ADSLgr.com Radio έναρξη public beta εκπομπών
Τι εννοείς; :hmm:
Τα εν οίκω μη εν δήμω :p
........Auto merged post: harris πρόσθεσε 0 λεπτά και 31 δευτερόλεπτα αργότερα ........
Δύο στα δύο σήμερα για σένα! Ό,τι ζήτησες μπήκε :p
Τα εν οίκω μη εν δήμω :p
........Auto merged post: harris πρόσθεσε 0 λεπτά και 31 δευτερόλεπτα αργότερα ........
Δύο στα δύο σήμερα για σένα! Ό,τι ζήτησες μπήκε :p
Δεν έχω παράπονο.
Τι να λέει άραγε; :hmm:
........Auto merged post: gkimonas πρόσθεσε 2 λεπτά και 25 δευτερόλεπτα αργότερα ........
:worthy: :worthy: :worthy:
Καληνύχτα, καλή συνέχεια :)
Καληνύχτα, καλή συνέχεια :)
Καλό βράδυ euri :oneup:
........Auto merged post: gkimonas πρόσθεσε 3 λεπτά και 36 δευτερόλεπτα αργότερα ........
Χάρη τελικά δεν μου είπες γιατί δεν έχεις δική σου εκπομπή;
Χάρη τελικά δεν μου είπες γιατί δεν έχεις δική σου εκπομπή;
Με την απορία θα μείνεις :p
Με την απορία θα μείνεις :p
Πες μου με έχει φάει....:whip:
Πες μου με έχει φάει....:whip:
Curiosity killed the cat :p
Curiosity killed the cat :p
Είσαι κακός είσαι κακός είσαι κακός αλλά μ' αρέσεις. :oneup:
........Auto merged post: gkimonas πρόσθεσε 3 λεπτά και 54 δευτερόλεπτα αργότερα ........
Pink Floid είναι αυτοί; :hmm:
Pink Floid είναι αυτοί; :hmm:
To προηγούμενο κομμμάτι ήταν Oasis ;)
Αυτό που παίζει τώρα είναι το Bohemian Rhapsody των Queen... Που είναι και το τελευταίο για σήμερα :)
Καλή μέρα σε όλους :)
To προηγούμενο κομμμάτι ήταν Oasis ;)
Αυτό που παίζει τώρα είναι το Bohemian Rhapsody των Queen... Που είναι και το τελευταίο για σήμερα :)
Καλή μέρα σε όλους :)
Queen σωστά. :oneup:
Θα με αφήσεις τελικά.:(
Καλή σου μέρα τότε. :)
Απλά :respekt: και ένα μεγάλο ευχαριστώ.
Τίποτε άλλο. :oneup:
Κι επειδή τους ανέφερες, τελευταίο κομμάτι για σήμερα θα είναι το Wish you were here των Pink Floyd :)
Έβγαλα το antivirus και σίγουρος γι'αυτό που θα έκανα πήγα να εγκαταστήσω άλλο που βαρέθηκα να κατεβάσω από το επίσημο site και έτρεξα ένα set-up που ήδη είχα(τρομάρα μου).
Το μόνο που έχω να πω είναι ότι τέτοιο πράγμα δεν είχα ξαναδεί...:lol:
Έχουν περάσει πολλά μολυσμένα PC από το σπίτι και πάντα υπήρχε κάτι να κάνω, αλλά τώρα τίποτα...:oops:
Καλά να πάθω βέβαια...:lol:
Μην κάνεις έτσι ρε φιλαράκι. Εγω που έχω το Panda IS 2008 αγοράσμένο και το έχω μετανοιώσει? Για πες τι να κάνω?
montanna.can.guy
30-05-08, 07:07
Μην κάνεις έτσι ρε φιλαράκι. Εγω που έχω το Panda IS 2008 αγοράσμένο και το έχω μετανοιώσει? Για πες τι να κάνω?
NoD32 is the solution:bot:
says NoD32 FTw!!!!
Τι έγινε ρε παιδιά, δεύτερο σπίτι το έχουμε κάνει το adslgr ;; :p Μέχρι τις 4 μέσα και μετα απο τις 7 ;; :p
Τι έγινε ρε παιδιά, δεύτερο σπίτι το έχουμε κάνει το adslgr ;; :p Μέχρι τις 4 μέσα και μετα απο τις 7 ;; :p
Είχαμε prive party εχθές.:p
Είχαμε prive party εχθές.:p
A, είναι εξπέρ σε αυτά ο Harris.
Γενάρη θυμάμαι, είχε μπει μεσα για hijacking στη 1 το βράδυ (μετά τον euri ) και ακούγαμε ο Harris, ο euri, ο MNP και εγώ .
Ε, μέχρι τις 4 παρά τέταρτο ψαχνόμασταν να βρουμε ποιοι ακούνε :rofl:
Καταπληκτική βραδιά !
wi fi thief
30-05-08, 13:01
καλημερες :)
φιλες και φιλοι ο PopManiac την ωρα της εκπομπης του (20:00 αποψε) θα ειναι εν πλω και δεν μπορει να κανει εκπομπη
Οποτε αποψε 20:00 με 22:00 θα σας παιξω εγω μουσικουλα (mainstream, χωρις μικροφωνο), εκτος αν προκυψει κατι αλλο για το οποιο θα σας ενημερωσω.
Μπορειτε, αν θελετε, να ζητατε τραγουδια (απο τωρα αν ειναι δυνατον) και αν τα εχω θα σας τα παιξω ευχαριστως ;)
καλημερες :)
φιλες και φιλοι ο PopManiac την ωρα της εκπομπης του (20:00 αποψε) θα ειναι εν πλω και δεν μπορει να κανει εκπομπη
Οποτε αποψε 20:00 με 22:00 αποψε θα σας παιξω εγω μουσικουλα (mainstream, χωρις μικροφωνο), εκτος αν προκυψει κατι αλλο για το οποιο θα σας ενημερωσω.
Μπορειτε, αν θελετε, να ζητατε τραγουδια (απο τωρα αν ειναι δυνατον) και αν τα εχω θα σας τα παιξω ευχαριστως ;)
Δυστυχώς θα είμαι στο νυχτοκάματο, δεν θ' ακούσω.:(
Θα παίξεις Duffy please :mrgreen:;;
wi fi thief
30-05-08, 13:12
Θα παίξεις Duffy please :mrgreen:;;
ΟΚ (μονο το rockferry εχω, θα το παιξω) Πανο :)
ΟΚ (μονο το rockferry εχω, θα το παιξω) Πανο :)
OK !
(Κατσε γιατί χθες το βράδυ μου'ρθαν κατι περίεργα να ακούσω και ήθελα να σ'τα ζητήσω, δεν ξερω πού τα σημείωσα !)
...Όπως μου είπε ο wi fi thief μάλλον είμαι τουριστικός πράκτορας.
Αλλά I cannot help it, και την ώρα της εκπομπής μου απόψε θα βρίσκομαι κάπου πάνω από την Αδριατική υπολογίζω και θα μπαίνω στο FIR Κέρκυρας αν δεν κάνω λάθος.
Η τεχνολογία, δυστυχως, δεν μου επιτρέπει να κάνω την εκπομπή μου στον αέρα (κυριολεκτικά!!!!!!!!!!!) γι'αυτό και απόψε θα ακούσετε κορυφαίες επιλογές του wi fi thief.
Εμείς θα τα πούμε Δευτέρα σε διπλή εκπομπή με την έννοια πως θα ψάξω να βρω κάποιον να με φιλοξενήσει στην Ελλάδα ;)
wi fi thief
30-05-08, 15:00
Η τεχνολογία, δυστυχως, δεν μου επιτρέπει να κάνω την εκπομπή μου στον αέρα
μετα τα τελευταια κατορθωματα σου με τα πισια σου, εχει εκδοθει οδηγια απο την ΕΕ να μην σε αφηνουνε να πλησιαζεις σε αποσταση 30 μετρων κοινοχρηστους υπολογιστες :twisted:
οποτε,ακομα και ιντερνετ καφε να εχει η KLM στο 737 εσενα το πολυ πολυ να σε αφησουνε να χρησιμοποιησεις τα ακουστικα για να ακουσεις τη μουσικη του αεροπλανου (και παλι θα σε επιβλεπουνε) :p
:lol::lol:
:respekt:
Παρεμπιπτόντως ούτε καν ακουστικά δεν μου δίνουν γι'αυτό και κουβαλώ το Creative Zen.
(Δεν πετώ με KLM, αλλά Brussels Airlines)
Κι εγώ για να τους εκδικηθώ, να τι διαβάζω (http://www.amazon.com/Air-Disaster-Vol-Macarthur-Job/dp/1875671110) στην καμπίνα :p
μετα τα τελευταια κατορθωματα σου με τα πισια σου, εχει εκδοθει οδηγια απο την ΕΕ να μην σε αφηνουνε να πλησιαζεις σε αποσταση 30 μετρων κοινοχρηστους υπολογιστες :twisted:
οποτε,ακομα και ιντερνετ καφε να εχει η KLM στο 737 εσενα το πολυ πολυ να σε αφησουνε να χρησιμοποιησεις τα ακουστικα για να ακουσεις τη μουσικη του αεροπλανου (και παλι θα σε επιβλεπουνε) :p
Γιατι έκανε εκπομπη και έπεσε κανα αεροπλάνο? :p
wi fi thief
30-05-08, 15:16
να τι διαβάζω στην καμπίνα
θα σε κλεισουνε μεσα ρεεεε! :p
(αν κατα τη συλληψη σου στην πεσουνε τα καναλια για δηλωσεις, πες μαζι με το ποιημα και ενα καλο λογο για το φορουμ και για το ραδιοφωνο του) :rofl:
@ nixori: εχει "καψει" τον τελευταιο μηνα δυο υπολογιστες...:respekt::worthy:
τον εχουνε επικηρυξει στα dixxons αλλα στην ΑΤΙ αυτοι που φτιαχνουνε τους drivers εχουνε τη φωτο του στις κουπες του καφε (πληρωνονται υπερωριες) :p
θα σε κλεισουνε μεσα ρεεεε! :p
(αν κατα τη συλληψη σου στην πεσουνε τα καναλια για δηλωσεις, πες μαζι με το ποιημα και ενα καλο λογο για το φορουμ και για το ραδιοφωνο του) :rofl:
@ nixori: εχει "καψει" τον τελευταιο μηνα δυο υπολογιστες...:respekt::worthy:
τον εχουνε επικηρυξει στα dixxons αλλα στην ΑΤΙ αυτοι που φτιαχνουνε τους drivers εχουνε τη φωτο του στις κουπες του καφε (πληρωνονται υπερωριες) :p
Πραγματικά :respekt: Ετσι γουστάρω όταν βλέπω Ελληνες να φτανουν τα pcια στα ορια τους. εγω βεβαια ακόμα δεν ξέρω τι ειναι το linux αλλα μαθαίνω
wi fi thief
30-05-08, 20:04
καλησπερες :)
τα πρωτα πεντε:
1. The Smiths - How Soon Is Now (6:41)
2. Faith No More - A Small Victory (4:57)
3. The Stranglers - Hanging Around (4:25)
4. Duffy - Rockferry* (4:07)
5. U2 - In God's Country (2:56)
με τις υγειες σας :cool:
* το ζητησε ο flamelab, αφιερωμενο εξαιρετικα
για να δούμε τι μουσικές παίζει αυτος ο κλέφτης
συντονίστηκα για λίγο στα "κλεφτά" :lol:
καλησπερες :)
τα πρωτα πεντε:
1. The Smiths - How Soon Is Now (6:41)
2. Faith No More - A Small Victory (4:57)
3. The Stranglers - Hanging Around (4:25)
4. Duffy - Rockferry* (4:07)
5. U2 - In God's Country (2:56)
με τις υγειες σας :cool:
* το ζητησε ο flamelab, αφιερωμενο εξαιρετικα
Μόλις τα είδα, μπήκα αμέσως για να δω αν πρόλαβα το "2. Faith No More - A Small Victory (4:57)" και ναιαιαιαιαι, το πρόλαβα! :respekt:
Πρέπει να φύγω αλλά δε βαριέσαι μωρέ, 2 λεπτάκια...
Εγώ λέω να κάνουμε όλοι μαζί εμπάργκο στον troller, spammer κδσ ασυρματοκλέφτη :protest: :lol: :p
Γειά σου Νικόλα :)
wi fi thief
30-05-08, 20:22
παιδια σημερα το προγραμμα ειναι μεγαλη σαλατα, νομιζω οτι εχει πραγματα που θα αρεσουν σε ολους ;)
φυσικα μπορειτε ακομη να ζητατε δικες σας επιλογες και αν υπαρχουνε να τις ακουσουμε ολοι μαζι :)
με υπουργους δεν μιλαω οταν βαζω μουσικη, με πιανει το επαναστατικο μου...(καλως τον χαρη) :twisted:
........Auto merged post: wi fi thief πρόσθεσε 4 λεπτά και 16 δευτερόλεπτα αργότερα ........
τα επομενα 4 παιζουνε ολα σε ΤV διαφημισεις:
6. Death In Vegas - Hands Around My Throat (6:41)
7. The Film - Can You Trust Me (5:08)
8. Caesar's Palace - Jerk It Out (3:18)
9. The Black Keys* - Girl Is On My Mind (3:28)
:p
* :respekt:
με υπουργους δεν μιλαω οταν βαζω μουσικη, με πιανει το επαναστατικο μου...(καλως τον χαρη) :twisted:
*O Υπουργός αναρωτιέται μαδώντας μία μαργαρίτα... να το πατήσω, να μην το πατήσω, να το πατήσω, να μην το πατήσω...
37592
:twisted::p
Mπα, μπα, αρχηγός είσαι στη συμμαχία Χάρη ; :whistle:
Mπα, μπα, αρχηγός είσαι στη συμμαχία Χάρη ; :whistle:
Υπουργός Εσωτερικών ;)
Υπουργός Εσωτερικών ;)
Yποκαλωσηρθατηγός :p
Καλησπέρα μαύρα πλήκτρα! and all!
hey πως έχεις σκεφτεί να κυλίσει το δίωρο;
:stereo
........Auto merged post: mosaic πρόσθεσε 2 λεπτά και 7 δευτερόλεπτα αργότερα ........
ουπς οκζ άκυρων, διάβασα παραπάνω
wi fi thief
30-05-08, 20:38
10. Muse - Hyper Music (3:20)
11. Pearl Jam - Black (5:43)
12. Tρύπες - Χωρίς Eμένα (3:04)
13. Kyuss - No (3:47)
14. The Duke Spirit - Lassoo (2:56)
15. The Yardbirds (Beck Era.) - Shapes Of Things (2:24)
qwertyuiop
30-05-08, 20:58
συντονιζόμεθα ... ;)
wi fi thief
30-05-08, 20:59
καλως τους :)
ακομα 4:
16. Screamin' Jay Hawkins - I Put A Spell On You (2:28)
17. 801 - Baby's On Fire (5:03)
18. Lenny Kravitz - Mr. Cab Driver (3:46)
19. Whale - Hobo Humpin' Slobo Babe (3:59)
wi fi μπας και το έχεις;
Madness - One Step Beyond
wi fi thief
30-05-08, 21:04
wi fi μπας και το έχεις;
Madness - One Step Beyond
το συγκεκριμενο οχι αλλα θα σου παιξω κατι αλλο απο madness :)
επίσης το Modern Lovers Astral Plane
........Auto merged post: mosaic πρόσθεσε 1 λεπτά και 42 δευτερόλεπτα αργότερα ........
και επίσης Blank Generation Richard Hell & The Voidoids
αυτά . .
wi fi thief
30-05-08, 21:13
επίσης το Modern Lovers Astral Plane
........Auto merged post: mosaic πρόσθεσε 1 λεπτά και 42 δευτερόλεπτα αργότερα ........
και επίσης Blank Generation Richard Hell & The Voidoids
αυτά . .
αυτα δεν τα εχω προχειρα...:sorry:
........Auto merged post: wi fi thief πρόσθεσε 5 λεπτά και 7 δευτερόλεπτα αργότερα ........
20. The Cooper Temple Clause - Been Training Dogs (3:11)
21. Madness - It Must Be Love* (3:23)
22. Lou Reed - Walk On The Wild Side (4:14)
23. The Jimi Hendrix Experience - Hey Joe (3:30)
24. Grateful Dead - Me & My Uncle (3:40)
*αφιερωμενο εξαιρετικα στη mosaic :)
19. Whale - Hobo Humpin' Slobo Babe (3:59)
καλά κρασιά!!!!!!! [με την καλή έννοια πάντα:)]
που το θυμήθηκες αυτό; βάλε και ένα sabotage....... πάντα κολλάγανε :lol:
thx wi fi και αυτό από τα ωραία τους :)
:stereo
wi fi thief
30-05-08, 21:32
25. Frank Black - (I Want To Live On An) Abstract Plain (2:17)
26. Nirvana - Very Ape (1:56)
27. Archive - Fuck U (5:14)
28. Red Hot Chili Peppers - I Could Have Lied (4:04)
29. The White Stripes - The Hardest Button To Button (3:31)
@ ADSLgr.com All rights reserved.