Επιστροφή στο Forum : ADSLgr.com Radio έναρξη public beta εκπομπών
....και μια μερίδα...κοντοσούβλι....στο 2.....
λάθος δεν έχει παραγγείλει το 2 κοντοσούβλι, στο 5 είναι...:lol::lol:
wi fi thief
01-06-08, 22:37
ΣΕΡΒΙΚΟ χασαπικο?
ευτυχως που δεν μας ακουει (?) Ο νομαρχης :p
....άιντε στην υγειά μας....να πεθάνει ο χάρος....
Παιδιά συγνώμη που δεν μιλάω να σας απαντήσω ζωντανά, αλλά προσπαθώ να βρω ό,τι μου ζητάτε να το εντάξω για να παίξει :oops:
wi fi thief
01-06-08, 22:44
να με στεγνωσεις με φιλια
μεσ' τη ζεστη σου αγκαλια
και μη μ' αφησεις πια να ξαναφυγω
κοντα σου παρε με να ζω...
...και στρωσε μου να κοιμηθω :respekt:
Παίδες εσείς που είστε και μεγαλύτεροι, θα ήθελα να ρωτήσω το εξής:
Πως λέγεται αυτός που τραγουδάει το παρακάτω, γνήσια εκτέλεση φυσικά
Για τα μάτια του κόσμου στ' άσπρα ντύνεσαι φως, την Κυριακή στην εκκλησιά σε οδηγεί...
Μα όταν πονέσεις κ κλάψεις μια μέρα που δεν θα το θελα ποτέ ποτέ στα χέρια του κόσμου να βάλεις την βέρα να μοιραστούμε τον καημό....
:hmm: :hmm: :hmm:
:worthy: :worthy: :worthy:
Κανείς βρε παιδιά; :(
εμένα δεν μου λέει κάτι :sorry:
Για τα μάτια του κόσμου, Χρήστος Αυγερινός ;)
Για δοκίμασε στο stixoi.info.gr στην αναζήτηση εκεί - εμένα δεν μου θυμίζει κάτι αυτή τη στιγμή.
Χρηστος Αυγερινος- Για τα ματια του κοσμου
Καλησπέρα σε όλους :cool:
Ευχαριστώ πολύ zouzouni :worthy:
Αφιερωμένο στην φίλη μου την Μαρία που μας ακούει αυτή την στιγμή, η οποία μένει πίσω από το Τζάνειο του Πειραιά και έχει κάνει τόσα πολλά για μένα.
Ευχαριστώ Μαρία...
wi fi thief
01-06-08, 23:04
τα παιδια του πειραια?
κλεινω το winamp για 3 λεπτα και ξαναρχομαι :p
Για δοκίμασε στο stixoi.info.gr στην αναζήτηση εκεί - εμένα δεν μου θυμίζει κάτι αυτή τη στιγμή.
Zouzouni μολις μπηκα.ποια απο τις δυο λιστες παίζεις?την πανω ή την κάτω?
........Auto merged post: nixori πρόσθεσε 1 λεπτά και 16 δευτερόλεπτα αργότερα ........
Αφιερωμένο στην φίλη μου την Μαρία που μας ακούει αυτή την στιγμή, η οποία μένει πίσω από το Τζάνειο του Πειραιά και έχει κάνει τόσα πολλά για μένα.
Ευχαριστώ Μαρία...
Το βρήκες gkimonas? στο εστειλα
Πάνω στο λιμάνι και καημός έγινε διακοπή.....:(
Χρηστος Αυγερινος- Για τα ματια του κοσμου
:oneup:
τα παιδια του πειραια?
Γιατί βρε...:p
θελω απο την πρωτη λιστα να ακουσω το:
52. ΠΑΝΟΥ ΠΟΛΥ - Παίξε Χρήστο Το Μπουζούκι (3:05)
και να το αφιερωσω σε εναν ανθρωπο που γνωριζα προσωπικα και για τον οποιο εχει γραφτει το συγκεκριμενο τραγουδι: τον χρηστακη τσιτσανη (RIP)
στον ιδιο δισκο (πολυ πανου-τσιτσανης) υπαρχει το συ-γκλο-νι-στι-κο "μεσ' την πολλη σκοτουρα μου" το οποιο θα ηθελα επισης να ακουσω αν και (δυστυχως) δεν υπαρχει στη λιστα :)
Δυστυχώς δεν βρίσκω "το μες τη πολλή σκοτούρα μου" :sorry:
λοιπόν έχουμε και λέμε
το πούλμαν όπου ο οδηγός μπροστά το έχει κάνει σα λατέρνα από εικόνες και χάντρες
με τις οικογένειες σε μάζωξη για το θαλασσινό μπανάκι, μπρατσάκια, κεφτεδάκια, , , ,
με μουσική υπόκρουση τα εν λόγω τραγούδια, α ναι και μπόλικα τζριρτζιρρρρρ (παράσιτα)
:p :p :p :p
:p:p:lol::lol::lol:
Ευχαριστώ Μαρία...
Παρακαλώ - χαίρομαι που μπόρεσα να το εντοπίσω μέσα στο χαμό και το χάος εδώ :oops:
τα παιδια του πειραια?
αμάν βρε συ :p εκτέλεση με την Πόλυ Πάνου ήταν
Zouzouni μολις μπηκα.ποια απο τις δυο λιστες παίζεις?την πανω ή την κάτω?
........Auto merged post: nixori πρόσθεσε 1 λεπτά και 16 δευτερόλεπτα αργότερα ........
Το βρήκες gkimonas? στο εστειλα
Την πάνω λίστα, και εμβόλιμα ό,τι μου 'ρθει από τους άλλους φακέλλους που έχω έτοιμους εδώ με γυναικείες φωνές :oops:
Πάνω στο λιμάνι και καημός έγινε διακοπή.....:(
Ναι παιδια Γιατι?
Δεν ξέρω παιδιά τί γίνεται...το πρόγραμμα και η σελίδα του server δείχνει πως όλα πηγαίνουν καλά χωρίς διακοπές. :sorry:
Σορρυ που δεν μιλώ αλλα έχω πιάσει αλλού συζητήσεις :p
Πολύ καλή εκπομπή :)
Σορρυ που δεν μιλώ αλλα έχω πιάσει αλλού συζητήσεις :p
Πολύ καλή εκπομπή :)
:whip::whip:
:p
Δεν ξέρω παιδιά τί γίνεται...το πρόγραμμα και η σελίδα του server δείχνει πως όλα πηγαίνουν καλά χωρίς διακοπές.
Μετά την εκπομπή σβήσε τους encoders και ξαναφτιάξε τους από την αρχή, σε εμένα δούλεψε.
Μετά την εκπομπή σβήσε τους encoders και ξαναφτιάξε τους από την αρχή, σε εμένα δούλεψε.
Ευχαριστώ πολύ Νίκο :oneup: - θα το κάνω αύριο, γιατί ούτε ξέρω πότε θα τελειώσει αυτή η εκπομπή! :oops:
Μόνο για μελαχρινές αναστενάζουν οι ναύτες; :p
Μην λέτε για ναύτες και λοιπά, θα πάω να υπηρετήσω εντός του χρόνου.:(
zouzouni αν θελεις να μου πεις περιπου σε ποιο νουμερο της λιστας ειμαστε.Τα εβγαλα τα ματάκια μου κα δεν ξερω που ειμαστε περιπου. Αν μπορεις κ θες
Δεν ξέρω - δεν έχω κάνει ναύτης! :p:lol:
....στην υγειά σου ρε ΒΙΚΥ....:oneup:
Μπα αναλογα την καψα. Ωπα!!!!!!!!!:clap:
zouzouni αν θελεις να μου πεις περιπου σε ποιο νουμερο της λιστας ειμαστε.Τα εβγαλα τα ματάκια μου κα δεν ξερω που ειμαστε περιπου. Αν μπορεις κ θες
Δεν παίζουν τα κομμάτια με την σειρά που αναγράφονται στην λίστα - την παρέθεσα ώστε όποια/όποιος ήθελε να μου πει ποιά τραγούδια ήθελε να ακούσει (με βάση τον αριθμό κάθε τραγουδιού) και εγώ την ώρα που μου τα γράφουν τα ψάχνω και προσπαθώ να ταιριάξω και να παίξουν - είναι μια εκπομπή που ουσιαστικά η playlist που ακούγεται γίνεται interactively & on the fly (αν μπορώ να πω κάτι τέτοιο).
Αν θέλεις κάποια τραγούδια απλά γράψε μου τους αριθμούς τους και θα δω τί μπορώ να παίξω (αν δεν έχουν ήδη παίξει) - αλλιώς μη κουράζεις τα ματάκια σου. :oneup:
90 και 106 .βασικα ολα ειναι ενε κ ενα.Αφιερωμένα σε οσους ακουνε. ευχαριστω :)
90 και 106 .βασικα ολα ειναι ενε κ ενα.Αφιερωμένα σε οσους ακουνε. ευχαριστω :)
Βασικά...αν η σύνδεσή μου δεν έχει πρόβλημα...μας βλέπω να ξεπερνάμε τις 2,5 ώρες εκπομπής - αν φυσικά έχετε όρεξη - αν ναι...πείτε μου εδώ για να κανονήσω την πορεία μου και εγώ. ;)
Βασικά...αν η σύνδεσή μου δεν έχει πρόβλημα...μας βλέπω να ξεπερνάμε τις 2,5 ώρες εκπομπής - αν φυσικά έχετε όρεξη - αν ναι...πείτε μου εδώ για να κανονήσω την πορεία μου και εγώ. ;)
Μου αρέσει που ρωτάς κιόλας. :p
Keep Walking-Playing :oneup:
Go on παιδάκι μου :p
Εννοειται τωρα που ζεστάθηκα μετα απο τα πρώτα 2 ποτα
τις έσκισε τις γυναίκες η πόλυ....
Μου φαίνεται μονο εγώ δεν πίνω απόψε και την βγάζω με καφέ.
Έχει δρόμο η βραδυά, ελπίζω να μου κάνει παρέα ο συνάδελφος ξενύχτης ranger.:hmm:
wi fi thief
01-06-08, 23:49
αμάν βρε συ :p εκτέλεση με την Πόλυ Πάνου ήταν
το μονο που μου αρεσει σ' αυτο το τραγουδι ειναι η λεξη "τεσσερα" :twisted::twisted::twisted::twisted:
η πολυ ειναι σιγουρα αεκτζου!!! :respekt:
Ααα..δεν ξέρω...:whistle:..προμηθευτείτε τα κατάλληλα εφόδια...γιατί μετά τα ντιριντάχτα...αρχίοζυν τα νταλκαδιάρικα και είναι πολλά τα ντέρτια...;)
Μου φαίνεται μονο εγώ δεν πίνω απόψε και την βγάζω με καφέ.
Έχει δρόμο η βραδυά, ελπίζω να μου κάνει παρέα ο συνάδελφος ξενύχτης ranger.:hmm:
Παρών.:p
Δεν μιλάω γιατί έχω δουλίτσα, αλλά το vB-iSPY είναι ανοικτό μπροστά μου...
Παρών.:p
Δεν μιλάω γιατί έχω δουλίτσα, αλλά το vB-iSPY είναι ανοικτό μπροστά μου...
Άσε έχω να παραδόσω εργασία το πρωί και πρέπει να γράψω τεκμηρίωση.
Με κόβω μέχρι το πρωί να το παλεύω...:p
@ κλέφτη.....
η πόλυ είναι πολίτισσα..;)
Αφιερωμένο στην hol, η οποία δεν μου έφαγε δαχτυλίδια αλλά μου έφαγε όλο το Upload.
:rofl::rofl:
:lol:
Αειμνιστη ριτα σακκελαριου. Ωπα
Μπράβο....ρε....ΡΙΤΑ!.....:oneup:
το μονο που μου αρεσει σ' αυτο το τραγουδι ειναι η λεξη "τεσσερα" :twisted::twisted::twisted::twisted:
η πολυ ειναι σιγουρα αεκτζου!!! :respekt:
:p:p:p:lol::lol::lol:
Ιώτα, τι γραμματοσειρά χρησιμοποιείς στα tags και είναι όλα οκ ??
....λαική....
Μου αρέσει που ρωτάς κιόλας. :p
Keep Walking-Playing :oneup:
Go on παιδάκι μου :p
Εννοειται τωρα που ζεστάθηκα μετα απο τα πρώτα 2 ποτα
Λοιπόν....τα άσματα είναι έτοιμα ως τις 3 το πρωί...αντέχετε; :oops:
Θα κλείσουμε με τραγούδια της Βίκυς Μοσχολιού που λατρεύω (και τα συγκεκριμένα αλλά και την ίδια).
τις έσκισε τις γυναίκες η πόλυ....
:p αυτός που έγραψε τσι στίχοι φταίει! ;)
Αφιερωμένο στην hol, η οποία δεν μου έφαγε δαχτυλίδια αλλά μου έφαγε όλο το Upload.
:rofl::rofl:
Ωπα ! !
Αειμνιστη ριτα σακκελαριου. Ωπα
Μπράβο....ρε....ΡΙΤΑ!.....:oneup:
Προειδοποίησα εγώ για τα ντέρτια και τα μεράκια! :whistle::oneup:
Ιδέα δεν έχω αυτή την στιγμή - θα το κοιτάξω το πρωί με νηφάλιο κεφάλι :oops: και θα σε ενημερώσω Νίκο :oneup:
Υ.Γ. Συγνώμη που καθυστερώ να σας απαντήσω...ψάχνω τραγούδια, αλλάζω...είπαμε...η αποψινή είναι on the fly! :οοps:
Λοιπόν....τα άσματα είναι έτοιμα ως τις 3 το πρωί...αντέχετε; :oops:
Θα κλείσουμε με τραγούδια της Βίκυς Μοσχολιού που λατρεύω (και τα συγκεκριμένα αλλά και την ίδια).
:p αυτός που έγραψε τσι στίχοι φταίει! ;)
Προειδοποίησα εγώ για τα ντέρτια και τα μεράκια! :whistle::oneup:
Ιδέα δεν έχω αυτή την στιγμή - θα το κοιτάξω το πρωί με νηφάλιο κεφάλι :oops: και θα σε ενημερώσω Νίκο :oneup:
Υ.Γ. Συγνώμη που καθυστερώ να σας απαντήσω...ψάχνω τραγούδια, αλλάζω...είπαμε...η αποψινή είναι on the fly! :οοps:
Πως θα ξυπνησεις το πρωι?:p
@ ADSLgr.com All rights reserved.