Επιστροφή στο Forum : ADSLgr.com Radio έναρξη public beta εκπομπών
LOL, θα φάμε όλα τα Πασχαλινά αν γίνει πριν το Πάσχα :rofl:
Νικ και Jazzer...
Ενα εξαιρετικό τετράωρο....! :respekt:
Γιώργη, εκτός από τα κλασσικά, αυτό το Γερμανικό τρίο (ELF?), με εντυπωσίασε! Ειδικά ο bassίστας!
ευχαριστούμε πάλι για το όμορφο μουσικό ταξίδι @Jazzer
καληνύχτα σας :)
Εξαιρετικός δίσκος ο συγκεκριμένος των ELF George, μάλλον θα αγοράσω και τον τελευταίο τους, που είναι live στο Aμβούργο, αν δεν κάνω λάθος.
Σας ευχαριστώ όλους και όλες που ήσασταν μαζί μου απόψε. :)
Εξαιρετικός δίσκος ο συγκεκριμένος των ELF George, μάλλον θα αγοράσω και τον τελευταίο τους, που είναι live στο Aμβούργο, αν δεν κάνω λάθος.
Σας ευχαριστώ όλους και όλες που ήσασταν μαζί μου απόψε. :)
Εμείς σε ευχαριστούμε. :oneup:
@popmaniac πες μου σε παρακαλω ποιο ειναι αυτο το τραγουδι που εβαλες στο κλεισιμο ενω μιλουσες.
το ψαχνω καιρο!
ευχαριστωωωωωωωωωωωω
Ήταν κονσέρβα η εκπομπή και ακόμα δεν έχω επιστρέψει. Μόλις γυρίσω θα σου πω ;)
wi fi thief
12-04-08, 10:52
καλημερες :)
@ nnn: νομιζα οτι θα παιζεις dance...:p
καλημερες :)
@ nnn: νομιζα οτι θα παιζεις dance...:p
Έτσι ξεκίνησε :p
Καλημέρες :)
wi fi thief
12-04-08, 11:03
Έτσι ξεκίνησε :p
Καλημέρες :)
απ' οτι φαινεται βιαστηκα να ποσταρω (επεσα πανω στους scorpions και νομισα οτι θα παιξει αναλογα πραγματα)
απ' οτι διαπιστωνω τωρα παιζει απ' ολα :clap:
ισως σε καποιο κενο ή σε καποια εκπομπη μου να παιξω κι εγω dance (progressive trance) - electronica μου αρεσει πολυ :respekt:
Υ.Γ: επιτελους! εγινα blogger: http://www.adslgr.com/forum/blog.php?b=65 :oops:
μπειτε μεσα και βριστε με ελευθερα :p (ζητηστε και κανενα τραγουδακι και ισως παιχτει την πεμπτη) :whistle:
καλημέρα παίδες πολύ καλή μουσική:oneup:
Στη σημερινη μεταλλικη εκπομπη του σταθμου θα παχτουν τα ακολουθα...
1. Apocalyptica - Wherever I May Roam (6:09)
2. Forbidden - No Reason (6:23)
3. Destruction - Total Desaster 2000 (3:07)
4. Sodom - Into Perdition (2:45)
5. Exhorder - (Cadence of) The Dirge (4:31)
6. Sepultura - Refuse-Resist (3:19)
7. slayer - spill the blood (4:50)
8. the haunted - hate song (3:00)
9. Overkill - Old School (3:54)
10. Toxik - Think This (5:37)
11. Exciter - Ritual Death (5:33)
12. Whiplash - Snake Pit (3:51)
13. Nuclear Assault - Hang the Pope (0:46)
14. Aura Noir - Wretched Face Of Evil (4:11)
15. Sadus - Certain Death (4:13)
16. Anthrax - Black Dahlia (2:38)
17. Vader - Flag Of Hate (kreator cover) (3:11)
18. Grip Inc. - Skin Trade (4:25)
19. exodus - war is my sheppard (4:29)
20. Terrorizer - Enslaved by Propaganda (2:14)
21. Nefilim - Pazuzu (Black Rain) (6:38)
22. Crown of thorns - of good and evil (3:27)
23. Bolt Thrower - Tank (Mk. I) (4:16)
24. At the gates - suicide nation (3:35)
25. Death Symbolic (6:33)
26. Obituary - Denied (3:37)
27. Absu - Manannan (5:33)
28. Nile - Sacrifice unto Sebek (3:02)
29. behemoth - decade of therion (3:20)
30. brujeria - el bajon (2:01)
wi fi thief
12-04-08, 12:41
ωραιος ο hemlock :oneup: (σημερα θα σε ακουσω ολοκληρο)
πολυ ωραιος και ο nnn (ειχα πολυ καιρο να ακουσω αυτο το τραγουδακι απο τους φατμε) :clap:
εδω ειναι το ταξιδι
wireless_surfer
12-04-08, 12:58
καλο βραδυ, ευχαριστουμε για τις μουσικες :worthy:
με 'γειες τα blog σε ολους παιδια...:)
(btw εγω μπορω να δω την playlist και χωρις να την ποσταρεις. Amarok rulez :respekt:)
εννοείς οτι βλέπεις την τρέχουσα playlist του σταθμού? Ε να πετάξουμε ενα λινουξάκι αμα λάχει ;)
αλλά sledgehammer ανάμμεσα σε αλεξίου, φοβερο, έχει και τα καλά του το random :lol:
βολευόμαστε κι εμείς και η πεθερά
εννοείς οτι βλέπεις την τρέχουσα playlist του σταθμού? Ε να πετάξουμε ενα λινουξάκι αμα λάχει ;)
Εννοεί ότι ο AmaroK καταγράφει και κρατάει τα κομμάτια που έχουν παιχτεί, οπότε αφού τελειώσει η εκπομπή έχεις καταγεγραμμένη ολοκληρωμένη την playlist.
wi fi thief
12-04-08, 13:14
Εννοεί ότι ο AmaroK καταγράφει και κρατάει τα κομμάτια που έχουν παιχτεί, οπότε αφού τελειώσει η εκπομπή έχεις καταγεγραμμένη ολοκληρωμένη την playlist.
σωστος :oneup:
ακριβώς.
Σιγά μην καθόμασταν να ρωτάμε "ποιο ήταν το 35ο τραγούδι που έπαιξες χτες, στις 1:22 π.μ" :p
Amarok :respekt:
wireless_surfer
12-04-08, 13:22
μη μου υπογραμμίζεις τις λέξεις εμένανε Γιουρίκα ! ΕΠειδή έχεις ένα μικροτίκι κι έναν αστερίσκο να τρέχουν, νομίζεις πως είσαι επιστήμονας και οι υπόλοιποι τσοπαναρέοι..!!
:p
(παλιά καλή φαγωμάρα μεταξύ ασυρμάτων της πόλης μας, μη μασάτε οι κοινοί readers, το 'χουμε για γουρι εμεις)
μη μου υπογραμμίζεις τις λέξεις εμένανε Γιουρίκα ! ΕΠειδή έχεις ένα μικροτίκι κι έναν αστερίσκο να τρέχουν, νομίζεις πως είσαι επιστήμονας και οι υπόλοιποι τσοπαναρέοι..!!
:p
(παλιά καλή φαγωμάρα μεταξύ ασυρμάτων της πόλης μας, μη μασάτε οι κοινοί readers, το 'χουμε για γουρι εμεις)
Τσομπαναραίοι without γκλιίτσες :p
(Δεν έχω πια μικροτίκιο καρντιά μου...)
wi fi thief
12-04-08, 13:53
Τσομπαναραίοι without γκλιίτσες :p
(Δεν έχω πια μικροτίκιο καρντιά μου...)
:rofl::worthy:
:) thanks για την ανοχή σας και σήμερα, καλό Σαβατοκύριακο.
Παμε λοιπον και σημερα...
wi fi thief
12-04-08, 18:05
καλησπερες :)
βαρα hem!!! :eguitar:rocker
Δεν ξερω γιατι, αλλα δεν θελει να παιξει το forbidden το προγραμμα...:cry:
Βαρααααααααααααααααααααααααααα :eguitar:eguitar
wi fi thief
12-04-08, 18:19
Δεν ξερω γιατι, αλλα δεν θελει να παιξει το forbidden το προγραμμα...:cry:
μηπως ειναι wma ή m4a? :hmm:
μηπως ειναι wma ή m4a? :hmm:
Mp3...
δεν ξέρω αν φταίνε οι διακοπες που μας βασανιζαν το μεσημέρι(hol) αλλα μου κάνει buffering καθε 10 λεπτα περίπου.
φερτε το πριόνι:rofl:
wi fi thief
12-04-08, 19:04
ωραιοι οι antrax :clap:
δωσε γκαζια hemlock!!! :eguitar
εγω δεν εχω pre (στον .οgg) και ειμαι και με την hol...
μισο να δω και το .mp3 πως παει...:hmm:
μια χαρα και ο .mp3 :)
Nα κάτι τέτοια τραγούδια ακούει ο ELιακό και γράφει βιβλία μετά ... :rofl::rofl:
Nα κάτι τέτοια τραγούδια ακούει ο ELιακό και γράφει βιβλία μετά ... :rofl::rofl:
Για τους Νεφελιμ αναρωτιεσαι Evilhawk?
Εχεις ακουσει τα παλια τοτε που λεγονταν Fields of the nefilim-ειναι οτι πρεπει για τις εκπομπες σου chief...
πωπωπω!!! σκετη ορμονοθεραπεία το Pazuzu......:spam:
πωπωπω!!! σκετη ορμονοθεραπεία το Pazuzu......:spam:
Κατσε μη φευγεις τωρα θα μπουμε στη ζωνη του λυκοφωτος (και ειδικα απο αυριο τερμα τα γουτσου γουτσου)...:p
Burning Skies
12-04-08, 19:26
Για τους Νεφελιμ αναρωτιεσαι Evilhawk?
Εχεις ακουσει τα παλια τοτε που λεγονταν Fields of the nefilim-ειναι οτι πρεπει για τις εκπομπες σου chief...
Ακόμη έτσι λέγονται. Nefilim λέγονταν για ένα διάστημα μέσα στη δεκαετιά του 90...
εδώ είμαι και σε καταγράφω.....:eguitar
Ακόμη έτσι λέγονται. Nefilim λέγονταν για ένα διάστημα μέσα στη δεκαετιά του 90...
Χμμμ...Καπου εχω χασει την μπαλα...Νομιζα οτι ειχαν διαλυθει εδω και χροοονια...Μονο το zoon εχω στην κατοχη μου...
Τυπικά Fields Of The Nephilim και Nephilim είναι διαφορετικές μπάντες. Οι Nephilim έχουν βγάλει μόνο το Zoon.
3 δίσκους έχουν φτιάξει όλους κι όλους....από αυτούς που έχω ακούσει τουλάχιστον από το 97...ΟΙ fields
Burning Skies
12-04-08, 19:38
Χμμμ...Καπου εχω χασει την μπαλα...Νομιζα οτι ειχαν διαλυθει εδω και χροοονια...Μονο το zoon εχω στην κατοχη μου...
Όχι βρε... Τελευταίο album βγάλανε το 2005 και στις 22 του Μάρτη που πέρασε είχαν έρθει Αθήνα για συναυλία...
........Auto merged post: Burning Skies added 1 Minutes and 3 Seconds later........
Τυπικά Fields Of The Nephilim και Nephilim είναι διαφορετικές μπάντες. Οι Nephilim έχουν βγάλει μόνο το Zoon.
Πράγματι...
........Auto merged post: Burning Skies added 1 Minutes and 28 Seconds later........
3 δίσκους έχουν φτιάξει όλους κι όλους....από αυτούς που έχω ακούσει τουλάχιστον από το 97...ΟΙ fields
4 studio και 1 live δίσκο έχουν βγάλει (χωρίς να μετρήσεις το Zoon που βγάλαν ως Nefilim)
wi fi thief
12-04-08, 19:39
νικολα, χαλασε το μικροφωνο? :p
νικολα, χαλασε το μικροφωνο? :p
΅Ειπα ενα καλησπερα θα πω και ενα καλο βραδυ-καλη συνεχεια με πασα τον Evilhawk...
Ειμαι κομπλε, νομιζω...:rofl:
Αν μπορέσεις άλλο ένα από DEATH....:oneup: Within the mind!!!
Burning Skies
12-04-08, 19:45
΅Ειπα ενα καλησπερα θα πω και ενα καλο βραδυ-καλη συνεχεια με πασα τον Evilhawk...
Σεμνό και ταπεινό παλικάρι... :p
wi fi thief
12-04-08, 19:46
αρχοντας :respekt:
Αν μπορέσεις άλλο ένα από DEATH....:oneup: Within the mind!!!
Αυριο, θα στο αφιερωσω κιολας...;)
:respekt:
........Auto merged post: Ainastros added 3 Minutes and 12 Seconds later........
Μπράβο!!!! ΗΕΜ....έγραψες!!!!:oneup:
wi fi thief
12-04-08, 20:02
ευχαριστουμε hemlock :clap:
καλως τον EvilHawk :)
Καλησπέρα και από εμένα ... ;)
παιζει να ακουσουμε τίποτα από ozzy? π.χ iron man?
καλησπερα evil.
Το πρόγραμμα θα είναι πιθανότατα πάνω από 2 ώρες επομένως φυσικά και παίζει ...:p
@ ADSLgr.com All rights reserved.