Επιστροφή στο Forum : ADSLgr.com Radio έναρξη public beta εκπομπών
...αύριο θα σου παίξω ελληνικές μπλουζιές....;)
Ασχετο εκπομπή με δημοτικά θα κανουμε ποτε;
...αύριο θα σου παίξω ελληνικές μπλουζιές....;):cool:
:worthy: Τέτοια θέλω ν' ακούω. :cool:
ασφαλώς.....;)
Mα και τώρα τα δημοτικά του Chicago ακούς και σε λίγο αυτά της Νέας Υόρκης :p
Τις ευχαριστίες μου για τη μουσική Νικαετέ!:)
Εν αναμονή ,το Jazzer's program!
Ευχαριστούμε για τις μουσικάρες και απόψε @ ΝικΑετός :respekt: και να περάσετε τέλεια στις διακοπές σας
:oneup: Νικ
Καλώς τον jazzer με τα δημοτικά του. :p
Νίκο εύχομαι οι διακοπές να είναι τόσο ευχάριστες όσο και οι ώρες που μας κράτησες συντροφιά με τις μουσικές επιλογές σου! :oneup:
Καλώς τον Jazzer! :oneup:
Eυχαριστούμε Νικόλα :oneup: :respekt:
Καλησπέρα σε όλους και όλες ! :)
Θενκς Νικ! Ενδιαφέρουσα η άλλη άποψη για τον Hendrix! :oneup:
Καλώς τον Ζωρζ!!
πάμε για τα Jazz(ιστικα)
:stereo
Kαλησπέρα George, έχω ετοιμάσει και 2 υπέροχες και λιγάκι σπάνιες live εκτελέσεις για απόψε, περιμένω εντυπώσεις ! :)
Kαλησπέρα George, έχω ετοιμάσει και 2 υπέροχες και λιγάκι σπάνιες live εκτελέσεις για απόψε, περιμένω εντυπώσεις ! :)
Αχα!! Ευτυχώς έμειναν κάτι μπύρες από χτες!! :lol:
Φίλε Jazzer ωραία αρχή και ωραία συνέχεια.......:oneup:
Για ποιο μετά εάν έχεις και Diana Krall βάλτο βρε παιδί μου (έχω φάει τρελό κόλλημα με την πάρτη της) "αφιερωμένο σε όλους τους adslgr-ιτες και adslgr-ιτισσες.....:)"
Φίλε Jazzer ωραία αρχή και ωραία συνέχεια.......:oneup:
Για ποιο μετά εάν έχεις και Diana Krall βάλτο βρε παιδί μου (έχω φάει τρελό κόλλημα με την πάρτη της) "αφιερωμένο σε όλους τους adslgr-ιτες και adslgr-ιτισσες.....:)"
OK και ευχαριστώ, προς το τέλος της εκπομπής όμως, γιατί τώρα παίζουν τα "άγρια" παιδιά ! :p
OK και ευχαριστώ, προς το τέλος της εκπομπής όμως, γιατί τώρα παίζουν τα "άγρια" παιδιά ! :p
Σωστός.....;)
μου άρεσε πάρα πολύ η συγκεκριμένη εκτέλεση :oneup:
Αν και ακούω από την αρχή την εκπομπή του Jazzer, να πω κι εγώ καλησπέρααααααααααααα :)
00:03 μπήκα σπίτι από το πρωί! Αλλά ήταν για καλό! Έγινα (πρώτη εξ'αίματος φορά!) θείος!!!!!! Μπορείτε να με φωνάζετε και Μπάρμπα από σήμερα :crazy: :lol: :p
Από τις 10 το πρωί μέχρι τις 11 στο πόδι μέσα σε ένα μαιευτήριο για να δούμε 3 λεπτά το μωρό και 2 την μητέρα, αλλά το άξιζε!!! Γλύκας είναι!!! :worthy:
Νομίζω πως αξίζω λίγη καλή μουσική και μερικές παγωμένες μπυρίτσες τώρα :p
Καλησπέρα μπαρμπά-Χάρη. :p
Να σας ζήσει και να σας.... γκουχ! Μπάρμπα!!! :)
Kαλησπέρα θείε Χάρη, να σας ζήσει το ανηψάκι ! :)
Εύχομαι να ακούει και καλές μουσικές σαν τον μπάρμπα του, όταν μεγαλώσει ! :p
Έστω και καθυστερημένα, να σας ευχαριστήσω όλους σας για τις ευχές και για την υπομονή σας.
Harris, να σου ζήσει το ανήψι :oneup:
Γιώργη φοβερές επιλογές, όπως πάντα ;)
Γιώργη φοβερές επιλογές, όπως πάντα ;)
Σε ευχαριστώ Νικόλα, πήγα και σούπερ μάρκετ σήμερα για "αναψυκτικά", παίζει ρόλο κι αυτό ! :p
Καλησπέρα μπαρμπά-Χάρη. :p
Δικαιολογημένος -αυτή τη φορά- ο χαρακτηρισμός σου!:oneup:
Να χαίρεσαι τ'ανηψάκι σου Χάρη!:)
εεεε θείο_Χάρη
να σας ζήσει!! πάντα γερό και δυνατό!
ερε φαντάζομαι οι παππούδες και οι γιαγιάδες σε τρελά κέφια :yahoo:
Ευχαριστώ όλους για τις ευχές σας! Η αλήθεια είναι πως είμαστε πολύ χαρούμενοι, προφανώς, και οι παππούδες και οι γιαγιάδες έχουν αλλάξει πολλά pampers εδώ και 5:30 ώρες που πρωτοείδαν τον εγγονό! Ακόμα και αυτοί που ήταν ο τρίτος τους! Σκεφτείτε αυτοί που ήταν ο πρώτος του!!! :lol: :p
Τζάζζερ άλλο ένα βράδυ με μουσικάρες! :respekt:
Μπαρμπα-Χάρη και από εδώ ό,τι το καλύτερο για το ανηψούδι σου! :)
Εγώ θα σας αφήσω νωρίς απόψε - καλή συνέχεια να έχετε, και καλή ξεκούραση! :oneup:
Εγώ θα σας αφήσω νωρίς απόψε - καλή συνέχεια να έχετε, και καλή ξεκούραση! :oneup:
Καλό ξημέρωμα Zouz :oneup:
να πω και εγω μπραβο εεεεε :clap: :clap: :clap: :clap:
Μπαρμπα-Χάρη και από εδώ ό,τι το καλύτερο για το ανηψούδι σου! :)
Να'σαι καλά Ιώτα! Καλή σου νύχτα :)
κατσε ζουζου που πας;; με τετοιες μουσικαρες!
καλά μην πιέζω sorry εε :)
Kαλή ξεκούραση!
Γειά σου ΖουΖ! Καλή ξεκούραση!
'Εφτασε τις 1000 σελίδες το θέμα με το post σου George !!!! Σε λιγότερο από 4 μήνες !!! :)
'Εφτασε τις 1000 σελίδες το θέμα με το post σου George !!!! Σε λιγότερο από 4 μήνες !!! :)
!!!!!! :lol:
Ετυχε.... ή πέτυχε!! :rofl:
!!!!!! :lol:
Ετυχε.... ή πέτυχε!! :rofl:
Επίτηδες το έκανες, είχες μέσον. :rofl:
Σε όσους έχουν τις σελίδες με 15 μηνύματα / σελίδα... για μένα που τις έχω στα 30/σελίδα είμαι στην 500οστή :p
Σε όσους έχουν τις σελίδες με 15 μηνύματα / σελίδα... για μένα που τις έχω στα 30/σελίδα είμαι στην 500οστή :p
Μιλάμε πάντα by default, εσύ το έχεις πειράξει το theme σου. :p
Κι εγώ το 30άρι προτιμάω.:p
πω πωωωω θα κάνετε τεράστιο scroll !!
και με το refresh για να δούμε τι έγραψε ο επόμενος. . .
πω πωωωω θα κάνετε τεράστιο scroll !!
και με το refresh για να δούμε τι έγραψε ο επόμενος. . .
Πόσα mouse να έχουν καταστρέψει μέχρι τώρα άραγε ; :p
Θα πάνε σίγουρα στον Οφθαλμίατρο. :whistle:
Πόσα mouse να έχουν καταστρέψει μέχρι τώρα άραγε ; :p
Άμα είναι γερό (http://www.logitech.com/index.cfm/mice_pointers/mice/devices/130&cl=roeu,en) δεν παθαίνει :p
Θα πάνε σίγουρα στον Οφθαλμίατρο. :whistle:
Αυτό λέει και ο WAntilles σε όσους δεν έχουν αγοράσει ακόμα οθόνη Eizo ! :lol: :p
Αυτό λέει και ο WAntilles σε όσους δεν έχουν αγοράσει ακόμα οθόνη Eizo ! :lol: :p
Και έχει δίκιο φυσικά. ;)
eizo και ξερό ψωμί. :)
Νομιζω το ειπε αυτο στην συναυλια, ετσι δεν ειναι Jazzer;;;;:hmm:
@ ADSLgr.com All rights reserved.