Επιστροφή στο Forum : ADSLgr.com Radio έναρξη public beta εκπομπών
Εγώ δεν αντέχω το σκοτς ον δη ροκς :p είμαι με παγωμένο Μοσχοφίλερο και διάφορα κασεράκια για συνοδία :mrgreen:
costa_percus
15-08-08, 22:49
@ aria - μπορείς να στείλεις με rapidshare κανα κασεράκι και από δω??
@ aria - μπορείς να στείλεις με rapidshare κανα κασεράκι και από δω??
Κάτσε να κάνω συνδρομή στο foodshare και να στείλω Κώστα! :lol:
ωραία ροή έχουν τα κομματάκια....:oneup:
ωραία ροή έχουν τα κομματάκια....:oneup:
Μερσί :oneup:
costa_percus
15-08-08, 23:03
δε μου λες aria, από σφήκες πως πάτε εκεί? πέρυσι ήμουν στη Θάσο και μας είχανε σκήσει!
στο βουνό στη θάλασσα, παντού!
δε μου λες aria, από σφήκες πως πάτε εκεί? πέρυσι ήμουν στη Θάσο και μας είχανε σκήσει!
στο βουνό στη θάλασσα, παντού!
Ναι το θυμάμαι... Πέρσυ με τσίμπησε για πρώτη φορά στη ζωή μου σφήκα...
Φέτος δεν είχαμε όμως, άσε που όσες υπήρχαν τις εξολοθρεύσαμε εμείς γιατί έκαναν μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ σφηκιά στη σκεπή (μιλάμε για εκατοντάδες σφηκομάνες) και τις φάγαμε μπαμπέσικα :twisted:
Φέτος δεν είχαμε όμως, άσε που όσες υπήρχαν τις εξολοθρεύσαμε εμείς γιατί έκαναν μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ σφηκιά στη σκεπή (μιλάμε για εκατοντάδες σφηκομάνες) και τις φάγαμε μπαμπέσικα :twisted:
Κακούργα δολοφόνισσα τα έφαγες μπαμπέσικα τα κακόμοιρα τα ζωάκια....:p:p
Με τη πρόσωπο κυκλοφορείς στη κοινωνία....:rofl::rofl::rofl:
Κακούργα δολοφόνισσα τα έφαγες μπαμπέσικα τα κακόμοιρα τα ζωάκια....:p:p
Με τη πρόσωπο κυκλοφορείς στη κοινωνία....:rofl::rofl::rofl:
Με πρόσωπο... βιλούδου! Χωρίς τσιμπήματα :p:p
costa_percus
15-08-08, 23:19
κοίτα Μιχάλη, να πάω εγώ σε μια σφηκοφωλιά, ναι οκ, να μου ορμήξουν και να με ''φάνε''!
αλλά και όταν έρθουν στο δικό μου σπίτι (ανθρωποφωλία!) θα τις ''φάω'' κι εγώ μπαμπέσικα!!:hammer:
κοίτα Μιχάλη, να πάω εγώ σε μια σφηκοφωλιά, ναι οκ, να μου ορμήξουν και να με ''φάνε''!
αλλά και όταν έρθουν στο δικό μου σπίτι (ανθρωποφωλία!) θα τις ''φάω'' κι εγώ μπαμπέσικα!!
Άμα είναι έτσι τότε ΟΚ.....:oneup:
ρεα....πως το επέτρεψες....να μην βάλει γυναικεία φωνή..... στη λίστα.....;:shifty:
ρεα....πως το επέτρεψες....να μην βάλει γυναικεία φωνή..... στη λίστα.....;:shifty:
Είναι αντρική εκπομπή... αφού :cool:
costa_percus
15-08-08, 23:45
κοντεύω 19 ώρες ξυπνητός! πολύ ωραία περνάω aria αλλά... δεν τη βγαζω τη βραδιά!!!
θα χάσω και τον Jazzer>!
καλή συνέχεια να έχετε!!
Γκουντνάϊτ του γιου Κώστα....:) επίσης θενκς για τις ωραίες μουσικές και πάλι σήμερα....;)
Καλή ξεκούραση Κώστα! :oneup:
Eυχαριστούμε για τις πολύ ωραίες μουσικές Aριάδνη ! :oneup:
Ευχαριστούμε @aria&ΜήτσοΤης για τις ωραίες μουσικές που μας χάρισαν :) :clap: :clap:
Ευχαριστούμε άρια για τις ωραίες μουσικές σου.....;)
Έμπαινε Γιούτσο....εμμμμμ Τζάζερ ήθελα να πώ.....:worthy::worthy:
Ευχαριστούμε @aria&ΜήτσοΤης για τις ωραίες μουσικές που μας χάρισαν :) :clap: :clap:
Προς στιγμήν νόμισα πως είχες γράψει "@aria&Μητσοτάκης"... :crazy:
Καλως ήλθες Τζάζερ!!! http://img166.imageshack.us/img166/7101/sax8xp.gif
(πρόσεξε λίγο το "Π" σου πάνω στο μικρόφωνο ;))
Ακούγεται και διαβάζεται σαν να είναι κάποιος γάτος....:rofl::rofl::rofl:
Ακούγεται και διαβάζεται σαν να είναι κάποιος γάτος....:rofl::rofl::rofl:
Και μάλιστα κινέζος... :crazy::p
Τι μικρόφωνο χρησιμοποιείς Τζάζερ....:hmm::hmm:
είναι που είναι...η διαθεση μπλουζ στις γιορτές πλάκωσε και ο θάνατος....
μήτσο-ρεα γράψατε.....:oneup:.....
Kαλησπέρα, δε φταίει το μικρόφωνο, αλλά τα αλκοολούχα "αναψυκτικά" ! :p
το Π....είναι του ΠΙΛΑΛΑ;..............:p:lol:
πω πω πω αμάν βρε παιδιά μη με κομπλάρετε αχαχαχα :lol: :lol: :lol: :lol:
. . .να προσέχουμε και τα σημεία της στίξης ( κόμματα, τελείες, ερωτηματικά, _θαυμαστικά, παύλες. . .) :p
Στο λέω γιατί πάντα υπάρχει το κόλπο με το καλσόν για να αποφεύγουμε τα πολλά σσσσσ και πππππ....;)
........Auto merged post: axinosgr πρόσθεσε 2 λεπτά και 28 δευτερόλεπτα αργότερα ........
πω πω πω αμάν βρε παιδιά μη με κομπλάρετε αχαχαχα :lol: :lol: :lol: :lol:
. . .να προσέχουμε και τα σημεία της στίξης ( κόμματα, τελείες, ερωτηματικά, _θαυμαστικά, παύλες. . .) :p
Δεν σε κακολογώ αλλά ήξερα μια κοπέλα που είχε έναν γάτο τον έλεγε Μήτσο και όταν αναφερόταν σε αυτόν έλεγε στη παρέα ο Μήτσος μου και ο Μήτσος μου....για αυτό και έχω πεθάνει στα γέλια γιατί μου την θύμισες....:rofl::rofl::rofl:
Στο λέω γιατί πάντα υπάρχει το κόλπο με το καλσόν για να αποφεύγουμε τα πολλά σσσσσ και πππππ....;)
Ξέρεις πολλά για τα καλσόν :p :p :p
Ω! για πε για πε πως μπορούμε να μαντάρουμε τα καλσόν μας ξέρετε είναι και μερικά πανάκριβα δλδ (για δώσε συμβουλές) :p :sneer: :sneer: :sneer: :sneer:
Ναίιιιιιιιιιιι.........:cool::shifty:
Ω! για πε για πε πως μπορούμε να μαντάρουμε τα καλσόν μας ξέρετε είναι και μερικά πανάκριβα δλδ (για δώσε συμβουλές) :p :sneer: :sneer: :sneer: :sneer:
Μήπως έχεις κανένα που να μην το θέλεις....:p:p που να είναι για σκίσιμο στο φινάλε....:whistle::whistle:
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
. . .λέω να αφήσουμε τα καλσοντετοια :p
και να απολαύσουμε τις μουσικές του συγχωρεμένου και πρόωρα γμτ μου
:stereo
Πραγματικά πολύ μεγάλος μουσικός !! :worthy: :respekt:
Memphis sound :respekt: :respekt: :respekt: :respekt: :respekt:
Isaac Hayes ! :worthy:
Καλωσήλθες στη μουσική μας παρέα :)
Eίμαι εδώ και πολύ καιρό απλά δεν εκδηλώνομαι.:p :p :p
Eίμαι εδώ και πολύ καιρό απλά δεν εκδηλώνομαι.:p :p :p
Δεν πειράζει, έτσι κι αλλιώς μιλάει η μουσική, εμείς οι μουσικόφιλοι τι να πούμε ! ;) :)
:oneup: :oneup: :oneup: Το έπιασες.;)
μικρό το αφιέρωμα jazzer :(
μικρό το αφιέρωμα jazzer :(
Σκέφτηκα αρχικά να το κάνω δίωρο, αλλά 1 ώρα και 15 λεπτά δεν είναι και λίγο ! ;) :)
Σκέφτηκα αρχικά να το κάνω δίωρο, αλλά 1 ώρα και 15 λεπτά δεν είναι και λίγο ! ;) :)
Σωστά δεν είναι και για χόρταση.....:p:p
Αλλά πιστεύω musician Jazzer ότι πρέπει να πραγματοποιήσεις εκπομπές αφιερωμένες στους πατέρες και μητέρες της jazz, των blues και της funky σκηνής...είναι must για όσους θέλουν να ακούσουν πολλές καλές και μαζεμένες μουσικές....:oneup::oneup:
ναι @Jazz. . . το ξέρω κι όμως φάνηκε τόσο λίγο . . . αν έχεις πλούσια συλλογή από τη δουλειά του αξίζει πιστεύω άλλο ένα αφιερωματακι
. . . διαφωνώ @axinosgr
δεν είναι μονότονη η μουσική του, αντιθέτως με πολλές εναλλαγές θα έλεγα
Σωστά δεν είναι και για χόρταση.....:p:p
Αλλά πιστεύω musician Jazzer ότι πρέπει να πραγματοποιήσεις εκπομπές αφιερωμένες στους πατέρες και μητέρες της jazz, των blues και της funky σκηνής...είναι must για όσους θέλουν να ακούσουν πολλές καλές και μαζεμένες μουσικές....:oneup::oneup:
Υπάρχει μπόλικο υλικό και κυρίως όρεξη ! ;):)
Έχω ήδη στο μυαλό μου κάποια αφιερώματα, περισσότερα στην ώρα τους :)
........Auto merged post: Jazzer πρόσθεσε 2 λεπτά και 42 δευτερόλεπτα αργότερα ........
ναι @Jazz. . . το ξέρω κι όμως φάνηκε τόσο λίγο . . . αν έχεις πλούσια συλλογή από τη δουλειά του αξίζει πιστεύω άλλο ένα αφιερωματακι
8 δίσκους του έχω μόνο, αλλά δεν είναι και εύκολο ένα δίωρο αφιέρωμα (για τον ακροατή αλλά και για τον παραγωγό) ;) :)
Ξέχασα να αναφέρω και την Soul σκηνή....:sorry:
Λοιπόν επανέρχομαι στη κουβέντα περί καλσόν που σου έλεγα Jazzer...:p
Για να ακούγεται ο εκφωνητής - τραγουδιστής καλά στα μικρόφωνα χρησιμοποιούν κάτι "φίλτρα", έχω σπάσει το κεφάλι να τα θυμηθώ πώς λέγονται στα ελληνικά αλλά δεν....:wall:
Τα φίλτρα που λες τα βάζουν μεταξύ του ανθρώπου και του μικροφώνου με αποτέλεσμα να πετυχαίνετε ωραία ακουστικότητα και να εξαφανίζονται (όσο γίνετε) τα σσσσ και ππππ και όλα τα κακά...;) Δες τις φωτογραφίες παρακάτω και θα καταλάβεις...:oneup:
42326
42327
Αντ' αυτού επειδή όλα αυτά τα μπιχλιμπίδια κοστίζουν για εμάς τους κοινούς θνητούς κάνουμε τη πατέντα με το καλσόν και σύρμα και το τροποποιούμε να μοιάζει σαν τα επαγγελματικά φίλτρα...
Απλά φτιάχνεις μια στεφάνι στρογγυλή και περνάς το καλσόν και μετά αυτή τη μαγκώνεις παλι με σύρμα πάνω στο μικρόφωνο...;)
Που τη βρήκες αυτή τη θεία στη φωτό ; :rofl: :lol:
Δε μου χρειάζονται φίλτρα εμένα, μόνο κανά 2 χιλ. δίσκοι ακόμα αλλά που θα πάει ! :p
Που τη βρήκες αυτή τη θεία στη φωτό ; :rofl: :lol:
Δεν είναι μούρλια....:p:p
Δε μου χρειάζονται φίλτρα εμένα, μόνο κανά 2 χιλ. δίσκοι ακόμα αλλά που θα πάει ! :p Αχχχχχχ είπες μεγάλη κουβέντα τώρα....:worthy::respekt:
Το όνειρο μου είναι να έχω κάποια λεφτά που δεν μου είναι άμεσα για την καθημερινή μου επιβίωση και να τα χώσω για δισκάκια....Λάτρης του βινυλίου ο αχινός (θα με διαβάσει και κανείς και θα πει πάει ο αχινός έκαψε φλάντζα ο κόσμος πάει μπροστά έχει τα flac του τα mp3 και τα ogg και αυτός μιλάει για βινύλια) αμ δε όμως όσες φορές ακούω κάτι στο πικάπ εμένα προσωπικά μου ακούγεται πολύ διαφορετικά και μου σηκώνεται και η τρίχα κάγκελο....;):p
Btw: με το πι-σι τα τράβαλα τελείωσες ή αναμείνατε στο ακουστικό...:hmm:
Τι πικάπ έχεις για τα πολύτιμα δισκάκια σου....:hmm:
........Auto merged post: axinosgr πρόσθεσε 9 λεπτά και 9 δευτερόλεπτα αργότερα ........
Καλό βράδυ σε όλες και σε όλους....:)
Σε ευχαριστώ Τζάζερ για μια ακόμη ωραία εκπομπή....:oneup:;)
Και όπως είπες και εσύ....don't miss it, in the same bat-channel, in the same bat-hour....;)
Ευχαριστούμε @Jazzer! :respekt:
Καληνύχτα @all!
@ axinosgr ένα Denon έχω, αλλά δεν αγοράζω πια βινύλια, ακριβό "σπορ" ειδικά αν ψάχνεις συλλεκτικούς δίσκους ! ;)
Kαλή ξεκούραση και καλό ξημέρωμα να έχουμε, ευχαριστώ για την παρέα ! :oneup:
@ ADSLgr.com All rights reserved.