Επιστροφή στο Forum : ADSLgr.com Radio έναρξη public beta εκπομπών
α ναι! Φρου-Φρου yeaaaa :yahoo: πάει για γατάκι, σε σκυλί δεν πάει
χμμμ πως δε το σκέφτηκα νωρίτερα; :lol:
Καλό βράδυ από μένα. Ώρα για club bed.
Καλή ξεκούραση Hodad!
- - - - -
και εγώ ήρθε η ώρα για νανι time
Καληνύχτα απο εμένα :)
Καλή συνέχεια!
Καλησπέρα :)
Απόψε λίγο μετά τα μεσάνυχτα και τα υπέροχα blues του φίλου Νικαετού, θα έχουμε ένα αφιέρωμα στη μουσική του Herbie Hancock (http://www.adslgr.com/forum/blog.php?b=171).
Καλή ακρόαση ! :)
wi fi thief
21-11-08, 21:21
καλησπερες
παμε με μουσικουλες μαζι μεχρι τις 22:00 :)
Καλησπέρες και από εμένα. ;)
wi fi thief
21-11-08, 22:09
καλως τους :)
αμα θελετε να ακουσετε κατι ζητηστε το αλλιως θα παμε με χιτακια :p
wi fi thief
21-11-08, 22:54
ευχαριστω για την ακροαση :)
παμε τωρα να δουμε τι ακουει σημερα ο αετος :clap:
όπα μια απο τις πιο ωραίες εκτελέσεις του it's a man's world, νομίζω οτι το παίζει συχνά ο popmaniac ...
Kαλησπέρα :) :stereo
Eίχα την τύχη παλαιότερα να δω live την Natacha Atlas στο Ρόδον, τότε που ήταν με τους Transglobal Underground, φοβερή φωνή ! :worthy:
Kαλησπέρα σας!! και απο μένα :)
:stereo πιάνα πιάνα πιάναααααααααααααααααααααα!
Kαλησπέρα Kατερίνα :)
........Auto merged post: Jazzer πρόσθεσε 14 λεπτά και 57 δευτερόλεπτα αργότερα ........
Ευχαριστούμε Νικόλα ! :oneup: :)
Wow! Jeff Healey :worthy:
Ευχαριστούμε! :) :oneup:
........Auto merged post: mosaic πρόσθεσε 0 λεπτά και 58 δευτερόλεπτα αργότερα ........
αλλά τώρα τι έγινε;. . . έχω διακοπή . . . και εσείς;
Χμμ, συγγνώμη παιδιά είχα βγει έξω για τσιγάρο και ξεχάστηκα με ένα γείτονα :sorry::sorry:
Big Town Playboy - Barrelhouse Chuck . . . :) . . :stereo
........Auto merged post: mosaic πρόσθεσε 18 λεπτά και 51 δευτερόλεπτα αργότερα ........
πω πω τελικά εκπληκτικός Joe Bonamassa σε όλες του τις δουλειές :clap:
........Auto merged post: mosaic πρόσθεσε 15 λεπτά και 42 δευτερόλεπτα αργότερα ........
Ωραίος για άλλη μία φορά Νικόλα :respekt: :clap: απολαυστική εκπομπή!
Νικόλα σε ευχαριστούμε πολύ !! :oneup: :respekt:
Σας ευχαριστώ πολύ όλους.
Καλησπέρες Γιώργη. :oneup:
ωραία πάμε για το αφιέρωμα ................. :stereo
* εν τω μεταξύ πάω να φτιάξω μια καφεδιά για μια κούπα σεβαστού μεγέθους!
Άργησα λίγο σήμερα αλλά κάτι θα προλάβω. :stereo.
ωπα τι περίεργο είναι αυτό; :) Watermelon Man - Herbie Hancock & Head Hunters
Δεν άργησες καθόλου, καλωσήλθες, απόψε έχουμε αφιέρωμα στον Herbie Hancock, καλή ακρόαση :)
συνεργασία με την Tina Turner; . . .καιρό είχα να την ακούσω!
και πρώτη φορά έτσι με ήρεμη φωνή/χροιά :stereo
........Auto merged post: mosaic πρόσθεσε 8 λεπτά και 52 δευτερόλεπτα αργότερα ........
απίστευτο ναι, που εξαφανίστηκαν σε χρόνο ρεκόρ τα εισιτήρια, τι να πούμε τώρα εδώ σχολιάσουμε; whatever
λες και τα είχαν φυλάξει για δικούς τους :x οι διοργανωτές θέλω να πω. . .
απίστευτο ναι, που εξαφανίστηκαν σε χρόνο ρεκόρ τα εισιτήρια, τι να πούμε τώρα εδώ σχολιάσουμε; whatever
λες και τα είχαν φυλάξει για δικούς τους :x
Άστα, σκέτη απογοήτευση, να αγαπάς τόσο πολύ τη μουσική του, να έρχεται στην πόλη που μένεις και να χάνεις τη συναυλία επειδή πήγες τη δεύτερη μέρα πώλησης των εισιτηρίων...:(
Kαταπληκτικός ο Herbie. Ευχαριστούμε πολύ George. Εγώ πρέπει να την κάνω σιγά σιγά.
Kαλό βράδυ σε όλους σας.
Καλή ξεκούραση Νικόλα, σε ευχαριστώ για τη μουσική παρέα :)
Kαλή ξεκούραση Νικαετός!
@ Jazzer: μέχρι πια ώρα θα πάει η εκμπομπή;
@ Jazzer: μέχρι πια ώρα θα πάει η εκμπομπή;
Μέχρι να τελειώσει η playlist, περίπου στις 02.30 :)
Γηράσκω αεί διδασκόμενος. Καταπληκτικό το αφιέρωμα! Ευχαριστώ θερμά.
Εγώ σε ευχαριστώ ! :) Αφού δε βρήκαμε τα πολυπόθητα και δυσεύρετα εισιτήρια για τη συναυλία, είπαμε να ακούσουμε μόνο Herbie απόψε ! :p
Τα καλάθια των amazon (.com και .uk) γεμίζουν σιγά-σιγά...
Τα καλάθια των amazon (.com και .uk) γεμίζουν σιγά-σιγά...
Και τα ράφια των δισκάδικων επίσης, εν όψει Χριστουγέννων θα βρούμε δίσκους που δεν τους φέρνουν τους υπόλοιπους μήνες.
Πάντα φυλάω ένα μικρό ποσό για αυτή την εποχή. ;)
Α, εγώ δεν μπαίνω σε δισκάδικα πλέον. Μεγάλος πειρασμός! Προτιμώ τα online που βλέπω πάντα τη σούμα πριν αγοράσω, για να ξέρω πότε θα σταματήσω!
Να μια ιδέα (http://www.amazon.com/Then-Now-Definitive-Amazon-com-Exclusive/dp/B001EMR50G/ref=pd_bbs_sr_5?ie=UTF8&s=music&qid=1227313588&sr=8-5) για αγορά :)
Ευχαριστώ/με :clap: Jazzer! :respekt:
Kαι απο μένα Καλή ξεκούραση παίδες :)
Καλό βράδυ
α! ναι. . .
και αύριο το βράδυ ε δλδ Σήμερα το βράδυ θα είμαι στους "H A G G A R D" yeah! :yahoo:
Καλή ξεκούραση και καλό σαββατοκύριακο, σας ευχαριστώ πολύ για την παρέα ! :)
DaveMurray
22-11-08, 09:24
Καλημέρες
Καλή διασκέδαση mosaic στους Haggard, και περιμένουμε εντυπώσεις, και τα λοιπά από την συναυλία. Περιμένουμε δηλαδή report :p
kostas_pav
22-11-08, 19:10
Πολύ ησυχία βλέπω εδώ μέσα!:p
Για ξυπνήστε... Κάνει και κρύο!! Συνδεθείτε στο Ruby Radio!:stereo:
Εντάξει κρύο δεν κάνει ακόμα, αλλά έχει μια μουντάδα, ταιριάζει και το τραγούδι της Duffy που παίζει τώρα
wi fi thief
22-11-08, 19:44
εδω το εχει ετοιμο για χιονι (πανω στον κοζιακα θα εχει σιγουρα μισο μετρο οποτε ειμαστε για εκδρομουλα αυριο)
καλησπερες :)
Καλησπέρες!
Εδώ θερμοκρασία 10° και πέφτει! Όλη μέρα μανιασμένος αέρας πάλι, για να δούμε αν θα μας ξημερώσει άσπρη μέρα αύριο :)
Δε νιώθω τα χέρια μου από τη δουλειά που είχα αυτές τις μέρες (πληκτρολόγηση) και ήρθε επιτέλους η ώρα για λίγη χαλλλλάρωση με Ruby Radio!
Το Θεωρειο επιστρέφει σήμερα στις 10 σε μια εκπομπή που μας γυρίζει πίσω την κλλλλλασική μουσική (με πολλά λάμδα). Μετα από απουσίες, ρεμπέτικα, Χατζιδάκι και άλλα διάφορα σήμερα γυρνάμε και πάλι πισω σε μια εκπομπή κλασικούρας όσο δεν παίρνει άλλο.
Το Θεωρειο επιστρέφει σήμερα στις 10 σε μια εκπομπή που μας γυρίζει πίσω την κλλλλλασική μουσική (με πολλά λάμδα). Μετα από απουσίες, ρεμπέτικα, Χατζιδάκι και άλλα διάφορα σήμερα γυρνάμε και πάλι πισω σε μια εκπομπή κλασικούρας όσο δεν παίρνει άλλο.
Θέλω και παρουσίαση επιπέδου "Λύρας μεσημεριού"... κι όποιος αντέξει :twisted: :rofl: :p
wi fi thief
22-11-08, 22:03
stormy high! :oneup:
πολυ καλοι οι black mountain ετσι? :respekt:
ωραιες μουσικες αντωνη! :clap:
........Auto merged post: wi fi thief πρόσθεσε 5 λεπτά και 15 δευτερόλεπτα αργότερα ........
αυριο θα εχουμε ωραιο αφιερωμα δλδ :oneup: (πατε με τον hodad να μου χαλασετε την εκδρομη και την πρεμιερα του ντουσκο στο ηρακλειο...) :p
Τώρα τι σχέση μπορούν να έχουν τα εφαρμοσμένα μαθηματικά, η ακολουθία Φιμπονάτσι, η μουσική αισθητική και ανάλυση, η ΕΠΟΝ και ο εμφύλιος , η τέχνη της Φούγκας του Μπαχ με μια ροκ ραδιοφωνική εκπομπή ?
Μπας και η "Μηχανή του Χρόνου" προσπαθεί να ανοίξει μουσικό διάλογο με το "Θεωρείο" ?
Το σίγουρο είναι ότι αυτός ο αχταρμάς που έχω στο κεφάλι μου πηγάζει από την μανία μου να μην ακούω tags & genres αλλά μουσική από σχεδόν όλα τα είδη, παρθενογένεση δεν υπάρχει και η συγγένεια των μουσικών ρευμάτων θυμίζει κάτι από αιμομιξία ...
Κατά τα άλλα θα προσπαθήσω να κάνω αφιέρωμα στο krautrock ...:p
Δεν έχω προετοιμάσει τίποτα σχεδόν, αυτός ο αχταρμάς δεν μπαίνει σε τάξη, δεν θα είναι "εύκολη" εκπομπή ούτε για τους ακροατές, ούτε για εμένα, το σίγουρο είναι ότι θα έχει ενδιαφέρον.
Eδω είμαστε και αναμένουμεεεεε!!!
:blink: :blink: :blink: :rofl: :rofl: :rofl:
Με άλλα λόγια θα φτιάξεις καφέ δηλαδή;;;; :p :p
@ ADSLgr.com All rights reserved.