Επιστροφή στο Forum : ADSLgr.com Radio έναρξη public beta εκπομπών
Έτσι μου 'ρχεται να πάω να ξαναμαζέψω τους δίσκους που χάρισα! :twisted:
..αντι να λιγοστεύετε, μαζεύεστε περισσότεροι..καλό ξημέρωμα με βλέπω!
Να τους ξαναγοράσεις σε σιντί ;)
Να τους ξαναγοράσεις σε σιντί ;)
..αστειευόμουνα. :)
Παιδιά περίφημο πρόγραμμα :oneup: αλλά δεν πάει άλλο, μέχρι εδώ.:inbed:
Πάντα τέτοια, καλή συνέχεια και καλό ξημέρωμα.:)
..αστειευόμουνα. :)
Κι εγώ :p
Παιδιά περίφημο πρόγραμμα :oneup: αλλά δεν πάει άλλο, μέχρι εδώ.:inbed:
Πάντα τέτοια, καλή συνέχεια και καλό ξημέρωμα.:)
Ευχαριστουμε! Επίσης ;)
ρε Παιδιά επειδη καταλαβαινω ότι έχω μείνει πολύ πισω τι είναι το IRC που αναφέρατε?:oops:
καλημέρα κιολας.μέχρι τις 12 που πηγα για ύπνο λογω πρωινου ξυπνήματος καθημερινά 05:30 το πρόγραμμα ήταν άψογο.
Υ.Γ. όταν εγραψα για jeronimo εννοουσα την φρεσκαδα-την ζωντάνια- και την κα..α που είχαν τα συγκεκριμένα άτομα καθως και πολλοι πολλοι άλλοι όταν ξεκινησαν και τους έκαναν πραγματικά ξεχωριστους σαν και αυτό που άκουσα χτές στην eurizonikotita.
Cordoban :oneup:
Πάμε για το ελληνικό δίωρο σήμερα ;)
wi fi thief
02-04-08, 10:04
καλημερα Νικαετε :)
Καλημέρα! Τι ωραία καιρό είχα να ακούσω τέτοια μουσικούλα
Kαλημέρα και καλή εκπομπή!:)
Καλημέρα Νικαετέ
Καλή εκπομπή
σε ακούμε τέλεια (VLC media player)
:oneup:
Καλημέρα και από εμένα. Ωραία τραγουδάκια Νικαετέ. Μία ερώτηση. Κάτι σε New - Dark Wave, Brit-Pop, Electropop, 80's θα ακούσουμε? (Δέν εννοώ αυτή την στιγμή, γενικά μιλάω). Συγχαρητήρια για την προσπάθεια. Επίσης μήν ξεχάσω και EBM, Industrial κλπ.
Mainstream μουσική παίζει ο Νικόλας (nnn). Το adslgr radio εξάλλου είναι ανοικτό σε όλους τους παραγωγούς που μπορούν να προσφέρουν σε οποιοδήποτε είδος μουσικής.
(Μερικές σελίδες πριν, αναφέρεται ο τρόπος εκδήλωσης ενδιαφέροντος)
wi fi thief
02-04-08, 10:51
Mainstream μουσική παίζει ο Νικόλας (nnn). Το adslgr radio εξάλλου είναι ανοικτό σε όλους τους παραγωγούς που μπορούν να προσφέρουν σε οποιοδήποτε είδος μουσικής.
(Μερικές σελίδες πριν, αναφέρεται ο τρόπος εκδήλωσης ενδιαφέροντος)
και ο euri παιζει πολλη electrop, brit, '80s :oneup:
Ευχαριστώ αμφότερους για τις απαντήσεις.
@Νικαετός: Θα το σκεφτώ
@Wi Fi: Δέν γνωρίζω το ύφος της αυριανής εκπομπής αλλά μήπως θα χωρούσαν οι Cure - 10:15 Saturday Night?
Συνεχίστε την καλή προσπάθεια.
wi fi thief
02-04-08, 11:13
Ευχαριστώ αμφότερους για τις απαντήσεις.
@Νικαετός: Θα το σκεφτώ
@Wi Fi: Δέν γνωρίζω το ύφος της αυριανής εκπομπής αλλά μήπως θα χωρούσαν οι Cure - 10:15 Saturday Night?
Συνεχίστε την καλή προσπάθεια.
ολοι οι καλοι χωρανε ;)
λαιβ απο το παρισι :)
Για το feedback request:
Κάτι μικρο-παράσιτα έκανε, αλλά κατά τα άλλα ήταν μια χαρά και από ένταση και από καθαρότητα.
Ουδέν πρόβλημα ήχου.
Και στα τραγούδια και στη φωνή.:oneup:
Για το feedback request:
Κάτι μικρο-παράσιτα έκανε, αλλά κατά τα άλλα ήταν μια χαρά και από ένταση και από καθαρότητα.
Tα USB μικρόφωνα :rofl::rofl:
Τι κρίμα που δεν μπορώ απο τον server της δουλειάς να ακούσω ... :whistle:
Μπράβο παιδιά, τώρα το έμαθα...θα σας ακούσω με ευλάβια :)
α εσύ δεν έχεις δικαιολογία... :)
το Ανθρακωρυχείο της Τετάρτης 02.04.08 θα καλυφθεί από την playlist κάποιου συναδέλφου.
Το σημερινό πρόγραμμα (02/04/2008) διαμορφώνεται ως εξής:
14:00-18:00 EvilHawk: κυρίως indie, alternative, grounge κλπ (non stop)
18:00-20:00 Hemlock: metal μουσική
20:00-22:00 EvilHawk: classic & hard rock & southern & blues κλπ κλπ (non stop)
Το υπόλοιπο πρόγραμμα παραμένει ως έχει:
22:00-24:00 Νικαετός: ότι ακούει ο Νικαετός (κυρίως blues ...)
24:00-02:00 Blend: έτσι αλλιώς και αλλιώτικα
καλή ακρόαση ... ;)
Είναι οκ το ogg ?
Για να το κλείσω :whistle:
μια χαρα ειναι...
ωραια μουσικη :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
αφιερωσεις που κανουμε ?:lol:
μια χαρα ειναι...
ωραια μουσικη :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
αφιερωσεις που κανουμε ?:lol:
901 χχχχχχ :p
901 χχχχχχ :p
:rofl::rofl:
EvilHawk δωσε γερα :D
........Auto merged post: guzel added 18 Minutes and 8 Seconds later........
πως ΄λεγεται αυτο που παιζει τωρα ?? ? γτ δε λεει τους τιτλους στον player?
Ποιον player χρησιμοποιείς?? Oι winamp- amarok-vlc δείχνουν κανονικά τίτλους..
wireless_surfer
02-04-08, 14:56
αραιά και που, στο τέλος των τραγουδιών, πέφτει η σύνδεση -δεν εννοώ γεμιζει buffers κλπ αλλα κοβεται σαν τέλος broadcast- χωρίς να προσπαθεί να ξανασυνδεθει
σας συμβαίνει ή φταίω ο μπαγασας?
μάλλον έπεσα στην "διακοπή" του evilhawk που μόλις ανέφερε, δεν προλαβα να κοψω το ποστ, αλλά εν πάση περιπτώσει και γεινκότερα, it happens...
Tις έκανε και σε μένα τις μικροδιακοπές χθές βράδυ για ελάχιστο διάστημα στον VLC Media player μετά το τέλος τραγουδιών, αλλά δεν κοβόταν το επόμενο τραγούδι, προσωπικά το θεώρησα πρόβλημα στη σύνδεση μου. :hmm:
wireless_surfer
02-04-08, 15:10
μικρό το κακό, τεσπάν, we're only humans after all
άκουσα το jiggle σου Jazzer και περιμένω πολλά απο εσενα :p
cantaloupe island ¨η cantaloop flip fantasia ήταν? δεν πρόλαβα να ξεχωρίσω... :oneup::respekt:
μικρό το κακό, τεσπάν, we're only humans after all
άκουσα το jiggle σου Jazzer και περιμένω πολλά απο εσενα :p
cantaloupe island ¨η cantaloop flip fantasia ήταν? δεν πρόλαβα να ξεχωρίσω... :oneup::respekt:
Είναι το Cantaloupe island, το έχω σε 3 (μπορεί και 4 αν ψάξω καλύτερα) εκτελέσεις, από Herbie Hancock (αρχική εκτέλεση) και από τους Ηugh Masekela και Donald Byrd, ποιά προτιμάς ? :p
Δεν είχα διακοπές (ogg), μήπως κατεβάζετε; :p
Με Xp sp2+winamp 5.53 σε Ogg αν και εχει καλύτερη ποιότητα καθε 2-3 τραγούδια θα κάνει και ενα rebuffering με mp3pro ολα τελεία βράχος αλλα καμιά σχέση η ποιότητα :(
Ναι, νομίζω ότι υπάρχει ένα θέμα σταθερότητας του ogg, που δεν ξέρω που οφείλεται πάντως :hmm:
Πάντως τις διακοπές δεν τις κάνει ταυτόχρονα σε όλους, οπότε ίσως έχει να κάνει με το winamp; Τι να πω... :hmm:
Θα πρότεινα μια εκπομπη με ανοιχτη συνομιλια με ακροατες-μέλη έστω και δοκιμαστικά,σεκάποιο νουμερο που θα οριστεί.
Το κακό είναι ότι μπορωνα γράψω ποστ απο την δουλεια αλλά δεν μπορω να ακουσω και εγω λογο server και bandwith τις εταιριας (σερνονται όλοι).
αφιερώνω το melanholy απο τους iced earth σε όλο τον κοσμο του adsl.gr και ειδικα στα παιδια που ξενυχτανε και σπαταλανε απο τον προσωπικο τους χρόνο για να βγουν τα προγράμματα έστω και beta:oneup:
Θα πρότεινα μια εκπομπη με ανοιχτη συνομιλια με ακροατες-μέλη έστω και δοκιμαστικά,σεκάποιο νουμερο που θα οριστεί.
Το κακό είναι ότι μπορωνα γράψω ποστ απο την δουλεια αλλά δεν μπορω να ακουσω και εγω λογο server και bandwith τις εταιριας (σερνονται όλοι).
αφιερώνω το melanholy απο τους iced earth σε όλο τον κοσμο του adsl.gr και ειδικα στα παιδια που ξενυχτανε και σπαταλανε απο τον προσωπικο τους χρόνο για να βγουν τα προγράμματα έστω και beta:oneup:
Το Ανθρακωρυχείο του Popmaniac έχει αυτή την δυνατότητα και βγάζει ακροατές στον αέρα.
Stay Tuned!
kostas_pav
02-04-08, 16:02
Υπάρχει και το i-call :)
Δεν ξέρω κατά πόσο μπορεί να δεχθεί πολλαπλές κλήσεις...:hmm:
ο ανθρακωρύχος δέχεται skype calls
στην επόμενη "ζωντανή", όσοι πιστοί...
Ναι, νομίζω ότι υπάρχει ένα θέμα σταθερότητας του ogg, που δεν ξέρω που οφείλεται πάντως :hmm:
Πάντως τις διακοπές δεν τις κάνει ταυτόχρονα σε όλους, οπότε ίσως έχει να κάνει με το winamp; Τι να πω... :hmm:
το ogg είναι super με vlc και πάνω απο wifi σύνδεση
χωρίς διακοπές ή ενδιάμεσα κενά
όλα πολύ καλά :oneup:
Τί είναι το skype?:oops: και τι ακριβώς χρειαζεται?(εξοπλισμος)?
Το Ανθρακωρυχείο του Popmaniac έχει αυτή την δυνατότητα και βγάζει ακροατές στον αέρα.
Stay Tuned!
Και ο Euri έχει τη δυνατότητα να το κάνει αυτο ;)
χρειάζεται το skype (είναι free πρόγραμμα), ένας λογαριασμός skype (δωρεάν) και ένα mic (~3 €)
Και ο Euri έχει τη δυνατότητα να το κάνει αυτο ;)
Οταν του το επιτρέπει η ...Στέλλα! :p
το Skype ειναι ενα προγραμμα για τηλεφωνια μεσω ιντερνετ,περισσότερα στην επισημη ιστοσελιδα του:
Skype (http://www.skype.com/intl/en/welcomeback/)
Οταν του το επιτρέπει η ...Στέλλα! :p
ΌΤαν δεν κρατάει.. μαχαίρι :p
χρειάζεται το skype (είναι free πρόγραμμα), ένας λογαριασμός skype (δωρεάν) και ένα mic (~3 €)
θα έχω προβλημα λογο του οτι έχω voip τηλεφωνια? βλεπε hol.
Συγχαρητήρια, μια εξαίρετη κίνηση, πολύ ουσιαστική, συντονίστηκα...:oneup:
@ ADSLgr.com All rights reserved.