Επιστροφή στο Forum : ADSLgr.com Radio έναρξη public beta εκπομπών
Απο τις 31/03/2008 το adslgr.com εκπέμπει και στα interneτικά ραδιοφωνικά μονοπάτια.
Θα θέλαμε τη γνώμη σας όσον αφορά την ποιότητα του ήχου καθώς και τυχών προβλημάτων (disconnects - Bufferings) που μπορεί να παρουσιαστούν.
Στον media player σας πηγαίνετε -->Open --> Url και εκεί δώστε ένα από τους παρακάτω σύνδεσμους (links):
http://radio.snr.gr:8000/live.m3u (mp3 96kbps)
ή
http://radio.snr.gr:8000/live.ogg.m3u (ogg 64kbps *)
* Windows media player ogg support: υπάρχουν τα επίσημα DirectShow Decoders από την Vorbis και είναι δωρεάν καθώς είναι ανοιχτό πρότυπο http://www.vorbis.com/setup_windows/ που θα πρέπει να κάνετε εγκατάσταση (thanks manosdoc)
Αναμένουμε εναγωνίως τις παρατηρήσεις σας
Για την περίοδο των public beta εκπομπών του ADSLgr Radio ισχύει το παρακάτω πρόγραμμα :
ΩΡΕΣ|ΔΕΥΤΕΡΑ|ΤΡΙΤΗ|ΤΕΤΑΡΤΗ|ΠΕΜΠΤΗ|ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ|ΣΑΒΒΑΤΟ|ΚΥΡΙΑΚΗ
08.00-10.00|----|----|----|----|----|----|----
10.00-12.00|(non stop) nnn|(non stop) nnn|(non stop) nnn|(non stop) nnn|Billboard Hot 20 by nnn|(non stop) nnn|----
12.00-14.00|(non stop) nnn|(non stop) nnn|(non stop) nnn|(non stop) nnn|Billboard Hot 20 by nnn|(non stop) nnn|----
14.00-16.00|(non stop) nnn|Billboard Hits by nnn|(non stop) nnn|(non stop) nnn|Billboard Hits by nnn|(non stop) nnn|----
16.00-18.00|(non stop) nnn|Billboard Hot 20 by nnn(E)|(non stop) nnn|(non stop) nnn|Billboard Hits by nnn|(non stop) nnn|----
18.00-20.00|kostas_pav|Dave Murray|BlueAngel|Dave Murray|----|kostas_pav|Hodad
20.00-22.00|Pop Maniac|EvilHawk|Pop Maniac|Wifi Thief||EvilHawk|EvilHawk
22.00-24.00|Νικαετός|Mayrhzwnikothta|Mosaic|Sonic|Nικαετός|nm96027|Mayrhzwnikothta (Ε)
00.00-02.00|Cristina|Euri|----|Euri|Jazzer|----|----
02.00-08.00|----|----|----|----|----|----|----
ΟΟΟΟοοολλλλεεεεεεεεε
That's our dream came true :worthy: :respekt:
Άντε με το καλό !
Καλή μας αρχή :oneup:
GO-GO-GO :up: :up: :up: :up: :up: :up: :up: :up:
Σήμερα, πρώτη επίσημη ημέρα των δοκιμών, εκτάκτως θα σας κρατήσουν συντροφιά σε ένα ραδιοφωνικό μαραθώνιο 6 ωρών (από τις 20:00 και μέχρι τις 02:00) οι : zouzouni, blend, PopManiac, Νικαετός, & EvilHawk :p
Stay tuned & have fun! ;)
Stelar master elite καπου /καπως πρεπει να δειξεις και τι ειδος παιζουμε να μη μπερδευτουν οι ακροατες...:p
Stelar master elite καπου /καπως πρεπει να δειξεις και τι ειδος παιζουμε να μη μπερδευτουν οι ακροατες...:p
Δεν είναι καλύτερα να μας ακούσουν για να έχει και ενδιαφέρον ...? :whistle::whistle:
:guitar :drumming: :celloplay :bagpipe: :tuba: :saxophone :contrabas :trombone: :electric:
Kαλή αρχή !! :oneup: :stereo
Δεν είναι καλύτερα να μας ακούσουν για να έχει και ενδιαφέρον ...? :whistle::whistle:
Ξερω γω ,κανενα warning ισως να χρειαστει...:lol:
:band:
:rocker:rocker:rocker:rocker
Με το καλο! Ευχομαι καθε επιτυχια και μεγαλες ακροαματικοτητες!
wi fi thief
31-03-08, 12:00
ωραια!!! :respekt:
άντε, ,με το καλό.
2 ώρες από την ανακοίνωση και οι μόνοι που έγραψαν είναι 1200+? :what:
Απο τις 31/03/2008 το adslgr.com θα εκπέμπει και στα interneτικά ραδιοφωνικά μονοπάτια.
:clap::clap:
Συγχαρητήρια με όλη μου την καρδιά.
Το ArNet.gr και εγώ προσωπικά θέλουμε να βοηθήσουμε σε ότι χρειαστεί.
Εύχομαι να γίνει το μεγαλύτερο ιντερνετικό ραδιόφωνο στην Ελλάδα στα χνάρια του μεγαλύτερου ιντερνετικού φόρουμ, του adslgr.com.
Καλές Ακροάσεις !!
wi fi thief
31-03-08, 12:13
2 ώρες από την ανακοίνωση και οι μόνοι που έγραψαν είναι 1200+? :what:
ισως αν ανεβαινε στο "χαλαρη κουβεντουλα" να ειχε μεγαλυτερη αναγνωσιμοτητα και συμμετοχη
Στο "πολιτιστικο στεκι" ισως...:hmm:
Πιστέψτε με παίζει πολύ καλή μουσική (συν τοις άλλοις *) και καλό είναι να την ακούσετε να δείτε. ;)
* :whistle:
Καλή επιτυχία!!! :up:
Και πολλά συγχαρητήρια για την εξαιρετική ιδέα και προσπάθεια :)
Το δοκίμασα μόλις με Amarok, αλλά δεν παίζει, μου βγάζει μήνυμα "no suitable plugin". Τι είδους stream είναι;
Το δοκίμασα μόλις με Amarok, αλλά δεν παίζει, μου βγάζει μήνυμα "no suitable plugin". Τι είδους stream είναι;
Κοίτα λίγο το πρόγραμμα στην 1η σελίδα.
Η κωδικοποιηση γινεται με mp3pro...
Κοίτα λίγο το πρόγραμμα στην 1η σελίδα.Το πρόγραμμα το είδα, αλλά φαντάστηκα ότι ακόμη και τίποτα να μην έπαιζε, δε θα έβγαζε κάποιο τέτοιο μήνυμα. Ευχαριστώ πάντως!
Άντε παιδιά καλή επιτυχία στο εγχείρημα :up:
Let's break a leg :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :vava: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo:
Well, θα τα πούμε on air απόψε ;)
Ξερω γω ,κανενα warning ισως να χρειαστει...:lol:
Για τα δικά σου σίγουρα...* :rofl:
Πιστέψτε με παίζει πολύ καλή μουσική (συν τοις άλλοις *) και καλό είναι να την ακούσετε να δείτε. ;)
* :whistle:
Υπονοείς... μαύρες ζώνες; :p
*Προσοχή, η εκπομπή του hemlock δεν είναι για καρδιακούς...
DSLaManiaC
31-03-08, 14:49
:cool::cool::cool::cool:
Αντε καλή αρχή , ξεγεννήσαμε :p
Γιατί δεν το βαλατε στις Ειδήσεις που θα το έβλεπαν ΟΛΟΙ ?
Αντε ξεκινάμε για προθέρμανση με non stop μουσική μέχρι τις 20:00 που θα αρχίσει η κανονική εκπομπή ...
Καλο ξεκινημα με δύναμη και υπομονη όταν πάω σπιτι θα δοκιμάσω αν μπορω να καταφερω τον τρόπο που περιγράφεται για να παίξει.
Αν γνωρίζει καποιος περισσοτερες λεπτομερειες ας κάνει τον κόπο να μου στείλει p.m.
Καλο ξεκινημα με δύναμη και υπομονη όταν πάω σπιτι θα δοκιμάσω αν μπορω να καταφερω τον τρόπο που περιγράφεται για να παίξει.
Αν γνωρίζει καποιος περισσοτερες λεπτομερειες ας κάνει τον κόπο να μου στείλει p.m.
Δε χρειάζεται να κανεις πολλά..
Ανοίγεις τον player σου και βάζεις το Link του πρώτου Post.
Απλα κατεβασε το αρχειο και κανε διπλο κλικ πανω του ή add Στο playlist...
nice going peopleeee !!!! :yahoo::yahoo::yahoo::yahoo::yahoo:
... Καλή επιτύχια... :rockon:
χμ... δεν είχα τα ηχία ενωμένα και για να το κάνω έβγαλα κατά λάθος την πρίζα του τηλεφωνικού συστήματος... τώρα δείχνει 1 Ιαν. 2003 και δεν ξέρω πως να το διορθώσω... :oops:
πάντως ακούω μουσικούλα μέχρι να ξεμπλέξω... nice choice όποιος κι αν την διαλέγει... :oneup:
αν κανένας γνωρίζει πως να αλλάξω την ημερομηνία στο σύστημα είμαι όλη αυτιά... το σύστημα ειναι SIEMENS optiPoint 500 και υποτίθεται ενημερώνεται αυτόματα... :what:
Ευχαριστώ πολυ το έκανα και ακουω τώρα στην δουλειά το βραδακι απο το σπιτι θα το δοκιμασω πάλι.:oneup:
Eξυπακουεται ότι θέλω βαρυσημαντες δημοσιογραφικές επιτυχιες καθώς και αφιερώσεις τυπου
" ο στάθης αφιερωνει στην Κούλα-Κουλα με ακούς? πολυ κωλοπαιδο ο Κυριάκος"κ.τλ.π.:p
Μπράβο παιδιά.... :oneup:
Τα κομμάτια αυτή τη στιγμή είναι πολύ καλά....
Ευχαριστώ πολυ το έκανα και ακουω τώρα στην δουλειά το βραδακι απο το σπιτι θα το δοκιμασω πάλι.:oneup:
Eξυπακουεται ότι θέλω βαρυσημαντες δημοσιογραφικές επιτυχιες καθώς και αφιερώσεις τυπου
" ο στάθης αφιερωνει στην Κούλα-Κουλα με ακούς? πολυ κωλοπαιδο ο Κυριάκος"κ.τλ.π.:p
Skype εχεις?:whistle:
my kind of music! :clap::clap:
... βάλτε και το αγαπημένο μου Paranoid παρακαλώ...
ώρα για σκούπα babe... ;)
p.s.
έφτιαξε και το τηλεφωνικό σύστημα γι' αυτό no worries!... :)
Dark Dominion
31-03-08, 16:23
καλή αρχή!
καλή αρχή παιδιά!! Σας ακούω με amarok που δούλεψε μια χαρά παρά ότι είπε ένας συνφορουμίτης πιο πριν..
Ελπίζω να παίζουν και άλλα ήδη μουσικής πέρα από rock!! ;)
καλή αρχή!
Εσενα σε εχω το ΣΚ...:whistle:
καλή αρχή παιδιά!! Σας ακούω με amarok που δούλεψε μια χαρά παρά ότι είπε ένας συνφορουμίτης πιο πριν..
Aπ'όλα έχει ο μπουφές, αλλά κυρίως rock ;)
Καλή επιτυχία στο εγχείρημα!
Ελπίζω στο μέλλον να προστεθούν στο πρόγραμμα και ενημερωτικές εκπομπές με σχολιασμό ή/και εκπομπές λόγου (ή αλλιώς, ραδιοφωνικά flames! :p).
τώρα που θα δείτε τα μουσικά ακούσματα μας, θα αλλάξετε γνώμη για πολλούς εδώ μέσα :p
Καλή επιτυχία στο εγχείρημα!
Ελπίζω στο μέλλον να προστεθούν στο πρόγραμμα και ενημερωτικές εκπομπές με σχολιασμό ή/και εκπομπές λόγου (ή αλλιώς, ραδιοφωνικά flames! :p).
Την Τρίτη , το εντιτοροσινάφι έχει εκπομπή :lol::twisted:
DSLaManiaC
31-03-08, 16:39
Την Τρίτη , το εντιτοροσινάφι έχει εκπομπή :lol::twisted:
:rofl::rofl::rofl:
Έχουμε.... hard rock, classic rock, heavy metal:rofl:
wi fi thief
31-03-08, 16:41
Έχουμε.... hard rock, classic rock, heavy metal:rofl:
το alternative και το γκαραζ τα ξεχασες...:whistle:
είπε μόνο τα εμπορικά... :rofl:
το alternative και το γκαραζ τα ξεχασες...:whistle:
παιδιά... παιδιά.. το γκαραζ μη ξεχνάμε! :p
ο Evilhawk--> Τα παντα , κυρίως ομως rock
Τα αλλα τα έσβησα :rofl: γιατί τι θα ακουτε ;)
ε τώρα, γιατί χαλάς την έκπληξη;
@ ADSLgr.com All rights reserved.