PDA

Επιστροφή στο Forum : jetspeed 500 . No Dc-Dc converter?



waste
22-09-03, 15:36
μολις μου τηλεφωνησε καποιος να μου πει ότι εκαψε καταλαθος ενα jetspeed όταν του εβαλε εναν μετασχηματιστη 16V ενω το μοντεμ ήθελε 12V και το ερωτημα μου σε αυτους που εχουν ανοιξει τα jetspeedia τους ειναι ? μα καλα δεν εχει ενα DC-DC converter ολοκληρο μοντεμ να κοβει τετοια πραγματα?

Athlon_XP
22-09-03, 17:51
Μην περιμένεις και πολλά πράγματα από ένα προϊόν το οποίο αναγράφει στην κάτω του όψη και στο κουτί της συσκευασίας του την φράση made in greece.

elias24
22-09-03, 19:09
Δε το κατάλαβα αυτό. Λογικά αν θέλει 12V, θα έχει έναν 12V DC μετασχηματιστή. Αν τώρα κάποιος αντί να βάλει τον δικό του, βάλει έναν στα 16V τότε ποιός του φταίει;

bond
22-09-03, 20:36
Μην περιμένεις και πολλά πράγματα από ένα προϊόν το οποίο αναγράφει στην κάτω του όψη και στο κουτί της συσκευασίας του την φράση made in greece.

Ωραία λογική. Δηλαδή τα made in USA έχουν όλα DC-DC converter;

waste
23-09-03, 11:52
εμενα το προβλημα μου δεν ηταν το made in greece αλλα η τιμη και απο τη στιγμη που αυτο λυθηκε.....

απλη έρωτηση ηταν γιατι πιστευα οτι παντου βαζουν πια dc-dc converters

bond
23-09-03, 18:35
απλη έρωτηση ηταν γιατι πιστευα οτι παντου βαζουν πια dc-dc converters

Μπα. Και ένα Dlink 614+ κόντεψα να το κάψω επειδή έβαλα 6V αντί για 5V.

Copyright © Keen Notion Co (2002-2017) Copyright Keen Notion Co.