PDA

Επιστροφή στο Forum : πως μπαινω κατευθειαν στο νετ οταν ανοιγουν τα "παραθυρα" ?

viper151
21-07-05, 23:27
παιδια πως γινεται να μπαινει κατευθειαν στο ιντερνετ το πισι μου μολις μπαινει στα winodows?? εχω το μοντεμ sagem απο το otenet ondsl kit..plz μια βοηθεια... :( :(

οχι τιποτε αλλο εχω το symantec pcanywhere και επειδη σαβ/κο θα φυγω σε περιπτωση που κολλησει το πισι(το παθαινει συχνα τελευταια ;) ;) ) να βαλω να κατεβαινουν παλι γκουχου torrents γκουχου .. ;) ;)

*επειδη το θεμα μπορει να μην πηγαινει εδω παρακαλω τους moderators να αλλαξουν κατηγορια :thumbsup1 :thumbsup1

Spyrosss
21-07-05, 23:31
Κάνε αντιγραφή και επικόλληση την συντόμευση της σύνδεσης σου απο την επιφάνεια εργασίας στο

C:\Documents and Settings\All Users\Start Menu\Programs\Startup

ή πάρε router.

viper151
21-07-05, 23:41
lololol ωραιος σπυρος.το τελευταιο μου αρεσε πιο πολυ.. :p :p
αλλα :cry: :cry: :cry: θελω και εχω βρει ακομη αυτο που θα με συγκινησει..
ειναι βλεπειςθεμα χημειας :thumb_dup να ταιριαξω βρε παιδακι μου μαζι του :!: :!: :biggrin:

powerthunder
22-07-05, 00:00
Κάνε αντιγραφή και επικόλληση την συντόμευση της σύνδεσης σου απο την επιφάνεια εργασίας στο

C:\Documents and Settings\All Users\Start Menu\Programs\Startup

Και ποιος θα πατήσει το Dial στο παραθυρο που θα βγεί? :-k

ή πάρε router.

Αυτό δουλεύει στάνταρ και δεν χρειάζετε να πατήσεις και κουμπί. :D

viper151
22-07-05, 00:05
για το πρωτο εβαλα την επιλογη που λεει αυτοματη συνδεση στο ιντερνετ..δηλαδη δεν χρειαζεται να πατησεις αυτο που λεει κληση...αλλα και παλι δεν κανει τιποτε δηλαδη δεν ανοιγει με την εναρξη...

Spyrosss
22-07-05, 00:09
Και ποιος θα πατήσει το Dial στο παραθυρο που θα βγεί? :-k

Αυτό δουλεύει στάνταρ και δεν χρειάζετε να πατήσεις και κουμπί. :D

Στις "Ιδιότητες" της σύνδεσης ξετσεκάρεις το "Ερώτηση για όνομα,κωδικό κλπ" και την "Προβολή προόδου" αν θες, επίσης τσεκάρεις την επανάληψη κλήσης και βάζεις πολλές επαναλήψεις με διάστημα 1 λεπτό και αδράνεια "Ποτέ". ;)

Spyrosss
22-07-05, 00:16
Υπάρχει και το RASPPPoE, το EnterNet και το WinPoET. Είναι προγράμματα PPPoE Client που κάνουν αυτή τη δουλειά.

viper151
22-07-05, 00:18
ωραια done αλλα πως το κανω να αρχιζει με το startup του πισι??

Spyrosss
22-07-05, 00:20
Tην έβαλες την συντόμευση εκει που σου είπα;
Δοκίμασε και το C:\Documents and Settings\<To username σου στα Windows>\Start Menu\Programs\Startup

viper151
22-07-05, 00:26
ναι..αλλα και παλι δεν ειναι ολα τα startup programs ου εχω σε αυτον τον φακελο.. :( :(

Spyrosss
22-07-05, 00:29
Μπορείς να βάλεις και την συντόμευση των προγραμμάτων που δεν ξεκινάνε με το start up, του Azureus πχ ;)

viper151
22-07-05, 00:35
ναι αλλα δεν θα μπαινει ιντερνετ και παλι θα πρεπει καποιος να ενεργοποει το κατεβασμα..bitlord....

tasos-tasos
22-07-05, 01:21
ναι..αλλα και παλι δεν ειναι ολα τα startup programs ου εχω σε αυτον τον φακελο.. :( :(

δεν ειναι ολα τα startup programs γιατι μερικα shortcuts δε καθονται στο startup του profile σου αλλα στο profile all users

εσυ απλα βάλε το στο startup και κάνε όπως σου ειπαν τα παιδια να βγάλεις το prompt για username και number και θα καλεί αυτόματα

ερώτηση

σε διακοπή ρεύματος τι θα κάνεις?

viper151
22-07-05, 01:33
lol σωστο αλλα και σε τετοια περιπτωση θα ειναι σπιτι καποιος να τον ανοιξει,. δεν θα ειναι καποιος που να ξερει να μπαινει ιντερνετ.. ;) ;)
δεν ανει τιποτε βρε παιδια...αλλη ιδεα?? δεν μπορει κατι θα υπαρχει...

tasos-tasos
22-07-05, 10:23
ε αμα ειναι καποιος σπιτι που θα τον ανοιξει εκπαιδευσε τον βαλε του ενα icon shortcut στην επιφανεια η φτιάξε ένα key shortcut και λυθηκε

αν και νομιζω ότι πολύ απλά κάτι κάνεις λάθος με το startup folder σου
στειλε μου ενα pm

NoYmErOs
22-07-05, 10:54
πάρε router ,μπορεί να φύγεις και το επόμενο πσκ ..... :D ;)

viper151
22-07-05, 11:41
Υπάρχει και το RASPPPoE, το EnterNet και το WinPoET. Είναι προγράμματα PPPoE Client που κάνουν αυτή τη δουλειά.

αν μπορουσες να μου πεις και που να τα βρω καλυτερα μγιατι τα εψαξα και δεν τα βρισκω... :oops: :oops:

JohnGR
22-07-05, 15:02
http://www.google.com.gr/search?hl=el&q=raspppoe&btnG=Google+%CE%91%CE%BD%CE%B1%CE%B6%CE%AE%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7&meta=

viper151
22-07-05, 15:13
καλα john χαμενε στο γκουκλ εισαι φοβερος... :p :p ..να δουμε θα δουλεψουν???

viper151
22-07-05, 15:17
δεν λειτουργει το προγραμμμα γαμωτοοο......

JohnGR
22-07-05, 15:36
http://www.adslgr.com/forum/showpost.php?p=107321&postcount=5

viper151
22-07-05, 15:52
http://www.adslgr.com/forum/showpost.php?p=107321&postcount=5

δεν γινεται ουτως η αλλως απο ην αρχη τιποτε αφου μου βγαζει αυτο οταν παταω το rasppoe.εχε

Γεώργιος Παν. Γ
11-08-05, 03:22
δεν γινεται πιο απλα να γραψει ενα scriptaki dos βρε παιδια και να βαλει το αρχειο .bat στο startup ?

Lord_Flasheart
30-08-05, 10:11
Το θέμα τελικά λύθηκε ή οχι;;;;; :S

NoYmErOs
30-08-05, 10:42
lololol ωραιος σπυρος.το τελευταιο μου αρεσε πιο πολυ.. :p :p
αλλα :cry: :cry: :cry: θελω και εχω βρει ακομη αυτο που θα με συγκινησει..
ειναι βλεπειςθεμα χημειας :thumb_dup να ταιριαξω βρε παιδακι μου μαζι του :!: :!: :biggrin:

usr 9105/06 :-k :lol: :lol:

stavpal
18-10-05, 17:04
zyxel 660h
α, και χωρίς router χμμ....δεν ξέρω ακρβώς με το raspppoe αλλά πρέπει να είσαι ήδη ατο net όταν τρέχεις το raspppoe (τουλάχιστον εμένα έτσι μου δούλευε όταν δοκίμασα το raspppoe για να δω κάτι)
α, ξέχασα: πριν τρέξεις το raspppoe πάς στα π.χ. αντίστοιχο του local area connections και πας Install>protocol>Add>have disk>βάζεις ένα inf (το πρώτο νομίζω) από το φάκελο του raspppoe)

GeorgeH
22-10-05, 15:16
Πάντως εγώ που το εγκατέστησα πρόσφατα σχετικά (Είμαι με Siemens XpressLink over POTS με PPPoE) to RASPPPOE μου δουλεύει άψογα. Με το που κάνει εκκίνηση το pcδι καπάκια ξεκινάει και το ίντερνετ. Πιστεύω ότι το μάνιουαλ που περιέχει το πρόγραμμα είναι κάτι παραπάνω από υπεραρκετό ακόμα και για τον εντελώς αδαή...

@ ADSLgr.com All rights reserved.