Επιστροφή στο Forum : Limewire
Θέλω να κοψω το limeware στην δουλειά από πολλά γκομενάκια....
Ξέρεται ports?? για να μην πηγαίνω pc pc.
Μάλλον εννοείς το Limewire. Απ' ό,τι ξέρω, η προεπιλεγμένη θύρα του είναι η 6346.
AddictedToChaos
07-04-08, 23:25
Μπα. Μια χαρά το λέει limeware. Αφού περιλαμβάνει παντός είδους -wares :p
TCP?? & UTP
να κάνω ΤΕΣΤ αύριο???
AddictedToChaos
07-04-08, 23:35
Δεν ξέρω αν θα αποτραπεί η δυνατότητα σύνδεσης κόβωντας απλώς τις πόρτες.
Υπάρχει περίπτωση να εξακολουθεί να κατεβάζει και χωρίς πόρτες, ειδικά αν δουλεύεις UPnP στο σύστημα.
ΆΡΑ... να πάω σε κάθε pc??
Θα δω το θέμα.... αύριο στην πράξη :whistle:
AddictedToChaos
07-04-08, 23:42
Δοκιμάζεις πρώτα με τα ports, κι αν δεις πως δεν μπλοκάρεται πλήρως, αναγκαστικά κάνεις μια περατζάδα απ'τα δικτυωμένα pc's.
Αν μη τι άλλο, θα τα πεις και με τα γκομενάκια :p
Έχω μερικές μέρες που δεν μπορώ να κατεβάσω τίποτα με το Limewire
Βασικά , η αναζήτηση δεν μου εμφανίζει κανένα κανένα αποτέλεσμα , ενώ μου βγάζει εικονίδειο "αυτή την στιγμή το Limewire συνδέεται στο δίκτυο"
Καμμιά βοήθεια;
Σημ: Πριν από μερικές μέρες εγκατέστησα και το μTorrent
Να έχει καμμία σχέση;
Πρέπει να ανοίξω πόρτα στο modem ;
Και πριν που δεν είχα ανοίξει , μια χαρά κατέβαζε ...
φιλε pere2005 και εγω εχω ακριβως το ιδιο..προβλημα εμενα μπου βρισκει αρχεια αλλα μολις διαλεξω πιο να κατεβη..δεν κατεβαινει τιποτα...
Θέλω να κοψω το limeware στην δουλειά από πολλά γκομενάκια....
Ξέρεται ports?? για να μην πηγαίνω pc pc.
Άσε τα γκομενάκια να χαρούν το downloading:rofl:
ρε παιδια ασχετο.. πως ανοιγουν αυτες η πορτες στο sagem 1504
Ερωτηση,γινεται να μεταφερω ενα torrent το οποιο κατεβαζω με τo μtorrent στο limewire και να συνεχισει να κατεβαινει απο το limewire? :hmm::what::what:
Πχ Εστω οτι κατεβαζω ενα torrent με το μtorrent και εχει φτασει στο 50%,μπορω να το μεταφερω με καποιο τροπο στο limewire και να συνεχισει απο το 50% και οχι απο την αρχη? H εστω μεταφορα στο Azureus.
Πχ Εστω οτι κατεβαζω ενα torrent με το μtorrent και εχει φτασει στο 50%,μπορω να το μεταφερω με καποιο τροπο στο limewire και να συνεχισει απο το 50% και οχι απο την αρχη?
τσου..εκτος και αν τα ξεκινοντας το απο το limewire επιλεξεις να αποθυκευτουν ακριβως στον ιδιο φακελο με αυτα που πηρες απο p2p αλλα δεν ειναι σιγουρα και αν δεν βαριεσαι καντα καλυτερα ενα backup για να μην τα ξανακατεβαζεις
@ ADSLgr.com All rights reserved.